sea_shell
418 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:06
" Miron Mitrea : �Geoan� a pus m�na �i pe baza secret� a M. I., �n scop de �antaj politic!� Leg�tura str�ns� �ntre Omar Hayssam �i dou� personaje din PSD a devenit o certitudine, numero�i lideri ai fostului partid de guvern�m�nt confirm�nd apropierea dintre controversatul om de afaceri �i v�rfurile PSD. Mai mult dec�t at�t: Miron Mitrea, Vasile D�ncu, Dan Ioan Popescu ori Ioan Rus � chiar greii din PSD f�r� ajutorul c�rora Mircea Geoan� nu ar fi ajuns niciodat� num�rul 1 �n partid � se delimiteaz� cert de acesta �i, �n exclusivitate pentru Expresul de Sud, ei dau declara�ii �ocante: �NU �l vota�i pe Geoan�! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam �i a readus �n PSD to�i mafio�ii, securi�tii �i comuni�tii lui Iliescu! �
MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, c� mafia lui Geoan� a penetrat la v�rf Ministerul Administra�iei �i Internelor. Declara�ia lui Mitrea, conform c�reia Geoan� �i Vanghelie au primit acces �n arhiva Poli�iei Politice din Rom�nia, adic� a Direc�iei Generale de Informa�ii �i Protec�ie Intern� - DGIPI, coroborat� cu prezentarea demisiei de c�tre �eful acestei caracati�e informative (Gelu Dr�jneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum �i cu ie�irea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justific� de ce gruparea de crim� organizat� condus� de Geoan� are acum p�rghii de �antaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca ace�tia s� �i ofere, contra t�cere, voturi lui Geoan�." Hotnews.ro
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:51:55De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:44:10De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.
Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?
Nu-mi plac marlanii si evident nici tu! Bilbe are doua fete, mai multe ID-uri si prieteni de teapa ta. Iata de ce votez cu Basescu indiferent de culoarea pe care voi o veti lua.
Aaaaa,am inteles.Votati deci cu Base de scarba noastra .Ce va faceati oare daca nu ne cunosteati ?
Heeeeh,ce placut si relaxant este pe forum cand dai peste oamenii potriviti.... .Multumiri doamnei Click.
BAIETE, CREERUL TAU MIC ATAT A DORIT SA INTELEAGA.... VOTEZ PENTRU CA ASA VREAU, PROSTIILE VOASTRE NU COMVING PE NIMENI CU NIMIC. VOI DOAR REUSITI SA ENERVATI LUMEA PE AICI SI ATAT.
AM O INTREBARE PENTRU TINE VIZAVI DE O CONVERSATIE MAI VECHE? CUM STAI CU INFORMATIILE DESPRE GRECIA? HAI SA TE VAD !
Doamna ,sincer imi pare rau ca va enervez si ca va aduc in halul de a vorbi urat.Sunt sigur ca daca nu va enervati erati o persoana decenta ,politicoasa si placuta chiar daca sustineti un om cu anumite mentalitati marlanesti.Va sigur doar ca sentimentul nu este reciproc,dumnevoastra nu ma enervati pe mine ci chiar ma amuzati teribil
PS:Despre insule sau despre partea continentala ?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Ministrul de Externe Mircea Geoan� l-a ascuns la Jakarta pe Nicolae Popa, omul lui V�ntu de la FNI Imprimare E-mail
Scris de Dana Iliescu
Pagina 1 din 2
Leg�turile candidatului PSD la pre�edin�ie, Mircea Geoan�, cu �maleficul� SOV, a�a cum �l numea recent candidatul ro�u pe mogul, �ntr-o �ncercare disperat� de a-�i dezlipi eticheta de om al triadei oligarhice V�ntu-Voiculescu-Patriciu, sunt mult mai vechi decåt las� s� se �n�eleag� cei doi protagoni�ti. Dincolo de �ntålnirile mediatizate din Delta Dun�rii �i de �ntålnirea suprinz�toare din noaptea de miercuri spre joi f�cut� de Geoan� la re�edin�a mogulului din strada Paris, potrivit dezv�luirilor Hotnews, a existat un sprijin concret dat de ministrul de Externe Mircea Geoan� �minunatului prieten� al lui V�ntu, fugarul Nicolae Popa, arestat �n urm� cu dou� zile de autorit��ile din Jakarta (Indonezia). Popa era dat �n urm�rie general� prin Interpol din 2002, fiind condamnat la 15 ani de �nchisoare �n dosarul FNI, al�turi de Ioana Maria Vlas.
�i, pentru c� prietenii la nevoie se cunosc, ministrul de Externe Mircea Geoan� nu a r�mas insensibil la rela�ia apropiat� dintre SOV �i Popa �i l-a ajutat pe acesta din urm� s� stea departe de bra�ul slab al justi�iei romåne.
Concret, potrivit adresei 63354/23.09.2002 a Ministerului de Interne semnat� de chestorul Jenica Arion (facsimil 1), afl�m c� autorit��ile romåne �tiau deja c� Nicolae Popa se afl� la Jakarta �i, mai mult, c� acesta �i-a prelungit valabilitatea pa�aportului pån� la 16.07.2004 la ambasada noastr� din Indonezia, dar nu au f�cut nimic pentru a-l aduce pe acesta �n fa�a justi�iei.
Popa Nicolae urma s� primeasc� permisul de �edere �n Indonezia pentru un an �n baza pa�aportului prelungit de amabilii no�tri reprezentan�i la ambasada din Jakarta.
Tabloul este absolut �nduio��tor: fugarul Nicolae Popa, �minunatul prieten� al lui SOV, dat �n urm�rire general� prin Interpol dup� ce a furat banii a peste 300.000 de romåni, se prezint� la ambasada Romåniei la Jakarta, iar func�ionarii acestei institu�ii, �ndruma�i profesional de �eful lor de la Bucure�ti, ministrul de Externe Mircea Geoan�, �i prelungesc pa�aportul pentru ca acesta s� ob�in� permis de �edere �n Indonezia, uitånd c� Popa este urm�rit general. Nu trebuie omis c� ambasador �n Indonezia, �n aceast� perioad�, era Gheorghe S�vuic�, un diplomat care a reu�it, �n mod inexplicabil, s� scape de valul de reform� din Ministerul de Externe.
Geoan�, responsabil direct
MAE, printre alte atribu�ii principale, organizeaz�, �ndrum� �i controleaz� activitatea misiunilor diplomatice �i a oficiilor consulare ale Romåniei.
Cum a controlat ministrul de Externe de atunci, Mircea Geoan�, activitatea lui S�vuic�? Nu a v�zut c� a prelungit pa�aportul unui urm�rit general?
O s� ne spun� c� subalternii? Gre�it!
Mircea Geoan� este direct responsabil de acoperirea lui Popa la Jakarta �ntrucåt , �ncepånd cu 01.07.2002, prin Hot�rårea de Guvern nr. 648 din 20/06/2002 publicat� �n Monitorul Oficial, Partea I nr. 468 din 01/07/2002 ministrul de Externe r�spunde personal �n justi�ie pentru activitatea MAE.
Potrivit art. 4. Aliniatul (1) din aceast� Hot�råre, �ministrul afacerilor Externe conduce �ntreaga activitate a M.A.E. �i �l reprezint� �n raporturile cu celelalte autorit��i publice, cu persoanele juridice �i fizice din �ar� �i din str�in�tate, precum �i �n justi�ie�.
De men�ionat c� prevederea se afl� �n vigoare �i �n prezent. De asemenea, trebuie subliniat c� responsabilitatea �n justi�ie a lui Mircea Geoan� este echivalentul responsabilit��ii unui administrator de firm� �n fa�a justi�iei.
�Curentul� �tia din 2005 c� Popa se ascunde �n Indonezia
Ziarul �Curentul� �tia, �nc� de la �nceputul lui 2005, c� Nicolae Popa se afl� �n Indonezia, solicitånd MAE cåteva r�spunsuri l�muritoare pe aceast� tem�. (facsimil 2)
�nt�lnirea de la miezul nop�ii
�n contextul arest�rii, miercuri, a lui Nicolae Popa la Jakarta, Mircea Geoan�, s-a �ntålnit cu Sorin Ovidiu V�ntu, pu�in dup� miezul nop�ii, a�a cum rezulta dintr-un set de fotografii �i informa�ii primite ieri la redac�ia HotNews.ro. �n fotografii se vede cum Geoan� intr� noaptea �n re�edin�a omului de afaceri.
Mircea Geoan� a stat �n studioul Antenei 3 pån� la orele 23:00. Potrivit informa�iilor HotNews.ro, candidatul PSD s-a �ntålnit cu Sorin Ovidiu V�ntu o or� mai tårziu, �n jurul orelor 24:00.
La confruntarea candida�ilor la pre�edin�ie, de ieri sear�, Geoan� a recunoscut c� l-a vizitat pe SOV - �ncerc�nd o explica�ie palid�, cum c� s-ar fi dus s�-i explice de ce l-a facut "malefic" �ntr-un interviu.
La aceeasi dezbatere, candidatul PSD a inghitit in sec cand presedintele Traian Basescu a confirmat in doua randuri dezvaluirea din "Curentul" de ieri, despre a treia vizita secretea a lui Geoana la Moscova. "Dumneavoastra, care ati fost zilele trecute la Moscova, ar trebui sa stiti mai bine ce vor rusii", i-a spus Basescu lui Geoana, care nu a dat nici o replica si nu a indraznit sa conteste afirmatia, desi public sustinuse ca ultima sa vizita la Moscova a fost tocmai in luna iunie. A doua confirmare a investigatiei "Curentul" a fost cand Basescu i-a trantit-o, din nou, lui Geoana, spunandu-i ca e "proaspat venit de la Moscova" si ca va fi obligat sa dea detalii despre aceasta vizita, dupa ce va pierde alegerile. Tot in aceasta idee, Basescu i-a daruit lui Geoana in incheiere un cos cu merinde, ca poate o sa aiba nevoie de ele acolo unde va da explicatiile.
Citeaza acest articol pe saitul tau
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:08
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:02:20De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:48:02De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:41:12De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:39:11De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:29:59
Vorbeste neputinta ...
Vorbiti cum puteti dumneavoastra si nu va faceti probleme,mie imi face placere sa va citesc chiar daca politic gandim diferit.
Sincer? Ma bucur ca IN SFARSIT dati dovada de inteligenta pe care o banuiam ,dar pe care o folositi intr-o directie gresita(sau sens?!)
Asa,acum ca ne intelegem asa de bine,despre ce vorbim?Despre moguli sau despre rusi ?
Credeti ca mai are vreo importanta? Oricum vorbeste evidenta ...
Pe Mediafax Basescu are deja 66,06%
Evidenta vorbeste saraca dar in ciuda ei exista oameni care inca il mai voteaza pe Base .
In care sondaj are doamna Base 66,06?Cred ca nici in Modrogan nu mai are asa de mult
Replicile dvs . sunt inutile,dar va inteleg.........Sunt ultimile sfortari...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:08
De la: rayna, la data 2009-12-04 09:32:19De la: ultimulDoN, la data 2009-12-04 00:49:17lol Geoana ..gioana ..tot tigan raman ..PSD va fi un prtid politic puternic cu viitor cand nu vor mai aduce in partidul lor toti borfasi, tarani si analfabeti intr-un cuvant pt mine astea se numes COCALARI.Nu te speria ...acelas lucru il spun de fiecare partid din Romania.te rog pe viitor nu mai fa reclama la un cocalar care ar fi in star sa linga toate cururile din romania numai sa primeasca un vot si sa fie si el presedinte..Despre renumitu Constantinescu care acu cativa ani a promis marea cu sare ...cea facu?...si-a vandut neamu lsi a facut jaf in tara ...atata timp cat nu are nimeni cum sai traga la raspundere pt ce fac ei vor scrie o pagina in istoria Romaniei care cand o sa fim batrani o sa o citim cu scarba nepotior.PAREREA MEA E CA IN TARA AR TREBUI INSTaLATA LEGEA MARTIALA ,PANA CANA VOR SCHIMBA TOATA CONSTITURIA SI VOR DISPAREA TTI MAFIOTI DIN FUNCTI DE CONDUCERE.dar problema e: ...Mai gasim in tara un om care sa nu fure sau sa fie cinstit ..macar 1 %?
Vb de Basescu la a facut-o pe una tiganca?sau ca sta la baut si ca fumeaza sau mai stiu eu ce ..sau de tiganu de GIOANA?.....uitativa la barna din ochiii vostru...sunt oamnei.
Parerea mea este ........ar fi bine sa-nvatati sa va pronuntati si sa scrieti corect romaneste!!! Cel putin zece greseli gramaticale,nasoale ai reprodus , in acest text.
Te rog frumos sa ma scuzi....  ai sa ma ierti?  i.........normal ca ai sa te iei de mine ca lam facut pe iubitul tau GIoana ==TIGAN.....nu?Doara Basescu e un mitocan in vederea ta.......
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:12
Mmmda !...av�nd �n verere faptul c� din b�tr�ni s-ar spune c� ; rom�nul ar fi cel mai ospitalier,de�tept �i inteligent individ apr�in�nd rasei albe a speciei umane, m-am decis s� testez aceast� ancestral� zicere proverbial� adres�ndu-v� o �ntrebare:
Cine de pe acest topic, �mi poate enumera cel pu�in 3 manipul�ri mediatice,ale telespectatorilor, utilizate de c�tre regizorul transmisiei televizate pe parcursul dezbaterii , TRAIAN B�SESCU vs MIRCEA GEOAN� .
mmmmm ?....
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:13
Valeriu Stoica: �Liberali! Op�iunea dumneavoastr� este o chestiune de con�tiin�� Imprimare E-mail
Scris de Sebastian Rusu
Dup� o campanie electoral� atipic� �i marcat� exclusiv prin atacuri sub centur� �i tr�d�ri de tot felul, turul al doilea al preziden�ialelor se va tran�a nu numai �ntre B�sescu �i Geoan�, ci �i �ntre dou� proiecte majore: unul de reformarea Romåniei �i altul de p�strare a privilegiilor celor potenta�i �ntr-o Romånie a mogulilor �i politicienilor de sub umbrela GRIVCO. �n acest context, vicepre�edintele PD-L Valeriu Stoica a adresat ieri liberalilor �i, implicit, electoratului dreptei o scrisoare deschis� prin intermediul c�reia precizeaz� c� votul de duminic� reprezint� o chestiune de con�tiin�� �ntrucåt de rezultatul acestuia va fi responsabil electoratul liberal. Potrivit acestuia, dreapta nu ar trebui s� poten�eze �for�a malefic� a social-democra�ilor. Pe de alt� parte, mesajul cunoscutului promotor al unific�rii dreptei romåne�ti a venit pe fondul tr�d�rii meschine a liderilor PNL spre social-democra�i de dragul puterii �i al privilegiilor sub �ndrumarea mogulilor. �Dragi liberali, nu v� scriu �n calitate de fost pre�edinte al PNL, nici �n cea de vicepre�edinte al PD-L �i, cu atåt mai pu�in, �n cea de sus�in�tor al lui Traian B�sescu.V� scriu �n calitatea unuia care, �n ultimii 20 de ani, a �ncercat dup� puterile sale s� sus�in� �n scris, la catedr�, �n politic� �i �n dezbaterea public� din Romånia valorile �i proiectele dreptei, �n general, �i ale liberalismului de dreapta, �n special. V� scriu ca unul care �i asum� e�ecurile �i gre�elile f�cute, dar ale c�rui bune inten�ii �i devotament pentru cauza dreptei �i sunt recunoscute chiar �i de c�tre adversari�, arat� Stoica �n textul scrisorii deschise.
Un vot decisiv pentru viitorul Rom�niei...
�n opinia sa, votul de duminic� este �unul istoric�, care poate s� schimbe radical soarta Romåniei. �Nu este un secret pentru nimeni c� votul de duminic� va decide cum va ar�ta Romånia nu doar pentru cå�iva ani, ci pentru o genera�ie sau chiar mai multe. Departe de mine gåndul de a v� spune cum s� vota�i. Op�iunea mea o cunoa�te�i - nu este un secret. Cåt timp dreapta are �n cursa preziden�ial� propriul candidat, �n persoana lui Traian B�sescu, nu pot vota decåt pentru acest candidat! Op�iunea dumneavoastr� este o chestiune de con�tiin��. Iar eu, ca liberal, nu pot decåt s� m� �nclin �n fa�a libert��ii de con�tiin�� �i a libert��ii de op�iune�, a ad�ugat liderul democrat-liberalilor. Pe de alt� parte, �n cei 20 de ani de tranzi�ie democratic� principalul adversar al dreptei a fost PSD-ul, care a �ncercat prin orice mijloace s� o anihileze pentru controlul total al Romåniei. �n acest sens, Stoica a mai sus�inut c� liberalii vor fi principalii r�spunz�tori morali de rezultatul votului din duminica aceasta. Din punct de vedere al ideologiei �i al istoriei liberalismului, cartelarea PNL-ului la c�ru�a PSD-ului reprezint� o mare tr�dare moral� a spiritului Br�tienilor �i arunc� la lada de gunoi a istoriei tradi�ia spiritului �Prin noi �n�ine!!�, care a stat la baza f�uririi Romåniei Moderne.
Tr�darea lui Crin Antonescu �i falimentul liberalismului
Dac� privim prin prisma doctrinelor politice, stru�o-c�mila PNL-PSD nu are nicio �ans� de coabitare pe termen lung �ntrucåt sunt concep�ii �i ac�iuni total opuse ca manier� de ac�iune �n politic�, economie �i societate. �n acest sens, pre�edintele PNL, Crin Antonescu, declara ieri c� dac� Mircea Geoan� va fi un pre�edinte bun, �l va sus�ine �i pentru un al doi-lea mandat la Cotroceni. �O spun de acum clar �i foarte limpede: dac� Mircea Geoan� va fi un pre�edinte bun - ceea ce sper - eu �l voi sus�ine pentru al doilea mandat, f�r� niciun fel de discu�ie, pentru c� este o mare prostie s� schimbi binele de dragul mai binelui. N-am avut niciodat� aspira�ia de a deveni cum-necum pre�edintele Romåniei. Am candidat pentru c� trebuia �n acest moment �i am candidat de teama �ntreb�rii pe care copilul meu mi-o va putea pune�, conchidea pre�edintele PNL.
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:16
Gandul- Cristian Tudor Popescu
"Dl. Geoan� este predicatorul reconcilierii, al unit��ii �i cooper�rii. Probabil s-a antrenat mult �n fa�a oglinzii ca s� debiteze toate astea f�r� s�-i tresar� un mu�chi pe fa��. V� imagina�i varanul, pitonul �i stru�ul carnivor, adic� Voiculescu, V�ntu �i Patriciu, str�ns uni�i �ntru altceva dec�t �nl�turarea lui B�sescu? Sau pe Maz�re fraterniz�nd cu Iohannis? Adrian N�stase renun��nd s� viseze la �ntoarcerea pe cai mari, Marian Vanghelie retr�g�ndu-�i proclama�ia: "Voi fi cel mai puternic om din Rom�nia"?
....
Mircea Geoan� a ales calea opus�. Ascuns sub porecla "Prost�nacul" ca zambila sub z�pad�, �i-a lucrat �n ultimii ani o imagine de politician "colectivist", tenace, mestec�tor de rumegu�, lipsit de arogan��, foarte util pentru compromisuri �n�untrul �i �n afara partidului. Nu vreau s� m� g�ndesc la c�te umilin�e a �ndurat pentru asta, c�te broa�te r�ioase a �nghi�it, c�te depresii a trebuit s� traverseze. C�ci toate acestea mocnesc �ntr-un �nveli� de calcul rece �i �l fac s� fie mult mai pu�in om dec�t �n 2004. Probabil la asta se referea dl. B�sescu c�nd spunea despre Geoan� c� "a progresat".
.... Sentimentul pe care se bazeaz� dl. Geoan� este frica. Frica de viitorul apropiat. P�n� acum, alegerile din Rom�nia nu s-au desf�urat sub semnul unei urgen�e. Oamenii au votat cu g�ndul la prezent �n 2004 �i 2000, la un viitor relativ �ndep�rtat �i mesianic �n 1996, ba chiar ne-am permis s� b�g�m �n urn� trecutul �n 1992 �i 1990. Acum, �ntrebarea cea mai ap�s�toare pentru electoratul rom�n este: "Ce va fi cu mine �i ai mei peste 2-3 luni?" Dl. B�sescu �i promite aleg�torului c� nu va l�sa Po�ta Rom�n� pe m�na lui V�ntu. Dl. Geoan� promite �n ne�tire locuri de munc�, miz�nd pe faptul c� aleg�torul e pe punctul de a fi sau deja concediat de la Po�ta de stat, deci privatizarea, chiar �i la V�ntu, mai r�u nu poate s�-i fac�. Unii �l cred pe B�sescu c�nd spune c� Geoan� ne vinde la ru�i, al�ii consider� c� lucrul cel mai r�u e s� nu te cumpere nimeni.
κi va permite deci, rom�nul, luxul de a ur� mogulii, comuni�tii, Moscova c�nd �i e fric� de ziua de m�ine? Duminic� vom �ti r�spunsul."
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:20
De la: mytcor, la data 2009-12-04 15:12:51Mmmda !...av�nd �n verere faptul c� din b�tr�ni s-ar spune c� ; rom�nul ar fi cel mai ospitalier,de�tept �i inteligent individ apr�in�nd rasei albe al speciei umane, m-am decis s� testez aceast� ancestral� zicere proverbial� adres�ndu-v� o �ntrebare:
Cine de pe acest topic, �mi poate enumera cel pu�in 3 manipul�ri mediatice,ale telespectatorilor, utilizate de c�tre regizorul transmisiei televizate pe parcursul dezbaterii , TRAIAN B�SESCU vs MIRCEA GEOAN� .
mmmmm ?....
E CERT CA TURCESCU NU A FOST IMPARTIAL,PE O PARTE IL SI SCUZ DEOARECE DE 3 NI ASTA FACE DENATUREAZA SI PUNE INTREBARI TENDENTIOASE,UN E SA PUI O INTREBARE CU UN ANUMIT SUBSTRAT UNUI CANDIDAT INTREBARE CU CARE INCERCI SA-L PUI IN DIFICULTATE SI UNA E SA PUI O INTREBARE ALTUI CANDIDAT SI TOT ODATA SAI SUGEREZI SI RASPUNSUL.......MANIPULARI AU FOST DAR CEA MAI EVIDENTA A FOST CEA CU BIBLIA .
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:22
De la: 9am056627, la data 2009-12-04 15:20:28De la: mytcor, la data 2009-12-04 15:12:51Mmmda !...av�nd �n verere faptul c� din b�tr�ni s-ar spune c� ; rom�nul ar fi cel mai ospitalier,de�tept �i inteligent individ apr�in�nd rasei albe al speciei umane, m-am decis s� testez aceast� ancestral� zicere proverbial� adres�ndu-v� o �ntrebare:
mmmmm ?....
E CERT CA TURCESCU NU A FOST IMPARTIAL,PE O PARTE IL SI SCUZ DEOARECE DE 3 NI ASTA FACE DENATUREAZA SI PUNE INTREBARI TENDENTIOASE,UN E SA PUI O INTREBARE CU UN ANUMIT SUBSTRAT UNUI CANDIDAT INTREBARE CU CARE INCERCI SA-L PUI IN DIFICULTATE SI UNA E SA PUI O INTREBARE ALTUI CANDIDAT SI TOT ODATA SAI SUGEREZI SI RASPUNSUL.......MANIPULARI AU FOST DAR CEA MAI EVIDENTA A FOST CEA CU BIBLIA .
ATEN�IE !...
utilizate de c�tre regizorul transmisiei
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:22
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:06:27De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:51:55De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:44:10De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.
Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?
Nu-mi plac marlanii si evident nici tu! Bilbe are doua fete, mai multe ID-uri si prieteni de teapa ta. Iata de ce votez cu Basescu indiferent de culoarea pe care voi o veti lua.
Aaaaa,am inteles.Votati deci cu Base de scarba noastra .Ce va faceati oare daca nu ne cunosteati ?
Heeeeh,ce placut si relaxant este pe forum cand dai peste oamenii potriviti.... .Multumiri doamnei Click.
BAIETE, CREERUL TAU MIC ATAT A DORIT SA INTELEAGA.... VOTEZ PENTRU CA ASA VREAU, PROSTIILE VOASTRE NU COMVING PE NIMENI CU NIMIC. VOI DOAR REUSITI SA ENERVATI LUMEA PE AICI SI ATAT.
AM O INTREBARE PENTRU TINE VIZAVI DE O CONVERSATIE MAI VECHE? CUM STAI CU INFORMATIILE DESPRE GRECIA? HAI SA TE VAD !
Doamna ,sincer imi pare rau ca va enervez si ca va aduc in halul de a vorbi urat.Sunt sigur ca daca nu va enervati erati o persoana decenta ,politicoasa si placuta chiar daca sustineti un om cu anumite mentalitati marlanesti.Va sigur doar ca sentimentul nu este reciproc,dumnevoastra nu ma enervati pe mine ci chiar ma amuzati teribil
BAIETE, NU STIU CUM REUSESTI PRIN VORBE DULCI SA DEVII MAI MARLAN DECAT TE CREDEAM...E UN DAR SI ASA.
GRECIA BAIETE, GRECIA!!!! SAU NU STII DIN CE E FORMATA GRECIA??
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:23
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:08:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:02:20De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:48:02De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:41:12De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:39:11De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:29:59
Vorbeste neputinta ...
Vorbiti cum puteti dumneavoastra si nu va faceti probleme,mie imi face placere sa va citesc chiar daca politic gandim diferit.
Sincer? Ma bucur ca IN SFARSIT dati dovada de inteligenta pe care o banuiam ,dar pe care o folositi intr-o directie gresita(sau sens?!)
Asa,acum ca ne intelegem asa de bine,despre ce vorbim?Despre moguli sau despre rusi ?
Evidenta vorbeste saraca dar in ciuda ei exista oameni care inca il mai voteaza pe Base .
In care sondaj are doamna Base 66,06?Cred ca nici in Modrogan nu mai are asa de mult
Doamna, va inselati.Va rog sa va distrati,sa postati in disperare tot felul de aiureli (inclusiv citate din...Miron Mitrea  ) ,sa injurati (nu de dumneavoastra vorbesc in acest sens) sa va incurajati unii pe altii ,sa declarati de pe acum victoria lui base si sa o sarbatoriti,faceti tot ce va face placere  .Lucrurile stau insa absolut clar :BASESCU A PIERDUT !Va rog sa ma credeti,chiar nu doresc sa influentez pe cineva ,nu ar avea sens ,nimeni nu isi mai schimba opinia acum.Pur si simplu asa stau lucrurile.Discutam de luni cand voi incepe si eu sa va incurajez deoarece o democratie are nevoie si de o opozitie activa.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:26
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:23:40De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:08:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:02:20De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:48:02De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:41:12De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:39:11De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:29:59
Vorbeste neputinta ...
Doamna, va inselati.Va rog sa va distrati,sa postati in disperare tot felul de aiureli (inclusiv citate din...Miron Mitrea ) ,sa injurati (nu de dumneavoastra vorbesc in acest sens) sa va incurajati unii pe altii ,sa declarati de pe acum victoria lui base si sa o sarbatoriti,faceti tot ce va face placere .Lucrurile stau insa absolut clar :BASESCU A PIERDUT !Va rog sa ma credeti,chiar nu doresc sa influentez pe cineva ,nu ar avea sens ,nimeni nu isi mai schimba opinia acum.Pur si simplu asa stau lucrurile.Discutam de luni cand voi incepe si eu sa va incurajez deoarece o democratie are nevoie si de o opozitie activa.
Nici dumneata nu crezi ce zici, domnule Vanea.,aveti o argumentatie extrem de subreda ... Eu doar ma amuz .....
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:27
DEZBATERE EVZ. PSD �i PNL vor r�m�ne �mpreun� �i dup� alegeri?
Marinela Ra��
Luni, 30 Noiembrie 2009
Dup� o rela�ie politic� de aproape dou� luni, timp �n care au d�r�mat �mpreun�, �n premier� dup� 1989, un Guvern, social-democra�ii �i liberalii s-au "logodit" pe 25 noiembrie.
Tot atunci au �ncheiat �i un contract �prenup�ial�: liberalii �l sus�in �n turul II pe Mircea Geoan�, iar dac� acesta c�tig� �l va numi
premier pe Klaus Johannis. Va fi �ns� suficient ca cele dou� partide s�-�i perfecteze alian�a �i dup� 6 decembrie? Sub sloganul "O singur� Rom�nie", pe 25 noiembrie, PNL �i PSD �i consfin�eau alian�a negru pe alb, printr-un acord politic ce va sta, spun liderii celor dou� partide, la baza unui viitor program de guvernare.
A�a au ajuns Crin Antonescu �i Mircea Geoan� s�-�i dea m�na �i, acum, dup� ce liberalul a ie�it din cursa preziden�ial�, s� apar� �mpreun� pe afi�ele electorale. Partizanii convin�i ar putea cosidera �rela�ia� dintre PNL �i PSD din ultimele s�pt�m�ni oportunism politic. Aceasta cu at�t mai mult cu c�t Antonescu �i Geoan�, cu cinci zile �nainte de a bate palma �ntr-o alian��, schimbau replici dure �n ultima dezbatere a primului tur.
"D-le Geoan�, sunte�i un demagog", i s-a adresat Antonescu adversarului de la PSD, f�c�nd referire la faptul c�, timp de nou� luni de guvernare cu PD-L, nu a f�cut nimic pentru rom�ni. "V� rog s� nu s�ri�i calul, v-am menajat p�n� acum", a replicat atunci Geoan�. Apoi, pre�edintele PNL l-a �ntrebat pe contracandidatul s�u de atunci, Mircea Geoan�, ce salariu are cumnatul s�u de la Eximbank.
�ntrebat �n aceea�i dezbatere de ce vrea s� devin� pre�edinte, Antonescu a r�spuns c� �Rom�nia este condus� de aceia�i oameni politici�. �Nu vreau s� votez acum Geoan� ca s� scap de B�asescu, a�a cum s-a �nt�mplat �n 2004�, spunea atunci liberalul.
�ngrop�nd �securea electoral�, Antonescu �i Geoan� au parafat cu propriile nume �i orgolii un acord care �i propune �reducerea fiscalit��ii�, �scoaterea Rom�niei din criza economic�, politic� �i moral�, �asigurarea unei guvern�ri care s� determin� o dezvoltare echilibrat�, �refacerea prestigiului interna�ional al Rom�niei�.
Mai mult, prestigiul primarului Klaus Johannis, care ar urma s� fie prim-ministru, dac� social-democratul iese pre�edinte, pare s� fie o garan�ie a acordului a seriozit��ii celor dou� parteneri. Johannis ar fi premier peste un guvern politic, �n care �i vor g�si locul at�t PNL �i PSD, c�t �i UDMR, un sus�in�tor al alian�ei.
C�t crede�i c� va dura acordul dintre PSD �i PNL? Cum vede�i guvernarea propus� de cele dou� partide? Ce se va �nt�mpla cu alian�a, �n cazul �n care Mircea Geoan� va pierde alegerile?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:28
Deci ... sa revenim. 'Dezbina si conduce' ... va spune ceva ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:31
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:23:40De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:08:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:02:20De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:48:02De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:41:12De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:39:11De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:29:59
Vorbeste neputinta ...
Doamna, va inselati.Va rog sa va distrati,sa postati in disperare tot felul de aiureli (inclusiv citate din...Miron Mitrea ) ,sa injurati (nu de dumneavoastra vorbesc in acest sens) sa va incurajati unii pe altii ,sa declarati de pe acum victoria lui base si sa o sarbatoriti,faceti tot ce va face placere .Lucrurile stau insa absolut clar :BASESCU A PIERDUT !Va rog sa ma credeti,chiar nu doresc sa influentez pe cineva ,nu ar avea sens ,nimeni nu isi mai schimba opinia acum.Pur si simplu asa stau lucrurile.Discutam de luni cand voi incepe si eu sa va incurajez deoarece o democratie are nevoie si de o opozitie activa.
IARTAMA NU VREAU SA FIU MOJIC,CHIAR NU VREAU DAR TU ESTI DEA DREPTUL PARANOIC........ESTI MAI PROST DECAT PERMITE LEGEA BUNULUI SIMT.DAR VOI LIBERALII NU STITI CE INSEAMNA BUN SIMT,ASA CA ...............
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:35
De la: sea_shell, la data 2009-11-29 10:44:19Este clar ca aici suntem intr-un conflict anormal..
Toti suntem oameni ai aceleiasi tari.De ce nu ne putem exprima optiunea calm si argumentat,fara atac la persoana?
De ce daca cineva vine si zice "Eu votez Basescu " incepe sa fie blamat si bombardat cu tot felul de invective si invers?
De ce cei care isi sustin aici punctele de vedere nu vin si cu argumente clare, detaliate ,poate ne luminam toti....Este inadmisibil ca sa ne invrajbim in halul asta ... De ce nu putem fi eleganti si echilibrati in exprimare si comportament? Cei care ne dezbina,tocmai asta isi doresc.
"Divide et impera"("Dezbina si stapaneste") cum spunea Filip al 2lea al Macedoniei in politica sa impotriva oraselor- state grecesti.Totusi atunci erau anii 382-336 i.H. Acum e 2009... Oare constiinta sociala e atat de asemanatoare cu ce era atunci? Nu am evoluat deloc?
"Divide et impera "functioneaza numai daca oamenii sunt dispusi sa urmeze ''indicatiile "sau gandesc ingust . Aceasta tactica este posibila in societati in care competitia intre categoriile sociale este mare inainte ca dominatorul sa se manifeste si este favorizata de proasta comunicare sau -mai rau-de lipsa ei .Cand masele sunt greu de manevrat ,se foloseste tactica pasilor mici cautandu-se fisuri deja existente. Vad ca la noi functioneaza perfect.
DE CE LE FACEM JOCUL?!
Eu aminteam chestia asta din 29 noiembrie...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:36
De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:22:38De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:06:27De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:51:55De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:44:10De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.
Doamna ,sincer imi pare rau ca va enervez si ca va aduc in halul de a vorbi urat.Sunt sigur ca daca nu va enervati erati o persoana decenta ,politicoasa si placuta chiar daca sustineti un om cu anumite mentalitati marlanesti.Va sigur doar ca sentimentul nu este reciprc,dumnevoastra nu ma enervati pe mine ci chiar ma amuzati teribil
BAIETE, NU STIU CUM REUSESTI PRIN VORBE DULCI SA DEVII MAI MARLAN DECAT TE CREDEAM...E UN DAR SI ASA.
Doamna,zau daca inteleg de ce anume vorbiti asa de urat.Sunteti suparata pe mine?V-am jignit cu ceva?Nu vreau sa fiu indiscret dar asa vorbiti si acasa?Aveti copii?Va lasa sotul sa vorbiti asa in fata copiilor ?...Urat doamna,foarte urat vorbiti si sunt trist din cauza asta  .Va credeam o persoana cu care se poate dialoga constructiv si civilizat .  .Pur si simplu mi-ati inselat asteptarile !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:38
De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:22:38De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:06:27De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:51:55De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:44:10De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.
BAI TOLOMACULE TU NU AI CAPACITATEA SA ENERVEZI NICI UN BARZAUNE,CAT DESPRE FAPTUL CA TE DAI INTELECTUAL SI JICNESTI O DOAMNA SPUNANDUI MARLAN .CRED CA ASTA TE CARACTERIZEAZA..........UITATE REPEDE PE GOAGLLE SI AFLA SI TU ,NU TE MAI DA MARE DESTEPT CA PUTI DE PROST CE ESTI,MAI ORGAN !!!!!!!!!!!!!!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:39
D-LE VANEAMARIN!!! M-AM PLICTISIT SA ASTEPT UN RASPUNS CARE SE PARE CA NU V-A VENI PREA CURIND, DE ACEEA SI PENTRU CA MAI AM SI ALTA TREABA TE VOI PROVOCA ALTA DATA LA ACEASTA DISCUTIE. PANA ATUNCI INFORMEAZA-TE! INCEARCA SA INVETI PUTINA GEOGRAFIE SI ECONOMIE SI POATE REUSESTI SA CONVERSEZI CU MINE DUPA ACEEA. PA SI ...LA MAI MARE!!!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:39
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:42
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:26:38
Nici dumneata nu crezi ce zici, domnule Vanea.,aveti o argumentatie extrem de subreda ... Eu doar ma amuz ..... 
Haideti doamna ca nu eu vorbesc de mogulii de sub pat sau de pericolul vinderii tarii catre rusi ca motive sa ne votam candidatul favorit  .Practic Basescu nu are de oferit altceva decat FRICA si URA.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:43
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:06:00" Miron Mitrea : �Geoan� a pus m�na �i pe baza secret� a M. I., �n scop de �antaj politic!� Leg�tura str�ns� �ntre Omar Hayssam �i dou� personaje din PSD a devenit o certitudine, numero�i lideri ai fostului partid de guvern�m�nt confirm�nd apropierea dintre controversatul om de afaceri �i v�rfurile PSD. Mai mult dec�t at�t: Miron Mitrea, Vasile D�ncu, Dan Ioan Popescu ori Ioan Rus � chiar greii din PSD f�r� ajutorul c�rora Mircea Geoan� nu ar fi ajuns niciodat� num�rul 1 �n partid � se delimiteaz� cert de acesta �i, �n exclusivitate pentru Expresul de Sud, ei dau declara�ii �ocante: �NU �l vota�i pe Geoan�! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam �i a readus �n PSD to�i mafio�ii, securi�tii �i comuni�tii lui Iliescu! �
MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, c� mafia lui Geoan� a penetrat la v�rf Ministerul Administra�iei �i Internelor. Declara�ia lui Mitrea, conform c�reia Geoan� �i Vanghelie au primit acces �n arhiva Poli�iei Politice din Rom�nia, adic� a Direc�iei Generale de Informa�ii �i Protec�ie Intern� - DGIPI, coroborat� cu prezentarea demisiei de c�tre �eful acestei caracati�e informative (Gelu Dr�jneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum �i cu ie�irea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justific� de ce gruparea de crim� organizat� condus� de Geoan� are acum p�rghii de �antaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca ace�tia s� �i ofere, contra t�cere, voturi lui Geoan�." Hotnews.ro
CRED CA ASTA SPUNE TOT !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:45
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:46
De la: gabigabi, la data 2009-12-04 15:39:37De la: alehin, la data 2009-12-03 21:08:51Pai daca ,,tatucul,, democratiei a spus ca Geoana e PROSTANAC ....si se mai spune ca fiecare om alege in viata oameni care-i corespund e clar exista pt o groaza !!???? de prosti si presedintele lor ...Geoana PROSTANACU" ...Cum e turcu' ...si pistolu'
Eu totusi votez Basescu ...
HOT , MINCINOS, CURVAR , BETIV....intr-un cuvint o HAHALERA .....deci astia sunteti voi cei care l-ati ales pe cel care va corespunde : Basescu ! cum bine zisesi : cum e turcu si pistolul !
Stii cum spun copiii??????????
CINE ZICE ,ALA ESTE......
Va recomand cu caldura sa luati niste Distonocalm....Poate aveti probleme cu inima si nu stiti
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:49
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:50
De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:39:13D-LE VANEAMARIN!!! M-AM PLICTISIT SA ASTEPT UN RASPUNS CARE SE PARE CA NU V-A VENI PREA CURIND, DE ACEEA SI PENTRU CA MAI AM SI ALTA TREABA TE VOI PROVOCA ALTA DATA LA ACEASTA DISCUTIE. PANA ATUNCI INFORMEAZA-TE! INCEARCA SA INVETI PUTINA GEOGRAFIE SI ECONOMIE SI POATE REUSESTI SA CONVERSEZI CU MINE DUPA ACEEA. PA SI ...LA MAI MARE!!!
M-ati intrebat ceva doamna?Imi cer scuze ca nu am fost atent dar va rog sa repetati intrebarea ,pur si simplu nu imi dau seama despre ce vorbiti .Inteleg ca doriti o confruntare pe teme de geografie si ..economie ?Interesant ,iata o prima idee constructiva pe care o aveti .  .
1)Unde isi are izvorul fluviul Amarun?
2)Prin cate brate se varsa Nilul in Mediterana?
3)Ce este plusvaloarea cantitativa? (atentie nu despre cea calitativa vorbesc)
4)In ce an a fost eltima eruptie a vulcanului Kuna-Tyca?
5)Care este legatura intre coeficientul IDU si cum se manifesta aceasta in PIB ,PDI si cuantum valoric?
Va avertizez ca aveti 30 secunde ca sa imi raspundeti ...incepand de acum.Sper ca nu veti fugi cu lasitate si nu va veti ascunde in fata vastelor mele cunostinte economice si politice!  .Va fac praf doamna,va fac praf,va umilesc,nimic nu stiti !!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:53
Astept doamna Click Cont,astept iar timpul trece ...  .Nu va puteti concentra sau chiar nu stiti niste lucruri asa de banale?!
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:54
De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:39:13D-LE VANEAMARIN!!! M-AM PLICTISIT SA ASTEPT UN RASPUNS CARE SE PARE CA NU V-A VENI PREA CURIND, DE ACEEA SI PENTRU CA MAI AM SI ALTA TREABA TE VOI PROVOCA ALTA DATA LA ACEASTA DISCUTIE. PANA ATUNCI INFORMEAZA-TE! INCEARCA SA INVETI PUTINA GEOGRAFIE SI ECONOMIE SI POATE REUSESTI SA CONVERSEZI CU MINE DUPA ACEEA. PA SI ...LA MAI MARE!!!
Pfoai...ce mai faci Victori�a????  ...�i eu votez la fel...c� n-am �ncotro!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:57
|
|
|