back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:55

De la: 9am175401, la data 2009-12-13 14:46:48nu inteleg de ce rautatea opiniilor politice sa rasfringe si asupra persoanelor de gen feminin ,care de altfel ar fii indragite ,daca acea persoana iar acorda un pic de atentie interlocuitorilor reclamanti /rusine !daca nu sinteti in stare sa cuceriti o femeie cu adevarat placuta de majoritatea barbatilor, atunci o denigrati un obicei de prost crescuti si nu de "revolutia bunului simt "/sau daca nu cumva sunteti pe invers atunci totul se explica, numai ca ,fiti cinstiti si inainte de a face acuzatii declarati-va patima, apoi sunteti liberi s-o faceti/eu sunt normal si-mi plac toate femeile, care ajuta la marirea rindurilor femeilor ce se implica in politica ;deasemenea le stimez pe doamna Macovei ,doamna Presedinta a Camerei Deputatilor si o alta doamna de la PDL careia nu i-am retinut numele/DOAMNELOR nu va lasati si nu uitati multi cetateni va stimeaza; iar cei ca Orban, sunt o exceptie in politica sper ca la urmatoarele alegeri sistemul sa-l rejecteze precum vor fii rejectati si jurnalistii creatori de opinii false din marele trusturi de manipulare

Nu va suparati, eu am oaresce ureche muzicala, nu cumva sunteti Elena Udrea?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:59

De la: giova, la data 2009-12-13 14:50:27Daca as putea as imparti tara in doua parti:cei cu Geoana deoparte si cei cu Base de alta.Apoi as lasa o poarta deschisa intre cele doua parti.cine vrea sa migreze dintr-un loc in altul sa explice de ce .intr-un an o parte ar fi fara populatie .ghiciti care?

TEAI GANDIT MULT TU ASA DE VELUL TA NU?

piti

9 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:59

cei din psd si aliati lor de mafioti au pierdut si vor sa faca orice sa castige sa tina tara si poporul in minciuni sa nu poata guvernul sa se puna pe treaba din cauza lor ca au cheltuit bani multi de la 'prieteni lor mafioti' find convinsi ca aliindu-se cu toate partidele vor obtine scaunul,dar poporul inca odata s-a dovedit ca nu mai vrea psd=tigan de oltenita iliescu si a lui ceata,ar trebui acum in urma la toate murdariile astea sa isi bage capul in nisip precum strutul

piti

9 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 15:10

brovo! daca avem fumuri basesciene dar tu ai fumuri psd de tiganie si hotie nu te-ai saturat 15 ani de acesti hoti psd?sau ai o ruda si te faciliteaza cu ceva,nici base nu e cel bun dar lasa-l frate sa vedem ce face in cei 5 ani vei zice ce a facut,dar a fost lasat sa faca de clica psd si de alti hoti,a e bun psd ca se da cu rusi,te-a condus rusu atia ani vezi ce bine o duci pe roze,

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 15:13

De la: piti, la data 2009-12-13 14:59:50 cei din psd si aliati lor de mafioti au pierdut si vor sa faca orice sa castige sa tina tara si poporul in minciuni sa nu poata guvernul sa se puna pe treaba din cauza lor ca au cheltuit bani multi de la 'prieteni lor mafioti' find convinsi ca aliindu-se cu toate partidele vor obtine scaunul,dar poporul inca odata s-a dovedit ca nu mai vrea psd=tigan de oltenita iliescu si a lui ceata,ar trebui acum in urma la toate murdariile astea sa isi bage capul in nisip precum strutul
LA ACESTA ORA HOTII STRIGA HOTII DIN PACATE AVETI MARE DREPTATE IAR ACEASTA CRIZA POLITICA A FOST DECLANSATA DE PSD SI ESTE ALIMENTATA TOT DE EI ! TOTI OAMENII NORMALI POT SA-SI DEA SEAMA USOR CA BASESCU INCEARCA SA LE IA CIOLANUL PE CARE L-AU ROS TIMP DE 20 DE ANI IAR EI(PSD..PNL) DISPERATI FAC TOTUL PENTRU AL INPIEDICA ! NU VOR REUSI PENTRU CA ISTORIA NU SE MAI POATE REPETA ! ACEST POPOR S-A DESTEPTAT ! ..................................................(.Basescu) (poporul)

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 15:45

In vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de cãtre grupurile financiare care se pregãtesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri.

O sa va invit sa urmariti o discutie purtata cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile.

Nu conteaza banca unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de manipularile si circul campaniei electorale.

Asa cum spunea Alessia in Libertatea sufletului – intre fictiune si adevar, in Controlul social prin intermediul mass-media si in Publicitate si propaganda politica, un fost sef de la CIA afirma: "daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui".

Redactor: Cum priveste banca si grupul financiar din care faceti parte, ce se intampla in Romania, in plan economic si politic?

Bancher: Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile. Banca noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter-ul grupului, cat de multa moneda euro am putut. Repet, asteptam acum producerea rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa extrem de multe grupuri financiare si bancare externe.

Redactor: Adica concret in ce consta acest rezultat pe care il asteptati? Sperati in revenirea economica a tarii? Ve-ti relua creditarea?

Bancher: Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor. Ma intrebi daca speram in revenirea economica a tarii? Pai noi speculam si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care, economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face, cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica faptul ca suntem pe trandul castigului maxim. Ma intrebi daca vom relua creditarea? Creditarea in Romania, s-a facut cu cap. Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca romanesti.

Redactor: In se sens v-ati asigurat dependenta lor totala?

Bancher: Simplu. Populatia Romaniei si romanul in general, are un singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii: activele imobiliare. Mai exista si forta de munca a individului, insa aceasta, dupa ce l-ai prins in mreje, este utila de speculat, pentru ca acel individ va munci perpetuu pentru noi. Trebuia sa ajungem cumva la aceste active imobiliare ale romanilor. Normele BNR si legile, nu ne permiteau sa putem acorda in masa, credite ipotecare, plus ca aceste credite ipotecare, nu erau 100% avantajoase pentru noi. Asa ca, am profitat de lentoarea in decizie a BNR, si am investit masiv in publicitate pe segmentul creditului de consum. Stiam inca de la bun inceput, faptul ca, cei carora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca, stiam din 2008, ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am calculat totul extrem de bine. Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca:

1. nu mai produceati nimic;
2. pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam;
3. urma sa aveti in 2009 un an electoral in care, pe fondul disputelor politice, era de anticipat ca va ve-ti sapa singuri groapa.

La acest din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam, si asta pentru ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.

Redactor: Ce masuri asteptati sa ia politicienii? Spuneti ca a-ti manipulat partidele ca sa va atingeti scopul economic?

Bancher: Hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse. Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala. Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica. A trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.

Redactor: Nu imi vine sa cred. Este evident ca suntem naivi si starnim furtuni in paharul cu apa. Hai sa revenim putin la acea legatura intre casele romanilor si creditul de consum.

Bancher: Iti spuneam ca in 2008, am dat masiv credite de consum, am dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat. Atractia era mare intrucat, nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in 2009, ne vom atinge scopul. Si, in 2009, intr-adevar, pe fondul crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare silita. Aici am avut iar nevoie sa ne concertam eforturile, astfel incat, sa nu existe grupuri financiare romanesti, companii sau persoane private, care sa ne strice planurile, intrucat riscam sa ne trezim ca vin sa cumpere activele imobiliare scoase la vanzare. Asa ca a trebuit sa lovim si mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri, sa se lupte pentru supravietuire, si sa nu aiba lichiditati pentru a cumpara nimic. A trebuit sa-i facem sa devina preocupati de grija zilei de maine, si sub teama falimentului, ne-am eliminat competitorii. Seful BRD spunea intr-un ziar romanesc ca este momentul sa ne eliminam competitorii. Exact asta facem, va eliminam din jocurile economice din propria voastra tara.

Redactor: Ati eliminat concurenta autohtona, blocand creditarea pentru firme si blocand piata executarilor silite?

Bancher: Corect. Si nu a fost greu. Pe o piata interna gatuita de blocajul financiar, firmele romanesti au fost sufocate de lipsa lichiditatilor, iar guvernul din 2009 a fost lasat fara nici o posibilitate de a asigura resursele financiare. Daca intr-o tara guvernul nu are bani pe care sa-i injecteze in economia nationala, iar noi bancherii, va blocam accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradina de flori, expusa arsitei zilnice, pe care nu o mai uda nimeni, si care pana la urma va muri. De aceea spuneam ca a trebuit sa ne agitam putin pentru a impiedica acest guvern din 2009 sa puna in aplicare masurile economice, si sa abatem atentia asupra luptei din campania electorala. Dupa ce ne-am asigurat ca pur si simplu nu va exista riscul sa apara intrusi care sa cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vanzare de executorii nostri bancari, am inceput sa trimitem pe banda rulanta dosarele celor care au luat credite de consum, catre executori. Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active. Te asigur ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la 150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in 2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de maine. Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime. Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim, pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.

Redactor: Ce presiune? Vad acum ca leul se intareste, desi, intr-o tara care nu produce nimic, aflata in criza politica, lovita de criza financiara, nu imi explic care poate fi suportul de intarire a leului.

Bancher: Pai este vorba de aceiasi reteta, care se invata la orice curs de MBA. Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre, dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a monedei nationale, trebuie manipulata, insa in sens invers. In cazul speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 lei pentru un euro. Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre banca, un cosmar al vietii de zi cu zi. Totul legal, profitand de naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context romanesc, care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru. Iata ca ieri euro era deja la 4,21 lei.

Redactor: Asadar totul este componenta a unui plan. Cand va fi detonat?

Bancher: In ciuda galopului inregistrat de alte active din aceeasi clasa de risc in ultimele zece luni, leul nu are cum sa participe la aceasta revenire, fiind evident pentru orice incepator, ca este totul o bula speculativa; ''investitorii urmaresc cu ingrijorare mai intai derularea acordului cu Fondul Monetar International, iar mai apoi turbulentele de pe scena politica'', spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari banci de investitii britanice. El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei. Balon de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a Romaniei la OUTLET. Pentru ca defapt, prin incingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfecta ca nimeni nu mai are timp sa ne strice planurile.

Redactor: Ce veti face cu acte active, cu casele romanilor?

Bancher: Pai este esential sa controlam aceste active, intrucat, ele sunt o moneda de tranzactionare pe pietele internationale. Uitati-va la Dubai acolo unde expunerile bancilor noastre, se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile. Pierderile se acopera prin cresterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la banci. Ei trebuie constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre noi. Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta va munci pentru noi. Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce li se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu. Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra, sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult.

Redactor: Mai am o singura intrebare. Spuneti ca ati contribuit la incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica era necesara. Concret, ati platit politicieni romani sa puna umarul la actuala criza politica?

Bancher: In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care aveau acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem: noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru d-nul Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra, de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara totalitara si, cel mai important, ireversibil dependenta, de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune. La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlate indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare, fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni: angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine. In ambele variante, numai noi castigam.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 15:46

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-13 15:13:34
De la: piti, la data 2009-12-13 14:59:50 cei din psd si aliati lor de mafioti au pierdut si vor sa faca orice sa castige sa tina tara si poporul in minciuni sa nu poata guvernul sa se puna pe treaba din cauza lor ca au cheltuit bani multi de la 'prieteni lor mafioti' find convinsi ca aliindu-se cu toate partidele vor obtine scaunul,dar poporul inca odata s-a dovedit ca nu mai vrea psd=tigan de oltenita iliescu si a lui ceata,ar trebui acum in urma la toate murdariile astea sa isi bage capul in nisip precum strutul
LA ACESTA ORA HOTII STRIGA HOTII DIN PACATE AVETI MARE DREPTATE IAR ACEASTA CRIZA POLITICA A FOST DECLANSATA DE PSD SI ESTE ALIMENTATA TOT DE EI ! TOTI OAMENII NORMALI POT SA-SI DEA SEAMA USOR CA BASESCU INCEARCA SA LE IA CIOLANUL PE CARE L-AU ROS TIMP DE 20 DE ANI IAR EI(PSD..PNL) DISPERATI FAC TOTUL PENTRU AL INPIEDICA ! NU VOR REUSI PENTRU CA ISTORIA NU SE MAI POATE REPETA ! ACEST POPOR S-A DESTEPTAT ! ..................................................(.Basescu) (poporul)
Asa ba, asa ! Ciuruitii pe fraierii astia de ma tot contesta !
In ...bip... mami lor de moguli. Sa treceti pe la partid pentru ... þoc, þoc, þoc .... si noi instructiuni. Ha, ha, ha.
Nu va lasati, ce naibi. Trebuie sa ne vedem visul de a face din Romania o tara exclusiv de someri.
Aveti grija ce spuneti p'aci sa dea bine la fraierii astia si sa-i denigrati pe a'l de Dorinel, Gabi, Vanea si altii de teapa lor ... de goazari si pasarici.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:01

Românca Irina Alionte a obþinut primul loc la concursul organizat de Centrul Internaþional de Iniþiative Private (CIPE), la care au participat peste 1.000 de candidaþi din 106 þãri.

Tânãra de numai 21 de ani, studentã la Facultatea de marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureºti, a impresionat prin originalitate ºi corectitudinea prezentãrii în limba englezã a ideilor sale despre reforma care s-ar impune în învãþãmântul românesc.

'Reforme educaþionale ºi oportunitãþi de angajare pe piaþa muncii din România' a fost tema lucrãrii sale în care a vorbit despre reforme educaþionale ºi reforme de angajare a tinerilor români pe piaþa muncii ºi a fãcut o paralelã între ceea ce însemna educaþia în perioada comunistã ºi ceea ce este în prezent.

Eseul româncei a fost postat ºi pe web site-ul CIPE, fiind publicat ºi într-o revistã din Washington ºi trimis în baza de date a unor specialiºti din întreaga lume, urmând sã fie tradus ºi în limba rusã pentru a fi distribuit Comunitãþii Statelor Independente.

'M-am gândit cã este o oportunitate foarte bunã de a-mi împãrtãºi ideile novatoare ºi a contribui pentru a vedea o schimbare în viitorul apropiat. Am încercat sã gãsesc soluþii pentru cã sunt de pãrere cã atunci când nu eºti mulþumit de ceea ce se întâmplã în jurul tãu, cel mai bine este sã încerci sã te implici, sã schimbi ceva', a declarat pentru AGERPRES Irina Alionte.

'Am încercat sã subliniez nevoia unui efort susþinut pentru ca tinerii sã beneficieze de oportunitãþi educaþionale ºi cariere adecvate. În ciuda creºterii numãrului absolvenþilor de la an la an, majoritatea universitãþilor sunt simple fabrici de diplome', a spus ea în teza de concurs.

O altã problemã analizatã a fost exodul creierelor.

'În fiecare an suntem mândri de potenþialul academic al tinerilor români, dar numai 12% se mai întorc în þarã, pentru cã aleg sã migreze spre corporaþii occidentale care le pot oferi salarii mai mari ºi satisfacþii profesionale. Desigur, avem vârfuri în sistemul educaþional, dar asta nu trebuie sã ne spunã cã el este performant', considerã tânãra, care criticã faptul cã sunt prea multe facultãþi care nu reuºesc sã se clasifice în topul celor de succes din lume.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:02

De la: Dorinel, la data 2009-12-13 15:46:09
In ...bip... mami lor de moguli. Sa treceti pe la partid pentru ... þoc, þoc, þoc .... si noi instructiuni. Ha, ha, ha.
Nu va lasati, ce naibi. Trebuie sa ne vedem visul de a face din Romania o tara exclusiv de someri.
Aveti grija ce spuneti p'aci sa dea bine la fraierii astia si sa-i denigrati pe a'l de Dorinel, Gabi, Vanea si altii de teapa lor ... de goazari si pasarici.

BRAVO STAI JOS AI 4+

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:03

Oare de ce va deranjaza atat de mult aceasta gluma a D-LUI BASESCU "un feac, i-am ciuruit"? Pentru ca nu e spusa voalat si se "ascunde" in ea tot esecul PSD, PNL si AL lui Geoana ?
Ia priviti la stiri: Dupa numaratoarea voturilor nule il arata castigator tot pe Basescu. Acum va plangeti ca Curtea Constitutionala a facut cel mai putin lucru care se putea face, tot pentru voi si anume ca a dat un verdict care nu poate schimba cu nimic rezultatul final. Pai ce-ati fi vrut sa faca fratilor? sa falsifice votul romanilor in favoarea voastra?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:06

Elevii români participanþi la a VI-a ediþie a Olimpiadei Internaþionale de ªtiinþe pentru juniori, desfãºuratã în perioada 2-11 decembrie 2009, la Baku (Azerbaidjan), au obþinut 6 medalii (una de aur, douã de argint ºi trei de bronz).

Medalia de aur a fost câºtigatã de Radu Mihai Popescu (Colegiul Naþional „Mircea cel Bãtrân" din Constanþa), în vreme ce Vlad Florin Lazãr (Colegiul Naþional „Emanuil Gojdu" din Oradea) ºi Ioana Codrina Simionescu (Colegiul Naþional „Gh. Vrânceanu" din Bacãu) au intrat în posesia medaliilor de argint.

Medaliile de bronz au revenit Adrianei Andreea Neamþu (Colegiul Naþional „Moise Nicoarã" din Arad, respectiv lui Florin Sebastian Dumitru (Liceul Internaþional de Informaticã din Bucureºti) ºi lui Mihai Grigore Prunã (Colegiul Naþional „Vasile Lucaciu" din Baia Mare).

Toþi componenþii lotului olimpic sunt elevi în clasa a IX-a.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:07

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-13 16:02:34

BRAVO STAI JOS AI 4+
Mersi ba. Asa, nu te lasa. Trebuie sa ne vedem visul de a face din Romania o tara exclusiv de someri. Ha, ha, ha.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:09

De la: mytcor, la data 2009-12-13 16:06:47Elevii români participanþi la a VI-a ediþie a Olimpiadei Internaþionale de ªtiinþe pentru juniori, desfãºuratã în perioada 2-11 decembrie 2009, la Baku (Azerbaidjan), au obþinut 6 medalii (una de aur, douã de argint ºi trei de bronz).

Medalia de aur a fost câºtigatã de Radu Mihai Popescu (Colegiul Naþional „Mircea cel Bãtrân" din Constanþa), în vreme ce Vlad Florin Lazãr (Colegiul Naþional „Emanuil Gojdu" din Oradea) ºi Ioana Codrina Simionescu (Colegiul Naþional „Gh. Vrânceanu" din Bacãu) au intrat în posesia medaliilor de argint.

Medaliile de bronz au revenit Adrianei Andreea Neamþu (Colegiul Naþional „Moise Nicoarã" din Arad, respectiv lui Florin Sebastian Dumitru (Liceul Internaþional de Informaticã din Bucureºti) ºi lui Mihai Grigore Prunã (Colegiul Naþional „Vasile Lucaciu" din Baia Mare).

Toþi componenþii lotului olimpic sunt elevi în clasa a IX-a.

Bravo lor!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:10

De la: click_cont, la data 2009-12-13 16:03:24
Oare de ce va deranjaza atat de mult aceasta gluma a D-LUI BASESCU "un feac, i-am ciuruit"?
Pentru ca nu suntem in Trinidad Tobago. O astfel de gluma nu este demna de un presedinte a unei tari membre UE.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:12

Rata medie lunarã a inflaþiei, în perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2009, s-a cifrat la 0,4 la sutã, faþã de 0,5 la sutã în cele 11 luni ale anului 2008, conform datelor centralizate de Institutul Naþional de Statisticã (INS).

Inflaþia în noiembrie 2009, faþã de luna precedentã a fost de 0,67 la sutã, iar comparativ cu perioada similarã din 2008 de 4,65 la sutã. Faþã decembrie 2008, inflaþia a ajuns la 4,41 la sutã.

Potrivit datelor INS, inflaþia anualã înregistratã în perioada noiembrie 2008-noiembrie 2009 a fost de 4,65 la sutã.

Creºterea medie a preþurilor pe total în ultimele 12 luni (decembrie 2008 - noiembrie 2009) faþã de precedentele 12 luni (decembrie 2007 - noiembrie 2008) determinatã pe baza IPC cât ºi cea determinatã pe baza indicelui armonizat al preþurilor de consum (IAPC) este 5,7 la sutã.

Preþurile mãrfurilor alimentare au crescut în noiembrie cu 0,41 la sutã, comparativ cu octombrie 2009, iar preþurile mãrfurilor nealimentare ºi cele ale serviciilor au urcat cu 1,11 la sutã, respectiv cu 0,14 la sutã.

Faþã de noiembrie 2008, alimentele s-au scumpit cu 0,56 procente, tarifele serviciilor au crescut cu 8,52 la sutã, iar preþurile mãrfurilor nealimentare au urcat cu 6,63 la sutã.

Banca Naþionalã a României a revizuit în creºtere, cu 0,2 puncte procentuale proiecþia de inflaþie pentru anul 2009, de la 4,3 la 4,5 la sutã, în special pe fondul creºterii preþurilor la tutun, a anunþat guvernatorul BNR, Mugur Isãrescu, la prezentarea raportului trimestrial asupra inflaþiei.

De asemenea, proiecþia de inflaþie pentru 2010 a fost menþinutã la 2,6 la sutã.

BNR ºi-a menþinut previziunile privind evoluþia inflaþiei, aceasta rãmânând la nivelul de 3,5 la sutã în 2009 ºi tot 3,5 la sutã în 2010.

9am177621

27 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:18

Oamenii lui Basescu:

Sint implantati precum celulele canceroase printre cele sanatoase. . Una dintre ele se numeste Hermina Iancu si este sefa BEC. BEC? Pai nu acolo se intimpla tot felul de lucruri? Ba da. Rezultatele anuntate de Biroul Electoral central sunt eronate.. De vina sunt asa-numitele chei din cifrele date publicitatii, chei care nu se potrivesc.Un telespectator al Antenei 3 i-a relevat neconcordanta lui Radu Tudor, invitat in emisiunea "La ordinea zilei"Potrivit telespectatorului, numarul total al voturilor valabil exprimate plus cel al voturilor nule nu corespunde cu numarul total al alegatorilor care s-au prezentat la urne.Potrivit rezultatelor provizorii finale date publicitatii de BEC la ora 15.00, duminica s-au prezentat la vot 10.620.116 de alegatori. Din numarul total de voturi, 138.476 au fost nule, ceea ce ar fi insemnat ca voturile valabil exprimate sa fie egale cu 10.481.640. Datele oficiale ale BEC indica un numar total al voturilor valabil exprimate mai mic cu 72, adica 10.481.568

9DECEMBRIE
BEC a respins ca neintemeiata solicitarea PSD de renumarea a voturilor si de refacere a centralizarii acestora si a rezultatului alegerilor in sectiile de votare in care a invocat ca ar fi existat erori in datele consemnate in procesele-verbale.
11 decembrie
Circulara 853 emisa de BEC pe 11 decembrie, 2009, comanda BEJ-urilor si biroului electoral pentru sectiile din diaspora sa desigileze voturile si sa le reorganizeze in plicuri.
Toate acestea trebuie sa se intample, evident, inainte de ajungerea voturilor la Bucuresti unde are loc renumararea voturilor nule care trebuie sa fie gata pana luni, 14 decembrie.
Circulara este semnata de judecator Ana Hermina Iancu, presedintele BEC.
Acest proces practic deschide oportunitati pentru o noua viciere a rezultatelor numararii.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:21

De la: mytcor, la data 2009-12-13 16:12:35Rata medie lunarã a inflaþiei, în perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2009, s-a cifrat la 0,4 la sutã, faþã de 0,5 la sutã în cele 11 luni ale anului 2008, conform datelor centralizate de Institutul Naþional de Statisticã (INS).

Inflaþia în noiembrie 2009, faþã de luna precedentã a fost de 0,67 la sutã, iar comparativ cu perioada similarã din 2008 de 4,65 la sutã. Faþã decembrie 2008, inflaþia a ajuns la 4,41 la sutã.

Potrivit datelor INS, inflaþia anualã înregistratã în perioada noiembrie 2008-noiembrie 2009 a fost de 4,65 la sutã.

Creºterea medie a preþurilor pe total în ultimele 12 luni (decembrie 2008 - noiembrie 2009) faþã de precedentele 12 luni (decembrie 2007 - noiembrie 2008) determinatã pe baza IPC cât ºi cea determinatã pe baza indicelui armonizat al preþurilor de consum (IAPC) este 5,7 la sutã.

Preþurile mãrfurilor alimentare au crescut în noiembrie cu 0,41 la sutã, comparativ cu octombrie 2009, iar preþurile mãrfurilor nealimentare ºi cele ale serviciilor au urcat cu 1,11 la sutã, respectiv cu 0,14 la sutã.

Faþã de noiembrie 2008, alimentele s-au scumpit cu 0,56 procente, tarifele serviciilor au crescut cu 8,52 la sutã, iar preþurile mãrfurilor nealimentare au urcat cu 6,63 la sutã.

Banca Naþionalã a României a revizuit în creºtere, cu 0,2 puncte procentuale proiecþia de inflaþie pentru anul 2009, de la 4,3 la 4,5 la sutã, în special pe fondul creºterii preþurilor la tutun, a anunþat guvernatorul BNR, Mugur Isãrescu, la prezentarea raportului trimestrial asupra inflaþiei.

BNR ºi-a menþinut previziunile privind evoluþia inflaþiei, aceasta rãmânând la nivelul de 3,5 la sutã în 2009 ºi tot 3,5 la sutã în 2010.

Ar mai trebui mentionat ca toate acestea s-au intamplat pe timp de criza si nu in conditii normale.
Ar fi interesant de vazut cum a evoluat economia nationala in 2009 raportat la anul 2005, adica raportata la o perioada de inceput a unor guvernari "dezastruoase". Spun asta deoarece in anul 2004 am iesit dintr-o perioada de "belsug" de sub conducerea PSD.

9am177621

27 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:28

Cum s-a furat cu STS-ul
Frauda electoralã STS are nume de cod “Taurul”
Dovezile de fraudare a alegerilor, prezentate în ultimile zile de partidele politice, ºubrezesc pe zi ce trece poziþia lui Traian Bãsescu de” ales al poporului”. Un mesaj primit astãzi de la Satu Mare pe adresa personalã de e-mail prezintã în detaliu utilizarea Serviciului de Telecomunicaþii Speciale de cãtre preºedintele OTV. Dacã adãugãm cã procuroii DNA au sãltat din stradã un senator în cel mai pur stil stalinist, putem sã ne dãm seama ce ne aºteaptã în urmãtorii 5 ani de domnie bãsescianã. Sã trãim bine !
Iatã conþinutul mesajului :
Mai mulþi angajaþi ai Serviciului de Telecomunicaþii Speciale (STS) Satu Mare, afirmã cã în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoanã îl depãºea cu mai mult de 5 procente pe Traian Bãsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervã (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriº, ºeful STS, ºi sub coordonarea vicepreºedintelui PDL Adriean Videanu. Concret, STS Satu Mare a avut o derivaþie secretã din schema STS conectatã la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeþele au avut derivaþie din reþeaua principalã, mai puþin municipiul Bucureºti. Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15, toate derivaþiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriº, fiecare judeþ decuplându-se pe rând dupã ce s-au închis ºi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ºtiu doar ºefii judeþeni ai STS ºi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiþeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaþionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30. Afirmaþia cã toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile ºi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsã, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmã care semnalau acustic ºi vizual depãºirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaþi.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:31

De la: mytcor, la data 2009-12-13 16:12:35Rata medie lunarã a inflaþiei, în perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2009, s-a cifrat la 0,4 la sutã, faþã de 0,5 la sutã în cele 11 luni ale anului 2008, conform datelor centralizate de Institutul Naþional de Statisticã (INS).

Uimitor. Aceleasi statistici de ''prosperitate'' le are si Trinidad Tobago. Parca suntem la egalitate cu ei ,pe locul 63, în clasamentul Indicelui Dezvoltãrii Umane realizat de Programul de Dezvoltare al Naþiunilor Unite ....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:32

De la: 9am177621, la data 2009-12-13 16:28:34
Cum s-a furat cu STS-ul
Frauda electoralã STS are nume de cod “Taurul”
Dovezile de fraudare a alegerilor, prezentate în ultimile zile de partidele politice, ºubrezesc pe zi ce trece poziþia lui Traian Bãsescu de” ales al poporului”. Un mesaj primit astãzi de la Satu Mare pe adresa personalã de e-mail prezintã în detaliu utilizarea Serviciului de Telecomunicaþii Speciale de cãtre preºedintele OTV. Dacã adãugãm cã procuroii DNA au sãltat din stradã un senator în cel mai pur stil stalinist, putem sã ne dãm seama ce ne aºteaptã în urmãtorii 5 ani de domnie bãsescianã. Sã trãim bine !
Iatã conþinutul mesajului :
Mai mulþi angajaþi ai Serviciului de Telecomunicaþii Speciale (STS) Satu Mare, afirmã cã în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoanã îl depãºea cu mai mult de 5 procente pe Traian Bãsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervã (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriº, ºeful STS, ºi sub coordonarea vicepreºedintelui PDL Adriean Videanu. Concret, STS Satu Mare a avut o derivaþie secretã din schema STS conectatã la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeþele au avut derivaþie din reþeaua principalã, mai puþin municipiul Bucureºti. Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15, toate derivaþiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriº, fiecare judeþ decuplându-se pe rând dupã ce s-au închis ºi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ºtiu doar ºefii judeþeni ai STS ºi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiþeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaþionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30. Afirmaþia cã toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile ºi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsã, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmã care semnalau acustic ºi vizual depãºirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaþi.

Avatarul tau iti "tradeaza" pozitia fata de "Taurul", sa fie oare chiar asa? sau vrei sa ne pacalesti??

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:35

Marin Sorescu-Rinduieli

La noi muierea pupa mîna bãrbatului
Pînã mai adineaori - zicea Marin al lui Pãtru,
ªi din dumneata nu-l scotea niciodatã,
Îi fãcea trei, patru copii, dar nu-ndrãznea sã-i zicã tu.
Cele mai mîndre, care se ambiþionau, nu-i ziceau nicicum.
Femeia are socotelile ei, ea sã þinã de coada cîrpãtorului,
Sã þinã oala de mãnuºã, la foc, sã stea ciucitã la vatrã
ªi sã lase politica - de-asta ne ocupãm noi, asta e pentru oameni -
Femeia, ce ºtie femeia?
Ea sã ºteargã sticla lãmpii, sã alinieze clondirele pe corlatã,
Sã fie toate drepte, aºa sã tragi cu aþa
Sã te tragã, sã-þi punã ventuzele ºi sã nu-þi iese din vorbã,
Cã ce ºtie ea?
Înainte n-o prea vedeai la faþã, cã purta maramã,
Zãvelca lungã, colo, abia-i sclipeau gleznele,
Dar o ghiceai pe-a frumoasã - ºi-o furai, domnule,
O luai pe cal, ºi-o fãceai muierea ta, era o dulceaþã,
Dar acum pe cine sã furi? Uitaþi-vã-n jur, pe cine sã furi?
Altfel era viaþa, mai tacticoasã, umblai în cãmaºã lungã pînã
Spre douãzeci de ani, cã ziceau cã eºti copil, la douãzeci de ani
Îmbrãcai izmenele, te-ncingeai cu brîul ºi plecai dupã fete,
Le încîntai din fluier.
Nu mai sunt rînduielile alea, treierai cu caii,
Vedeai cum se suceºte lanþul pe steajãr, la urmã-ntorceai caii,
Rãmînea jos grîul ca aurul. Aveai stupi, oi,
Beai cîte-un putinel de lapte bãtut, te ºtergeai la gurã cu mîtca,
Mîncai un geac de brînzã, coceai floricele,
Acu’ nici mãlaiul nu mai e
Aºa de dulce, cînd îl spoia mama cu cocã
ªi fãcea pe deasupra flori cu lingura,
Dupã aia-l bãga-n þest.
Zãbicul are alt gust.
ªi vitele parcã sunt mai proaste, cã þin minte
Cînd se ducea mama sã mulgã vacile în obor,
Viþeii, care stãteau aleºi în curte, cum o vedeau cu oala în mînã
Sãreau, se gudurau pe lîngã ea.
ªtiþi cã ºi anul ãsta Prica iar mi-a rãmas stearpã?
ªi vitele sunt mai proaste, ascultaþi-mã pe mine.

Poþi sã discuþi cu femeia lucrurile astea, cã nu poþi.
Nici copii nu mai face ca lumea,
Sã-þi umple casa, sã te simþi om,
Una-douã îi leapãdã, zice c-a rîvnit la varzã acrã ºi n-a
Gãsit la repezealã ºi i-a lepãdat,
Ori c-a rîvnit la cireºe iarna, ºi de unde sã ia, ºi s-a stîrpit,
Bazaconii - nu vor sã dea-n greu,
De-aia s-a-mpuþinat ºi lumea.
Înainte, cînd veneau turcii pe-aici, cine-i lua la palme? - cîte zece - doisprezece
Sãreau din cîte-un copac pe turc, lui Baba Novac pe-aici îi plãcea
Sã se batã cu ei, de ne lãuda ºi Mihai Viteazul:
"Daþi, mã, bãga-i-aº la ududoi, sã mai stea ºi pe-acasã."
Dar discutã astea cu Mãria Bãlii - uite-o cã vine - toatã ziua prin odãi - sã vezi ce zice,
Cã ea a stat toatã viata cu fundu’ pe cãmaºã degeaba ºi nici tabla
Înmulþirii n-o ºtie.
-Mãrie, cît fac, fã, nouã ori opt? Care e, fã, capitala Portugaliei?
-Însoarã-te, mã, Tîrziule, ºi nu mai lozi aci, cu copiii,
Cã ai ºi-nceput sã iei culoarea cerii.
-Pãi, gãseºte-mi tu una, care sã-mi placã ºi sã-mi pupe mîna la comandã,
Cã acum o iau.
-În nãdejdea aia, vezi sã nu te pupe moartea rece.

Nea Marin al lui Moºu Pãtru se apropia bine de cincizeci de ani,
Dar nu se hotãra sã se-nsoare, toate aveau cîte-un cusur,
Era poreclit Tîrziu, dar numai Mãria Bãlii îndrãznea sã-i spunã în faþã.
Deºtept, iscoditor, cunoºtea bine ce-a fost înainte pe la noi,
Avea parcã un alt puls, dat cu o sutã de ani în urmã,
Lãcrima sec pentru stricarea rînduielilor ºi dupã cum citise el în
Norii de la cornul Caprii, nu era de-a bunã.
Se întoarce lumea cu curu-n sus ºi se scufundã pãmîntul.
Casa lor bãtrînã, de moºneni domoli ºi asezaþi,
Intra încet în pãmînt.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:48

De la: click_cont, la data 2009-12-13 16:21:20

Ar mai trebui mentionat ca toate acestea s-au intamplat pe timp de criza si nu in conditii normale.
Ar fi interesant de vazut cum a evoluat economia nationala in 2009 raportat la anul 2005, adica raportata la o perioada de inceput a unor guvernari "dezastruoase". Spun asta deoarece in anul 2004 am iesit dintr-o perioada de "belsug" de sub conducerea PSD.

citez "ASA BA ASA NU TE LASA...."

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:54

E greu sa-l faci sa inteleaga
Pe cel nedrept ce este drept
Pe prost de ce este nevoie
De mintea celui intelept.

La fel de greu cand porti cu tine
Munti de iubire-n viata ta
Atunci cand vrei sa-i dai la oameni
Si nu vrea nimenea sa-i ia.

E greu izbind numai cu vorba
Ce trebuie de-nfrant sa-nfrangi,
Cand ai inca de plans atata
Si nu ai lacrimi sa mai plangi.

Si iar e greu sa aperi cinstea,
Sa strigi, sa lupti, sa fericesti,
Sa mergi la brat cu adevarul,
Sa mori si totusi...sa traiesti

carianopol. v.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 16:58

De la: Dorinel, la data 2009-12-13 16:10:13
De la: click_cont, la data 2009-12-13 16:03:24
Oare de ce va deranjaza atat de mult aceasta gluma a D-LUI BASESCU "un feac, i-am ciuruit"?
Pentru ca nu suntem in Trinidad Tobago. O astfel de gluma nu este demna de un presedinte a unei tari membre UE.

Si uiteasa nici glumele nu va mai plac...
Dar daca era spusa de Geoana cu siguranta era demna de un presedinte , nu-i asa? Dar voua nu va plac glumele nu-i asa?
Mie si tuturor romanilor ne plac de aceea am ras in hohote de glumele lui Geoana, la confruntarea dintre candidati. Ha, Ha, Ha !!!!!

9am177621

27 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:03

A inceput marele balamuc. CCR a admis contestatia PSD si a dispus renumararea voturilor nule. Un pas catre democratie. Vad ca unii trateaza subiectul cu dispret sau cu multa neincredere. Gresesc. Este o exprimare a democratiei. Chiar de se opreste aici, CCR vrea sa dea un semnal ca este independenta fata de puterea politica. Eu spun ca semnalul este insuficient. El devine suficient doar in masura in care CCR admite contestatia in toata complexitatea ei si dispune verificarile ce se impun asupra tuturor punctelor de interes. Si sunt, slava Domnului, destule. Unele au fost demonstrate cand au fost verificate CNP-urile din dosarul prezentat de Nica. Invalide. Toate. Toate cele verificate si, posibil, toate cele inscrise in foile acelui dosar. Mii sau zeci de mii.
Eu cred ca CCR vrea sa vada direct influenta voturilor nule asupra scorului alegerilor. Daca se obtine un scor bun pentru Geoana, va da un verdict direct si Geoana va fi declarat castigator, fara a mai cauta in celelalte nereguli semnalate. Si asa se produce o mare framantare in randul celor care au lucrat in sectiile de votare si au dat ca nule voturile valabile. Mai ales acolo unde voturile nule ale unui candidat sau altul sunt foarte numeroase. Cum este cazul in sectia de la Vaslui devenita "celebra". Acolo nu poate fi doar o eroare umana, prea multe voturi ale lui Geoana anulate fata de Basescu.
Hotararea CCR creaza precedentul. Daca va continua cu cererile pentru verificarea CNP-urilor si a PV pe propria raspundere din strainatate si din sectiile speciale, va introduce o regula care se va aplica la toate alegerile.
Sa vedem ce va face CCR mai departe. Acolo unde se va dovedi frauda se vor impune masuri penale. Participantii la frauda vor ajunge in fata procurorilor. Multi dintre cei care au comis cu intentie fraude vor "ciripi" la urechea procurorilor aparandu-si pielea si vor contribui astfel la aflarea celor care au organizat si coordonat frauda. Asta doar daca CCR merge mai departe si admite verificarea CNP-urilor si a PV.
O parte a populatiei spera. O parte a populatiei dispera. Eu sunt dintre cei care spera ca vom termina cu furtul la alegeri si ca vom ajunge doar la eroarea umana, asa cum este in alte tari.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:08

DAR POEZIILE POSTATE DE mytcor VA PLAC? SUNT SUPERBE, NICI CU ASTEA NU SUNTETI DE ACORD?

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:24

Stiu ca vor fi framantari. Stiu ca vor fi greutati pe care le vom suporta fiecare dintre noi. Dar mai stiu ca acceptand politica lui Traian Basescu si a PD-L ne va fi mai rau. Mult mai rau decat ne este acum si mult mai rau decat ne va fi in anul 2010. An in care noi, romanii, vom plati oalele sparte ale Guvernului Basescu-Boc, furtul grosolan al resurselor nationale pentru realegerea lui Basescu, subordonarea politica a institutiilor statului, cresterea datoriei publice a fiecarui roman in folosul exclusiv al camarilei portocalii. Am insa speranta ca vor fi suficiente forte politice in tara care sa se opuna cu succes "proiectului" basescian si, chiar de vom ajunge la anticipate, vom avea garantia ca ne salvam ca natiune de intoarcerea la perioada neagra a autoritarismului de tip bolsevic cu care Basescu vrea sa ne fericeasca.
Mai sper ca vom scapa de performantii hoti aflati acum la guvernare: Boc, Videanu, Blaga, Udrea, Placinta etc. Sper sa ajungem la normalitate.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:25

De la: 9am177621, la data 2009-12-13 17:03:49 A inceput marele balamuc. CCR a admis contestatia PSD si a dispus renumararea voturilor nule. Un pas catre democratie. Vad ca unii trateaza subiectul cu dispret sau cu multa neincredere. Gresesc. Este o exprimare a democratiei. Chiar de se opreste aici, CCR vrea sa dea un semnal ca este independenta fata de puterea politica. Eu spun ca semnalul este insuficient. El devine suficient doar in masura in care CCR admite contestatia in toata complexitatea ei si dispune verificarile ce se impun asupra tuturor punctelor de interes. Si sunt, slava Domnului, destule. Unele au fost demonstrate cand au fost verificate CNP-urile din dosarul prezentat de Nica. Invalide. Toate. Toate cele verificate si, posibil, toate cele inscrise in foile acelui dosar. Mii sau zeci de mii.
Eu cred ca CCR vrea sa vada direct influenta voturilor nule asupra scorului alegerilor. Daca se obtine un scor bun pentru Geoana, va da un verdict direct si Geoana va fi declarat castigator, fara a mai cauta in celelalte nereguli semnalate. Si asa se produce o mare framantare in randul celor care au lucrat in sectiile de votare si au dat ca nule voturile valabile. Mai ales acolo unde voturile nule ale unui candidat sau altul sunt foarte numeroase. Cum este cazul in sectia de la Vaslui devenita "celebra". Acolo nu poate fi doar o eroare umana, prea multe voturi ale lui Geoana anulate fata de Basescu.
Hotararea CCR creaza precedentul. Daca va continua cu cererile pentru verificarea CNP-urilor si a PV pe propria raspundere din strainatate si din sectiile speciale, va introduce o regula care se va aplica la toate alegerile.
Sa vedem ce va face CCR mai departe. Acolo unde se va dovedi frauda se vor impune masuri penale. Participantii la frauda vor ajunge in fata procurorilor. Multi dintre cei care au comis cu intentie fraude vor "ciripi" la urechea procurorilor aparandu-si pielea si vor contribui astfel la aflarea celor care au organizat si coordonat frauda. Asta doar daca CCR merge mai departe si admite verificarea CNP-urilor si a PV.
O parte a populatiei spera. O parte a populatiei dispera. Eu sunt dintre cei care spera ca vom termina cu furtul la alegeri si ca vom ajunge doar la eroarea umana, asa cum este in alte tari.

Marele balamuc a inceput in dimineata imediat urmatoare alegerilor cand ati inceput cautarea "punctelor de interes", ale voastre desigur. Democratia nu are nimic de a face cu PSD-ul si cu clientela lui politica. Balamucul devine si mai mare pe zi ce trece intarziindu-se formarea unui guvern. Deja am piedut o transa de imprumut de la FMI care ne-ar fi fost de mare ajutor. Dar de ce sa va mai spun eu toate astea? Voi oricum nu urmariti binele acestei tari. Pentru voi, Rusia e importanta si sfera ei de influenta, exceptand Moldova, ca nici asta nu va intereseaza deloc, e prea saraca si aduce bataie de cap. Ori se stie foarte bine ca voua capul va lipseste. In loc sa va vedeti de treaba persistati in prostie si goana dupa putere. Geoana inainte sa ofere un cadou lui Basescu ar fi trebuit, daca tot i-a cazut acea carte im mana, sa o si citeasca, nu de alta dar da dovada de o prostie fara margini. Faceti bine si anuntati-l ca poporul roman nu este dispus sa-i "restituie" miliardul de euro cheltuit in campania electorala si ca v-a ramane dator vandut mogulilor pe viata. Poporul roman il anunta ca, cariera lui politica s-a sfarsit! Noi nu suntem nici "nemernicii dracu' " si nici turma de tauri nu suntem ca sa fugim dupa culoarea rosie. Noi (poporul roman) suntem stapanii acestei tari si presedinte v-a fi cel ales de noi!

9am092141

7 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:37

De la: marinescus2001, la data 2008-10-11 10:28:17basescu este de departe cel mai bun presedinre post decembrist
www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18980/quote/137985.html# :sml-jumping004 4: E f clar: e cel mai bun, vai de mama lui! Pardon, vai de mama noastra, cu asemenea presedinte! Am trait "bine"!??? Vom trai si mai bine! www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18980/quote/137985.html#b...!
A aparut jucaria Basescu! E un pirat, cu tricou marinaresc, mai frumos decat Popeye cu o flota impresionatnta: un vaporas din hartie! Nu va fie frica, tot Basescu...pica! Daca se mai bese, tot Basescu iese! De pe scena politica.

Doru
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 17:43

De la: 9am035009, la data 2009-12-13 17:24:55
Stiu ca vor fi framantari. Stiu ca vor fi greutati pe care le vom suporta fiecare dintre noi. Dar mai stiu ca acceptand politica lui Traian Basescu si a PD-L ne va fi mai rau. Mult mai rau decat ne este acum si mult mai rau decat ne va fi in anul 2010. An in care noi, romanii, vom plati oalele sparte ale Guvernului Basescu-Boc, furtul grosolan al resurselor nationale pentru realegerea lui Basescu, subordonarea politica a institutiilor statului, cresterea datoriei publice a fiecarui roman in folosul exclusiv al camarilei portocalii. Am insa speranta ca vor fi suficiente forte politice in tara care sa se opuna cu succes "proiectului" basescian si, chiar de vom ajunge la anticipate, vom avea garantia ca ne salvam ca natiune de intoarcerea la perioada neagra a autoritarismului de tip bolsevic cu care Basescu vrea sa ne fericeasca.
Mai sper ca vom scapa de performantii hoti aflati acum la guvernare: Boc, Videanu, Blaga, Udrea, Placinta etc. Sper sa ajungem la normalitate.

Despre ce normalitate vorbesti cumetre? Debitezi prostii pe aici si ai pretentia sa te credem? recunosti suprematia hotiei in ce de la guvernare si nu o recunosti pe cea din PSD? Mai, mai, dar eu credeam ca voua va place poterea si doriti sa recunoastem noi ceilalti ca sunteti cei mai buni, inclusiv in hotie. Oare nu asta doriti sa faceti din data de 7 decembrie incoace? Ai uitat?

Pagini: << 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: