Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:51
mytcor,vezi ca devii cam superficial si rau si nu prea te caracterizeaza,te rog frumos sa-ti revizuiesti atitudinea si comportamentul,iti multumesc pt.intelegere si sper ca nu mi-o iei in nume de rau
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:55
De la: Silviu, la data 2009-12-11 21:13:44Deci sunteti ca aia de la realitatea ... o tineti p-a voastra ... cu galagia. Sunt cate unii pe care nu-i putem 'acuza' de inteligenta nici in al 12-lea ceas... |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:57
Descarc PDF-ul deteptule i coreleaz datele, nu-mi veni mie cu articole din presa scris !...
Florinache, las-o mai moale cu diversiunea p-aici c ai s-i prinzi urechile prin cinematica-i sofisticat. |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 21:59
Masinile si echipamentele de transport au reprezentat 33,3% din importuri in conditiile in care piata vinzarilor de auto noi a scazut cu peste 60%?!
probabil ca la echipamente de transport au intrat si cheltuielile facute de metrou si CFR pentru noile garnituri si cele ale aviatiei militare pentru avioanele spartan.
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:07
De la: 9am049573, la data 2009-12-11 21:59:30Masinile si echipamentele de transport au reprezentat 33,3% din importuri in conditiile in care piata vinzarilor de auto noi a scazut cu peste 60%?! duomnuuuu, vezi c-i afacere ncheiat pe timpul guvernrii Triceanu, ce dreacuacum ai nceput a-i mzgli firmacuccat ?.. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:14
mytcor,
nu ma refeream la cine a incheiat afacererile ci la momentul platilor! ideea e ca 33% e inca mult deoarece au scazut dramatic vinzarile de auto, utilitare si echipamente agricole. e amuzant ca ai incercat aceasta vrajeala cu scaderea deficitului comercial datorita guvernului boc! se vede cu ochiul liber ca au scazut atit importurile dar si exporturile. singurii care isi freaca miinile de fericire sunt BNR pentru ca ei mereu au militat pentru scaderea consumului populatiei. exporturie se datoreaza lui dacia renault pe care au incheiat-o tot tariceanu.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
9am173411 2 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:25
DOAMNELOR SI DOMNILOR !
Doresc sa aduc unele argumente care va vor lamurii asupra activitatii unui fost ofiter-chiar de marina civila,-care acum imi ureaza ,,sa traiesc BINE" dar acest lucru ,doar domnia sa face. Ofiter in aceiasi promotie cu mine,defiland amandoi in aceleasi conditii,dansul ajunge-printre altele la ANVERS iar eu la vanzari de armament.AMANDOI dadeam aceleasi RAPOARTE la securitate si cu toate ca nu faceam POLITIE POLITICA,uneori ,mai scriam de prieteni ,colegi,neveste.Nu am fost curios daca am DOSAR,dar dansul sigur are. La revolutie,Dansul a stat la televizor,eu am trecut in rezerva in 1988 si am participat la revolutie. Apoi,dupa ce a vandut doua perechi de blugi a ajuns MINISTRU. Nimic imputabil pana aici. Ministru,primar,PRESEDINTE-C.P.U.N.-F.S.N.- P.S.D.R.-PD-la mazilit si pe Frumosul ROMAN-P.D.L., parca prea MULT.Case,avere,fete la pension,gineri care nu ii convin,frate afacerist (poate are nevoie de niste sfaturi),prieteni de GOLDEN BLITZ,asfalturi,borduri,inghetata,pusti si ELENA UDREA, parca sunt prea multe in sensul de a fi cinstit.Daca este presedintele ROMANILOR,deci si al MEU,eu de ce nu am tot asa de multe? Inconjurat de o sleahta de afaceristi care nu vor sa piarda nimic,ajutat de slugoi mici si fara COLOANA VERTEBRALA,iata-l din nou presedinte. Cred ca a venit momentul sa scot si eu asul din maneca.Si atunci ,sa nu va mirati ! |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:31
De la: 9am173411, la data 2009-12-11 22:25:05 DOAMNELOR SI DOMNILOR !chiar asa mare o ai bre,de-ti ajunge pe maneca,nu puteai si talica s-o cobori in jos pe crac???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:31
De la: 9am049573, la data 2009-12-11 22:14:42mytcor, duomnuuu, i n-are dreptate BNR i M.Isrescu ?....voi chiar nu vrei s v apucati de treab?...voi nu vedei c voi v jucai de-a alegerile i-o inei numai ntr-o manipulare mediatic dar cnd e vorba s trecei la treab o dai de gard?... duomnuuuu s ti c-n occident criza s-a tot dus, a rmas numai aia din capul vostru valabl pe tot teritoriul Ro. Ai furat-o de-aici i o dosii acolo la voi pe culoarele i-n sala parlamentului Romn, ntindei voi coarda pn o s plesnasc si-apoi s vedei cotonogeal ce-o s primii de la Flmnzil !...poate am s v vd fugind ca potrnichile pe imensa ntindere a cmpului muncii, ..ce mi-ar plcea s v scoat Golea fumurile demari analiti politico-economici din cap!... |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:36
De la: florinpreda999, la data 2009-12-11 22:31:41De la: 9am173411, la data 2009-12-11 22:25:05 DOAMNELOR SI DOMNILOR !chiar asa mare o ai bre,de-ti ajunge pe maneca,nu puteai si talica s-o cobori in jos pe crac??? si s-o prinzi cu elastic ...sa nu-ti scape ...Da poate omu e exchibitionist ...si are placere ...sa-si arate AS-ul tuturor ...
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:39
Bine scoti AS-ul din ....
maneca ...si ??????Ne-o masuram??/aaaa adica ni-l masuram ??? Care il are (as-ul) mai mare ....lung adica?!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:40
cu limitarea consumului era si ceausescu.
probabil ca rudelor tale le vei spune: de ca sa va luati un televizor color stati cu cel alb negru! cind iti spuneam ca am multi prieteni si amici in vest o spuneam pentru ca nu am vazut la nimeni ca la tine atitea frustrari legate de locuri de unde ai plecat. rupe cordonul ! traieste-ti si tu viata acolo!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:44
Aloooooooo Ceausescuuuuu se-audeeee ???? Te cheama oamenii muncii ...iti duc dorul ..../ia te uita cum te cheama
..nu sughiti nea Nicule???????
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:47
De la: 9am049573, la data 2009-12-11 22:40:38cu limitarea consumului era si ceausescu. ...mda m-am prins, arunc nokia, iai un vertu i apoi trimite un beep !... sau d-l n colo de Logan, cumpr un Maseratti, apoi alimenteaza numai de cte 50,, !... bine duomnuuu !...fudulia-i fudulie, nah !.. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:48
karpov
reciteste postarile lui mytcor si o sa vezi ca am dreptate. prea multa osinda in sufletul lui ... i-l recomand pe goleman
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:49
esti suparat pentru ca ti-am spus ca vii cu vrajeli nascocite ca de obicei cu un copy/paste?!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:51
De la: karpov, la data 2009-12-11 22:44:19Aloooooooo Ceausescuuuuu se-audeeee ???? Te cheama oamenii muncii ...iti duc dorul ..../ia te uita cum te cheama ...ba bine c nu !...a s-i vezi pe toi peste 10 zile c se duc n perelinaj la Ghencea, o s-i aprind lumnari i-o s-i transmit un fierbinte; D'zeu s-l ierte !... |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:55
De la: 9am049573, la data 2009-12-11 22:49:47esti suparat pentru ca ti-am spus ca vii cu vrajeli nascocite ca de obicei cu un copy/paste?! ..s zici mersi i s te-nchini cu dou mini c nu mai pot posta grafice i exemplificri imagistice !.. c-i dichiseam un fotomontaj,.. mai ceva dect cel de la gazeta de perete !..
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:56
Nici nu am crezut vreodata ca un coleg de facultate poate sa aiba o invidie asa mare incat sa posteze pe sait asa ceva. Noroc cu Florin ca este asa simpatic si neutru.
GINA
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:57
Bine,
ma duc sa citesc ceva despre diaspora. cea adevarata! noapte buna!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:58
Ciausesculeeeee ,unde esti tu sa ne veeeeeezi c-am ajuns la spatii veeeerzi
!??? Ceausescu razbunat pentru sangele varsat
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:58
De la: 9am076753, la data 2009-12-11 22:56:33Nici nu am crezut vreodata ca un coleg de facultate poate sa aiba o invidie asa mare incat sa posteze pe sait asa ceva. Noroc cu Florin ca este asa simpatic si neutru. ...tu cu cin' te ceri colombino ?!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 22:59
De la: karpov, la data 2009-12-11 22:58:19Ciausesculeeeee ,unde esti tu sa ne veeeeeezi c-am ajuns la spatii veeeerzi Karpoave, tu chiar vrei s-i tuflesc una peste cciuloi ?.. |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 23:01
De la: 9am049573, la data 2009-12-11 22:57:15Bine, Asa ai dreptate exista o diaspora adevarata (aia a ta care e numai a ta ...)s-o tii si sa n-o dai la nimeni si ....mai multe Romanii .. atatea cate suflete exista .....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 23:04
De la: 9am049573, la data 2009-12-11 22:57:15Bine, ..exact, aia de pe timpul lui Carlos !..c bine faci !...
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 23:05
De la: mytcor, la data 2009-12-11 22:59:52De la: karpov, la data 2009-12-11 22:58:19Ciausesculeeeee ,unde esti tu sa ne veeeeeezi c-am ajuns la spatii veeeerzi Ce caciula ??? ca nu mai am demult am dat-o la reshapat Lumeeeee lume ...Ciausescule unde esti tu ca te plange lumiliiiii si nu sa descurca fara tine ...au fugit de-acasa ...si-au vandut si casili ...p-o nimica toata ...si acum isi roade unghiili de ciudaaaaaaa!!? |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 23:08
Sapteeee vaaaai si-o valeeeee-adancaaaaaa aoooolicaaaaa dodaaaaa
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 23:13
De la: karpov, la data 2009-12-11 23:08:42Sapteeee vaaaai si-o valeeeee-adancaaaaaa aoooolicaaaaa dodaaaaavine luuuupiiii maaaaa manancaaaaaa Sh-aolica dooooodaaaaaa !!!!!!!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 23:59
De la: mytcor, la data 2009-12-11 20:42:27Mersi ba .... Mytcor ! ! ! Ha, ha, ha. Cu oameni ca tine imi fac si eu mersul prin tara asta de someri. Hai sa traiesti bine, da nu p'aci ... pe alte meleaguri. Ha, ha, ha. Ba Mytcor, sunt un om implinit. Am tot ce vreau: o grama de bani, o casa in Mihaileanu, un partid de slugi ... Daca nu ma crezi, cauta pe Gogal. Merge si d'afara. Acum, cand privesc in urma sunt mandru de ce am realizat. Pe unde am fost, s-a vazut. Am vandut toata flota cand eram la transporturi, am facut afaceri de miliarde la primarie, mi-am facut toti prietenii bogati de cand sunt presedinte si le-am tras-o la toti dusmanii. Ha, ha, ha. Am luat-o pe Udrea din parcare si-am facut-o ministra, pe Videanu l-am facut miliardar din niste borduri, pe Berceanu l-am imbogatit de nu-i incap banii nici intr-un tren, iar pe Blaga care era regele contrabandei, l-am pus sef peste politie. Si cate si mai cate Mytcor. Da poate'ti spun mai multe la un sprit. Ha, ha, ha. Poate doua, trei, zece, ca am de unde. De suparat ce a fost Geoana, mi-a dat mie toata sampania ... Cica sa-mi stea in gat. Pai fraierul nu stie ca la cat sunt eu de spritar, mai trebuia sa vina si cu sampania din 2015. Ha, ha, ha. Ce-mi plac glumele mele. Sunt smecher, nu? 5 ani am facut ce-au vrut muschii mei, pe banii fraierilor si unii dintre voi de pe acest forum, m-ati si admirat. Ha, ha, ha. Mersi ba. Hai sa traiesti bine, pe meleaguri straine. Presedintele tau, Traian Ciuruitorul.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 01:41
De la: Dorinel, la data 2009-12-11 23:59:04De la: mytcor, la data 2009-12-11 20:42:27Mersi ba .... Mytcor ! ! ! Ha, ha, ha. Cu oameni ca tine imi fac si eu mersul prin tara asta de someri. Hai sa traiesti bine, da nu p'aci ... pe alte meleaguri. Ha, ha, ha. Mai fraierilor,credeti ca daca se numara voturile anulate(aranjate)se schimba ceva,jocula a fost facut cu Ministerul de interne (Diaspora) si cu sacii cu voturi adaugati in urnele cu fundul dublu
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
|
|