back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 >> Sari la pagina:

SUNTDAR

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:01

[Numele quote data = '9 am045616 '= "2009-12-16 16:04:58'] pai tot Base Nu comunista a fost??? si pe deasupra si pui de securist, daca nu o facu nimic în mandatul de primar general Al Capitalei, în primul mandatul de presedine credeti ca in urmatorul mandat ceva VA fata???? VAX ..... VAX [/ quote]
So crezi tu,vom face bordele sa dam de lucru la femei sa nu mai plece in Spania,vom face magazine cu droguri sa fie lumea linistita,hat ,hat cite se vor faceeeeeeee.....!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:01

De la: Silviu, la data 2009-12-16 16:45:45Asa inteleg alde Vanea si Gabi democratia ...
O s-o tina tot asa pana vor face rosu in gat.
Atata stiu, atata pot.
Am impresia ca sunt platiti si tocmai li s-a taiat prima de craciun.
Vanea s-a apucat sa-l injure la baioneta pe Mytcor ...
Si mie imi tinea discursuri despre limbaj si educatie ...
Acum o sa ne cante basmul cu frauda pana pe la vara ...
Dorin era ala cu sampania, cu lada de bere ... A uitat si asta. Asa isi tin cuvantul PSD-istii si PNL-istii astia ...
Asa inteleg ei democratia ...
In uitati-va ce scriau ei pe 6 seara ... despre fraude cumva ?

Geoana si Crin mi se par din ce in ce mai jalnici.
Asa inteleg si ei onoarea. De demisie n-au auzit ... cunosc textul asta numai cand e vorba sa se aplica altora.
Probabil c-o sa se retraga in munti, sa lupte acolo impotriva dictaturii lui Basescu ...
Nici ei, nici sustinatorii lor, nu vor sa inteleaga ca ei, doi, + UDMR + Vadim + Becali ++++ domnu Gadea, Badea, Laptop, realitatea, antene peste antene .... n-au fost in stare sa-l invinga pe unul singur !
Si, ca niste jagardele ce sunt, sperand ca mai sunt prosti care sa caste gura la ei, isi mai imagineaza guverne in care ei sunt prim-ministri ...
Si-i mai gasesc inca ...

Cat de prost trebuie sa fi, sa pierzi alegerile in fata unuia ca Basescu si sa-ti imaginezi ca ai putea fi prim-ministru ?

In fine, eu m-am plictisit.
La revedere !

da' este ca nici nu te-ai gindit ca propunerea cu antonescu premier este la misto ,stiindu-se din start ca nici nu poate intra in discutie? dar PDL este atit de disperat ca a pus botul la glumita lansata,incit ii este GROAZA de ce urmeaza si are nevoie de un tap ispasitor; de cineva pe care sa poata da vina !
au luptat cu ghearele si coltii ca sa cistige aceste alegeri ,furind si inselind ca sa iasa Baselu ! au cistigat ! felicitari !
acum,la munca....cei 5 mil +1 asteapta minuni de la voi ! hai,asumati-va responsabilitatea !

SUNTDAR

3 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:07

De la: gabigabi, la data 2009-12-16 17:01:56
De la: Silviu, la data 2009-12-16 16:45:45Asa inteleg alde Vanea si Gabi democratia ...
Atata stiu, atata pot.
Dorin era ala cu sampania, cu lada de bere ... A uitat si asta. Asa isi tin cuvantul PSD-istii si PNL-istii astia ...

Asa inteleg si ei onoarea. De demisie n-au auzit ... cunosc textul asta numai cand e vorba sa se aplica altora.
Probabil c-o sa se retraga in munti, sa lupte acolo impotriva dictaturii lui Basescu ...
Nici ei, nici sustinatorii lor, nu vor sa inteleaga ca ei, doi, + UDMR + Vadim + Becali ++++ domnu Gadea, Badea, Laptop, realitatea, antene peste antene .... n-au fost in stare sa-l invinga pe unul singur !
Si, ca niste jagardele ce sunt, sperand ca mai sunt prosti care sa caste gura la ei, isi mai imagineaza guverne in care ei sunt prim-ministri ...
Si-i mai gasesc inca ...

Cat de prost trebuie sa fi, sa pierzi alegerile in fata unuia ca Basescu si sa-ti imaginezi ca ai putea fi prim-ministru ?

La revedere !

da' este ca nici nu te-ai gindit ca propunerea cu antonescu premier este la misto ,stiindu-se din start ca nici nu poate intra in discutie? dar PDL este atit de disperat ca a pus botul la glumita lansata,incit ii este GROAZA de ce urmeaza si are nevoie de un tap ispasitor; de cineva pe care sa poata da vina !
au luptat cu ghearele si coltii ca sa cistige aceste alegeri ,furind si inselind ca sa iasa Baselu ! au cistigat ! felicitari !
acum,la munca....cei 5 mil +1 asteapta minuni de la voi ! hai,asumati-va responsabilitatea !

Da,da,eu lam si felicitat Acum asteptam minunile !Ce frumos o sa fie

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:08

DIN 5 MILIOANE CARE AU VOTAT PROSTANACUL ......JUMATATE VOR FII IN CURAND DE PARTEA PRESEDINTELUI PENTRU CA VOR REALIZA CA ACESTA LE DORESTE BINELE ! RESTUL SUNT BIROCRATII CARE DE VOIE DE NEVOIE VOR TREBUI SA SE RECALIFICE.................

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
mir_stred

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:17

Rar am vazut atata vehementa si violenta verbala ca si la tine.
Ar fi bine sa fim mai echilibrati si ponderati si sa nu facem afirmatii aiurea.
Nu mi se par ok. sa ai atitudinea pe care tu o faci [public fara argumente ci doar cu afirmatii fara drept fe replica.
Nu fac parte din nici un partid , nu simpatizez pe nimeni dar orice om echilibrat si normal cantareste si probeaza ceea ce afirma astfel asumandu-si o responsabilitate a afirmatiilor sale. Asa si eu pot afirma despre tine ca esti drogat, ca ai amante, etc....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:18

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-16 17:08:25DIN 5 MILIOANE CARE AU VOTAT PROSTANACUL ......JUMATATE VOR FII IN CURAND DE PARTEA PRESEDINTELUI PENTRU CA VOR REALIZA CA ACESTA LE DORESTE BINELE ! RESTUL SUNT BIROCRATII CARE DE VOIE DE NEVOIE VOR TREBUI SA SE RECALIFICE.................

bai, eu binele meu nu vreau sa i-l dau ! el vrea binele nostru ,dar dai-l tu ,eu nu l-am votat ca stiam deja ca vrea sa mi-l manince ! stii ce-i ala un vampir energetic ? ei,asta-i !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:19

Atata stiu, atata pot.

Si-i mai gasesc inca ...

La revedere !

Silviu, eu n-am uitat de bere, ideea e ca n-ai mai intrat p'aci.
In alta ordine, faza cu Crin Antonescu e chiar la ''misto'' aruncata in discutiile despre viitorul guvern. Chiar nu v-ati prins ? PNL-ul nu vrea si nu a vrut din capul locului sa intre la guvernare alaturi de PDL.
Gata Silviu, felicitari pentru castigarea alegerilor si ... la treaba nenica. Scoateti tara din criza si aratati-le romanilor ca n-au gresit cand l-au votat pe Basescu pentru a doua oara. Succes.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:23

Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
Eu am treaba.
P-asta cu alegerile am terminat-o !
Vad ca voi mai aveti de furca, v-a mai ramas de injurat la cativa...
Injurati, injurati ...
Sa nu faceti rosu-n gat ...
Sau sa nu luati ceva pe gat ...

As vrea sa va vad mutrele ...

nu mai pot sa scriu, de ras, numai cand imi imaginez ...

Hai, ridicati-va din tarana (zapada) si gata, apucati-va de altceva ... vedeti ca fac astia guvernul, aveti de treaba, luati-i pe astia la omor !
Oricum, indiferent ce vor face, nu e bine, este ?

Dupa cum va cunosc o sa ne explicati ca ninge din cauza lui Basescu ... a guvernului (noroc ca acum nu prea avem guvern, multumita lui Geoana ... )

In fine, nici sa va fac prosti nu mai are haz.
Si-a dat seama toata lumea buna ...
Pana si voi ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:27

Lucrez cu norma intreaga in Administratia Publica sect...... si stiu ce durere au functionarii incompetenti din sistem..........toti in cor sunt suparati ca salvarea lor Geoana a pierdut.....Culmea este ca toti cei care au fost angajati pe baza doar de pile sunt vai de mama lor din punct de vedere profesional ! Dar au votat toti cu prostanacul ......Acum le tataie fundurile mari pentru ca se vor face restructurari ! Mie nu i-mi este frica pentru ca fac parte dintre cei fara de pile dar care cunosc meserie ! Mai lucrez cu jumatate de norma la un notariat si fac multe drumuri la ANCPI........agentie de cadastru................Si acolo aproape toti functionarii au votat Geoana...de ce? Bineanteles ca si acolo este durere mare si sunt foarte revoltati ca s-au furat alegerile.......de ce? VINE RESTRUCTURAREA?.....SA VINAAAAA!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:30

De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:23:44Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
Eu am treaba.
Injurati, injurati ...

Hai, ridicati-va din tarana (zapada) si gata, apucati-va de altceva ... vedeti ca fac astia guvernul, aveti de treaba, luati-i pe astia la omor !

Dupa cum va cunosc o sa ne explicati ca ninge din cauza lui Basescu ... a guvernului (noroc ca acum nu prea avem guvern, multumita lui Geoana ... )

Pana si voi ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:31

De la: Dorinel, la data 2009-12-16 17:19:26
Atata stiu, atata pot.

Si-i mai gasesc inca ...

La revedere !

In alta ordine, faza cu Crin Antonescu e chiar la ''misto'' aruncata in discutiile despre viitorul guvern. Chiar nu v-ati prins ? PNL-ul nu vrea si nu a vrut din capul locului sa intre la guvernare alaturi de PDL.
Gata Silviu, felicitari pentru castigarea alegerilor si ... la treaba nenica. Scoateti tara din criza si aratati-le romanilor ca n-au gresit cand l-au votat pe Basescu pentru a doua oara. Succes.

Dorinele, n-a fost la misto, e tipica pentru jegosul de Crin, pentru bunul lui simt ... asa-zisul lui bun-simt.
Lada de bere am baut-o demult, sunt la a doua.
Si cand beau bere, nu ma gandesc la voi, anti-Base, nici la cei pro-Base, am la ce ma gandi.
Apropos, stai sa mai desfac una.....

Asa, alta viata ...

La treaba trebuie sa punem mana toti, pentru ca presedintele, odata ales, este al tuturor romanilor, nu numai al celor care l-au votat. Asa ca, lasati contrele si haideti si voi al treaba.
Inca ceva, de acum e treaba noastra a celor pro-Basescu sa-l injuram daca vom crede de cuviinta !
Voi v-ati facut treaba pana acum.
Acum injurati-i pe cei care v-au dezamagit, de Base ne ocupam noi !
Voi luati-le gatul lui Geoana si Crin si alegeti-va alti lideri care sa va duca la victorie.
Sete buna !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:39

De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:23:44Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
Eu am treaba.
Injurati, injurati ...

Pana si voi ...

din cauza lui Geoana nu avem guvern ? bai omule,ce ai ? ai cazut in cap ? pe cine pacalesti cu astfel de vorbe,cind eu stiu,tu sti si toti stiu cine a declansat aceasta criza ce dureaza de 2 luni ....te-am intrebat si tot nu mi-ati raspuns -niciunul din voi nu raspunde cind intrebarea e stinjenitoare prin bun-simt - de ce nu l-a numit pe Johannis de la prima propunere facuta de catre majoritatea constituita si totul era rezolvat ? un presedinte cu adevarat bun,asa facea ....si toate se aplanau ! sa-ti spun eu : PENTRU CA NU AVEA CONTROL ASUPRA LUI JOHANNIS ! si in mod special : TREBUIA CU ORICE PRET SA CISTIGE PRESEDENTIA asa ca, romanica....eeee,se descurca ea !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:41

De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:31:05
Dorinele, n-a fost la misto, e tipica pentru jegosul de Crin, pentru bunul lui simt ... asa-zisul lui bun-simt.
Si cand beau bere, nu ma gandesc la voi, anti-Base, nici la cei pro-Base, am la ce ma gandi.

Asa, alta viata ...

La treaba trebuie sa punem mana toti, pentru ca presedintele, odata ales, este al tuturor romanilor, nu numai al celor care l-au votat. Asa ca, lasati contrele si haideti si voi al treaba.
Inca ceva, de acum e treaba noastra a celor pro-Basescu sa-l injuram daca vom crede de cuviinta !
Voi luati-le gatul lui Geoana si Crin si alegeti-va alti lideri care sa va duca la victorie.
Sete buna !
Multumesc Silviu si ... a treia lada cu bere chiar vreau sa o bem impreuna. Sincer.
Ma crezi, nu ma crezi, faza cu Crin Antonescu a fost chiar la ''misto''.
Acum la treaba ca ne asteapta un an greu. Repet, scoateti tara din criza si aratati-le romanilor ca n-au gresit cand l-au votat pe Basescu pentru a doua oara. Eu am in continuare aceiasi parere rezervata fata de el, nu si de intreg PDL-ul.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:44

De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:31:05
De la: Dorinel, la data 2009-12-16 17:19:26
Atata stiu, atata pot.

Si-i mai gasesc inca ...

La revedere !

Asa, alta viata ...

Sete buna !

hooopa ! parca ziceai ca eu inteleg democratia aiurea ,dar acum ai zis ca de aici inainte va veti ocupa voi de Basescu.....corect si excelenta ideea !....da' cite beri ai baut ca parca n-ai fi tu !

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:51

De la: mir_stred, la data 2009-12-16 17:17:42Rar am vazut atata vehementa si violenta verbala ca si la tine.
Ar fi bine sa fim mai echilibrati si ponderati si sa nu facem afirmatii aiurea.
Nu mi se par ok. sa ai atitudinea pe care tu o faci [public fara argumente ci doar cu afirmatii fara drept fe replica.
Nu fac parte din nici un partid , nu simpatizez pe nimeni dar orice om echilibrat si normal cantareste si probeaza ceea ce afirma astfel asumandu-si o responsabilitate a afirmatiilor sale. Asa si eu pot afirma despre tine ca esti drogat, ca ai amante, etc....

Draga domnule, se vede ca esti novice pe aici.Poti sa citesti mesajele din perioada campaniei electorale si vei vedea la ce s-au pretat dragii nostri psd-isti si pnl-isti. Au maers pana acolo incat ne-au modificat toate mesajele postate aici distorsionandu-le in favoarea psd-pnl. Acum cand au pierdut alegerile violenta lor nu numai verbala dar si morala nu inceteaza. Daca inca nu ai citit tot ce s-a postat pe aici imediat dupa rezultatul alegerilor eu te sfatuiesc sa o faci si vei vedea ca am dreptate. Pana atunci lasa-ne pe noi sa ne batem in cuvinte si stai dumneata deoparte, vei avea numai de castigat!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:54

De la: gabigabi, la data 2009-12-16 17:39:08
Asteptati voi.
Eu am treaba.
Injurati, injurati ...

Pana si voi ...

din cauza lui Geoana nu avem guvern ? bai omule,ce ai ? ai cazut in cap ? pe cine pacalesti cu astfel de vorbe,cind eu stiu,tu sti si toti stiu cine a declansat aceasta criza ce dureaza de 2 luni ....te-am intrebat si tot nu mi-ati raspuns -niciunul din voi nu raspunde cind intrebarea e stinjenitoare prin bun-simt - de ce nu l-a numit pe Johannis de la prima propunere facuta de catre majoritatea constituita si totul era rezolvat ? un presedinte cu adevarat bun,asa facea ....si toate se aplanau ! sa-ti spun eu : PENTRU CA NU AVEA CONTROL ASUPRA LUI JOHANNIS ! si in mod special : TREBUIA CU ORICE PRET SA CISTIGE PRESEDENTIA asa ca, romanica....eeee,se descurca ea !

Var fi convenit sa aiba psd-ul si pnl-ul controlul guvernului, nu-i asa, dar mai aveti de asteptat pana Romania v-a fi atat de proasta sa creada in bunavointa si bunele voastre intentii.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:11

De la: gabigabi, la data 2009-12-16 17:39:08
Asteptati voi.
Eu am treaba.
Injurati, injurati ...

Pana si voi ...

NU GEOANA SI AI VOSTRI AU DECLANSAT CRIZA? EU ASA CREDEAM !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:12

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-16 17:27:27Lucrez cu norma intreaga in Administratia Publica sect...... si stiu ce durere au functionarii incompetenti din sistem..........toti in cor sunt suparati ca salvarea lor Geoana a pierdut.....Culmea este ca toti cei care au fost angajati pe baza doar de pile sunt vai de mama lor din punct de vedere profesional ! Dar au votat toti cu prostanacul ......Acum le tataie fundurile mari pentru ca se vor face restructurari ! Mie nu i-mi este frica pentru ca fac parte dintre cei fara de pile dar care cunosc meserie ! Mai lucrez cu jumatate de norma la un notariat si fac multe drumuri la ANCPI........agentie de cadastru................Si acolo aproape toti functionarii au votat Geoana...de ce? Bineanteles ca si acolo este durere mare si sunt foarte revoltati ca s-au furat alegerile.......de ce? VINE RESTRUCTURAREA?.....SA VINAAAAA!

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:31

Cred ca abia acum, dupa discutiile astea a partidelor cu presedintele tarii, se va vedea calitatea omului din omul politic a fiecaruia. Cine va face compromis in defavoarea partidelor de unde vin si in favoarea poporului. Fiecare in discutia lor, au invocat electoratul ca o cantitate, calitatea electoratului e mai greu de dovedit. Indiferent ce coloratura politica va avea premierul, trebuie sa-si aleaga echipa de tehnocrati, nu cizmari la sanatate, avocati la agricultura, etc. A gestiona acum bugetul tarii cu resurse f putine pentru acoperirea unor cheltuieli colosale, in conditiile unei stari sociale deloc de neglijat prin reducerea locurilor de munca, nu este usor. Noi am ars etape ff importante, in anii care au trecut, din experienta altor state, si anume, nu am investit in ideile omului de a-si le pune in practica intr-un domeniu la care se pricepe, dindu-i credite cu dobinzi minime, ajutindu-l prin neimpozitare pe un termen mai lung, dar si obligatii de a se dezvolta,cine totusi si-a asumat acest risc de a fi intreprinzator la scara mica in aceasta tara, stie ca fiscalitatea i-a fost o frina serioasa in a se dezvolta, binenteles fara hotie. Acum am fi avut in domeniul privat o lejeritate de locuri de munca, nu am fi format ca unic probabil stat, cu angajati majoritari in birocratia statului si pensionari mai multi decit forta activa. Am distrus ramurile importante ale economiei in 1990, cu ajutorul politicului, in mod cert, ei ne-au lasat sa distrugem, doar asa puteau sa cumpere la pret de nimic. Acuma ne milogim la FMI, BANCI MONDIALE, sa ne dea bani sa platim institutiile statului si pensiile. Nu avem fondurile noastre proprii din economia noastra. Sectorul privat e varza in orice domeniu. Nici un partid nu se poate lauda ca ar fi pus umarul concret,la dezvoltarea unei ramuri a economiei noastre. caci resurse de toate felurile au fost pe parcursul acestor 20 ani, atit umane cit si materiale. Politicul a fost si este o frina a dezvoltarii acestei tari, a gestionat fraudulos toate fondurile pe timp bun fara criza, prin injectarea in conturile a putini oameni a tuturor fondurilor, in defavoarea noastra. Numai daca investeau in drumurile tarii, receptionau corect asa zisa modernizarea lor, ne inlesneau dezvoltarea in orice domeniu dar mai ales turism , calea sigura spre dezvoltare si civilizatie. Toate accidentele, toate blocarile din fiecare iarna cind cade de la un fulg la un namet, ar trebui sa fie o palma data fiecarui politician ce ne-a condus pina acum. Drumurile sint o emblema f importanta a unei tari dezvoltate sau slab dezvoltate.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:42

De la: 9am064173, la data 2009-12-16 18:31:17Cred ca abia acum, dupa discutiile astea a partidelor cu presedintele tarii, se va vedea calitatea omului din omul politic a fiecaruia. Cine va face compromis in defavoarea partidelor de unde vin si in favoarea poporului. Fiecare in discutia lor, au invocat electoratul ca o cantitate, calitatea electoratului e mai greu de dovedit. Indiferent ce coloratura politica va avea premierul, trebuie sa-si aleaga echipa de tehnocrati, nu cizmari la sanatate, avocati la agricultura, etc. A gestiona acum bugetul tarii cu resurse f putine pentru acoperirea unor cheltuieli colosale, in conditiile unei stari sociale deloc de neglijat prin reducerea locurilor de munca, nu este usor. Noi am ars etape ff importante, in anii care au trecut, din experienta altor state, si anume, nu am investit in ideile omului de a-si le pune in practica intr-un domeniu la care se pricepe, dindu-i credite cu dobinzi minime, ajutindu-l prin neimpozitare pe un termen mai lung, dar si obligatii de a se dezvolta,cine totusi si-a asumat acest risc de a fi intreprinzator la scara mica in aceasta tara, stie ca fiscalitatea i-a fost o frina serioasa in a se dezvolta, binenteles fara hotie. Acum am fi avut in domeniul privat o lejeritate de locuri de munca, nu am fi format ca unic probabil stat, cu angajati majoritari in birocratia statului si pensionari mai multi decit forta activa. Am distrus ramurile importante ale economiei in 1990, cu ajutorul politicului, in mod cert, ei ne-au lasat sa distrugem, doar asa puteau sa cumpere la pret de nimic. Acuma ne milogim la FMI, BANCI MONDIALE, sa ne dea bani sa platim institutiile statului si pensiile. Nu avem fondurile noastre proprii din economia noastra. Sectorul privat e varza in orice domeniu. Nici un partid nu se poate lauda ca ar fi pus umarul concret,la dezvoltarea unei ramuri a economiei noastre. caci resurse de toate felurile au fost pe parcursul acestor 20 ani, atit umane cit si materiale. Politicul a fost si este o frina a dezvoltarii acestei tari, a gestionat fraudulos toate fondurile pe timp bun fara criza, prin injectarea in conturile a putini oameni a tuturor fondurilor, in defavoarea noastra. Numai daca investeau in drumurile tarii, receptionau corect asa zisa modernizarea lor, ne inlesneau dezvoltarea in orice domeniu dar mai ales turism , calea sigura spre dezvoltare si civilizatie. Toate accidentele, toate blocarile din fiecare iarna cind cade de la un fulg la un namet, ar trebui sa fie o palma data fiecarui politician ce ne-a condus pina acum. Drumurile sint o emblema f importanta a unei tari dezvoltate sau slab dezvoltate.
DIN PACATE AVETI MARE DREPTATE DAR SPERANTA MOARE ULTIMA !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:44

De la: vaneamarin, la data 2009-12-16 12:43:07
.... ....bine mãi pricãjiþilor, n-am eu timp acum dar, o sã vã trag eu un perdaf mai pe searã , vreþi rezbel ?...dacã nu vreþi pace...vã dau eu rezbel, mangafalelor !...

...Vaniuºka, martalogule,poþi sã-mi spui de ce greºeºte C.P.Tãriceanu ?....

.[/quote]

...Vaniuºka, ce-ai pãþit martalogule, þi-ai anclanºat limbuþa-n rectul geonisto-iliescian de pe timpul campaniei ºi-acum þi-a rãmas gripatã-n instalaþie ?...

..Vaniuºka, martalog nu-i tot una cu mortãciune, mãi 'telectual-nulodoct ce eºti, pune mâna pe DEX, mãi cufuritule, mãi Vaniuºka, tu ºi Gabi, nu ºtiþi altceva decât sã manipulaþi minciuna, sã faceþi din zdrenþe politice ºi spãlãtori electorale ce se vor ºi eligibile pe deasupra, imaculate domniºorici numai bune de tranzactionat pe piaþa târfelor politice de larg consum.

Aþi crezut, ºi tu ºi Gabi, cã o sã-mbrobodiþi pe cineva p-aici cu inepþiile voastre vomitate zi-de-zi p-acest topic, spre ofuscarea voastrã, nu v-a ieºit pasenþa, acum vã sugeþi unul-altuia chiloþii in vãzul tuturor forumiºtilor,
Te-ai cam dat liberal, erea gata sã te ºi cred, numai cã þi-ai dat arama pe faþã-n aceastãcampanie electoralã, (apropos, dacã D.Patriciu nu umbla pe la instalaþia de sunet a propriului candidat, Crin.A, T. Bãsescu chiar avea o problemã, dar aºa, s-a cam dus pe copcã singur-singurel) ,degripeazã-þi limba din rectul geonisto-iliescian cã urmeazã o perioadã de îngheþ martalogule decrepit....

P.S. Pe viitor, am sã-þi rãspund exact aºa cum o s-o doreºti, fripturistule bãºinos !....iar dacã vrei sã-mi târãsc excrementele prin vesela-þi personalã, sã mi-o spui, javrã micã ºi ofuscatã!... clar Vaniuºka ?...

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 19:58

De la: gabigabi, la data 2009-12-16 15:52:07
De la: black10131307, la data 2009-12-16 14:53:34
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 09:32:32
De la: vaneamarin, la data 2009-12-16 09:24:29
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 08:55:29
De la: 9am076753, la data 2009-12-15 19:19:23Maine ve-ti fi validat ca presedinte , felicitari , dar dorim de la dumneavoastra intelepciune sa fie liniste in tara acum de sarbatori si in viitor.

azi va fi validata IMPOSTURA !
din clipa asta este la fel de IMPOSTOR ca si ILIESCU ,cel care a Furat o Revolutie in '89 ! Felicitari ROMANIA ! pling pentru tine ....ptr. mine,ptr.noi,ptr. copiii nostri ! vai ,noi suntem suntem ciuruiti si zdrentele isi flutura victoria pacatoasa !

Vai Gabi,nu te bucuri ?!Pai aduce monarhia din spusele lui Mytcor care probabil a simtit nevoia sa isi armonizeze crezul monarhist cu cel Basescian. .Cred ca stiu si cum face Basescu acest lucru ...Avand majoritatea parlamentara va promulga mult promisa lege a lustratiei si ,bazandu-se pe onestitatea CNSASului sau introducand si subsecretarii de stat comunisti in lege (legea se opreste la rangul de secretar de stat acum ),se va lustra singur chemand apoi cu lacrimi in ochi Casa Regala sa salveze Romania de oameni ca el.

neeee,ca ofiter ce este,va pune intii -asa ca Franco- de'o mica dictatura "militara" si abia after va face Monarhia !....da' mai intii Dictatura si vede el p'orma !

Gabi, pe bune, chiar nu se face ceea ce continuati voi sa faceti! Ati tras din greu in campanie, ati luptat vitejeste sa va iasa gloabele victorioase, ati blestemat si scuipat pe toti dusmanii crinelor si geoanelor...gata frate, ajunge! Deveniti penibili cu smiorcaielile astea! Chiar nu aveti demnitatea sa acceptati ca mai multi romani au gandit altfel decat voi?

Continuati sa jigniti, cu dezinvoltura si apoi va ofuscati ca sunteti injurati. Pai zdrentele astea pe care le categorisesti tu asa, au decis sa fie Basescu! Voi, luptatorii anti-dictatura si cruciatii bunului-simt, chiar nu sunteti in stare sa acceptati rezultatul unui joc democratic, alegerile libere?

Pina cand veti continua sa fiti catzele clevetitoare si cobele care se bucura de orice nenorocire a Romaniei?

V-am spus-o de mult timp ca va iesi Basescu, ca am aranjat asta cu Mos Nicolae si ca de Revelion va va vorbi tot Basescu!
Vedeti, am mana buna, cand va promit ceva, se intampla! Nu ma faceti sa va promit ceva si de Mos Craciun!

chiar ma-ntrebam pe unde esti...cind ma uit la avatarul tau ,imi vine a crede ca de la tine s-a inspirat SEFU' cind a zis-o pe aia cu " un fleac,m-au ciuruit " -asa fiind replica originala - desigur dindu-i alt inteles ! acum despre ce ai zis : frate si crezi ca daca iesea pres. Geoana ,Nu eram cu ochii pe el si nu-l luam la refec ? voi chiar nu intelegeti ca-n Democratie ,soc.civila,massmedia ARE OBLIGATIA sa stea cu ochii pe PUTERE si sa-i amendeze derapajele !?
de ce am spus despre IMPOSTURA tocmai azi ? pentru ca,acum 20 ani ,Timisoara s-a ridicat impotriva dictaturii; impotriva comunismului; impotriva minciunii si a fricii ! iar azi -tot azi- s-a inscaunat un om care nu numai ca n-ar fi trebuit sa ne fie presedinte,ci ar fi trebuit sa dea niste raspunsuri la multe intrebari care ar fi limpezit niste lucruri nu tocmai curate .....si nu numai de la el astept raspunsuri ci si de la Iliescu si de la Roman si de la toata aceasta clasa politica ce ne domina de 20 ani ,ducindu-ne intr-un dezastru de care se spala pe miini ,niciunul nefiind Raspunzator ptr.el !

Si acum v-ati adus aminte de mortii Timisoarei? Dar nu va gandeati la ei cand defilati cu Geoana, fiul generalului de securitate, triumfal prin Timisoara! Nici atunci cand faceati plecaciuni in fata mumiei kagebiste, cand il laudati pe criminalul rosu Ilici pentru meritele lui de democrat!

Ce usoara este trecerea de la ura la adoratie! La fel de usoara ca si caderea in penibil si cu atata zloata pe strazi este bine sa aveti grija sa nu alunecati!

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:20

ACUM,,,,,,,,VOM VEDEA NOI,,, FRAIERII ,CARE L-ATI VOTAT! CUM VA FI SA FIE VIATA NS! NICIDEM MAI BUNA! ASTA A TI VRUT!! ASTA AVETI! VA MERITATI ;SOARTA;!! AMBITIA SI PROSTIA,, AU CASTIGAT!!

-
ionell2003

15 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:26

De la: 9am064173, la data 2009-12-16 18:31:17Cred ca abia acum, dupa discutiile astea a partidelor cu presedintele tarii, se va vedea calitatea omului din omul politic a fiecaruia. Cine va face compromis in defavoarea partidelor de unde vin si in favoarea poporului. Fiecare in discutia lor, au invocat electoratul ca o cantitate, calitatea electoratului e mai greu de dovedit. Indiferent ce coloratura politica va avea premierul, trebuie sa-si aleaga echipa de tehnocrati, nu cizmari la sanatate, avocati la agricultura, etc. A gestiona acum bugetul tarii cu resurse f putine pentru acoperirea unor cheltuieli colosale, in conditiile unei stari sociale deloc de neglijat prin reducerea locurilor de munca, nu este usor. Noi am ars etape ff importante, in anii care au trecut, din experienta altor state, si anume, nu am investit in ideile omului de a-si le pune in practica intr-un domeniu la care se pricepe, dindu-i credite cu dobinzi minime, ajutindu-l prin neimpozitare pe un termen mai lung, dar si obligatii de a se dezvolta,cine totusi si-a asumat acest risc de a fi intreprinzator la scara mica in aceasta tara, stie ca fiscalitatea i-a fost o frina serioasa in a se dezvolta, binenteles fara hotie. Acum am fi avut in domeniul privat o lejeritate de locuri de munca, nu am fi format ca unic probabil stat, cu angajati majoritari in birocratia statului si pensionari mai multi decit forta activa. Am distrus ramurile importante ale economiei in 1990, cu ajutorul politicului, in mod cert, ei ne-au lasat sa distrugem, doar asa puteau sa cumpere la pret de nimic. Acuma ne milogim la FMI, BANCI MONDIALE, sa ne dea bani sa platim institutiile statului si pensiile. Nu avem fondurile noastre proprii din economia noastra. Sectorul privat e varza in orice domeniu. Nici un partid nu se poate lauda ca ar fi pus umarul concret,la dezvoltarea unei ramuri a economiei noastre. caci resurse de toate felurile au fost pe parcursul acestor 20 ani, atit umane cit si materiale. Politicul a fost si este o frina a dezvoltarii acestei tari, a gestionat fraudulos toate fondurile pe timp bun fara criza, prin injectarea in conturile a putini oameni a tuturor fondurilor, in defavoarea noastra. Numai daca investeau in drumurile tarii, receptionau corect asa zisa modernizarea lor, ne inlesneau dezvoltarea in orice domeniu dar mai ales turism , calea sigura spre dezvoltare si civilizatie. Toate accidentele, toate blocarile din fiecare iarna cind cade de la un fulg la un namet, ar trebui sa fie o palma data fiecarui politician ce ne-a condus pina acum. Drumurile sint o emblema f importanta a unei tari dezvoltate sau slab dezvoltate.

E NORMAL SA NU AIBA TARA BUGET CAND TOATE FIRMELE DIN TARA LUCREAZA BA LA NEGRU,BA CU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE IN CARTEA DE MUNCA SI ALTI BANI IN MANA...MULTI BANI SE SCURG DE AICI IN ALTE PARTI. pLUS FAPTUL CA AM AJUNS O TARA DE MALL-URI. FOARTE PUTINA PRODUCTIE MA REFER LA PRODUS INTERN BRUT CARE SI ALA ESTE FRAUDAT LA NEGRU ATAT CAT ESTE.
PLUS O TARA DE ... BANCI....
Faza esta ca dupa anii '90 s-au vandut fabrici,uzine la pret de nimic numai cu scopul da a-i ajuta pe investitori,pe cand ei...au distrus tot.
Cei de la conducere de atunci nu s-au interesat- probabil voit- si uite asa am ajuns in stadiul de a avea zonele industriale din toata orasele sa arate ca dupa bombardament. De aici...a pornit si fiscalitatea din ce in ce mai mare...vistieria statului golindu-se ,s-a mai bagat o taxa si inca una... firmele mici avand fiscalitate mare au inceput sa lucreze la negru....sa nu mai dea nimic statului
uite CERCUL VICIOS ... ghiciti cine a avut grija sa intram in el ....

ionell2003

15 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:42

Spunea cineva mai inainte despre averea Regelui . Pai ce s-a furat si ce s-a distrus in anii de dupa revolutie este de 100 de ori mai important ... si mai valoros ... parerea mea

Cipri29

12 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 22:07

Toti sunt o apa si un pamant.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 22:33

De la: Cipri29, la data 2009-12-16 22:07:16Toti sunt o apa si un pamant.
Dar eu cit sint pe pamint ,vreau sa ma distrez cu Nutica pe seama fraierilor,am fost votat de 25%din populatie dar ma distrez cu toata Romania

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
danika

28 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 00:20

Toti basescienii astia fanatici (silviu,click cont etc.)n-au invatat macar sa scrie corect romaneste,postand in disperarea lor dupa pastrarea functiilor.E rusinos.Retrageti-va la treaba.Va cere ''datoria civica',mai ales ca va mai si laudati cu nu stiu ce ocupatii..Si mai puneti mana si pe un DEX,pe un indreptar ortografic,ortoepic,etc. Exemplificati electoratul major al lui basescu ,din pacate.

danika

28 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 00:28

A demis berceanu pe cine-l incomoda.Eu credeam ca el tre' sa-si dea demisia,macar la misto,ca tot e demis.Dar nu dadea bine ca imagine pentru viitorul guvern din care vrea sa faca parte.(Numele lui berceanu si al lui basescu sunt scrise cu antimajuscule (sic!),ca n-am gasit litere mai mici de-atata)

PUPPETEER

20 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 07:55

De la: SUNTDAR, la data 2009-12-16 17:01:29[Numele quote data = '9 am045616 '= "2009-12-16 16:04:58'] pai tot Base Nu comunista a fost??? si pe deasupra si pui de securist, daca nu o facu nimic în mandatul de primar general Al Capitalei, în primul mandatul de presedine credeti ca in urmatorul mandat ceva VA fata???? VAX ..... VAX [/ quote]
So crezi tu,vom face bordele sa dam de lucru la femei sa nu mai plece in Spania,vom face magazine cu droguri sa fie lumea linistita,hat ,hat cite se vor faceeeeeeee.....!!!!!

Pagini: << 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: