Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:21
De la: gabigabi, la data 2009-12-13 09:38:20De la: vaneamarin, la data 2009-12-13 09:15:17De la: _68, la data 2009-12-13 05:23:55
PRAFURI IN OCHII FRAIERILOR !RENUMARAREA VOTURILOR DECLARATE NULE,O DEVIERE DE LA CAUZA FRAUDEI ELECTORALE. FRAUDA A FOST FACUTA PRIN MINISTERUL DE EXTERNE
Evident,o deviere chiar penibila.Probabil s-au gandit baietii de la Curtea Constitutionala sa nu devina trista lumea ca ei nu fac nimic in privinta fraudei si au hotarat chestia cu renumararea voturilor nule. .La fel de utila in cercetarea fraudei era si revopsirea urnelor,analiza cu raze X a voturilor nule,datarea cu carbon a stampilelor folosite la votare sau cercetarea de catre criminalisti a urmelor de pantofi din sectiile de votare.
Reanumararea voturilor nule din 1946 ne-ar fi aratat ca intr-adevar alegerile au fost castigate legal de comunisti .Interesanta decizia Curtii Constitutionale ,mai bine spuneau direct ca garanteaza ei ca rezultatul este corect.
buna dimineata Vanea,pe mine ma uimeste acest atasament orb si total ! cind vorbesc despre Basescu,li se umple d'mne gura de saliva ....eseara la realitateatv,baleau Turcescu si Cristoiu....era un ris gros si o intrecere care sa ridice mai multe osanale Sefului ......mai ,e SEFU' SUPREM ,intelegi ?e Dumnezeu si cine se atinge de el e un paria,un ticalos far'de pereche ....mi s-a facut sila si i-am lasat sa-si faca bucuria unu'altuia,butonind pe alt post ! asta nu inteleg : ce are Democratia cu o astfel de obedienta ?!
Buna dimineata Gabi.Citesc acum o carte ,memoriile lui Cicerone Ionitiu despre perioada in care au venit comunistii la putere in 1946.Fragmentarea partidelor politice si gruparea "dizidentilor" din toate partidele in jurul comunistilor,infiltrarea de agenti in toate partidele politice in scopul de a crea tensiuni interne,compromiterea prin presa a tuturor celor care incercau sa se opuna comunistilor,arestarea membrilor altor partide in scop de intimidare,intelectuali (Sadoveanu ,Parhon,Moisil,George Calinescu care in 1944 a depus cerere de inscriere in PNT iar in 1946 il injura pe Maniu si batea satele povestind taranilor despre "fericirea" care ii asteapta sub comunisti) care au inceput brusc si sarguincios sa laude noua putere,camioane cu demonstranti aduse sa sparga mitingurile partidelor istorice organizand in paralel mitingurile lor,promisiunile comunistilor de a reforma statul  ,celebra afirmatie a lui Stalin ca "nu conteaza cine voteaza si ce voteaza ci cine numara voturile",trecerea unor reporteri consacrati de la Dreptatea catre ziarele comuniste,fortarea unui guvern care sa fie total in mana comunistilor,falsificarea istoriei ,violenta atacurilor in presa si propaganda mincinoasa obsesiv-agresiva,etc.Aceste lucruri se intampla si acum iar unii papagali au impresia ca Basescu este anticomunist si ca ei lupta impotriva comunismului, uitand si provenienta lui Base si provenienta PDLului si ignorand si metodele folosite de acestia.  .
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:27
De la: gabryela63, la data 2009-12-13 10:20:43Cine e oare asa convins ca iesirea studentilor in strada nu a fost manipulata? Eu nu pun mana in foc. Intamplator am copil student la Politehnica, care locuieste in caminele din Regie si dati-mi voie sa va spun ca iesirea studentilor nu a fost una spontana, ci una manarita si platita.
Tot ce pot sa va spun este ca exact textul acesta era repetat si cand erau mitingurile impotriva FSNului in Piata Universitatii.In provincie mereu se gasea cate o mamica care sa se jure ca fiul dansei este student si ca astfel stie ca aia din Piata erau platiti cu geci de blugi,tigari sau pur si simplu bani.Cel mai simplu doamna este sa sutineti ca toate mitingurile pro Basescu sunt oneste iar toate celelalte sunt rezultatul cumpararii maselor studentesti de catre oligarhi.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:29
BAI MYTCOARE SI NEA ASTA CARE VOTEAZA CA PROSTU' IA LUATI DE CITITI CE A SCRIS ULTIMUL DON SI MAI SCOTETI-VA FUMURILE DE MARI DESTEPTI DIN CREIERELE ALEA INTOXICATE DE SLOGANE BASESCIENE SI MONARHISTE
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:32
De la: vaneamarin, la data 2009-12-13 10:21:48De la: gabigabi, la data 2009-12-13 09:38:20De la: vaneamarin, la data 2009-12-13 09:15:17De la: _68, la data 2009-12-13 05:23:55
PRAFURI IN OCHII FRAIERILOR !RENUMARAREA VOTURILOR DECLARATE NULE,O DEVIERE DE LA CAUZA FRAUDEI ELECTORALE. FRAUDA A FOST FACUTA PRIN MINISTERUL DE EXTERNE
Evident,o deviere chiar penibila.Probabil s-au gandit baietii de la Curtea Constitutionala sa nu devina trista lumea ca ei nu fac nimic in privinta fraudei si au hotarat chestia cu renumararea voturilor nule. .La fel de utila in cercetarea fraudei era si revopsirea urnelor,analiza cu raze X a voturilor nule,datarea cu carbon a stampilelor folosite la votare sau cercetarea de catre criminalisti a urmelor de pantofi din sectiile de votare.
Reanumararea voturilor nule din 1946 ne-ar fi aratat ca intr-adevar alegerile au fost castigate legal de comunisti .Interesanta decizia Curtii Constitutionale ,mai bine spuneau direct ca garanteaza ei ca rezultatul este corect.
buna dimineata Vanea,pe mine ma uimeste acest atasament orb si total ! cind vorbesc despre Basescu,li se umple d'mne gura de saliva ....eseara la realitateatv,baleau Turcescu si Cristoiu....era un ris gros si o intrecere care sa ridice mai multe osanale Sefului ......mai ,e SEFU' SUPREM ,intelegi ?e Dumnezeu si cine se atinge de el e un paria,un ticalos far'de pereche ....mi s-a facut sila si i-am lasat sa-si faca bucuria unu'altuia,butonind pe alt post ! asta nu inteleg : ce are Democratia cu o astfel de obedienta ?!
Buna dimineata Gabi.Citesc acum o carte ,memoriile lui Cicerone Ionitiu despre perioada in care au venit comunistii la putere in 1946.Fragmentarea partidelor politice si gruparea "dizidentilor" din toate partidele in jurul comunistilor,infiltrarea de agenti in toate partidele politice in scopul de a crea tensiuni interne,compromiterea prin presa a tuturor celor care incercau sa se opuna comunistilor,arestarea membrilor altor partide in scop de intimidare,intelectuali (Sadoveanu ,Parhon,Moisil,George Calinescu care in 1944 a depus cerere de inscriere in PNT iar in 1946 il injura pe Maniu si batea satele povestind taranilor despre "fericirea" care ii asteapta sub comunisti) care au inceput brusc si sarguincios sa laude noua putere,camioane cu demonstranti aduse sa sparga mitingurile partidelor istorice organizand in paralel mitingurile lor,promisiunile comunistilor de a reforma statul ,celebra afirmatie a lui Stalin ca "nu conteaza cine voteaza si ce voteaza ci cine numara voturile",trecerea unor reporteri consacrati de la Dreptatea catre ziarele comuniste,fortarea unui guvern care sa fie total in mana comunistilor,falsificarea istoriei ,violenta atacurilor in presa si propaganda mincinoasa obsesiv-agresiva,etc.Aceste lucruri se intampla si acum iar unii papagali au impresia ca Basescu este anticomunist si ca ei lupta impotriva comunismului, uitand si provenienta lui Base si provenienta PDLului si ignorand si metodele folosite de acestia. .
exact ! cine-si mai pune intrebarea cum de'a fost posibil ,sa caste bine ochii ! Istoria se repeta sub privirile noastre si unii aplauda inconstienti ....sau poate nu !.....ne intilnim pe 21 dec.la ora 10 la Fintina de la Arhitectura !
|
|
|
Sid_the_Sleuth
13 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:33
Va propun tuturor sa anulam orice alegeri care nu ies cum vrem noi si sa le reluam. Problema este ca daca suntem mai mult de unul s-ar putea sa nu fim de acord. Asa ca procesul electoral ar dura vesnic, pana la obtinerea consensului. Dar, ce ne facem daca nu obtinem consens? Pai eu zic ca unii dintre noi nu stiu foarte bine cum trbuie sa gandeasca si ca e cazul sa ii invatam noi cum trebuie sa gandeasca. Iar daca nu vor, ii obligam. In modul asta simplu democratia va obtine inca o victorie impotriv ei insisi.
Apropos, stiti ca cel mai democratic lucru pe care il poate face cineva este sa se lupte pentru dreptul adversarului sau de a nu avea dreptate.
They left without me !
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:36
De la: mytcor, la data 2009-12-13 02:40:10De la: florinpreda999, la data 2009-12-13 01:57:38S-A VAZUT CAT ESTI DE DOCUMENTAT IN MOMENTUL IN CARE L-AI RIDICAT IN SLAVI PE JEGU' ALA DE BALBAIT,NESTIIND NICI MACAR CA NU A FOST NICI MACAR O CLIPA MAJESTATE SAU REGE CI UN SIMPLU PRINT DE ALBA-IULIA ,MITOCANE,PUNE MANA SI DOCUMENTEAZA-TE MAGARULE NECIOPLIT CE ESTI
...Florinache, vezi c iar ai nceput s vorbeti pe nas, de unde tii tu c Mj.S.R. Mihai I de Romnia n-a fost REGE niciodat mey ostropel, din arhivele naionale ale crui stat te informezi ?!...
...mah, vezi c te faci de toat KoKoA !...
Mihai I, Rege al Romniei, Principe al Romaniei, Principe de Hohenzollern (n. 25 octombrie 1921, Sinaia), cunoscut n perioada domniei tatlui su, Regele Carol al II-lea, ca Mihai, Mare Voievod de Alba-Iulia, a fost suveran al Romniei ntre 20 iulie 1927 i 8 iunie 1930, precum i ntre 6 septembrie 1940 i 30 decembrie 1947. Este str-strnepot al reginei Victoria a Marii Britanii i vr de gradul trei al reginei Elisabeta a II-a. Mihai este una dintre ultimele figuri publice n via din perioada celui de-al Doilea Rzboi Mondial.
Mihai a devenit pentru prima dat rege al Romniei dup moartea bunicului su Ferdinand, n urma renunrii la tron a lui Carol al II-lea din decembrie 1925. Detronat de tatl su, dup doar trei ani de domnie sub regen, a reprimit coroana un deceniu mai trziu,[LOL  ] dup abdicarea forat a lui Carol al II-lea,[deci a fost deacord cu hitler ..da sau nu?] domnind peste regimul progerman al marealului Ion Antonescu. Din 1941, regele Mihai a fost mareal al Romniei. La 10 mai 1941, de ziua naional a Romniei, prin decret semnat de Ion Antonescu, regele Mihai a fost nlat la gradul de mareal, bastonul fiindu-i nmnat de conductorul statului.
Dup colaborarea Romniei cu Germania n al doilea rzboi mondial i dup ce forele sovietice au ptruns pe teritoriul Romniei, regele Mihai a organizat la 23 august 1944[Antonescu este facut vinovat de crime de razboi masacrare aliere cu HITLER.......regene e nevinovat Sia tras tap ispasitor  ] arestarea lui Antonescu. S-a opus guvernelor prosovietice din anii 1945-1946. A fost constrns s abdice la 30 decembrie 1947 i s-a exilat n Versoix (Elveia). [CU CE BANI A TRAIT IN EVETIA MAJESTATEA SA HOP in TOL?]Revenirea sa n ar nu a fost permis pn n 1997.
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:38
De la: bcslujitoru, la data 2009-12-13 10:33:52Va propun tuturor sa anulam orice alegeri care nu ies cum vrem noi si sa le reluam. Problema este ca daca suntem mai mult de unul s-ar putea sa nu fim de acord. Asa ca procesul electoral ar dura vesnic, pana la obtinerea consensului. Dar, ce ne facem daca nu obtinem consens? Pai eu zic ca unii dintre noi nu stiu foarte bine cum trbuie sa gandeasca si ca e cazul sa ii invatam noi cum trebuie sa gandeasca. Iar daca nu vor, ii obligam. In modul asta simplu democratia va obtine inca o victorie impotriv ei insisi.
Apropos, stiti ca cel mai democratic lucru pe care il poate face cineva este sa se lupte pentru dreptul adversarului sau de a nu avea dreptate.

teai gandit mult? stii cati bani sau stricat cu alegerile? cu bani aia mai traia beata romanie jumate de luna
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:38
De la: bcslujitoru, la data 2009-12-13 10:33:52Va propun tuturor sa anulam orice alegeri care nu ies cum vrem noi si sa le reluam. Problema este ca daca suntem mai mult de unul s-ar putea sa nu fim de acord. Asa ca procesul electoral ar dura vesnic, pana la obtinerea consensului. Dar, ce ne facem daca nu obtinem consens? Pai eu zic ca unii dintre noi nu stiu foarte bine cum trbuie sa gandeasca si ca e cazul sa ii invatam noi cum trebuie sa gandeasca. Iar daca nu vor, ii obligam. In modul asta simplu democratia va obtine inca o victorie impotriv ei insisi.

Eu propun sa falsifice mereu cineva alegerile iar noi sa ne obisnuim cu ideea ca votam degeaba.  Ce atatea renumarari si contestatii cand putem sa spunem simplu ca ..."ne-au ciuruit"?
|
|
|
9am061793
28 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:43
Priviti prea mult in trecut ...hai sa mergem inainte ..
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:46
De la: 9am177621, la data 2009-12-12 23:01:32
la 20 de ani, circa 100 de studeni au ieit n strad, purtnd un cociug cu un om n el i dou urne. Una pentru mori, cealalt pentru vii. Semnificaia mortului este de fapt moartea corectitudinii electorale. ns, multe instituii de pres au uitat sau nu au observat anumite aspecte:
1) Cei circa 100 de studeni au ieit n strad nemulumii de regimul politic actual i de posibilitatea fraudrii alegerilor. Dei numrul e redus, aa a nceput i revoluia, la Timioara, cnd romnii au fost dezamgii de o decizie.
2) i cei 100 de manifestani, i ali votani Geoan sunt cuprini de dezamgire, care poate duce la furie i violen. Iar numrul protestarilor poate crete considerabil.
3) Dac la renumrarea voturilor se va constata c Geoan a fost lipsit de voturi, nu neapart nct s schimbe scorul, oamenii vor iei n strad. Va fi un semnal c alegerile au fost fraudate masiv. Numrtoare probabil se va extinde, pentru ca s nu se strneasc votanii social-democrailor. Iar dac Bsescu va obiecta lucrurile se vor nruti.
4) Intervenia jandarmilor a fost una rapid i dur pentru a nbui protestul. O alt asemnare cu modul n care s-a ncercat reprimarea primului protest de la Timioara.
5) Traian Bsescu e dependent de putere, chiar obsedat i ar fi putut fi n stare s apeleze la toate cile neortodoxe pentru a deine puterea. La fel i Ceauescu.
Astfel, la 20 de ani de atunci, se poate ajunge la nou eveniment de tip revoluionar. Valul ar putea veni dup ce, recent, i alte revoluii de gen au avut succes i n alte ri estice, unde nemulumiii au ieit n strad i au reuit s schimbe guverne, preedini i chiar reluarea unui scrutin de vot.
De cand studentii reprezinta puritatea ?
Calea care trebuie urmata .... e trasata de studenti ?
Am mai vazut pe Marian Muteanu, in urma cu 20 de ani, care clama toate cele ... si acum e traficant de arme ...
Nu sunt si studenti pro-Basescu ?
Aia unde sunt ? Ei n-au idealuri ?
Se renumara voturile nule. Si se descopera, pana acum, ca Basescu a fost mai defavorizat.
Lui i s-au anulat mai multe voturi decat lui Geoana ...
Ce va urma ?
Se vor renumara toate voturile ?
Cat de jos vor sa se duca PSD-istii ?
Nu le vine sa creada ca, desi au furat pe ruptelea prin oamenii lor, tot n-a iesit Geoana nici asa ?
Au furat numai PDL-istii ?
Si daca se va decoperi ca tot Basescu a iesit asa cu renumarare, ce vor mai inventa ?
Ce-ar fi sa achite notele de plata pentru toata aceasta tevatura pe care a provocat-o de vreo trei luni incoace, care, pe noi, astia de rand, ne costa multi bani ?
In ce fel "raspunde" Geoana si Crin pentru intarzierile astea ?
E bolnav de putere Basescu ? Dar ceilalti de ce sunt bolnavi ? De prostie, de incostienta ?
Fara putere poti sa construiesti ceva ?
Daca nu i se da puterea, de ce e injurat ?
Oricine ar fi presedinte ....
Parlamentul asta, asa cum arata acum, in ce fel raspunde pentru ce face ?
Nu mai folositi cuvinte mari, sforaitoare, mai bine ati sprijinni acea persoana, indiferenta care, ce incearca sa schimbe organizarea asta statala paguboasa, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele lui, si nu se reuseste iesirea din marasm.
Linistea este paguboasa acum.
Nu schimba nimic.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 10:57
De la: Silviu, la data 2009-12-13 10:46:50
De cand studentii reprezinta puritatea ?
Calea care trebuie urmata .... e trasata de studenti ?
Am mai vazut pe Marian Muteanu, in urma cu 20 de ani, care clama toate cele ... si acum e traficant de arme ...
Nu sunt si studenti pro-Basescu ?
Aia unde sunt ? Ei n-au idealuri ?
Studentii nu reprezinta puritatea ci viitorul intelectual al tarii.Fireste ca exista si studenti care tin cu Basescu asa cum existau si studenti care au tinut cu Iliescu cand erau mitingurile in Piata Universitatii , care au tinut cu comunistii in 1946 devenind viitoarele cadre de nadejde  ale tarii,sau care la Revolutie nu doreau caderea lui Ceausescu.Acestia sunt insa erau o minoritate Silviu,doar o minoritate, ceea ce mie imi da mari sperante pentru viitorul Romaniei.
PS:Chiar s-a apucat Marian Munteanu de trafic de arme ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:07
De la: Silviu, la data 2009-12-13 10:46:50Nu mai folositi cuvinte mari, sforaitoare, mai bine ati sprijinni acea persoana, indiferenta care, ce incearca sa schimbe organizarea asta statala paguboasa, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele lui, si nu se reuseste iesirea din marasm
Pai eu asta si fac,din cauza asta l-am votat pe Crin Antonescu si din cauza asta imi sunt simpatici oamenii ca Emil Constantinescu,Johannis Klaus,Victor Ciorbea,Doina Cornea,Mugur Ciuvica,etc.
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:09
Domnule Vanea, eu nu jur ca ceea ce am spus este adevarat, pentru ca nu cred ca intereseaza pe nimeni juramintele mele si oricum se va gasi imediat cineva care sa comenteze.Dar pentru ca m-am nascut prin anii '60 , cand educatia era educatie si nu jucarie, am fost invatata sa fiu cinstita si onesta, sa nu mint si sa nu fur si am incercat sa imi educ copiii in acelasi spirit si constat cu amaraciune ca nu trebuia sa-i invat asa, pentru ca a fi cinstit si onest nu este o calitate in jungla asta. Iar ceea ce vad ca se intampla in tarisoara asta ma oripileaza. Nu-mi vine sa cred ca educatia a ajuns atat de jos si nu-mi vine sa cred ca oamenii sunt atat de rai si se invrajbesc unii impotriva celorlalti. Sunt o pacifista convinsa, sunt foarte sensibila si daca as avea o putere, as face ca lumea asta sa fie mai buna si mai dreapta. Dar cum nu am nici o putere, ma uit cu deznadejde la tot ceea ce e in jurul meu, sperand ca daca nu noi (generatia mea), macar copiii mei sa traiasca intr-o alta lume, fara a fi nevoiti sa emigreze.
Si totusi am 2 copiii, un baiat student la Automatica si o fata care a terminat in 2006 ASE-ul, amandoi sunt in Bucuresti si pe amandoi i-am educat cat am putut de bine si tare rau am facut. Cinstea nu-si are locul in lumea in care traim acum.
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:30
De la: gabryela63, la data 2009-12-13 11:09:52Domnule Vanea, eu nu jur ca ceea ce am spus este adevarat, pentru ca nu cred ca intereseaza pe nimeni juramintele mele si oricum se va gasi imediat cineva care sa comenteze.Dar pentru ca m-am nascut prin anii '60 , cand educatia era educatie si nu jucarie, am fost invatata sa fiu cinstita si onesta, sa nu mint si sa nu fur si am incercat sa imi educ copiii in acelasi spirit si constat cu amaraciune ca nu trebuia sa-i invat asa, pentru ca a fi cinstit si onest nu este o calitate in jungla asta. Iar ceea ce vad ca se intampla in tarisoara asta ma oripileaza. Nu-mi vine sa cred ca educatia a ajuns atat de jos si nu-mi vine sa cred ca oamenii sunt atat de rai si se invrajbesc unii impotriva celorlalti. Sunt o pacifista convinsa, sunt foarte sensibila si daca as avea o putere, as face ca lumea asta sa fie mai buna si mai dreapta. Dar cum nu am nici o putere, ma uit cu deznadejde la tot ceea ce e in jurul meu, sperand ca daca nu noi (generatia mea), macar copiii mei sa traiasca intr-o alta lume, fara a fi nevoiti sa emigreze.
Si totusi am 2 copiii, un baiat student la Automatica si o fata care a terminat in 2006 ASE-ul, amandoi sunt in Bucuresti si pe amandoi i-am educat cat am putut de bine si tare rau am facut. Cinstea nu-si are locul in lumea in care traim acum.
CU TOT RESPECTU CUVENIT ...LA NOI NU PREA SE MAI STIE DE CINSTE...... CINSTEA E INLOCUIAT DE BILE.HASS.MORFINA COCA HERO SI IUBITA MARIHOANA SI HASU. DROGURILE ENUMERATE ATRAG DUPA SINE BANI ,HOTII ,CRIME, URA SI BOALA  INTR-UN CUVANT OPUSUL CUVANTULUI "CINSTE"
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:32
De la: gabryela63, la data 2009-12-13 11:09:52Domnule Vanea, eu nu jur ca ceea ce am spus este adevarat, pentru ca nu cred ca intereseaza pe nimeni juramintele mele si oricum se va gasi imediat cineva care sa comenteze.Dar pentru ca m-am nascut prin anii '60 , cand educatia era educatie si nu jucarie, am fost invatata sa fiu cinstita si onesta, sa nu mint si sa nu fur si am incercat sa imi educ copiii in acelasi spirit si constat cu amaraciune ca nu trebuia sa-i invat asa, pentru ca a fi cinstit si onest nu este o calitate in jungla asta. Iar ceea ce vad ca se intampla in tarisoara asta ma oripileaza. Nu-mi vine sa cred ca educatia a ajuns atat de jos si nu-mi vine sa cred ca oamenii sunt atat de rai si se invrajbesc unii impotriva celorlalti. Sunt o pacifista convinsa, sunt foarte sensibila si daca as avea o putere, as face ca lumea asta sa fie mai buna si mai dreapta. Dar cum nu am nici o putere, ma uit cu deznadejde la tot ceea ce e in jurul meu, sperand ca daca nu noi (generatia mea), macar copiii mei sa traiasca intr-o alta lume, fara a fi nevoiti sa emigreze.
Doamna,sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei.Nu trebuie sa va para rau ca i-ati educat bine .Ce sa va spun,felicitari...!...  .Nu am inteles insa exact ce anume va oripileaza din ceea ce se intampla in "tarisoara" asta?De oripilat pe toti ne oripileaza cate ceva insa in sensuri diferite asa cum fiecare percepem lucrurile.  .Nu ati vazut pe acest forum ca fiecare este nemultumit si oripilat insa de lucruri total diferite ?Unii sunt orpilati de ceea ce face Basescu ,altii sunt oripilati ca Basescu nu este lasat sa faca ceea ce a promis si sa reformeze statul
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:57
De la: vaneamarin, la data 2009-12-13 11:07:54De la: Silviu, la data 2009-12-13 10:46:50Nu mai folositi cuvinte mari, sforaitoare, mai bine ati sprijinni acea persoana, indiferenta care, ce incearca sa schimbe organizarea asta statala paguboasa, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele lui, si nu se reuseste iesirea din marasm
Pai eu asta si fac,din cauza asta l-am votat pe Crin Antonescu si din cauza asta imi sunt simpatici oamenii ca Emil Constantinescu,Johannis Klaus,Victor Ciorbea,Doina Cornea,Mugur Ciuvica,etc.
Subscriu si sunt gata sa primesc aceleasi injuraturi!
Nu trageti in pianist!
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 11:57
Exact..pe toti ne oripileaza cate ceva. Pacat ca tara asta a avut o agricultura puternica, acum e la pamant (am avut ocazia vara asta sa vad hectare intregi de pamant nelucrate, lasate parloaga si mii de cladiri ale fostelor ferme care au ajuns ruine). Am avut un COMTIM (dar l-au vandut), am avut combinate (chiar in zona mea a fost candva cea mai puternica platforma industriala..vorbesc de Valea Trotusului si mai ales de platforma industriala de la Onesti), care in urma guvernarii "performante" a PSD-ului a ajuns ce a ajuns...adica, in majoritate, un morman de fiare vechi , exceptand cateva sectii care isi taraie zilele, incercand sa mai produca ceva si sa mai dea la cativa amarati salarii. In care perioada de dupa revolutie s-a vandut tot ce se poate vinde, pe bani putini si comisioane imense? Cine a pus economia la pamant? Am ajuns un popor de asistati si din producatori am ajuns doar consumatori...si nu a produselor pe care le fabricam noi, ci consumam doar importuri, pentru ca au avut ei grija sa nu mai avem cu ce produce. Din "dragoste de tara" au vandut ce se poate vinde...le-au mai scapat cateva unitati si resurse (vezi sarea), dar daca vin la guvernare au ei "grija" si de restul.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 12:06
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
april_ro
136 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 12:13
-Cine este n spatele lui Bsescu?
- Mircea Geoan.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 12:13
De la: gabryela63, la data 2009-12-13 10:20:43Cine e oare asa convins ca iesirea studentilor in strada nu a fost manipulata? Eu nu pun mana in foc. Intamplator am copil student la Politehnica, care locuieste in caminele din Regie si dati-mi voie sa va spun ca iesirea studentilor nu a fost una spontana, ci una manarita si platita. Incercati sa va abtineti si sa nu mai intoxicati cu stiri MARCA REALITATEA sau ANTENA. Repet, nu am apartenente politice, nu sunt convinsa ca ne va fi bine cu BASE, dar sunt convinsa ca ne va fi cumplit cu de-alde HREBE..ILICI...si alte reptile umane de genul asta. Si daca sunt replici contra la ceea ce am scris aici, am rugamintea sa nu jigniti....Multumesc mult si O DUMINICA PLACUTA TUTUROR! Ai dreptate. Dar tot una regizata a fost si manifestarea ''spontana'' de la Timisoara .... asta, in ton cu impartialitatea ta politica.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 12:17
De la: april_ro, la data 2009-12-13 12:13:20-Cine este n spatele lui Bsescu?
- Mircea Geoan. Gresit. Emil Boc si ... oc, oc, oc ....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 12:50
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-13 11:57:01De la: vaneamarin, la data 2009-12-13 11:07:54De la: Silviu, la data 2009-12-13 10:46:50Nu mai folositi cuvinte mari, sforaitoare, mai bine ati sprijinni acea persoana, indiferenta care, ce incearca sa schimbe organizarea asta statala paguboasa, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele lui, si nu se reuseste iesirea din marasm
Subscriu si sunt gata sa primesc aceleasi injuraturi!
Bai ciuruitilor ! Eu sunt smecher in tara asta de someri si n-am sa ma las pana nu-i fac si pe a'l de Emil Constantinescu, Johannis Klaus, Victor Ciorbea, Doina Cornea, Mugur Ciuvica, si alti cacanari, someri. Bai, eu sunt presedintele vostru si voi slugilor trebuie sa ma urmati orbeste. Ha, ha, ha. Dar ce, nu aveti ce admira la mine ? In primul rand sunt smecher, bai fraierilor. In rest, ce mai conteaza, se vede cu binoclu ''succesurile'' mele. Ha, ha, ha. Totusi tin sa ma mandresc cu cea mai mare realizarea a mea: am adus Romnia pe locul 63, la egalitate cu Trinidad Tobago, n clasamentul Indicelui Dezvoltrii Umane realizat de Programul de Dezvoltare al Naiunilor Unite.
Sa fiti mandri de asta, fraierilor. Ha, ha, ha.
|
ionell2003
15 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 13:41
De la: vaneamarin, la data 2009-12-13 11:07:54De la: Silviu, la data 2009-12-13 10:46:50Nu mai folositi cuvinte mari, sforaitoare, mai bine ati sprijinni acea persoana, indiferenta care, ce incearca sa schimbe organizarea asta statala paguboasa, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele lui, si nu se reuseste iesirea din marasm
Mare om a fost Victor Ciorbea...A vrut el sa faca ceva...dar l-au lichidat.
Voi stiti ca de pe urma lui s-au dat Tichetele de masa dupa care acum urla toti ?
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:22
stiu sigur un ministru din viitorul cabinet: Elena Udrea
Afara ninge linistit
Si-n casa arde focul
Elena Udrea s-a trezit,
Dar Chioru-i beat ca porcul.
Asa s-au inteles ei doi
Craciunul sa-l petreaca.
O turturea si-un cintezoi
Dansind pe-aceeasi craca.
Ea e ministru la Turism
Fiindca-i placeau strainii.
Experta in ecumenism
O bomba in bikini.
E Nuti! zic arabii-n cor.
E Nuti! sar broscarii.
A fost gagica tuturor
O stiu toti bisnitarii
Ce daca ea-i Madam Cocos
Si el are consoarta?
Amorul asta e-un codos
Le scrie alta soarta.
insa matrozul, fiind matol,
Nu prea-i facea nimica.
Ea defila in fundul gol
Cam trista, mititica.
Trecut-au anii Azi, cei doi
Sint pe cai mari, mai, nene
Stapini peste-un popor de oi,
Ce casca lung, de lene.
Pazvante Chioru' a-ntrebat:
Hei, unde vrei, tu, fata?
iti dau un minister bogat:
Interne sau Armata!
Ea insa a rosit, timid
Lasciv dind din copane:
Auzi? Ma lasi! Nu fi stupid!
Vreau la Turism, Traiane!
Amantului, la Cotroceni
Pe Biblie ii jura.
Ce farsa bietii poporeni
Chiar de Craciun indura
Ce face Nimfa din Plescoi
Pe post de ministreasa?
Un miliard de euroi
Si casa dupa casa!
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:36
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:41
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:41
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:43
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
9am175401
16 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:46
nu inteleg de ce rautatea opiniilor politice sa rasfringe si asupra persoanelor de gen feminin ,care de altfel ar fii indragite ,daca acea persoana iar acorda un pic de atentie interlocuitorilor reclamanti /rusine !daca nu sinteti in stare sa cuceriti o femeie cu adevarat placuta de majoritatea barbatilor, atunci o denigrati un obicei de prost crescuti si nu de "revolutia bunului simt "/sau daca nu cumva sunteti pe invers atunci totul se explica, numai ca ,fiti cinstiti si inainte de a face acuzatii declarati-va patima, apoi sunteti liberi s-o faceti/eu sunt normal si-mi plac toate femeile, care ajuta la marirea rindurilor femeilor ce se implica in politica ;deasemenea le stimez pe doamna Macovei ,doamna Presedinta a Camerei Deputatilor si o alta doamna de la PDL careia nu i-am retinut numele/DOAMNELOR nu va lasati si nu uitati multi cetateni va stimeaza; iar cei ca Orban, sunt o exceptie in politica sper ca la urmatoarele alegeri sistemul sa-l rejecteze precum vor fii rejectati si jurnalistii creatori de opinii false din marele trusturi de manipulare
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 14:50
Daca as putea as imparti tara in doua parti:cei cu Geoana deoparte si cei cu Base de alta.Apoi as lasa o poarta deschisa intre cele doua parti.cine vrea sa migreze dintr-un loc in altul sa explice de ce .intr-un an o parte ar fi fara populatie .ghiciti care?
|
|
|