back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:57

OK MA PREGATESC SA PLEC LA CELALALT JOB ASA CA VA UREZ POSTARI PLACUTE IN CONTINUARE ! VANEA POATE I-MI RASPUNZI SI LA POSTAREA IN LEGATURA CU PENSIILE NESIMTITE? O ZI BUNA !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:58

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-16 18:12:00
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-16 17:27:27Lucrez cu norma intreaga in Administratia Publica sect...... si stiu ce durere au functionarii incompetenti din sistem..........toti in cor sunt suparati ca salvarea lor Geoana a pierdut.....Culmea este ca toti cei care au fost angajati pe baza doar de pile sunt vai de mama lor din punct de vedere profesional ! Dar au votat toti cu prostanacul ......Acum le tataie fundurile mari pentru ca se vor face restructurari ! Mie nu i-mi este frica pentru ca fac parte dintre cei fara de pile dar care cunosc meserie ! Mai lucrez cu jumatate de norma la un notariat si fac multe drumuri la ANCPI........agentie de cadastru................Si acolo aproape toti functionarii au votat Geoana...de ce? Bineanteles ca si acolo este durere mare si sunt foarte revoltati ca s-au furat alegerile.......de ce? VINE RESTRUCTURAREA?.....SA VINAAAAA!

intrebare de 10 pcte : daca au votat atit de multi cu Geoana , cum de'a iesit Basescu ?
in tara ,presedinte a iesit Geoana,dragutilor ! s'ati bagat la greu in diaspora ca sa iasa pertotal Sefu' ,asta-i raspunsul ! de acum inainte,timp de 5 ani ,vi se v-a spune asta mereu : BAS e un PRESEDINTE IMPOSTOR !

9am177621

27 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:59

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 13:25:14
De la: 9am177621, la data 2009-12-17 13:20:13
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 12:13:02
De la: 9am177621, la data 2009-12-17 12:00:14
Sunt curioasa de un lucru:

Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii – de orice fel ar fi ea – au fost pe strada in mod activ, fizic sau macar emotional, la Revolutie?
Cine a trait acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de regim forte pe model rusesc-Putin?
Doamne Dumnezeule da in ce tara traim?cum poate sa fie asa de infect acest tiran?sa ne minta pe fata,crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata?RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta cum poate sa minta atata romanii de rand care isi duc traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea mierea si laptele in Romania,dar macar mai aveam o raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipate, batand moneda pe iresponsabilitatea partidelor, astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare pe care tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
Devine din ce in ce mai straveziu “stimabilul”.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR.
DA EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE AU PARTICIPAT SI CHIAR A LUAT CUVANTUL DIN BALCONUL UNIVERSITATII ! AM FOST PE TIMPUL SENIORULUI MEMBRU PNT cd .....UNDE VEDETI DV DICTATURA ? FAPTUL CA SUNTETI MAJORITARI(ati fost) IN PARLAMENT VA DA VOIE SA VOTATI INPOTRIVA UNOR REFORME NECESARE? DOAR FAPTUL CA ATI FOST MULTI(foarte multi ) INPOTRIVA PRESEDINTELUI SPUNE MULT DIN PACATE ! ACEST MARINAR ESTE UN OM DUR !(asa a fost meseria ) SI DORESTE REFORMAREA CLASEI POLITICE ! NU INTELEG CE AVETI CU EL ATATA TIMP CAT PE TIMPUL MANDATULUI TRECUT NU AU MAI FOST PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI A INCERCAT O REFORMA PROFUNDA A ACTULALEI CLASE POLITICE? NU POT SPUNE CA CEI DE LA PDL SUNT USE DE BISERICA, DAR PARCA A FOST MULT MAI PUTINA HOTIE DECAT PE TIMPUL LUI ILIESCU...ETC.. PREMIERUL BOC ESTE UNUL DINTRE PUTINII PRIM MINISTRI (a mai fost Ciorbea) CARE NU POATE NIMENI SA L ACUZE DE CORUPTIE ! IN SCHIMB A DORIT SA DEA DE PAMANT CU STRUCTURILE CARE FRANEAZA MERSUL BUN AL TARII ! FACETI PARTE DIN STRUCTURILE SUS MENTIONATE?
Esti tampit sau esti vandut ca tradatorii care-l ajuta acum sa puna un guvern marioneta.
MERCI DAR SPUN DOAR ADEVARUL DOMNISOARA ! SE PARE CA ADEVARUL DOARE ? DAR ESTE UN ADEVAR....JUR....DE VANDUT NU SUNT PENTRU CA LA FEL CA SI DV (cred?) SUNT UN BIET CETATEAN AL ROMANIEI .....ATAT SI NIMIC MAI MULT..
fiiti optimist ! iadul nu are porti ca raiul! Odata inchisa poarta ocolo ramai!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 14:28

De la: black10131307, la data 2009-12-16 19:58:55
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 15:52:07
De la: black10131307, la data 2009-12-16 14:53:34
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 09:32:32
De la: vaneamarin, la data 2009-12-16 09:24:29
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 08:55:29
De la: 9am076753, la data 2009-12-15 19:19:23Maine ve-ti fi validat ca presedinte , felicitari , dar dorim de la dumneavoastra intelepciune sa fie liniste in tara acum de sarbatori si in viitor.

azi va fi validata IMPOSTURA !
din clipa asta este la fel de IMPOSTOR ca si ILIESCU ,cel care a Furat o Revolutie in '89 ! Felicitari ROMANIA ! pling pentru tine ....ptr. mine,ptr.noi,ptr. copiii nostri ! vai ,noi suntem suntem ciuruiti si zdrentele isi flutura victoria pacatoasa !

Vai Gabi,nu te bucuri ?!Pai aduce monarhia din spusele lui Mytcor care probabil a simtit nevoia sa isi armonizeze crezul monarhist cu cel Basescian. .Cred ca stiu si cum face Basescu acest lucru ...Avand majoritatea parlamentara va promulga mult promisa lege a lustratiei si ,bazandu-se pe onestitatea CNSASului sau introducand si subsecretarii de stat comunisti in lege (legea se opreste la rangul de secretar de stat acum ),se va lustra singur chemand apoi cu lacrimi in ochi Casa Regala sa salveze Romania de oameni ca el.

neeee,ca ofiter ce este,va pune intii -asa ca Franco- de'o mica dictatura "militara" si abia after va face Monarhia !....da' mai intii Dictatura si vede el p'orma !

Gabi, pe bune, chiar nu se face ceea ce continuati voi sa faceti! Ati tras din greu in campanie, ati luptat vitejeste sa va iasa gloabele victorioase, ati blestemat si scuipat pe toti dusmanii crinelor si geoanelor...gata frate, ajunge! Deveniti penibili cu smiorcaielile astea! Chiar nu aveti demnitatea sa acceptati ca mai multi romani au gandit altfel decat voi?

Continuati sa jigniti, cu dezinvoltura si apoi va ofuscati ca sunteti injurati. Pai zdrentele astea pe care le categorisesti tu asa, au decis sa fie Basescu! Voi, luptatorii anti-dictatura si cruciatii bunului-simt, chiar nu sunteti in stare sa acceptati rezultatul unui joc democratic, alegerile libere?

Pina cand veti continua sa fiti catzele clevetitoare si cobele care se bucura de orice nenorocire a Romaniei?

V-am spus-o de mult timp ca va iesi Basescu, ca am aranjat asta cu Mos Nicolae si ca de Revelion va va vorbi tot Basescu!
Vedeti, am mana buna, cand va promit ceva, se intampla! Nu ma faceti sa va promit ceva si de Mos Craciun!

chiar ma-ntrebam pe unde esti...cind ma uit la avatarul tau ,imi vine a crede ca de la tine s-a inspirat SEFU' cind a zis-o pe aia cu " un fleac,m-au ciuruit " -asa fiind replica originala - desigur dindu-i alt inteles ! acum despre ce ai zis : frate si crezi ca daca iesea pres. Geoana ,Nu eram cu ochii pe el si nu-l luam la refec ? voi chiar nu intelegeti ca-n Democratie ,soc.civila,massmedia ARE OBLIGATIA sa stea cu ochii pe PUTERE si sa-i amendeze derapajele !?
de ce am spus despre IMPOSTURA tocmai azi ? pentru ca,acum 20 ani ,Timisoara s-a ridicat impotriva dictaturii; impotriva comunismului; impotriva minciunii si a fricii ! iar azi -tot azi- s-a inscaunat un om care nu numai ca n-ar fi trebuit sa ne fie presedinte,ci ar fi trebuit sa dea niste raspunsuri la multe intrebari care ar fi limpezit niste lucruri nu tocmai curate .....si nu numai de la el astept raspunsuri ci si de la Iliescu si de la Roman si de la toata aceasta clasa politica ce ne domina de 20 ani ,ducindu-ne intr-un dezastru de care se spala pe miini ,niciunul nefiind Raspunzator ptr.el !

Si acum v-ati adus aminte de mortii Timisoarei? Dar nu va gandeati la ei cand defilati cu Geoana, fiul generalului de securitate, triumfal prin Timisoara! Nici atunci cand faceati plecaciuni in fata mumiei kagebiste, cand il laudati pe criminalul rosu Ilici pentru meritele lui de democrat!

Ce usoara este trecerea de la ura la adoratie! La fel de usoara ca si caderea in penibil si cu atata zloata pe strazi este bine sa aveti grija sa nu alunecati!

@mytcor si tu @black : va felicit pe amindoi ! discutam degeaba de 400 de pagini ; voi nu sunteti oameni Liberi nici in gindul si nici in mintea voastra ! voi sunteti captivii lui Bas si,ptr. mine ,SOLDATUL UNIVERSAL - ala cu Van Dammme si care mi s-a parut a fi un SF atunci cind l-am vazut - imi dovedeste ca este posibil ,iar voi sunteti certificarea felului in care un om inceteaza a mai fi om,devenind un robot programat .....mi-e amarnic de mila de voi si ma voi ruga ptr. sufletul vostru !
P.S cu toate cite s-au intimplat si se vor mai intimpla, eu va iubesc,intr-un anume fel : cu durere,cu revolta, cu dorinta de a va lua la palme ptr. a va trezi ; cu dorinta de a va lua in brate si a va legana si alina,caci dependenta asta a voastra de un Cineva ca Bas inseamna o copilarie cu un tata autoritar si eventual o curea .....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 14:42

De la: Silviu, la data 2009-12-17 11:48:42
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 17:39:08
De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:23:44Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
Eu am treaba.
P-asta cu alegerile am terminat-o !
Vad ca voi mai aveti de furca, v-a mai ramas de injurat la cativa...
Injurati, injurati ...
Sa nu faceti rosu-n gat ...
Sau sa nu luati ceva pe gat ...

As vrea sa va vad mutrele ...

nu mai pot sa scriu, de ras, numai cand imi imaginez ...

Hai, ridicati-va din tarana (zapada) si gata, apucati-va de altceva ... vedeti ca fac astia guvernul, aveti de treaba, luati-i pe astia la omor !
Oricum, indiferent ce vor face, nu e bine, este ?

Dupa cum va cunosc o sa ne explicati ca ninge din cauza lui Basescu ... a guvernului (noroc ca acum nu prea avem guvern, multumita lui Geoana ... )

In fine, nici sa va fac prosti nu mai are haz.
Si-a dat seama toata lumea buna ...
Pana si voi ...

din cauza lui Geoana nu avem guvern ? bai omule,ce ai ? ai cazut in cap ? pe cine pacalesti cu astfel de vorbe,cind eu stiu,tu sti si toti stiu cine a declansat aceasta criza ce dureaza de 2 luni ....te-am intrebat si tot nu mi-ati raspuns -niciunul din voi nu raspunde cind intrebarea e stinjenitoare prin bun-simt - de ce nu l-a numit pe Johannis de la prima propunere facuta de catre majoritatea constituita si totul era rezolvat ? un presedinte cu adevarat bun,asa facea ....si toate se aplanau ! sa-ti spun eu : PENTRU CA NU AVEA CONTROL ASUPRA LUI JOHANNIS ! si in mod special : TREBUIA CU ORICE PRET SA CISTIGE PRESEDENTIA asa ca, romanica....eeee,se descurca ea !

Ca de obiceti esti de-o impertinenta si un tupeu de neimaginat ... mamaita Gabi.
Ori esti proasta, ingrozitor de proasta.
Nu Nica a venit cu fraudarea si cu autobuzele ? Nu lui i s-a cerut sa demonstreze ca ce spune asa si este. A putut sa demonstreze ca s-au inchiriat toate autobuzele din tara asa cum a declarat neintrebat de nimeni ? Ce sa mai caute in guvern un astfel de ministru iresponsabil ?
Nu a fost clar ca Geoana se dorea in "opozitie" pentru ultimele 2 luni de campanie electorala, ca sa poata debita tampeniile pe care le-a debitat, ca si cum n-ar fi fost alaturi de PNL 3 ani si de PDL un an ?
Ca sa poata poza el in fata mare ?
Ce dracu esti atat de tampita sa susti exact contrarul. Tu te mai uiti la un televizor alb-negru ?
Mare jeg de om esti mai mamaita ...
Ai repetat atat de mult minciunile astea ca ai inceput sa le crezi. Si-ti imaginezi ca daca ni le repetisi noua le vom crede si noi.

Cretinii de la PNL vor postul de prim-ministru ca sa poata face cu PDL exact ce a mai facut si acum 4 ani. Adica sa ramana numai ei cu PSD din umbra...
D-aia vor postul asta, nu din alt motiv.
Si tot d-aia l-a numit tot pe Boc, presedintele.
Pentru ca Boc a facut ce trebuia sa faca ca sa iesim din marasmul asta ... Si vor mai face.
PNL si PSD puteau sa reformeze aparatul de stat cand era bine si aveau si resurse, dar nu numai ca n-au facut-o, au procedat exact invers, l-au incarcat, au creat locuri de munca artificiale de drenat bani publici ...
Numai doctrina liberala nu este ce a facut Tariceanu.
Iar tu si Vanea pareti bolnavi mintali cu toate cretinismele pe care le tot repetati aici.
Asta nu intelege de ce acum e treaba sustinatorilor lui Basescu sa-i injure pe cei pe care i-au votat daca gresesc...
Ce e asa de greu de inteles ?
Voi nu veti fi dezamagiti daca nu vor face ce-au promis, dimpotriva, veti jubila, pe cand noi ...
In casa lui, fiecare om e mai dur cu cei apropiati, cu ei da de pamant cand fac boacane, nu cu vecinii, nu cu cei din afara cercului lui de oameni pe care se poate sprijini la greu.

si nu s-a dovedit ca Nica a avut dreptate,mai magar batrin si prost ? imi place totusi ca ai inteles cum devine chestia cu Obligatia pe care o ai de a sta acum cu ochii pe Putere ....cite cuvinte dragalase d'ale tale a trebuit sa-nghit pina ai inteles cu sta Democratia asta !.....da' mai bine mai tirziu decit niciodata !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 14:49

Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii – de orice fel ar fi ea – au fost pe strada in mod activ, fizic sau macar emotional, la Revolutie?
Cine a trait acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de regim forte pe model rusesc-Putin?
Doamne Dumnezeule da in ce tara traim?cum poate sa fie asa de infect acest tiran?sa ne minta pe fata,crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata?RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta cum poate sa minta atata romanii de rand care isi duc traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea mierea si laptele in Romania,dar macar mai aveam o raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipate, batand moneda pe iresponsabilitatea partidelor, astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare pe care tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR.

Democratia e pe cale sa-si dea sufletul ,asta-i adevarul si dupa cum vezi "portocalii " nostri sunt incintati in inconstienta lor tragica,la urma urmei .....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 15:08

De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:24:09
Iar tu si Vanea pareti bolnavi mintali cu toate cretinismele pe care le tot repetati aici.
Asta nu intelege de ce acum e treaba sustinatorilor lui Basescu sa-i injure pe cei pe care i-au votat daca gresesc...
Voi nu veti fi dezamagiti daca nu vor face ce-au promis, dimpotriva, veti jubila, pe cand noi ...
In casa lui, fiecare om e mai dur cu cei apropiati, cu ei da de pamant cand fac boacane, nu cu vecinii, nu cu cei din afara cercului lui de oameni pe care se poate sprijini la greu.

Silviule draga,normal ca parem bolnavi mintali pentru tine daca nu ne place Basescu. Tu insa te-ai intrebat ce este in capul tau daca te enervezi in asa hal si sari mereu la injurat in slujba lui Basescu?Te-ai intrebat ce este in capul tau cand pus in fata unor adevaruri tu negi consecvent faptele si te apuci sa injuri ?Te-ai intrebat ce este in capul tau deoarece te-ai darut neconditionat,trup si suflet,unui om si nu mai esti capabil sa ii analizezi faptele,REALIZARILE ?Te-ai intrebat ce este in capul tau si de unde iti vine toata ura asta din suflet impotriva celor care nu il iubesc pe Base ?Iti dai seama ca tot capul tau este imbibat numai cu ura propagandistica portocalie ?Cu oameni ca tine orbiti de ura se fauresc dictaturile,cu indivizi care sunt convinsi ca tot ce face liderul lor este minunat ,cu indivizi care urasc oamenii CARE NU GANDESC CUM SPUNE LIDERUL LOR.

In continuare nu inteleg de ce anume acum doar cei care l-au votat pe Base au dreptul sa-l "injure" iar ceilalti nu ?Esti amabil sa imi explici si mie aceasta logica incredibil de subtila ?! .Am serioase dubii referitor la capacitatea voastra de a vedea greselile lui Basescu deci nu cred ca va exista un moment in care sa "il injurati".In plus rolul opozitiei este altul decat sa sesizeze greselile puterii iar Basescu ,exceleaza in acest sens.

iti explic eu de unde-i vine ! de la mine ! i-am spus- a nu stiu cita oara- ca ,in Democratie, il poti sustine pe favoritul tau si sa te bucuri ca a cistigat ,dar dupa ce a devenit PUTEREA , esti obligat tu ca cetatean constient ; societatea civila si mass-media sa STAI CU OCHII pe ea ptr. a-i sanctiona orice abuz; orice derapare de la Constitutie si LEGE ! a inteles greu,dar a inteles in sfirsit si de aici discutia ca el il poate critica ....dar tot nu accepta ca si eu, care nu l-am votat , cu atit mai mult am dreptul sa spun ca nu-mi place ce-mi vad ochii !.....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 15:17

De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41
De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09
De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...

...mdea !...elogii fierbinþi pt. teroriºtii number one, Iliescu-Brucan-Militaru-Lupoi etc, etc,..

Dar stiai ca Basescu a fost imediat numit la ministerul transporturilor in primul guvern al lui Iliescu ?De fapt a trecut direct din guvernul Dascalescu in mijlocul "emanatilor" Revolutiei iar acum se pretinde mare anticomunist si om de dreapta.Trebuie sa intelegi si tu Mytcor ca FSNul ala nu era alcatuit doar din Iliescu si PSD ci si din Basescu si majoritatea celor din PDL.Cand vorbesti despre mineriade si Revolutie sa nu uiti asta !

tendenþios ºi irelevant !..Vannea, asta sã i-o spui unuia care n-ar fi cunoscut vechiul sistem .

...camarila, nomenclatura, activul, se baza pe tehniciºti , T. Bãsescu a fost un tehnicist in acel guv.
Politrucii comuniºti nu se pricepeau mãi Vannea, aveau nevoie de profesioniºti.

ca si cum n-am sti cum se recrutau de catre Securitate "tehnicistii" inca de pe bancile scolilor.....hai,las-o jos ca suna a placa de patefon stricata !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 15:18

Azi s-a comfirmat cum vede Traian Basescu ''reformarea'' statului .... prin ingenioasa solutie, Emil Boc. Cel mai prost si incompetent premier pe care l-a cunoscut Romania dupa '89, dupa ''marete realizari si succesuri'' ... vrea sa reformeze azi statul roman ...
Imi vine sa rad cand vad atata prostie la cei ce-l sustin cu atata ardoare pe marlanul asta de Traian Basescu, dar sa si plang gandindu-ma la tarisoara asta.
Daca pentru o secunda am avut iluzia unei schimbari la Traian Basescu, azi a pierit.
De azi inainte o spun fara sa ma mai feresc: IMI ESTE SILA DE TOTI CEI CARE IL SUSTIN IN CONTINUARE PE ACEST IMPOSTOR SI ORDINAR, PE NUMELE LUI, TRAIAN BASESCU !
Sa va fie rusine.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 15:26

De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:49:08

Este clar.

Democratia e pe cale sa-si dea sufletul ,asta-i adevarul si dupa cum vezi "portocalii " nostri sunt incintati in inconstienta lor tragica,la urma urmei .....

Draga gabigabi"eu am mai spuso,nu ma intereseaza de tara,ma folosesc doar de popor ,ca sa le obtin voturile si le spun ce le place sa auda,sa ma creada si sa ramina cu speranta.Acum vreau sa ma razbun,profit de fraierii care tradeaza partidele din care fac parte ,devin independenti si ma folosesc de ei sa pot obtine majoritate parlamentara.Stiu ca nu voi mai avea alt mandat si vreu sa profit la maximum,sa-mi ajut sustinatorii sa-si termine treburile incepute,sa ma distrez cu Nutzica ,pe care o voi reinstala la turism dar si la sport,dar ce este prioritar la mine sa -i enervez la maximum pe cei de la PNL si PSD,care vroiau sa-mi ia ciolanul.Daca va fi posibil ,voi incerca sa desfiintez toate partidele,sa ramina doar PDL ul sa nu mai am opozitie,factor hotaritor in dictatura personala,ca poporul este varza.Acum voi trece la treaba,intai cu formarea Guvernului pe urma vad eu de toate cele spuse mai sus,asa ca va salut si pregatitiva cocoasa,iar astia de pe la UDMR,PNL,PSD care chipurile sint independenti sau le pasa de problemele romanilor,le spun de pe acum sa nu spere prea mult ca ma voi descotorosi repede de ei.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 15:52

De la: bseceta, la data 2009-12-17 15:26:11

Este clar.

Draga gabigabi"eu am mai spuso,nu ma intereseaza de tara,ma folosesc doar de popor ,ca sa le obtin voturile si le spun ce le place sa auda,sa ma creada si sa ramina cu speranta.Acum vreau sa ma razbun,profit de fraierii care tradeaza partidele din care fac parte ,devin independenti si ma folosesc de ei sa pot obtine majoritate parlamentara.Stiu ca nu voi mai avea alt mandat si vreu sa profit la maximum,sa-mi ajut sustinatorii sa-si termine treburile incepute,sa ma distrez cu Nutzica ,pe care o voi reinstala la turism dar si la sport,dar ce este prioritar la mine sa -i enervez la maximum pe cei de la PNL si PSD,care vroiau sa-mi ia ciolanul.Daca va fi posibil ,voi incerca sa desfiintez toate partidele,sa ramina doar PDL ul sa nu mai am opozitie,factor hotaritor in dictatura personala,ca poporul este varza.Acum voi trece la treaba,intai cu formarea Guvernului pe urma vad eu de toate cele spuse mai sus,asa ca va salut si pregatitiva cocoasa,iar astia de pe la UDMR,PNL,PSD care chipurile sint independenti sau le pasa de problemele romanilor,le spun de pe acum sa nu spere prea mult ca ma voi descotorosi repede de ei.

stii ceva ? chiar te cred in stare de tot ce-ai spus si mai mult decit atit, dar nu-ti spun care-i teama mea ce-a mare ca sa nu-ti dau vreo idee si sa nu te mai uiti cu Ochiul ala rau la mine si sa-mi spui ca DE CE NE E FRICA NU VOM SCAPA !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:22

Este clar.

Cati ani ai, crapioara mica ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:27

De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...

Poezii, fetita ... basme.
Vorbe goale, asta ne spui tu.
Nu vezi ? Vrei sa te operam la ochi ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
PUPPETEER

20 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:28

De la: gabigabi, la data 2009-12-17 15:52:02
De la: bseceta, la data 2009-12-17 15:26:11

Este clar.

stii ceva ? chiar te cred in stare de tot ce-ai spus si mai mult decit atit, dar nu-ti spun care-i teama mea ce-a mare ca sa nu-ti dau vreo idee si sa nu te mai uiti cu Ochiul ala rau la mine si sa-mi spui ca DE CE NE E FRICA NU VOM SCAPA !

Dupa 20 de ani,a prins si papusarul experienta

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:36

[Numele quote = 'Data papusar "=" 2009-12-17 16:28:10']

Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii - de orice fel ar fi ea - Strada fost AU PE în Activ mod, macar fizic sau emoþional, la Revolutie?
Cine o trasatura Acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de hotelier Forte rusesc pe modelul de-Putin?
Doamne Dumnezeule da, în ce tara traim? Cum poate sa fie asa de Tiran infecta acest? Sa ne minta pe fata, crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata? RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti Bati romanesc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta poate cum sa minta atata Romanii De rand de îngrijire ISI duce traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea Mierea si laptele în România, macar dar mai aveam o Raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
            Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipa, pe valutã partidelor batand iresponsabilitatea, Astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare PE grijã tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
Devine din ce în ce mai straveziu "stimabilul".
              IATA CE ATI ALES oameni buni CARE V-ATI VANDUT PENTRU un vot. ONU Guvern MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU, CARE A FOST Demis din cauza INCOMPETENTEI.CEI de 50%, UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE DE Aprobat Parlament ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI Bãsescu. NU ASA SE FORMEAZA ONU de Guvern, Asa nu SPUNE Constitutia. Unde este SEPARAREA PUTERILOR ÎN STAT, unde este Democratia Aceasta IN TARA? Nu se poate SA HOTARASCA un singur OM Soarta NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR Alesi de tot popor. [/ Quote]

Democratia e pe cale sa-si sufletul DEA, asta-i adevarul si dupa cum vezi "portocalii" nostri sunt incintati în Inconstienta lor tragica, la urma urmei .....[/ quote]

Draga gabigabi "eu am mai spuso, Nu ma intereseaza de tara, ma folosesc doar de popor, ca sa le obtin voturile si le spun ce le place sa auda, sa ma creada si sa Ramina cu speranta.Acum vreau sa ma razbun, contul de profit fraierii de îngrijire tradeaza de îngrijire fac parte din partidele, Devin independenti si ma folosesc de ei sa obtine potul parlamentara.Stiu majoritate ca nu voi mai avea alt mandat si vreu sa profit la maxim, sa-mi ajut sustinatorii sa-si termine treburile incepute, sa ma distrez cu Nutzica, de îngrijire pe o voi reinstala la Dar Turism si la sport, dar ce este prioritar la mine sa-i enervez la maxim PE CEI de la PNL si PSD, de îngrijire vroiau sa-mi ia ciolanul.Daca va fi posibil , voi incerca sa desfiintez toate partidele, sa Ramina doar PDL SA ul nu mai am opozitie, hotaritor factor în dictatura personala, ca poporul varza.Acum este în voi trece la treaba, Intai cu formarea Guvernului pe urma vad eu de toate cele spuse mai sus , asa ca va salut si pregatitiva cocoasa, iar independenti sint astia de pe la UDMR, PNL, PSD sau de îngrijire chipurile le pasa de Problemele Romanilor, le spun de pe acum sa nu spere prea mult ca ma voi descotorosi repede de ei.: LMS -innocent0002: [/ quote]

stii ceva? te chiar cred in stare de tot ce-ai spus si mai mult decit atit, dar nu-ti spun de îngrijire-i teama mea ce-a mare ca sa nu-ti dau vreo idee si sa nu te mai uiti cu Ochiul ala rau la a mea si sa-mi spui ca de ce ne e frica NU VOM SCAPA! [/ quote]
 Dupa 20 de ani, o prins si experienta de papusarul: SML-happy0180: [/ quote]

Daca vrea partidul mai prind si eu un ciolan,ca la alegeri am avut grija sa iasa numarul

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:36

De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:42:50
De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:23:44Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
Eu am treaba.
Injurati, injurati ...

Hai, ridicati-va din tarana (zapada) si gata, apucati-va de altceva ... vedeti ca fac astia guvernul, aveti de treaba, luati-i pe astia la omor !

Dupa cum va cunosc o sa ne explicati ca ninge din cauza lui Basescu ... a guvernului (noroc ca acum nu prea avem guvern, multumita lui Geoana ... )

Pana si voi ...

din cauza lui Geoana nu avem guvern ? bai omule,ce ai ? ai cazut in cap ? pe cine pacalesti cu astfel de vorbe,cind eu stiu,tu sti si toti stiu cine a declansat aceasta criza ce dureaza de 2 luni ....te-am intrebat si tot nu mi-ati raspuns -niciunul din voi nu raspunde cind intrebarea e stinjenitoare prin bun-simt - de ce nu l-a numit pe Johannis de la prima propunere facuta de catre majoritatea constituita si totul era rezolvat ? un presedinte cu adevarat bun,asa facea ....si toate se aplanau ! sa-ti spun eu : PENTRU CA NU AVEA CONTROL ASUPRA LUI JOHANNIS ! si in mod special : TREBUIA CU ORICE PRET SA CISTIGE PRESEDENTIA asa ca, romanica....eeee,se descurca ea !

Ca de obiceti esti de-o impertinenta si un tupeu de neimaginat ... mamaita Gabi.
Nu Nica a venit cu fraudarea si cu autobuzele ? Nu lui i s-a cerut sa demonstreze ca ce spune asa si este. A putut sa demonstreze ca s-au inchiriat toate autobuzele din tara asa cum a declarat neintrebat de nimeni ? Ce sa mai caute in guvern un astfel de ministru iresponsabil ?
Nu a fost clar ca Geoana se dorea in "opozitie" pentru ultimele 2 luni de campanie electorala, ca sa poata debita tampeniile pe care le-a debitat, ca si cum n-ar fi fost alaturi de PNL 3 ani si de PDL un an ?
Ce dracu esti atat de tampita sa susti exact contrarul. Tu te mai uiti la un televizor alb-negru ?
Ai repetat atat de mult minciunile astea ca ai inceput sa le crezi. Si-ti imaginezi ca daca ni le repetisi noua le vom crede si noi.

Cretinii de la PNL vor postul de prim-ministru ca sa poata face cu PDL exact ce a mai facut si acum 4 ani. Adica sa ramana numai ei cu PSD din umbra...
Pentru ca Boc a facut ce trebuia sa faca ca sa iesim din marasmul asta ... Si vor mai face.
PNL si PSD puteau sa reformeze aparatul de stat cand era bine si aveau si resurse, dar nu numai ca n-au facut-o, au procedat exact invers, l-au incarcat, au creat locuri de munca artificiale de drenat bani publici ...

si nu s-a dovedit ca Nica a avut dreptate,mai magar batrin si prost ? imi place totusi ca ai inteles cum devine chestia cu Obligatia pe care o ai de a sta acum cu ochii pe Putere ....cite cuvinte dragalase d'ale tale a trebuit sa-nghit pina ai inteles cu sta Democratia asta !.....da' mai bine mai tirziu decit niciodata !

Cand s-a dovedit femeie batrana si fara minte ? CAND S-A DOVEDIT ?
Ai mancat bureti nebuni ?
Ai impresia ca PSD-ul si PNL-ul nu si-a plimbat turistii electorali, ca si PDL-ul ?
Nica era sucarit ca adversarii ii arvunisera autobuzele lor ?
Hai, mamaita, plimba ursul, sapa in alta parte, c-aci e beton ...

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:39

De la: Silviu, la data 2009-12-17 16:36:42
De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:42:50
Asteptati voi.
Eu am treaba.
Injurati, injurati ...

Pana si voi ...

Cand s-a dovedit femeie batrana si fara minte ? CAND S-A DOVEDIT ?
Ai mancat bureti nebuni ?
Ai impresia ca PSD-ul si PNL-ul nu si-a plimbat turistii electorali, ca si PDL-ul ?
Nica era sucarit ca adversarii ii arvunisera autobuzele lor ?
Hai, mamaita, plimba ursul, sapa in alta parte, c-aci e beton ...
Are dreptate baba,noi am avut mai multe autocare

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:40

De la: Dorinel, la data 2009-12-17 15:18:46Azi s-a comfirmat cum vede Traian Basescu ''reformarea'' statului .... prin ingenioasa solutie, Emil Boc. Cel mai prost si incompetent premier pe care l-a cunoscut Romania dupa '89, dupa ''marete realizari si succesuri'' ... vrea sa reformeze azi statul roman ...
Imi vine sa rad cand vad atata prostie la cei ce-l sustin cu atata ardoare pe marlanul asta de Traian Basescu, dar sa si plang gandindu-ma la tarisoara asta.
Daca pentru o secunda am avut iluzia unei schimbari la Traian Basescu, azi a pierit.
De azi inainte o spun fara sa ma mai feresc: IMI ESTE SILA DE TOTI CEI CARE IL SUSTIN IN CONTINUARE PE ACEST IMPOSTOR SI ORDINAR, PE NUMELE LUI, TRAIAN BASESCU !
Sa va fie rusine.

Rusine sa-ti fie tie, berbecule ...
In afara de vorbe fara nici o valoare, preluate de la tv, nu spui nimic inteligibil.
De ce e Boc incompetent, ma ?
De ce e prost ma, tampitule ?
Pentru ca asa spui tu ?
Pe ce te bazezi, retardatule ?
Pentru c-o sa le taie privilegiile smecherilor ?
Pentru ca reduce angentiile si cheltuielie cu functionarii de stat care freaca menta ?
Mai du-te-n mata de imbecil cu "analizele" tale cu tot ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:13

De la: gabigabi, la data 2009-12-17 14:28:06

@mytcor si tu @black : va felicit pe amindoi ! discutam degeaba de 400 de pagini ; voi nu sunteti oameni Liberi nici in gindul si nici in mintea voastra ! voi sunteti captivii lui Bas si,ptr. mine ,SOLDATUL UNIVERSAL - ala cu Van Dammme si care mi s-a parut a fi un SF atunci cind l-am vazut - imi dovedeste ca este posibil ,iar voi sunteti certificarea felului in care un om inceteaza a mai fi om,devenind un robot programat .....mi-e amarnic de mila de voi si ma voi ruga ptr. sufletul vostru !
P.S cu toate cite s-au intimplat si se vor mai intimpla, eu va iubesc,intr-un anume fel : cu durere,cu revolta, cu dorinta de a va lua la palme ptr. a va trezi ; cu dorinta de a va lua in brate si a va legana si alina,caci dependenta asta a voastra de un Cineva ca Bas inseamna o copilarie cu un tata autoritar si eventual o curea .....

Gãboanþo, de 400 pagini te dovedeºti a fi o trâmbiþa a mediei româneºti, la tine zeama de creier ?..noooo !..doar rãstãlmãciri ºi aberaþii preluate de te-miri unde ºi vidanjate p-aici .

Mã ºi mir cum naiba de-mi pierd timpul sã-þi mai rãspund...

Nr4

134 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:44

De la: Silviu, la data 2009-12-17 16:40:57
De la: Dorinel, la data 2009-12-17 15:18:46Azi s-a comfirmat cum vede Traian Basescu ''reformarea'' statului .... prin ingenioasa solutie, Emil Boc. Cel mai prost si incompetent premier pe care l-a cunoscut Romania dupa '89, dupa ''marete realizari si succesuri'' ... vrea sa reformeze azi statul roman ...
Sa va fie rusine.

Rusine sa-ti fie tie, berbecule ...
In afara de vorbe fara nici o valoare, preluate de la tv, nu spui nimic inteligibil.
De ce e Boc incompetent, ma ?
De ce e prost ma, tampitule ?
Pentru ca asa spui tu ?
Pe ce te bazezi, retardatule ?
Pentru c-o sa le taie privilegiile smecherilor ?
Pentru ca reduce angentiile si cheltuielie cu functionarii de stat care freaca menta ?
Mai du-te-n mata de imbecil cu "analizele" tale cu tot ...

pana acum guvernul boc a redus atat de mult cheltuielile ca a cheltuit mai mult decat anul trecut.. asa reduceri, sa fie la el.. si apoi. ai vazut tu privilegiu taiat...

Doamne , ma rog ca toti cretinii ce pun botu' la propaganda politica, de orice parte ar fi ea, sa capete un pic de minte..
si eu am votat cu marinaru' , dar fza cu boc ma dezamageste.. insa inteleg ca partidul nu are alt pupincurist mai bun

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:03

Fiecare face analize filozofice despre politicieni , il jigneste pe premierul Boc dar nu stiu in ce calitate isi permit sa judece un om .Boc este pana in prezent un om integru inteligent peste medie ,a muncit mult si fara sa fie vazut (in timpul interimatului). De ce nu-i dati un vot de incredere pe o perioada de timp sa vedem ce poate si ce face .Fiecare isi da cu parerea care o are formata si nimeni nu-i maleabil si intelegator.

GINA
mno1

5 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:13

Ala, bala, portocala...
Paradoxul e simplu

Daca IARNA nu-i ca VARA,
cum de IAR N-Ai,...ca si VARA.

Asta face rima cu cioc si treci la loc
sa nu sune bine pentru toata lumea,
si oricum nu ne jucam de-a ascunselea.
Glumesc si eu ca vad ca v-ati aprins.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:44

Stiti bancu cu iarna ?
- Iar-n-am bani !
Dar bancu' cu vara ?
- Vara, iar-n-am bani ...

seriozitatea

29 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 20:30

Maturizati-va si inarmati-va cu rabdare si speranta,ca dupa ce trece viata,ramineti oameni cu experienta

eu fac galagie dar inca nu semnez
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 20:32

9am076753,
in timpul interimatului, boc 3 a stat la cutie pentru ca e perceput negativ de opinia publica si scadea procentele ilustrului conducator.
cit despre munca pe tacute. da e edevarat. dar nu a luat ci a dat. la unii in detrimentul altora.
ma refer la sumele datorate de stat diversilor prestatori de servicii sau furnizori.
chiar a avut si un criteriu: dam doar celor care sponsorizeaza campania lui zeus...

in rest,
excelenta desemnarea lui boc!
or sa vada peste un an cei 5 milioane de fani base care e statul modern! chiar ma gindesc ca am putea inlocui pe tricolor rosul cu portocaliul!
cred ca pina in mai 2010 guvernul boc 4 pica.

am auzit ca base pregateste niste ziaristi sa plece dupa reportaje in afganistan!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 20:43

Si o intrebare pentru toti fani orange de pe forum:
nu inteleg de ce mai insistati sa demonstrati ca BAse e un sfint daca tot a cistigat pseudoalegerile?

Sunteti multumiti daca ii spunem "prea cinstitul si neintinatul basescu"?

felicitari pentru managemetul infrastructurii rutiere si feroviare din aceste zile don berceanu!
nu stiu daca zeus vede modernizarea.
sper ca emigrantii blocati in nameti au vazut ce diferita e romania reala de cea pe care le-o vinde "prea cinstitul si neintinatul basescu".

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 20:59

acumvotez2009,
am vazut ce problema ai cu cei cu pile la bugetari. ai dreptate pina la un punct.
din experienta mea, la restructurari este mult mai posibil sa pleci tu decit cei incompetenti dar cu pile!
sfatul meu (de obicei iau bani pentru sfaturi legate de ru ) este sa-ti modifici de urgenta Cv-ul si sa inscrii la hobby si discutiile pe forumuri politice. s-ar putea sa cistigi un atu important pentru viitor, avind in vedere preferinta ta pentru orange.

Nr4

134 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 21:44

competenta in administratia locala inseamna cunostinte..
asa ca , in acest moment, cine nu cunoaste pe cineva important e incompetent si merita dat afara..

stiu o gramada de functionari publici care au votat cu base si acum se gandesc ca ii da boc afara.. sa le fie de pardon

9am038308

5 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 22:43

Vi se parea mai normal sa fie prim-ministru Geoana sau Antonescu? Ei care nu-si mai pot conduce propriul partid? Ei sa conduca tara? Si or fi stiind ei ceva, cei din interiorul partidelor proprii, nu? Si-apoi, pentru ce se mai fac alegeri? Sa conduca cei care pierd? E jenant cum gandesc unii "sefi" de partid. Ce democratie "sui-generis" in capul lor! In loc sa-si plece putin capul... Poate sa-si schimbe putin atitudinea. Si altii m-au dezamagit mai devreme sau mai tarziu, dar Antonescu a reusit s-o faca in doar 10 ore de cand l-am votat. E consecvent! Ce realizare! In ce e consecvent, in ura pentru Basescu? Daca voia Basescu sa-i ingroape definitiv pe Antonescu si pe Geoana, l-ar fi pus prim-ministru pe Antonescu (conform cererii), dar a dovedit inca o data ca el vrea binele Romaniei si e deasupra acestor meschinarii.
Si Boc? Sigur ca e nepopular. Sa restrangi 114 legi ale invatamantului care se bat cap in cap intr-una singura (desigur cu unele neajunsuri), sa "dai in cap" profitorilor nesimtiti ai Romaniei, sa faci o lege unica a salarizarii, o lege unica a pensiilor, ... si asta in numai 9 luni. Sa faci toate astea in timp ce economia o ia vertiginos la vale si sunt si alegeri e ceva. Il felicit din toata inima pentru acest inceput, dar cand ataci un munte ca Himalaia trebuie sa te astepti si la poticneli si piedici ca n-o fi un supraom. Iar cei care ar trebui sa-l ajute (domnii parlamentari, partidele), iata, se opun cu atata inversunare ca ai impresia ca-s mai talibani ca talibanii. Si-atunci sa ne mire ca o s-ajunga PNL (sunt si eu simpatizanta lor) peste 3 ani ca PNT-CD? Sau intrarea in opozitie e mai degraba o recunoastere a faptului ca nu sunt in stare sa guverneze? Posibil.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 22:45

Tudor Gheorghe

Rondelul rozelor ce mor

E vremea rozelor ce mor,
Mor în grãdini ºi mor ºi-n mine -
ª-au fost atât de viaþã pline,
ªi azi se sting aºa uºor.

În tot, se simte un fior.
O jale e în oriºicine.
E vremea rozelor ce mor -