Info
x
Basescu
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:57
Jurnal .... azi 09.12.2009 ... Traian Basescu
Multa lume ma intreaba ce am facut in ultimii 5 ani… Dar nu se vede si fara binoclu ? - Am condamnat comunismul dar, mi-am pãstrat tovarasii in functii importante. Nu stiu ce dracu am facut cu dosarul meu de securitate ca nu-l mai gasesc… - Mi-am tras casa in Mihaileanu la un pret avantajos… - Sunt un bun familist: Dupa ce am alimentat conturile fiicelor mele cu bani de la Luxten-Primaria Capitalei, pe cea mica am facut-o europarlamentar iar pe cea mare am facut-o proprietara de penthause in Baneasa. - Am facut din Voronin presedinte si pentru asta moldovenii de dincolo de Prut mi-au multumit. Nu toti, doar 94%. - Am adus Romania in UE ca s-o fac de rusine si am adus-o la egalitate cu Trinidad-Tobago in lume. - Ma pricep la multe moshule…Stiu sa fac din plutonieri, generali si din inghetata grenade si AKM-uri… - Mai sunt niste gãozari si pãsarici care ma critica si asta nu e bine…dar si eu i-am ciuruit. - Am pus țepe in Piata Victoriei dar nu le-ati vazut voi. Erau sub borduri. Pe orizontalã. Dar sub asfalt ati cautat ? - Am riscat ca un erou in primul mandat cand am spus ca demisonez de aceea am si revenit. - M-am opus legii pensiilor spunandu-le oamenilor ca nu am de unde sa le dau bani si m-am tinut de cuvant…ia sa se mai duca ãstia si la munca… - M-am purtat eu ca un dictator dar am fost si ascultator… V-am “ascultat” pe toti. Daca nu ma credeti intrebati-o pe Elena Udrea. Ea are si listing-ul… - Sunt si sentimental moshule…rad oriunde, oricand si plang la comanda. - Iubesc cultura. Mi-am tras si o manea cu care am iesit pe sticla in prime-time la Taraf si EtnoTV. In urmatorii 5 ani in colaborare cu Florin Salam si Naste din Berceni vreau sa scot un album complet de manele cu care sa bucur romanii care m-au votat si vreau sa termin de citit “Levantul”. - L-am taiat si pe Ceausescu la nazdravanii. Ãsta a fost un mic copil in fata mea. Poi cine a produs datorii mai mari decat mine ? Crezi ca e usor sa imprumuti aproape 100 miliarde de euro ? - Eu si gasca mea de la Golden Blitz am facut cele mai mari afaceri cu statul. Prietenii stiu de ce. Sunt cele mai sigure. De asta am si reusit. - Am realizat 240 km de autostrada, asfaltari si pasaje cu firmele prietenilor mei din PD-L. - Suntem o echipa de profesionisti…Am condus Romania pe ultimul loc in Europa. Sa continuam impreuna ! Dar am si angajamente, promisiuni: In urmatorii 5 ani voi alunga definitiv saracii din PD-L, vom controla la sange firmele care ne deranjeaza.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:57
SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 21:59
De la: xyz, la data 2009-12-09 21:56:18Repet, doar daca PNL-ul va avea postul de prim ministru (exclus Tariceanu ... desi personal il admir mult ca om).De la: Dorinel, la data 2009-12-09 21:39:50De la: xyz, la data 2009-12-09 21:36:06Nu se poate .... Pe langa faptul ca accepta Tariceanu, mai trebuie sa accepte si PNL-ul asta. E simplu, nu ?!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:02
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 3/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:05
De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:57:42SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte U erai cu Geaona acuma teai dat in tabara lui Basescu:))) lol si mi criticm criticam pe alti ce fac si ce sant |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:05
De la: Dorinel, la data 2009-12-09 21:59:41De la: xyz, la data 2009-12-09 21:56:18Repet, doar daca PNL-ul va avea postul de prim ministru (exclus Tariceanu ... desi personal il admir mult ca om).De la: Dorinel, la data 2009-12-09 21:39:50De la: xyz, la data 2009-12-09 21:36:06Nu se poate .... Pe langa faptul ca accepta Tariceanu, mai trebuie sa accepte si PNL-ul asta. E simplu, nu ?! Da, si eu il apreciez, oricum il prefer Crinului ofilit. |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:07
De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar...E mai mult decat jenanta ... a tras partidul in fata morilor de vant. Chiar daca au dreptate cei de la PSD, e greu sa se dovedeasca fraudarea a peste 100000 de voturi ... Asta nu inseamna ca nu s-a fraudat.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:10
De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... Toata tevatura asta cu frauda va avea cel mai bun efect pozitiv: urmatorul guvern va trebui sa se asigure ca nici un vot nu va mai fi fraudat pe viitor... |
|
|
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:19
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-09 22:05:40prietene,io nu am culoare politica,daca inca nu ai inteles afla acum:io critic tot ce misca si este impotriva bunului simt si a romanilor si romanieiDe la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:57:42SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:21
PRIETENE ULTIMULDON,asta inseamna sa nu citesti tot ce scrie preopinentul tau,sa te informezi temeinic si sa incepi sa injuri si sa critici
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:23
Tariceanu:''Daca mi se cere sa fiu prim ministru in guvern, cu placere,este de preferat sa participam activ la hotararile luate in guvern."
Dan Radu Rusanu:''PNL in opozitie.'' Nu mai inteleg nimic. |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:27
De la: xyz, la data 2009-12-09 22:23:58Tariceanu:''Daca mi se cere sa fiu prim ministru in guvern, cu placere,este de preferat sa participam activ la hotararile luate in guvern."NICI NU TREBUIE SA INTELEGI,P/N.L. DE DUPA '90 NU A FOST NICI MACAR O PATA DE LUMINA FATA DE PARTIDUL ISTORIC CARE A CREAT ROMANIA MARE,TOTI SUNT NISTE LACOMI SI TRADATORI
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:28
Tariceanu rectifica:''Am spus ca vreau sa fac parte dintr-o echipa de negociere, nu de guvernare", desi Realitatea tocmai a dat inregistrarea video:''guvernare''.
Bre,nehotarati sunt oamenii astia... |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:30
De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:57:42SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:34
Domnului Traian Basescu ii doresc sa aiba putere si rabdare cu asa parlamentari , care se gandesc numai la ei.Nimeni nu face nimic ,sta totul pe loc si ei au timp de reclamatii inutile .
GINA
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:37
De la: 9am076753, la data 2009-12-09 22:34:14Domnului Traian Basescu ii doresc sa aiba putere si rabdare cu asa parlamentari , care se gandesc numai la ei.Nimeni nu face nimic ,sta totul pe loc si ei au timp de reclamatii inutile .Bine ca Traian Basescu se gandeste la noi ....
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:50
....astazi m-am gândit sa verific cartelele de pontaj ,...mdeh !..prezenta la serviciu !
Presedintele în functie al ROMÂNIEI, T. Basescu ?......PREZENT !...-conf. of. de presa- ok. Presedintele Senatului ROMÂNIEI, M.Geoana ?.......ABSENT !..............................nu-i OK !.... Sentorii ROMANIEI.............................................?.......ABSENTI !.............................nu-i OK !.... Presedintele Camerei Deputatilor............................?.......ABSENT !..............................nu-i OK !.... Deputatii ROMÂNIEI............................................?.......ABSENTI !.............................nu-i OK !.... Mai Dorinele, eu stiam ca-n Ro au fost alegeri prezidentiale, nu legislative,....asa-i ?.....unde-s reprezentantii vostri politici Dorinele, CHIULESC?.....Hmmmm!.... Pune mâna si citeste WSJ, vezi de ce românii au votat pe T.Basescu si n-au dorit a se re-ntoarce-n urma cu 20 de ani votând pe M.Geoana ca reprezentant al socialistilor si direct mostenitor al fostilor pcr-isti ceausisti. Ma, nu pune carul înaintea boilor, Dorinele !...ia fa tu o analiza la rece a scenei politice românesti, a clasei politice , suprapune interesele voastre- intereselor lor si vezi de ce nu prea aveti guvern, de ce se-ntîrzie,...se-ntîrzie....pe seama voastra nu pe-a lor.... Dorinele, mi-ati spart creierii cu proiectul Johannis ºi deºteptacioasa coaliþie din spatele sãu, poþi sã-mi enunþi 5 mãsuri de redresare economico-financiarã ºi 3 mãsuri anti crizã ale proiectului Johannis W.Klaus?...( sa-mi dai si sursa, ok ? )... ...sunt curios cît o sã dureze aceastã joacã, apoi am sã calculez câti € are sã vã coste per CAPITA! ..Dorinele, orgoliile PNL-iºtilor, s-ar putea sã vã trimitã-n alegeri anticipate, cam naºpa chestia dacã s-ar întîmpla, Dl. Ghiºe, încã nu ºi-a achitat creditul bancar contactat pentru a-ºi susþine precedenta campanie electoralã, vr-o 50.000 €, ...n-aºa? ...ºi mã rog, chiar dacã nu s-ar ajunge la anticipatele respective, de unde achitã ratele domnul, din indemnizaþia de parlamentar?...Dorinele, noi ãºtia de p-afarã suntem cam paraleli cu realitatea româneascã,...n-aºa?... |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:53
De la: sea_shell, la data 2009-12-09 22:30:22De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:57:42SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte ...ºi tu l-ai crezut !... ..Hai Florinache cã nu mai este aºa mult pâna pe 10 Ian. 2010....acum vãd cã te dai cu fofârlica sã-þi faci lobby-n PD-L ?...
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 22:59
De la: mytcor, la data 2009-12-09 22:50:41 Mytcor, in unul din mesajele mele de azi am facut cat se poate de clar o afirmatie ... Am sa o reiau: ''... mai bine in opozitie pentru integritatea PNL-ului, ceea ce aproape cred ca se va intampla, si sa treaca prin parlament un guvern exclusiv PDL sau PDL-UDMR. Nu pot fi de acord sa se tegiverseze la nesfarsit formarea unui guvern. Asta ne va aduce mari prejudicii economice si sociale in 2010'' ...
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:00
Miscari pe scena politica:
www.realitatea.net/antonescu–tariceanu-s-a-dus-sa-pupe-papucul-s... www.mediafax.ro/politic/oprea-se-face-simtita-necesitatea-unei-f... www.gardianul.ro/PDL-vrea-sa-si-schimbe-denumirea-in…-PNTCD-s150... |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:02
De la: xyz, la data 2009-12-09 23:00:15
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:06
De la: mytcor, la data 2009-12-09 22:50:41Mytcor ... se va trece prin parlament un guvern exclusiv PDL sau PDL-UDMR ... si asta cat de curand.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:06
De la: Dorinel, la data 2009-12-09 22:59:07De la: mytcor, la data 2009-12-09 22:50:41 motiveazã: ...de ce PNL în opoziþie ?...tu ai impresia cã mãsurile draconice fiscal-financiar-economice ce vor fi aplicate de cãtre urmãtorul guvern,-indiferent care va fi acela- va eroda PNL-ul dacã va intra în guvern?... cred cã te înºeli, mai repede se va eroda alãturi de PSD în opoziþie !...citeºte presa internaþionalã ºi-ai sã observi foarte uºor cum sunt pecepuþi socialiºtii lu M.Geoanã, mai ales dupã contestarea ultimului tur de scurtin prezidnþial. Dacã PNL, opteazã pt. opoziþie, alãturi de PSD, atunci poþi sã le cânþi ceva bisericesc de p-acum !... |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:09
De la: Dorinel, la data 2009-12-09 23:02:38De la: xyz, la data 2009-12-09 23:00:15 Business News & Financial News - The Wall Street Journal - WSJ.com ...aceasta-i biblia presei inernaþionale Dorinele, nu Gardianul tãu !... |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:14
De la: mytcor, la data 2009-12-09 23:06:44E simplu de raspuns: pentru integritatea acestui partid, pentru existenta lui in continuare .... Orice formula de guvernare alaturi de PDL, ar fi sinucidere curata fara un premier din randurile PNL-ului. Experienta cu aripa liberala incropita in PD ... nu se uita asa usor. Cat despre PSD ... se vor delimita de ei dupa decizia (care este cat se poate de clara de pe acum) de validare a alegerilor de catre CCR.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:17
De la: mytcor, la data 2009-12-09 23:09:07Sunt abonat la WSJ ... si citesc. Cat despre Gardianul ... n-am nimic in comun cu ei sau sa-i citesc.De la: Dorinel, la data 2009-12-09 23:02:38De la: xyz, la data 2009-12-09 23:00:15
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:48
Daca ramineti cu Base,nu mai sinteti interesanti si nici investitiile straine nu prea mai vin in Romania.
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:53
De la: mytcor, la data 2009-12-09 22:53:51prietene mytcor,nu ma intereseaza sa ma dau bine cu p.d.l.-istii,io am buni prieteni in absolut toate partidele din romania,insa prefer sa raman departe de orice patimi sau propaganda desantata,am o mare rugaminte ce se va intampla pe 10 ian. 2010 si io nu stiu,multumesc pt. intelegere,ASTEPT URGENT RASPUNSDe la: sea_shell, la data 2009-12-09 22:30:22De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:57:42SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte
Albert Einstein
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:58
De la: 9am076753, la data 2009-12-09 22:34:14Domnului Traian Basescu ii doresc sa aiba putere si rabdare cu asa parlamentari , care se gandesc numai la ei.Nimeni nu face nimic ,sta totul pe loc si ei au timp de reclamatii inutile .Oltul a fost luat cu totul 08 Dec 2009 Marian Ghiteanu | 25 comentarii | 10579 vizualizari Rating: 18 voturi Marime text a A Trimite pe email Comenteaza * foto(13) În Slatina, primarul PDL Darius Vâlcov s-a dedat unui adevãrat dezmãþ organizatoric pe 6 decembrie a.c. pentru influenþarea ºi fraudarea votãrii în favoarea lui Traian Bãsescu. Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Slatina asaltata de haita PDL-ista 08 Dec 2009 Slatina asaltata de haita PDL-ista Hartia trimisa la BEC 08 Dec 2009 Hartia trimisa la BEC Oltul a fost luat cu totul 08 Dec 2009 Oltul a fost luat cu totul Oltul a fost luat cu totul Primarul Darius Vâlcov, pe post de general al armatei de sãraci folosite ca masã de manevrã electoralã. Secundat de deputatul PDL Daniel Bãrbulescu, dar ºi de viceprimarul Ana Anghel, din arsenalul lui Vâlcov nu a lipsit aproape nimic: ameninþãri, mitã electoralã sub formã de bani sau produse alimentare, eliminarea poliþiei ºi a jandarmeriei din secþiile slãtinene, prin ordin prefectural, implicarea poliþiei comunitare locale, aflatã în subordinea sa directã, în distribuirea mitei electorale ºi îndrumarea oamenilor sã voteze cu Bãsescu ºi multe altele. De la centru, judeþul Olt ºi municipiul Slatina au fost controlate de Vasile Blaga. Ministrul „de fapt“ al Administraþiei ºi Internelor ºi-a trimis în zonã oameni de încredere. Publicitate Timp de o sãptãmânã înaintea turului al doilea al scrutinului prezenþial, patru comisari ºefi din Inspectoratul General al Poliþiei Române au stat în zonã pentru ca nu cumva structurile MAI din Olt ºi Slatina sã greºeascã ºi sã aplice legea în ziua scrutinului! Practic, Vâlcov a apelat la toate mijloacele ºi pârghiile pe care le-a avut la îndemânã: funcþionarii primãriei ºi cei din deconcentrate, firmele aflate în subordinea primãriei, bani, produse alimentare, autobuze pentru transportul, sub control PDL, a sute de oameni cãtre secþiile de vot, postul local de televiziune Olt TV, condus de nevasta deputatului Bãrbulescu, sãrãcimea oraºului, þiganii din cartierele mãrginaºe. Toþi ºi toate au fost mobilizate de Vâlcov, secundat de Bãrbulescu, pentru realegerea lui Bãsescu. Toate acestea în timp ce pesediºtii erau ameninþaþi, urmãriþi, ºicanaþi de forþele paramilitare ale lui Darius Vâlcov. Asta într-un judeþ în care altãdatã PSD fãcea legea, chiar ºi acum preºedintele Consiliului Judeþean Olt fiind de la partidul lui Geoanã. Pe 6 decembrie, în Slatina, Bãsescu a fost votat de 20.266 cetãþeni (50,22 %) ºi Geoanã de 19.785 de alegãtori (49,78 %). Pe judeþul Olt, Geoanã a obþinut 57,53 %, iar Bãsescu 42,47 la sutã. Ghetou pentru votanþi la Loctrans În dimineaþa zilei de 6 decembrie, primarul Vâlcov a adunat aproape o mie de oameni în curtea Loctrans SA, compania localã de transport în comun aflatã în subordinea Primãriei Slatina. Angajaþi ai primãriei, funcþionari ai deconcentratelor, asistenþi maternali, asistaþi sociali ºi absolut toþi cei ale cãror locuri de muncã sau venituri depind, într-un fel sau altul, de primãrie au fost convocaþi, telefonic sau direct, în curtea firmei Loctrans, pentru dimineaþa zilei alegerilor. Dupã ce li s-au dat bani ºi pungi cu alimente, unora, în timp ce altora doar li s-a promis cã li se va da, au fost instruiþi de Vâlcov ºi Bãrbulescu cum sã voteze, apoi au fost aliniaþi pe secþii, încolonaþi ºi îmbarcaþi în autobuzele Loctrans. Imaginile, foto ºi video, surprinse de ziariºtii locali sunt dezolante ºi par incredibile pentru o þarã europeanã la începutul mileniului III. Oameni adunaþi în turmã, þinuþi cu arcanul dupã gardul de fier al firmei de transport local, o gloatã amestecatã - funcþionari, þigani, sãraci, handicapaþi - ascultând supusã un papiþoi de lux care îi controleazã votul prin ameninþãri, promisiuni sau bani, care le indicã unde sã voteze ºi cum, cã altfel e de rãu! Între imaginile gloatei de la Loctrans Slatina ºi cele transmise de agenþiile internaþionale cu disperaþi din Somalia care se bat pe ajutoarele trimise de organizaþiile umanitare, diferenþele sunt doar de þoale ºi de culoarea pielii! La Esplanada, momiþi cu daruri de Moº Nicolae Dupã organizarea ºi trimiterea turmei de la Loctrans la vot pentru Bãsescu, în cursul aceleiaºi dimineþi, Vâlcov ºi Bãrbulescu, supranumit de slãtineni „Ciomag“ pentru scandalul în care a fost implicat în 2008, au convocat alte zeci de oameni în faþa casei de culturã a sindicatelor, la Esplanadã. Una dintre femeile convocate de gaºca primarului Vâlcov la Esplanadã ne-a povestit, sub protecþia anonimatului, cum au fost oamenii chemaþi, sub pretextul cã se dau daruri pentru copii. „Eu am un copil cu handicap, astfel cã iau o indemnizaþie, pe cartea de muncã, ca asistent special. Sâmbãtã, m-a sunat o doamnã de la primãrie, care rãspunde de noi, ºi mi-a spus cã duminicã sã fiu la Esplanadã, cã aºa a dat ordin doamna viceprimar Anghel. Mi-a zis cã s-ar putea sã ne dea cadouri pentru copii, de Moº Nicolae. Dar mi-a mai zis cã, dacã nu mã duc, s-ar putea sã am probleme cu indemnizaþia, cu cartea de muncã chiar. M-am dus. În acea dimineaþã erau domnul primar, domnul Bãrbulescu ºi alþi oameni de la PDL. Le-au zis oamenilor adunaþi acolo ºi sã meargã la vot, sã voteze cu Bãsescu, dar mai pe ºoptite, cã era ºi ceva ziariºti pe acolo. Am mai înþeles cã la unii le-au dat cadouri, dar mie nu mi-a dat nimic. Eram ºi cu fetiþa mea, pe care o asist. Curioasã ºi revoltatã, m-am dus la domnul Vâlcov ºi l-am întrebat când ne dã cadourile pentru copii de Moº Nicolae, cã eu de aia am fost chematã acolo. Domnul primar mi-a zis cã el nu a convocat pe nimeni ºi cã darurile pentru copii se dau de Moº Crãciun, nu acum, cã am înþeles eu greºit ºi cã nimic nu e adevãrat. Dupã ce a zis asta, m-au îndepãrtat gardienii publici de lângã dom’ primar ºi dânsul a plecat cu cortegiul ºi cu gloata dupã el. Eu am plecat supãratã ºi asta a fost tot. Mi s-a pãrut groaznic sã-þi baþi joc de niºte oameni amãrâþi ca noi, ºi sãraci, ºi bãtuþi de soartã.“ Poliþiºtii comunitari, gorilele pedeliste ale lui Vâlcov Cum spuneam, poliþiºtii comunitari din subordinea lui Vâlcov au fost puºi la treabã pentru votarea lui Bãsescu. Sub conducerea ºefului, un anume Antoane Mãricuþoiu, un individ despre care nu prea se ºtie care-i este meseria de bazã, poliþiºtii comunitari au fost transformaþi de Vâlcov în veritabile gorile pedeliste puse sã facã toate treburile ilegale, din ordinul primarului. Au agresat ziariºti sau simpatizanþi ai altor partide, au supravegheat transportul ºi distribuirea mitei electorale, au urmãrit îndeaproape cum grupurile mituite de oamenii PDL se duc în secþiile de votare, au transportat, dupã unele surse, chiar produsele alimentare pentru mituirea oamenilor. I-au apãrat pe cãrãuºii mitei electorale, fie cã o fãceau cu maºinile, fie cu rucsaci ºi genþi de voiaj, din uºã în uºã. Au intimidat oamenii ºi, nu în ultimul rând, au ºters urmele mitei electorale, atunci când activiºtii PDL au fost prinºi cu portocale, orez, ulei, fãinã, salamuri ºi alte produse, alãturi de afiºele cu Bãsescu. Poliþia localã, cu fricã de Vâlcov Valeriu Matei (foto), fost viceprimar al Slatinei, ne-a relatat cã totul a fost controlat de Vâlcov ºi de oamenii lui. „Au vrut sã controleze tot ºi au ºi reuºit, într-o mare mãsurã. În ziua votului au funcþionat cele peste 200 de camere video amplasate în zonele strategice ale oraºului, chiar dacã era interzis prin lege. Au ºtiut unde s-au dus oameni mai puþini la vot, au transmis informaþiile cãtre Vâlcov. iar acesta a luat mãsuri. Au cãrat în draci alimente, au dat bani ºi alte bunuri, ºi-au bãtut joc de oamenii sãraci, i-au momit ºi i-au ameninþat, una caldã, una rece. Poliþia localã, timoratã de Vâlcov ºi de grangurii trimiºi de Blaga, s-a fãcut cã nu vede nimic din toate incidentele grave care s-au petrecut. La Slatina ºi în Olt, poliþia MAI nu a existat, nu a zis nici pâs! Legea aici au fãcut-o Vâlcov, Bãrbulescu-Ciomag, Ana Anghel ºi ceilalþi acoliþi. În Slatina, ºi nu numai, poliþiºtii comunitari au fost în slujba PDL. Plãtiþi de primãrie din banii cetãþenilor, dar ºi mituiþi, probabil, de Vâlcov, comunitari au stat smirnã ºi au îndeplinit ordinele primite de la primarul Slatinei! Numai cã, ei fiind mai proºti, fãrã prea multã carte ºi educaþie, s-au cam fãcut de râs în faþa opiniei publice, ca ºi organu’ de poliþie, de altfel! Au fost surprinºi de presã, fotografiaþi, filmaþi în diverse ipostaze grave ºi ar trebui daþi afarã!“ Ion Bozgã (foto), fost deputat PSD ºi vicepreºedinte al organizaþiei judeþene, ne-a povestit cã în oraºul Drãgãneºti Olt, un loc cu foarte mulþi oameni sãraci, mita electoralã ºi fraudele au fost uriaºe. „Trebuie sã vã spun cã Vâlcov ºi ceilalþi ºefi ai PDL din Slatina ºi Olt au pus la bãtaie cantitãþi uriaºe de alimente, sume foarte mari de bani pentru a-i aduce voturi lui Bãsescu. ªi azi (7 decembrie - n.n.) au mai împãrþit alimente pe la ºcoli, pentru cã nu au reuºit sã le împartã pe toate, cantitatea fiind imensã. Zeci de camioane, furgonete, microbuze ºi autoturisme au cãrat produse în cele douã sãptãmâni dintre turul I ºi II, ºi mai ales în ultimele zile dinainte de 6 decembrie. Cum vã spuneam, la Drãgãneºti Olt a venit din Nãvodari un anume Cãpãþânã. Face afaceri în Drãgãneºti ºi este lider PDL local. Despre el se spune cã este bun prieten cu Mircea Bãsescu, fratele lui Traian. Ei bine, acest Cãpãþânã a dat mitã electoralã la greu, fãrã ca cineva din poliþia localã sã se sesizeze ºi sã ia vreo mãsurã. Am auzit cã s-a dat mitã inclusiv frigidere, dar la familiile cu mulþi votanþi, în cele mai multe cazuri þigani.“ Plângeri la Poliþie împotriva comunitarilor Prin ordinul prefectului de Olt nr. 209 din 4 decembrie 2009, cu doar douã zile înaintea turului doi de scrutin, s-a dispus înlocuirea în mod abuziv a reprezentanþilor MAI - poliþie, jandarmi, pompieri, din toate cele 49 de secþii de votare din Slatina, cu efective ale poliþiei comunitare. În plus, sunt înregistrate mai multe plângeri la Poliþia Slatina, semnate, printre alþii, de Liviu Dragoº, Valericã ªtefãnescu, Tudorel Ivan, în care poliþiºtii comunitari sunt acuzaþi, negru pe alb, cu date concrete, cã reprezentanþii poliþiei comunitare de la secþiile de votare unde erau în misiune le indicau cetãþenilor sã voteze cu PDL. |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 23:59
De la: Dorinel, la data 2009-12-09 23:14:29Hai sa fac o analiza si mai pertinenta ... repet, e doar parerea mea.De la: mytcor, la data 2009-12-09 23:06:44E simplu de raspuns: pentru integritatea acestui partid, pentru existenta lui in continuare .... PNL a incercat prin mijloace specifice anului de gratie 2009 sa devina un partid important. A pariat pe Mircea Geoana si a pierdut. Aste e !!!! Daca ar fi castigat, ar fi fost in guvern si s-ar fi erijat in principala forta de dreapta de pe scena politica; ca rezultat ... partidul ar fi crescut mult. In conditiile in care a pierdut, alternativele sunt simple: a) Sa intre la guvernare cu PDL-ul .... avand avantaje imediate dar pierzand pe termen lung , riscand destramarea partidului si un scor de incredere sub pragul electoral .... b) Sa nu intre a guvernare, riscand plecarea unor lideri apropiati la PDL, scaderea in sondaje pe terme scurt, dar castig pe termen lung Nu e mai greu de-atat.
|
|
|
|

..Hai Florinache cã nu mai este aºa mult pâna pe 10 Ian. 2010....acum vãd cã te dai cu fofârlica sã-þi faci lobby-n PD-L ?...