back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 18:58

DORINEL SI VICTORITA,CE-AVETI FRATE,AM BAUT IO SI V-ATI IMBATAT VOI,PAI SE POATE MONSERICILOR???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:00

De la: Silviu, la data 2009-12-20 18:13:26
Aici ma cam vad nevoit sa nu prea fiu de acord cu tine in totalitate...
Si iata de ce:
Trecutul poate fi judecat usor ... prezentul mai greu, iar viitorul aproape deloc.
Uite cum e prezentul: un pic mai mult de jumatate din cei pe care i-a interesat votul, i l-au dat lui Basescu... crezand ca asa e bine. Aproape jumatate au votat cu Geoana ... crezand ca asa e bine.
100% din votanti au votat cum au crezut ca o sa fie mai bine ...
Binele e o notiune relativa si absoluta in acelas timp. Nici macar nu e acelasi. Binele lui Vantu a insemnat raul catorva sute de mii de investitori la FNI, ca sa dau numai un exemplu ...
Vanea, Gabi, Dorinel vad altfel binele decat mine si altii asemenea.
Nimeni nu poate spune care e de fapt binele general.
Numai evolutia lucrurilor poate confirma sau nu binele asta.
Daca facem un sondaj si intrebam cine l-a votat pe Iliescu in '90 o sa constatam ca foarte putini. Asta in ciuda faptului ca a fost votat cu 85%.
Daca intrebam cine l-a votat pe Constantinescu in '96, foarte putini vor mai recunoaste ca l-au votat ..
Daca va iesi o treaba buna din povestea asta cu Basescu, se vor lauda ca l-au votat tocmai cei ce l-au votat pe Geoana, iar daca va fi un esec votantii lui Basescu vor declara ca ei nu l-au votat ...

Cand esti intr-o tara si muncesti la fel ca in Ro, dar primesti un salariu de cca 2.000 euro, iar acolo sunt asezate lucrurile in matca lor fireasca de decenii si tu nu faci decat sa respecti niste reguli simple, e usor. N-ai de luptat cu toti si cu totul.
Dar in Ro e mai complicat. Daca iesi din front, ajungi muritor de foame instant ...
Si nu te ajuta nimeni, nici din tara nici din afara.
Dupa cum vezi, nu putem cadea de acord in privinta binelui comun.
Impotriva cui sa luptam ? Daca noi, simpli alegatori, nu reusim sa ne identificam telurile comune, cum sa facem front comun impotriva banditilor de politicieni ?
Daca ai trai in tara ce ai face tu ? Ti-ai da foc in piata publica ?
Le-ai sparge geamurile ?
Cum ar trebui sa "luptam", sa nu fim de acord cu ce fac politicienii din moment ce,imediat dupa alegeri, devin "legitimi" si pe timpul mandatului pot face cam orice doresc, legile care le folosesc iar noi nu mai putem face aproape nimic care sa poata fi etichetat "legal".
Cum vezi tu, concret aceasta luare de pozitie despre care vorbesti ?
Asa e Silviu. Chiar daca ne-am contrat , uneori ca berbecii,.... si sa nu crezi ca mi-a facut placere, de data asta sunt intrutotul de acord cu tine.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ... si, special pentru tine, indiferent de culoarea lor politica.
Craciun fericit !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:27

In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sint microbi...

Dar toate astea au la baza ... apa.
Ca sa nu mai spun ca, de multe ori, astea sunt chiar ... apa de ploaie ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:38

Domnule presedinte, dupa cum sant obisnuiti o parte din cetatenii acestei tari va critica in continuare ca asteapta de la dumneavoastra o schimbare in bine si sa fiti presedintele tuturor Romanilor.

GINA
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:17

De la: Silviu, la data 2009-12-20 19:27:46In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sint microbi...

Observ ca la tine culoarea politica nu dispare nici de sarbatori, intr-o discutie amicala. La fei de reconciliant ca si PDL-ul si Traian Basescu.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:20

...da !...o reproºez tuturor, v-aþi lãsat cãlcaþi în picioare timp de 20 de ani ºi acum înjuraþi în stânga ºi-n dreapta.
...da !...vã reproºez tuturor, lipsa de atitudine civicã al ultimilor 20 de ani ºi mai mult decât atât, lipsa de fermitate-n a opune rezistenþã în faþa tuturor celoe ce v-au minþit, manipulat ºi injosit ca naþie.
...da !...vã acuz de complicitate la tot ceea ce s-a distrus, furat ºi jefuit fãrã scrupule din avuþia voastrã a tuturor, spre îmbogãþirea unor non valori umane ºi a clasei "politice" lipsite de orice fel de scrupule, pasivitatea voastrã o consider complicitate la distrugerea statului ROMÂN !...

mai doreºti ceva Florinache ?...mai am !...J'accuse !....

ºi dacã doreºti vreo argumentaþie simplistã, priveºte spre Nord America anului e graþie 1775.

Si iata de ce:
Trecutul poate fi judecat usor ... prezentul mai greu, iar viitorul aproape deloc.
Uite cum e prezentul: un pic mai mult de jumatate din cei pe care i-a interesat votul, i l-au dat lui Basescu... crezand ca asa e bine. Aproape jumatate au votat cu Geoana ... crezand ca asa e bine.
Binele e o notiune relativa si absoluta in acelas timp. Nici macar nu e acelasi. Binele lui Vantu a insemnat raul catorva sute de mii de investitori la FNI, ca sa dau numai un exemplu ...
Daca facem un sondaj si intrebam cine l-a votat pe Iliescu in '90 o sa constatam ca foarte putini. Asta in ciuda faptului ca a fost votat cu 85%.
Daca intrebam cine l-a votat pe Constantinescu in '96, foarte putini vor mai recunoaste ca l-au votat ..
Daca va iesi o treaba buna din povestea asta cu Basescu, se vor lauda ca l-au votat tocmai cei ce l-au votat pe Geoana, iar daca va fi un esec votantii lui Basescu vor declara ca ei nu l-au votat ...

Cand esti intr-o tara si muncesti la fel ca in Ro, dar primesti un salariu de cca 2.000 euro, iar acolo sunt asezate lucrurile in matca lor fireasca de decenii si tu nu faci decat sa respecti niste reguli simple, e usor. N-ai de luptat cu toti si cu totul.
Dar in Ro e mai complicat. Daca iesi din front, ajungi muritor de foame instant ...
Impotriva cui sa luptam ? Daca noi, simpli alegatori, nu reusim sa ne identificam telurile comune, cum sa facem front comun impotriva banditilor de politicieni ?
Le-ai sparge geamurile ?
Cum ar trebui sa "luptam", sa nu fim de acord cu ce fac politicienii din moment ce,imediat dupa alegeri, devin "legitimi" si pe timpul mandatului pot face cam orice doresc, legile care le folosesc iar noi nu mai putem face aproape nimic care sa poata fi etichetat "legal".
Cum vezi tu, concret aceasta luare de pozitie despre care vorbesti ?[/quote]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
...Da, în aceastã zonã a discuþiilor ºi-a concepþiilor faþã de stst ºi societate ne despãrþim, am impresia cã gândeºti mult prea individualist aceastã propblematucã, sau, poate eu sunt un idealist atroce ºi-un perfecþionist exagerat(posibil), al conceptului relaþional; stat-cetãþean, stat-scocietate civilã , etc...

Înainte de a continua aceastã discuþie în contradictoriu, vreau sã-þi remarc liberalismul clasic de care ai dat dovadã-n com-ul precedent, pentru a agrgumenta aceastã impresie, n-aº avea nevoie de prea multe exemple ºi-n primul rând m-aº axa pe individualismul afiºat printre rândurile-þi precedente, în fine, înaite de a continua aceasta discuþie, subliniez subiectivitatea impresiei mele ºi nu în ultimul rând, mi-ar plãcea sã-mi rãspunzi la o întrebare Silviu.

Te considri un cetãþean onest al statului Român, avãnd achitate la zi toate obligaþiile tale faþã de stat, stat ce are ca datorie ºi obligaþie faþã de tine,ca cetãþean al sãu, sã-þi respecte absolut toate drepturile?...

Mi-ar plãcea sã avem o discuþie serioasã pe aceastã temã, sã poziþionãm statul raportat la individ, statul raportat la societatea civilã, statul raportat la indivizii ce-l deservesc ºi-i asigurã funcþionarea ca angajaþi ai sãi în slujba ºi deservirea societãþii-n ansamblul sãu.

Aºtept rãspunsul.....

O searã plãcutã Silviu...cum a fost drumul ?...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:22

De la: Dorinel, la data 2009-12-20 20:17:59
De la: Silviu, la data 2009-12-20 19:27:46In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sint microbi...

Observ ca la tine culoarea politica nu dispare nici de sarbatori, intr-o discutie amicala. La fei de reconciliant ca si PDL-ul si Traian Basescu.

Nici pomeneala ...
Am citit chestia aia la tine si aia mi-a venit prin cap ...
Sa nu-mi spui ca sunt microbi in apa din cauza lui Basescu ...

La multi ani !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:25

De la: Silviu, la data 2009-12-20 20:22:56
Sa nu-mi spui ca sunt microbi in apa din cauza lui Basescu ...
Nu.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:32

De la: mytcor, la data 2009-12-20 20:20:09

...da !...o reproºez tuturor, v-aþi lãsat cãlcaþi în picioare timp de 20 de ani ºi acum înjuraþi în stânga ºi-n dreapta.
...da !...vã reproºez tuturor, lipsa de atitudine civicã al ultimilor 20 de ani ºi mai mult decât atât, lipsa de fermitate-n a opune rezistenþã în faþa tuturor celoe ce v-au minþit, manipulat ºi injosit ca naþie.
...da !...vã acuz de complicitate la tot ceea ce s-a distrus, furat ºi jefuit fãrã scrupule din avuþia voastrã a tuturor, spre îmbogãþirea unor non valori umane ºi a clasei "politice" lipsite de orice fel de scrupule, pasivitatea voastrã o consider complicitate la distrugerea statului ROMÂN !...

ºi dacã doreºti vreo argumentaþie simplistã, priveºte spre Nord America anului e graþie 1775.

Si iata de ce:

Le-ai sparge geamurile ?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
...Da, în aceastã zonã a discuþiilor ºi-a concepþiilor faþã de stst ºi societate ne despãrþim, am impresia cã gândeºti mult prea individualist aceastã propblematucã, sau, poate eu sunt un idealist atroce ºi-un perfecþionist exagerat(posibil), al conceptului relaþional; stat-cetãþean, stat-scocietate civilã , etc...

Înainte de a continua aceastã discuþie în contradictoriu, vreau sã-þi remarc liberalismul clasic de care ai dat dovadã-n com-ul precedent, pentru a agrgumenta aceastã impresie, n-aº avea nevoie de prea multe exemple ºi-n primul rând m-aº axa pe individualismul afiºat printre rândurile-þi precedente, în fine, înaite de a continua aceasta discuþie, subliniez subiectivitatea impresiei mele ºi nu în ultimul rând, mi-ar plãcea sã-mi rãspunzi la o întrebare Silviu.

Te considri un cetãþean onest al statului Român, avãnd achitate la zi toate obligaþiile tale faþã de stat, stat ce are ca datorie ºi obligaþie faþã de tine,ca cetãþean al sãu, sã-þi respecte absolut toate drepturile?...

Mi-ar plãcea sã avem o discuþie serioasã pe aceastã temã, sã poziþionãm statul raportat la individ, statul raportat la societatea civilã, statul raportat la indivizii ce-l deservesc ºi-i asigurã funcþionarea ca angajaþi ai sãi în slujba ºi deservirea societãþii-n ansamblul sãu.

Aºtept rãspunsul.....

O searã plãcutã Silviu...cum a fost drumul ?...[/quote]

drumul incepe maine dimineata ...
Intrebarea e si incorecta si contine si raspunsul.
E incorecta pentru ca-mi raspunzi la o intrebare tot printr-o intrebare.
E o tactica pentru a trage de timp si a-ti fauri un raspuns tare.
Contine si raspunsul pentru ca nu poate fi decat unul singur: da, ma astept.
Ca si tine, ca oricine.
Problema nu e asta.
Ci cum vezi tu "lupta" asta cu guvernantii, indiferent care sunt ei, care nnu-si achita OBLIGATIILE fata de mine, platitorul de taxe si impozite corect ?
In Romania, nu de dincolo de granita ...
Impotriva cui sa protestam concret ?
La usa cui sa ne adunam si sa cerem sa ni se respecte drepturile ?
Tu nu vezi ca in Romania, majoritatea cer sub o forma sau alta, sa li se respecte drepturile.
Spune-ne concret, cum vezi tu ca ar trebui sa procedam ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:38

O sa citesc dupa ce ma intorc.
Ma duc sa ma culc pentru ca maine am de facut 800 km, iar drumurile s-ar putea sa mi se para de 1500 de km.
Mai vorbim.
Craciun fericit !

Parca vad ca, de craciun, cu sarmaua-n gura, o sa se mai dedea lumea la un pic de balamucut, asa, la oha, ca in zi de sarbatoare, cu spritu-n nas sau cu coapta....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 20:49

De la: Silviu, la data 2009-12-20 20:32:42
De la: mytcor, la data 2009-12-20 20:20:09

Si iata de ce:

Le-ai sparge geamurile ?

Aºtept rãspunsul.....

O searã plãcutã Silviu...cum a fost drumul ?...

drumul incepe maine dimineata ...
Intrebarea e si incorecta si contine si raspunsul.
E incorecta pentru ca-mi raspunzi la o intrebare tot printr-o intrebare.
E o tactica pentru a trage de timp si a-ti fauri un raspuns tare.
Contine si raspunsul pentru ca nu poate fi decat unul singur: da, ma astept.
Ca si tine, ca oricine.
Problema nu e asta.
Ci cum vezi tu "lupta" asta cu guvernantii, indiferent care sunt ei, care nnu-si achita OBLIGATIILE fata de mine, platitorul de taxe si impozite corect ?
In Romania, nu de dincolo de granita ...
Impotriva cui sa protestam concret ?
La usa cui sa ne adunam si sa cerem sa ni se respecte drepturile ?
Tu nu vezi ca in Romania, majoritatea cer sub o forma sau alta, sa li se respecte drepturile.
Spune-ne concret, cum vezi tu ca ar trebui sa procedam ?[/quote]

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

...prin abandonarea pozitiilor partizane in favoarea diferitelor interese ale entitãþilor sau grupuri politice ce sunt asumate actualmente de catre anumite pãrþi ale societãtii civile ºi solidarizarea ei,a societãþii civile, în ansamblul sãu, în susþinerea priincipiilor general valabile dar, favorabile sieºi !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 21:01

de la mytcor: prin abandonarea pozitiilor partizane in favoarea diferitelor interese ale entitãþilor sau grupuri politice ce sunt asumate actualmente de catre anumite pãrþi ale societãtii civile ºi solidarizarea ei,a societãþii civile, în ansamblul sãu, în susþinerea priincipiilor general valabile dar, favorabile sieºi !

asa da mytcor,in sfarsit avem un punct comun de pornire

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 22:30

De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 21:01:10 de la mytcor: prin abandonarea pozitiilor partizane in favoarea diferitelor interese ale entitãþilor sau grupuri politice ce sunt asumate actualmente de catre anumite pãrþi ale societãtii civile ºi solidarizarea ei,a societãþii civile, în ansamblul sãu, în susþinerea priincipiilor general valabile dar, favorabile sieºi !

NOI, NU!

O parte din noi ne-am învins
Greºeala, minciuna ºi groaza,
Dar e drum, mai e drum necuprins
Pînã-n zarea ce-ºi leagãnã oaza.
Generaþii secate se sting,
Tinerii rîd cãtre stelele reci -
Cine-ºi va pierde credinþa-n izbîndã
Pe-aceste mereu miºcãtoare poteci ?

Cine din noi va muri
înainte ca trupul sã-i moarã ?
Cine-o sã-ºi lepede inima-n colb -
Insuportabil de mare povarã ?
Ca un vînt rãu, ori ca o insultã
Întrebarea prin rînduri trecu.
- Ascultã, ascultã, ascultã !
Noi, nu ! Niciodatã ! Noi, nu !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 23:32

ASTA O STIATI PEDELEPRELOR?
Basescu si Vantu contra Geoana , via Cosmin Gusa
Dec 5, 2009

Traian Basescu si Sorin Ovidiu Vantu si-au jucat sansa pe 13 negru, au pus in scena o combinatie care poate fi calificata drept o jonctiune de temperament caustic. Basescu si omul din umbra care i-a asigurat timp de 5 ani vizibilitatea pe sticla aveau nevoie de un "setup" care sa-l mai clatine pe Geoana putin in sondaje. Au actionat ca doua fibre interlope de proasta calitate , gata oricand sa-si vanda si sufletul pentru a-si salva pielea. Pielea ambilor este in pericol daca maine votul romanilor il va vaduvi pe Traian Basescu de imunitatea in spatele careia isi ascunde activitatea infractionala a ultimilor 20 de ani.
Atat el cat si Vantu , detinatorul unei bune parti a arhivelor serviciilor secrete, cu sediul in strada Paris , isi simt amenintata bunastarea si libertatea. Si-au jucat ultima carte dar fara succesul scontat. Romanii au evoluat enorm , 20 de ani de manipulare si intoxicare au contribuit la dezvoltarea unui sistem imunitar care, in mare masura , a inceput sa-si faca efectul.
Exercitiul clasic mafiotic pus la cale de Sorin Ovidu Vantu si Traian Basescu in seara de joi trebuia sa constituie glontul de argint pe care Mircea Geoana trebuia sa-l primeasca intre ochi . Nu si-a atins tinta tinta , electoratul roman, cei care l-au votat pe Antonescu , pe Mircea Geoana si pe ceilalti contracandidati ai lui Basescu , s-a mobilizat in defavoarea celui care dintotdeauna s-a folosit de fraude si bombe ieftine de imagine.Basescu nu a stiut si nici nu va sti vreodata sa piarda onorabil. Rezultatul votului de maine , va demonstra ca "medicamentele" pregatite cu grija in laboratoarele Cotrocenilor , nu isi vor mai face efectul asupra "maselor de manevra" . Rolul determinant in punerea in scena a tradarii lui Geoana, l-a jucat "consilierul" Cosmin Gusa sprijinit de traseista Lavinia Sandru, sotia primarului PDL de la Slatina, infiltrata si ea in tabara candidatului Geoana cu o misiune bine determinata .

Ioska Buble sintetizeaza jocul pus la cale de cei doi sforari cu inteligenta medie, o teorie care reprezinta in amanunt si punctele mele de vedere.

Ce a cautat Geoana la Vantu?

Geoana s-a dus la acesta dupa ce a iesit de la o emisiune TV, dupa ce Vantu l-a sunat de mai multe ori, insistent. Ce i-a zis Vantu ca sa-l momeasca pe candidatul PSD sa il viziteze? Cu atat mai mult cu cat Geoana stia probabil ca e ascultat, inregistrat, fotografiat, iar staff-ul lui de campanie e monitorizat non-stop. I-a promis ca ii va povesti cum l-a sustinut pe Basescu cu bani si cu consultanta la alegerile din 2004? Sau l-a chemat Vantu sa ii ofere sustinere in schimbul Postei si al CEC-ului?

Intalnirea a durat doar o jumatate de ora. In intervalul asta sa îi fi promis Geoana ca îi da lui Vantu tot ce “ii doreste sufletelul”, asa cum zice Basescu? Atunci de ce a iesit Geoana nervos si a plecat in tromba, asa cum relateaza martorii oculari? Si de ce, chiar inaintea dezbaterii, pe site-ul Academiei Catavencu (ziar aflat in proprietatea lui Vantu) au fost postate niste fotografii despre aceasta vizita? Mai mult, in timpul dezbaterii, oamenii din staff-ul lui Basescu aveau pregatite niste materiale pe care sa i le dea acestuia in cazul in care Geoana ar fi negat acea vizita.(vezi foto cu ofiþerul SPP care purta în servietã documentele).Oamenii lui Vantu au cantat dupa partitura lui Basescu

Din acel moment, lucrurile au inceput sa se puna in miscare mecanismul impotriva lui Geoana. Basescu aflase imediat despre intalnirea lui Vantu cu Geoana si l-a sunat imediat pe mogul. De aici, lucrurile au decurs conform planului. Imediat dupa confruntare, in studioul de la Realitatea TV au aparut basescienii trasi pentru o vreme pe linie moarta: Rodica Culcer, Patrasconiu, Rogozanu. Cu o singura treaba: sa il toace marunt pe Geoana, pe tema Vantu. Culmea, mogulul nu s-a suparat deloc ca s-a “devoalat” aceasta intalnire, dimpotriva, a turnat gaz pe foc.

Cum incercat Vantu sa il atraga in capcana pe Geoana

Semne ca totul a fost un plan pus la punct au aparut tot mai des in ultima vreme. Surse din anturajul liderului PSD mi-au marturisit ca, in mai multe randuri, l-au atentionat pe Mircea Geoana ca partenerul de afaceri al lui Vantu, Cozmin Gusa (cel care a lucrat pentru Basescu in 2004) il intoxica cu tot felul de lucruri. De altfel, plantarea lui Gusa in coasta lui Geoana a fost doar o parte a planului lui Vantu, care era astfel la curent cu tot ce se intampla in Kiseleff.

Dezvaluirile facute de Sorin Ovidiu Vantu, care sustine ca are o relatie de prietenie cu Mircea Geoana, nu reprezinta decat o capcana intinsa acestuia din urma. Traian Basescu si-a fixat tinta campaniei recente pe dezvaluirea asa-ziselor relatii existente intre Geoana si mogulul Vantu. Dar declaratiile lui Vantu ne demonstreaza ipocrizia lui Traian Basescu care a avut o relatie privilegiata cu Vantu, dar si cu toti ceilalti moguli.

Cum l-a “convins” Basescu pe Vantu sa il ajute si in actuala campanie

Disperat ca a ramas izolat politic, dupa ce a aparut proiectul Iohannis, Basescu si-a dat seama ca are nevoie de un glont de argint pentru a mai recupera teren. Ca sa fie sigur ca Vantu il asculta, a scos din joben o noua fumigena: presupusa arestare in Indonezia a lui Nicolae Popa, mana cu care Vantu a semnat toate actele legate de FNI (dupa 7 ani in care nu l-a deranjat nimeni) . De fapt, inca de acum patru luni, Basescu l-ar avertizat pe Vantu ca, daca nu se “cuminteste”, o sa pateasca la fel ca Becali.

Vantu, omul lui Basescu

Pana la urma, atacurile verbale ale lui Basescu la adresa lui Vantu din ultima vreme nu au fost decat o perdea de fum care acopere adevarata relatie dintre cei doi. Asa cum se stie ca (si chiar si mogulul a fost obligat sa recunoasca) Vantu l-a sustinut de multa vreme pe Traian Basescu. In campania din 2004, cei doi se intalneau pe ascuns prin parcari la Tancabesti si schimbau masinile sa nu fie vazuti de oamenii lui Nastase. De ce faceau asta daca nu aveau nimic de ascuns? Mai mult, si dupa ce a ajuns presedinte, Traian Basescu s-a intalnit de mai multe ori cu SOV, acesta din urma recunoscand ca l-a ajutat pe Basescu in campanie.

Le-a iesit lui Basescu si lui Vantu manipularea alegatorilor?

Traian Basescu spera ca, manipularea pusa la cale impreuna cu prietenul sau S.O. Vantu il va ajuta sa mai castige putin din diferenta care-l desparte de Mircea Geoana. Insa sondajele arata ca oamenii nu s-au lasat dusi de nas, chiar daca distanta dintre cei doi a mai scazut putin, la 53% pentru Geoana fata de 47% Basescu (sondaj telefonic realizat ieri de Insomar). Oamenii lui Basescu spera insa ca aceasta uriasa manipulare ii va demobiliza pe o parte dintre sustinatorii lui Geoana sa nu mai mearga la vot sau sa nu mai fie la fel de vigilenti, astfel incat portocalii sa poata fura mai usor voturi pentru candidatul lor.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 23:54

Domnule Tielenti, campania electorala s-a sfarsit si eu nu cred ca este adevarat ce sustineti . Fiecare are opinia lui si cred ca lucrurile stau altfel, dar nu mai conteaza .Cand nu suporti un om e clar ca poti scrie orice dar sa fie credibil subiectul.

GINA
9am177621

27 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 00:08

Sa-ti fie cincinalul scurt
In cincinalul ce-a trecut
Nu ai facut decat galceava
Ne-ai injurat si ciuruit
Si ti-ai mai luat inc-un mandat in graba.

Sa-ti fie cincinalu atat de scurt
Cat tepele promise-n piata
Iar bine sa traiesti si tu
La fel ca noi, mizera viata.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 00:27

De la: mytcor, la data 2009-12-20 22:30:08
De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 21:01:10 de la mytcor: prin abandonarea pozitiilor partizane in favoarea diferitelor interese ale entitãþilor sau grupuri politice ce sunt asumate actualmente de catre anumite pãrþi ale societãtii civile ºi solidarizarea ei,a societãþii civile, în ansamblul sãu, în susþinerea priincipiilor general valabile dar, favorabile sieºi !

NOI, NU!

O parte din noi ne-am învins
Greºeala, minciuna ºi groaza,
Dar e drum, mai e drum necuprins
Pînã-n zarea ce-ºi leagãnã oaza.
Generaþii secate se sting,
Tinerii rîd cãtre stelele reci -
Cine-ºi va pierde credinþa-n izbîndã
Pe-aceste mereu miºcãtoare poteci ?

Cine din noi va muri
înainte ca trupul sã-i moarã ?
Cine-o sã-ºi lepede inima-n colb -
Insuportabil de mare povarã ?
Ca un vînt rãu, ori ca o insultã
Întrebarea prin rînduri trecu.
- Ascultã, ascultã, ascultã !
Noi, nu ! Niciodatã ! Noi, nu !

"Daþi-mi statul cel mai absolutist, în care oamenii sã fie sãnãtoºi ºi avuþi - îl prefer statului celui mai liber, în care oamenii vor fi mizeri ºi bolnavi" (Timpul, 23 dec. 1877)1.

"Noi credem însã cã un sistem care, oricît s-ar îmbogãþi «patrioþii», are de rezultat moartea realã a unei naþii, e tot ce se poate mai rãu ºi mai ucigaº ca sistem" (Timpul, 8 mai 1881).

"augmentabilitatea discreþionarã a unui budget a/le/ cãrui cheltuieli sporesc în realitate, a/le/ cãrui venituri se îmflã fãrã realitate" (Timpul, 22 febr. 1880).

"regimul parlamentar s-a viciat la noi din zi în zi mai mult, încît miniºtrii au ajuns astãzi în poziþia de-a putea guverna dupã placul lor, fãrã control de jos, fãrã control de sus" (Timpul, 22 febr. 1880).

"Chiar dacã epoca formelor goale, care domneºte..., s-ar putea explica, deºi nu justifica, prin cuvîntul «epoca de tranziþiune», e evident cã sarcinile cu care tranziþiunea ne-a încãrcat cu asupra de mãsurã ne dicteazã de a ne întoarce de pe calea greºitã, de a privi în mod mai limpede starea adevãratã a þãrii, de-a judeca în mod mai limpede necesitãþile ei" (Timpul, 17 febr. 1880).

"o serie de fraze ieftene, copiate din gazete strãine, din discursurile unor politici/eni/ trãiþi ºi crescuþi în alte þãri, a înlocuit ºi înlocuieºte încã silinþa de-a învãþa singuri; raþionamente strãine, rãsãrite din alte stãri de lucruri, înlocuiesc exerciþiul propriei judecãþi" (Timpul, 17 febr. 1880),

"Þinta noastrã a fost totdeauna conservarea elementului naþional ºi ocrotirea acestui element contra concurenþei excesive ºi a propriei lui neprevederi" (Timpul, 6 dec.1881)

"Sau þara aceasta sã fie în adevãr româneascã, sau nici nu meritã sã fie" (Timpul, 6 aug.1881).

"Chestiunea de cãpetenie pentru istoria ºi continuitatea de desvoltare a acestei þãri este ca elementul românesc sã rãmîie cel determinant, ca el sã dea tiparul acestei forme de stat, ca limba lui, înclinãrile lui oneste ºi generoase, bunul lui simþ, c-un cuvînt geniul lui sã rãmîie ºi pentru viitor norma de desvoltare a þãrii ºi sã pãtrundã pururea aceastã desvoltare. Voim statul naþional, nu statul cosmopolit, nu America dunãreanã" (Timpul, 17 dec. 1881).

"Noi credem cã e mai mult ori mai puþin indiferent dacã oamenii care supun desvoltarea lor proprie desvoltãrii naþionale a României sunt, în orice caz, de originã purã traco-romanã sau dacã, într-un numãr de cazuri, aceastã origine nu este atît de proprie" (Timpul, 17 dec. 1881).

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 08:54

Stimati romani ma bucur ca in tara asta nu toti avem aceeasi culoare politica nu am liniste pina cind toti acesti aprigi sustinatori ai lui basesca se gindesc cind tara asta va progresa daca conducatorul ei fost membru marcant al pcr a adus minciuna si hotia la rang de virtute / cum stam noi de vorba cu angela merkel sau chiar cu sua unde la fiecare document sau act ai nevoie de un advocat// CE FEL DE NATIE AM AJUNS ..../

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 10:13

Egloga destinului tragic

Poporul meu contemplativ
A fost belit în mod festiv.
Sã ºtie chiar de la-nceput
Pe mâna cui a încãput
ªi sã n-aºtepte ani mai buni
De la marmita cu minuni.
Cã el, oricum, din post în post,
E învãþat s-o ducã prost
ªi hãrãzit sa fie trist...
M-apucã plânsul, deci exist!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 11:47

De la: Dorinel, la data 2009-12-20 18:55:56
De la: click_cont, la data 2009-12-20 18:41:27
De la: Dorinel, la data 2009-12-20 14:52:13
De la: click_cont, la data 2009-12-20 14:43:54
Dupa cum bine spunea Mytcor mai sus...citeste si matale "NOI NU UITÃM !...NOI NU IERTÃM !.",o sa-ti dai raspunsul singur
Asa e ! Noi manipulam, mintim, furam cu acte'n regula, noi nu promovam coruptia, demagogia de doi bani, non valorile pe baza de clientela ... noi suntem curati si reformatori.
Sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi.

...nimic sa nu te pota scoate pe viitor din ceata ce tisa asezat pe creer....si pentru ca esti un imbecil notoriu... "Sarbatori fericite si tie!".
M-am tot ferit sa ti-o spun direct, asa din politete, in primul rand, fata de sexul feminin ... dar se pare ca nu se merita,... am gresit total abordarea cu tine: esti o mare proasta ! ! ! Pe langa asta ... mai bati si campi(i) cu ineptiile tale despre politica si , sa nu mai zic ... ca aici esti VARZA, economie.

Ia uite cine vorbeste! da cum ti-ai permis marlane sa urezi "sarbatori fericite" cuiva indiferent cui, in batjocura? Si mai ai tupeul pe deasupra sa mai faci aici prost pe cineva cand tu de cateva saptamani incoace ne-ai dovedit tuturor ca esti prostul pamantului?! Nemernici ca tine de pe acest topic sau poate chiar tu ati avut nesimtirea crasa ca in ultimele zile de campanie sa-mi modoficati aproape toate mesajele si nu va fost de ajuns dar mi-ati virusat si calculatorul, asa ca sa nu va incurce nimeni planurile. Numai ca prostia ta fara margini a dat exact "roadele" pe care le meritai. Prostanacii in frunte cu prostanacul au devenit gunoi la lada de gunoi a istoriei. Stie o intreaga lume cat va doare, nu mai trebuie sa va vaicariti. In ceea ce priveste cunostintele mele economice pot sa-ti spun cu comvingere ca sunt suficient de solide ca sa fac praf in orice moment un tembel de teapa ta.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 12:18

De la: tielenti, la data 2009-12-20 23:32:45ASTA O STIATI PEDELEPRELOR?
Basescu si Vantu contra Geoana , via Cosmin Gusa
Dec 5, 2009

Traian Basescu si Sorin Ovidiu Vantu si-au jucat sansa pe 13 negru, au pus in scena o combinatie care poate fi calificata drept o jonctiune de temperament caustic. Basescu si omul din umbra care i-a asigurat timp de 5 ani vizibilitatea pe sticla aveau nevoie de un "setup" care sa-l mai clatine pe Geoana putin in sondaje. Au actionat ca doua fibre interlope de proasta calitate , gata oricand sa-si vanda si sufletul pentru a-si salva pielea. Pielea ambilor este in pericol daca maine votul romanilor il va vaduvi pe Traian Basescu de imunitatea in spatele careia isi ascunde activitatea infractionala a ultimilor 20 de ani.
Atat el cat si Vantu , detinatorul unei bune parti a arhivelor serviciilor secrete, cu sediul in strada Paris , isi simt amenintata bunastarea si libertatea. Si-au jucat ultima carte dar fara succesul scontat. Romanii au evoluat enorm , 20 de ani de manipulare si intoxicare au contribuit la dezvoltarea unui sistem imunitar care, in mare masura , a inceput sa-si faca efectul.
Exercitiul clasic mafiotic pus la cale de Sorin Ovidu Vantu si Traian Basescu in seara de joi trebuia sa constituie glontul de argint pe care Mircea Geoana trebuia sa-l primeasca intre ochi . Nu si-a atins tinta tinta , electoratul roman, cei care l-au votat pe Antonescu , pe Mircea Geoana si pe ceilalti contracandidati ai lui Basescu , s-a mobilizat in defavoarea celui care dintotdeauna s-a folosit de fraude si bombe ieftine de imagine.Basescu nu a stiut si nici nu va sti vreodata sa piarda onorabil. Rezultatul votului de maine , va demonstra ca "medicamentele" pregatite cu grija in laboratoarele Cotrocenilor , nu isi vor mai face efectul asupra "maselor de manevra" . Rolul determinant in punerea in scena a tradarii lui Geoana, l-a jucat "consilierul" Cosmin Gusa sprijinit de traseista Lavinia Sandru, sotia primarului PDL de la Slatina, infiltrata si ea in tabara candidatului Geoana cu o misiune bine determinata .

Ioska Buble sintetizeaza jocul pus la cale de cei doi sforari cu inteligenta medie, o teorie care reprezinta in amanunt si punctele mele de vedere.

Ce a cautat Geoana la Vantu?

Geoana s-a dus la acesta dupa ce a iesit de la o emisiune TV, dupa ce Vantu l-a sunat de mai multe ori, insistent. Ce i-a zis Vantu ca sa-l momeasca pe candidatul PSD sa il viziteze? Cu atat mai mult cu cat Geoana stia probabil ca e ascultat, inregistrat, fotografiat, iar staff-ul lui de campanie e monitorizat non-stop. I-a promis ca ii va povesti cum l-a sustinut pe Basescu cu bani si cu consultanta la alegerile din 2004? Sau l-a chemat Vantu sa ii ofere sustinere in schimbul Postei si al CEC-ului?

Intalnirea a durat doar o jumatate de ora. In intervalul asta sa îi fi promis Geoana ca îi da lui Vantu tot ce “ii doreste sufletelul”, asa cum zice Basescu? Atunci de ce a iesit Geoana nervos si a plecat in tromba, asa cum relateaza martorii oculari? Si de ce, chiar inaintea dezbaterii, pe site-ul Academiei Catavencu (ziar aflat in proprietatea lui Vantu) au fost postate niste fotografii despre aceasta vizita? Mai mult, in timpul dezbaterii, oamenii din staff-ul lui Basescu aveau pregatite niste materiale pe care sa i le dea acestuia in cazul in care Geoana ar fi negat acea vizita.(vezi foto cu ofiþerul SPP care purta în servietã documentele).Oamenii lui Vantu au cantat dupa partitura lui Basescu

Din acel moment, lucrurile au inceput sa se puna in miscare mecanismul impotriva lui Geoana. Basescu aflase imediat despre intalnirea lui Vantu cu Geoana si l-a sunat imediat pe mogul. De aici, lucrurile au decurs conform planului. Imediat dupa confruntare, in studioul de la Realitatea TV au aparut basescienii trasi pentru o vreme pe linie moarta: Rodica Culcer, Patrasconiu, Rogozanu. Cu o singura treaba: sa il toace marunt pe Geoana, pe tema Vantu. Culmea, mogulul nu s-a suparat deloc ca s-a “devoalat” aceasta intalnire, dimpotriva, a turnat gaz pe foc.

Cum incercat Vantu sa il atraga in capcana pe Geoana

Semne ca totul a fost un plan pus la punct au aparut tot mai des in ultima vreme. Surse din anturajul liderului PSD mi-au marturisit ca, in mai multe randuri, l-au atentionat pe Mircea Geoana ca partenerul de afaceri al lui Vantu, Cozmin Gusa (cel care a lucrat pentru Basescu in 2004) il intoxica cu tot felul de lucruri. De altfel, plantarea lui Gusa in coasta lui Geoana a fost doar o parte a planului lui Vantu, care era astfel la curent cu tot ce se intampla in Kiseleff.

Dezvaluirile facute de Sorin Ovidiu Vantu, care sustine ca are o relatie de prietenie cu Mircea Geoana, nu reprezinta decat o capcana intinsa acestuia din urma. Traian Basescu si-a fixat tinta campaniei recente pe dezvaluirea asa-ziselor relatii existente intre Geoana si mogulul Vantu. Dar declaratiile lui Vantu ne demonstreaza ipocrizia lui Traian Basescu care a avut o relatie privilegiata cu Vantu, dar si cu toti ceilalti moguli.

Cum l-a “convins” Basescu pe Vantu sa il ajute si in actuala campanie

Disperat ca a ramas izolat politic, dupa ce a aparut proiectul Iohannis, Basescu si-a dat seama ca are nevoie de un glont de argint pentru a mai recupera teren. Ca sa fie sigur ca Vantu il asculta, a scos din joben o noua fumigena: presupusa arestare in Indonezia a lui Nicolae Popa, mana cu care Vantu a semnat toate actele legate de FNI (dupa 7 ani in care nu l-a deranjat nimeni) . De fapt, inca de acum patru luni, Basescu l-ar avertizat pe Vantu ca, daca nu se “cuminteste”, o sa pateasca la fel ca Becali.

Vantu, omul lui Basescu

Pana la urma, atacurile verbale ale lui Basescu la adresa lui Vantu din ultima vreme nu au fost decat o perdea de fum care acopere adevarata relatie dintre cei doi. Asa cum se stie ca (si chiar si mogulul a fost obligat sa recunoasca) Vantu l-a sustinut de multa vreme pe Traian Basescu. In campania din 2004, cei doi se intalneau pe ascuns prin parcari la Tancabesti si schimbau masinile sa nu fie vazuti de oamenii lui Nastase. De ce faceau asta daca nu aveau nimic de ascuns? Mai mult, si dupa ce a ajuns presedinte, Traian Basescu s-a intalnit de mai multe ori cu SOV, acesta din urma recunoscand ca l-a ajutat pe Basescu in campanie.

Le-a iesit lui Basescu si lui Vantu manipularea alegatorilor?

Traian Basescu spera ca, manipularea pusa la cale impreuna cu prietenul sau S.O. Vantu il va ajuta sa mai castige putin din diferenta care-l desparte de Mircea Geoana. Insa sondajele arata ca oamenii nu s-au lasat dusi de nas, chiar daca distanta dintre cei doi a mai scazut putin, la 53% pentru Geoana fata de 47% Basescu (sondaj telefonic realizat ieri de Insomar). Oamenii lui Basescu spera insa ca aceasta uriasa manipulare ii va demobiliza pe o parte dintre sustinatorii lui Geoana sa nu mai mearga la vot sau sa nu mai fie la fel de vigilenti, astfel incat portocalii sa poata fura mai usor voturi pentru candidatul lor.

IATA LA CE SUNTETI IN STARE SA VISATI ACUM. PAI NENE VREI SA-TI SPUN EU DE CE A MERS PROSTANACU LA VANTU NEAPARAT IN ACEA SEARA? PENTRU CA PRINTRE ALTELE I-A SPUS CA-I VA DA INTREBARILE CARE SE VOR PUNE IN URMATOAREA SEARA LA CONFRUNTAREA DENTRE CANDIDATI. CHIAR CREDETI CA NOI SUNTEM PROSTANACII SI VOI DESTEPTII?
DACA GEOANA SI PSD-UL N-AR FI AVUT TELEVIZIUNILE LUI VANTU DE PARTEA LOR TIMP DE CATIVA ANI, NU AR FI REUSIT SA SCOATA LA AMBELE ALEGERI NICI MACAR 25% DIN PROCENTE SI ASTEA CUMULATE ALEGERI PARLAMENTARE + PREZIDENTIALE.
NENE, NU MAI CAUTA SA INDREPTI TEMBELISME CA NU TINE. ALEGERILE N-AU FOST FRAUDATE CI CASTIGATE DE CEI MAI BUNI IN CONDITII EGALE DE DESFASURARE. CA NU VA VINE VOUA SA CRDETI E ALTA POVESTE. PE TOT PARCURSUL CAMPANIEI ELECTORALE ATI FOST FALSI SI V-ATI FOLOSIT DE FALSITATE. ASTAZI AR TREBUI SA TACETI.INEPTIILE VOASTRE NU-SI MAI AU ROSTUL. CAMPANIA ELECTORALA S-A TERMINAT DEMULT IAR CONTINUAREA EI NU FACE DECAT SA VA DESCOPERITI SI MAI MULT PROSTIA. DACA PSD-UL A FOST SI ESTE PARTIDUL IN CARE SE AFLA CEI MAI MULTI TRADATORI NU E VINA NOASTRA A CELORLALTI CI NUMAI A VOASTRA, SI VREI SA-TI MAI SPUN CEVA? ASTA NE DOVEDESTE INCA O DATA DE CE NU SE POATE AVEA INCREDERE IN EL SI LIDERII LUI!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 12:27

SARBATORI FERICITE TUTUROR ROMANILOR!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:22

chiar nu va dati seama ca-i o utopie ce ziceti voi ? ca practic NU se poate,ptr.ca acel Bine despre care vorbea @Silviu,este vazut de catre cetateni,altfel de fiecare ? si ca in functie de aceasta directie de mers spre acest Bine,te identifici ca fiind de dreapta,de stinga ,de centru....extremist sau nationalist ? si ca-ti cauti partidul care-ti corespunde ca idee de viitor ? numai Comunismul sau un regim dictatorial sau militar ,numai astfel de regimuri pot sa -si oblige cetatenii sa abandoneze pozitiile partizane in favoarea diferitelor interese ale entitatilor sau grupuri lor de interese...si solidarizarea soc.civile..... cu Forta,baieti ! numai asa se poate face asta ! sa va intre bine in cap asta si atunci Democratia devine doar o vorba, iar societatea civila inceteaza sa mai existe !
PRINCIPIILE GENERAL VALABILE @mytcore s-au dovedit a fi altele ale tale decit ale mele .....la teorie d'asta de a ta, au pus deja botul 50,33% dintre romani UITIND si IERTIND !

Sid_the_Sleuth

13 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:44

Salutari tuturor.
Subscriu la idea ca doar un stat bazat pe principii solide, democratice, sustinute de legi clare, aplicabile si aplicate este singura cale catre democratie, stabilitate si egalitate in drepturi. Personal, cred ca acesta este singurul bine comun (sau universal) tangibil. Iar acest sistem functioneaza, mai mult sau mai putin, in statele occidentale la care ne raportam mereu. Restul e diversiune. Insasi aceasta disputa asupra cui trebuie neaparat sa fie presedinte, ca altfel ne paste Apocalipsa, e o diversiune. Cine sustine democratia, stie ca nu conteaza CINE este presedinte. Important e ca, oricine ar fi, sa lupte pentru instaurarea statului de drept, in care toti suntem egali in fata legii si aceasta functioneaza. Restul, ma repet, e diversiune.

They left without me !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:49

De la: click_cont, la data 2009-12-21 11:47:24
Dupa cum bine spunea Mytcor mai sus...citeste si matale "NOI NU UITÃM !...NOI NU IERTÃM !.",o sa-ti dai raspunsul singur
Asa e ! Noi manipulam, mintim, furam cu acte'n regula, noi nu promovam coruptia, demagogia de doi bani, non valorile pe baza de clientela ... noi suntem curati si reformatori.

...nimic sa nu te pota scoate pe viitor din ceata ce tisa asezat pe creer....si pentru ca esti un imbecil notoriu... "Sarbatori fericite si tie!".
M-am tot ferit sa ti-o spun direct, asa din politete, in primul rand, fata de sexul feminin ... dar se pare ca nu se merita,... am gresit total abordarea cu tine: esti o mare proasta ! ! ! Pe langa asta ... mai bati si campi(i) cu ineptiile tale despre politica si , sa nu mai zic ... ca aici esti VARZA, economie.

Ia uite cine vorbeste! da cum ti-ai permis marlane sa urezi "sarbatori fericite" cuiva indiferent cui, in batjocura? Si mai ai tupeul pe deasupra sa mai faci aici prost pe cineva cand tu de cateva saptamani incoace ne-ai dovedit tuturor ca esti prostul pamantului?! Nemernici ca tine de pe acest topic sau poate chiar tu ati avut nesimtirea crasa ca in ultimele zile de campanie sa-mi modoficati aproape toate mesajele si nu va fost de ajuns dar mi-ati virusat si calculatorul, asa ca sa nu va incurce nimeni planurile. Numai ca prostia ta fara margini a dat exact "roadele" pe care le meritai. Prostanacii in frunte cu prostanacul au devenit gunoi la lada de gunoi a istoriei. Stie o intreaga lume cat va doare, nu mai trebuie sa va vaicariti. In ceea ce priveste cunostintele mele economice pot sa-ti spun cu comvingere ca sunt suficient de solide ca sa fac praf in orice moment un tembel de teapa ta.

draga mea, dar ce-ai postat tu asa de important ,incit sa merite sa-ti fie virusat calculatorul sau sa-ti fie modificate postarile ?! n-ai scris decit aceleasi-mereu aceleasi baliverne portocalii ,ca toti parca sunteti trasi la indigo ! cit despre Atragerea in cursa a lui Geoana - nu mai conteaza sub ce pretext : ca sa-i dea Vintu dovada ca si el a cotizat la Bas sau ca sa-i dea,cum ai zis tu intrebarile de a doua zi - nu mai conteaza ! important este ca i-a fost intinsa o cursa si BENEFICIARUL acestei curse a fost BASESCU ! si dragutza mea , Basescu a cistigat aceste alegeri in mod Fraudulos ....este un Impostor ajuns presedintele unei tari ce se vrea Europeana....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:14

De la: bcslujitoru, la data 2009-12-21 13:44:24Salutari tuturor.
Subscriu la idea ca doar un stat bazat pe principii solide, democratice, sustinute de legi clare, aplicabile si aplicate este singura cale catre democratie, stabilitate si egalitate in drepturi. Personal, cred ca acesta este singurul bine comun (sau universal) tangibil. Iar acest sistem functioneaza, mai mult sau mai putin, in statele occidentale la care ne raportam mereu. Restul e diversiune. Insasi aceasta disputa asupra cui trebuie neaparat sa fie presedinte, ca altfel ne paste Apocalipsa, e o diversiune. Cine sustine democratia, stie ca nu conteaza CINE este presedinte. Important e ca, oricine ar fi, sa lupte pentru instaurarea statului de drept, in care toti suntem egali in fata legii si aceasta functioneaza. Restul, ma repet, e diversiune.

Dl Slujitorul....Democratia presupune legi maleabile ptr ca societatea sa se poata dezvolta. Democratia presupune vointa oamenilor. Dar nu a celor ce urla mai tare, si ipocriti.
Si faraonii aveau legi care erau facute numai de ei. Clare si f dure. Si in cadrul oricarei caste sint legi lalre, imuabile. Si mor in propria lor splendoare. Nu se adapteaza la situatii critice, limita.
Cei care tebuie sa lupte ptr drepturile oamenilor sint chiar oamenii. Cel care spune ca lupta este doar reprezentantul lor si nu tine loc de vointa oamenilor.Cit timp cel care lupta ptr oameni reprezinta chiar vointa oamenilor, e in regula. Dar ce facem cu cei care nu sint reprezentati de el. Ii eliminam? Tocmai aici e rolul democratiei, ca NU E RIGIDA. Orice rigiditate duce la moartea sistemului. Orice este impus cu forta duce la reactie inversa, chiar daca nu imediat. Inteligenta nu poate fi inlocuita de forta. Dupa cum nici reptilele nu tin loc de oameni in nisele vietii.
Iar statele occidentale nu sint modelul cel mai de luat in seama. Acolo chiar se exagereaza cu regulile. De exemplu spunea cineva ca daca lipai noaptea prin bucatarie cu papucii, vine politia la usa. Vreti asa ceva? Mie imi convine, ca dorm 12 ore pe zi, si ma odihnesc mai bine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:37

Tradatorul si vanzatorul de tara ,terminator Boc, in afara de faptul ca a vandut tara ungurilor, a lovit in Biserica Ortodoxa Romana, in Biserica Catolica , numind in functia de ministrul cultelor , un ungur de credinta " reformat "- vanzatorul de tara Boc !

Ticu
elisa_s_d

13 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:54

De la: click_cont, la data 2009-12-21 11:47:24

Imi cer scuze ca intru brusc in discutie, dar nu pot sa nu ma distrez la ideea ca cineva a reusit sa viruseze un calculator in ultimele zile de campanie electorala, cu scopul clar de a stopa postarile, presupun doar, PRO-Basesciene. In eventualitatea halucinanta, in care omul a facut acest lucru, cu un trojan, worm, sau alti virusi care salajduiesc in general in orice calculator de "profan", oricum nu a facut o treaba foarte buna.:P Iar daca a creat special un virus pentru tine, atunci trebuie anuntata NASA, pentru ca e destul de destept.... In ceea ce priveste, postarile, nu prea pot fi modificate decat de administrator...si daca tipul caruia te adresai a reusit sa faca asta, din nou, e destul de destept(in eventualitatea ca folosesti un anti-virus si un firewall). Oricum, sper sa nu fie extrem de deranjant comentariul, tinand cont ca nu are legatura cu politica.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 17:12

Nu am mai accesat acest forum de 2 saptamani si ma amuz teribil ca voi tot nu ati terminat cearta ...
Nu simtiti spiritul Craciunului? Nu va e mai bine in armonie? Nu va place prietenia? S- a terminat demult campania electorala....Chiar nu puteti fi buni?
Craciun Fericit ,tuturor

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 18:12

Felicitari pt. ziua de azi la depunerea juramantului la al doilea mandat de presedintie.

GINA
Pagini: << 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: