Dorinel
3855 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:38
De la: alehin, la data 2009-12-03 21:48:58De la: sea_shell, la data 2009-12-03 21:41:45Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu....
Nu ....nici peste 500 de ani .....Geoana nu se va apropia de Basescu ....intelepciunea nu vine cu nr anilor ...inteligenta nativa o ai si ea sporeste cu cat o alimentezi ...cu informatii ....
Din pacate Becali si peste 100 de ani tot oligofren va fi ...doar ca si senil...
Geoana e arogant , disperat sa parvina ...insa de-a lungul vietii sale politice ..a mers doar ,, sustinut,,
II inteleg pe care voteaza cu el ...cred ca (chiar daca spun ei vot negativ....)nu sunt prea departe ...de el ....ca intelect .. Alehin, e dreptul fiecaruia sa voteze cu cine doreste. Si pentru ca tot doresti o catalogare a oamenilor care voteaza cu un anumit candidat, pot sa spun si eu OBIECTIV ca marea majoritate ce il voteaza pe Traian Basescu, este asemanatoare cu cea a ''electoratului'' PNG. Aproape ca nu mai vad nici o diferenta. Injuraturi la ordinea zilei, denigrarea si demonizarea simpatizantilor altor formatiuni politice, marlanie, populism ieftin ce nu tine de foame ....
Voteaza cu cine vrei ... dar macar sa ai bunul simt sa nu-i cataloghezi drept prosti pe cei ce nu voteaza cu Traian Basescu. Fie ca cel mai bun sa invinga.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:38
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 22:24:32De la: alehin, la data 2009-12-03 22:19:11Eu n-am spus ca e dornic sa parvina...material ci dornic de putere .....Nu este un animal politic ataca sub centura ...nu este la nivelul Lui Basescu .. desi cred ca a invatat pe de rost replici la subiectele ,, fierbinti,, ..vulnerabile ....
Raspunsurile lui de genu ' ,, mintiti d-le Basecu ,, .....JALNICE .....
Nu mai vreau sa discut despre el ...eu nu am rabdare nici sa-l ascult ..Punct ...
Nu ma mai intereseaza conversatia ....o persoana de genul lui ...nu ma preocupa nici cat negru sub unghie ...sa-i faca altcineva portretul ...eu sincer mai bine ma scarpin in nas decat sa mai vorbesc despre unu' ca el
Sunt convinsa ca nu te intereseaza , nici pe mine,insa cred ca e bun ca material de studiu,ca si tipologie, si trebuie sa fim impartiali daca vrem sa descoperim oameni de valoare in tara asta ... Trebuie sa fim corecti ,nu-i asa?!
Da ...corect
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:42
Si eu cred ca Basescu a fost cu mult deasupra lui Geoana ...
Ologofrebnul asta de Dorinel vad ca mai balbaie si el ceva, ca si Geoana.
Trebuie sa fi mare tampit sa nu-ti dai seama cat de mare este diferenta dintre cei doi ...
De ce i-a fost frica, n-a scapat nenea Geoana ...
De confruntare s-a temut, de confruntare a murit !
Dumnezeu sa-l ierte !
Si pe el si pe cei care-l voteaza ...
Atat de tont a fost, incat nu i-a trecut prin cap sa-l intrebe pe Basescu de unde stie ca el a fost noaptea trecuta la Vantu. Ar fi putut sa mai pareze un pic ... dar nu se astepta.
A recunoscut ca a fost la Vanta azi noapte, dar a inceput sa bata campii imediat ...
Ce sa caute un candidat la presedintie, noaptea, la Vantu ?
Cat de prost sa fi sa nu te gandesti ca dusmanul nu doarme si e cu ochii pe tine ?
De ce nu se duce Vantu la viitorul sef al statului daca vrea sa bea o cafea la miezul noptii ?
Doamne, pe cine sustin unii care se autointituleaza anticomunisti, anti-bla, bla, bla.
Vot pentru Basescu !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:44
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:38:19De la: alehin, la data 2009-12-03 21:48:58De la: sea_shell, la data 2009-12-03 21:41:45Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu....
Nu ....nici peste 500 de ani .....Geoana nu se va apropia de Basescu ....intelepciunea nu vine cu nr anilor ...inteligenta nativa o ai si ea sporeste cu cat o alimentezi ...cu informatii ....
Din pacate Becali si peste 100 de ani tot oligofren va fi ...doar ca si senil...
Geoana e arogant , disperat sa parvina ...insa de-a lungul vietii sale politice ..a mers doar ,, sustinut,,
II inteleg pe care voteaza cu el ...cred ca (chiar daca spun ei vot negativ....)nu sunt prea departe ...de el ....ca intelect .. Alehin, e dreptul fiecaruia sa voteze cu cine doreste. Si pentru ca tot doresti o catalogare a oamenilor care voteaza cu un anumit candidat, pot sa spun si eu OBIECTIV ca marea majoritate ce il voteaza pe Traian Basescu, este asemanatoare cu cea a ''electoratului'' PNG. Aproape ca nu mai vad nici o diferenta. Injuraturi la ordinea zilei, denigrarea si demonizarea simpatizantilor altor formatiuni politice, marlanie, populism ieftin ce nu tine de foame ....
Voteaza cu cine vrei ... dar macar sa ai bunul simt sa nu-i cataloghezi drept prosti pe cei ce nu voteaza cu Traian Basescu. Fie ca cel mai bun sa invinga.
Era sa zic ,...sa dea Dumnezeu ...dar cum eu cred ca pana acolo suntem pe cont propriu .....sa iasa cine trebuie ...sau sa ne fie mai bine sau macar la fel dar nu mai rau .
O ultima observatie ....Geoana personal pare inofensiv ...are un discurs demagogic sforaitor (teoretic foarte bun ..) dar este omul de paie al celor care l-au ajutat sa ajunga aici ...deci si pe viitor ....le-ar ramane dator...  ar fi ca Iliescu cu saracia lui  le tinea de ,, 6,, lu' alde Nastase ..
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:45
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:38:19De la: alehin, la data 2009-12-03 21:48:58De la: sea_shell, la data 2009-12-03 21:41:45Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu....
Prosti e putin spus ....
Infinit de prosti ....
Galactic de prosti ....
Mega prosti ...
Exista ceva mai la superlativ pentru a defini nivelul de prostie pentru cei care-l voteaza pe Geoana ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:47
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 22:32:44De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:26:25De la: sea_shell, la data 2009-12-03 14:03:31
Repet, te-am supra apreciat...Din pacate ai creierul cat nuca (seaca) Multumesc. Si pentru ca tin la creierul meu cat nuca, insist sa gasesc un raspuns sincer de la tine in legatura cu temele pe care ti le-am adus in discutie in concordanta cu sfatul tau. Am sa ti le repet:
1. Indiferent de institutie ... atunci cand ai apelat la un anumit serviciu ce ti se cuvinea ... ai obtinut totul transparent, fara pile, fara spagi .... in timpul mandatului Traian Basescu ?
2. Inteleg ca vrei sa-i mai dau o sansa pentru a-l lasa sa termine ce a inceput .... Te rog sa mentionezi macar ce a inceput.
3. Vrei ca Romania sa mai aiba vreo legatura cu Comunismul. Da, si eu vreau, ... sincer ... dar cum vezi ca se poate realiza asta cand candidatul Traian Basescu la presedentia Romaniei are o mare legatura cu comunismul ?
4. Zica ca Antonescu a vandut un partid istoric doar pentru o pozitie cat mai inalta pentru propriu-i beneficiu. Ok !!! Parerea mea e alta. Dar atunci cand PDL-ul era in aceiasi alianta cu PNL, cand pentru un interes personal infam, ce mai mult tinea de imaginea sa, Traian Basescu a incercat sa-l dezbine in permanenta si a lovit sub centura partidul care la ajutat sa devina presedinte ,... de asta ce zici ?!!! Cand pe tine partenerul tau te loveste zi de zi, a doua zi vi si spui public ca nu este nici o problema si privesti asta ca pe ceva firesc ?
In concluzie, prefer ''creierul meu cat nuca'' decat unei judecati infantile si neobiective. Succes.
Sa-l stapanesti sanatos(creierul cat nuca seaca)... Este inutil sa mai pierd timpul sa-ti raspund.... dar totusi o s-o fac...GEOANA A PIERDUT FOTOLIUL DE PRESEDINTE IN ACEASTA SEARA ..orice argument pe care ai avea tendinta sa-l aduci in sprijinul sau , CREDE-MA , ESTE I N U T I L
p.s.: Campania de denigrare pe care s-a bazat Geoana a fost E X E C R A B I L A.... Iar amicul sau Vantu i-a pus capac.... Geoana a mutat gresit sau mai precis ,nu si-a pazit spatele.....
Geoana a facut un joc murdar(PLUS CA NU EXCELEAZA ABSOLUT DELOC IN CEEA CE SE CHEAMA POTENTIAL AL INTELIGENTEI) , Basescu l-a taxat elegant.... PREFER ELEGANTA SI INTELIGENTA .... Am sa-l stapanesc Sea, macar are o judecata lucida asa mic cat este el. Raspunde tu inteligent la ce am postat mai devreme, chiar si cu ocolisuri ... ca de (!!) ... admiri eleganta verbala ... si fa-ma sa cred ca esti cu mult mai ''sus'' decat Geoana.
Si ca sa vezi ca sunt obiectiv, da ... Geoana a fost mult mai slab in aceasta seara decat Traian Basescu.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:49
daca ar fi sa votez numai dupa confruntarea din asta seara,sigur as vota traian basescu,daca as fi membru sau simpatizant p.s.d.,sigur as vota cu mircea geoana,indiferent de prostia clara si analfabetismul politic si economic dovedit de prostanac,dar intrucat sunt roman care inca mai gandeste pragmatic si realist,tin sa-i trimit la origini pe amandoi-MAFIA CASTIGA
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:52
.....Si sa mai adaug ceva...Pentru un diplomat de cariera, un fost ministru de externe, sa nu recunosti un citat din Titulescu, MARE MINUS....
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:52
De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:42:40
''Ologofrebnul'' asta de Dorinel vad ca mai balbaie si el ceva, ca si Geoana. ''Ologofrebnul'' asta de Dorinel te invita pe 6 Decembrie, dupa ora 21, la un SPRIT.
Vreau sa sarbatorim evenimentul cum se cuvine.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:54
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:47:40De la: sea_shell, la data 2009-12-03 22:32:44De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:26:25De la: sea_shell, la data 2009-12-03 14:03:31
Repet, te-am supra apreciat...Din pacate ai creierul cat nuca (seaca) Multumesc. Si pentru ca tin la creierul meu cat nuca, insist sa gasesc un raspuns sincer de la tine in legatura cu temele pe care ti le-am adus in discutie in concordanta cu sfatul tau. Am sa ti le repet:
1. Indiferent de institutie ... atunci cand ai apelat la un anumit serviciu ce ti se cuvinea ... ai obtinut totul transparent, fara pile, fara spagi .... in timpul mandatului Traian Basescu ?
2. Inteleg ca vrei sa-i mai dau o sansa pentru a-l lasa sa termine ce a inceput .... Te rog sa mentionezi macar ce a inceput.
3. Vrei ca Romania sa mai aiba vreo legatura cu Comunismul. Da, si eu vreau, ... sincer ... dar cum vezi ca se poate realiza asta cand candidatul Traian Basescu la presedentia Romaniei are o mare legatura cu comunismul ?
4. Zica ca Antonescu a vandut un partid istoric doar pentru o pozitie cat mai inalta pentru propriu-i beneficiu. Ok !!! Parerea mea e alta. Dar atunci cand PDL-ul era in aceiasi alianta cu PNL, cand pentru un interes personal infam, ce mai mult tinea de imaginea sa, Traian Basescu a incercat sa-l dezbine in permanenta si a lovit sub centura partidul care la ajutat sa devina presedinte ,... de asta ce zici ?!!! Cand pe tine partenerul tau te loveste zi de zi, a doua zi vi si spui public ca nu este nici o problema si privesti asta ca pe ceva firesc ?
In concluzie, prefer ''creierul meu cat nuca'' decat unei judecati infantile si neobiective. Succes.
Sa-l stapanesti sanatos(creierul cat nuca seaca)... Este inutil sa mai pierd timpul sa-ti raspund.... dar totusi o s-o fac...GEOANA A PIERDUT FOTOLIUL DE PRESEDINTE IN ACEASTA SEARA ..orice argument pe care ai avea tendinta sa-l aduci in sprijinul sau , CREDE-MA , ESTE I N U T I L
p.s.: Campania de denigrare pe care s-a bazat Geoana a fost E X E C R A B I L A.... Iar amicul sau Vantu i-a pus capac.... Geoana a mutat gresit sau mai precis ,nu si-a pazit spatele.....
Geoana a facut un joc murdar(PLUS CA NU EXCELEAZA ABSOLUT DELOC IN CEEA CE SE CHEAMA POTENTIAL AL INTELIGENTEI) , Basescu l-a taxat elegant.... PREFER ELEGANTA SI INTELIGENTA .... Am sa-l stapanesc Sea, macar are o judecata lucida asa mic cat este el. Raspunde tu inteligent la ce am postat mai devreme, chiar si cu ocolisuri ... ca de (!!) ... admiri eleganta verbala ... si fa-ma sa cred ca esti cu mult mai ''sus'' decat Geoana.
Si ca sa vezi ca sunt obiectiv, da ... Geoana a fost mult mai slab in aceasta seara decat Traian Basescu.
nu numai in sera asta, retardatule, .... dintotdeauna.
ASTA AM INCERCAT NOI SA-TI EXPLICAM SI TIE SI CELOR CA TINE, DE O GRAMADA DE VREME !
In seara asta a devenit evident ...
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:56
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:52:11De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:42:40
''Ologofrebnul'' asta de Dorinel vad ca mai balbaie si el ceva, ca si Geoana. ''Ologofrebnul'' asta de Dorinel te invita pe 6 Decembrie, dupa ora 21, la un SPRIT.
Vreau sa sarbatorim evenimentul cum se cuvine. chiar asa,ce-ar fi sa sarbatorim victoria sau infrangerea oricarui candidat la talica in poiata,NEA SILVIU,SE AUDE???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
sea_shell
418 mesaje
|
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:47:40De la: sea_shell, la data 2009-12-03 22:32:44De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:26:25De la: sea_shell, la data 2009-12-03 14:03:31
Dorinel, nici macar un moment nu am avut pretentia ca as fi deasupra lui Geoana.... Nici vorba de asa ceva ...
Dar AM DREPTUL DE A ALEGE PE CINEVA CARE SA MA REPREZINTE, AM DREPTUL DE A ALEGE PE CINEVA ONEST , DESCHIS , UMAN.... NIMENI NU ESTE PERFECT DAR ESTE PERFECTIBIL.... Din punctul meu de vedere Basescu e cu mult mai bun.... In rest , raspunsul la intrebarile tale e inutil, hotararea mea e luata definitiv( si a multor altora)
Si cred ca ai observat deja ca sunt impartiala....daca nu, reiau ceea ce am scris mai sus:
Geoana nu este un parvenit,,iar daca a parut arogant sunt sigura ca a fost din cauza emotiei .....este o persoana care este in coacere,in formare ..Daca va fi ''student'' la scoala adevarului si cinstei (pe care le are dar nu cristalizate inca suficient,mai ales ca a strecurat niste minciuni in raspunsuri ,referitor la domnul Sorin Ovidiu Vantu , despre vizita din miez de noapte si despre Nicolae Popa-cel cu FNI ,care v-a supt banii ,oameni buni -despre care a spus ca nici macar ca nu stie cine este cand de fapt realitatea e cu totul diferita ) plus niste inadvertente datorate studiului insuficient pe teme concrete, peste 5 ani poate candida din nou cu succes.,daca invata sa NU MAI MINTA .. Mi-a facut o impresie mult mai buna decat alta data , dar nu-l va putea depasi INCA pe Basescu....
Basescu e un om dintr-o bucata , uneori mai abrupt dar are un magnetism personal puternic iar creierul ii functioneaza la cele mai inalte standarde ..
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:52:11De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:42:40
Ma, tu-ti revi ?
Vrei sa ma faci sa-mi retrag toate invectivele ?
Sau esti sincer ?
Daca esti sincer, voteaza cu Basescu si, daca nu minti, beau cu tine si daca nu iese.
Da' esti in stare ?
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:59
De la: florinpreda999, la data 2009-12-03 22:56:01De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:52:11De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:42:40
Vreau sa sarbatorim evenimentul cum se cuvine. chiar asa,ce-ar fi sa sarbatorim victoria sau infrangerea oricarui candidat la talica in poiata,NEA SILVIU,SE AUDE???
Plec din tara, n-am timp de sarbatoriri ...Am alta treaba si tu o sti ...
Ma intorc duminica ...
Cred ca te-ai convins ...
Sa traiesti Florine !
Voteaza-l pe "chior" ca altfel cu prostanacu' ne ia gaia ..
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:01
Daca vrei sa sarbatoresti ,, cum trebuie ,, pui 4 cuburi de gheata intr-un pahar si whiskey pana plutesc cuburile ...
|
fulgerul1989
133 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:01
Din confruntarea catindatilor la mosia Romaniei,am inteles ca de fapt lupta se da pentru cine si cum este dator lui Sorin Ovidiu Vintu,dar nu am inteles cine este aceasta persoana.Eu credeam ca se face o confruntare pentru cum si cine sa slujeasca biata tara Romania
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:05
De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:56:51De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:52:11De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:42:40
Ma, tu-ti revi ?
Sau esti sincer ?
Daca esti sincer, voteaza cu Basescu si, daca nu minti, beau cu tine si daca nu iese.
Da' esti in stare ? Voi vota cu Geoana si, chiar daca nu iese, beau si zece sprituri in cinstea lui Traian Basescu.  In seara asta a fost mai bun, dar asta nu-l scuteste de esecul reformei propuse sub mandatul sau.
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:05
Vintu:''Nu am nevoie de banii statului''.Pai,i-ai luat singur...
''Geoana s-a relaxat la mine''.Oare i-a facut masaj, precum marmota vacutei Milka.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:06
De la: fulgerul1989, la data 2009-12-03 23:01:53Din confruntarea catindatilor la mosia Romaniei,am inteles ca de fapt lupta se da pentru cine si cum este dator lui Sorin Ovidiu Vintu,dar nu am inteles cine este aceasta persoana.Eu credeam ca se face o confruntare pentru cum si cine sa slujeasca biata tara Romania
Nu ai inteles nimic
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:07
Nu degeaba il sutin pe domnul Traian Basescu, mi-a placut mult dezbaterea si Mircea Geana este f slab, este sustinut tocmai din aceasta cauza si fara proptele se darama la prima adiere de vant.Un asa om de paie nici nu am intalnit in viata mea.
GINA
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:08
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 23:05:01De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:56:51De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:52:11De la: Silviu, la data 2009-12-03 22:42:40
Ma, tu-ti revi ?
Sau esti sincer ?
Da' esti in stare ? Voi vota cu Geoana si, chiar daca nu iese, beau si zece sprituri in cinstea lui Traian Basescu. In seara asta a fost mai bun, dar asta nu-l scuteste de esecul reformei propuse sub mandatul sau.
Macar a esuat 5 ani si nu 15 ca si altii si nici nu reprezinta Moscova si..''temnita rosie''
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:12
De la: 9am076753, la data 2009-12-03 23:07:01Nu degeaba il sutin pe domnul Traian Basescu, mi-a placut mult dezbaterea si Mircea Geana este f slab, este sustinut tocmai din aceasta cauza si fara proptele se darama la prima adiere de vant.Un asa om de paie nici nu am intalnit in viata mea. ai trait cumva in pesteri de nu dadusi inca de prosti mai prosti decat prostul de geoana???
Albert Einstein
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:12
De la: 9am076753, la data 2009-12-03 23:07:01Nu degeaba il sutin pe domnul Traian Basescu, mi-a placut mult dezbaterea si Mircea Geana este f slab, este sustinut tocmai din aceasta cauza si fara proptele se darama la prima adiere de vant.Un asa om de paie nici nu am intalnit in viata mea.
Pai e simplu... e ca la scoala.......Nu ai avut in clasa niciodata un tocilar sadea care rupe cartile de cat le citeste si le rasciteste (si pe deasupra mai e si nepotul nu stiu cui sus-pus.adica ''pilos'' ) si e doar bine pregatit si unul care prinde din zbor ,invata dintr-o suflare tot ce misca in foarte scurt timp si ii ''fura '' cascavalul '' celui dintai ,doar pentru ca e genial?
Cam asa e raportul Geoana /Basescu
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:14
Geoana a cam jucat 'cartea bascaliei', preluata de la Antonescu...Din cand in cand a introdus si limbajul lemnos...
Deci Geoana s-a relaxat la ''malefic'' acasa...
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:17
De la: xyz, la data 2009-12-03 23:14:13Geoana a cam jucat 'cartea bascaliei', preluata de la Antonescu...Din cand in cand a introdus si limbajul lemnos...
Deci Geoana s-a relaxat la ''malefic'' acasa...
carte perdanta...
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:24
De la: xyz, la data 2009-12-03 21:54:38Macar Basescu nu e papusa nimanui...
Corect ! E papusarul sef inca. Pana pe 7 Decembrie cand se va sfarsi "papusareala" . Mai ramane o neclaritate, cea "hotii-n papusoi". Se va sfarsi vreodata ? Din buna-credinta pseram cada. Altfel vor urma soarta actualilor. sa-si bage mintile in cap cei care castiga alegerile ca suntem la limita rabdarii. Sa nu se mai incerce cu noi, sa nu-si mai incerce norocul pe spinarea noastra ca nu va mai tine. Trebuie sa stie asta foarte clar.
All Things Grow With Love
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:30
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 23:24:53De la: xyz, la data 2009-12-03 21:54:38Macar Basescu nu e papusa nimanui...
Corect ! E papusarul sef inca. Pana pe 7 Decembrie cand se va sfarsi "papusareala" . Mai ramane o neclaritate, cea "hotii-n papusoi". Se va sfarsi vreodata ? Din buna-credinta pseram cada. Altfel vor urma soarta actualilor. sa-si bage mintile in cap cei care castiga alegerile ca suntem la limita rabdarii. Sa nu se mai incerce cu noi, sa nu-si mai incerce norocul pe spinarea noastra ca nu va mai tine. Trebuie sa stie asta foarte clar.
Broscuto, Geoana e doctor in economie.... A spus ca un indicator al cresterii macro -economice este cresterea consumului de energie. electrica ...  N-a brodit-o....
Cum crezi tu ca ne va scoate din criza un om ,REPET, DOCTOR IN ECONOMIE , care bajbaie????????????
Plus ca nici la politichii externe n-a excelat ABSOLUT DELOC....
Chiar am vrut sa-i dau bile albe, din pacate ,NU AM AVUT CUM........
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:36
De la: mytcor, la data 2009-12-03 19:58:32De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 19:51:45Nu am remarcat care dintre ei a adus in discutie Ucraina. Cu Ucraina va sa fie o alta treaba pe viitor si nu vad sensul discutiei pe tema asta acum. Cel care a adus tema in discutie e pe langa politica. Risc sa spun asta desi nu stiu cine a impus subiectul, nu am remarcat. ...
broscuto.... cum este cu vizita lui Geoana incognito la Moscova ?
aceasta-i tradare de tara broscuto !
vreau sa vad raportul vizitei lui Geoana la moscova. ce a facut acolo, ce a discutat, cu cine si de ce.
vreau informatie oficiala in acest sens broscuto. altfel, acest act, al lui Geoana, se numeste simplu:
TRADARE DE NEAM SI TARA !...
IN LUMEA CIVILIZATA OCCIDENTALA, ASTAZI, GEOANA AR FI TRIMIS DIRECT INTR-O INSTANTA SPECIALA SI JUDECAT, PENTRU ACEASTA FAPTA A SA.
Da. tot naivul spune asta. Dar nu e asa. Care fapta ? Tocmai ca traim intr-o tara care vrea sa ramana independenta si pro-occidentala continuand totusi sa existe pe teritoriul in care a existat dintotdeauna. Am fost aici dintiotdeauna mai mare, mai mica, mai rotunda, dar aici am rams si aici vom ramane. Nu am inteles nedumerirea ta si sunt dezamagita tocmai fiindca vorbesti mai sus de "civilizatia occidentala". Noi vom fi o tara civilizata si pro-occidentala fiindca nu am fost altfel nici in timpurile cele mai grele. Oricat ne-a costat, am preferat sa platim pretul pentru a nu ni se pune cizma pe grumaz. Noi nu suntem in nici un pericol in privinta asta. De ce nu va e clar? Nu ne stramtoreaza nimeni, dimpotriva, poate vom creste mari ,frumosi si destepti.
Uneori am senzatia ca posteaza altineva pe contul tau......
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:44
Din confruntarea de asta seara rezulta clar diferenta dintre Gioana si Basescu.Mitocania lui Basescu a fost vizibila din plin,eleganta lui Gioana va indemna romanii sa voteze GIOANA PRESEDINTE.
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 23:45
|
|
|