back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:34

titiana

42 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:40

analfabet esti omule. ati nu a-ti. de fapt esti cu analfabetul de basescu

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:49

Stii care tara are cei mai multi negri din uniune ? Romania, 49,6 sunt negri de suparare

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 17:32

Dupa votul din 6 decembrie si anuntul facut de catre B.E.C., Mihai Eminescu doreste sa revizuiasca "Scrisoarea a III-a" dupa cum urmeaza:
- Tu esti Mircea?
- Da'mparate!
- Esti un prost si jumatate!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:12

De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 13:25:54
De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:17:58marine , si mie mi-e scarba de PSD din aceleasi motive pentru care si tu ai acelesi resentimente fata de PDL . Voi a-ti impartit tara in dou asa cum a -ti mai facut-o ;membrii de partid comunist si ceilalti care stateau la cozi sa cumpere picioarele si capul de porc pentru ca muschiuletul si pulpita mergea la activistii de partid precum Iliescu .asta faceti si acum .

Auzi dom'le?!Ce vei spune tu daca se face un guvern PDL-PSD asa cum s-a facut si dupa alegerile din 2008 in care ,tot ca acum,erau certati la cutite ? .Gasesti varianta asta imposibila ?! Vei spune textul ala cu necesitatea pentru binele Romaniei , vei da vina pe PNL ca nu a acceptat sa isi distruga partidul guvernand alaturi de PDL, sau le vei spune pe ambele?De injurat pe Base nu imi fac iluzii ca ati ajunge sa il injurati,orice face el este minunat pentru voi.

www.youtube.com/watch?v=XOlQS-0HLk8

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:15

www.youtube.com/watch?v=cJSfiMF9GUQ&feature=player_embedded#
www.youtube.com/watch?v=2MXMOef2IRQ&feature=related
pentru rusul meu favorit !!!!!!!!!!!!!!!!! si pentru toti geolistii care au pierdut dar nu stiu cum sa se comporte..........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:18

De la: 9am054071, la data 2009-12-10 16:40:08analfabet esti omule. ati nu a-ti. de fapt esti cu analfabetul de basescu
cin' te-a suparat cumetras,spunemi-l mie si am io grija de el,te rog sa nu fii trist si basescu-i comunist

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:30

Eu nu vreau reconciliere cu pinguinii orange.
De pierdut a pierdut Romania.
Prin modul in care au organizat aceste alegeri, boc si pdl ne-au transformat in niste cetateni inferirori ai Europei.
Daca va bucurati la cum au furat e bine. Este a sa cum spunea BAse: e obligatoriu sa ginditi ca el!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am072302

5 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:31

Jandarmii nostri -stapnii nostri,sau a tinerilor nostri demonstranti,cu autorizatie sau nu.Nu trebuiesc arestati tinerii nemultumiti ci doar ascultati !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:53

Broatele

Am ascultat din umbr cntarea lor nalt.
Buchetele de trestii dormeau cu fonet lin.
Era o lun plin n fiecare balt,
i-n fiecare und o piatr de rubin.

Iar nuferii, pe care lianele-i dezgroap
Cnd i-a-nchegat n tremur lumina unui val,
Preau luceferi galbeni, czui adnc n ap
S-nsemne calea lunii spre-ntunecatul mal.

Ostroave mari de umbr nchipuiau corbii,
Iar papura, micat n treact de zefiri,
Nla mnunchi n aer tremurtoare sbii,
Prin pnza de lumin a undelor subiri.

i broatele semee cntau cu glasuri multe
Pe cnd, din nlime, privindu-i faa-n lac,
Un nour singuratic sttea uimit s-asculte
Cum bat ca toaca toate i-o clip toate tac.

Se ridicau departe prelungi bti din palme
i note-adnci de flaut ieeau de jos, din stuh.
Prea c lapideaz tcerea nopii calme
O grindin de note zvrlite n vzduh.

i cum deasupra apei s-amestecau ntruna
Umplnd singurtatea de freamt viu, prea
C toate laolalt apostrofeaz luna.
C fiecare broasc se ceart cu o stea.

Erau ocri n larma lunaticei orchestre
i rug arztoare n tainicul ei zvon.
Spuneau Nemrginirii durerile terestre
Cu imnul lor zadarnic, solemn i monoton...

Cum le-ascultam din umbr acvatica fanfar,
Sub cerul vast al nopii cu ele-am retrit
O noapte luminoas din era teriar.
Nefericit i singur ca primul troglodit.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 19:58

Daca trogloditul e base sunt de acord cu poezia!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:45

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:06:45Las-o cu sechelele .Aici este vorba de adevar .si adevarul trebuie spus pentru ca generatiile care vin dupa noi sa il cunoasca .Trebuie sa se stie cum a fost facuta colectivizarea de cei care erau atunci in functii de partid PMR ,din acest partid facea parte si Ion Iliescu ,deci cunoaste toate parghiile cu care se poate ingenunchea un popor .Daca tineri de astazi nu vor fi atenti de partea cui trec , si se lasa maguliti de locurile de munca promise de PSD si PNL vor face o mare gresala si ce au plecat in cei 15ani cat au fost la putere cu tata ilici ILIESCU infrunte ,vor pleca si mai multi .Toti cei care vor sa se realizeze vor pleca ,vor ramane cei slabi ,invinsi de structurile stalinisto-comuniste .
Tu chiar ai sechele sau .... afara ploua ...
- TRAIAN BSESCU, șef al agenției NAVROM la Anvers,rezidenț a serviciilor secrete, n momentul 21 decembrie 1989 subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, numit de Elena Ceaușescu.Membru al nomenclaturii comuniste;
-THEODOR STOLOJAN, responsabil pentru conturile tovarșului Nicolae Ceaușescu. Membru al nomenclaturii.
- EMIL BOC, șef al UTC la Cluj
Vedeti-va de barnele stalinisto-comuniste de la voi .... penalilor ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:50

Comunistii lor sunt mai buni decit comunistiilor nostri!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:57

De la: 9am049573, la data 2009-12-10 20:50:52Comunistii lor sunt mai buni decit comunistiilor nostri!

Cand omul cade, i piere i umbra !...

...de retinut , domnuuuu !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:58

Ce mai faceti fraierilor?
Mai tineti minte ca v-am promis acum 5 ani c-o sa traiti bine? Ba, da voi chiar m-ati crezut? Ha, ha, ha. Nu pot sa cred ce v-am pacalit, fraierilor.
5 ani am facut ce-au vrut muschii mei, pe banii vostri si unii dintre voi m-ati si admirat. Sunt smecher, nu? Securitatea a fost scoala buna pentru mine.
Am facut la avere pe prostia voastra de n-o sa vada tot neamul vostru de someri, fraierilor. Am luat-o pe Udrea din parcare si-am facut-o ministra, pe Videanu l-am facut miliardar din niste borduri, pe Berceanu l-am imbogatit de nu-i incap banii nici intr-un tren, iar pe Blaga care era regele contrabandei, l-am pus sef peste politie. Si cate si mai cate nici nu vreti sa stiti. V-am zis ca vreau sa combat coruptia Romania si voi chiar ati luat-o de buna.
Si asta in timp ce Ridzi venea si cotiza pentru ca am facut-o ministra. Ha, ha, ha. Sunt cel mai tare. Asta-i Romania la care visez de 20 de ani.
Cum o duc familiile voastre fraierilor? Familia mea e cea mai bogata din Romania. Ne doare de criza cum il doare pe Boc de economie. Pe frate-miu l-am bagat intr-o afacere cu trafic de armament, pe aia mica am bagat-o la parlamentul european, iar lu aia mare i-am luat o casa de un milion de euro. Si asta in timp ce voi, fraierilor, platiti 30 de ani la un apartament amarat. Asta daca mai aveti bani sa achitai creditul.
Invatati de la mine fratilor cum e mersul sau nu-mi ziceti ca vreti sa fiti cinstiti. Numai prostanacii sunt cinstiti.
Sunt un om implinit. Am tot ce vreau: palat in Cotroceni, o grama de bani, o amanta ca lumea si un partid de slugi. Daca nu ma credeti, cautati pe Gogal. Acum, cand privesc in urma sunt mandru de ce am realizat. Pe unde am fost, s-a vazut. Am vandut toata flota cand eram la transporturi, am facut afaceri de miliarde la primarie, mi-am facut toti prietenii bogati de cand sunt presedinte si le-am dat-o la toti dusmanii.
Totusi, va spun sincer ca mai am un vis. Sa fiu validat presedinte si sa desfiintez parlamentul. Sa vezi atunci ce-mi fac de cap. Dar aici am nevoie de ajutorul vostru, fraierilor, ca de asta va si scriu.
Daca nu vreti, o pune Blaga de un ....
Si in caz de ceva, il mai bag in combinatie si pe doctoru Oprescu pe care-l am la mana. Asa ca se rezolva.
Hai ca ma cheama Nuti in pat sa-mi povesteasca ce tunuri a mai dat. Va pupa taticu vostru.

Traian Ciuruitorul

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 20:59

in afar de copy/ paste mai stii ceva?

9am174475

2 mesaje
Oras: Campina

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:05

succes Basecu i/ai ciuruit bine.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:06

De la: 9am049573, la data 2009-12-10 20:59:12in afar de copy/ paste mai stii ceva?
Da ... de exemplu sa mai dau un copy paste .... la cei cinci ani sub mandatul Traian Basescu ...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:08

De la: 9am174475, la data 2009-12-10 21:05:19succes Basecu i/ai ciuruit bine.
e bine in vacanta,nu???sa vezi ce patesti cand te-oi intoarce la pavilionul C,daca nu-ti iei medicatia ce patesti de la baietii veseli

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am174475

2 mesaje
Oras: Campina

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:09

Succes BASESCU . I/ai ciuruit BINE!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:22

De la: 9am174475, la data 2009-12-10 21:09:59Succes BASESCU . I/ai ciuruit BINE!
nu v-a invatat la sedinta si alte slogane???grija mare sa nu-ti bubuie vena de la cap de atata cultura cata va baga la cerebel comunistii portocalii

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:27

De la: 9am049573, la data 2009-12-10 20:59:12in afar de copy/ paste mai stii ceva?

copy/paste duomnuuuu, aa cum face nenea Oprea cu procesele verbale, cele "falsificate",,,,duomnuuu..

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:47

mytcor,
sincer , nu prea ma intereseaza daca psd vor cistiga. in fond ei au cules ce au semanat, pentru ca ei au inventat turismul electoral si votul mortilor.
ce pot sa-ti spun e ca in romania lumea nu-l dorea pe basescu presedinte si o sa vezi ca atitudinea opiniei publice fata de emigrantii romani (nu inteleg de ce va spuneti diaspora, aceia sunt oale si ulcele, voi sunteti niste amariti care ati plecat in lume pentru o bucata de piine mai alba).
daca italieniilor le-a fost teama de ceva in scandalul cu mailat si ceilalti a fost de opinia publica din romania. eu le-am facut atunci o demonstratie unor prieteni. nici nu iti imaginezi ce politicos mi-au raspuns la un e-mail camera de comert din milano.
acum ca hotii romani de buzunare din italia au votat cu base o sa vezi ca in momentul in care italienii vor realiza ruptura intre cei de acolo si cei din tara le-o vor trage iar.
eu sunt anti basecu. probabil ca e onorant sa fii la o intilnire sau activitate cu presedintele tarii. eu am refuzat acum vreo doua luni sa merg la un simpozion la care in una din zile a aparut si base. au aratat la televizor ce promisiuni si baliverne a spus atunci si m-am felicitat ca nu m-am dus acolo.
il consider in continuare cel mai mare pericol pentru democratia amarita din romania.
sunt multi flaminzi care asteapta minuni de la el. ca fost marinar ar trebui sa nu uite ca in parabola cu pestii isus nu era singur, avea apostolii linga el.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:50

erata: atitudinea opiniei publice fata de emigrantii romani se va schimba. si nu in bine.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 21:59

De la: 9am049573, la data 2009-12-10 21:50:51erata: atitudinea opiniei publice fata de emigrantii romani se va schimba. si nu in bine.

...radicalismul opiniei publice fa de emigranii economici nu-i o noutate, rile nordice ...nu-i cazul, celelalte, posibil...depinde spre ce palier social priveti...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:06

Hai sa terminam odata cu subiectul asta de doi bani .... Chiar nu mai merita ...!!!
Ramane un presedinte penibil, hulit de romani ...., care nu va reusi sa duca la capat nici un gen de promisiune ... din simplu motiv ca nu intelege cum e cu politica.
Eu doar atat va spun ... fie va fi guvern minoritar PDL sau un altul din care va fi exclus PDL-ul. In prima varianta ... nu cred ca e nevoie de comentarii, in ideea ca singuri isi va duce crucea spre cel mai penibil presedinte pe care l-a avut Romanai din '89 incoace ... in cea de-a doua varianta ... mandatul sau va fi unul de complezenta si visul sau de a forma un mare partid ... e compromis definitiv.
Oricum ... si intr-o varianta si in alta ... pierde ... din pacate si noi toti, ca n-am avut intelepciunea si maturitatea politica sa intelegem ca nu putem merge in continuare cu demagogia ieftina si ''ba pe-a ma-tii" .

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:18

De la: Dorinel, la data 2009-12-10 22:06:27Hai sa terminam odata cu subiectul asta de doi bani .... Chiar nu mai merita ...!!!
Ramane un presedinte penibil, hulit de romani ...., care nu va reusi sa duca la capat nici un gen de promisiune ... din simplu motiv ca nu intelege cum e cu politica.
Eu doar atat va spun ... fie va fi guvern minoritar PDL sau un altul din care va fi exclus PDL-ul. In prima varianta ... nu cred ca e nevoie de comentarii, in ideea ca singuri isi va duce crucea spre cel mai penibil presedinte pe care l-a avut Romanai din '89 incoace ... in cea de-a doua varianta ... mandatul sau va fi unul de complezenta si visul sau de a forma un mare partid ... e compromis definitiv.
Oricum ... si intr-o varianta si in alta ... pierde ... din pacate si noi toti, ca n-am avut intelepciunea si maturitatea politica sa intelegem ca nu putem merge in continuare cu demagogia ieftina si ''ba pe-a ma-tii" .

Ia mai du-te bai si guita la alta masa! M-am saturat de mutra ta de broscoi pesedist prost!
Du-te dreaq cu Geoana al tau ca parca ati fi facuti de o mama, asa sunteti de prosti amandoi!
Chiar nu iti dai seama cat esti de penibil cu vaicarelile tale?
Ati pierdut bey kknarilor! Nu pricepi?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:26

De la: black10131307, la data 2009-12-10 22:18:41
De la: Dorinel, la data 2009-12-10 22:06:27Hai sa terminam odata cu subiectul asta de doi bani .... Chiar nu mai merita ...!!!

Ia mai du-te bai si guita la alta masa! M-am saturat de mutra ta de broscoi pesedist prost!
Du-te dreaq cu Geoana al tau ca parca ati fi facuti de o mama, asa sunteti de prosti amandoi!
Chiar nu iti dai seama cat esti de penibil cu vaicarelile tale?
Ati pierdut bey kknarilor! Nu pricepi?
Ramane sa guvernati voi tara si sa ne aratati ce puteti ...
Oricum, nimeni nu se aliaza cu voi, poate UDMR-ul si pun ramasag pe asta.
Degeaba iti versi frustarile p'aci ... ca si pana acum, nimic nu veti face sau reusi ... poate doar sa aveti grija sa ramanem pe ultimul loc in Europa la toate capitolele.
Si legat de vaicareli ... paremi-se ca PDL-ul se tot vaicareste pe langa PNL ... doar, doar o intra alaturi de ei la guvernare. Vise taica .... sau doar cu Crin Antonescu premier ! Hai pa !
Du-te si ciuruiste in continuare ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:49

De la: Dorinel, la data 2009-12-10 22:26:40

bula electorala

Aveam odat, ntr-o glastr,
Dintr-un cristal, sensibil, fin,
Pe un pervaz, la o fereastr,
Trei roii trandafiri i-un crin.

Ce stranie alturare,
Total opus legii firii,
Aa o delicat floare,
ntr-un pocal cu trandafirii!

I-a luat asear bunicua,
C-aa e dnsa,grijulie,
i le-a dat ap cu cnua,
i un bnu,...aa,... s fie!

Afar,-n stratul din grdin,
n frigul aspru i zbanghiu,
Se ridica, lng-o sulfin,
Un trandafir portocaliu.

Avea pe vrf, cumva, lsate,
Un numr mare de petale
Dar i uvie adunate
Pe zonele occipitale.

Cretea cu spini i cu prestan,
Aa cum trandafirii cresc,
mprtiind n ambian,
Un damf de rom marinresc.

Din vaz chicotea buchetul,
C-n cas-i cald i este bine,
i-afar,-ncetul cu ncetul,
Te uit, iarna crunt vine.

Dar, vai, nenorocit faz,
Numai un pic btut-a vntul,
C geamul s-a izbit de vaz
Fcnd-o una cu pmntul.

Iar trandafirul din poiat,
Udat i adpat de ploi,
A nflorit a doua dat,
Iar cei cu crinul... la gunoi!

Rezult-nvturi morale:
Cnd pierd contactul cu pmntul,
Buchetele artificiale,
Le-mprtie pe dat vntu!

a postat-o coradu pe cellalt tpoic, Dorinele,, aa-i c -i beeeeeeton ?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:02

SUPER POEZIA TA,MYTCOR

Pagini: << 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: