Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:05
De la: gabryela63, la data 2009-12-10 17:32:11Dupa votul din 6 decembrie si anuntul facut de catre B.E.C., Mihai Eminescu doreste sa revizuiasca "Scrisoarea a III-a" dupa cum urmeaza: DA SUNA FOARTE BINE SI OGLINDESTE REALITATEA !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:09
De la: mytcor, la data 2009-12-10 22:49:57De la: Dorinel, la data 2009-12-10 22:26:40 IN MOD SIGUR AI FOST UTCist CONVINS !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:14
Lista anti-depresie a lui Stash
"1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. ndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cti soferi franeaza brusc n fata voastra! 2. Rencarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cnd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO. 3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica scopul folosirii banilor scrieti pentru marijuana . 4. Cnd snteti pe un coridor, sariti n loc sa mergeti. Apoi ncercati sa numarati cte persoane se uita la voi crucis! 5. Daca snteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti apa plata dietetica . 6. Sunati-va prietenii cu cinci zile nainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap. 7. Cnd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii Am castigat! Am castigat! 8. Daca va aflati ntr-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand ngrozit Salvati-va! Au scapat toate animalele! 9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei! 10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia ntrebati farmacistul unde este cabina de proba! Va garantez ca dupa ce veti fi ncercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie!" Asta am pus-o fiindca ma depresati.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:17
De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 23:14:42Lista anti-depresie a lui Stash te depresurizm !---
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:18
Am pus aia de sus, fiindca pe bula vad numai politica asta idioata care nu face decit sa ne micsoreze nivelul de trai, sau sa ne mentina la un nivel minim suportabil.
Daca nu intelegeti, va umplu forumul numai cu postari morbide. Nu glumesc. Ati ajuns la orice limita suportabila. Bula e de vina. vreau sa vad oameni pozitivi si normali.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:21
De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 23:18:00Am pus aia de sus, fiindca pe bula vad numai politica asta idioata care nu face decit sa ne micsoreze nivelul de trai, sau sa ne mentina la un nivel minim suportabil. Mihai, 2 atomi se plimbau pe o alee n parc, la un moment dat , unul devine instabil i-o ia razna . tii de ce ?... |
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:22
De la: mytcor, la data 2009-12-10 23:17:02De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 23:14:42Lista anti-depresie a lui Stash
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:23
De la: mytcor, la data 2009-12-10 23:21:18De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 23:18:00Am pus aia de sus, fiindca pe bula vad numai politica asta idioata care nu face decit sa ne micsoreze nivelul de trai, sau sa ne mentina la un nivel minim suportabil.
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:25
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:26
De la: mytcor, la data 2009-12-10 23:21:18De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 23:18:00Am pus aia de sus, fiindca pe bula vad numai politica asta idioata care nu face decit sa ne micsoreze nivelul de trai, sau sa ne mentina la un nivel minim suportabil. poate erau siamezi..sigur aveau același nucleu.. eu zic s-si mai traga sufletul pe-o banc..
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:29
uitase sa mearga la vot,n'asa,MYTCOR???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:36
..a-a !...la un singur rspun avei dreptul
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:41
O sa va dau citate din "cartea mortilor tibetana", fiindca va plac lucrurile morbide.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:43
Cind muriti sa fiti atenti la indrumarile celor vii, sa nimeriti unde trebuie, in viitor. Adica sa tineti gura inchisa si urechile deschise.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:43
De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 23:41:40O sa va dau citate din "cartea mortilor tibetana", fiindca va plac lucrurile morbide. ...-i-am postat documentaia necesar.....cam tot ceea ce |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:08
se ramane cu SECHELE de la ultimele alegeri?
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:11
Cei care mor trebuie sa manince anafura sa-si pastreze uzul ratiunii.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:14
De la: nastasemihail, la data 2009-12-11 00:11:48Cei care mor trebuie sa manince anfura sa-si pastreze uzul ratiunii.adica ai vrut sa spui ana[elena,maria,ioana etc.] fura si restu; iau ce ramane,N'ASA???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:29
Un fleac, i-am ciuruit " este declaratia fostului si actualului presedinte Traian Basescu in zorii zilei de 7 decembrie cand a iesit de la numaratoarea paralela. Se pare ca situatia jenanta in care s-a aflat Romania s-a rasturnat in mod firesc, ma bucur cu adevarat ca vom fi din nou condusi de un hot si de un tiran, dar macar nu vom fi condusi de P.S.D. Sa nu se inteleaga gresit, nu simpatizez cu Basescu, dupa cum puteti observa si in postarile mele anterioare, nu simpatizez cu nici un politician din Romania, dar mai bine un rau mai mic decat un virus,o boala, o bataie de joc numita SOCIAL!
Jenant cum s-au bucurat cei de la Partidul Sa ne batem joc De popor, cum s-au crezut invingatori, cu acel speech si acel ranjet ostentativ pe fata lu' Geoana in ochii caruia il vedeam pe Patriciu cum deschide o sticla de sampanie si pe fruntea caruia se citea " idiotilor, v-am prostit din nou, alti 5 ani de furturi dupa cei 12 + perioada comunista ". Mesaj catre poporul roman: Sunteti tampiti! Nu o sa traiti bine!
Albert Einstein
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:44
De la: mytcor, la data 2009-12-10 22:49:57... m-ai ciuruit ... asa'i !!!!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 04:04
Un fleac ... sunt ciuruit ! ! !
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 05:25
De la: Dorinel, la data 2009-12-11 00:44:53Uite ce mai scrie presa internationala Mytcor .... in afara de ceeea ce a postat Sea_Shell ...De la: mytcor, la data 2009-12-10 22:49:57... m-ai ciuruit ... asa'i !!!! Spaniolii de la El Pais spun c problemele sunt din ce n ce mai multe n Romnia. Financial Times l sftuiete pe Traian Bsescu s renune la obiceiurile care au dus la divizarea rii i s colaboreze cu adversarii politici, iar The Wall Street Journal consider c popularitatea lui Basescu este surprinztoare, n condiiile n ara se confrunt cu una dintre cele mai grave crize economice. Analitii citai de Financial Times l sftuiesc pe Traian Bsescu s renune la un obicei vechi al su i spun c trebuie s obin un consens ntr-o ar la a crei divizare i-a adus contribuia. Jurnalitii de la publicaia economic mai spun c eful statului trebuie acum s i depeasc tendina de a-i intimida i manipula aliaii i adversarii. Potrivit Financial Times, stabilitatea Romniei depinde de acest lucru, mai ales c ara nu este un vas aflat n mijlocul furtunii, ci o naiune de 22 de milioane de locuitori cu opinii diferite. Potrivit The Wall Street Journal, victoria lui Basescu este surprinztoare, n condiiile n ara se confrunt cu una dintre cele mai grave crize economice din Europa . Jurnalitii menioneaz c economia Romniei s-a contractat cu 7 % anul acesta, dupa o cretere de 7,1 procente n 2008. i spaniolii scriu despre situaia de la Bucureti. Sub titlul "Romnia Incert", ziaritii de la El Pais noteaz c realegerea lui Traian Bsescu nu a rezolvat deocamdat problemele grave cu care se confrunt ara. Ei amintesc c executivul a fost demis de parlament i subliniaz c realegerea efului statului este contestat de opoziie. Francezii de la Le Monde spun c Bsescu a fost reales la o diferen de cteva zeci de mii de voturi iar diferena extrem de mic este contestat de principalul su adversar, Mircea Geoan. Acest lucru, noteaz jurnalitii francezi, a deschis calea unei perioade de incertitudine care se suprapune peste o criz economic profund. Jurnalitii britanici de la BBC News menioneaz faptul c c Partidul Social Democrat contest rezultatul alegerilor prezideniale la Curtea Constituional, invocnd frauda electoral i cere repetarea alegerilor. Deci ... ?!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 10:35
Am tot citit ce s-a scris pe acest forum...pro si contra...unuia sau altuia. Am scris si eu de vreo doua ori, cate ceva nesemnificativ.
Incerc sa inteleg pe fiecare din cei care scriu pe acest forum, dar sincer va spun ca nu inteleg de ce trebuie sa fim dusmani de moarte, de ce trebuie sa se foloseasca un limbaj trivial. Fiecare are dreptatea lui, fiecare are opinia lui...toate trebuie respectate, dar ca sa ajungi sa te sfasii prin vorbe pentru o opinie sau apartanenta, asta mi-e foarte greu de inteles. Fratilor, la asta s-a vrut sa se ajunga...la o fractura majora in randul populatiei, iar voi le faceti jocul. Treziti-va la realitate si nu le faceti jocul! Mie imi este indiferent cine a castigat alegerile. Oricum, nici unul nu e mai de isprava ca celalalt: nici Base (tiranul...ex-comunistul...etc.), nici Geoana (prostalaul, infatuatul, falsul, marioneta). Daca iau la forfecat fiecare formatiune politica, ajung la concluzia ca fiecare are bube destule in cap, unii mai multe si chiar puroioase, altii mai putine, dar canceroase. Am o multime de exemple sa va dau...exemple negative de la fiecare din gasca politica, dar nu pentru asta am intrat pe acest forum, sa incerc sa arunc cu noroi in unii sau in altii, care oricum sunt manjiti pana la gat. Problema majora care ar trebui sa intereseze pe toata lumea este "ce va fi de acum incolo?...care este drumul pe care trebuie mers ca sa iesim din mizeria asta in care ne cufundam pe zi ce trece, cu ajutorul politicienilor interesati, mai degraba de a ajunge la putere, decat de interesele acestei natiuni flamande si debusolate. Fiecare din voi (noi) a dus-o mai bine intr-un regim sau in celalalt si fiecare poate veni cu motivatii pentru a-si mentine pozitia. Dar oare asta conteaza cel mai mult acum: cine are dreptate? Cu ce ne incalzeste ca Vanea are dreptate, sau Mytcor are dreptate...sau eu am dreptate? Adunati-va energia si opiniile pentru a forta pe cei de la putere sa nu-si mai vada interesul propriu si sa se apuce de treaba pentru a iesi din rahatul asta in care am intrat cu totii. Mi--e scarba de fiecare din cei de la putere ...au ajuns acolo doar pentru a-si contura cat mai urgent si mai mult propriile conturi si averi, nicidecum din interesul pentru tara si natiune. Dar adevarata putere este la noi (plebea), care vom avea un cuvant greu de spus...dar asta numai in conditia sa nu ne sfasiem intre noi). Nu astept nici un comentariu si nici o replica la ce am postat aici. E doar propria mea viziune despre ceea ce vad ca se intampla. Nu-mi place sa fiu jignita si nici nu jignesc pe nimeni. E doar o opinie exprimata pe acest forum (ca doar e libertatea exprimari in aceasta tara...INCA). Si pentru ca se aproprie sarbatorile, va doresc tuturor sa aveti LINISTE, SANATATE si sa FIM FERICITI CU ADEVARAT CU TOTII! Oare cer prea mult? |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 11:15
Ca sa nu ne plictisim, s-a reactivat Base-scandal. Aveti pe site la www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/144123/Rusia-deran....
Acu sa nu incepeti cu de'lea gen: ,,e tare'' ,, se bate cu rusii'', ,,comunistule !'' pt ca este vorba de marea putere de la est si trebuie sa fi inconstient sa dai cu brisca in urs. Limbajul politic nu este totuna cu cel de pe strada. Dar pe omul asta nu-l intereseaza. Mentioneaza ca presa occidentala are un alt limbaj si comportament dar uita ca si dnul Presedinte al Romaniei ar trebui sa foloseasca un limbaj si sa aiba un alt comportament decat cel de golan de strada.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 13:53
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Nu trebuie sa mire faptul ca sunt foarte multe persoane care chiar daca nu recunosc, au de pierdut daca Basescu reuseste sa faca reformele respective ! Acum putem sa intelegem faptul ca sistemul reactioneaza negativ ! Sper ca Baselu sa-si poata pune in practica obiectivele din campanie ! Daca nu o face voi fi unul din cei care vor critica administratia Basescu !Pana la proba contrarie sustin cu tarie faptul ca presedintele doreste binele poporului !
|
|
miha254 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:04
Amice esti....idiot. daca tu crezi ca treaba unui presedinte este sa iti arate ca citesti esti praf. astia ca tine au votat Basescu si o sa ne ducem drak de tot. Auzi tu... e bun ca frecventeaza targurile de carte... incredibil cate naivitate de fapt cred ca e chiar prostie... Sa traiti bine mah...la fel de bine ca si pana acu...
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:08
De la: miha254, la data 2009-12-11 14:04:57Amice esti....idiot. daca tu crezi ca treaba unui presedinte este sa iti arate ca citesti esti praf. astia ca tine au votat Basescu si o sa ne ducem drak de tot. Auzi tu... e bun ca frecventeaza targurile de carte... incredibil cate naivitate de fapt cred ca e chiar prostie... Sa traiti bine mah...la fel de bine ca si pana acu... SICTIR MAMAEEEEEEEEEE!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:10
Sunt impresionata....si f f jignita
. inteligent si profund....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:11
asta inseamna ca iti dau voie sa te impusti
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:13
De la: miha254, la data 2009-12-11 14:04:57Amice sunt IDIOATA . daca tu crezi ca treaba unui presedinte este sa i-mi arate cat de proasta sunt Astia ca tine au votat Basescu sunt mai destepti! Auzi tu... e bun ca frecventeaza targurile de carte... incredibil cate naivitate de fapt cred ca e chiar prostie... Sa traiti bine voi pentru ca noi bugetarii nesimtiti vom fii someri !
|
|
|
|