back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:52

De la: xyz, la data 2009-12-10 10:49:56
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 10:12:17
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:02:44
De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21
De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46
De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar...

Toata tevatura asta cu frauda va avea cel mai bun efect pozitiv: urmatorul guvern va trebui sa se asigure ca nici un vot nu va mai fi fraudat pe viitor...

Foarte interesanta logica... .Iata ca inseamna sa furi pentru o cauza nobila,pentru a obtine un efect pozitiv . .Trebuie sa gandim matur si sa evitam pacalelile gandirii care pot sa ne conduca pe o alta logica,respectiv pe faptul ca abia s-a rodat si s-a pus la punct un mecanism de furat voturi.

''abia s-a rodat si s-a pus la punct'' din '90 incoace...

''Foarte fortata'' concluzia:sa furi pt. o cauza nobila...Toate partidele au furat pt. ciolan, dupa cum bine stiti.Eu doar sper sa se puna la punct acel sistem de votare care sa nu permita frauda(pe care toate partidele

Nu,va spun sincer ca nu stiam ca toate partidele au furat pentru ciolan.Ca argument va pot spune ca ,pe cale logica,daca unii fura ATUNCI NU POT FURA DECAT DE LA ALTII.Pe scurt unii fura iar altii sunt furati!Nu cred ca a fost un fel de furt "suveica" in care s-au furat toti (in "cerc") .Dumneavoastra asa credeti ?Spre exemplu PDLul a furat 70000 de voturi de la PSD ,care PSD a furat 70000 voturi de la PNL ,care PNL le-a furat de la PDL si cercul s-a inchis alegerile fiind corecte in ciuda furturilor?

In birou la Basescu intra Videanu: - Sefu, am o veste buna si una rea. Pe care o vreti prima? TB: Pe aia rea. -Sefu, Geoana a luat 60% din voturi. TB: Cuuuuummm???? Atat de mult? Pai si eu cat am luat? -Asta e vestea buna. Dumneavoastra aveti 70%!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:54

De la: xyz, la data 2009-12-10 10:48:29
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 10:23:46
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:15:37Dorinel, sa presupunem ca PNL ramane in opozitie cu spreranta ca va continua criza si vor apare multi nemultumiti vis-a-vis de PDL. Dar daca se termina criza in 2011,apoi 2012 e un an cu crestere economica, pe cine crezi ca va vota poporul?

Pai doamna,indiferent de criza si de durata crizei,daca PNLul va intra alaturi de PDL la guvernare ,lumea nu va mai vota PNL ,pentru simplul si banalul fapt ca nu vor mai exista ca partid in urma acestei guvernari.Inteleg ca domnul Basescu are nevoie de credibilitate si pentru asta doreste PNLul,ar da bine la imaginea falsa pe care dansul se tot straduieste sa o aiba,de lider de dreapta!Sa isi rezolve insa problemele guvernarii fara PNL, prin metodele deja consacrate,furt si lucraturi securiste cu care sa isi faca majoritate parlamentara.

Cum am mai spus, nu stim ce tensiuni vin din teritoriu asupra PNL-ului de la centru.Au mai fost in situatia asta.
''lucraturi securiste''...Prea multa incrancenare.Eu chiar ma gandesc la toate posibilitatile de guvernare,la modul detasat.Sau iar suntem impartiti in portocalii,galbeni,rosii?
Serios acum,credeti ca PNL-ul va ramane in opozitie dupa toate declaratiile contradictorii date de Tariceanu?

Da,eu asa cred.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:58

...Vannea, n-ai ghicit !...sun-l pe Florinache, el tie !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:00

De la: mytcor, la data 2009-12-10 10:58:27...Vannea, n-ai ghicit !...sun-l pe Florinache, el tie !...

Ca tot te vad vesel si amuzat pe baza unor informatii secrete la care tu ai acces ...Ce naiba se intampla pe 10 ianuarie 2010? .Este ziua ta de nastere ?

BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:03

Gata cu alegerile,uitativa pe Ride a Cock,daca nu aveti ce face

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:15

De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 10:54:00
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:15:37Dorinel, sa presupunem ca PNL ramane in opozitie cu spreranta ca va continua criza si vor apare multi nemultumiti vis-a-vis de PDL. Dar daca se termina criza in 2011,apoi 2012 e un an cu crestere economica, pe cine crezi ca va vota poporul?

Pai doamna,indiferent de criza si de durata crizei,daca PNLul va intra alaturi de PDL la guvernare ,lumea nu va mai vota PNL ,pentru simplul si banalul fapt ca nu vor mai exista ca partid in urma acestei guvernari.Inteleg ca domnul Basescu are nevoie de credibilitate si pentru asta doreste PNLul,ar da bine la imaginea falsa pe care dansul se tot straduieste sa o aiba,de lider de dreapta!Sa isi rezolve insa problemele guvernarii fara PNL, prin metodele deja consacrate,furt si lucraturi securiste cu care sa isi faca majoritate parlamentara.

Cum am mai spus, nu stim ce tensiuni vin din teritoriu asupra PNL-ului de la centru.Au mai fost in situatia asta.
''lucraturi securiste''...Prea multa incrancenare.Eu chiar ma gandesc la toate posibilitatile de guvernare,la modul detasat.Sau iar suntem impartiti in portocalii,galbeni,rosii?
Serios acum,credeti ca PNL-ul va ramane in opozitie dupa toate declaratiile contradictorii date de Tariceanu?

Da,eu asa cred.

Eu cred ca cei din PNL se tin rigizi pt. a obtine cat mai mult la negocieri.Ce vor face daca Base(care nu mai poate candida in 2012) zice:''Ok, Crin premier.''?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:20

De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 11:00:48
De la: mytcor, la data 2009-12-10 10:58:27...Vannea, n-ai ghicit !...sun-l pe Florinache, el tie !...

Ca tot te vad vesel si amuzat pe baza unor informatii secrete la care tu ai acces ...Ce naiba se intampla pe 10 ianuarie 2010? .Este ziua ta de nastere ?

n-ai ghicit!....eeeeeeee, nu !....ct oferi p-aa informaie ?...negociem ?
....o vrei criptat sau.... i ntrebi amicii?..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:35

De la: xyz, la data 2009-12-10 11:15:27

Da,eu asa cred.

Eu cred ca cei din PNL se tin rigizi pt. a obtine cat mai mult la negocieri.Ce vor face daca Base(care nu mai poate candida in 2012) zice:''Ok, Crin premier.''?

Base nu va spune niciodata asa ceva deci nu vad de ce ar trebui sa ne gandim la o astfel de varianta.Sa il nominalizaze pe Crin Antonescu premier este tot atat de posibil ca si demisia lui Base spunand ca ii pare rau ca a furat la alegeri.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:37

De la: mytcor, la data 2009-12-10 11:20:22
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 11:00:48

n-ai ghicit!....eeeeeeee, nu !....ct oferi p-aa informaie ?...negociem ?
....o vrei criptat sau.... i ntrebi amicii?..

Iti dau 10 RON Mytcor. .Sper sa apreciezi ca nu ma zgarcesc si dau mult mai mult decat face informatia.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:44

...eu i propun afaceri i tu umbli cu zahareaua !...nah !...nu-i spun !

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:57

PSD A FURAT ANGRO ,si marea lor surpriza e ca ,cu toate furturile si toate manipularile NU au castigat.Logic pdl NU avea cum sa fure .Alianta din jurul ei era mult prea numeroasa ca sa poata face ceva .Surpriza lor este ca ii conditioneaza pe angajati acolo unde ei sunt patroni PSD sau sefi PSD cu inscriera in partid PENTRU PASTRAREA LOCURILOR DE MUNCA .Aceasta este magaria care i-a infuriat pe romaniBa mai mult acolo unde profesorii din facultati sunt PSD -isti au conditionat examenele cu carnetul de membru PSD, si PNL procedeaza la fel .
Insa ,ceea ce NU au retinut ei ,e ca un carnet de membru NU POATE CONTROLA VOTUL .
ROMANII VOR RIDICAREA IMUNITATII PARLAMENTARE ,ASA CA DACA II INFURIATI PREA MULT CU MANIPULARILE VOR VOTA SI MAI MULT TOT BASESCU........

M
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 11:58

CONSTANTIN TANASE
1880-1945
Si cu asta ce-am facut?

Ne-am trezit din hibernare
si-am strigat cit am putut
sus cutare! jos cutare!
si cu asta ce-am facut?
Am dorit cu mic cu mare
si-am luptat cum am stiut
s-avem noua guvernare
si cu asta ce-am facut?
ca mai bine sa ne fie
ne-a crescut salariul brut
dar traim in saracie
si cu asta ce-am facut?
ia coruptia amploare
cum nicicind nu s-a vazut
scoatem totul la vanzare
si cu asta ce-am facut?
pentru-a castiga o paine
multi o iau de la inceput
ratacesc prin tari straine
si cu asta ce-am facut?
traversam ani grei cu crize
leul iar a decazut
cresc intr-una,taxe accize
si cu asta ce-am facut?
totul este ca-nainte
de belele n-am trecut
se trag sforile,se minte
si cu asta ce-am facut?
se urzesc pe-ascuns vendete
cum nicicind nu s-a vazut
tara-i plina de vedete
si cu asta ce-am facut?
pleac-ai nostri,vin ai nostri
e sloganul cunoscut
iarasi am votat ca prostii
si cu asta ce-am facut?

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:00

De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 11:35:57

Da,eu asa cred.

Base nu va spune niciodata asa ceva deci nu vad de ce ar trebui sa ne gandim la o astfel de varianta.Sa il nominalizaze pe Crin Antonescu premier este tot atat de posibil ca si demisia lui Base spunand ca ii pare rau ca a furat la alegeri.

Da, scenariul pare aberant dar,cum am spus, Base nu mai poate candida si,conform analistilor de la televizor,nu va mai dori lupta ci intrarea in cartea de istorie.Deja da semne ca nu va mai fi presedintele-jucator-luptator ,ci presedintele-mediator-conciliator care vrea sa scoata tara din criza.
Privitor la partide,lasand dilema morala la o parte,orice partid are 2 obiective:sa supravietuiasca si sa guverneze. Restul e demagogie.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:14

De la: xyz, la data 2009-12-10 12:00:02

Da,eu asa cred.

Da, scenariul pare aberant dar,cum am spus, Base nu mai poate candida si,conform analistilor de la televizor,nu va mai dori lupta ci intrarea in cartea de istorie.Deja da semne ca nu va mai fi presedintele-jucator-luptator ,ci presedintele-mediator-conciliator care vrea sa scoata tara din criza.
Privitor la partide,lasand dilema morala la o parte,orice partid are 2 obiective:sa supravietuiasca si sa guverneze. Restul e demagogie.

Un rationament destul de corect(nu total corect deoarece nu este finalizat si deoarece dilema morala nu mereu trebuie lasata la o parte) dar incomplet dupa mine.Cand guvernarea iti afecteaza supravietuirea ca partid atunci decizia care trebuie luata este una destul de usoara.Daca la asta mai adaugam si "dilema morala" atunci decizia care trebuie luata este pur si simplu banala.

PS:Daca presedintele este mediator,conciliator etc sau daca macar are intentia aceasta atunci il poate ruga pe Johannis Klaus sa revina asupra deciziei sale si sa accepte un guvern de uniune nationala sustinut de intreg parlamentul.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:18

De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 12:14:02
De la: xyz, la data 2009-12-10 12:00:02

Da,eu asa cred.

Un rationament destul de corect(nu total corect deoarece nu este finalizat si deoarece dilema morala nu mereu trebuie lasata la o parte) dar incomplet dupa mine.Cand guvernarea iti afecteaza supravietuirea ca partid atunci decizia care trebuie luata este una destul de usoara.Daca la asta mai adaugam si "dilema morala" atunci decizia care trebuie luata este pur si simplu banala.

PS:Daca presedintele este mediator,conciliator etc sau daca macar are intentia aceasta atunci il poate ruga pe Johannis Klaus sa revina asupra deciziei sale si sa accepte un guvern de uniune nationala sustinut de intreg parlamentul.

Da,1.supravietuire 2.guvernare in aceasta ordine.
PS:ar fi ideal.Destul batem pasul pe loc.

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:18

Ce facea Geoana cand era ambasador ???? Seara de seara dadea receptii unde veneau tot felul de indivizi betivi polticieni si ei tot betivi si se imbatau pe banii romanilor ,ca asa cere protocolul sa te imbeti mai frate seara de seara .Asta fac ambasadorii beau cu clientii (ca si prostituatele, ca si lor le cere tot protocolul ).Se si vede ca Geoana e un bativ notoriu de pe pungile de sub ochi..

M
reio

486 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:22

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 11:57:06PSD A FURAT ANGRO ,si marea lor surpriza e ca ,cu toate furturile si toate manipularile NU au castigat.Logic pdl NU avea cum sa fure .Alianta din jurul ei era mult prea numeroasa ca sa poata face ceva .Surpriza lor este ca ii conditioneaza pe angajati acolo unde ei sunt patroni PSD sau sefi PSD cu inscriera in partid PENTRU PASTRAREA LOCURILOR DE MUNCA .Aceasta este magaria care i-a infuriat pe romaniBa mai mult acolo unde profesorii din facultati sunt PSD -isti au conditionat examenele cu carnetul de membru PSD, si PNL procedeaza la fel .
Insa ,ceea ce NU au retinut ei ,e ca un carnet de membru NU POATE CONTROLA VOTUL .
ROMANII VOR RIDICAREA IMUNITATII PARLAMENTARE ,ASA CA DACA II INFURIATI PREA MULT CU MANIPULARILE VOR VOTA SI MAI MULT TOT BASESCU........

nu ma lasi ... ?! Frate, am un amic care a fost cu urna mobila printr-o comuna (primar PDL) si imi zicea ca din vreo 60 de persoane una singura nu a votat PDL si aia... din greseala.
Da sectiile speciale ???
Acu, nu sunt in niciun caz PSD-ist dar cand ambele partide au furat, sa spui ca PDL este un fel de ingeras... hai, lasa-ne !

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:24

xyz , iohannis sa stea acolo la el la Sibiu ,noi romanii nu il vrem ,daca tu il vrei ial la tine acasa ,e barbat fain .,pentru tine ,bineinteles .

M
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:33

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 12:24:59xyz , iohannis sa stea acolo la el la Sibiu ,noi romanii nu il vrem ,daca tu il vrei ial la tine acasa ,e barbat fain .,pentru tine ,bineinteles .

Domnul acesta a ajuns sa vorbeasca cu mare siguranta in numele ROMANIEI...

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:42

reio stii bine ca anul acesta nu au mai folosit urnele mobile . despre ce alageri vorbesti ????eu pot sa si nominalizez pe psd-isti care au frat la alegeri .La mine la usa au venit cu cozonac si cu tot felul de minuni .conditionari cu locul de munca al copiilor ,ne au incalecat ca pe vremea colectivazarii ,am fost martor in perioada aceea ,am trait acele vremuri infricostoare si se repeta .Tatal meu a fost conditionat cu loculde munca .Lucra la primarie .A fost chemat la militie ,acolo isi aveau sediu ca sa-i infricoseze pe taraani ,si a fost conditionat ; serviciul sau pamantul .A FOST PENTRU PRIMA SI ULTIMA OARA CAND L-AM VAZUT PE TATAL MEU PLANGAND .Avea de ales .Grea alegere .Si acum e la fel cu PSD si PNL.Ei conditioneaza exzamenele studentilor ,conditioneaza locul de munca ,avansarea pe posturi .In Romania tinerii nu mai au nici un viitor cu partdul fascisto-comunist PSD si PNL .Aceste partide prin modul cum vor sa vina la putere si sa nu mai plece au devenit periculoase.

M
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:46

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 12:24:59xyz , iohannis sa stea acolo la el la Sibiu ,noi romanii nu il vrem ,daca tu il vrei ial la tine acasa ,e barbat fain .,pentru tine ,bineinteles .

Tu nu vrei guvern? Vrei doar circ?Ca paine nu vei avea...

reio

486 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:49

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 12:42:43reio stii bine ca anul acesta nu au mai folosit urnele mobile . despre ce alageri vorbesti ????eu pot sa si nominalizez pe psd-isti care au frat la alegeri .La mine la usa au venit cu cozonac si cu tot felul de minuni .conditionari cu locul de munca al copiilor ,ne au incalecat ca pe vremea colectivazarii ,am fost martor in perioada aceea ,am trait acele vremuri infricostoare si se repeta .Tatal meu a fost conditionat cu loculde munca .Lucra la primarie .A fost chemat la militie ,acolo isi aveau sediu ca sa-i infricoseze pe taraani ,si a fost conditionat ; serviciul sau pamantul .A FOST PENTRU PRIMA SI ULTIMA OARA CAND L-AM VAZUT PE TATAL MEU PLANGAND .Avea de ales .Grea alegere .Si acum e la fel cu PSD si PNL.Ei conditioneaza exzamenele studentilor ,conditioneaza locul de munca ,avansarea pe posturi .In Romania tinerii nu mai au nici un viitor cu partdul fascisto-comunist PSD si PNL .Aceste partide prin modul cum vor sa vina la putere si sa nu mai plece au devenit periculoase.

OK:
1 - cu urnele mobile s-a mers la tara (cel putin) pentru cei care sunt batrani, invalizi etc, care nu se pot deplasa la sectia de cortare
2 - imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu tatal tau dar, multi dintre noi au trait in comunism. Asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem cu mintea acolo chiar daca anumite sechele nu se pot indeparta
3 - ai grija cu PNL ca s-ar putea sa vina la guv alaturi de PSD (care ii face curte insistent ) si atunci s-ar putea sa ti se zdruncine convingerile
4 - partide care vin la putere si nu mai vor sa plece: aici intra si PDL si UDMR, nu ?

reio

486 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:52

scuze... la pct 3 era vorba de PDL. Na ca le-am confundat !

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:54

De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 12:33:25

mnul acesta a ajuns sa vorbeasca cu mare siguranta in numele ROMANIEI...

care este diferenta intre noi doi ??!!!
si tu cu aceiasi siguranta il vrei pe iohannis .De ce rezi ca s-a retras atat de discret acest individ ??se stie cu musca pe caciula ,a traficat copii acest individ pentru organe si nu vrea sa i se scotoceasca prea mult in trecut .Politica e mizerabila ,si a castigat suficient si pentru faptul ca a facut propaganda electorala alintei staliniste .

M
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 12:57

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 12:42:43Si acum e la fel cu PSD si PNL.Ei conditioneaza exzamenele studentilor ,conditioneaza locul de munca ,avansarea pe posturi .In Romania tinerii nu mai au nici un viitor cu partdul fascisto-comunist PSD si PNL .Aceste partide prin modul cum vor sa vina la putere si sa nu mai plece au devenit periculoase.

Superba asta cu examenele studentilor ,au astia ce spune acasa cand pica examenele ..."Pai dragi parinti ,m-a picat PSDul si PNLul prin mogulul ala de profesor,deoarece eu il iubesc pe Base! M-au pus sa jur pe cursuri ca il votez pe Geoana iar in urma refuzului mi-au dat nota 2 .Nu fac contestatie deoarece decanul si rectorul sunt fascisti -comunisti din PNL si PSD iar secretara este UDMRista".

Pun pariu ca fiecare restantier v-ar da o bere pentru ideea asta excelenta!

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:02

Vanea ,intra pe Ride a Cock si calmeazate ,lasa pastilele

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:04

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 12:54:26
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 12:33:25

mnul acesta a ajuns sa vorbeasca cu mare siguranta in numele ROMANIEI...

care este diferenta intre noi doi ??!!!
si tu cu aceiasi siguranta il vrei pe iohannis .De ce rezi ca s-a retras atat de discret acest individ ??se stie cu musca pe caciula ,a traficat copii acest individ pentru organe si nu vrea sa i se scotoceasca prea mult in trecut .Politica e mizerabila ,si a castigat suficient si pentru faptul ca a facut propaganda electorala alintei staliniste .

Nu politica este mizerabila ci unii oameni.Cand ajunge cineva sa spuna ca ambasadorii tot ce fac este sa bea pe banii poporului,ca Johannis face trafic de copii,ca studentii sunt picati de profesorii PSD si PNL,ca PNL si PSD sunt cei care au furat alegerile deoarece vor sa ajunga la putere si sa nu mai plece ,atunci acel cineva nu face politica si doar arunca cu mizerii la un nivel atat de jos incat acel cineva nu poate sa fie decat un sustinator al lui Basescu si al "politicii" sale.Si din cauza unor sustinatori ca tine si ca Cifra imi este scarba de PDL,recunosc asta.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:05

De la: BIOBITA, la data 2009-12-10 13:02:28Vanea ,intra pe Ride a Cock si calmeazate ,lasa pastilele

Mai pasarica,tu nu ai treaba azi pe la Bruxelles?

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:06

Las-o cu sechelele .Aici este vorba de adevar .si adevarul trebuie spus pentru ca generatiile care vin dupa noi sa il cunoasca .Trebuie sa se stie cum a fost facuta colectivizarea de cei care erau atunci in functii de partid PMR ,din acest partid facea parte si Ion Iliescu ,deci cunoaste toate parghiile cu care se poate ingenunchea un popor .Daca tineri de astazi nu vor fi atenti de partea cui trec , si se lasa maguliti de locurile de munca promise de PSD si PNL vor face o mare gresala si ce au plecat in cei 15ani cat au fost la putere cu tata ilici ILIESCU infrunte ,vor pleca si mai multi .Toti cei care vor sa se realizeze vor pleca ,vor ramane cei slabi ,invinsi de structurile stalinisto-comuniste .

M
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:17

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:06:45Las-o cu sechelele .Aici este vorba de adevar .si adevarul trebuie spus pentru ca generatiile care vin dupa noi sa il cunoasca .Trebuie sa se stie cum a fost facuta colectivizarea de cei care erau atunci in functii de partid PMR ,din acest partid facea parte si Ion Iliescu ,deci cunoaste toate parghiile cu care se poate ingenunchea un popor .Daca tineri de astazi nu vor fi atenti de partea cui trec , si se lasa maguliti de locurile de munca promise de PSD si PNL vor face o mare gresala si ce au plecat in cei 15ani cat au fost la putere cu tata ilici ILIESCU infrunte ,vor pleca si mai multi .Toti cei care vor sa se realizeze vor pleca ,vor ramane cei slabi ,invinsi de structurile stalinisto-comuniste .

Tu prezinti situatiile absolut corect si te admir pentru asta.Pacat doar ca le inversezi si in loc de PDL pui PSD si PNL.In privinta comunistilor care au experienta in ingenuncherea unui popor vreau doar sa te intreb doua lucruri :

1)Este adevarat sau nu ca Base a fost membru al ultimului guvern Ceausist,al guvernului Dascalescu?
2)Ce facea Basescu in timpul mineriadelor si de partea cui era?In cazul in care l-ai auzit protestand atunci impotriva mineriadelor sau a lui Iliescu,te rog sa ma anunti si pe mine.

Pagini: << 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: