back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 >> Sari la pagina:

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:06

" Miron Mitrea : „Geoană a pus mâna și pe baza secretă a M. I., în scop de șantaj politic!” Legătura strânsă între Omar Hayssam și două personaje din PSD a devenit o certitudine, numeroși lideri ai fostului partid de guvernământ confirmând apropierea dintre controversatul om de afaceri și vârfurile PSD. Mai mult decât atât: Miron Mitrea, Vasile Dâncu, Dan Ioan Popescu ori Ioan Rus – chiar greii din PSD fără ajutorul cărora Mircea Geoană nu ar fi ajuns niciodată numărul 1 în partid – se delimitează cert de acesta și, în exclusivitate pentru Expresul de Sud, ei dau declarații șocante: „NU îl votați pe Geoană! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam și a readus în PSD toți mafioții, securiștii și comuniștii lui Iliescu! ”
MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, că mafia lui Geoană a penetrat la vârf Ministerul Administrației și Internelor. Declarația lui Mitrea, conform căreia Geoană și Vanghelie au primit acces în arhiva Poliției Politice din România, adică a Direcției Generale de Informații și Protecție Internă - DGIPI, coroborată cu prezentarea demisiei de către șeful acestei caracatițe informative (Gelu Drăjneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum și cu ieșirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justifică de ce gruparea de crimă organizată condusă de Geoană are acum pârghii de șantaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca aceștia să îi ofere, contra tăcere, voturi lui Geoană." Hotnews.ro

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje

De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:51:55
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:44:10
De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11
De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.

Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?

Nu-mi plac marlanii si evident nici tu! Bilbe are doua fete, mai multe ID-uri si prieteni de teapa ta. Iata de ce votez cu Basescu indiferent de culoarea pe care voi o veti lua.

Aaaaa,am inteles.Votati deci cu Base de scarba noastra .Ce va faceati oare daca nu ne cunosteati ?

Heeeeh,ce placut si relaxant este pe forum cand dai peste oamenii potriviti.... .Multumiri doamnei Click.

BAIETE, CREERUL TAU MIC ATAT A DORIT SA INTELEAGA.... VOTEZ PENTRU CA ASA VREAU, PROSTIILE VOASTRE NU COMVING PE NIMENI CU NIMIC. VOI DOAR REUSITI SA ENERVATI LUMEA PE AICI SI ATAT.

AM O INTREBARE PENTRU TINE VIZAVI DE O CONVERSATIE MAI VECHE? CUM STAI CU INFORMATIILE DESPRE GRECIA? HAI SA TE VAD !

Doamna ,sincer imi pare rau ca va enervez si ca va aduc in halul de a vorbi urat.Sunt sigur ca daca nu va enervati erati o persoana decenta ,politicoasa si placuta chiar daca sustineti un om cu anumite mentalitati marlanesti.Va sigur doar ca sentimentul nu este reciproc,dumnevoastra nu ma enervati pe mine ci chiar ma amuzati teribil

PS:Despre insule sau despre partea continentala ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Ministrul de Externe Mircea Geoană l-a ascuns la Jakarta pe Nicolae Popa, omul lui Vîntu de la FNI Imprimare E-mail
Scris de Dana Iliescu
Pagina 1 din 2
Legăturile candidatului PSD la președinție, Mircea Geoană, cu „maleficul“ SOV, așa cum îl numea recent candidatul roșu pe mogul, într-o încercare disperată de a-și dezlipi eticheta de om al triadei oligarhice Vîntu-Voiculescu-Patriciu, sunt mult mai vechi decåt lasă să se înțeleagă cei doi protagoniști. Dincolo de întålnirile mediatizate din Delta Dunării și de întålnirea suprinzătoare din noaptea de miercuri spre joi făcută de Geoană la reședința mogulului din strada Paris, potrivit dezvăluirilor Hotnews, a existat un sprijin concret dat de ministrul de Externe Mircea Geoan㠄minunatului prieten“ al lui Vîntu, fugarul Nicolae Popa, arestat în urmă cu două zile de autoritățile din Jakarta (Indonezia). Popa era dat în urmărie generală prin Interpol din 2002, fiind condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, alături de Ioana Maria Vlas.
Și, pentru că prietenii la nevoie se cunosc, ministrul de Externe Mircea Geoană nu a rămas insensibil la relația apropiată dintre SOV și Popa și l-a ajutat pe acesta din urmă să stea departe de brațul slab al justiției romåne.
Concret, potrivit adresei 63354/23.09.2002 a Ministerului de Interne semnată de chestorul Jenica Arion (facsimil 1), aflăm că autoritățile romåne știau deja că Nicolae Popa se află la Jakarta și, mai mult, că acesta și-a prelungit valabilitatea pașaportului pånă la 16.07.2004 la ambasada noastră din Indonezia, dar nu au făcut nimic pentru a-l aduce pe acesta în fața justiției.
Popa Nicolae urma să primească permisul de ședere în Indonezia pentru un an în baza pașaportului prelungit de amabilii noștri reprezentanți la ambasada din Jakarta.
Tabloul este absolut înduioșător: fugarul Nicolae Popa, „minunatul prieten“ al lui SOV, dat în urmărire generală prin Interpol după ce a furat banii a peste 300.000 de romåni, se prezintă la ambasada Romåniei la Jakarta, iar funcționarii acestei instituții, îndrumați profesional de șeful lor de la București, ministrul de Externe Mircea Geoană, îi prelungesc pașaportul pentru ca acesta să obțină permis de ședere în Indonezia, uitånd că Popa este urmărit general. Nu trebuie omis că ambasador în Indonezia, în această perioadă, era Gheorghe Săvuică, un diplomat care a reușit, în mod inexplicabil, să scape de valul de reformă din Ministerul de Externe.

Geoană, responsabil direct

MAE, printre alte atribuții principale, organizează, îndrumă și controlează activitatea misiunilor diplomatice și a oficiilor consulare ale Romåniei.
Cum a controlat ministrul de Externe de atunci, Mircea Geoană, activitatea lui Săvuică? Nu a văzut că a prelungit pașaportul unui urmărit general?
O să ne spună că subalternii? Greșit!
Mircea Geoană este direct responsabil de acoperirea lui Popa la Jakarta întrucåt , începånd cu 01.07.2002, prin Hotărårea de Guvern nr. 648 din 20/06/2002 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 468 din 01/07/2002 ministrul de Externe răspunde personal în justiție pentru activitatea MAE.
Potrivit art. 4. Aliniatul (1) din această Hotăråre, „ministrul afacerilor Externe conduce întreaga activitate a M.A.E. și îl reprezintă în raporturile cu celelalte autorități publice, cu persoanele juridice și fizice din țară și din străinătate, precum și în justiție“.
De menționat că prevederea se află în vigoare și în prezent. De asemenea, trebuie subliniat că responsabilitatea în justiție a lui Mircea Geoană este echivalentul responsabilității unui administrator de firmă în fața justiției.

„Curentul“ știa din 2005 că Popa se ascunde în Indonezia

Ziarul „Curentul“ știa, încă de la începutul lui 2005, că Nicolae Popa se află în Indonezia, solicitånd MAE cåteva răspunsuri lămuritoare pe această temă. (facsimil 2)

Întâlnirea de la miezul nopții

În contextul arestării, miercuri, a lui Nicolae Popa la Jakarta, Mircea Geoană, s-a întålnit cu Sorin Ovidiu Vîntu, puțin după miezul nopții, așa cum rezulta dintr-un set de fotografii și informații primite ieri la redacția HotNews.ro. În fotografii se vede cum Geoană intră noaptea în reședința omului de afaceri.
Mircea Geoană a stat în studioul Antenei 3 pånă la orele 23:00. Potrivit informațiilor HotNews.ro, candidatul PSD s-a întålnit cu Sorin Ovidiu Vîntu o oră mai tårziu, în jurul orelor 24:00.

La confruntarea candidaților la președinție, de ieri seară, Geoană a recunoscut că l-a vizitat pe SOV - încercând o explicație palidă, cum că s-ar fi dus să-i explice de ce l-a facut "malefic" într-un interviu.

La aceeasi dezbatere, candidatul PSD a inghitit in sec cand presedintele Traian Basescu a confirmat in doua randuri dezvaluirea din "Curentul" de ieri, despre a treia vizita secretea a lui Geoana la Moscova. "Dumneavoastra, care ati fost zilele trecute la Moscova, ar trebui sa stiti mai bine ce vor rusii", i-a spus Basescu lui Geoana, care nu a dat nici o replica si nu a indraznit sa conteste afirmatia, desi public sustinuse ca ultima sa vizita la Moscova a fost tocmai in luna iunie. A doua confirmare a investigatiei "Curentul" a fost cand Basescu i-a trantit-o, din nou, lui Geoana, spunandu-i ca e "proaspat venit de la Moscova" si ca va fi obligat sa dea detalii despre aceasta vizita, dupa ce va pierde alegerile. Tot in aceasta idee, Basescu i-a daruit lui Geoana in incheiere un cos cu merinde, ca poate o sa aiba nevoie de ele acolo unde va da explicatiile.
Citeaza acest articol pe saitul tau

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:08

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:02:20
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:48:02
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:41:12
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:39:11
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:29:59
Vorbeste neputinta ...

Vorbiti cum puteti dumneavoastra si nu va faceti probleme,mie imi face placere sa va citesc chiar daca politic gandim diferit.

Sincer? Ma bucur ca IN SFARSIT dati dovada de inteligenta pe care o banuiam ,dar pe care o folositi intr-o directie gresita(sau sens?!)

Asa,acum ca ne intelegem asa de bine,despre ce vorbim?Despre moguli sau despre rusi ?

Credeti ca mai are vreo importanta? Oricum vorbeste evidenta ...

Pe Mediafax Basescu are deja 66,06%

Evidenta vorbeste saraca dar in ciuda ei exista oameni care inca il mai voteaza pe Base .
In care sondaj are doamna Base 66,06?Cred ca nici in Modrogan nu mai are asa de mult

Replicile dvs . sunt inutile,dar va inteleg.........Sunt ultimile sfortari...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:08

De la: rayna, la data 2009-12-04 09:32:19
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-04 00:49:17lol Geoana ..gioana ..tot tigan raman ..PSD va fi un prtid politic puternic cu viitor cand nu vor mai aduce in partidul lor toti borfasi, tarani si analfabeti intr-un cuvant pt mine astea se numes COCALARI.Nu te speria ...acelas lucru il spun de fiecare partid din Romania.te rog pe viitor nu mai fa reclama la un cocalar care ar fi in star sa linga toate cururile din romania numai sa primeasca un vot si sa fie si el presedinte..Despre renumitu Constantinescu care acu cativa ani a promis marea cu sare ...cea facu?...si-a vandut neamu lsi a facut jaf in tara ...atata timp cat nu are nimeni cum sai traga la raspundere pt ce fac ei vor scrie o pagina in istoria Romaniei care cand o sa fim batrani o sa o citim cu scarba nepotior.PAREREA MEA E CA IN TARA AR TREBUI INSTaLATA LEGEA MARTIALA ,PANA CANA VOR SCHIMBA TOATA CONSTITURIA SI VOR DISPAREA TTI MAFIOTI DIN FUNCTI DE CONDUCERE.dar problema e: ...Mai gasim in tara un om care sa nu fure sau sa fie cinstit ..macar 1 %?
Vb de Basescu la a facut-o pe una tiganca?sau ca sta la baut si ca fumeaza sau mai stiu eu ce ..sau de tiganu de GIOANA?.....uitativa la barna din ochiii vostru...sunt oamnei.

Parerea mea este ........ar fi bine sa-nvatati sa va pronuntati si sa scrieti corect romaneste!!! Cel putin zece greseli gramaticale,nasoale ai reprodus , in acest text.

Te rog frumos sa ma scuzi.... ai sa ma ierti? i.........normal ca ai sa te iei de mine ca lam facut pe iubitul tau GIoana ==TIGAN.....nu?Doara Basescu e un mitocan in vederea ta.......

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:12

Mmmda !...având în verere faptul că din bătrâni s-ar spune că ; românul ar fi cel mai ospitalier,deștept și inteligent individ aprținând rasei albe a speciei umane, m-am decis să testez această ancestrală zicere proverbială adresându-vă o întrebare:

Cine de pe acest topic, îmi poate enumera cel puțin 3 manipulări mediatice,ale telespectatorilor, utilizate de către regizorul transmisiei televizate pe parcursul dezbaterii , TRAIAN BĂSESCU vs MIRCEA GEOANĂ .

mmmmm ?....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:13

Valeriu Stoica: „Liberali! Opțiunea dumneavoastră este o chestiune de conștiinț㓠Imprimare E-mail
Scris de Sebastian Rusu
După o campanie electorală atipică și marcată exclusiv prin atacuri sub centură și trădări de tot felul, turul al doilea al prezidențialelor se va tranșa nu numai între Băsescu și Geoană, ci și între două proiecte majore: unul de reformarea Romåniei și altul de păstrare a privilegiilor celor potentați într-o Romånie a mogulilor și politicienilor de sub umbrela GRIVCO. În acest context, vicepreședintele PD-L Valeriu Stoica a adresat ieri liberalilor și, implicit, electoratului dreptei o scrisoare deschisă prin intermediul căreia precizează că votul de duminică reprezintă o chestiune de conștiință întrucåt de rezultatul acestuia va fi responsabil electoratul liberal. Potrivit acestuia, dreapta nu ar trebui să potențeze „forța malefic㓠a social-democraților. Pe de altă parte, mesajul cunoscutului promotor al unificării dreptei romånești a venit pe fondul trădării meschine a liderilor PNL spre social-democrați de dragul puterii și al privilegiilor sub îndrumarea mogulilor. „Dragi liberali, nu vă scriu în calitate de fost președinte al PNL, nici în cea de vicepreședinte al PD-L și, cu atåt mai puțin, în cea de susținător al lui Traian Băsescu.Vă scriu în calitatea unuia care, în ultimii 20 de ani, a încercat după puterile sale să susțină în scris, la catedră, în politică și în dezbaterea publică din Romånia valorile și proiectele dreptei, în general, și ale liberalismului de dreapta, în special. Vă scriu ca unul care își asumă eșecurile și greșelile făcute, dar ale cărui bune intenții și devotament pentru cauza dreptei îi sunt recunoscute chiar și de către adversari“, arată Stoica în textul scrisorii deschise.

Un vot decisiv pentru viitorul României...

În opinia sa, votul de duminică este „unul istoric“, care poate să schimbe radical soarta Romåniei. „Nu este un secret pentru nimeni că votul de duminică va decide cum va arăta Romånia nu doar pentru cåțiva ani, ci pentru o generație sau chiar mai multe. Departe de mine gåndul de a vă spune cum să votați. Opțiunea mea o cunoașteți - nu este un secret. Cåt timp dreapta are în cursa prezidențială propriul candidat, în persoana lui Traian Băsescu, nu pot vota decåt pentru acest candidat! Opțiunea dumneavoastră este o chestiune de conștiință. Iar eu, ca liberal, nu pot decåt să mă înclin în fața libertății de conștiință și a libertății de opțiune“, a adăugat liderul democrat-liberalilor. Pe de altă parte, în cei 20 de ani de tranziție democratică principalul adversar al dreptei a fost PSD-ul, care a încercat prin orice mijloace să o anihileze pentru controlul total al Romåniei. În acest sens, Stoica a mai susținut că liberalii vor fi principalii răspunzători morali de rezultatul votului din duminica aceasta. Din punct de vedere al ideologiei și al istoriei liberalismului, cartelarea PNL-ului la căruța PSD-ului reprezintă o mare trădare morală a spiritului Brătienilor și aruncă la lada de gunoi a istoriei tradiția spiritului „Prin noi înșine!!“, care a stat la baza făuririi Romåniei Moderne.

Trădarea lui Crin Antonescu și falimentul liberalismului

Dacă privim prin prisma doctrinelor politice, struțo-cămila PNL-PSD nu are nicio șansă de coabitare pe termen lung întrucåt sunt concepții și acțiuni total opuse ca manieră de acțiune în politică, economie și societate. În acest sens, președintele PNL, Crin Antonescu, declara ieri că dacă Mircea Geoană va fi un președinte bun, îl va susține și pentru un al doi-lea mandat la Cotroceni. „O spun de acum clar și foarte limpede: dacă Mircea Geoană va fi un președinte bun - ceea ce sper - eu îl voi susține pentru al doilea mandat, fără niciun fel de discuție, pentru că este o mare prostie să schimbi binele de dragul mai binelui. N-am avut niciodată aspirația de a deveni cum-necum președintele Romåniei. Am candidat pentru că trebuia în acest moment și am candidat de teama întrebării pe care copilul meu mi-o va putea pune“, conchidea președintele PNL.

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:16

Gandul- Cristian Tudor Popescu
"Dl. Geoană este predicatorul reconcilierii, al unității și cooperării. Probabil s-a antrenat mult în fața oglinzii ca să debiteze toate astea fără să-i tresară un mușchi pe față. Vă imaginați varanul, pitonul și struțul carnivor, adică Voiculescu, Vântu și Patriciu, strâns uniți întru altceva decât înlăturarea lui Băsescu? Sau pe Mazăre fraternizând cu Iohannis? Adrian Năstase renunțând să viseze la întoarcerea pe cai mari, Marian Vanghelie retrăgându-și proclamația: "Voi fi cel mai puternic om din România"?
....
Mircea Geoană a ales calea opusă. Ascuns sub porecla "Prostănacul" ca zambila sub zăpadă, și-a lucrat în ultimii ani o imagine de politician "colectivist", tenace, mestecător de rumeguș, lipsit de aroganță, foarte util pentru compromisuri înăuntrul și în afara partidului. Nu vreau să mă gândesc la câte umilințe a îndurat pentru asta, câte broaște râioase a înghițit, câte depresii a trebuit să traverseze. Căci toate acestea mocnesc într-un înveliș de calcul rece și îl fac să fie mult mai puțin om decât în 2004. Probabil la asta se referea dl. Băsescu când spunea despre Geoană că "a progresat".
.... Sentimentul pe care se bazează dl. Geoană este frica. Frica de viitorul apropiat. Până acum, alegerile din România nu s-au desfășurat sub semnul unei urgențe. Oamenii au votat cu gândul la prezent în 2004 și 2000, la un viitor relativ îndepărtat și mesianic în 1996, ba chiar ne-am permis să băgăm în urnă trecutul în 1992 și 1990. Acum, întrebarea cea mai apăsătoare pentru electoratul român este: "Ce va fi cu mine și ai mei peste 2-3 luni?" Dl. Băsescu îi promite alegătorului că nu va lăsa Poșta Română pe mâna lui Vântu. Dl. Geoană promite în neștire locuri de muncă, mizând pe faptul că alegătorul e pe punctul de a fi sau deja concediat de la Poșta de stat, deci privatizarea, chiar și la Vântu, mai rău nu poate să-i facă. Unii îl cred pe Băsescu când spune că Geoană ne vinde la ruși, alții consideră că lucrul cel mai rău e să nu te cumpere nimeni.

Își va permite deci, românul, luxul de a urî mogulii, comuniștii, Moscova când îi e frică de ziua de mâine? Duminică vom ști răspunsul."

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:20

De la: mytcor, la data 2009-12-04 15:12:51Mmmda !...având în verere faptul că din bătrâni s-ar spune că ; românul ar fi cel mai ospitalier,deștept și inteligent individ aprținând rasei albe al speciei umane, m-am decis să testez această ancestrală zicere proverbială adresându-vă o întrebare:

Cine de pe acest topic, îmi poate enumera cel puțin 3 manipulări mediatice,ale telespectatorilor, utilizate de către regizorul transmisiei televizate pe parcursul dezbaterii , TRAIAN BĂSESCU vs MIRCEA GEOANĂ .

mmmmm ?....

E CERT CA TURCESCU NU A FOST IMPARTIAL,PE O PARTE IL SI SCUZ DEOARECE DE 3 NI ASTA FACE DENATUREAZA SI PUNE INTREBARI TENDENTIOASE,UN E SA PUI O INTREBARE CU UN ANUMIT SUBSTRAT UNUI CANDIDAT INTREBARE CU CARE INCERCI SA-L PUI IN DIFICULTATE SI UNA E SA PUI O INTREBARE ALTUI CANDIDAT SI TOT ODATA SAI SUGEREZI SI RASPUNSUL.......MANIPULARI AU FOST DAR CEA MAI EVIDENTA A FOST CEA CU BIBLIA .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:22

De la: 9am056627, la data 2009-12-04 15:20:28
De la: mytcor, la data 2009-12-04 15:12:51Mmmda !...având în verere faptul că din bătrâni s-ar spune că ; românul ar fi cel mai ospitalier,deștept și inteligent individ aprținând rasei albe al speciei umane, m-am decis să testez această ancestrală zicere proverbială adresându-vă o întrebare:

mmmmm ?....

E CERT CA TURCESCU NU A FOST IMPARTIAL,PE O PARTE IL SI SCUZ DEOARECE DE 3 NI ASTA FACE DENATUREAZA SI PUNE INTREBARI TENDENTIOASE,UN E SA PUI O INTREBARE CU UN ANUMIT SUBSTRAT UNUI CANDIDAT INTREBARE CU CARE INCERCI SA-L PUI IN DIFICULTATE SI UNA E SA PUI O INTREBARE ALTUI CANDIDAT SI TOT ODATA SAI SUGEREZI SI RASPUNSUL.......MANIPULARI AU FOST DAR CEA MAI EVIDENTA A FOST CEA CU BIBLIA .

ATENȚIE !...

utilizate de către regizorul transmisiei

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:22

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:06:27
De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.

Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?

Nu-mi plac marlanii si evident nici tu! Bilbe are doua fete, mai multe ID-uri si prieteni de teapa ta. Iata de ce votez cu Basescu indiferent de culoarea pe care voi o veti lua.

Aaaaa,am inteles.Votati deci cu Base de scarba noastra .Ce va faceati oare daca nu ne cunosteati ?

Heeeeh,ce placut si relaxant este pe forum cand dai peste oamenii potriviti.... .Multumiri doamnei Click.

BAIETE, CREERUL TAU MIC ATAT A DORIT SA INTELEAGA.... VOTEZ PENTRU CA ASA VREAU, PROSTIILE VOASTRE NU COMVING PE NIMENI CU NIMIC. VOI DOAR REUSITI SA ENERVATI LUMEA PE AICI SI ATAT.

AM O INTREBARE PENTRU TINE VIZAVI DE O CONVERSATIE MAI VECHE? CUM STAI CU INFORMATIILE DESPRE GRECIA? HAI SA TE VAD !

Doamna ,sincer imi pare rau ca va enervez si ca va aduc in halul de a vorbi urat.Sunt sigur ca daca nu va enervati erati o persoana decenta ,politicoasa si placuta chiar daca sustineti un om cu anumite mentalitati marlanesti.Va sigur doar ca sentimentul nu este reciproc,dumnevoastra nu ma enervati pe mine ci chiar ma amuzati teribil

BAIETE, NU STIU CUM REUSESTI PRIN VORBE DULCI SA DEVII MAI MARLAN DECAT TE CREDEAM...E UN DAR SI ASA.

GRECIA BAIETE, GRECIA!!!! SAU NU STII DIN CE E FORMATA GRECIA??

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:23

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:08:16
Vorbeste neputinta ...

Vorbiti cum puteti dumneavoastra si nu va faceti probleme,mie imi face placere sa va citesc chiar daca politic gandim diferit.

Sincer? Ma bucur ca IN SFARSIT dati dovada de inteligenta pe care o banuiam ,dar pe care o folositi intr-o directie gresita(sau sens?!)

Asa,acum ca ne intelegem asa de bine,despre ce vorbim?Despre moguli sau despre rusi ?

Evidenta vorbeste saraca dar in ciuda ei exista oameni care inca il mai voteaza pe Base .
In care sondaj are doamna Base 66,06?Cred ca nici in Modrogan nu mai are asa de mult

Doamna, va inselati.Va rog sa va distrati,sa postati in disperare tot felul de aiureli (inclusiv citate din...Miron Mitrea ) ,sa injurati (nu de dumneavoastra vorbesc in acest sens) sa va incurajati unii pe altii ,sa declarati de pe acum victoria lui base si sa o sarbatoriti,faceti tot ce va face placere .Lucrurile stau insa absolut clar :BASESCU A PIERDUT !Va rog sa ma credeti,chiar nu doresc sa influentez pe cineva ,nu ar avea sens ,nimeni nu isi mai schimba opinia acum.Pur si simplu asa stau lucrurile.Discutam de luni cand voi incepe si eu sa va incurajez deoarece o democratie are nevoie si de o opozitie activa.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:26

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:23:40
Vorbeste neputinta ...

Doamna, va inselati.Va rog sa va distrati,sa postati in disperare tot felul de aiureli (inclusiv citate din...Miron Mitrea ) ,sa injurati (nu de dumneavoastra vorbesc in acest sens) sa va incurajati unii pe altii ,sa declarati de pe acum victoria lui base si sa o sarbatoriti,faceti tot ce va face placere .Lucrurile stau insa absolut clar :BASESCU A PIERDUT !Va rog sa ma credeti,chiar nu doresc sa influentez pe cineva ,nu ar avea sens ,nimeni nu isi mai schimba opinia acum.Pur si simplu asa stau lucrurile.Discutam de luni cand voi incepe si eu sa va incurajez deoarece o democratie are nevoie si de o opozitie activa.

Nici dumneata nu crezi ce zici, domnule Vanea.,aveti o argumentatie extrem de subreda ... Eu doar ma amuz .....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:27

DEZBATERE EVZ. PSD și PNL vor rămâne împreună și după alegeri?

Marinela Rață
Luni, 30 Noiembrie 2009
După o relație politică de aproape două luni, timp în care au dărâmat împreună, în premieră după 1989, un Guvern, social-democrații și liberalii s-au "logodit" pe 25 noiembrie.

Tot atunci au încheiat și un contract „prenupțial”: liberalii îl susțin în turul II pe Mircea Geoană, iar dacă acesta câștigă îl va numi
premier pe Klaus Johannis. Va fi însă suficient ca cele două partide să-și perfecteze alianța și după 6 decembrie? Sub sloganul "O singură Românie", pe 25 noiembrie, PNL și PSD își consfințeau alianța negru pe alb, printr-un acord politic ce va sta, spun liderii celor două partide, la baza unui viitor program de guvernare.

Așa au ajuns Crin Antonescu și Mircea Geoană să-și dea mâna și, acum, după ce liberalul a ieșit din cursa prezidențială, să apară împreună pe afișele electorale. Partizanii convinși ar putea cosidera „relația” dintre PNL și PSD din ultimele săptămâni oportunism politic. Aceasta cu atât mai mult cu cât Antonescu și Geoană, cu cinci zile înainte de a bate palma într-o alianță, schimbau replici dure în ultima dezbatere a primului tur.

"D-le Geoană, sunteți un demagog", i s-a adresat Antonescu adversarului de la PSD, făcând referire la faptul că, timp de nouă luni de guvernare cu PD-L, nu a făcut nimic pentru români. "Vă rog să nu săriți calul, v-am menajat până acum", a replicat atunci Geoană. Apoi, președintele PNL l-a întrebat pe contracandidatul său de atunci, Mircea Geoană, ce salariu are cumnatul său de la Eximbank.

Întrebat în aceeași dezbatere de ce vrea să devină președinte, Antonescu a răspuns c㠄România este condusă de aceiași oameni politici”. „Nu vreau să votez acum Geoană ca să scap de Băasescu, așa cum s-a întâmplat în 2004”, spunea atunci liberalul.

Îngropând „securea electorală”, Antonescu și Geoană au parafat cu propriile nume și orgolii un acord care își propune „reducerea fiscalității”, „scoaterea României din criza economică, politică și morală”, „asigurarea unei guvernări care să determină o dezvoltare echilibrată”, „refacerea prestigiului internațional al României”.

Mai mult, prestigiul primarului Klaus Johannis, care ar urma să fie prim-ministru, dacă social-democratul iese președinte, pare să fie o garanție a acordului a seriozității celor două parteneri. Johannis ar fi premier peste un guvern politic, în care își vor găsi locul atât PNL și PSD, cât și UDMR, un susținător al alianței.

Cât credeți că va dura acordul dintre PSD și PNL? Cum vedeți guvernarea propusă de cele două partide? Ce se va întâmpla cu alianța, în cazul în care Mircea Geoană va pierde alegerile?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:28

Deci ... sa revenim. 'Dezbina si conduce' ... va spune ceva ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:31

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:23:40
Vorbeste neputinta ...

IARTAMA NU VREAU SA FIU MOJIC,CHIAR NU VREAU DAR TU ESTI DEA DREPTUL PARANOIC........ESTI MAI PROST DECAT PERMITE LEGEA BUNULUI SIMT.DAR VOI LIBERALII NU STITI CE INSEAMNA BUN SIMT,ASA CA ...............

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:35

De la: sea_shell, la data 2009-11-29 10:44:19Este clar ca aici suntem intr-un conflict anormal..
Toti suntem oameni ai aceleiasi tari.De ce nu ne putem exprima optiunea calm si argumentat,fara atac la persoana?
De ce daca cineva vine si zice "Eu votez Basescu " incepe sa fie blamat si bombardat cu tot felul de invective si invers?
De ce cei care isi sustin aici punctele de vedere nu vin si cu argumente clare, detaliate ,poate ne luminam toti....Este inadmisibil ca sa ne invrajbim in halul asta ... De ce nu putem fi eleganti si echilibrati in exprimare si comportament? Cei care ne dezbina,tocmai asta isi doresc.
"Divide et impera"("Dezbina si stapaneste") cum spunea Filip al 2lea al Macedoniei in politica sa impotriva oraselor- state grecesti.Totusi atunci erau anii 382-336 i.H. Acum e 2009... Oare constiinta sociala e atat de asemanatoare cu ce era atunci? Nu am evoluat deloc?
"Divide et impera "functioneaza numai daca oamenii sunt dispusi sa urmeze ''indicatiile "sau gandesc ingust . Aceasta tactica este posibila in societati in care competitia intre categoriile sociale este mare inainte ca dominatorul sa se manifeste si este favorizata de proasta comunicare sau -mai rau-de lipsa ei .Cand masele sunt greu de manevrat ,se foloseste tactica pasilor mici cautandu-se fisuri deja existente. Vad ca la noi functioneaza perfect.
DE CE LE FACEM JOCUL?!

Eu aminteam chestia asta din 29 noiembrie...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:36

De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:22:38

Doamna ,sincer imi pare rau ca va enervez si ca va aduc in halul de a vorbi urat.Sunt sigur ca daca nu va enervati erati o persoana decenta ,politicoasa si placuta chiar daca sustineti un om cu anumite mentalitati marlanesti.Va sigur doar ca sentimentul nu este reciprc,dumnevoastra nu ma enervati pe mine ci chiar ma amuzati teribil

BAIETE, NU STIU CUM REUSESTI PRIN VORBE DULCI SA DEVII MAI MARLAN DECAT TE CREDEAM...E UN DAR SI ASA.

Doamna,zau daca inteleg de ce anume vorbiti asa de urat.Sunteti suparata pe mine?V-am jignit cu ceva?Nu vreau sa fiu indiscret dar asa vorbiti si acasa?Aveti copii?Va lasa sotul sa vorbiti asa in fata copiilor ?...Urat doamna,foarte urat vorbiti si sunt trist din cauza asta .Va credeam o persoana cu care se poate dialoga constructiv si civilizat . .Pur si simplu mi-ati inselat asteptarile !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:38

De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:22:38

BAI TOLOMACULE TU NU AI CAPACITATEA SA ENERVEZI NICI UN BARZAUNE,CAT DESPRE FAPTUL CA TE DAI INTELECTUAL SI JICNESTI O DOAMNA SPUNANDUI MARLAN .CRED CA ASTA TE CARACTERIZEAZA..........UITATE REPEDE PE GOAGLLE SI AFLA SI TU ,NU TE MAI DA MARE DESTEPT CA PUTI DE PROST CE ESTI,MAI ORGAN !!!!!!!!!!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:39

D-LE VANEAMARIN!!! M-AM PLICTISIT SA ASTEPT UN RASPUNS CARE SE PARE CA NU V-A VENI PREA CURIND, DE ACEEA SI PENTRU CA MAI AM SI ALTA TREABA TE VOI PROVOCA ALTA DATA LA ACEASTA DISCUTIE. PANA ATUNCI INFORMEAZA-TE! INCEARCA SA INVETI PUTINA GEOGRAFIE SI ECONOMIE SI POATE REUSESTI SA CONVERSEZI CU MINE DUPA ACEEA. PA SI ...LA MAI MARE!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:39

De la: alehin, la data 2009-12-03 21:08:51Pai daca ,,tatucul,, democratiei a spus ca Geoana e PROSTANAC ....si se mai spune ca fiecare om alege in viata oameni care-i corespund e clar exista pt o groaza !!???? de prosti si presedintele lor ...Geoana PROSTANACU" ...Cum e turcu' ...si pistolu'

Eu totusi votez Basescu ...

HOT , MINCINOS, CURVAR , BETIV....intr-un cuvint o HAHALERA .....deci astia sunteti voi cei care l-ati ales pe cel care va corespunde : Basescu ! cum bine zisesi : cum e turcu si pistolul !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:42

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:26:38
Nici dumneata nu crezi ce zici, domnule Vanea.,aveti o argumentatie extrem de subreda ... Eu doar ma amuz .....

Haideti doamna ca nu eu vorbesc de mogulii de sub pat sau de pericolul vinderii tarii catre rusi ca motive sa ne votam candidatul favorit .Practic Basescu nu are de oferit altceva decat FRICA si URA.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:43

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:06:00" Miron Mitrea : „Geoană a pus mâna și pe baza secretă a M. I., în scop de șantaj politic!” Legătura strânsă între Omar Hayssam și două personaje din PSD a devenit o certitudine, numeroși lideri ai fostului partid de guvernământ confirmând apropierea dintre controversatul om de afaceri și vârfurile PSD. Mai mult decât atât: Miron Mitrea, Vasile Dâncu, Dan Ioan Popescu ori Ioan Rus – chiar greii din PSD fără ajutorul cărora Mircea Geoană nu ar fi ajuns niciodată numărul 1 în partid – se delimitează cert de acesta și, în exclusivitate pentru Expresul de Sud, ei dau declarații șocante: „NU îl votați pe Geoană! El ne-a pricopsit cu Omar Hayssam și a readus în PSD toți mafioții, securiștii și comuniștii lui Iliescu! ”
MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, că mafia lui Geoană a penetrat la vârf Ministerul Administrației și Internelor. Declarația lui Mitrea, conform căreia Geoană și Vanghelie au primit acces în arhiva Poliției Politice din România, adică a Direcției Generale de Informații și Protecție Internă - DGIPI, coroborată cu prezentarea demisiei de către șeful acestei caracatițe informative (Gelu Drăjneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum și cu ieșirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justifică de ce gruparea de crimă organizată condusă de Geoană are acum pârghii de șantaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca aceștia să îi ofere, contra tăcere, voturi lui Geoană." Hotnews.ro

CRED CA ASTA SPUNE TOT !!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:45

De la: gabigabi, la data 2009-12-04 15:39:37
De la: alehin, la data 2009-12-03 21:08:51Pai daca ,,tatucul,, democratiei a spus ca Geoana e PROSTANAC ....si se mai spune ca fiecare om alege in viata oameni care-i corespund e clar exista pt o groaza !!???? de prosti si presedintele lor ...Geoana PROSTANACU" ...Cum e turcu' ...si pistolu'

HOT , MINCINOS, CURVAR , BETIV....intr-un cuvint o HAHALERA .....deci astia sunteti voi cei care l-ati ales pe cel care va corespunde : JEOANA SI ALIATUL LUI ANTONESCU ! cum bine zisesi : cum e turcu si pistolul !

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:46

De la: gabigabi, la data 2009-12-04 15:39:37

HOT , MINCINOS, CURVAR , BETIV....intr-un cuvint o HAHALERA .....deci astia sunteti voi cei care l-ati ales pe cel care va corespunde : Basescu ! cum bine zisesi : cum e turcu si pistolul !

Stii cum spun copiii??????????

CINE ZICE ,ALA ESTE......

Va recomand cu caldura sa luati niste Distonocalm....Poate aveti probleme cu inima si nu stiti

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:49

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 15:42:05
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:26:38

Haideti doamna ca nu eu vorbesc de mogulii de sub pat sau de pericolul vinderii tarii catre rusi ca motive sa ne votam candidatul favorit .Practic Basescu nu are de oferit altceva decat FRICA si URA.

Ok...daca asta este parerea dvs. , eu nu vreau sa o schimb.... Dvs. de ce va chinuiti s-o schimbati pe a mea?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:50

De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:39:13D-LE VANEAMARIN!!! M-AM PLICTISIT SA ASTEPT UN RASPUNS CARE SE PARE CA NU V-A VENI PREA CURIND, DE ACEEA SI PENTRU CA MAI AM SI ALTA TREABA TE VOI PROVOCA ALTA DATA LA ACEASTA DISCUTIE. PANA ATUNCI INFORMEAZA-TE! INCEARCA SA INVETI PUTINA GEOGRAFIE SI ECONOMIE SI POATE REUSESTI SA CONVERSEZI CU MINE DUPA ACEEA. PA SI ...LA MAI MARE!!!

M-ati intrebat ceva doamna?Imi cer scuze ca nu am fost atent dar va rog sa repetati intrebarea ,pur si simplu nu imi dau seama despre ce vorbiti .Inteleg ca doriti o confruntare pe teme de geografie si ..economie ?Interesant ,iata o prima idee constructiva pe care o aveti . .

1)Unde isi are izvorul fluviul Amarun?
2)Prin cate brate se varsa Nilul in Mediterana?
3)Ce este plusvaloarea cantitativa? (atentie nu despre cea calitativa vorbesc)
4)In ce an a fost eltima eruptie a vulcanului Kuna-Tyca?
5)Care este legatura intre coeficientul IDU si cum se manifesta aceasta in PIB ,PDI si cuantum valoric?

Va avertizez ca aveti 30 secunde ca sa imi raspundeti ...incepand de acum.Sper ca nu veti fugi cu lasitate si nu va veti ascunde in fata vastelor mele cunostinte economice si politice! .Va fac praf doamna,va fac praf,va umilesc,nimic nu stiti !!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:53

Astept doamna Click Cont,astept iar timpul trece ... .Nu va puteti concentra sau chiar nu stiti niste lucruri asa de banale?!

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:54

De la: click_cont, la data 2009-12-04 15:39:13D-LE VANEAMARIN!!! M-AM PLICTISIT SA ASTEPT UN RASPUNS CARE SE PARE CA NU V-A VENI PREA CURIND, DE ACEEA SI PENTRU CA MAI AM SI ALTA TREABA TE VOI PROVOCA ALTA DATA LA ACEASTA DISCUTIE. PANA ATUNCI INFORMEAZA-TE! INCEARCA SA INVETI PUTINA GEOGRAFIE SI ECONOMIE SI POATE REUSESTI SA CONVERSEZI CU MINE DUPA ACEEA. PA SI ...LA MAI MARE!!!

Pfoai...ce mai faci Victorița???? ...și eu votez la fel...că n-am încotro!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:57

De la: Dorulet, la data 2009-12-04 15:54:29

Pfoai...ce mai faci Victorița???? ...și eu votez la fel...că n-am încotro!

A plecat doamna Dorulet.I-a fost frica de niste intrebari si a fugit

Pagini: << 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: