back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 17:23

De la: Dorinel, la data 2009-12-15 00:12:45
De la: mytcor, la data 2009-12-14 22:28:33
Ce va alege PNL – rãzboiul sau pacea?‎
Simplu, va alege OPOZITIA. Asta inseamna castig pe termen lung, pierderi (minore) pe termen scurt si cel mai important, consecventa in fata electoratului sau.
Gata, la treaba portocaliilor. Ati castigat alegerile. Felicitari.

DESIGUR, INTODEAUNA ATI UITAT PRIORITATILE, DAR DE ASTEA SE VOR OCUPA CEI MAI BUNI, NU-I ASA? SA TRAIM BINE!!!!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 17:39

Cum a prezentat Antena 3 rezultatul turului 2 al alegerilor?
Domnul Mircea Geoana a obtinut un merituos loc 2, iar Basescu abia s-a clasat pe penultimul loc.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 17:42

De la: gabigabi, la data 2009-12-15 10:50:09
De la: click_cont, la data 2009-12-14 21:54:49
De la: gabigabi, la data 2009-12-14 15:26:19
De la: mytcor, la data 2009-12-13 19:54:18Ce faci Gãbeazo, te-a lovit glaucomul?...ori suferi de vreo albeaþã?!...

stii care-i problema ta,mytcore ,ca si lui @click cont si a voastra,portocaliilor ? mai oameni buni sau nebuni....ca nu stiu exact ce sunteti : CE au PAZIT INSTITUTIILE STATULUI in astia 20 ani ? CINE a condus acest stat ? eu ,ca sa-mi pui mie in circa toate absurditatile insirate de tine mai sus,ca si ce-au facut liberalii in 46....ba,nici nu eram nascuta atunci,intelegi ? e ca si cum eu te-as acuza pe tine -doar ptr. ca traiesti in Austria - ca austriecii se dau victime ale nazismului ,cind de fapt,i-au primit cu bratele deschise ....sau,pe acelasi motiv,sa te acuz pe Tine ca bancile austriece cara tot din tara ! sunteti penibili cu astfel de cioace,in schimb ignorati si nu intrebati pe cine trebuie : BASESCU ! el acuza sistemul ticalosit, DAR 19 ani a condus si produs ACEST SISTEM TICALOSIT , sub diverse forme : ba ca ministru al transporturilor, timp in care regionala CFR a fost capusata,lasata de izbeliste si azi ii vedem pe ceferisti plingind in pumni .....infrastructura nexam ,desi a pus taxe ...."aici sunt banii dvs.", ti-aduci aminte,da ?! la primarie,inafara ca a fost hingherul capitalei si a darimat niste chioscuri,nu mi-aduc aminte sa fi produs ceva ....aaaa,ba da : s-a plins ca si acum CA NU E LASAT sa lucreze si, l-am crezut si i-am mai dat un mandat ,da ? si ca presedinte, ce altceva a produs in afara de cearta si discordie si, cel mai important lucru : A DEZBINAT pe romani pina la a se uri,asa cum se vede si pe acest topic si a transforma niste oameni gentili sau macar politicosi, in fiare cu ceilalti ! in concluzie : cere-i socoteala lui Basescu ,a carui datorie era sa STIE toate minariile,ca d'aia are-n mina toate serviciile statului ....ca d'aia e cel mai informat om din tara ,nu mie sau oricarui alt om obisnuit a carui datorie a fost sa-si vada de munca lui , acolo unde l-a pus destinul sau ! El este Principalul vinovat si el tipa ca-i victima....asta da manipulare si minciuna in falss !

Si iata cum se transforma Basescu in conducatorul nostru de 19 ani incoace....

Victorito mama,tu nu sti sa citesti sau nu intelegi ce citesti ? reiau : A FACUT PARTE DIN ACEST SISTEM INCA DIN ' 91 , IN FUNCTII IMPORTANTE : MINISTRU DE TRANSPORTURI ; PRIMAR AL CAPITALEI ; PRESEDINTE IN ULTIMII 5 ANI ! si in tot acest imp,Victorito, a avut PIINEA SI CUTITUL PE MINA ! da sau nu ?

BA DA, DAR STIU CITI SI PRINTRE RANDURI
MA AMUZ INSA, CUM DINTRE TOTI E CEL MAI " PROST" SI MAI CORUPT. PAI FATO, CINE A FOST LA CONDUCEREA TARII (GUVERN+PRESEDINTE) IN 15 ANI? IN 15 ANI PSD-UL SI FSN-UL SI NAIBA MAI STIE CUM L-O FI CHEMAND DEALUNGUL ANILOR N-A FACUT CU ILIESCU SI TREPADUSII LUI CAT A FACUT BASESCU IN 4 (CU GUVERN MAJORITAR PSD-IST!!!) CHIAR DACA NU RECUNOASTETI. CRIZA NU A ADUS-O BASESCU CI TOT DE LA "AMERICANII" VOSTRI A VENIT.
NU SUNTEM SINGURA TARA DIN EUROPA SI DIN LUME IN CRIZA. TARI CA GRECIA PE CARE PANA IERI O LAUDA UNUL TARE MULT PE AICI (" DORINEL")SE AFLA AZI IN INCAPACITATE DE PLATA. VREI SA STII DE CE? PENTRU CA LA FEL CA SI LA NOI PATRONII S-AU SUSTRAS DE LA PLATA IMPOZITELOR DESI AU BANI GARLA. ASTA AI FI VRUT TU SA SE INTAMPLE SI LA NOI? DACA DA TE ANUNT CA NOI SUNTEM MAI SARACI DECAT GRECII SI PROBABIL AM FI DISPARUT DE PE HARTA.
NU TI SE PARE ABERANT SA PUI IN CARCA UNUI SINGUR OM TOATE TAMPENIILE SI GREUTATILE ADUSE DE GUVERNARILE ANTERIOARE???? IA MAI GANDESTE PUTIN INAINTE SA TRAMBITEZI PE AICI TAMPENII.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 17:52

click,
astept sa vad si eu, poate la anul, cit s-a strins la bugetul de stat din impozitul forfetar.
vedem apoi cite firme s-au desfiintat anul acesta si calculam cit s-a pierdut la bugetul consolidat prin disparitia taxelor, contributiior si impozitelor prevazute in codul fiscal.
apoi vom spune care au fost mai destepti.
cit despre base... el nu e singur. adauga boc, videanu, udrea, cocos, popoviciu, capsuneanu etc. toti sunt niste fosti comunisti si fosti psd imbracati in orange.
de ce atita ura daca tot a cistigat zeus?
nu mai e voie sa vorbim ?

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 17:59

Cred ca telefoanele li Base catre Tari au fost mai mult o divesiune de genul "divide et impera".
in acest timp pdl alearga sa faca o majoritate in parlament cumparind si santajind alti parlamentari pe care sute de mii de fraieri i-au votat in 2008.
ce scrie tariceanu pe blog e un semnal de taca la adresa lui crin.
tari propune ca pnl sa fie remorca pdl si nu remorca psd.
cred ca a aflat sunt institutii ale statului care vor sa cumpere auto citroen!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:03

Tot cu adrenalina electorala ati ramas in vene?
Ia uitati ce frumos a nins afara! Acu' avem subiect nou pe toate televiziunile:a nins,Romania sub nameti,iarna nu-i ca vara,catastrofa meteorologica adaugata la cea economica+politica...

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:09

xyz,
aici se discuta despre base... reciteste-ti postarile de acum 3-4 saptamini.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:17

De la: 9am049573, la data 2009-12-15 18:09:56xyz,
aici se discuta despre base... reciteste-ti postarile de acum 3-4 saptamini.

Ce frumos a nins!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:19

De la: 9am049573, la data 2009-12-15 17:52:25click,
astept sa vad si eu, poate la anul, cit s-a strins la bugetul de stat din impozitul forfetar.
vedem apoi cite firme s-au desfiintat anul acesta si calculam cit s-a pierdut la bugetul consolidat prin disparitia taxelor, contributiior si impozitelor prevazute in codul fiscal.
cit despre base... el nu e singur. adauga boc, videanu, udrea, cocos, popoviciu, capsuneanu etc. toti sunt niste fosti comunisti si fosti psd imbracati in orange.

E O CHESTIUNE DE PRINCIPU MONCHER! IMPOZITELE TREBUIESC PLATITE. FARA ELE STATUL NU POATE FUNCTIONA. ANUL VIITOR DESIGUR SE VOR STRANGE MAI PUTINI BANI DIN IMP. FORFETAR TOCMAI PENTRU CA DE LA ANUL IL VOR PLATI DOAR FIRMELE CARE NU FAC INVESTITII. ACEST IMPOZIT VREA SA DEZVOLTE AFACERILE DIN ROMANIA NU SA LASE PATRONII SA SCURGA NISTE BANI IN ECONOMIA SUBTERANA. PATRONII TREBUIE SA FIE CONSTIENTI CA SI INVESTITIILE SUNT TOT ALE LOR SI CA NISTE LOCURI DE MUNCA REZULTATE DIN ACESTE INVESTITII VOR ADUCE BENEFICII UNEI FIRME. DESIGUR PENTRU ASTA TREBUIE PUTIN MAI MULTA BATAIE DE CAP DAR REZULTATELE PENTRU CEI CE SUNT CAPABILI SA INVESTEASCA PROFITABIL NU VOR INCETA SA APARA. IA GANDESTE-TE CATI BANI SE VOR STRANGE LA BUGET DIN IMPOZITUL PLATIT PE VIITOR DE ACESTE FIRME...SI INCA CEVA, IRESPONSABILITATEA NOASTRA NE-A ADUS PE ACEST DRUM. IN OCCIDENT PATRONII INTELEG DE CE TREBUIE PLATIT UN IMPOZIT SAU O TAXA DAR LA NOI NU SE INTELEGE ACEST LUCRU. NOI AVEM INCA PRETENTII SA NI SE DEA. DE UNDE VRETI FRATILOR?
TOATA LUMEA SE PLANGE CA E PREA MULTA BIROCRATIE, CA AU SALARII BUNE SI NE TIN PE LA COZI CAND AVEM NEVOIE DE EI. CAND INSA SE IA O MASURA SA FIE REDUSE LOCURILE DE MUNCA PLATITE DE LA BUGET SI LI SE SI MICSOREAZA SALARIILE TOATA LUMEA E INDIGNATA, CUM DE SE INTAMPLA ASA CEVA!
PAI FRATILOR DACA NU-I PUTEM EFICIENTIZA ALTFEL...II DAM AFARA IAR CEI RAMASI VOR INTELEGE DE CE TREBUIE SA MUNCEASCA EFICIENT. ACEASTA NU E GANDIREA UNEI DICTATURI CI ESTE ECONOMIA DINTR-O TARA CARE SE DORESTE A FI DEMOCRATICA SI CARE PENTRU A SCAPA DE GAURILE NEGRE ESTE NEVOITA SA SUPORTE NISTE MASURI DURE. NU UITATI INSA CA TOTUL ARE SFARSIT SI CA ODATA INTRATE LUCRURILE IN NORMALITATE O SA VA SCHIMBATI PARERILE, PENTRU CA, ROMANIA PE CARE O DORIM CU TOTII , TREBUIE SA DEVINA NOUA, NORMALA SI DEMOCRATICA.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:20

asa e, a nins frumos!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:26

De la: click_cont, la data 2009-12-15 18:19:46
De la: 9am049573, la data 2009-12-15 17:52:25click,

E O CHESTIUNE DE PRINCIPU MONCHER! IMPOZITELE TREBUIESC PLATITE. FARA ELE STATUL NU POATE FUNCTIONA. ANUL VIITOR DESIGUR SE VOR STRANGE MAI PUTINI BANI DIN IMP. FORFETAR TOCMAI PENTRU CA DE LA ANUL IL VOR PLATI DOAR FIRMELE CARE NU FAC INVESTITII. ACEST IMPOZIT VREA SA DEZVOLTE AFACERILE DIN ROMANIA NU SA LASE PATRONII SA SCURGA NISTE BANI IN ECONOMIA SUBTERANA. PATRONII TREBUIE SA FIE CONSTIENTI CA SI INVESTITIILE SUNT TOT ALE LOR SI CA NISTE LOCURI DE MUNCA REZULTATE DIN ACESTE INVESTITII VOR ADUCE BENEFICII UNEI FIRME. DESIGUR PENTRU ASTA TREBUIE PUTIN MAI MULTA BATAIE DE CAP DAR REZULTATELE PENTRU CEI CE SUNT CAPABILI SA INVESTEASCA PROFITABIL NU VOR INCETA SA APARA. IA GANDESTE-TE CATI BANI SE VOR STRANGE LA BUGET DIN IMPOZITUL PLATIT PE VIITOR DE ACESTE FIRME...SI INCA CEVA, IRESPONSABILITATEA NOASTRA NE-A ADUS PE ACEST DRUM. IN OCCIDENT PATRONII INTELEG DE CE TREBUIE PLATIT UN IMPOZIT SAU O TAXA DAR LA NOI NU SE INTELEGE ACEST LUCRU. NOI AVEM INCA PRETENTII SA NI SE DEA. DE UNDE VRETI FRATILOR?
TOATA LUMEA SE PLANGE CA E PREA MULTA BIROCRATIE, CA AU SALARII BUNE SI NE TIN PE LA COZI CAND AVEM NEVOIE DE EI. CAND INSA SE IA O MASURA SA FIE REDUSE LOCURILE DE MUNCA PLATITE DE LA BUGET SI LI SE SI MICSOREAZA SALARIILE TOATA LUMEA E INDIGNATA, CUM DE SE INTAMPLA ASA CEVA!
PAI FRATILOR DACA NU-I PUTEM EFICIENTIZA ALTFEL...II DAM AFARA IAR CEI RAMASI VOR INTELEGE DE CE TREBUIE SA MUNCEASCA EFICIENT. ACEASTA NU E GANDIREA UNEI DICTATURI CI ESTE ECONOMIA DINTR-O TARA CARE SE DORESTE A FI DEMOCRATICA SI CARE PENTRU A SCAPA DE GAURILE NEGRE ESTE NEVOITA SA SUPORTE NISTE MASURI DURE. NU UITATI INSA CA TOTUL ARE SFARSIT SI CA ODATA INTRATE LUCRURILE IN NORMALITATE O SA VA SCHIMBATI PARERILE, PENTRU CA, ROMANIA PE CARE O DORIM CU TOTII , TREBUIE SA DEVINA NOUA, NORMALA SI DEMOCRATICA.
... afara, ninge ... !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:29

click,
esti pe deplin victima discursului lui boc si base.
mi-e lene sa-ti demosntrez de ce e desantat discursul de genul pe care il scrii
scriu doar niste cuvinte cheie:

cetatean-administratie publica- deservirea interesului public

economie - piata

eficienta - mijloace de productie - resurse umane

transparenta - licitatii publice - coruptie

Intrebare:

ti se pare normal ca un ministru, om politic sa-si puna contabilul ministru?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:30

acum viscoleste!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:35

De la: alma_negoita, la data 2009-12-15 17:18:04
De la: gabigabi, la data 2009-12-11 17:55:03
De la: alma_negoita, la data 2009-12-10 15:28:46
De la: gabigabi, la data 2009-12-09 18:13:06 Alma draga, viitorul incepe Ieri ! tot ce suntem AZI este rezultatul tuturor actiunilor trecute si ce s-a construit pe frauda si minciuna in 6 dec., isi va face simtit efectul Miine ....peste 5 ani !
P.S . daca n-ai citit nimic din motivatia mea ptr. Johannis- Geoana, inseamna ca nu te-a interesat subiectul.....s-a ajuns la pg 377 si scriu si scriu de pe la pg 2 ; daca te interesa ,aveai ce citi din ce s-a tot scris de'alungul timpului pe aici si ai fi si cunoscut personajele combatante de pe aici ,cu parerile lor pro si contraB!

Pai asta este marea problema - ca in loc sa ne gandim cum sa facem sa fie viitorul mai bun, ne spargem creierii sa intelegem trecutul si sa aflam de ce prezentul este asa cum este.
Uita-te tu la aceasta dezbatere intinsa pe aproape 400 de pagini, unde toti ne-am spus of-urile, povestile, parerile, informatiile pe care le detineam... Cu ce finalitate? Sa ne "batem" in cunostinte de istorie post-decembrista?

Ar fi bine ca la un moment dat cineva sa traga o linie si sa inceapa de la zero. Sincer, nu ma intereseaza ce a fost, cum a fost si de ce a fost - chiar daca adevarul gol-golut s-ar afla vreodata, el nu o sa-mi faca mie (si nici tie!) viata mai frumoasa, va ramane doar o pagina de istorie.

Asta este si problema politicienilor nostri: sunt atat de ocupati cu forfecarea partidelor / guvernarilor / politicienilor anteriori si de propriile lupte pentru putere, incat au uitat cu desavarsire sa se ocupe de lucrurile importante!

Iar in privinta fraudelor si minciunilor... Basescu s-a comportat civilizat in campania electorala, in timp ce Geoana si cu echipele lui - vazute si nevazute, au prezentat spectacolul cel mai grosolan, murdar si lipsit de caracter, iar toata mizeria de dupa 6 decembrie i se datoreaza in totalitate! Nu exista nici o justificare pentru ce au facut si chiar daca as fi convinsa 500% ca e mai capabil decat Basescu (sau oricine altcineva), nu l-as vota dupa asemenea actiuni.

Si eu, cel putin, nu inteleg cum poate fi sustinut pentru postul de premier un profesor DE FIZICA pentru postul cel mai important din tara aceasta - pentru ca premierul o "gospodareste". Crezi ca primaria Sibiului (un oras unde pana si cainii latra la ralenti) se poate compara cu Romania????
Ca sa nu mai vorbim de celelalte pete pe care le are - nu vrei sa afli intai adevarul despre ele???!

Mda, laudabil faptul ca a facut din Sibiu capitala culturii europene... sa nu uitam ca si Dl. Oprescu, medic de profesie si primarul Bucurestiului, a fost extrem de preocupat cu doborarea diverselor recorduri, unul mai traznit ca altul si toate extrem de inutile pentru capitala tarii!
Sunt convinsa ca Dl. Johannis, daca l-am pune Ministru al Turismului, ar reusi sa creeze o imagine favorabila a Romaniei in lume si ar atrage o multime de turisti!

NU se poate trage linie si s-o luam de la 0 ptr.ca tot ce traim azi isi are ca pct.de inceput dec. 89 ! am fi putut face asta,daca NU-l mai votam pe Basescu ,ca fiind ultima relicva a comunistilor de pina-n Revolutie ! nici cu Geoana nu mi-e tocmai bine,caci este fiul unui alt "fost " ,DAR : el si atitia alti fii de stabi ai Burgheziei Rosii ,au dat cu nasul prin democratiile vest-europene si au inteles diferenta dintre un sistem si celalalt ,dorind sa-l implementeze si-n RO ! Basescu ,nu are de ce schimbe sistemul in care totul este condus de la Centru,de o mina forte ; este forma de conducere pe care o cunoaste cel mai bine si in care se simte ca puntea navei sale ! toata dorinta lui de a inghiti un partid ca a lui Magureanu, Talpes si PNL,de ex. ,deriva din nevoia concentrarii in mina sa a unei majoritati ,cu care sa domine o opozitie cit mai slaba ! de aici deriva si nevoia unui guvern monocolor cu un premier ascultator ; cu un Parlament redus cit mai mult; cu o justitie,un SRI ,un DNA ,in mina sa ! .....gogorita cu comunistii : un mare bau-bau ptr. voi ,cei care nu vreti sa va uitati la trecut,ignorindu-l ! care comunisti ? in dec.89 s-a dat o Lovitura de Stat,intrucit burghezia rosie NU mai avea nevoie,ba chiar o incomoda Sistemul cu legile lui ! aveau tot ce le trebuia : bani,situatii favorabile ptr. extindere ,relatii,dar nu aveau libertate de miscare .... ILIESCU ? un individ care nu si-a dat seama ca lumea se misca altfel si a incercat o "cosmetizare" a comunismului....cei din jurul sau, inclusiv Basescu al nostru in proportie de 50%( veni-mi-ar greata) ,l-au lasat sa bata cimpii si nu numai ,vezi venirea minerilor ,care le-a convenit,intrucit "cozonacul" nu trebuia impartit la prea multi ! azi : Basescu re-formatorul statului,isi doreste un plus de putere si o sa-l aibe ! cu Geoana, aveam sansa unui Johannis : alta viziune ,alta scoala,alt caracter ; un guvern,un program ; o social-democratie de tip european ....n-am vrut ? n-am stiut ? n-am inteles ? s-a furat masiv la urne ? nu ma mir,intrucit a furat in fata noastra,cu 4 minute,startul in seara de 6 dec.....ii sta in fire ; asta-i omul ce trebuie sa ne reprezinte si,din pacate, ne REPREZINTA !

Doamna, imi cer scuze pentru eventuala lipsa de respect, dar in '89, din cate imi aduc aminte, eu aveam 20 de ani, nu Dv. si ceea ce s-a intamplat atunci mi se datoreaza si mie. Da, generatiei mele, nu a Dv., care nu a avut curajul sa faca gestul respectiv. Chestia cu "voi care nu vreti sa va uitati la trecut", nu functioneaza! De ce sa ma uit la trecut? Nu este suficient de idiot si de plin de nedreptati? Va doriti sa traiti intr-o lume utopica - pentru ca din ce citesc pe aici, nu vad decat dorintele pentru ca lucrurile sa fie perfecte. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar asta nu este posibil. Traim intr-o lume care a evoluat la un anume nivel si in care trebuie sa se inteleaga ca lucrurile nu functioneaza neaparat pe principii de cinste, corectitudine s.a.m.d. Da, exista lupte pentru putere si exista oameni cu putere - din pacate, in multe cazuri acestia fac parte, intr-un fel sau altul, din "vechiul regim" si au multe tinichele atarnate de coada. Acesti oameni cu putere sunt cei care ajung acolo "sus". De data aceasta a fost Basescu, si-l prefer D-lui Geoana, a carui origine ma sperie, ca sa nu mai spun de lipsa coloanei vertebrale, a principiilor si a continuitatii in idei.
Poate ma repet - dar mi se pare corect ca intre doua rele sa incerc sa-l aleg pe cel mai mic si sa sper ca se va schimba ceva, cat de mic, in bine. In ciuda antipatiei personale pe care i-o port, Dl. Geoana nu m-a convins in nici un fel si de fiecare data cand a deschis gura mi s-a parut ca-l aud pe raposatul impuscat la tribuna marelui congres: acelasi limbaj de lemn, sforaitor, care nu spune nimic. Si ziceati ca-i urati pe comunisti????
Mai iesiti in lume si vorbiti cu oameni de rand, din alte tari - veti vedea ca acea social-democratie de care amintiti nu este neaparat si garantia unui aparat guvernamental sanatos, fara hibe, bube si oameni manjiti intr-un fel sau altul! Diferenta dintre noi si celelalte tari europene este ca noi am avut nesansa sa ajungem in fostul bloc comunist (pentru ca asa au hotarat patru destepti pe un servetel de restaurant), pe cand ele au avut sansa de a evolua firesc, fara constrangeri majore.
Mai ganditi-va ca poporul roman nu are nici un document istoric scris inainte de secolul XVI - atunci cand in Anglia o regina "pustoaica" unea doua biserici iar Shakespeare isi scria nemuritoarele opere! Si vreti sa ne ridicam in 20 de ani la nivelul Marii Britanii???

"pustoaica "mea draga,esti in eroare inca o data ! am zis bine ca nu-i cunosti pe combatantii de pe acest forum ; nu stiu daca tu ai iesit atunci in strada -la cei 20 ani ai tai- ptr. ca Intelegeai de ce iesi sau te-a luat valul tineretii ! cind un om ca mine ,la 40 ani si NU ERAM SINGURA de aceasta virsta acolo ,iese in strada si striga JOS COMUNISMUL ,stie exact diferenta dintre a schimba un sistem sau a-l cosmetiza ......Basescu si toata gasca instalata la puterea acestei tari,dupa 90 ,a cosmetizat comunismul in neocomunism.....de fapt, toata aceasta discutie n-ar exista daca ai fi inteles ce s-a intimplat atunci si cum s-a inchis cercul ,acum ! .....mai citeste o data fraza despre copiii scoliti prin strainataturi ai nomenclaturii si de ce Basescu NU doreste sa schimbe sistemul care-i permite un control tot mai mare asupra puterii si pe care-l va avea ....tine bine minte asta ! ..... P.S . dupa cum imi aduc eu aminte,exista totusi niste dovezi scrise ,de pe la 1100 in care se vorbeste despre Glad si primele forme de organizare statala !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:43

... ...a nins în Ro ?...ºi te pomeneºti cã ati rãmas înzãpeziþi pe undeva , cã prea rãu vã vãicãriþi !....

T.Bãsescu-i vinovat ,..aºa-i ?! ...ºi mai cine ?...

..ia sã comut eu pe Vifornicita TV. sã vedem ce-i p-acolo...

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:49

De la: 9am049573, la data 2009-12-15 18:29:26click,

economie - piata

Intrebare:

DUPA CUM SE POATE CITI MAI SUS NICAIERI NU SCRIE NICI MACAR UN CUVINTEL DIN CELE PE CARE LE-AI ENUMERAT TU. EU NU SUNT VICTIMA DISCURSULUI NIMANUI. NICI MACAR NU M-AM AFLAT IN TARA IN TOATA PERIOADA ALEGERILOR PARLAMENTARE SI O BUNA PARTE DIN CELE PREZIDENTIALE, INSA POT SA-TI SPUN CA IMAGINEA ROMANIEI VAZUTA DIN AFARA GRANITELOR ESTE MULT MAI CORECTA DECAT CEA PE CARE O VEDETI VOI DE AICI. CAND M-AM INTORS IN TARA STIAM DE CE BASESCU V-A CASTIGA ALEGERILE SI STIAM SI DE CE V-A PIERDE GEOANA SI NU PENTRU CA AS FI FACUT POLITICA PE UNDE AM MERS CI PENTRU SIMPLUL FAPT CA MINTEA MEA NU A FOST INFESTATA CU NICI UN FEL DE DOCTRINA POLITICA TRAMBITATA SI AUZITA DE VOI AICI. AM VAZUT CUM STAU LUCRURILE IN STRAINATATE SI MI-AM DORIT ACELASI LUCRU PENTRU ROMANIA. EI BINE, CHIAR DACA NUMAI JUMATATE DENTRE ROMANI AU REUSIT SA VADA ADEVARUL EU MA BUCUR.
IN ORICE CAZ IN STRAINATATE NU AM INTALNIT SOCIALISTII LUI ILIESCU CARE ISI DORESC SI AZI HAOS PENTRU CA ALTFEL NU SE POATE FURA USOR.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:52

De la: mytcor, la data 2009-12-15 18:43:14... ...a nins în Ro ?...ºi te pomeneºti cã ati rãmas înzãpeziþi pe undeva , cã prea rãu vã vãicãriþi !....

Evident !
Base asta a lasat ninsoarea inca de cand era la Anvers ... atunci a pus temeliile.
Si daca am fi mai avut vapoarele alea pe care le-a vandut cu nepasare, ele ar fi impiedicat curentii de aer care au adus ninsoarea ...

Nu stiu de ce dar, Tariceanu mi se pare acum istetel ... iar Crin tot mai bou ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 18:54

De la: click_cont, la data 2009-12-15 18:49:29
De la: 9am049573, la data 2009-12-15 18:29:26click,

economie - piata

Intrebare:

DUPA CUM SE POATE CITI MAI SUS NICAIERI NU SCRIE NICI MACAR UN CUVINTEL DIN CELE PE CARE LE-AI ENUMERAT TU. EU NU SUNT VICTIMA DISCURSULUI NIMANUI. NICI MACAR NU M-AM AFLAT IN TARA IN TOATA PERIOADA ALEGERILOR PARLAMENTARE SI O BUNA PARTE DIN CELE PREZIDENTIALE, INSA POT SA-TI SPUN CA IMAGINEA ROMANIEI VAZUTA DIN AFARA GRANITELOR ESTE MULT MAI CORECTA DECAT CEA PE CARE O VEDETI VOI DE AICI. CAND M-AM INTORS IN TARA STIAM DE CE BASESCU V-A CASTIGA ALEGERILE SI STIAM SI DE CE V-A PIERDE GEOANA SI NU PENTRU CA AS FI FACUT POLITICA PE UNDE AM MERS CI PENTRU SIMPLUL FAPT CA MINTEA MEA NU A FOST INFESTATA CU NICI UN FEL DE DOCTRINA POLITICA TRAMBITATA SI AUZITA DE VOI AICI. AM VAZUT CUM STAU LUCRURILE IN STRAINATATE SI MI-AM DORIT ACELASI LUCRU PENTRU ROMANIA. EI BINE, CHIAR DACA NUMAI JUMATATE DENTRE ROMANI AU REUSIT SA VADA ADEVARUL EU MA BUCUR.
IN ORICE CAZ IN STRAINATATE NU AM INTALNIT SOCIALISTII LUI ILIESCU CARE ISI DORESC SI AZI HAOS PENTRU CA ALTFEL NU SE POATE FURA USOR.

Mai suntem si prin Ro cativa, vreo 50%+1 care vad treaba tot asa ...
Pentru tine ... Click .....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:00

De la: Silviu, la data 2009-12-15 18:52:26
De la: mytcor, la data 2009-12-15 18:43:14... ...a nins în Ro ?...ºi te pomeneºti cã ati rãmas înzãpeziþi pe undeva , cã prea rãu vã vãicãriþi !....

Evident !
Base asta a lasat ninsoarea inca de cand era la Anvers ... atunci a pus temeliile.
Si daca am fi mai avut vapoarele alea pe care le-a vandut cu nepasare, ele ar fi impiedicat curentii de aer care au adus ninsoarea ...

Nu stiu de ce dar, Tariceanu mi se pare acum istetel ... iar Crin tot mai bou ...

gabigabi

12108 mesaje

De la: click_cont, la data 2009-12-15 17:42:46
De la: mytcor, la data 2009-12-13 19:54:18Ce faci Gãbeazo, te-a lovit glaucomul?...ori suferi de vreo albeaþã?!...

stii care-i problema ta,mytcore ,ca si lui @click cont si a voastra,portocaliilor ? mai oameni buni sau nebuni....ca nu stiu exact ce sunteti : CE au PAZIT INSTITUTIILE STATULUI in astia 20 ani ? CINE a condus acest stat ? eu ,ca sa-mi pui mie in circa toate absurditatile insirate de tine mai sus,ca si ce-au facut liberalii in 46....ba,nici nu eram nascuta atunci,intelegi ? e ca si cum eu te-as acuza pe tine -doar ptr. ca traiesti in Austria - ca austriecii se dau victime ale nazismului ,cind de fapt,i-au primit cu bratele deschise ....sau,pe acelasi motiv,sa te acuz pe Tine ca bancile austriece cara tot din tara ! sunteti penibili cu astfel de cioace,in schimb ignorati si nu intrebati pe cine trebuie : BASESCU ! el acuza sistemul ticalosit, DAR 19 ani a condus si produs ACEST SISTEM TICALOSIT , sub diverse forme : ba ca ministru al transporturilor, timp in care regionala CFR a fost capusata,lasata de izbeliste si azi ii vedem pe ceferisti plingind in pumni .....infrastructura nexam ,desi a pus taxe ...."aici sunt banii dvs.", ti-aduci aminte,da ?! la primarie,inafara ca a fost hingherul capitalei si a darimat niste chioscuri,nu mi-aduc aminte sa fi produs ceva ....aaaa,ba da : s-a plins ca si acum CA NU E LASAT sa lucreze si, l-am crezut si i-am mai dat un mandat ,da ? si ca presedinte, ce altceva a produs in afara de cearta si discordie si, cel mai important lucru : A DEZBINAT pe romani pina la a se uri,asa cum se vede si pe acest topic si a transforma niste oameni gentili sau macar politicosi, in fiare cu ceilalti ! in concluzie : cere-i socoteala lui Basescu ,a carui datorie era sa STIE toate minariile,ca d'aia are-n mina toate serviciile statului ....ca d'aia e cel mai informat om din tara ,nu mie sau oricarui alt om obisnuit a carui datorie a fost sa-si vada de munca lui , acolo unde l-a pus destinul sau ! El este Principalul vinovat si el tipa ca-i victima....asta da manipulare si minciuna in falss !

Victorito mama,tu nu sti sa citesti sau nu intelegi ce citesti ? reiau : A FACUT PARTE DIN ACEST SISTEM INCA DIN ' 91 , IN FUNCTII IMPORTANTE : MINISTRU DE TRANSPORTURI ; PRIMAR AL CAPITALEI ; PRESEDINTE IN ULTIMII 5 ANI ! si in tot acest imp,Victorito, a avut PIINEA SI CUTITUL PE MINA ! da sau nu ?

MA AMUZ INSA, CUM DINTRE TOTI E CEL MAI " PROST" SI MAI CORUPT. PAI FATO, CINE A FOST LA CONDUCEREA TARII (GUVERN+PRESEDINTE) IN 15 ANI? IN 15 ANI PSD-UL SI FSN-UL SI NAIBA MAI STIE CUM L-O FI CHEMAND DEALUNGUL ANILOR N-A FACUT CU ILIESCU SI TREPADUSII LUI CAT A FACUT BASESCU IN 4 (CU GUVERN MAJORITAR PSD-IST!!!) CHIAR DACA NU RECUNOASTETI. CRIZA NU A ADUS-O BASESCU CI TOT DE LA "AMERICANII" VOSTRI A VENIT.
NU SUNTEM SINGURA TARA DIN EUROPA SI DIN LUME IN CRIZA. TARI CA GRECIA PE CARE PANA IERI O LAUDA UNUL TARE MULT PE AICI (" DORINEL")SE AFLA AZI IN INCAPACITATE DE PLATA. VREI SA STII DE CE? PENTRU CA LA FEL CA SI LA NOI PATRONII S-AU SUSTRAS DE LA PLATA IMPOZITELOR DESI AU BANI GARLA. ASTA AI FI VRUT TU SA SE INTAMPLE SI LA NOI? DACA DA TE ANUNT CA NOI SUNTEM MAI SARACI DECAT GRECII SI PROBABIL AM FI DISPARUT DE PE HARTA.
NU TI SE PARE ABERANT SA PUI IN CARCA UNUI SINGUR OM TOATE TAMPENIILE SI GREUTATILE ADUSE DE GUVERNARILE ANTERIOARE???? IA MAI GANDESTE PUTIN INAINTE SA TRAMBITEZI PE AICI TAMPENII.

pardooon ! eu nu ti-am spus ca spui timpenii ! draga victorita, NU iliescu era cel care candida,ca sa discutam despre el,ci Basescu ! despre el este vorba ! despre el si pretentia absurda- dar nu indeajuns,devreme ce 5 milioane de romani l-au si crezut- ca EL NU -I RASPUNZATOR PTR . NIMIC DIN CE SE INTIMPLA-N TARA ASTA DE 20 ANI , ca si cind el a intrat in politica venind de undeva,din ceruri ,pur si nevinovat si fara sa aibe vreo legatura cu ceilalti ....asta-i deranjeaza pe ceilalti 5 milioane de romani : MINCIUNA SI IPOCRIZIA ! cind s-au facut minarii la min.transporturilor era MINISTRU atunci cind CFR a fost spart in bucatele ; cind s-au facut privatizari oneroase in anii 91-etc ,era MINISTRU in guvernul Roman ; era PRIMAR al Bucurestiului cind a facut afacerea cu parcul Bordei sau cu agronomia si a primit "cadou" de la Popoviciu acel apartament pus pe numele fie-sii .....bai, despre ce vorbim ?
voi vreti sa fie stirpita coruptia,etc.etc ,da ? si noi vrem : de 20 ani vrem ,dar cu respectul LEGII ,nu ca instrument de dominare prin santaj politic sau economic, INTELEGI ? si mai intelegi ca felul in care doreste el sa faca legea, nu are nimic de'aface cu democratia ? ca mina aia de fier cu care doriti voi sa-l vedeti conducind totul in tara asta nu-i Compatibila cu o democratie ? ce

e asa de greu de inteles asta ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje

De la: Silviu, la data 2009-12-15 18:52:26

Evident !

...Tãriceanu ?..Tãriceanu C.P. a cam dat de gard cu tutela PNL-istului boss !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:04

De la: click_cont, la data 2009-12-15 17:23:45
Simplu, va alege OPOZITIA. Asta inseamna castig pe termen lung, pierderi (minore) pe termen scurt si cel mai important, consecventa in fata electoratului sau.

DESIGUR, INTODEAUNA ATI UITAT PRIORITATILE, DAR DE ASTEA SE VOR OCUPA CEI MAI BUNI, NU-I ASA? SA TRAIM BINE!!!!
Prioritatea ar fi ''borcanul cu miere''. Asa'i ? Ei uite ca se mai intampla si invers.
Ce va mai vaicariti atat ? La treaba draga, aveti de condus o Romanie falimentatra in 2010. Prin competenta d'lui Boc si a fostilor ministrii demisi, cu siguranta veti reusi sa scoateti Romania din criza. Succes.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:06

De la: Dorinel, la data 2009-12-15 19:04:00

Prioritatea ar fi ''borcanul cu miere''. Asa'i ? Ei uite ca se mai intampla si invers.
Ce va mai vaicariti atat ? La treaba draga, aveti de condus o Romanie falimentatra in 2010. Prin competenta d'lui Boc si a fostilor ministrii demisi, cu siguranta veti reusi sa scoateti Romania din criza. Succes.

Dorineleeeee, þi-a rãmas neuronul înzãpezit ?... sunã-l pe Oprescu , poate te rezolvã !...

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:13

AI UITAT UN LUCRU DRAGUTA: NU NOI NE VAICARIM CI VOI!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:17

De la: mytcor, la data 2009-12-15 19:06:41

Dorineleeeee, þi-a rãmas neuronul înzãpezit ?... sunã-l pe Oprescu , poate te rezolvã !...

ca de obicei,cind nu-ti place ce esti intrebat sau ce ti se scrie ,nu vezi nu auzi,esti taman pe modelul lui Bas : si de la el se asteapta niste raspunsuri care nu vor mai veni niciodata !

cit despre facutul guvernului : nu v-ati tinguit ca Nu sunteti lasati sa lucrati ? lucrati fratilor ! chiar va rugam sa lucrati,dar singuri ,asa cum ati vrut ! dovediti de ce sunteti in stare si eu ,una,voi prima care va aplauda .....neeee,voi doar vreti sa aveti pe cine da vina,daca treaba iese prost ,ca nici nu prea are cum sa fie altfel ! v-am tot intrebat si n-ati raspuns : CE se va intimpla dupa 7 dec. ,in varianta
alegerii Basescului si v-am avertizat ca intram in blocaj iar....da sau nu ?

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:19

Maine ve-ti fi validat ca presedinte , felicitari , dar dorim de la dumneavoastra intelepciune sa fie liniste in tara acum de sarbatori si in viitor.

GINA
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:24

De la: gabigabi, la data 2009-12-15 19:17:49

ca de obicei,cind nu-ti place ce esti intrebat sau ce ti se scrie ,nu vezi nu auzi,esti taman pe modelul lui Bas : si de la el se asteapta niste raspunsuri care nu vor mai veni niciodata !

cit despre facutul guvernului : nu v-ati tinguit ca Nu sunteti lasati sa lucrati ? lucrati fratilor ! chiar va rugam sa lucrati,dar singuri ,asa cum ati vrut ! dovediti de ce sunteti in stare si eu ,una,voi prima care va aplauda .....neeee,voi doar vreti sa aveti pe cine da vina,daca treaba iese prost ,ca nici nu prea are cum sa fie altfel ! v-am tot intrebat si n-ati raspuns : CE se va intimpla dupa 7 dec. ,in varianta
alegerii Basescului si v-am avertizat ca intram in blocaj iar....da sau nu ?

...M-am gândit c-ar fi cazul sã mutãm capitala pe undeva prin Transilvania, propun Alba Iulia, Braºov, Cluj ....

prea se murdãresc toate prin ciobãnia bucuriþilor, pãna ºi pe UDMR-isti i-aþi prostit, s-auluat ºi ei sã umble dupã zaharea !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:25

Ce va mai vaicariti atat ? La treaba draga, aveti de condus o Romanie falimentara in 2010. Prin competenta d'lui Boc si a fostilor ministrii demisi, cu siguranta veti reusi sa scoateti Romania din criza. Succes.

... afara, ninge ... !

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:26

De la: gabigabi, la data 2009-12-15 19:00:38
De la: click_cont, la data 2009-12-15 17:42:46

pardooon ! eu nu ti-am spus ca spui timpenii ! draga victorita, NU iliescu era cel care candida,ca sa discutam despre el,ci Basescu ! despre el este vorba ! despre el si pretentia absurda- dar nu indeajuns,devreme ce 5 milioane de romani l-au si crezut- ca EL NU -I RASPUNZATOR PTR . NIMIC DIN CE SE INTIMPLA-N TARA ASTA DE 20 ANI , ca si cind el a intrat in politica venind de undeva,din ceruri ,pur si nevinovat si fara sa aibe vreo legatura cu ceilalti ....asta-i deranjeaza pe ceilalti 5 milioane de romani : MINCIUNA SI IPOCRIZIA ! cind s-au facut minarii la min.transporturilor era MINISTRU atunci cind CFR a fost spart in bucatele ; cind s-au facut privatizari oneroase in anii 91-etc ,era MINISTRU in guvernul Roman ; era PRIMAR al Bucurestiului cind a facut afacerea cu parcul Bordei sau cu agronomia si a primit "cadou" de la Popoviciu acel apartament pus pe numele fie-sii .....bai, despre ce vorbim ?
voi vreti sa fie stirpita coruptia,etc.etc ,da ? si noi vrem : de 20 ani vrem ,dar cu respectul LEGII ,nu ca instrument de dominare prin santaj politic sau economic, INTELEGI ? si mai intelegi ca felul in care doreste el sa faca legea, nu are nimic de'aface cu democratia ? ca mina aia de fier cu care doriti voi sa-l vedeti conducind totul in tara asta nu-i Compatibila cu o democratie ? ce

e asa de greu de inteles asta ?

MINTEA TA BOLNAVA E GREU DE INTELES. PENTRU MINE LUCRURILE SUNT FOARTE SIMPLE! FIECARE CONTEXT POLITIC A AVUT IMPLICATIILE LUI INTR-O ECONOMIE IMBOLNAVITA DE SOCIALISM SI COMUNISM. TOATE VI SE PAR HOTII DAR PE CEI CA VINTU, PATRICIU, NASTASE ETC A CAROR HOTIE NU MAI POATE FI ASCUNSA, ( SE STIE CA VANTU NE-A SCOS LA FIECARE DINTRE NOI CHIAR DIN BUZUNAR ECONOMIILE), PE ASTIA II ASCUNDETI????
DE CE NU STRIGI PE AICI HOTUL DE VANTU , NEMERNICUL DE BOMBONEL ETC, ETC? PENTRU CA E DE-AL VOSTRU? SA FIE, DAR DATI-VA LA O PARTE SI LASATI PE CEI CE VOR SA FACA LUCRURILE SA FUNCTIONEZE IN ACEASTA TARA! NU SUNT EI EXPERTII PAMANTULUI DAR CEL PUTIN NU SUNT NEGATIVISTI SI AU BUNAVOINTA DE A PUNE O PIATRA LA TEMELIA UNEI NATIUNI, NU SA O VARE IN PROPRIUL BUZUNAR. NU UITATI CA ACEASTA SINTAGMA: "HOTUL STRIGA HOTII", O SA VA URMAREASCA MULTA VREME DE AICI IN COLO.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 19:28

De la: click_cont, la data 2009-12-15 19:13:50

AI UITAT UN LUCRU DRAGUTA: NU NOI NE VAICARIM CI VOI!
Oare ?! Ai auzit tu un moment ca PNL-ul vrea sa intre la guvernare alaturi de PDL, cu prim ministru portocaliu (Boc )? ... afara, ninge... !

Pagini: << 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: