Info
x
Basescu
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:35
Pacat, Base nu a scos dosarul cu expertiza.
cind stim ca la instanta dosarul flota a fost adus cu camionul acel dosarel e atit de naiv. cam lunga intrebarea lui base.
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:35
De la: 9am049573, la data 2009-12-03 20:32:05mytcor , domnule, va rog, tutuiti-va cu altcineva !... |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:36
Base arata ca toti sunt urmariti!
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:37
mytcor , nu te prinde acest gen de dialog.
2 pagini mai inainte injuri pe toti si acum esti galant. base nu e politicos, lasa-ma sa-l urmaresc.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:38
De la: 9am049573, la data 2009-12-03 20:36:02Base arata ca toti sunt urmariti! da domnu, pe toti o sa-i urmareasca adevarurile istoriei, domnu !.. |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:39
l-a prin interpolul si nu autoritatile romanesti!
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:42
Base pune concluzii.
si intrerupe, tucescu scoate cartoanasul galbel. cam lunga intrebarea lui geona cam negru la fata base. ce a discutat cu vintu, cine e popa?
|
|
De la: 9am049573, la data 2009-12-03 20:39:49l-a prin interpolul si nu autoritatile romanesti! la revedere domnu, vad ca tiganiada-i in desfasurare acolo. Leb wohl! ... Schlaf s!. |
|
|
|
|
Base e pus pe recunoasteri.
cam tirziu.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:43
asa e dar base a inceput-o
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:51
De la: 9am049573, la data 2009-12-03 19:11:069am056627, VORBESC CUM MI SE VORBESTE.............. CAT DESPRE FAVORUL TAU E K ..........
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:53
De la: 9am049573, la data 2009-12-03 20:42:11Base pune concluzii. PE CE CANAL TE UITI DE POSTEZI ASTFEL DE ABERATII ???????? PANA SI ACUM MINTITI ??????? CINE E NEGRU ?????? PUNETI OCHELARI !!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:56
De la: 9am049573, la data 2009-12-03 19:53:15stiti cine e in spatele lui geona? NU E VANGHELIE CARE VA FI NOUL SEF PSD,IAR IN FATA LUI JEOANA LA 5 % E BASESCU !!!!!!!!!!
|
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:57
De la: 9am033999, la data 2009-12-03 20:11:04Si tot Basescu va fi presedinte,,,,doar nu la lasa pe cel had sa castige,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,O sa fiti ;;profund dezamagita;;!! Frumuselul domniei tale ;;;BASA;; nuuuuuuuuuuuuu mai pupa ;;;Presedintia;!! V-a castiga;;;Hadul de Geoana;;!! Jur!!! Ca este asa spre dezamagirea d-vs,,,,si ,,,,,, bucuria noastra!!!
-
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:59
De la: 9am130394, la data 2009-12-03 20:57:14De la: 9am033999, la data 2009-12-03 20:11:04Si tot Basescu va fi presedinte,,,,doar nu la lasa pe cel had sa castige,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,O sa fiti ;;profund dezamagita;;!! Frumuselul domniei tale ;;;BASA;; nuuuuuuuuuuuuu mai pupa ;;;Presedintia;!! V-a castiga;;;Hadul de Geoana;;!! Jur!!! Ca este asa spre dezamagirea d-vs,,,,si ,,,,,, bucuria noastra!!! CAND O ZBURA PORCUL !!!!!!!!!!!! AH ,TU NU ZBORI ?????????
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:08
Pai daca ,,tatucul,, democratiei a spus ca Geoana e PROSTANAC ....si se mai spune ca fiecare om alege in viata oameni care-i corespund e clar exista pt o groaza !!???? de prosti si presedintele lor ...Geoana PROSTANACU" ...Cum e turcu' ...si pistolu'
Eu totusi votez Basescu ...
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:19
Pe Internet, turul 2 arata altfel decat in sondaje Publicat de Costin in Interes general pe 19 Nov 2009 In perioada 19 octombrie 18 noiembrie, si Internetul a fost in campanie electorala. Conform www.trafic.ro, Traian Basescu conduce in cautarile efectuate pe aprox. 47.000 dintre site-urile din Romania, urmat, surprinzator, de Crin Antonescu si nu de Mircea Geoana, asa cum arata rezultatele sondajelor de opinie facute publice pana acum. Candidatul PSD este abia pe locul trei in top, cu un numar de cautari aproape dublu fata de urmatorul clasat, Sorin Oprescu. De remarcat si faptul ca referendumul convocat de presedintele in exercitiu nu i-a adus prea mult capital acestuia, sintagma referendum Basescu fiind neglijabila ca numar de cautari doar 65 in 4 saptamani. Mai mult, interesul general pentru referendum este unul scazut, daca luam ca indiciu numarul de cautari efectuate cu siruri de cuvinte legate de acest subiect: referendum 2009 614 cautari; referendum 2378; referendum unicameral 13 si parlament unicameral 1415 cautari. De altfel, anul acesta utilizatorii romani par mai interesati de alegerile prezidentiale in sine, decat de campania electorala sau de candidati.... Traian Basescu 66% Crin Antonescu 25% Mircea Geoana 6% Sorin Oprescu 3% Iar pe Mediafax Traian Basescu 65,48% Mircea Geoana 34,52% www.mediafax.ro. |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:19
Doamne, ce frumos recita Geoana cand i se da voie sa vorbeasca liber...Sper sa nu il intrerupa nimeni ca pierde sirul...
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:25
|
|
9am173275 4 mesaje Membru din: 16/11/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:29
sa fii sanatos
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:41
Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu....
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:48
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 21:41:45Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu.... Nu ....nici peste 500 de ani .....Geoana nu se va apropia de Basescu ....intelepciunea nu vine cu nr anilor ...inteligenta nativa o ai si ea sporeste cu cat o alimentezi ...cu informatii .... Din pacate Becali si peste 100 de ani tot oligofren va fi ...doar ca si senil... Geoana e arogant , disperat sa parvina ...insa de-a lungul vietii sale politice ..a mers doar ,, sustinut,, II inteleg pe care voteaza cu el ...cred ca (chiar daca spun ei vot negativ....)nu sunt prea departe ...de el ....ca intelect .. |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 21:54
Macar Basescu nu e papusa nimanui...
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:03
O fi domnul Geoana amercanofil si americanizat ,insa ca degajare ,karisma ,nonsalanta si mai ales inteligenta ,BASESCU este mult mai ROMAN.... (brav daco-roman)
SUCCES BASESCU!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:09
De la: alehin, la data 2009-12-03 21:48:58De la: sea_shell, la data 2009-12-03 21:41:45Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu.... Nu ...Geoana nu este un parvenit,,iar daca a parut arogant sunt sigura ca a fost din cauza emotiei .....este o persoana care este in coacere,in formare ..Daca va fi ''student'' la scoala adevarului si cinstei (pe care le are dar nu cristalizate inca suficient,mai ales ca a strecurat niste minciuni in raspunsuri ,referitor la domnul Sorin Ovidiu Vantu , despre vizita din miez de noapte si despre Nicolae Popa-cel cu FNI ,care v-a supt banii oameni buni -despre care a spus ca nici macar ca nu stie cine este cand de fapt realitatea e cu totul diferita ) plus niste inadvertente datorate studiului insuficient pe teme concrete, peste 5 ani poate candida din nou cu succes.,daca invata sa NU MAI MINTA .. Mi-a facut o impresie mult mai buna decat alta data , dar nu-l va putea depasi INCA pe Basescu.... Basescu e un om dintr-o bucata , uneori mai abrupt dar are un magnetism personal puternic iar creierul ii functioneaza la cele mai inalte standarde .. |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:12
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 22:03:44O fi domnul Geoana amercanofil si americanizat ,insa ca degajare ,karisma ,nonsalanta si mai ales inteligenta ,BASESCU este mult mai ROMAN.... (brav daco-roman) E CLAR CINE VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI !!!!!!!!!!!!!!!1 DUPA CUM AU DECURS DEZBATERILE SIGUR IESE BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IAR JEOANA VA FI UN STERIL !!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:19
Eu n-am spus ca e dornic sa parvina...material ci dornic de putere .....Nu este un animal politic ataca sub centura ...nu este la nivelul Lui Basescu .. desi cred ca a invatat pe de rost replici la subiectele ,, fierbinti,, ..vulnerabile ....
Raspunsurile lui de genu ' ,, mintiti d-le Basecu ,, .....JALNICE ..... Nu mai vreau sa discut despre el ...eu nu am rabdare nici sa-l ascult ..Punct ... Nu ma mai intereseaza conversatia ....o persoana de genul lui ...nu ma preocupa nici cat negru sub unghie ...sa-i faca altcineva portretul ...eu sincer mai bine ma scarpin in nas decat sa mai vorbesc despre unu' ca el |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:24
De la: alehin, la data 2009-12-03 22:19:11Eu n-am spus ca e dornic sa parvina...material ci dornic de putere .....Nu este un animal politic ataca sub centura ...nu este la nivelul Lui Basescu .. desi cred ca a invatat pe de rost replici la subiectele ,, fierbinti,, ..vulnerabile .... Sunt convinsa ca nu te intereseaza , nici pe mine,insa cred ca e bun ca material de studiu,ca si tipologie, si trebuie sa fim impartiali daca vrem sa descoperim oameni de valoare in tara asta ... Trebuie sa fim corecti ,nu-i asa?!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:26
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 14:03:31Multumesc. Si pentru ca tin la creierul meu cat nuca, insist sa gasesc un raspuns sincer de la tine in legatura cu temele pe care ti le-am adus in discutie in concordanta cu sfatul tau. Am sa ti le repet: 1. Indiferent de institutie ... atunci cand ai apelat la un anumit serviciu ce ti se cuvinea ... ai obtinut totul transparent, fara pile, fara spagi .... in timpul mandatului Traian Basescu ? 2. Inteleg ca vrei sa-i mai dau o sansa pentru a-l lasa sa termine ce a inceput .... Te rog sa mentionezi macar ce a inceput. 3. Vrei ca Romania sa mai aiba vreo legatura cu Comunismul. Da, si eu vreau, ... sincer ... dar cum vezi ca se poate realiza asta cand candidatul Traian Basescu la presedentia Romaniei are o mare legatura cu comunismul ? 4. Zica ca Antonescu a vandut un partid istoric doar pentru o pozitie cat mai inalta pentru propriu-i beneficiu. Ok !!! Parerea mea e alta. Dar atunci cand PDL-ul era in aceiasi alianta cu PNL, cand pentru un interes personal infam, ce mai mult tinea de imaginea sa, Traian Basescu a incercat sa-l dezbine in permanenta si a lovit sub centura partidul care la ajutat sa devina presedinte ,... de asta ce zici ?!!! Cand pe tine partenerul tau te loveste zi de zi, a doua zi vi si spui public ca nu este nici o problema si privesti asta ca pe ceva firesc ? In concluzie, prefer ''creierul meu cat nuca'' decat unei judecati infantile si neobiective. Succes.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 22:32
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 22:26:25De la: sea_shell, la data 2009-12-03 14:03:31Multumesc. Si pentru ca tin la creierul meu cat nuca, insist sa gasesc un raspuns sincer de la tine in legatura cu temele pe care ti le-am adus in discutie in concordanta cu sfatul tau. Am sa ti le repet: Sa-l stapanesti sanatos(creierul cat nuca seaca)... Este inutil sa mai pierd timpul sa-ti raspund.... dar totusi o s-o fac...GEOANA A PIERDUT FOTOLIUL DE PRESEDINTE IN ACEASTA SEARA ..orice argument pe care ai avea tendinta sa-l aduci in sprijinul sau , CREDE-MA , ESTE I N U T I L p.s.: Campania de denigrare pe care s-a bazat Geoana a fost E X E C R A B I L A.... Iar amicul sau Vantu i-a pus capac.... Geoana a mutat gresit sau mai precis ,nu si-a pazit spatele..... Geoana a facut un joc murdar(PLUS CA NU EXCELEAZA ABSOLUT DELOC IN CEEA CE SE CHEAMA POTENTIAL AL INTELIGENTEI) , Basescu l-a taxat elegant.... PREFER ELEGANTA SI INTELIGENTA ....
|
|
|
|

STERIL !!!!!!!!!!!!!