Dorinel
3855 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 23:46
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 23:58
De la: Silviu, la data 2009-12-17 16:40:57De la: Dorinel, la data 2009-12-17 15:18:46Azi s-a comfirmat cum vede Traian Basescu ''reformarea'' statului .... prin ingenioasa solutie, Emil Boc. Cel mai prost si incompetent premier pe care l-a cunoscut Romania dupa '89, dupa ''marete realizari si succesuri'' ... vrea sa reformeze azi statul roman ...
Imi vine sa rad cand vad atata prostie la cei ce-l sustin cu atata ardoare pe marlanul asta de Traian Basescu, dar sa si plang gandindu-ma la tarisoara asta.
Daca pentru o secunda am avut iluzia unei schimbari la Traian Basescu, azi a pierit.
De azi inainte o spun fara sa ma mai feresc: IMI ESTE SILA DE TOTI CEI CARE IL SUSTIN IN CONTINUARE PE ACEST IMPOSTOR SI ORDINAR, PE NUMELE LUI, TRAIAN BASESCU !
Sa va fie rusine.
Rusine sa-ti fie tie, berbecule ...
In afara de vorbe fara nici o valoare, preluate de la tv, nu spui nimic inteligibil.
De ce e Boc incompetent, ma ?
De ce e prost ma, tampitule ?
Pentru ca asa spui tu ?
Pe ce te bazezi, retardatule ?
Pentru c-o sa le taie privilegiile smecherilor ?
Pentru ca reduce angentiile si cheltuielie cu functionarii de stat care freaca menta ?
Mai du-te-n mata de imbecil cu "analizele" tale cu tot ... Desi am o imensa SILA sa vorbesc cu tine ... am sa-ti dau doar cateva detalii legate de succesurile ''d-lui'' Boc.
Sa incepem cu prima sa ''promovare'', cu adevarat pe MERIT, in care reuseste sa detina funcþiile de vicepreºedinte ºi preºedinte al Consiliului Uniunii Asociaþiilor Studenteºti al Universitatii „Babes-Bolyai”, respectiv al Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania, filiala Cluj. Asta da succes profesional.
De bun ce a fost, cu un CV plin de ''marete realizari'' a fost refuzat in 1999 de PNT (din acea vreme). Motivul ? Radu Sârbu, fost coleg cu Emil Boc la UTC ºi Alexandru Fãrcaº i-au refuzat adeziunea lui Emil Boc, din cauza unor suspiciuni cã ar avea legãturi cu fostele structuri ale Securitãþii, de pe vreme când era vicepreºedinte la UTC.
Sa continuam. In 2000 ... cu codita intre picioare se inscrie in PD.
Dar stii ceva? Continuam dupa o alta repriza de bale si injuraturi ''reformatoare'' din partea ta.
Hai sa traiesti bine.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 07:53
De la: mytcor, la data 2009-12-17 17:13:44De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:28:06
@mytcor si tu @black : va felicit pe amindoi ! discutam degeaba de 400 de pagini ; voi nu sunteti oameni Liberi nici in gindul si nici in mintea voastra ! voi sunteti captivii lui Bas si,ptr. mine ,SOLDATUL UNIVERSAL - ala cu Van Dammme si care mi s-a parut a fi un SF atunci cind l-am vazut - imi dovedeste ca este posibil ,iar voi sunteti certificarea felului in care un om inceteaza a mai fi om,devenind un robot programat .....mi-e amarnic de mila de voi si ma voi ruga ptr. sufletul vostru !
P.S cu toate cite s-au intimplat si se vor mai intimpla, eu va iubesc,intr-un anume fel : cu durere,cu revolta, cu dorinta de a va lua la palme ptr. a va trezi ; cu dorinta de a va lua in brate si a va legana si alina,caci dependenta asta a voastra de un Cineva ca Bas inseamna o copilarie cu un tata autoritar si eventual o curea .....
Gãboanþo, de 400 pagini te dovedeºti a fi o trâmbiþa a mediei româneºti, la tine zeama de creier ?..noooo !..doar rãstãlmãciri ºi aberaþii preluate de te-miri unde ºi vidanjate p-aici .
Mã ºi mir cum naiba de-mi pierd timpul sã-þi mai rãspund...
probabil ptr.ca nu mai nimic de facut .....treaba cu alegerile prin austria,franta,s-a rezolvat ,asa ca-ti omori timpul p'aici !
|
NESIMTITUL
786 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 08:37
De la: Dorinel, la data 2009-12-17 23:58:21De la: Silviu, la data 2009-12-17 16:40:57De la: Dorinel, la data 2009-12-17 15:18:46Azi s-a comfirmat cum vede Traian Basescu ''reformarea'' statului .... prin ingenioasa solutie, Emil Boc. Cel mai prost si incompetent premier pe care l-a cunoscut Romania dupa '89, dupa ''marete realizari si succesuri'' ... vrea sa reformeze azi statul roman ...
Imi vine sa rad cand vad atata prostie la cei ce-l sustin cu atata ardoare pe marlanul asta de Traian Basescu, dar sa si plang gandindu-ma la tarisoara asta.
Daca pentru o secunda am avut iluzia unei schimbari la Traian Basescu, azi a pierit.
De azi inainte o spun fara sa ma mai feresc: IMI ESTE SILA DE TOTI CEI CARE IL SUSTIN IN CONTINUARE PE ACEST IMPOSTOR SI ORDINAR, PE NUMELE LUI, TRAIAN BASESCU !
Sa va fie rusine.
Rusine sa-ti fie tie, berbecule ...
In afara de vorbe fara nici o valoare, preluate de la tv, nu spui nimic inteligibil.
De ce e Boc incompetent, ma ?
De ce e prost ma, tampitule ?
Pentru ca asa spui tu ?
Pe ce te bazezi, retardatule ?
Pentru c-o sa le taie privilegiile smecherilor ?
Pentru ca reduce angentiile si cheltuielie cu functionarii de stat care freaca menta ?
Mai du-te-n mata de imbecil cu "analizele" tale cu tot ... Desi am o imensa SILA sa vorbesc cu tine ... am sa-ti dau doar cateva detalii legate de succesurile ''d-lui'' Boc.
Sa incepem cu prima sa ''promovare'', cu adevarat pe MERIT, in care reuseste sa detina funcþiile de vicepreºedinte ºi preºedinte al Consiliului Uniunii Asociaþiilor Studenteºti al Universitatii „Babes-Bolyai”, respectiv al Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania, filiala Cluj. Asta da succes profesional.
De bun ce a fost, cu un CV plin de ''marete realizari'' a fost refuzat in 1999 de PNT (din acea vreme). Motivul ? Radu Sârbu, fost coleg cu Emil Boc la UTC ºi Alexandru Fãrcaº i-au refuzat adeziunea lui Emil Boc, din cauza unor suspiciuni cã ar avea legãturi cu fostele structuri ale Securitãþii, de pe vreme când era vicepreºedinte la UTC.
Sa continuam. In 2000 ... cu codita intre picioare se inscrie in PD.
Dar stii ceva? Continuam dupa o alta repriza de bale si injuraturi ''reformatoare'' din partea ta.
Hai sa traiesti bine. Sint un om format la scoala partidului comunist,multumesc lui sefu ca are incredere in mine,cine se aseamana se saruta
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:36
De la: gabigabi, la data 2009-12-18 07:53:30De la: mytcor, la data 2009-12-17 17:13:44De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:28:06
@mytcor si tu @black : va felicit pe amindoi ! discutam degeaba de 400 de pagini ; voi nu sunteti oameni Liberi nici in gindul si nici in mintea voastra ! voi sunteti captivii lui Bas si,ptr. mine ,SOLDATUL UNIVERSAL - ala cu Van Dammme si care mi s-a parut a fi un SF atunci cind l-am vazut - imi dovedeste ca este posibil ,iar voi sunteti certificarea felului in care un om inceteaza a mai fi om,devenind un robot programat .....mi-e amarnic de mila de voi si ma voi ruga ptr. sufletul vostru !
P.S cu toate cite s-au intimplat si se vor mai intimpla, eu va iubesc,intr-un anume fel : cu durere,cu revolta, cu dorinta de a va lua la palme ptr. a va trezi ; cu dorinta de a va lua in brate si a va legana si alina,caci dependenta asta a voastra de un Cineva ca Bas inseamna o copilarie cu un tata autoritar si eventual o curea .....
Gãboanþo, de 400 pagini te dovedeºti a fi o trâmbiþa a mediei româneºti, la tine zeama de creier ?..noooo !..doar rãstãlmãciri ºi aberaþii preluate de te-miri unde ºi vidanjate p-aici .
probabil ptr.ca nu mai nimic de facut .....treaba cu alegerile prin austria,franta,s-a rezolvat ,asa ca-ti omori timpul p'aici !
..Viespeo, nu þi-a trecut zambalâcu' electoral ?...Esp. ¤ It. acolo-s 1,5 mil....Ro..
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:39
De la: mytcor, la data 2009-12-18 09:36:00De la: gabigabi, la data 2009-12-18 07:53:30De la: mytcor, la data 2009-12-17 17:13:44De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:28:06
..Viespeo, nu þi-a trecut zambalâcu' electoral ?...Esp. ¤ It. acolo-s 1,5 mil....Ro.. Pai la 1,5 astia pun numai 130 centre in toata lumea. Sint 3 mil in toata lumea. Aici e manipul.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 09:48
De la: nastasemihail, la data 2009-12-18 09:39:05De la: mytcor, la data 2009-12-18 09:36:00De la: gabigabi, la data 2009-12-18 07:53:30De la: mytcor, la data 2009-12-17 17:13:44De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:28:06
..Viespeo, nu þi-a trecut zambalâcu' electoral ?...Esp. ¤ It. acolo-s 1,5 mil....Ro.. Pai la 1,5 astia pun numai 130 centre in toata lumea. Sint 3 mil in toata lumea. Aici e manipul.....
...dieaaaaa !..money-pull € din West &go Est sã-þi mentinã þie mataranga perpendicularã !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:35
De la: 9am049573, la data 2009-12-17 20:32:499am076753,
in timpul interimatului, boc 3 a stat la cutie pentru ca e perceput negativ de opinia publica si scadea procentele ilustrului conducator.
cit despre munca pe tacute. da e edevarat. dar nu a luat ci a dat. la unii in detrimentul altora.
ma refer la sumele datorate de stat diversilor prestatori de servicii sau furnizori.
chiar a avut si un criteriu: dam doar celor care sponsorizeaza campania lui zeus...
in rest,
excelenta desemnarea lui boc!
or sa vada peste un an cei 5 milioane de fani base care e statul modern! chiar ma gindesc ca am putea inlocui pe tricolor rosul cu portocaliul!
cred ca pina in mai 2010 guvernul boc 4 pica.
am auzit ca base pregateste niste ziaristi sa plece dupa reportaje in afganistan!
In sfarsit, ti-ai dat si tu seama care era miza alegerilor ...
Suntem la putere, dam alor nostri ...
PSD si PNL n-ar fi facut la fel ? N-AU FACUT LA FEL ?
Ce destept ti se pare ca esti acum ca ai descoperit si tu apa calda si mersul pe jos.
Bravo !
Esti in progres.
Cand mai descoperi ceva, sa ne anunti, inteligentule mic ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:40
Mai Dorinele, e reciproca povestea cu scarba...
Ma astptam sa ma chemi la berea aia la lada ...
Deci Boc a vrut la PNT si nu l-au primit. Si ti-a spus asta un PNT-ist care pe 1 dec se pupa in bot cu insusi PSD-ul. Si tu-l crezi.
"Au fost suspiciuni" privind colaborarea lui cu securitatea ...
Frumos ... n-am ce zice. Asa trebuie facut. Ai o suspiciune, la Gherla cu el. Nu mai trebuie sa vedem daca e asa, la puscarie cu el. Pentru ca avem o .... suspiciune. Nici nu e a noastra e a unui PNT-ist.
Cine e PNT-ul ? Parca era mort. L-au omorat si ingropat ai lui.
Vorbesti cu mortii, Dorinele ?
Auzi voci ?
Povesti cu vampiri nu sti ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:42
Gabi, discutia cu tine nu se termina nicodata. Ca si cu Vanea. Rastalmacitori de meserie...
Te las sa povestesti.
Cand termini, ma chemi si pe mine ...
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:42
Aduceti-va aminte, acu 20 de ani , in Timisoara, securistii coseau de zor pe sarmani cu sarma in beciuri. Memento. Cadavrele schinjuite si cusute cu sarma. Doar la inceputul revolutiei le-am vazut la televizor, apoi tacere.
Acesti tovarasi securisti sunt acum tovarasi generali, tovarasi deputati si senatori, tovarasi miliardari. Sunt colegii tovarasului securist presedinte.
O noua securitate a infipt ghearele in trupul tarii. Este PDL si ciracii acesteia. Securistii lui Ceausescu, inmultiti la numar cu odraslele lor pretioase si tineri invatacei, manipuleaza, intoxica si otravesc Spiritul Romanesc.Acum avem un tovaras securist presedinte. Un partid securist la stapanire.
Tovarasul presedinte Basescu striveste sub cizma-i securista mostenirea,a tot ce ne-au lasat cei ce au murit in urma cu 20 de ani.
Cei care au spuma portocalie in loc de creier vor duce la fel de greu ca si ceilalti. In nici un caz nu o vor duce mai bine.Le doresc acestora sa traiascu cei 5 ani cu kilogramul de faina si litru de ulei cu care si-au vindut votul .
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:14
De la: 9am177621, la data 2009-12-18 11:42:47
Aduceti-va aminte, acu 20 de ani , in Timisoara, securistii coseau de zor pe sarmani cu sarma in beciuri. Memento. Cadavrele schinjuite si cusute cu sarma. Doar la inceputul revolutiei le-am vazut la televizor, apoi tacere.
Acesti tovarasi securisti sunt acum tovarasi generali, tovarasi deputati si senatori, tovarasi miliardari. Sunt colegii tovarasului securist presedinte.
O noua securitate a infipt ghearele in trupul tarii. Este PDL si ciracii acesteia. Securistii lui Ceausescu, inmultiti la numar cu odraslele lor pretioase si tineri invatacei, manipuleaza, intoxica si otravesc Spiritul Romanesc.Acum avem un tovaras securist presedinte. Un partid securist la stapanire.
Tovarasul presedinte Basescu striveste sub cizma-i securista mostenirea,a tot ce ne-au lasat cei ce au murit in urma cu 20 de ani.
Cei care au spuma portocalie in loc de creier vor duce la fel de greu ca si ceilalti. In nici un caz nu o vor duce mai bine.Le doresc acestora sa traiascu cei 5 ani cu kilogramul de faina si litru de ulei cu care si-au vindut votul .
offf,fata draga,fata draga ! l-ai vazut pe @silviu ce-i zice lui 0495 ,fara nici-o jena ? ca-i normal sa le dea alor nostri ( portocaliilor,adica) ....si fraiera de mine care credea ca el crede sincer in Basescu lui....phai ,ce fraiera pot sa fiu de n-am inteles ca-i un Fripturist si atit si toata teoria lui era doar praf in ochi !.....sa le dea dumnezeu dupa minte,inima si constiinta,c-au nenorocit o tara !
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 12:45
De la: Silviu, la data 2009-12-18 11:40:20Mai Dorinele, e reciproca povestea cu scarba...
Ma astptam sa ma chemi la berea aia la lada ...
Deci Boc a vrut la PNT si nu l-au primit. Si ti-a spus asta un PNT-ist care pe 1 dec se pupa in bot cu insusi PSD-ul. Si tu-l crezi.
"Au fost suspiciuni" privind colaborarea lui cu securitatea ...
Frumos ... n-am ce zice. Asa trebuie facut. Ai o suspiciune, la Gherla cu el. Nu mai trebuie sa vedem daca e asa, la puscarie cu el. Pentru ca avem o .... suspiciune. Nici nu e a noastra e a unui PNT-ist.
Cine e PNT-ul ? Parca era mort. L-au omorat si ingropat ai lui.
Vorbesti cu mortii, Dorinele ?
Auzi voci ?
Povesti cu vampiri nu sti ? "Suspiciuni'' privind colaborarea cu securitatea avem si cu mentorul ''SSau'', Traian Basescu. Pentru unii sunt suspiciuni, pentru altii mai realisti si fara eterni ochelari de cal, comfirmari. Poate ca nu asta ar fi problema, multi alti romani au colaborat cu securitatea, si chiar in zilele noastre cu SRI-ul, dar ce ne facem cand strigam de ne dor timpanele ''Jos comunismul'' ''Comunistii de la PSD'' ... cand ei sunt doi comunisti notorii !?? Cum ramane cu bunul simt si obrazul gros ?!
Mai exista un ''zvon'' ca PDL-ul isi va schimba numele in PNT ... si uite cum visul lui Emil Boc de a intra in PNT se implineste ....
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:14
Dacã-l asculþi pe Boc (uneori e foarte suficient doar sã-l priveºti) realizezi dupã cãteva fraze cã neterminatul e absolut tâmpit! ªi am fost eleganta când mi-am reprimat epitete mai dure la adresa unui individ care nu are mãsura propriei incompetenþe ºi care acceptã cu o inconºtienþã criminalã funcþii de la înãlþimea cãrora distruge ireparabil România. Dupã nenumãratele guverne Boc, legitime, demise, cenzurate, interimare, reinstalate vom avea nevoie de încã o generaþie de sacrificiu pentru a ne întoarce la nivelul anului 1990. De fapt nu vom mai ajunge NICIODATÃ la nivelul la care þara era bogatã, nu avea datorii ºi ne minþeam cã putem integra democraþia in România. Acum nici mãcar nu ne mai permitem luxul sã ne minþim!! Trebuie sã acceptãm faptul cã Bãsescu solicitã incompetenþa drept calitate obligatorie pentru guvernanþi. Boc, Udrea, Berceanu, Videanu, Pogea, Plãcintã, Ridzi, Macovei ºi lista poate continua, sunt definiþii ale incompetenþei ºi iresponsabilitãþii.
“Instituþiile statului trebuie sã se întãreascã mai tare” a grãit apoteotic un viitor ministru al cabinetului “Boc… fãra numãr”, Gabriel Oprea. Analfabetul ãsta este exemplul perfect pentru a înþelege cã în România nu ai nevoie de studii, creier sau limbaj elevat, orizont cultural sau moralã pentru a reuºi o carierã de “succes”. Retardatul ãsta, care abia reuºeºte sã adune câteva cuvinte într-o frazã inteligibilã, a trecut prin Parlament, prin Guvern, prin administraþia localã, este general cu 4 stele ºi acum se erijeazã în liderul parlamentarilor fãrã moralã ºi ruºine! Mai aveam nevoie de încã o generaþie de sacrificiu pentru a elibera conºtiinþa tinerilor nostri de imagini ca Oprea, Udrea, Onþanu, Stolojan, Iordãnescu, Rus, Dâncu, Flutur ºi lista este interminabilã cu personaje pentru care nu existã o scarã a valorilor morale ci doar un abis de… imoralitate! Trebuie sã admitem cã Bãsescu este un admirator al trãdãrii ºi considerã mituirea, cu onoruri ºi sinecuri conjuncturale, drept recompensã implicitã a lipsei de moralã.
Traian Bãsescu” este expresia, rotundã ca un corolar al mitocãniei ºi mârlãniei, pe care cohortele de maeºtrii ai clismei o varsã peste prostime! Elena Udrea însãºi este imaginea perfectã a arivistului, a curvãsãriei ridicatã la rang de… mapã profesionalã, a parvenitului lipsit de bun-simþ dar suprasaturat de vulgaritate ºi grotesc! Alãturi de Udrea promovatã fãrã neruºinare deºi nu are ABSOLUT nicio calitate moralã, profesionalã sau intelectualã, se aºeazã concurenþa acerbã: Monica Macovei (o procuroare comunistã cu veleitãþi de justiþiarã reºapatã), Roberta Anastase (o piþipoancã supraponderalã promovatã ca recompensã pentru influeþa tatãlui), Monica Ridzi (o nefericitã clismatoloagã ajunsã din prostie infractoare), Elena Bãsescu (o analfabetã incapabilã sã formuleze o idee coerentã ºi corectã gramatical). Mai suportãm jertfa unei generaþii pânã vom repara derizoriul ºi mizeria în care Bãsescu a coborât femeia! Trebuie sã recunoaºtem cã Bãsescu promoveazã femeia piþipoancã, analfabetã, tupeistã, nesimþitã, vulgarã, lipsitã de calitãþi ºi recompenseazã cu funcþii “prestaþiile” diverse cu o naturaleþe invidiatã ºi de un faraon!!!
Cristian Boureanu, Marcel Hoarã, Sulfina Barbu, Robert Turcescu, Ion Cristoiu, TR Ungureanu, Cristian Preda, Patapievici, Andreea Pora sau Radu Moraru, sunt doar câteva exemple de slugi care pot susþine fãrã sã clipeascã aberaþiile bãsesciene, cu o vehemenþã ºi o convingere demne de o cauzã mai bunã! Toþi cei enumeraþi, împreunã cu mulþi alþii, sunt în esenþã niºte eºecuri intelectuale dar au pretenþia unor formatori de opinie, deºi nimic din istoria lor sau din comportament nu le permite sã vorbeascã în public. Mai irosim o generaþie pânã vom elibera conºtiinþa maselor de încãrcãtura negativã transmisã de veninul elucubrant din cuvintele celor care susþin, de multe ori în lipsa unor argumente raþionale, necondiþionat regimul Bãsescu! Trebuie sã acceptãm cã incultura, nesimþirea, manipularea, lichelismul ºi servilismul sunt “calitãþile” absolut indispensabile pe care Bãsescu le solicitã celor cu care se înconjoarã!!
Sã ne trãieºti Zeus! Pânã ºi Olimpul e un loc prea mic ºi neînsemnat pentru imensa ta înþelepciune ºi pentru titanul… care eºti!!!
PS – Am uitat 2 exemplare absolut încãntãtoare: Daniel Funeriu ºi Lucian Croitoru!! Indivizii aºtia sunt niºte cretinei infatuaþi care au fost atât de constant minþiþi cum cã ar avea ceva calitãþi încât aproape au ajuns sã creadã asta ei înºiºi!! Îi vreau în Guvern, trebuie sã fie miniºtri, sunt atât de perfect modelaþi dupã modelul bãsescian cã veþi fi surprinºi cât ne putem distra! Cei doi sunt monumente de idioþenie dar sunt exemple de bufoni cu care Zeus modernizeazã România!
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 13:52
De la: gabigabi, la data 2009-12-18 12:14:27De la: 9am177621, la data 2009-12-18 11:42:47
offf,fata draga,fata draga ! l-ai vazut pe @silviu ce-i zice lui 0495 ,fara nici-o jena ? ca-i normal sa le dea alor nostri ( portocaliilor,adica) ....si fraiera de mine care credea ca el crede sincer in Basescu lui....phai ,ce fraiera pot sa fiu de n-am inteles ca-i un Fripturist si atit si toata teoria lui era doar praf in ochi !.....sa le dea dumnezeu dupa minte,inima si constiinta,c-au nenorocit o tara ! Am ales calea schimbarii
Nu ne-am inselat deloc!
Cu Basescu presedinte
Si cu guvernare Boc
Am schimbat din temelie
Tot ce-a fost ticalosit
Sa cladim o Romanie
Pentru chioru si ala mic
Si ma-ntreb unde-i schimbarea?
Unde Doamne am gresit?
C-am votat sa fie bine
Si n-am rezolvat nimic!
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:14
De la: gabigabi, la data 2009-12-18 12:14:27De la: 9am177621, la data 2009-12-18 11:42:47
offf,fata draga,fata draga ! l-ai vazut pe @silviu ce-i zice lui 0495 ,fara nici-o jena ? ca-i normal sa le dea alor nostri ( portocaliilor,adica) ....si fraiera de mine care credea ca el crede sincer in Basescu lui....phai ,ce fraiera pot sa fiu de n-am inteles ca-i un Fripturist si atit si toata teoria lui era doar praf in ochi !.....sa le dea dumnezeu dupa minte,inima si constiinta,c-au nenorocit o tara ! Nu am participat activ pe multe forumuri. Doar pe douã. Am citit, însã, ceea ce se scria în aceste spaþii virtuale, fie ele forumistice, fie ele bloggeristice.
Existã, întotdeauna, pe fiecare dintre aceste spaþii cîte o jigodie. Cîte un individ frustrat, cu rîs gros ºi cunoºtinþe puþine pe domeniile puse în discuþie. Un individ care, sub pãvaza anonimatului ºi beneficiind de toleranþa administratorului, îºi poate permite aici, tot ceea ce în realitatea lui imediatã nu-ºi poate permite, de unde ºi imensa lui frustrare, închizîndu-se, astfel, cercul ratãrii sale, în plan social, moral ºi cultural.
În anumite cercuri bloggeristice ei se numesc postaci, postaci care pot fi ºi plãtiþi de cei care au nevoie de serviciile lor, folosindu-i astfel ca pe niºte simple unelte, condiþie deasupra cãreia ei nu se pot ridica.
În anumite cercuri forumistice, cum este ºi cel frecventat de mine, bãºcãlia lor groasã, grobianismul de care dau dovadã ºi obsesiile pe care le dezvoltã, ciclic, cu privire la unul sau la altul dintre participanþii la forum, nici mãcar nu vin pe cale de serviciu corespunzãtor remunerat. Ele nu se realizeazã decît ca urmare a unor mari carenþe educaþionale ºi de informare, a lipsei cunoºtinþelor temeinice în vreun domeniu pe care ar dori sã-l abordeze ºi, mai ales, din acea rãutate specificã omului fãrã Dumnezeu, nefericit ºi lipsit de orice satisfacþii.
Pe cel despre care vã vorbesc, ca fiindu-mi mie cunoscut, mi-l imaginez ca fiind un individ semidoct cu bãtaie mare spre incult, ce suferã de andropatie cronicã, aflat într-o sitiuaþie maritalã obositã, fãrã o amantã, cã nu mai are cu ce, avînd astfel foarte mult timp liber (dupã un program umilitor la un serviciu prost plãtit) pe care-l foloseºte defulînd asupra unora ce nu pot lua mãsuri punitive asupra lui.
În definitiv, nici nu mai e loc de luat astfel de mãsuri. E suficient cît a încasat de la viaþã. Pãcat cã numãrul lor e în creºtere. Pãcat din punct de vedere al existenþei.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:20
offf,fata draga,fata draga ! l-ai vazut pe @silviu ce-i zice lui 0495 ,fara nici-o jena ? ca-i normal sa le dea alor nostri ( portocaliilor,adica) ....si fraiera de mine care credea ca el crede sincer in Basescu lui....phai ,ce fraiera pot sa fiu de n-am inteles ca-i un Fripturist si atit si toata teoria lui era doar praf in ochi !.....sa le dea dumnezeu dupa minte,inima si constiinta,c-au nenorocit o tara !
Adica cum, mamaita, ai fi vrand sa dea bani PSD-istilor si PNL-istilor, ca sa poata sa-i injure mai cu spor pe toate drumurile ?
Esti dusa cu capul ?
PSD a dat bani celorlalti ?
Dar PNL ?
Fripturist, eu ?
Ma faci sa rad. Credeam ca stau de vorba cu oameni care au inteles deja asta. Asta era miza oricaror alegeri.
E foarte simplu.
De ce crezi ca nu s-au dat in laturi de la nimic ca sa-l elimine pe Basescu ?
Ca sa le aloce bani primarilor PDL-isti ?
Mi s-a parut ca ai ceva in cap, mamaita, dar acum ... constat ca-ti plac vorbele frumoase, vrajeala lui Crin, Geoana, Basescu ... cu interesul national, binele comun ... poezii d-astea, care de fapt nu inseamna absolut nimic. Sunt doar vorbe pentru prosti.
Ia sa vezi cum o sa prospere acum mogulii lor. Si o sa n-aiba comenzi mogulii ailalti ... Patriciu, Vantu, etc ... Asa este si la nemti si la frantuzi si la americani, peste tot.
De ce sunt eu fripturist, pentru ca am observat chestia asta ?
|
mno1
5 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 14:59
Asa mai e si GERUL de Vasile Alecsandri.
Gerul aspru si salbatic strange-n brate-i cu jalire
Neagra lunca de pe vale care zace-n amortire;
El ca pe-o mireasa moarta o-ncununa despre ziori
C-un val alb de promoroaca si cu turturi lucitori.
Gerul vine de la munte, la fereastra se opreste,
Si, privind la focul vesel care-n sobe straluceste,
El depune flori de iarna pe cristalul inghetat,
CRINI si ROZE de zapada ce cu drag le-a sarutat.
Gerul face cu-o suflare pod de gheata intre maluri,
Pune stresinilor casei o ghirlanda de cristaluri,
Iar pe fete de copile infloreste trandafiri,
Sa ne-aduca viu aminte de-ale verii infloriri.
Gerul da aripi de vultur cailor in spumegare
Ce se-ntrec pe campul luciu, scotand aburi lungi pe nare.
O! tu, gerule naprasnic, vin’, indeamna calul meu
Sa ma poarte ca sageata unde el stie, si eu!
Ma imbarbateaza versul cu "aripi de vultur cailor"
...
Insa,... pionul ajuns pe G8 sopteste:
"Calu-i lafel de tare ca nebunu, da' parca mi-as mai lua o tura"
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:05
De la: mno1, la data 2009-12-18 14:59:28Asa mai e si GERUL de Vasile Alecsandri.
Gerul aspru si salbatic strange-n brate-i cu jalire
Neagra lunca de pe vale care zace-n amortire;
El ca pe-o mireasa moarta o-ncununa despre ziori
C-un val alb de promoroaca si cu turturi lucitori.
Gerul vine de la munte, la fereastra se opreste,
Si, privind la focul vesel care-n sobe straluceste,
El depune flori de iarna pe cristalul inghetat,
CRINI si ROZE de zapada ce cu drag le-a sarutat.
Gerul face cu-o suflare pod de gheata intre maluri,
Pune stresinilor casei o ghirlanda de cristaluri,
Iar pe fete de copile infloreste trandafiri,
Sa ne-aduca viu aminte de-ale verii infloriri.
Gerul da aripi de vultur cailor in spumegare
Ce se-ntrec pe campul luciu, scotand aburi lungi pe nare.
O! tu, gerule naprasnic, vin’, indeamna calul meu
Sa ma poarte ca sageata unde el stie, si eu!
Ma imbarbateaza versul cu "aripi de vultur cailor"
...
Insa,... pionul ajuns pe G8 sopteste:
"Calu-i lafel de tare ca nebunu, da' parca mi-as mai lua o tura"
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:09
Rondelul crinilor
În crini e beþia cea rarã
Sunt albi, delicaþi, subþiratici, --
Potirele lor au fanatici --
Argint din a soarelui parã.
Deºi, când atinºi sunt de varã,
Mor pâlcuri, sau mor singuratici,
În crini e beþia cea rarã
Sunt albi, delicaþi, subþiratici.
În moartele vremi, mã-mbãtarã,
Când fragezi, ºi primãvãratici,
În ei mã sorbirã, extatici,
ªi pe aripi de rai mã purtarã
În crini e beþia cea rarã.
Alexandru Macedonski
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:10
Rondelul ticãloºilor
Istovite târâturi
Trec aproape-n pielea goalã. --
Poartã negre-adâncituri
Pe sub ochii lor de smoalã.
Pe neghiobi îi bagã-n boalã,
Schimbã-n robi pe cascã-guri. --
Istovite târâturi
Trec aproape-n pielea goalã.
La Montmartre e rãscoalã
Când, din craci fãcând figuri,
Cu murdare strâmbãturi
Dau pe faþã ce-au sub poalã,
Istovite târâturi.
Alexandru Macedonski
|
memento_ro
2 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 15:41
Nu ne-a ajuns 5 ani????In loc de crestere mergem inapoi. Toata lumea condamna PSD ca sunt comunisti dar pana la urma ei au adus democratia in tara asta....nu pdl
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:28
Oare Romanii nu mai au altceva de facut de cat sa-l critice pe d-nul Basescu, li s-a terminat inspiratia si nu mai au ce face . Vedeti-va de treaba ca sarbatorile bat la usa si fiecare din noi trebuie sa fie mai bun si sa gandeasca pozitiv ca sa se si intample.
GINA
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:07
De la: Silviu, la data 2009-12-18 11:42:00Gabi, discutia cu tine nu se termina nicodata. Ca si cu Vanea. Rastalmacitori de meserie...
Te las sa povestesti.
Cand termini, ma chemi si pe mine ...
 mersic ! nici cu Sheherezada nu se termina niciodata povestea....
|
Siena
89 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:44
A fost odata intr-o parte din Tara asta, un Domnitor, pe nume Stefan ... devenit "sfant" , fara ca mai ales EL, Maria-Sa, sa fi stiind dece ... Ce-i drept, "Mic la stat, mare la fapt'... ". Asta, da!
Au trecut secole si ne sunt date o data in plus,doua personaje marunte nu doar la "stat", ci mai ales la caracter. Unul se remarca prin obedienta, celalalt prin sarcasm cinic.
Primul, maruntel si infipt in vorbe in fata natiunii, ca sa scape mai repede de ce i-a fost dictat sa recite. Celalalt, "sefu' !.." slinos si panditor, cu priviri piezise jur imprejur, intrerupandu-si panda tenace, de hahaieli derutante si cuceritoare , pentru cine are urechi sa-l asculte. Tone de fond de ten, corecteaza constiincios, atat cat de mai poate, din fata lupului-de mare.
Oameni buni, faceti un micut exercitiu, va rog. Inchideti sonorul televizorului, atunci cand imaginile acestora acopera ecranul ... si priviti-ii! Priviti-le chipurile, miscarile, privirile ... Astfel, veti afla mai rapid decat peste alti cinci ani, cui i-ati incredintat de buna sau, de ne-buna voie, zece ani (!) din prea scurta voastra/noastra viata ...
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:25
De la: noravi75, la data 2009-12-18 17:44:13A fost odata intr-o parte din Tara asta, un Domnitor, pe nume Stefan ... devenit "sfant" , fara ca mai ales EL, Maria-Sa, sa fi stiind dece ... Ce-i drept, "Mic la stat, mare la fapt'... ". Asta, da!
Au trecut secole si ne sunt date o data in plus,doua personaje marunte nu doar la "stat", ci mai ales la caracter. Unul se remarca prin obedienta, celalalt prin sarcasm cinic.
Primul, maruntel si infipt in vorbe in fata natiunii, ca sa scape mai repede de ce i-a fost dictat sa recite. Celalalt, "sefu' !.." slinos si panditor, cu priviri piezise jur imprejur, intrerupandu-si panda tenace, de hahaieli derutante si cuceritoare , pentru cine are urechi sa-l asculte. Tone de fond de ten, corecteaza constiincios, atat cat de mai poate, din fata lupului-de mare.
Oameni buni, faceti un micut exercitiu, va rog. Inchideti sonorul televizorului, atunci cand imaginile acestora acopera ecranul ... si priviti-ii! Priviti-le chipurile, miscarile, privirile ... Astfel, veti afla mai rapid decat peste alti cinci ani, cui i-ati incredintat de buna sau, de ne-buna voie, zece ani (!) din prea scurta voastra/noastra viata ...
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
pescarul12345
17 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 19:57
mai  ce parere ai de duduia UDREA ?nui asa ca tare e buna de penisul natiunii masculine ?
|
Siena
89 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:03
De la: mytcor, la data 2009-12-17 22:45:34Tudor Gheorghe
... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:55
De la: noravi75, la data 2009-12-18 20:03:55De la: mytcor, la data 2009-12-17 22:45:34Tudor Gheorghe
interp. T. G. (Macedonski )
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 20:59
Si azi, dragi romani, aveti comfirmarea ca veti fi condusi de cel mai competent guvern si de cel mai ingenios premier pe care la cunoscut Romania dupa '89 - daca unii dintre voi au putut fi atat de naivi sa creada pentru o secunda balivernele mitocanului de la Cotroceni.
Sa va spalati cu ei pe cap si sa fiti siguri ca vor ''reforma'' din temeli Romania.
Vai de curul vostru, nici nu banuiti ce va asteapta (inclusiv pe mine).
Vorbim mai tarziu si de gasca mafiota (si nu este nici o exagerare) de la "Guvern''.
|
|
|