Info
x
Basescu
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 00:10
De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 23:53:15Hai ca iti raspund eu.De la: mytcor, la data 2009-12-09 22:53:51prietene mytcor,nu ma intereseaza sa ma dau bine cu p.d.l.-istii,io am buni prieteni in absolut toate partidele din romania,insa prefer sa raman departe de orice patimi sau propaganda desantata,am o mare rugaminte ce se va intampla pe 10 ian. 2010 si io nu stiu,multumesc pt. intelegere,ASTEPT URGENT RASPUNSDe la: sea_shell, la data 2009-12-09 22:30:22De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:57:42SEA_SHELL,daca vei citi toate comentariile mele,eu am precizat ca base daca iese vom supravietui,dar daca ajunge geoana nu vom avea loc nici in morminte Adevarata dimensiune a crizei economice si financiare in Romania se va vedea abia dupa aceasta data. Si fii atent .... Indiferent ce guvern va veni dupa 1 ianuarie, va trebui "sa taie in carne vie. Ne vom confrunta cu disponibilizari masive in special in sectorul bugetar, in timp ce sectorul privat va continua ajustarea pe care deja a inceput-o. Totodata, economia nu va mai reveni la dimensiunile dinainte de declansarea crizei, iar banul nu va mai fi niciodata atat de ieftin cum a fost inainte. Ionel Blanculescu spune: "Ca orice criza sau ca orice stare, pentru ca aceasta sa fie inteleasa trebuie cunoscute cauzele. Cea mai mare deficienta la momentul acesta este ca analistii, sau poate ca analistii o fac, dar politicienii nu o agreeaza, nu incearca sa identifice cauzele care au condus la declansarea crizei. In ultimii 20-30 de ani de dezvoltare accelerata, infrastructura industriala, financiara, bancara, educationala etc. mondiala a fost creata fara o baza sustenabila, netinand cont de faptul ca aceasta trebuia sa fie si sustinuta de o cerere si o nevoie reale de piata. Practic, dezvoltarea s-a bazat pe masurarea dorintei si nu a putintei". Potrivit lui, in momentul in care s-a rupt legatura intre finantator si client, abia atunci s-a putut vedea clar ca aceasta infrastructura a fost creata fara sa fie sustinuta de realitate si s-a constatat ca infrastructura globala are un supliment de 30-40%, care trebuie eliminat. Mai spune: "Pana nu este eliminata aceasta «tumora», care consuma resurse, nu poti sa ai pretentia ca lucrurile sa inceapa sa mearga. Cei care afirma «peste un an, doi, 6 luni, trimestrul viitor vom scapa de criza» sunt fantezisti si nu au viziune. Daca ai viziune, iti dai seama ca pana cand nu se elimina surplusul de infrastructura nu vom ajunge la normalitate. La situatia dinainte nu se va mai ajunge insa, niciodata banul nu va mai fi atat de ieftin cum a fost. S-a terminat, a fost o etapa" ....
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 02:51
Ni s-a spus că dacă îl alegem pe Traian Băsescu președinte vom vota împotriva comunismului. Să o luăm metodic, cu date concrete:
- TRAIAN BĂSESCU, șef al agenției NAVROM la Anvers,rezidență a serviciilor secrete, în momentul 21 decembrie 1989 subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, numit de Elena Ceaușescu.Membru al nomenclaturii comuniste; -THEODOR STOLOJAN, responsabil pentru conturile tovarășului Nicolae Ceaușescu. Membru al nomenclaturii. - EMIL BOC, șef al UTC la Cluj - SILVIAN IONESCU, lider marcant al PD-L, șeful Gărzii de Mediu, șeful pentru Europa Occidentală al DIE (Securitatea externă) după 1985. Vlad Georgescu,directorul Europei Libere, a fost asasinat în 1988. Paul Goma și alți dizidenți anticomuniști au fost în aceea vreme tința încercărilor de asasinat ale Securității. Membru al nomenclaturii. - MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, șeful SIE, a fost înainte de 1989 membru supleant al CC al UTC. Membru al nomenclaturii. Am înfrânt! Comuniștii strigă Jos Comunismul! Penibilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 03:51
De la: mytcor, la data 2009-12-08 13:26:52Tăriceanu cred că va dori să negocieze cu T. Băsescu,....dacă o va face,...felicitări D-lui. Tăriceanu !... fostul premier înțelege și cred că cunoaște foarte clar situația politică a româniei și în primul rând pe cea financiar-economică.Interesant. Desi il admir mult pe Tariceanu, cred ca ar fi cazul sa aducem in discutie cateva aspecte. Deci ... Băsescu l-a sunat pe Tăriceanu să-l cheme la o guvernare comună .... fiindcă nu-l recunoaște pe Antonescu drept lider , asta mai pe ocolite. Interesant Mytcor, ... pana acum ceva timp ''parca'' spunea ca Tariceanu a fost cea mai neispirata alegere a sa in desemnarea premierului .... Dar dintr-o data Traian Basescu uita sa aduca in discutie acele reprosuri pe care i le aducea: nimic despre Patriciu, corupție, notariatul nevesti-sii, grupuri de interese, Energy Holding, valize cu bani și subminarea economiei naționale în afacerea Sterling ... am eu amnezie ???! Dacă cineva își închipuie că liberalii adevărați vor ierta vreodată pe cel care a vrut să desființeze ultimul partid istoric din România, se înșeală amarnic. Deci ... rusine lui Tăriceanu !!!! Repet, PNL trebuie sa sustina doar trecerea prin palament a unui guvern exclusiv PDL ... nimic mai mult .... asta pentru a nu intra si mai rau in criza Romania. Acum ca tot a castigat alegerile Traian Basescu vs. PDL , sa treaca la treaba si sa ne arate noua ciuruitilor ce poate si cum ne scoate din criza. Si mai am o intrebare .... ce nu cred ca ti-a ajuns la urechi din presa internationala : Cum se face ca Bursa este mai rosie ca niciodata imediat dupa alegeri si ca pe investitorii, cati au mai ramas si ei pe piata de capital, i-a cuprins dezamagirea si panica ... vanzand imediat actiuni in masa pentru a avea lichiditati pentru anul ce urmeaza ? Repet, cu alte cuvinte, la anul va fi ''crima si pedeapsa'' cu Traian Basescu si guvernul sau marioneta, nu de alta ... pentru ca de la anul va intra din nou impozitul pe profit de 16% pe langa reducerile drastice ce vor urma in aparatul bugetar ... si lipsa finantarii la Bugetul de Stat. Cu alte cuvinte ... PDL-ul si-a semnat sentinta la moarte si am convingerea ca va fi indepartat de la guvernare definitiv cel tarziu in 2011 ... si ca Traian Basecu va ramane, in caz ca reuseste sa-si duca mandatul la capat, cel mai mare rau pe care la avut Romania dupa '89. De ce s-ar alia PNL-ul in asemenea conjunctura cu PDL-ul ? Sa-si duca singuri crucea ...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 04:33
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 04:51
dorinele,incepi sa vezi adevarul despre taricelu???inca e bine,sa vezi cand veti afla voi liberalii adevarul despre reformatoru'-lichidator de la tulcea,baiatu' de salon cu plete de pustoaica
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 05:16
De la: florinpreda999, la data 2009-12-10 04:51:02dorinele,incepi sa vezi adevarul despre taricelu???inca e bine,sa vezi cand veti afla voi liberalii adevarul despre reformatoru'-lichidator de la tulcea,baiatu' de salon cu plete de pustoaicaCe sa vad Florine ? Deocamdata ramane ''oficial'' nepatat ... Ca in spatele lui sta unul ca Patriciu si interesele lui ... asta vrei sa-mi spui ? Demonizarea asta la adresa lui Patriciu, care fie vorba intre noi, nu-i curat deloc, mai vine si din exagerarea presei .... De bine de rau, in afaceri s-a descurcat bine si este, in afara imposibilitatiii de ajustifica ''primul milon de dolari'' ... un om onest si bun strateg.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 05:30
dorinele,eu nu am spus nici un cuvant despre paturica,eu vorbeam strict despre persoana marelui reformator al filialei p.n.l. de tulcea
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 08:44
De la: sea_shell, la data 2009-12-09 21:38:50De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:33:04iubita mea sea_shell,nu am nevoie sa citesc articole ca sa ma luminez,sti care-i diferenta intre noi doi:eu stiu cu mult mai multe decat scriu sau spun,voi cititi presa,articole,articolase si tot nu veti afla tot,E CLAR??? Postarile dumneavoastra sunt intr-adevar elocvente ca informatie si se pare ca sunteti chiar in mijlocul evenimentelor,cel putin al unor evenimente care multora le scapa .Spre exemplu pe forumul "SOCIAL" aveti deschis topicul "Vaccinarea impotriva gripei porcine poate fi folosita ca modalitate abuziva de implantare cu microcipuri"....Daca imi permiteti sa citez primele dumneavoastra cuvine de pe acel topic, "o ipoteza cutremuratoare, dar foarte realista". www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/22131/Vaccinarea-impotriv... |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 08:55
"Iubitule''... eu am intrat aici intamplator ,sa iau pulsul opiniilor , sa vad exact cat de mult / putin intelege lumea situatia reala a Romaniei...M-am ingrozit cat de naivi sunt unii... Eu nu ma ''hranesc'' cu presa scrisa (impartiala sau nu). sunt in mijlocul evenimentelor REALE...EU STIU MULT MAI MULT DECAT CEEA CE APARE IN PRESA .... Asa ca nu-mi veni cu chestii de 3 bani jumate ..Postarile mele sunt elocvente si ca decenta si ca informatie .. Ma gandeam ca fac un serviciu ''maselor''... Din pacate se verifica proverbul EXTRAORDINAR DE ACTUAL "Prostul pana nu e si fudul,nu e prost destul"[/quote] Postarile dumneavoastra sunt intr-adevar elocvente ca informatie si se pare ca sunteti chiar in mijlocul evenimentelor,cel putin al unor evenimente care multora le scapa .Spre exemplu pe forumul "SOCIAL" aveti deschis topicul "Vaccinarea impotriva gripei porcine poate fi folosita ca modalitate abuziva de implantare cu microcipuri"....Daca imi permiteti sa citez primele dumneavoastra cuvine de pe acel topic, "o ipoteza cutremuratoare, dar foarte realista". www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/22131/Vaccinarea-impotriv...]
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 08:58
De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... Foarte interesanta logica... .Iata ca inseamna sa furi pentru o cauza nobila,pentru a obtine un efect pozitiv . .Trebuie sa gandim matur si sa evitam pacalelile gandirii care pot sa ne conduca pe o alta logica,respectiv pe faptul ca abia s-a rodat si s-a pus la punct un mecanism de furat voturi.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:14
De la: mytcor, la data 2009-12-09 22:53:51 Mytcor,cred ca ai gresit anul si doreai sa ne spui despre 2012 cand vine sfarsitul lumii(se termina pietroiul pe care Mayasii au facut calendarul).Am dat cautare Google sa vad ce anume informatii ai tu si ce anume ne-a scapat noua.Am gasit pentru 10 ianuarie 2010 niste cursuri de psihoterapii congnitive ,apoi inchiderea celui mai mare eveniment columbofil din Romania,inchiderea bienalei de plastica "Varsta de bronz",selectia nationala Eurovizion si o croaziera in Caraibe.Interesante toate,nu zic altceva,nu stiu insa exact la care din ele te-ai referit. .PS:Mai Mytcor,sa nu-mi spui ca 10ianuarie 2010 este data la care Base readuce monarhia in Romania ca dau fuga sa imi cumpar sampania. .Stiu ca tu ai spus pe topicul cu monarhia ca acest lucru se va intampla dar,desi am mare incredere in ce spui tu, nu ma asteptam sa fie asa de rapid.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:38
Crin Antonescu: Basescu nu vrea Guvern cu PNL, ci vrea sa-i inghita, sa-i compromita sau sa-i fractureze pe liberali
Traian Basescu nu doreste un guvern cu PNL, ci sa inghita, sa compromita sau sa fractureze formațiunea liberala pentru ca are credibilitate, sustine liderul PNL, Crin Antonescu, adaugand ca problema care se pune pentru liberali este daca doresc " sa alimenteze un pic la benzinaria lui Basescu", potrivit Mediafax. Declaratia lui Crin Antonescu vine la o zi dupa ce Biroului Politic al PNL a anuntat ca "exclude orice participare la un guvern marioneta al lui Traian Basescu". Crin Antonescu a afirmat, insa, tot miercuri, ca "daca as avea o majoritate solida, o echipa aleasa de mine si un program pe care sa mi-l asum, sigur ca as accepta sa fiu premier cu Traian Basescu la Cotroceni." Crin Antonescu sustine ca Traian Basescu nu doreste o guvernare cu PNL pentru a avea majoritate parlamentara, pe care ar putea-o obtine si altfel, ci pentru a compromite credibilitatea PNL: * "Sunt absolut convins ca domnul Traian Basescu nu doreste vreo guvernare cu PNL. Nu are nevoie. Dansul nu doreste, noi nu dorim, nu vad de ce ne-am ciorovai pe zilele urmatoare. Ce doreste domnul Basescu e altceva. Are si majoritate. Daca vrea, maine are 30 de parlamentari, 30 de parlamentari va avea, de la PNL, de la PSD, v-o spun clar, dar îl deranjeaza ca exista un partid sau oameni care au o anumita credibilitate", a afirmat miercuri seara Crin Antonescu, la Antena 3, potrivit Mediafax. |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:45
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:44:41De la: sea_shell, la data 2009-12-09 21:38:50De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:33:04iubita mea sea_shell,nu am nevoie sa citesc articole ca sa ma luminez,sti care-i diferenta intre noi doi:eu stiu cu mult mai multe decat scriu sau spun,voi cititi presa,articole,articolase si tot nu veti afla tot,E CLAR??? |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:46
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-10 08:55:49 Postarile dumneavoastra sunt intr-adevar elocvente ca informatie si se pare ca sunteti chiar in mijlocul evenimentelor,cel putin al unor evenimente care multora le scapa .Spre exemplu pe forumul "SOCIAL" aveti deschis topicul "Vaccinarea impotriva gripei porcine poate fi folosita ca modalitate abuziva de implantare cu microcipuri"....Daca imi permiteti sa citez primele dumneavoastra cuvine de pe acel topic, "o ipoteza cutremuratoare, dar foarte realista". www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/22131/Vaccinarea-impotriv...] [/quote]Sper sa nu-ti inghiti limba de atata ras.... |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:50
De la: sea_shell, la data 2009-12-10 09:45:06De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:44:41De la: sea_shell, la data 2009-12-09 21:38:50De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:33:04iubita mea sea_shell,nu am nevoie sa citesc articole ca sa ma luminez,sti care-i diferenta intre noi doi:eu stiu cu mult mai multe decat scriu sau spun,voi cititi presa,articole,articolase si tot nu veti afla tot,E CLAR??? |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:52
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... ''abia s-a rodat si s-a pus la punct'' din '90 incoace... |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:52
De la: sea_shell, la data 2009-12-10 09:45:06De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:44:41Din nefericire ''ciuruitorul de la Cotroceni'' a PARAZITAT Romania ....De la: sea_shell, la data 2009-12-09 21:38:50De la: florinpreda999, la data 2009-12-09 21:33:04iubita mea sea_shell,nu am nevoie sa citesc articole ca sa ma luminez,sti care-i diferenta intre noi doi:eu stiu cu mult mai multe decat scriu sau spun,voi cititi presa,articole,articolase si tot nu veti afla tot,E CLAR???
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 09:56
De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... Sa inteleg deci ca v-ati inselat si nu exista efecte pozitive in furatul voturilor? |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:02
De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... ''Foarte fortata'' concluzia:sa furi pt. o cauza nobila...Toate partidele au furat pt. ciolan, dupa cum bine stiti.Eu doar sper sa se puna la punct acel sistem de votare care sa nu permita frauda(pe care toate partidele |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:03
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:02:44De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:03
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:02:44De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:12
De la: sea_shell, la data 2009-12-10 09:46:49De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-10 08:55:49 Sper sa nu-ti inghiti limba de atata ras.... [/quote] Am simtit eu ca mi se zdrentuieste karma...din cauza rasului era!!! Hai sa ne impacam
Nu trageti in pianist!
|
|
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:02:44De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... Nu,va spun sincer ca nu stiam ca toate partidele au furat pentru ciolan.Ca argument va pot spune ca ,pe cale logica,daca unii fura ATUNCI NU POT FURA DECAT DE LA ALTII.Pe scurt unii fura iar altii sunt furati!Nu cred ca a fost un fel de furt "suveica" in care s-au furat toti (in "cerc") .Dumneavoastra asa credeti ?Spre exemplu PDLul a furat 70000 de voturi de la PSD ,care PSD a furat 70000 voturi de la PNL ,care PNL le-a furat de la PDL si cercul s-a inchis alegerile fiind corecte in ciuda furturilor?
|
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
dupa alegeri incepe sa se vada intunericul de la capatul tunelului Haide Base, condu nav, pardon Romania, dar vezi ca apa este cam mica, cam pana la gat. Ai grija la maree...
|
|
gabriela_calin73 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
tare mesajul! Numai ca vreau sa subliniez ceva: ,,S-A DESPRINS...."adica a divortat, adica nu poti spune ca trebuie sa fie judecati la fel cu cei pe care i-au parasit....deci???
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:15
Dorinel, sa presupunem ca PNL ramane in opozitie cu spreranta ca va continua criza si vor apare multi nemultumiti vis-a-vis de PDL. Dar daca se termina criza in 2011,apoi 2012 e un an cu crestere economica, pe cine crezi ca va vota poporul?
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:23
De la: xyz, la data 2009-12-10 10:15:37Dorinel, sa presupunem ca PNL ramane in opozitie cu spreranta ca va continua criza si vor apare multi nemultumiti vis-a-vis de PDL. Dar daca se termina criza in 2011,apoi 2012 e un an cu crestere economica, pe cine crezi ca va vota poporul? Pai doamna,indiferent de criza si de durata crizei,daca PNLul va intra alaturi de PDL la guvernare ,lumea nu va mai vota PNL ,pentru simplul si banalul fapt ca nu vor mai exista ca partid in urma acestei guvernari.Inteleg ca domnul Basescu are nevoie de credibilitate si pentru asta doreste PNLul,ar da bine la imaginea falsa pe care dansul se tot straduieste sa o aiba,de lider de dreapta!Sa isi rezolve insa problemele guvernarii fara PNL, prin metodele deja consacrate,furt si lucraturi securiste cu care sa isi faca majoritate parlamentara. |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:48
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 10:23:46De la: xyz, la data 2009-12-10 10:15:37Dorinel, sa presupunem ca PNL ramane in opozitie cu spreranta ca va continua criza si vor apare multi nemultumiti vis-a-vis de PDL. Dar daca se termina criza in 2011,apoi 2012 e un an cu crestere economica, pe cine crezi ca va vota poporul? Cum am mai spus, nu stim ce tensiuni vin din teritoriu asupra PNL-ului de la centru.Au mai fost in situatia asta. ''lucraturi securiste''...Prea multa incrancenare.Eu chiar ma gandesc la toate posibilitatile de guvernare,la modul detasat.Sau iar suntem impartiti in portocalii,galbeni,rosii? Serios acum,credeti ca PNL-ul va ramane in opozitie dupa toate declaratiile contradictorii date de Tariceanu? |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:49
De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 10:12:17De la: xyz, la data 2009-12-10 10:02:44De la: xyz, la data 2009-12-10 09:52:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-10 08:58:21De la: xyz, la data 2009-12-09 22:10:46De la: xyz, la data 2009-12-09 22:02:51www.hotnews.ro/stiri-politic-6697324-vasile-puscas-psd-contestar... In birou la Basescu intra Videanu: - Sefu, am o veste buna si una rea. Pe care o vreti prima? TB: Pe aia rea. -Sefu, Geoana a luat 60% din voturi. TB: Cuuuuummm???? Atat de mult? Pai si eu cat am luat? -Asta e vestea buna. Dumneavoastra aveti 70%!!!! |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 10:51
PDLul nu este un partid.Prin modul de comportare nedemocratic,prin faptul ca o minoritate forteaza majoritatea incalcand Constitutia,prin metodele propagandistice folosite, PDLul de fapt SUNT TRUPE DE OCUPATIE IN ROMANIA! Nu este o exagerare,si-au pus oamenii pretutindeni,in cele mai marute posturi de conducere,in toate judetele ,iar acei oameni servesc, ca niste sclavi, interesele stapanilor lor,punand pumnul in gura oricui nu se supune regimului lor.Aceasta este de fapt grava problema cu Base si cu PDLul. PSD,UDMR,PNL ,minoritatile,partidele neparlamentare,Casa Regala etc. au de ales intre a lasa tara in mana PDLului, sau a lupta ca in vremurile de acum,in Uniunea Europeana,SA NU SE POATA FINALIZA CE DEJA A INCEPUT IN ROMANIA.
|
|
|
|

..Hai Florinache că nu mai este așa mult pâna pe 10 Ian. 2010....acum văd că te dai cu fofârlica să-ți faci lobby-n PD-L ?...
.Spre exemplu pe forumul "SOCIAL" aveti deschis topicul "Vaccinarea impotriva gripei porcine poate fi folosita ca modalitate abuziva de implantare cu microcipuri"....Daca imi permiteti sa citez primele dumneavoastra cuvine de pe acel topic, "o ipoteza cutremuratoare, dar foarte realista".
.Iata ca inseamna sa furi pentru o cauza nobila,pentru a obtine un efect pozitiv .
.Trebuie sa gandim matur
dupa alegeri incepe sa se vada intunericul de la capatul tunelului