back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 >> Sari la pagina:

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:17

marine , si mie mi-e scarba de PSD din aceleasi motive pentru care si tu ai acelesi resentimente fata de PDL . Voi a-ti impartit tara in dou asa cum a -ti mai facut-o ;membrii de partid comunist si ceilalti care stateau la cozi sa cumpere picioarele si capul de porc pentru ca muschiuletul si pulpita mergea la activistii de partid precum Iliescu .asta faceti si acum .

M
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:24

Las-o moarta cu Dascalescu.E mai tanar decat mine si de abia eu l-am prins pe Dascalescu.
Iar mineradele stim clar ca Iliescu i-a chemat .Tot oamenii lui Iliescu a tras in noi dupa 22decembrie la ordinul lui am citit in Adevarul .Ilescu se face vinovat pentru toate crimele de dupa 22decembrie .Mi-au trecut gloantele pe lnga ureche .

M
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:25

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:17:58marine , si mie mi-e scarba de PSD din aceleasi motive pentru care si tu ai acelesi resentimente fata de PDL . Voi a-ti impartit tara in dou asa cum a -ti mai facut-o ;membrii de partid comunist si ceilalti care stateau la cozi sa cumpere picioarele si capul de porc pentru ca muschiuletul si pulpita mergea la activistii de partid precum Iliescu .asta faceti si acum .

Auzi dom'le?!Ce vei spune tu daca se face un guvern PDL-PSD asa cum s-a facut si dupa alegerile din 2008 in care ,tot ca acum,erau certati la cutite ? .Gasesti varianta asta imposibila ?! Vei spune textul ala cu necesitatea pentru binele Romaniei , vei da vina pe PNL ca nu a acceptat sa isi distruga partidul guvernand alaturi de PDL, sau le vei spune pe ambele?De injurat pe Base nu imi fac iluzii ca ati ajunge sa il injurati,orice face el este minunat pentru voi.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:28

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:24:16Las-o moarta cu Dascalescu.E mai tanar decat mine si de abia eu l-am prins pe Dascalescu.
.

Deci TU REFUZI SA CREZI UN ADEVAR CLAR ?! .Vezi ca scrie si pe pagina presedintelui acest lucru .Inteleg ca mogulii,fascistii ,comunistii puteau lansa astfel de calomnii impotriva lui Base dar cand chiar Base o scrie pe pagina lui chiar nu te mai inteleg cum poti nega.Dumnezeule...deci "nu l-a prins pe Dascalescu"????...

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:33

Ce activitate putea sa aiba un marinar pe un vas in mijlocul oceanului,daca la asta te referi ? Dar, ce zici de Adrian Nastse si alti catva care apar in ziarele vremii in spatele lui Ceausescu ??o pot dovedi prin colectiile pe care le mai am inca .

eventual parintii generatiei mele si deci si ILescu ar fi putut fi membri in guvernul Dacalescu, dar nu Basescu.
marine ,esti cumva moderator la A3 SI REALITATEA TV ??????????!!!!!!!!!! ACOLO SE PRACTICA DEZINFORMAREA .

M
9am115016

19 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:34

stimate domn de ce esti suparat,ar trebui sa dai alte sfaturi,cred ca matale nu muncesti si traiesti pe spatele parintilor.pune mana pe lopata si treci sa muncesti si sa vezi canu mai ai timp sa comentezi niste aberatii. culegi informetii proaste,le mai rumegi nitel le mai pui niste inflorituri si gata stii politica dute si studiaza ,citeste,munceste si apoi vino la dialog.
si psd,pnl,pdl,vor fi tot timpul la putere,nu vii tu sa vorbesti aiurea ca nu stii interesele de culise.asa ca mergi matale la scoala sau la munca ia 2-3 servicii si sa vezi ca faci bani nu mai sta si comenta .te rog spune si tu daca suntem in dezbinarea asta mereu ce propui de unde bani .cine tii ii da.mama si tata sau nevasta.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:40

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:33:25Ce activitate putea sa aiba un marinar pe un vas in mijlocul oceanului,daca la asta te referi ? Dar, ce zici de Adrian Nastse si alti catva care apar in ziarele vremii in spatele lui Ceausescu ??o pot dovedi prin colectiile pe care le mai am inca .

eventual parintii generatiei mele si deci si ILescu ar fi putut fi membri in guvernul Dacalescu, dar nu Basescu.
marine ,esti cumva moderator la A3 SI REALITATEA TV ??????????!!!!!!!!!! ACOLO SE PRACTICA DEZINFORMAREA .

Dom'le,nu ma refer la activitatea de pe vas ci la faptul ca a fost pana in 1989 ,pana la Revolutie,IN GUVERNUL DASCALESCU AL LUI CEAUSESCU CU PRIM-VICE-PRIM-MINISTRU ELENA CEAUSESCU.

Da o cautare dupa cuvintele "wikipedia guvernul dascalescu 2"

www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4&exp1=president

Ia vezi in linkul asta ultim unde era Base in 1989...

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:43

marne , eu detin ambele carnete ,si pe cel rosu si pe cel portocaliu si votez NUL .Hotii de parlamentari au smscheriile lor noi le avem pe ale noastre .Nu plecam dincolo supravietuim aici .

M
reio

486 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:43

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:06:45Las-o cu sechelele .Aici este vorba de adevar .si adevarul trebuie spus pentru ca generatiile care vin dupa noi sa il cunoasca .Trebuie sa se stie cum a fost facuta colectivizarea de cei care erau atunci in functii de partid PMR ,din acest partid facea parte si Ion Iliescu ,deci cunoaste toate parghiile cu care se poate ingenunchea un popor .Daca tineri de astazi nu vor fi atenti de partea cui trec , si se lasa maguliti de locurile de munca promise de PSD si PNL vor face o mare gresala si ce au plecat in cei 15ani cat au fost la putere cu tata ilici ILIESCU infrunte ,vor pleca si mai multi .Toti cei care vor sa se realizeze vor pleca ,vor ramane cei slabi ,invinsi de structurile stalinisto-comuniste .

Sunt de acord cu prima parte dar sa nu uitam ca PDL s-a desprins la origini din PSD. Mai tii minte ?

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:44

DOMNILOR NU VA MAI CERTATI ATIT CA TOTI POLITICIENI NOSTRI SINT LA FEL DE FAPT

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:45

LUPI IN BLANA DE OAIE PE SPINAREA POPORULUI

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:51

marine , daca as scormoni in trecutul familiei tala ca sa pot sa-mi dau seama de unde aceste convingeri politice in mod sigur ai avea un trecut si o eductie riguros comunista .si probabil si tu ai fost comunist .
Sau poate gresesc . Nu cumva faci parte din categoria "Dinu Paturica ", banuiesc ca ai citit cartea si deci ai cunostinte despre personaj .

M
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:53

De la: 9am177153, la data 2009-12-10 13:44:18DOMNILOR NU VA MAI CERTATI ATIT CA TOTI POLITICIENI NOSTRI SINT LA FEL DE FAPT

Dom'le,vad ca sunteti nou pe aici,v-ati facut azi contul.Nu ne certam dom'le,doar discutam.Azi chiar discutam asa de calm si pasnic de nici mie nu imi vine sa cred .Daca dati 10-15 pagini in urma si atunci veti vedea ce este aia cearta... .

vasile_sirbu

6 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 13:57

Chiar dac te autointitulezi "drcușor", faci parte din categoria lura care scot de sub cornițe - adevrul.
Este nevoie de mai mulți pcliți care s ințeleag adevrul, s devin la fel de nțelepți precum Pcal al nostru și, precum a fcut acesta, s le trag o pcleal care s le zdruncine creierii de mrime infinitezimal, dar care i propulseaz spre acte de necinste și nedrepatate, aprate cu un fanatism feroce.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:02

De la: 9am096416, la data 2009-12-10 13:51:19marine , daca as scormoni in trecutul familiei tala ca sa pot sa-mi dau seama de unde aceste convingeri politice in mod sigur ai avea un trecut si o eductie riguros comunista .si probabil si tu ai fost comunist .
Sau poate gresesc . Nu cumva faci parte din categoria "Dinu Paturica ", banuiesc ca ai citit cartea si deci ai cunostinte despre personaj .

Te inseli rau ,rau de tot,nici nu iti imaginezi cat de rau.Nu iti dau amanunte deoarece este jenant sa ma apuc sa postez pe un forum lucruri care tin de memoria familiei mele .Din punctul meu de vedere nici nu ar trebui sa discutam la un astfel de nivel de presupuneri neintemeiate, lansate despre familia cuiva care nu gandeste cum vrei tu.

PS:Ce anume din ce am spus eu consideri ca este "mentalitate comunista" si ce anume rationament subtil te-a facut sa ma compari cu Dinu Paturica?Iti place doar sa jignesti oamenii care nu iti impartasesc opiniile?

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:11

STIMATE DOMN DUMNEATA SPUI ,,AI FOST COMUNIST'' LA FEL CA SI AI UCIS
DAR S-AU ESTI PREA TINAR S-AU AI UITAT CA SI DUMNEATA ,,AI FOST COMUNIST" SI PE TIMPUL RESPECTIV ERAI BUCUROS NU ITI ERA RUSINE.

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:12

ASA CA CUM ZICEM NOI ROMANI ,,LAS-O MAI MOALE"

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:20

DUPA RAZBOI MULTI VITEJI SE ARATA ,TE POMENESTI CA AI ORGANIZAT RASTURNAREA LUI CEAUSESCU .LA CITE AM VAZUT DEJA NU NE-AR MIRA SA O VEDEM SI PE ASTA

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:23

MACAR FII CINSTIT ACUMA CA VEDEM CA POLITICA O FACI GHIVECI :NU AI VOTAT NUL TU ESTI DIN AIA CARE AU VOTAT DE MAI MULTE ORI!!!!!!

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:27

IOTE CUM AM MAI GASIT UNUL !!!!DA ASTA-I PASARE RARA!!!!!!MAI COLORAT CA PAPAGALUL

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:29

SCUZE ZBURATOAREI PENTRU COMPARATIE!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:33

de ce ca se foloseste de popor pentru a-si urma interesele personale...de ce ca manipuleaza poporul cd de fapt il doare in cot de el....de ce ca face pe nebunul cu Geoana ca e comunist...dar nu se uita si la el mai intai:el ce e??? el pe ce timpuri a trait? din ce lume vine si de pe ce planeta?????

9am177153

10 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:34

LASA DOMNULE PAPAGALUL ALA IN PACE CA-I PROST AUZI FRAIERUL SA RECUNOASCA CA ARE MAI MULTE CARNETE LA MAI MULTE PARTIDE.......

eugentampa958

26 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:37

Frunzaresc discutiile din cand in cand.
Adevarul e ca s a reusit in toti acesti ani sa devenim un popor care vorbeste , isi da cu parerea, dar la o adica nu iese nimeni in strada sa protesteze. Toti asteptam sa faca cineva ceva . CINE ? si CE?
Acum n avem decat sa mai asteptam sa se aseze treburile si sa se declare presedintele . Atunci va trebui sa fortam sa se faca treaba conform promisiunilor ca sa se vada ca nu mai toleram minciuna si scuza pentru esecuri. Asa ca pana atunci mai sunt cateva saptamani de care ar trebui sa ne bucuram ca doar se apropie sarbatorile de iarna.
Va urez tututror sarbatori fericite si sa ne revedem mai fericiti

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:46

bodea_katy

29 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:53

Draga mea ai mare dreptate/.De cand ciuma basiceana ne conduce tara este subjugata de o camaprila protejata de marina. ce este mai trist ca structurile de stat care il au sef direct pe acest dictator nu respecta principiile democratoice .Sunt aservite acestui despot pentru a primi una sau doua stele si fraudeaza tot. Rusine. Desteapta-te ROMANE

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:28

De la: gabigabi, la data 2009-12-09 18:13:06 Alma draga, viitorul incepe Ieri ! tot ce suntem AZI este rezultatul tuturor actiunilor trecute si ce s-a construit pe frauda si minciuna in 6 dec., isi va face simtit efectul Miine ....peste 5 ani !
P.S . daca n-ai citit nimic din motivatia mea ptr. Johannis- Geoana, inseamna ca nu te-a interesat subiectul.....s-a ajuns la pg 377 si scriu si scriu de pe la pg 2 ; daca te interesa ,aveai ce citi din ce s-a tot scris de'alungul timpului pe aici si ai fi si cunoscut personajele combatante de pe aici ,cu parerile lor pro si contraB!

Pai asta este marea problema - ca in loc sa ne gandim cum sa facem sa fie viitorul mai bun, ne spargem creierii sa intelegem trecutul si sa aflam de ce prezentul este asa cum este.
Uita-te tu la aceasta dezbatere intinsa pe aproape 400 de pagini, unde toti ne-am spus of-urile, povestile, parerile, informatiile pe care le detineam... Cu ce finalitate? Sa ne "batem" in cunostinte de istorie post-decembrista?

Ar fi bine ca la un moment dat cineva sa traga o linie si sa inceapa de la zero. Sincer, nu ma intereseaza ce a fost, cum a fost si de ce a fost - chiar daca adevarul gol-golut s-ar afla vreodata, el nu o sa-mi faca mie (si nici tie!) viata mai frumoasa, va ramane doar o pagina de istorie.

Asta este si problema politicienilor nostri: sunt atat de ocupati cu forfecarea partidelor / guvernarilor / politicienilor anteriori si de propriile lupte pentru putere, incat au uitat cu desavarsire sa se ocupe de lucrurile importante!

Iar in privinta fraudelor si minciunilor... Basescu s-a comportat civilizat in campania electorala, in timp ce Geoana si cu echipele lui - vazute si nevazute, au prezentat spectacolul cel mai grosolan, murdar si lipsit de caracter, iar toata mizeria de dupa 6 decembrie i se datoreaza in totalitate! Nu exista nici o justificare pentru ce au facut si chiar daca as fi convinsa 500% ca e mai capabil decat Basescu (sau oricine altcineva), nu l-as vota dupa asemenea actiuni.

Si eu, cel putin, nu inteleg cum poate fi sustinut pentru postul de premier un profesor DE FIZICA pentru postul cel mai important din tara aceasta - pentru ca premierul o "gospodareste". Crezi ca primaria Sibiului (un oras unde pana si cainii latra la ralenti) se poate compara cu Romania????
Ca sa nu mai vorbim de celelalte pete pe care le are - nu vrei sa afli intai adevarul despre ele???!

Mda, laudabil faptul ca a facut din Sibiu capitala culturii europene... sa nu uitam ca si Dl. Oprescu, medic de profesie si primarul Bucurestiului, a fost extrem de preocupat cu doborarea diverselor recorduri, unul mai traznit ca altul si toate extrem de inutile pentru capitala tarii!
Sunt convinsa ca Dl. Johannis, daca l-am pune Ministru al Turismului, ar reusi sa creeze o imagine favorabila a Romaniei in lume si ar atrage o multime de turisti!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:44

De la: bodea_katy, la data 2009-12-10 14:53:47
Draga mea ai mare dreptate/.De cand ciuma basiceana ne conduce tara este subjugata de o camaprila protejata de marina. ce este mai trist ca structurile de stat care il au sef direct pe acest dictator nu respecta principiile democratoice .Sunt aservite acestui despot pentru a primi una sau doua stele si fraudeaza tot. Rusine. Desteapta-te ROMANE

Care despot? Cel votat de romani?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:50

De la: xyz, la data 2009-12-10 15:44:53
De la: bodea_katy, la data 2009-12-10 14:53:47

Care despot? Cel votat de romani?
..despot voda cel cumplit vlad teparu lui dracula marinaru securistu uns cu cu de toate-n comunismul

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:13

Din pacate "Zarurile au fost aruncate" ! Acum nu se mai poate face nimic. Va veni ziua cand multi vor dori sa vina un VADIM si acesta nu va mai putea veni. Deocamdata nu vor trece 6 luni si, in special unii care l-au votat pe candidatul Traian Basescu, isi vor roade unghiile si isi vor frange mainile cu care au introdus buletinul de vot in urna. Am intalnit oameni seriosi care, in mod neasteptat pentru mine, au votat cu acest om care va face mult rau Romaniei si romanilor. Nu va reprosez d-stra nimic, pentru ca nu stiti multe lucruri. Devreme ce alianta PSD + PNL s-au comportat atat de inconstient la loviturile lui Traian Basescu care lovituri puteau fi usor anticipate inca de la demisia lui NICA din Guvernul BOC. Nici macar zambetul sinistru al lui Traian Basescu aruncat ori de cate ori era atacat de adversari sau de reprezentanti massmedia nu l-a citit nimeni. Strategia lui Traian Basescu, de-a dreptul diabolica si neonoranta pentru noi ceilalti dar foarte eficienta pentru el, nu a fost inteleasa nici macar de multi membrii marcanti chiar din PDL. Linistea cu care acesta si-a dus la indeplinire toate actiunile de fraudare nu a fost simtita de multi dintre noi. Marturisesc, cu toate ca eu l-am simtit de mult, ca unele actiuni ale sale m-au surprins si pe mine. Unele dintre acestea inca nu se stiu nici acum si vor fi date in vileag mai tarziu cand acestuia nici nu-i va pasa. Desi Vadim a anticipat in mare parte dimensiunile fraudei nici acesta nu le-a stiut si nu le stie inca pe toate. Chiar daca viitoare lege a alegerilor presidentiale le va anihila aproape in intregime aceste fraude vor putea fi evitate si prin modernizarea sistemului de vot. Vom ramane in istorie insa cu cea mai frauda electorala din lume luata prin prisma strategiei complicate si lipsite de orice transparenta cu care nici macar COSA NOSTRA nu s-ar putea lauda. Aveti rabdare ca veti mai afla multe lucruri si de acum incolo despre acest scrutin atat de nefast pentru romani.

Pagini: << 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: