back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 >> Sari la pagina:

Siena

89 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:03

De la: noravi75, la data 2009-12-18 20:03:55
De la: mytcor, la data 2009-12-17 22:45:34Tudor Gheorghe

Ma bucur, ca dintr-o eroare tehnica, mesajul ce-l scrisesem initial pentru "Mitcor", nu a aparutt. Surpinsa si furata de "rozele ce mor" ... m-am grabit sa-i multumesc, pentru gentila tragere de maneca, -precum credeam s-o fi facut-o-, invitandu-ne sa nu ne mai lasam intinati de vrajba din Tara asta a noastra, ce nu-si mai afla rostul in Lume ... Si odata cu Ea, nici noi, cu totii -dupa credinta mea-.
M-am grabit, socotind , ca iata, mai exista oameni, intorsi numai spre partea frumoasa a sufletului lor, acolo unde, exista loc pentru Macedonski ... de exemplu ...
Dar, cum vad la o mai atenta privire, mesajele lui Mitcor nu contin doar "Rondele". De aceea, voi mai adauga cateva randuri, legate de continutul celorlalte.

In abia trecuta vreme a alegerilor, nu socot a fi fost " manipulata", daca am preferat dezbaterile unor moderatori care "vorbesc aceeasi limba ca si mine", adica, judecata lor asupra Lumii, are repere echivalente alor mele. Data fiind expertiza lor in domeniul politico-sociologic, puteau da limpezimea argumentului, gandurilor, opiniilor mele, ce nu aveau decat suport intuitiv, de bun-simt. Asa fiind, erau/sunt pentru mine niste oameni interesanti si agreabili. N-aveam cum sa nu-i prefer Sulfinei Barbu sau acestui tanar "specializat" in non-dialog, care este Boureanu.
Cam atat .. din cate si mai cate ar fi de spus ...

Ma intorc la "Rondel".
Mitcor, primeste totusi, multumirile mele, pentru ca mi-ai amintit de "Menestrelul de la portile Dorului" ... Parca asa s-a numit primul spectacol al lui Tudor Gheorghe de la Teatrul Bulandra -sala Izvor. Am fost acolo ... iar "rozele ce mor" in mod paradoxal, nu si-ai pierdut prospetimea gingasa ...

Sarbatori Luminoase Tuturor!

... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:17

De la: noravi75, la data 2009-12-18 21:03:38
Ma intorc la "Rondel".
Mitcor, primeste totusi, multumirile mele, pentru ca mi-ai amintit de "Menestrelul de la portile Dorului" ... Parca asa s-a numit primul spectacol al lui Tudor Gheorghe de la Teatrul Bulandra -sala Izvor. Am fost acolo ... iar "rozele ce mor" in mod paradoxal, nu si-ai pierdut prospetimea gingasa ...

au fãcut copiii noºtri dinþi....

Au fãcut copiii noºtri dinþi
Muºcã din bunici ºi din pãrinþi
Muºcã din vãzduh ºi din pãmânt
Muºcã ºi din morþii din mormânt

Cãror cruci ºi cãror dumnezei,
mieii`si varsa sangele`n cutite?
Pentru care flori de brebenei,
cucii plâng cu glasuri raguºite?

Pentru care dimineþi târzii,
Cade ceaþa care mã-npresoarã?
Care sfert de lacrimi viorii
Amãgeºte dorul ºi-l omoarã?

Nu mai lãcrimeazã nici un sfânt
ªi sa ºters vopseaua din icoane
Seceta domneºte pe pãmânt
ªi ºopârlele se cred iguane

T.Gheorghe.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:24

De la: Dorinel, la data 2009-12-18 20:59:17Si azi, dragi romani, aveti comfirmarea ca veti fi condusi de cel mai competent guvern si de cel mai ingenios premier pe care la cunoscut Romania dupa '89 - daca unii dintre voi au putut fi atat de naivi sa creada pentru o secunda balivernele mitocanului de la Cotroceni.
Sa va spalati cu ei pe cap si sa fiti siguri ca vor ''reforma'' din temeli Romania.
Vai de curul vostru, nici nu banuiti ce va asteapta (inclusiv pe mine).
Vorbim mai tarziu si de gasca mafiota (si nu este nici o exagerare) de la "Guvern''.

Ia mai scuteste-ne buruiana!
Ai devenit penibil de doua saptamani incoace.
Prostanacul vostu abia de cateva zile a iesit pe canalele de televiziune sa faca vaicareala voastra sa se auda si mai tare.
Crin a inceput sa taca din momentul in care si-a dat seama ce gresala enorma a facut incercand sa traga Psd-ul dupa el la guvernare, dar, a calculat gresit. Nimeni nu-l vrea acolo insotit de clica marsava cu care a facut intelegeri uitand ca, campania electorala s-a terminat demult.
Asa prost cum credeti voi acest guvern este singurul guvern onest care se putea face din politicienii aflati la aceasta ora pe piata. PSD nu vrea la guvernare decat daca are puterea dar acuza PDl-ul ca face acelasi lucru. De ce oare?
Va dau eu raspunsul: Au vazut cat rau au putut sa faca chiar ei acestei tari in perioada cand erau majoritari blocand tot ceea ce propunea PD-ul pentru reformarea Romaniei.
Ieri mai mult ca niciodata ne-ati dovedit inca odata cat sunteti de interesati de aceasta tara: Vi sa cerut in interesul acestei tari un om din PSD care sa intre la guvernare pentru ca se spune despre el ca ar fi competent dar, nu l-ati dat pentru ca partidul vostru si mogulii sunt mai importanti decat propriul vostru electorat,si decat aceasta tara.
Vreti sa stiti de ce nu veti mai castiga niciodata alegerile in Romania? pentru ca sunteti negativisti. Ambitiile personale ale politicienilor vostri sunt mai presus decat interesele unei natiuni. Tupeul vostru nu are margini. Voi, cei de pe topic,v-ati pretat pe aceste topicuri la cele mai josnice nemernicii pe tot parcursul campaniei electorale si acum credeti ca noi ceilalti am uitat. Nici gand, si maine e o zi si in fiecare zi va vom dovedi ca dreptatea voastra nu are valoare!

Siena

89 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:34

De la: Dorinel, la data 2009-12-18 20:59:17Si azi, dragi romani, aveti comfirmarea ca veti fi condusi de cel mai competent guvern si de cel mai ingenios premier pe care la cunoscut Romania dupa '89 - daca unii dintre voi au putut fi atat de naivi sa creada pentru o secunda balivernele mitocanului de la Cotroceni.
Sa va spalati cu ei pe cap si sa fiti siguri ca vor ''reforma'' din temeli Romania.
Vorbim mai tarziu si de gasca mafiota (si nu este nici o exagerare) de la "Guvern''.

Dorinel, daca ai douazeci de ani, ia-o din loc!
Daca-ti poti sugera o destinatie, asta ar fi Norvegia. Asta da, TARA! cu poporul ei cu tot!
Hai sa-ti dau doar o mica, dar semnificativa imagine.
Eram intr-o parcare, seara. Pe marginea soselei se afla o masuta, sub o umbrela, iar pe masa, ladite cu cirese, deja cantarite 1/2, 1kg. Alaturi, afisat pretul, si un borcan cu capac, in care se aflau bani. Adica, treceai pe acolo, vedeai ciresele, opreai, iti luai cat pofteai si plateai, punand banii in borcan. Fiind pe seara, la un moment dat, au venit o copila (cam de 15 ani) si un baiat mai micut cu bicicletele, si-au luat laditele si tot si dusi au fost.
Ce sentiment am avut?! Cineva nestiut, sa-ti ofere atata incredere si respect ...Ce sa vrei mai mult?!

Romania e manjita astazi de un juramant -sperjur!-, facut cu mana NETREMURANDA pe BIBLIE !

Despre asta vorbim ... Tot vorbim !... Degeaba! ... si asta, doar pentru ca, la noi ciresele nu vor fi nicicand platite astfel ... E o diferenta!

Asa ca, ... VAIA con DIOS ! ... eu raman sa sting doar lumina ...
Nu bagatelizez. O spun doar cu o mare, infinita tristete, fiindca Tara asta a mea, este singura de pe Lume, de care mi se face dor ...

Siena

89 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:41

De la: mytcor, la data 2009-12-18 21:17:20
De la: noravi75, la data 2009-12-18 21:03:38Asta chiar ca-i o replica, din categoria "ciresilor in floare" ... Multumesc; Mitcor!

Ma intorc la "Rondel".

T.Gheorghe.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 22:01

De la: click_cont, la data 2009-12-18 21:24:24

Ia mai scuteste-ne buruiana!
Ai devenit penibil de doua saptamani incoace.
Prostanacul vostu abia de cateva zile a iesit pe canalele de televiziune sa faca vaicareala voastra sa se auda si mai tare.
Crin a inceput sa taca din momentul in care si-a dat seama ce gresala enorma a facut incercand sa traga Psd-ul dupa el la guvernare, dar, a calculat gresit. Nimeni nu-l vrea acolo insotit de clica marsava cu care a facut intelegeri uitand ca, campania electorala s-a terminat demult.
Asa prost cum credeti voi acest guvern este singurul guvern onest care se putea face din politicienii aflati la aceasta ora pe piata. PSD nu vrea la guvernare decat daca are puterea dar acuza PDl-ul ca face acelasi lucru. De ce oare?
Va dau eu raspunsul: Au vazut cat rau au putut sa faca chiar ei acestei tari in perioada cand erau majoritari blocand tot ceea ce propunea PD-ul pentru reformarea Romaniei.
Ieri mai mult ca niciodata ne-ati dovedit inca odata cat sunteti de interesati de aceasta tara: Vi sa cerut in interesul acestei tari un om din PSD care sa intre la guvernare pentru ca se spune despre el ca ar fi competent dar, nu l-ati dat pentru ca partidul vostru si mogulii sunt mai importanti decat propriul vostru electorat,si decat aceasta tara.
Vreti sa stiti de ce nu veti mai castiga niciodata alegerile in Romania? pentru ca sunteti negativisti. Ambitiile personale ale politicienilor vostri sunt mai presus decat interesele unei natiuni. Tupeul vostru nu are margini. Voi, cei de pe topic,v-ati pretat pe aceste topicuri la cele mai josnice nemernicii pe tot parcursul campaniei electorale si acum credeti ca noi ceilalti am uitat. Nici gand, si maine e o zi si in fiecare zi va vom dovedi ca dreptatea voastra nu are valoare!
Ce tot o dai cu PSD-ul moara stricata ? Am avut eu un moment de lauda sau sustinere a acestui partid ?
Cat despre guvernarea acestei tari,... va veti frange gatul singuri. Nu va dau mai mult de un an in aceasta formula. Mai vorbim la momentul potrivit.
Alti oameni nu aveti in acest partid de oportunisti si fosti comunisti notorii ? Tot cu Boc ... pe loc, pe loc ? Tot cu mafiotul de Videanu ? Tot cu imbecilul de Berceanu ? Tot cu ''imaginea cea mai buna'' a PDL-ului, Elena Udrea ? Tu pe cine crezi ca prostesti aici tot aruncand cu praf in ochi celor ce nu-l pot sustine pe mitocanul de la Cotroceni ?
Tot cu PSD-ul si comunistii lui ? Bai fetito ....! Pai pana si imaginile cele mai reprezentative ale PDL-ului, sunt doi fosti nomenclaturisti (azi li se spune oportunisti), Boc si Basescu.
Mai terminati odata cu penibilitatea asta de a acuza PSD-ul ca este un partid de fosti comunisti. Daca scutur bine PSD-ul, gasesc mult mai mutli oameni de valoare si cu coloana vertebrala decat in PDL. In alta ordine de idei, tot PSD-ul a adus tarii dupa multe imbecilitati politice si cea mai sanatoasa crestere economica a Romaniei in perioada 2000-2004, deschizand piata in mod real pentru investitori. ''Parca'' tot atunci au venit in Romania si cei mai de renume si respectabili investitori.
Ar trebui sa nu spun asta, eu fiind un liberal convins, dar nu poti sa nu vezi si partea buna a paharului de ''stanga''. Voi ce ati facut dupa 2008 ? E nevoie sa insir aici toate ''succesurile'' guvernarii Boc, ... tot pe loc, pe loc, pe loc ...
Daca tot continui cu fitile ieftine basescieni si bocanesti .... intri cu broi la premiile "Penibilii anului 2009''. Hai sa traiesti bine.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 22:28

De la: noravi75, la data 2009-12-18 21:34:21

Daca-ti poti sugera o destinatie, asta ar fi Norvegia. Asta da, TARA! cu poporul ei cu tot!
Eram intr-o parcare, seara. Pe marginea soselei se afla o masuta, sub o umbrela, iar pe masa, ladite cu cirese, deja cantarite 1/2, 1kg. Alaturi, afisat pretul, si un borcan cu capac, in care se aflau bani. Adica, treceai pe acolo, vedeai ciresele, opreai, iti luai cat pofteai si plateai, punand banii in borcan. Fiind pe seara, la un moment dat, au venit o copila (cam de 15 ani) si un baiat mai micut cu bicicletele, si-au luat laditele si tot si dusi au fost.
Ce sentiment am avut?! Cineva nestiut, sa-ti ofere atata incredere si respect ...Ce sa vrei mai mult?!

Romania e manjita astazi de un juramant -sperjur!-, facut cu mana NETREMURANDA pe BIBLIE !

Despre asta vorbim ... Tot vorbim !... Degeaba! ... si asta, doar pentru ca, la noi ciresele nu vor fi nicicand platite astfel ... E o diferenta!

Nu bagatelizez. O spun doar cu o mare, infinita tristete, fiindca Tara asta a mea, este singura de pe Lume, de care mi se face dor ...

Frumoasa poveste. ...
Ai putea sa ne spui si ce pedepse se dau pentru cei care fura acolo ?
Despre cei care au facut legile pe acolo sti ceva ?
Nu-mi plac fitele astea.
Poezioare luate din viata dar scoase din contextul de acolo de unde sunt luate.
Cine i-a impiedicat pe oamenii lui Iliescu sa faca legi sanatoase, sa induca un anumit mod de a fi in societate ?
Si ce au facut ei de fapt ?
Pari o fata spalata ...
Nu-mi veni cu tampenii d-astea de doi lei, cu chestii siropoase.
Zi ce crezi ca trebuie FACUT ACUM ! IN SITUATIA ASTA IN CARE NE AFLAM ...
PLECAND DE LA CE EXISTA AZI IN TARA ASTA ...
A jurat stramb pe biblie ...
Chestia e ca ce a spus cand a jurat n-a fost minciuna. I-a dat o stearsa aluia mic, dar n-a dat cu pumnul, asa cum a jurat. ...
Si pe mine nici nu ma impresioneaza asta la un politician. Nu dau doi bani pe juramintele lor.
Nu jura toti cand isi iau mandatele in primire ?
Si nu fura de rup ?
De ce accentuezi tocmai acest juramant pe jumatate mintit ?
nu prea esti cu reconcilierea ...
esti perversa ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 22:40

"Mai terminati odata cu penibilitatea asta de a acuza PSD-ul ca este un partid de fosti comunisti. Daca scutur bine PSD-ul, gasesc mult mai mutli oameni de valoare si cu coloana vertebrala decat in PDL. In alta ordine de idei, tot PSD-ul a adus tarii dupa multe imbecilitati politice si cea mai sanatoasa crestere economica a Romaniei in perioada 2000-2004".

Dorinele, ti-ai pierdut mintile de tot ..
Boc si Base nomenclaturisti ?
Psd a adus prosperitatea in 2000-2004.
Cretinule, criza mondiala iti spune ceva ? Ai auzit de ea, imbecilule ?
Ce dracu aveti toti idiotii astia anti-Base de va faceti ca nu exista criza ... ?
Sunteti retarzi sau doar aveti obrazul gros de 5 km ?
Ati uitat ce s-a intamplat cu Petromul cu BCR-ul, cu mii de intreprinderi date pe nimic si duse la fier vechi ?
Vorbiti acum de locuri de munca, nenorocitilor...
Ati uitat asa de repede cine le-a distrus prin privatizari frauduloase ?
Ati si uitat cum a devenit Patriciu miliardar ?
Ati uitat cum a facut Vantu averea si cine l-a "anchetat" ? Ati uitat de Vacaroiu si faptele lui de vitejie pe la Vantu ?
Sunteti niste lepre ordinare, asta sunteti !
Cu PSD-ul si PNL-ul vostru cu tot si cu liderii lor.
Azi n-au vrut sa lase un PSD-ist sa mearga la min muncii ... ca era capabil ...
Asa inteleg aia pe care ii sustineti voi reconcilierea si pusul umarul la iesirea din criza, boilor !
Si voi o tineti la infinit cu cretinismele voastre ...
Idiotii dracului !
E ceva ce n-ati inteles ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:13

De la: Silviu, la data 2009-12-18 22:40:06
Ce dracu aveti toti idiotii astia anti-Base de va faceti ca nu exista criza ... ?
Ati uitat ce s-a intamplat cu Petromul cu BCR-ul, cu mii de intreprinderi date pe nimic si duse la fier vechi ?
Ati uitat cum a facut Vantu averea si cine l-a "anchetat" ? Ati uitat de Vacaroiu si faptele lui de vitejie pe la Vantu ?
Asa inteleg aia pe care ii sustineti voi reconcilierea si pusul umarul la iesirea din criza, boilor !
Idiotii dracului !

Marlane si alte tari au auzit de criza mondiala, chiar si tari vecine, dar au reusit sa-si gestioneze mult mai bine economia si bugetele nationale. Cu un cretin de'al de Boc ...pe loc, pe loc,... nu ati reusit decat sa o adanciti si mai tare si vad ca nu va lasati pana nu faceti din tara asta una de someri.
Ce mama masii s-a intamplat cu Petromul, ca tot aici este si aduce in continuare bugetului Romaniei o imensa resursa financiara? Ce, numai in Romania a fost privatizata o companie petroliera ?
Ai auzit marlane, ca azi se pune problema liberalizarii (asta inseamna privatizare) a Bursei Energetice Romane din cadrul Bursei Romane de Marfuri ? Asta o sa fie sub titulatura Basescu-Boc. Hai sa te vad si acum cum critici aceasta ''vanzare'' sau la faza asta iti sed bine ochelarii de cal pe nas ?
Eu unul chiar sustin ideea privatizarii acestei Burse si n-am nimic de obiectat ca se va intampla sub guvernarea portocalie. Va aduce in continuare tarii un imens aport financiar si multi investitori strategici.
Acele inteprinderi de care tot vorbesti, daca ai avea un minim de ratiune economica, ai realiza ca erau total depasite tehnologic ... si cu toata bunavointa din lume, piata de desfacere pentru productia lor NU EXISTA. Vrei sa-ti amintesc episodul ''Tractorul''?
Bai marlane, pai ori vorbim de eficienta, ori ne ocupam in continuare de sprituri.
Ai fi vrut ca statul sa tot pompeze bani in ele, fara nici ''o luminita ca capul tunelului"?
Ca tot vorbesti si arunci cu petarde ieftine cu Patriciu sau Vantu, poate ne spui tu cum au ajuns Videanu, Berceanu, Udrea, Popoviciu, Mircea Basescu, Boureanu si alti lingai notorii portocalii, miliardari !? Hai ca dupa iti povestesc si eu cum au ajuns Vantu sau Patriciu.
Mai nou vad ca Vantu a a inceput (din nou) sa va pupe in fund. Mie imi spui de asemenea ''hahalere'' si borcanul cu miere. Cat despre Marian Sarbu, bine a facut PSD-ul cand nu la lasat, ... pai ori in opozitie, ori la guvernare ? Miramas daca situatia ar fi fost inversa ....
Dar ce faceti cu ''mafiotul d'lui Nastase'' ... Oprea. Acum de bun strateg ce este .... l-ati facut Ministrul Apararii ?
Bai mitocanilor, adica un impostor ordinar facut la apelul bocancilor general, un ''tunar'' si escroc imobiliar, un hot ordinar cum il acuza Basescu in 2004, azi sa conduca Ministerul Apararii ?
Nu stiu cum de nu va crapa obrazul de rusine ca ati reusit sa pacaliti (ok, si prin frauda) din nou romanii ! Stii ceva ? Intreaba-i pe cei din jurul tau ce parere au azi despre ''reformarea'' promisa de Basescu, la nici o saptamana dupa alegeri, si ...
Dar hai ca este mai bine sa-i intrebi tu si sa nu auzi asta de la mine.
Repet, va veti frange gatul singuri la guvernare si mai vedem noi cine castiga la urma. Partea proasta e ca totul se intampla pe spinarea romanilor, inclusiv a mea sau a ta.
Hai sa traiesti bine mitocane.

9am175157

89 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:15

lasat-il oameni buni ! are acuma tot ce si-a dorit are toata tara pe mina, lasatil macar doua trimestre sa guverneze si sa vedem incotro se indreapta si pe urma sa vedem unde greseste caci daca tot o sa-l obstructionam mereu iar o sa dea vina ca nu a fost lasat sa lucreze si
sa faca legi in favoarea poporului ca ceva tot trebuie sa finalizeze odata.

9am175301

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 23:19

Esti de-a dreptul idiot. Daca nu ai fost capabil, nu te-a ajutat inteligenta sa vezi jocul lui basescu, instinctul formidabil al psihologiei maselor pe care individul il are, si ca se foloseste cu cinism si nonsalanta (crede si el in ce spune-de fapt aici e toata smecheria lui-) de oameni si ca-i manipuleaza, cum se vede ca te-a manipulat si pe tine cu imaginea pe care si-a creat-o, cu vorbele bine alese, cu glumele istete, cu acuzele.... de-aia iti pui intrebarea asta idioata. Nu intelegi cum de e vazut basescu drept un individ rau ? E vazut ca fiind rau , ceia ce este cu virf si indesat, pentru ca cei ce-l vad asa au repere morale si simturi cizelate, cultivate, cunosc ceva din natura umana...de asta ! Tu nu ai aceste repere si ca tine din pacate sunt multi, de aia nu il vezi pe basescu in lumina cea adevarata, ii vezi doar ambalajul...vorbele, glumele, atitudinea, promisiunile, adica ambalajul.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:27

Magnitude MD 4.3 Region ROMANIA

Date time 2009-12-18 at 20:22:01.9 UTC
Location 45.51 N ; 26.21 E
Depth 60 km
Distances 50 km E Brasov (pop 276,088 ; local time 22:22 2009-12-18)
12 km NW Nehoiu (pop 11,350 ; local time 22:22 2009-12-18)
3 km W Siriu (pop 3,178 ; local time 22:22 2009-12-18)

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:35

De la: 9am175157, la data 2009-12-18 23:15:21 lasat-il oameni buni ! are acuma tot ce si-a dorit are toata tara pe mina, lasatil macar doua trimestre sa guverneze si sa vedem incotro se indreapta si pe urma sa vedem unde greseste caci daca tot o sa-l obstructionam mereu iar o sa dea vina ca nu a fost lasat sa lucreze si
sa faca legi in favoarea poporului ca ceva tot trebuie sa finalizeze odata.
Hai pe loc, pe boc, pe loc .... sa-ti fie cu mare noroc !

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:39

De la: mytcor, la data 2009-12-19 00:27:23Magnitude MD 4.3 Region ROMANIA

Depth 60 km

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:42

De la: serena, la data 2009-12-19 00:39:50

Depth 60 km

Radarul e de vina.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:49

De la: Dorinel, la data 2009-12-19 00:42:07

Depth 60 km

Radarul e de vina.

...mishtocarule !! au fost zilele astea ,unele ciudate :China,Iran,Iraq... sa nu vina unul mai mare !!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 00:54

De la: serena, la data 2009-12-19 00:49:27

Depth 60 km

Radarul e de vina.

...mishtocarule !! au fost zilele astea ,unele ciudate :China,Iran,Iraq... sa nu vina unul mai mare !!
Asta e. Sunt asigurat.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:01

De la: Dorinel, la data 2009-12-19 00:54:00
De la: serena, la data 2009-12-19 00:49:27

Depth 60 km

Radarul e de vina.

Asta e. Sunt asigurat.

...he he ! mi-ai adus aminte de un banc: Bula mare profanator de morminte este prins de Stapana Moarte intr=-o noapte pe cand vroia sa dezgroape mortul...Moartea il intreaba: Baaaaai...ce faci tu aici????? Bula se intoarce speriat si surprins:Ptiu' drace..ce m-ai speriat !!! am crezut ca e politia !!!

Siena

89 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 03:51

De la: Silviu, la data 2009-12-18 22:28:31

Ce sentiment am avut?! Cineva nestiut, sa-ti ofere atata incredere si respect ...Ce sa vrei mai
mult?!

Frumoasa poveste. ...
Nu-mi plac fitele astea.
Cine i-a impiedicat pe oamenii lui Iliescu sa faca legi sanatoase, sa induca un anumit mod de a fi in societate ?
Pari o fata spalata ...
Chestia e ca ce a spus cand a jurat n-a fost minciuna. I-a dat o stearsa aluia mic, dar n-a dat cu pumnul, asa cum a jurat. ...
Si pe mine nici nu ma impresioneaza asta la un politician. Nu dau doi bani pe juramintele lor.
Si nu fura de rup ?
esti perversa ...

Intrebarile tale au un caracter mai degraba retoric, daca nu chiar acuzator. Iata totusi, cateva lamuriri, dintre cele pe care le soliciti.
- Nu cunosc legile norvegiene. Experienta mea s-a limitat la un concediu de aproape o luna, in care am preferat sa fac altceva, decat sa studiez legislatia (!).
- Faptul relatat de mine a fost unul ne"rupt dintr-un context, ci definitoriu pentru intreaga atmosfera a acestei Tari, asa cum mi s-a revelat mie.
- Episodul acela nu este o "poezioara", ci un fapt de viata, care reflecta mentalitatea acelor oameni, calitatea relatiei dintre ei.
- Sigur ca si la ei toate astea sunt efecte ale unor acumulari in timp, ale unei organizari sociale ce a evoluat in acest sens. Ce ste rau in asta?!
- Traind astfel, n-ai cum sa nu te simti bine ... si mai ales, n-ai cum sa nu regreti, ca-n Tara ta, astfel de lucruri sunt socotite a fi "rupte di context, fitze siropoase".
- Atata timp cat nu ne vom schimba mentalitatea, cat vom pune respectul, increderea, omenia in relatie imediata cu ideea de pepdeapsa ... vom ramane departe de zona in care astfel de gesturi sunt pur si simplu, firesti.

In ceea ce priveste perioada Iliescu -primul sau mandat- , sunt in echipa cu tine.
Nimeni nu-i mai raspunzator pentru dezastrul si dezamagirea acestor 20 de ani. Atunci, Tara asta si noi, aveam nevoie de un conducator puternic, care sa nu vina in fata natiunii, deplangand compromiterea comunismului de catre regimul ceausescu, in acele momente cand in strada se pierdeau vieti omenesti.
S-a pierdut atunci o sansa unica!
Acest presedinte, venit din randul doi al nomenclaturii comuniste -pentru a-si mentine pozitia discutabila-, nu s-a putut implica in maniera ceruta de acel momentul fara precedent.
- Tara era cu datorii "zero"
- Nu tot ce ce s-a facut inainte de '89 trebiua lasat in ruina. Ori asta s-a si intamplat. Iata doar un exemplu: Bucurestiul, un port la Dunare(!). Canalului de la Dunare spre Bucuresti, fusese deja construit in proportie de 70%. In acest stadiu, proiectul a fost abandonat, iar ceea ce mai exista din el, este acum irecuperabil.
- Acum, ideea este revigorata ... Pornind de la zero, un contract cu statul pentru o astfel de lucrare integrala, fiind un beneficiu imens pentru cine stie ce smecher.
- Autostrazile, atunci trebuiau incepute. Dupa 20 de ani facem mare tam-tam pentru nici 300km.

Cehia a avut un Havel! ... Noi nu!

Cat priveste juramantul intortocheat ...
Presedintele unei Tari, care batatoresti bisericile la sarbatori, inchinandu-te se vazul natiunii, prin insusi semnul Crucii, isi marturiseste credintei. Atunci, nu mai poate fi minimalizat juramantul cu mana pe Biblie, in fata unei natiuni majotritar crestine ...
Cu cateva zile inainte, acelasi personaj, a aparut cu un teanc de hartii in mana, "rezultetele experztizei!-", ce-i pledau nevinovatia deplina, afirmata si de el insusi, cu lacrimi in ochi ...
Pe scurt: penibil!
Cinci milioane de oameni aleg insa un astfel de om sa le fie presedinte!

Am insa si eu o nedumerire ... Pur retorica1 asadar, chiar nu.mi doresc un astfel de dialog si nu-l voi mai sustine.
Asadar, ma-ntreb, cum oare in acest moment mai sunt "cei 5 mil. inca atat de vehementi?! O victorie "meritata" da o altfel de stare de spirit ... Au ba?!

Fie! Dar nu si pentru mine.

mavarvarei

2 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 07:03

Ma tot uit si citesc mesajele pe care vi le scrietti si ma amuz cu un ochi si pling cu celealalt ........SUNTEM
patetici ......tara asta e o tara unde MEDIOCRITATEA a ajuns la rang ACADEMIC si toti se pricep la toate
este un "tare" care il aducem cu noi din trecut.DE CE BASESCU e mai bun?CE a facut concret in
mandatul trecut?as vrea sa stiu?nu ca GEOANA era mai bun sau Antonescu dar poate macar pt faptul ca nu are ESCU si aveam promisiunea unui neamt la cirma guvernului poate asa mai aveam o sansa
dar cu astia NOI? aceiasi.... pt ce sau cheltuit bani pe campanie....pleaca ai nostri vin ai ai nostri....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 09:06

.

Sunt curios daca prin oamenii lui Iliescu intelegi si PDL si Basescu ?Sa nu uitam de unde provin acesti oameni care acum se pretind "reformisti" ai statului roman si oameni de dreapta.Stiu ca va straduiti din toate puterile sa faceti confuzie intre FSN si PSD insa stim ca lucrurile stau cu totul altfel.

O alta intrebare pe care ne-o putem pune este ce anume a facut Basescu pentru a "induce un anumit mod de a fi" in societate?Tiganca imputita,gaozarul,hahaielile,avansarea dezertorilor de la alte partide(dezertori pana mai ieri injurati chiar de el ,ca Oprea Gabriel),invrajbirea societatii ,propulsarea odraslei proprii,interceptarile ilegale,lacrimile langa Stolo,juratul fals pe Biblie ,tepele din Piata Universitatii,atacurile impotriva aliatilor ,atacurile impotriva Parlamentului si a Justitiei,promovarea unor persoane ca Udrea sau Catalin Croitoru(lider de sindicat si scandalagiu si demagog care a trecut in PDL si caruia, inca de pe vremea lui Tariceanu, stiam toti ca i-a promis Base ministerul educatiei) ,demisia in cinci minute?Asta inseamna a induce un anumit mod de a fi in societate ?Poate asta este societatea in care vrei sa traiesti tu si copii tai ?!...Ca metode Basescu nici macar nu actioneaza ca un comnunist,actioneaza pur si simplu ca un vechi securist.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 09:26

De la: vaneamarin, la data 2009-12-19 09:06:27
.

Sunt curios daca prin oamenii lui Iliescu intelegi si PDL si Basescu ?Sa nu uitam de unde provin acesti oameni care acum se pretind "reformisti" ai statului roman si oameni de dreapta.Stiu ca va straduiti din toate puterile sa faceti confuzie intre FSN si PSD insa stim ca lucrurile stau cu totul altfel.

O alta intrebare pe care ne-o putem pune este ce anume a facut Basescu pentru a "induce un anumit mod de a fi" in societate?Tiganca imputita,gaozarul,hahaielile,avansarea dezertorilor de la alte partide(dezertori pana mai ieri injurati chiar de el ,ca Oprea Gabriel),invrajbirea societatii ,propulsarea odraslei proprii,interceptarile ilegale,lacrimile langa Stolo,juratul fals pe Biblie ,tepele din Piata Universitatii,atacurile impotriva aliatilor ,atacurile impotriva Parlamentului si a Justitiei,promovarea unor persoane ca Udrea sau Catalin Croitoru(lider de sindicat si scandalagiu si demagog care a trecut in PDL si caruia, inca de pe vremea lui Tariceanu, stiam toti ca i-a promis Base ministerul educatiei) ,demisia in cinci minute?Asta inseamna a induce un anumit mod de a fi in societate ?Poate asta este societatea in care vrei sa traiesti tu si copii tai ?!...Ca metode Basescu nici macar nu actioneaza ca un comnunist,actioneaza pur si simplu ca un vechi securist.

Pai ce eram fraier sa las oamenii lui Iliescu sa faca Legi sanatoase?Eu sint de meserie ,diversionist,numai unde este haos se poate deturna atentia prostimii,asa ca tradatorii de pe la alte partide sint flebetzea mea,sint usor de manevrat si constituie PDLul de care aveam nevoie ca rampa de lansare mai vaneamarin

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 10:38

De la: noravi75, la data 2009-12-19 03:51:55

Ce sentiment am avut?! Cineva nestiut, sa-ti ofere atata incredere si respect ...Ce sa vrei mai
mult?!

Frumoasa poveste. ...
Nu-mi plac fitele astea.
Pari o fata spalata ...
Si nu fura de rup ?
esti perversa ...

Intrebarile tale au un caracter mai degraba retoric, daca nu chiar acuzator. Iata totusi, cateva lamuriri, dintre cele pe care le soliciti.
- Nu cunosc legile norvegiene. Experienta mea s-a limitat la un concediu de aproape o luna, in care am preferat sa fac altceva, decat sa studiez legislatia (!).
- Faptul relatat de mine a fost unul ne"rupt dintr-un context, ci definitoriu pentru intreaga atmosfera a acestei Tari, asa cum mi s-a revelat mie.
- Episodul acela nu este o "poezioara", ci un fapt de viata, care reflecta mentalitatea acelor oameni, calitatea relatiei dintre ei.
- Sigur ca si la ei toate astea sunt efecte ale unor acumulari in timp, ale unei organizari sociale ce a evoluat in acest sens. Ce ste rau in asta?!
- Traind astfel, n-ai cum sa nu te simti bine ... si mai ales, n-ai cum sa nu regreti, ca-n Tara ta, astfel de lucruri sunt socotite a fi "rupte di context, fitze siropoase".
- Atata timp cat nu ne vom schimba mentalitatea, cat vom pune respectul, increderea, omenia in relatie imediata cu ideea de pepdeapsa ... vom ramane departe de zona in care astfel de gesturi sunt pur si simplu, firesti.

In ceea ce priveste perioada Iliescu -primul sau mandat- , sunt in echipa cu tine.
Nimeni nu-i mai raspunzator pentru dezastrul si dezamagirea acestor 20 de ani. Atunci, Tara asta si noi, aveam nevoie de un conducator puternic, care sa nu vina in fata natiunii, deplangand compromiterea comunismului de catre regimul ceausescu, in acele momente cand in strada se pierdeau vieti omenesti.
S-a pierdut atunci o sansa unica!
Acest presedinte, venit din randul doi al nomenclaturii comuniste -pentru a-si mentine pozitia discutabila-, nu s-a putut implica in maniera ceruta de acel momentul fara precedent.
- Tara era cu datorii "zero"
- Nu tot ce ce s-a facut inainte de '89 trebiua lasat in ruina. Ori asta s-a si intamplat. Iata doar un exemplu: Bucurestiul, un port la Dunare(!). Canalului de la Dunare spre Bucuresti, fusese deja construit in proportie de 70%. In acest stadiu, proiectul a fost abandonat, iar ceea ce mai exista din el, este acum irecuperabil.
- Acum, ideea este revigorata ... Pornind de la zero, un contract cu statul pentru o astfel de lucrare integrala, fiind un beneficiu imens pentru cine stie ce smecher.
- Autostrazile, atunci trebuiau incepute. Dupa 20 de ani facem mare tam-tam pentru nici 300km.

Cehia a avut un Havel! ... Noi nu!

Cat priveste juramantul intortocheat ...
Presedintele unei Tari, care batatoresti bisericile la sarbatori, inchinandu-te se vazul natiunii, prin insusi semnul Crucii, isi marturiseste credintei. Atunci, nu mai poate fi minimalizat juramantul cu mana pe Biblie, in fata unei natiuni majotritar crestine ...
Cu cateva zile inainte, acelasi personaj, a aparut cu un teanc de hartii in mana, "rezultetele experztizei!-", ce-i pledau nevinovatia deplina, afirmata si de el insusi, cu lacrimi in ochi ...
Pe scurt: penibil!
Cinci milioane de oameni aleg insa un astfel de om sa le fie presedinte!

Am insa si eu o nedumerire ... Pur retorica1 asadar, chiar nu.mi doresc un astfel de dialog si nu-l voi mai sustine.
Asadar, ma-ntreb, cum oare in acest moment mai sunt "cei 5 mil. inca atat de vehementi?! O victorie "meritata" da o altfel de stare de spirit ... Au ba?!

Fie! Dar nu si pentru mine.

Te salut cu respect, Noravi ...
Mi-a placut postul tau, are bun-simt.
Eu voi continua sa-ti scriu pentru ca imi pari o persoana rezonabila cu care se poate sta la o cafea la taclale ...
Nevoia m-a facut sa merg des in Ungaria in ultimul timp.
Am mai fost, din 2005, in excursii afara din tara, la Paris, prima oara, apoi un circuit pe bani putini prin Austria, Elvetia, Franta, Italia, ... pe urma iar m-am dus la Viena si Munchen si Praga ...pe urma la Greci, am vazut Athena ... iar de anul asta bat Ungaria dupa produse bio necesare unei terapii impotriva cancerului, pentru nevasta.
E, am stat la un centru de sanatate, prin septembrie, doua saptamani, undeva la 37 km de Budapesta, aproape de granita cu Slovacia.
Am fost foarte impresionat, in bine de unguri.
Tin legatura si acum cu ei ...
Doar ca, pe masura ce-i cunosc si stau de vorba cu ei, aflu de la ei ca lor le plac romanii, ca ei insisi nu sunt asa cum credeam eu, si ei se injura intre ei, se fura, se inseala , si guvernantii lor fura de sting, si ei sunt vesnic nemultumiti de salarii (care nu sunt deloc atat de mari cum credem noi).
Numai ca ei nu-si dau singuri la gioale asa cum facem noi, cand e vorba de straini, nu-si pun intr-o lumia proasta conationalii.
Nici in Paris nu sunt altfel de oameni. S-a vorbit despre cersetorii romani, care fac tara de ras in Paris ... Nu stiu cum s-a facut ca eu n-am vazut intr-o saptamana intreaga in care am umblat de am inebunit prin tot Parisul, nici un tigan roman, nici lautar nici cersetor. Am intalnit romani, d-astia obisnuiti, ca mine, veniti sa caste gura la minunile celebre ale Parisului...
In schimb am vazut magrebieni, africani d-aia pe langa care tiganii nostri par Gioconde. Cu aceleasi apucaturi ...
Vi se pare ca Sarcozy asta al frantujilor e vre-un barbat fatal ? Mie Basescu, cu ochiul ala mai chior si cu chelia lui, mi se pare mult mai prezentabil.
Dar noi, o parte din noi, ne facem seful statului chior, betiv, chelios, ... badaran .. in toate felurile.
Daca veti citi presa din tarile astea din care se tot dau exemple de civilizatie, veti observa ca nu se intampla asa ceva, si, daca se intampla, e mai elegant, mai cu perdea, mai rar ...
La noi, adversarii politici, folosesc media in cel mai abject mod pentru a-si atrage adepti ... sunt emisiuni specializate in denigrarea lui Basescu zilnic.. ziaristi inregimentati politic ...
Acum e la moda injuratul lui Boc. Incompetent si prost. Ce a facut ? Toti se fac ca nu-si aduc aminte ca PSD a fost alaturi de PDL pana in urma cu doua-trei luni. Cadeau de acord in guvern, ministri care se injura azi, iar Geoana, cum iesea din sedintele comune, spunea cu totul altceva, de un populism feroce, pentru propria lui imagine.
Toparceanu zicea:
Cand se ia cate-o masura,
Lumea-njura, pe agentul sanitar,
Ce-ai cu noi, ma ?
Pentru ce sa dam cu var ?

Asa si cu masurile lui Boc.
Orice masura ia, pentru a indeplini conditiile FMI is UE ca sa primeasca banii aia si sa nu ne ducem dracului cu toii, hop, seara sa si infiinteaza la tv tot felul de trepadusi de ziaristi, analisti, sindicalisti, care spun ca NU E BINE ! Nici macar unul dintre ei nu spune CUM E BINE .... Uneori se multumesc sa spuna ca "propunerile avansate de noi, n-au fost luate in seama de guvern ..." dar nu mentioneaza niciodata vreuna din masurile alea minune.
Eu cred ca Boc e un om onest si sincer, ca ce vrea el si PDL-ul ala plin de miliardari ai lui, o sa dea rezultate bune. Si mai cred ca de aceea urla PSD si PNL din rarunchi, de teama ca astia or sa reuseasca ...
Ca o pata de culoare, ma uitam la imbecilul de Badea care ne explica cum ca el nu crede ca anvelopele de iarna sunt mai eficiente decat alea de vara, ca nu in ele sta treaba.
Un cretin acest Badea, merg cu masina zilnic de mai bine de 20 de ani si n-am nici un dubiu, iarna, mergi mult mai in siguranta cu anvelopele de iarna, nu incape nici o discutie. Trebuie sa fi super-prost sa nu intelegi chestia asta.
Asa e si cu guvernul.
Dorinel spune ca intreprinderile alea praduite de Iliescu si compania, (asa este, inclusiv oamenii din actualul PDL ... care insa nu luau ei decizii, nu erau ei la volan, cum se incearca acum sa ni se spuna cu obstinatie, ci tatucul Iliescu) trebuiau reformate. D-aia numeau in fruntea lor niste imbecili care sa le aduca mai intai in faliment, ca apoi sa le "privatizeze" contra spaga in buzunarul propriu.
De ce trebuia dat Petromul si BCR-ul ?
Da, multe unitati economice, dispareau natural din viata economica... Dar cele care aduceau profit de ce au trebuit sa incapa pe maini private ? Si daca tot s-a facut asta, de ce n-am avut si noi cei multi, nimic de castigat de pe urma acestor privatizari, ci numai cilentala politica ?
In fine, mai vorbim, daca vei dori.
Vreau sa discut cu oameni ca tine, ca Mytcor, Black si altii asemenea care au accente critice, dar vad lucrurile in esenta lor.
Nu cred ca negativismul radical de gen Vanea, Gabi, ... si compania, va produce vreodata ceva bun pentru neamul romanesc... Ei au un singur tel: Basescu. Nu vad si nu aud nimic altceva.
De aceea n-o sa-i mai bag in seama, pentru ca orice as incerca sa le spun, nu vor sa inteleaga.
Spe exemplu acum nu inteleg ca doi oameni (Crin si Geoana) cu altii multi pe langa ei, s-au unit sa-l doboare pe unul singur. Si n-au reusit. Asta este. Dar nu catatdixesc sa priceapa asta, sa demisioneze ca niste oameni de onoare, de calitate. Dimpotriva, desi vorbesc despre reconciliere, despre pusul osului la treaba, nu vor cu nici un chip sa colaboreze cu puterea... Mie mi se pare ca nu dau doi bani pe democratie tocmai cei care o clameaza, de oriunde ar fi, ...
Demagogi sunt toti oamenii politici de pe toate meridianele, din toate partidele de la noi si de afara.
Dar parca astia de la PSD si PNL sunt campioni...

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 10:51

De la: Silviu, la data 2009-12-18 22:40:06"Mai terminati odata cu penibilitatea asta de a acuza PSD-ul ca este un partid de fosti comunisti. Daca scutur bine PSD-ul, gasesc mult mai mutli oameni de valoare si cu coloana vertebrala decat in PDL. In alta ordine de idei, tot PSD-ul a adus tarii dupa multe imbecilitati politice si cea mai sanatoasa crestere economica a Romaniei in perioada 2000-2004".

Idiotii dracului !
SALUT SILVIULE ! NU TREBUIE SA TE MAI ENERVEZI PENTRU CA ACESTI INDIVIZI SUNT ,,INJECTATI'' CU NOUL PREPARAT PSD-PNL NUMIT GIGI-CONTRA ! SE VEDE CLAR CA ORI SUNT DEMENTI ORI CHIAR DORESC SA AJUNGEM LA SAPA DE LEMN PENTRU A PUTEA CONDUCE EI TARA ! EI CRED PROSTIILE PE CARE LE VOMITA LIDERII LOR.....GUVERNUL BOC A FOST TOTUSI TINAND SEAMA DE CIRCUMSTANTE UNUL PERFORMANT DAR EI NU POT SA VADA ACEASTA DEOARECE SUNT DOAR PLINI DE URA PROLETARA.....DESPRE VACAROIU PE CARE AL LAUDA EI CE SA MAI ZIC ! SE STIE CA A FOST UNUL DINTRE LIDERII EXCROCHERIEI FNI, IAR LA UN INTERVIU CAND A FOST INTREBAT DE CE A PARTICIPAT LA CEASTA HOTIE(chiar asa a fost intrebat de reporter) EL A RASPUNS FOARTE IRITAT,,NU A FOST HOTIE .....ACEASTA ESTE INGINERIE FINANCIARA'' (fara comentarii) DACA GUVERNUL BOC REUSESTE SA PUNA IN PRACTICA TOATE REFORMELE ANUNTATE VA RAMANE IN ISTORIE!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:09

Fabula Electorala a anului 2009

"Aveam odata, intr-o glastra,
Dintr-un cristal, sensibil, fin,
Pe un pervaz, la o fereastra,
Trei rosii trandafiri si-un crin.

Ce stranie alaturare,
Total opusa legii firii,
Asa o delicata floare,
Intr-un pocal cu trandafirii!

I-a luat aseara bunicuta,
C-asa e dansa, grijulie,
Si le-a dat apa cu canuta,
Si un banut, ... asa, ... sa fie!

Afara,-n stratul din gradina,
In frigul aspru si zbanghiu,
Se ridica, langa-o sulfina,
Un trandafir portocaliu.

Avea pe varf, cumva, lasate,
Un numar mare de petale
Dar si suvite adunate
Pe zonele occipitale.

Crestea cu spini si cu prestanta,
Asa cum trandafirii cresc,
Imprastiind in ambianta,
Un damf de rom marinaresc.

Din vaza chicotea buchetul,
Ca-n casa-i cald si este bine,
Si-afara,-ncetul cu incetul,
Te uita, iarna crunta vine.

Dar, vai, nenorocita faza,
Numai un pic batut-a vantul,
Ca geamul s-a izbit de vaza
Facand-o una cu pamantul.

Iar trandafirul din poiata,
Udat si adapat de ploi,
A inflorit a doua data,
Iar cei cu crinul... la gunoi!

Rezulta-nvataturi morale:
Cand pierd contactul cu pamantul,
Buchetele artificiale,
Le-mprastie pe data vantu’!"

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:17

TOTI RATATII ASTIA INJECTATI CARE INJURA PDLul UITA DIN PACATE CA PSDul A FOST LA GUVERNARE IN ULTIMII 4 ANI ! OARE AU UITAT CUM AU INPARTIT CU PNLul LA SFARSITUL ANULUI TRECUT TOT CAIMACUL? DOAMNE CATA PROSTIE SI NESIMTIRE ! O TIN LANT CU GUVERNUL JOHANIS DAR NU VAD FAPTUL CA SIBIUL A VOTAT INPOTRIVA LUI! DE CE? PENTRU CA ESTE UN PRIMAR PRICEPUT?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:20

Ma intorc la "Rondel".

T.Gheorghe.

odatã cu oamenii mor ºi ideile mãreþe
moare ºi gloria lumii
vanitatea rãmâne o zdreanþã
cu care orbii se ºterg de lacrimi

ce fericit sunt când vine o poezie
aºa ca un înger ce-ºi cautã aripile
printre cuvintele mele

aºa ca o doamnã tãcutã ºi frumoasã
iubindu-mã departe de ochii lumii

aºa ca între douã vieþi ca între douã
pete de sânge ca între douã ºoapte
ca între douã vise

aºa ca într-un autoportret
cu ochii închiºi

Siena

89 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:24

Buna-Dimineata,Silviu,
Iti intorc salutul,cu aceeasi consideratie. Sunt alaturi oricui, pentru un dialog al argumentelor si m-as bucura sa mai punem -cand si cnd-, "Tara la cale".
Din pacate, sunt in mare viteza, tocmai trebuie sa ies pe usa si sa merg intr-o zona, in care nu voi avea acces la internet ... ceea ce chiar nu-i rau deloc.
Iti trimit pentru Sarbatori cele mai senine ganduri, pentru ca necazurile sa se-ndeparteze de Familia ta si cat mai curand, sa-i cumperi cirese Sotiei tale, de pe marginea drumului ... din Norvegia ... iar pana atunci, ofera-i, te rog o floare si din partea mea .

Siena

89 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:33

De la: coradu, la data 2009-12-19 11:20:23
Ma intorc la "Rondel".

T.Gheorghe.

odatã cu oamenii mor ºi ideile mãreþe
moare ºi gloria lumii
vanitatea rãmâne o zdreanþã
cu care orbii se ºterg de lacrimi

ce fericit sunt când vine o poezie
aºa ca un înger ce-ºi cautã aripile
printre cuvintele mele

aºa ca o doamnã tãcutã ºi frumoasã
iubindu-mã departe de ochii lumii

aºa ca între douã vieþi ca între douã
pete de sânge ca între douã ºoapte
ca între douã vise

aºa ca într-un autoportret
cu ochii închiºi

Ma simt captiva, vazand cu cata gingasie, incearca oamenii sa se scuture de rugina vremilor ce ne sunt date ... Mytcor, Coradu, Silviu ... ce-ar fi ca-n Noul An sa ne adunam sub un alt acoperis decat cel de aici ...
Pentru voi toti, Tot ce ei mai frumos pe Lume ... si ani multi, ca sa va bucurati de ele toate!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:36

De la: soare_severina, la data 2009-12-19 11:09:22Fabula Electorala a anului 2009

"Aveam odata, intr-o glastra,
Dintr-un cristal, sensibil, fin,
Pe un pervaz, la o fereastra,
Trei rosii trandafiri si-un crin.

Ce stranie alaturare,
Total opusa legii firii,
Asa o delicata floare,
Intr-un pocal cu trandafirii!

I-a luat aseara bunicuta,
C-asa e dansa, grijulie,
Si le-a dat apa cu canuta,
Si un banut, ... asa, ... sa fie!

Afara,-n stratul din gradina,
In frigul aspru si zbanghiu,
Se ridica, langa-o sulfina,
Un trandafir portocaliu.

Avea pe varf, cumva, lasate,
Un numar mare de petale
Dar si suvite adunate
Pe zonele occipitale.

Crestea cu spini si cu prestanta,
Asa cum trandafirii cresc,
Imprastiind in ambianta,
Un damf de rom marinaresc.

Din vaza chicotea buchetul,
Ca-n casa-i cald si este bine,
Si-afara,-ncetul cu incetul,
Te uita, iarna crunta vine.

Dar, vai, nenorocita faza,
Numai un pic batut-a vantul,
Ca geamul s-a izbit de vaza
Facand-o una cu pamantul.

Iar trandafirul din poiata,
Udat si adapat de ploi,
A inflorit a doua data,
Iar cei cu crinul... la gunoi!

Rezulta-nvataturi morale:
Cand pierd contactul cu pamantul,
Buchetele artificiale,
Le-mprastie pe data vantu’!"

Pagini: << 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: