back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:49

lol Geoana ..gioana ..tot tigan raman ..PSD va fi un prtid politic puternic cu viitor cand nu vor mai aduce in partidul lor toti borfasi, tarani si analfabeti intr-un cuvant pt mine astea se numes COCALARI.Nu te speria ...acelas lucru il spun de fiecare partid din Romania.te rog pe viitor nu mai fa reclama la un cocalar care ar fi in star sa linga toate cururile din romania numai sa primeasca un vot si sa fie si el presedinte..Despre renumitu Constantinescu care acu cativa ani a promis marea cu sare ...cea facu?...si-a vandut neamu lsi a facut jaf in tara ...atata timp cat nu are nimeni cum sai traga la raspundere pt ce fac ei vor scrie o pagina in istoria Romaniei care cand o sa fim batrani o sa o citim cu scarba nepotior.PAREREA MEA E CA IN TARA AR TREBUI INSTaLATA LEGEA MARTIALA ,PANA CANA VOR SCHIMBA TOATA CONSTITURIA SI VOR DISPAREA TTI MAFIOTI DIN FUNCTI DE CONDUCERE.dar problema e: ...Mai gasim in tara un om care sa nu fure sau sa fie cinstit ..macar 1 %?
Vb de Basescu la a facut-o pe una tiganca?sau ca sta la baut si ca fumeaza sau mai stiu eu ce ..sau de tiganu de GIOANA?.....uitativa la barna din ochiii vostru...sunt oamnei.

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 00:52

De la: xyz, la data 2009-12-04 00:43:26
De la: Dorinel, la data 2009-12-04 00:39:04
De la: xyz, la data 2009-12-04 00:36:06Geoana:''Cred cu tarie...'',''Cred cu tarie''...
Exista o vorba rautacioasa:''De crezut sa crezi la biserica, aici sa stii sigur.''
La fel si Traian Basescu in 2004 se folosea de ... ''Cred ca'' ...

Scuzati, Basescu e cu ''va asigur ca...'' Parol!
Stii faza cu filozoful ....?
''va asigur ca...'' si ne-a asigurat ... bineeeeeeeeeeeee !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 01:09

Asta e Romania electorala azi ... stupida, stupida si iar ... stupida ...
''Argumente'' folosite in campanie: ba pe-a ma'-tii, mitocan contra prostanac, anticomunismul sau pericolul comunist, ai nostri au furat mai putin ca ai vostri, pericolul dictaturii ....
Mai bine beau un sprit ...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 01:13

De la: mytcor, la data 2009-12-04 00:05:27
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 23:36:38
De la: mytcor, la data 2009-12-03 19:58:32
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 19:51:45Nu am remarcat care dintre ei a adus in discutie Ucraina. Cu Ucraina va sa fie o alta treaba pe viitor si nu vad sensul discutiei pe tema asta acum. Cel care a adus tema in discutie e pe langa politica. Risc sa spun asta desi nu stiu cine a impus subiectul, nu am remarcat.
...

broscuto.... cum este cu vizita lui Geoana incognito la Moscova ?

aceasta-i tradare de tara broscuto !

vreau sa vad raportul vizitei lui Geoana la moscova. ce a facut acolo, ce a discutat, cu cine si de ce.

vreau informatie oficiala in acest sens broscuto. altfel, acest act, al lui Geoana, se numeste simplu:

TRADARE DE NEAM SI TARA !...

IN LUMEA CIVILIZATA OCCIDENTALA, ASTAZI, GEOANA AR FI TRIMIS DIRECT INTR-O INSTANTA SPECIALA SI JUDECAT, PENTRU ACEASTA FAPTA A SA.

Da. tot naivul spune asta. Dar nu e asa. Care fapta ? Tocmai ca traim intr-o tara care vrea sa ramana independenta si pro-occidentala continuand totusi sa existe pe teritoriul in care a existat dintotdeauna. Am fost aici dintiotdeauna mai mare, mai mica, mai rotunda, dar aici am rams si aici vom ramane. Nu am inteles nedumerirea ta si sunt dezamagita tocmai fiindca vorbesti mai sus de "civilizatia occidentala". Noi vom fi o tara civilizata si pro-occidentala fiindca nu am fost altfel nici in timpurile cele mai grele. Oricat ne-a costat, am preferat sa platim pretul pentru a nu ni se pune cizma pe grumaz. Noi nu suntem in nici un pericol in privinta asta. De ce nu va e clar? Nu ne stramtoreaza nimeni, dimpotriva, poate vom creste mari ,frumosi si destepti.

Uneori am senzatia ca posteaza altineva pe contul tau......

Broscuo, las vrejeala te rog , ct eti tu de super verde, am s-i dau o informaie de ai s roeti.

Tu ti de ce s-a dus Geoan M. la Sorin Ovidiu Vntu n ceas de noapte i de tain ?...

dac-am s-i spun, ai sa ari ca un rac fiert dup.

Deja arat ca un rac fiert. O sa-mi schimb avatarul. Parol. N-am curiozitati din astea pentru ca banuiesc ca orice om de buna-credinta ca a fost invitat intr-o anumita coinjunctura. Am inteles ca Vantu e o companie placuta si deci nu e un pacat sa-i calci pragul. Treaba lor. Eu nu mai vreau minciunile lui Basescu. Si daca ar fi sa schimbam mutrele mincinosilor tot e ceva. Asa pentru variatie. Nu pot accepta optiunea "acelasi Basescu in continuare". Crezi ca mergea Geoana la Vantu acasa cu o zi inainte de confruntare daca se considera ca e compromitator ? Nu risca. Daca avea ceva de ascuns am siguranta ca ramanea bine ascuns. N-or fi atat de prostanaci precum se sustine.De buna seama.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 01:27

De la: super_green_frog, la data 2009-12-04 01:13:47
De la: mytcor, la data 2009-12-04 00:05:27
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 23:36:38
De la: mytcor, la data 2009-12-03 19:58:32
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 19:51:45Nu am remarcat care dintre ei a adus in discutie Ucraina. Cu Ucraina va sa fie o alta treaba pe viitor si nu vad sensul discutiei pe tema asta acum. Cel care a adus tema in discutie e pe langa politica. Risc sa spun asta desi nu stiu cine a impus subiectul, nu am remarcat.
...

broscuto.... cum este cu vizita lui Geoana incognito la Moscova ?

aceasta-i tradare de tara broscuto !

vreau sa vad raportul vizitei lui Geoana la moscova. ce a facut acolo, ce a discutat, cu cine si de ce.

vreau informatie oficiala in acest sens broscuto. altfel, acest act, al lui Geoana, se numeste simplu:

TRADARE DE NEAM SI TARA !...

IN LUMEA CIVILIZATA OCCIDENTALA, ASTAZI, GEOANA AR FI TRIMIS DIRECT INTR-O INSTANTA SPECIALA SI JUDECAT, PENTRU ACEASTA FAPTA A SA.

Da. tot naivul spune asta. Dar nu e asa. Care fapta ? Tocmai ca traim intr-o tara care vrea sa ramana independenta si pro-occidentala continuand totusi sa existe pe teritoriul in care a existat dintotdeauna. Am fost aici dintiotdeauna mai mare, mai mica, mai rotunda, dar aici am rams si aici vom ramane. Nu am inteles nedumerirea ta si sunt dezamagita tocmai fiindca vorbesti mai sus de "civilizatia occidentala". Noi vom fi o tara civilizata si pro-occidentala fiindca nu am fost altfel nici in timpurile cele mai grele. Oricat ne-a costat, am preferat sa platim pretul pentru a nu ni se pune cizma pe grumaz. Noi nu suntem in nici un pericol in privinta asta. De ce nu va e clar? Nu ne stramtoreaza nimeni, dimpotriva, poate vom creste mari ,frumosi si destepti.

Uneori am senzatia ca posteaza altineva pe contul tau......

Broscuo, las vrejeala te rog , ct eti tu de super verde, am s-i dau o informaie de ai s roeti.

Tu ti de ce s-a dus Geoan M. la Sorin Ovidiu Vntu n ceas de noapte i de tain ?...

dac-am s-i spun, ai sa ari ca un rac fiert dup.

Deja arat ca un rac fiert. O sa-mi schimb avatarul. Parol. N-am curiozitati din astea pentru ca banuiesc ca orice om de buna-credinta ca a fost invitat intr-o anumita coinjunctura. Am inteles ca Vantu e o companie placuta si deci nu e un pacat sa-i calci pragul. Treaba lor. Eu nu mai vreau minciunile lui Basescu. Si daca ar fi sa schimbam mutrele mincinosilor tot e ceva. Asa pentru variatie. Nu pot accepta optiunea "acelasi Basescu in continuare". Crezi ca mergea Geoana la Vantu acasa cu o zi inainte de confruntare daca se considera ca e compromitator ? Nu risca. Daca avea ceva de ascuns am siguranta ca ramanea bine ascuns. N-or fi atat de prostanaci precum se sustine.De buna seama.

Vaiiii too !...chiar aa?...te rog nu-l schimba, broscuele erau prietenele mele din vacanele de var la bunica de la ar.

Sincer, nu-i spun, a considera c te manipulez,(cu toate c ai afla adevrul) chiar nu doresc s fac aa ceva.

Broscuo, voteaz conf. convingerilor tale intime, eu nu-i pot recomanda dect un singur lucru; las-i raiunea s voteze i nu inima.

Dac n-ai s afli, am s-i spun dup, OK ?...

Broscuo

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 04:30

Jalnic arata cel care purtind 5 ani aceias camasa,o da la spalatorie,sperind ca o sa mai tina 5 ani !

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 08:19

De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 23:59:50Iar lui Basescu nici nu i-a trecut prin cap ca unul din cele doua buchete de flori era destinat sotiei sale. Unul pentru doamna Geoana, unul pentru sotia sa. Ii lipseste notiunea sau s-a fastacit de puternic ce e iar slabul de Geoana a stiut sa ofere cele doua buchete exact celor doua doamne carora erau destinate. Geoana nu s-a pierdut. Regret, politica e nemiloasa. Daca se dau drept pui de lei, atunci sa fie, sa nu-i mai faca pe altii slabi. Geoana nu e mai slab cu nimic fata de Basescu, dimpotriva. Asta e clar si numai cine nu vrea sa stie, sustine contrariul.

Te legi de niste amanunte esentiale pentru tine Froggy, dar prea putin importante pentru ceil;alti!

Disperarea de a-l vedea pe prostanac cum isi da cu stangul in dreptul te face sa cauti acum nod in papura lui Basescu? Lasa ca nu statea acum sotia lui in buchetul ala de flori, are acasa timp destul sa-i dea flori!

Ce este mai important, este faptul ca Prostanacul este varza! Atunci cand trebuie sa vorbeasca cu vorbele lui si nu dupa fituici sau prin purtatori de cuvant, isi da intreaga masura a prostiei si falsitatii lui! Basescu l-a umilit dovedind ca bate campii, ca habar nu are de diplomatie, de economie, justitie, etc!
Poate sa fie pentru voi singurul argument ca repeta ca un papagal numele lui Johannis?

Pentru mine e o gogorita! Un presedinte il alegi pentru 5 ani iar pe Johannis s-ar putea sa nu-l prinda pastele in costumul de prim-ministru, cu toti borfasii din umbra ai PSD-ului.

Ce poate sa caute un viitor presedinte, cu cateva zile inainte de alegeri, acasa la un om de afaceri controversat, condamnat la inchisoare si acuzat de foarte multe ticalosii! S-a dus la ordin?
In fata cui mai face sluj Geoana? Am vazut cum se umileste pe la rusi, Vantu, Voiculescu! Cui ii mai pupa papucul? Daca avea minte, i-ar fi dat intalnire lui Vantu la el acasa sau intr-un loc public si ar fi explicat ca i s-a solicitat o intalnire si el ca un om cu bun-simt a acceptat-o, dar sa te pui in postura unuei umile slugi care se prezinta la ordin, este inpardonabil!
Pe asta il vreti presedinte de tara? O rama obosita, un vierme fara pic de vlaga, minte si onoare? Unul care sa fie ca o statuie de ceara la Cotroceni si treburile lui sa fie facute de gasca din spatele lui?

prietenbun

10 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:03

In sfarsit m-am convins. Suntem in spirala timpului exact deasupra lui Decembrie 1989. Spionajul intern functioneaza perfect, agenturili straine au devenit Vantu, Patriciu si Voiculescu, avem si cona Leana de la biroul 2 care le stie pe toate ce se petrec in institutiile statului, inclusiv in procuratura. Avem si pe cei 6 care se revolta fara nici-un efect, avem si o Doina Cornea care da declaratii impotriva "dictatorului".
Pai bine tovarase, dupa 20 de ani de democratie trebuie sa de cineva socoteala unde se duce si de ce se duce? Dupa 20 de ani de democratie declaram pe cineva vinovat fara sa punem dovezile pe masa, pe baza unor banuieli (su poate au inregiastrat discutiile si stiu ei ce spun?) si fara o judecata? Dupa 20 de ani de democratie procedam tot ca in 55 - condamnati-l ca tasu a fost chiabur? Traim intr-un comunism spiritual profund, cu tot ce am vazut eu in comunismul romanesc. Economic suntem cica in capitalism. Dar si aici a aparut condamnarea proprietetii, condamnarea celor care indraznesc sa ridice cat de cat capul din mocirla medie. Ai bani - esti hot. E tot ce aud depre proprietate.
Candidati la prezidentie? Unul promite aceleasi lucruri pe care le-a promis si acum 5 ani, facnd exact contratiul. Pardoun, a uitat sa se mai refere la anitcoruptie. Probabil ca aia e rezolvata - nu mai luptam impotriva ei, fiindca trebuie sa ne economisim energia pentru scopuri mai nobile. Mai sunt si peste 5 ani alegeri si, daca tot se modifica constitutia, de ce n-am mai acorda si al treilea mandat. Poate pana atunci se prescriu toate dosarele.
Celalalt, promite cam aceleasi lucruri, da le promite pentru prima oara. optez varianta 2

rayna

5 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:32

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-04 00:49:17lol Geoana ..gioana ..tot tigan raman ..PSD va fi un prtid politic puternic cu viitor cand nu vor mai aduce in partidul lor toti borfasi, tarani si analfabeti intr-un cuvant pt mine astea se numes COCALARI.Nu te speria ...acelas lucru il spun de fiecare partid din Romania.te rog pe viitor nu mai fa reclama la un cocalar care ar fi in star sa linga toate cururile din romania numai sa primeasca un vot si sa fie si el presedinte..Despre renumitu Constantinescu care acu cativa ani a promis marea cu sare ...cea facu?...si-a vandut neamu lsi a facut jaf in tara ...atata timp cat nu are nimeni cum sai traga la raspundere pt ce fac ei vor scrie o pagina in istoria Romaniei care cand o sa fim batrani o sa o citim cu scarba nepotior.PAREREA MEA E CA IN TARA AR TREBUI INSTaLATA LEGEA MARTIALA ,PANA CANA VOR SCHIMBA TOATA CONSTITURIA SI VOR DISPAREA TTI MAFIOTI DIN FUNCTI DE CONDUCERE.dar problema e: ...Mai gasim in tara un om care sa nu fure sau sa fie cinstit ..macar 1 %?
Vb de Basescu la a facut-o pe una tiganca?sau ca sta la baut si ca fumeaza sau mai stiu eu ce ..sau de tiganu de GIOANA?.....uitativa la barna din ochiii vostru...sunt oamnei.

Parerea mea este ........ar fi bine sa-nvatati sa va pronuntati si sa scrieti corect romaneste!!! Cel putin zece greseli gramaticale,nasoale ai reprodus , in acest text.

ili_stoica

39 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:36

Domnule Mircea Geoana,cum au ajuns in 20 de ani de la revolutie sa detina averi de miliarde si sute de milioane de euro,politicienii din PSD?
Puteti sa explicati sincer pe acest forum?
Dar cei mentionati mai jos?
-Patriciu-2 miliarde de euro;
-Vintu-850 milioane euro;
-Voiculescu-400 milioane euro,
Daca vreti sa spuneti adevarul despre aceste averi aici pe forum,ca de pe canalele TV nu vorbeste nimeni cum acesti minunati oameni au reusit sa stranga acese mai averi!
Pe vreme PDS-ului la guvernare a fost liniste,iar in liniste se fura bine daca hotul nu-l striga pe hot!
Cum comentati?Hai sa vedem?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 09:50

ALTII AU INFIINTAT MINISTERE PENTRU LINGAII LUI,CARE MINISTRII AJUNGAND AU CHELTUIT CU NESIMTIRE CRASA BANII CONTRIBUABILILOR,UNII OCUPA CHIAR SI CATE DOUA PORTOFOLII!!OARE ACESTIA SUNT CAPABILII ROMANIEI?CAPABILI AI MARINARO-SECURISTULUII,,....???

Fosta membra 9am.ro

28 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:03

Tot discursul pe care l-a tinut Geoana, cred ca daca mai gasesc discursul lui Ion Iliescu in 2000, este identic...Vom face..la tara...in mediul rural...vom face in agricultura, este pur si simplu identic...voi nu vedeti cu ce ne prosteste, cu acelas discurs ca in anul 2000, cand ei nu au fost in stare sa faca minic in 15 ani de guvernare. Cat despre Basescu imi pare rau ca a 2-a intrebare nu a fost De ce l-a facut Iliescu PROSTANAC?
Oricum partida a fost net castigata de BASESCU.

Geoana a fost pe langa total, si pe partea externa, auzi le da Ucrainienilor partea continentala sa o exploateze dupa ce am castigato la Haga, e tampit fratilor, numai prostii poate sa zica. Oricum GEOANA

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:20

De la: lasciva1, la data 2009-12-03 23:44:10 Din confruntarea de asta seara rezulta clar diferenta dintre Gioana si Basescu.Mitocania lui Basescu a fost vizibila din plin,eleganta lui Gioana va indemna romanii sa voteze GIOANA PRESEDINTE.

asta e din ciclul : "Sa mai si glumim !"

Valy

27 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 10:32

Mai stai si mai documenteazate....si dupa .....sa faci diferenta intre eleganta si mitocanie. Ce stii tu este pt. tine ..... Nu mai deruta si pe altiii ca tine.... Faptul ca se aliaza cu Vantul, POPA NICOLAIE nu-ti spune nimic? Cred ca esti prea mica sau ai minte scurta la asa ceva

rayna

5 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 11:57

De la: Valy, la data 2009-12-04 10:32:05 Mai stai si mai documenteazate....si dupa .....sa faci diferenta intre eleganta si mitocanie. Ce stii tu este pt. tine ..... Nu mai deruta si pe altiii ca tine.... Faptul ca se aliaza cu Vantul, POPA NICOLAIE nu-ti spune nimic? Cred ca esti prea mica sau ai minte scurta la asa ceva

Nu avea intentia de-a deruta!!! a avut o parere doar. Base este un MITOCAN!!!! subscriu si eu.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:10

De la: ili_stoica, la data 2009-12-04 09:36:27Domnule Mircea Geoana,cum au ajuns in 20 de ani de la revolutie sa detina averi de miliarde si sute de milioane de euro,politicienii din PSD?
Puteti sa explicati sincer pe acest forum?
Dar cei mentionati mai jos?
-Patriciu-2 miliarde de euro;
-Vintu-850 milioane euro;
-Voiculescu-400 milioane euro,
Daca vreti sa spuneti adevarul despre aceste averi aici pe forum,ca de pe canalele TV nu vorbeste nimeni cum acesti minunati oameni au reusit sa stranga acese mai averi!
Pe vreme PDS-ului la guvernare a fost liniste,iar in liniste se fura bine daca hotul nu-l striga pe hot!
Cum comentati?Hai sa vedem?
Il si vedem pe Mircea Geoana sa raspunda la aceste intrebari pe ... acest forum. Da ... da !!!!
Dar poate iti raspunde de exemplu Vantu, cum a reusit el sa te faca sa ''dormi linistita'' , cu CEC-ul deasupra patului tau, in timpul ''Conventiei Democrate'' din care facea parte si ... Traian Basescu & PD-ul. Poate te cheama si pe tine la el acasa, seara, sa va relaxati nitel.
Cu Traienel se intalnea prin ....parcari.

9am045795

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:23

Adevarul este ca dl. Basescu este un excelent cunoscator al legii conspiratiei. Stie sa intinda capcane gen Vantu, sa-si creeze avantaj prin propriile conspiratii, cred ca este mai bun decat Machiaveli, tinde spre perfectiune! Inca un pas si devine stapanul absolut al tarii. Felicitari domnule presedinte!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:31

De la: 9am045795, la data 2009-12-04 12:23:51Adevarul este ca dl. Basescu este un excelent cunoscator al legii conspiratiei. Stie sa intinda capcane gen Vantu, sa-si creeze avantaj prin propriile conspiratii, cred ca este mai bun decat Machiaveli, tinde spre perfectiune! Inca un pas si devine stapanul absolut al tarii. Felicitari domnule presedinte!
Asta nu constientizeaza electoratul roman ... sau poate ofteaza si savureaza la cosul de bunati traditionale romanesti oferit de Traian lui Mircea, in speranta ca vor trai si ei bine.
Prefera sa se imbete cu demagogii ieftine si pline de ''succesuri'' ale presedintelui Basescu.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:47

De la: Dorinel, la data 2009-12-04 01:09:49Asta e Romania electorala azi ... stupida, stupida si iar ... stupida ...
''Argumente'' folosite in campanie: ba pe-a ma'-tii, mitocan contra prostanac, anticomunismul sau pericolul comunist, ai nostri au furat mai putin ca ai vostri, pericolul dictaturii ....

AHA. CE-AR FI SA VA APUCATI SA-MI MAI DISTORSIONETI MIE MESAJELE NITEL? SPRITUL NU E O OPTIUNE PREA BUNA MAI BINE DISTRATI-VA PE ACEST FORUM ACUM SUNTEM MAI MULTI AVETI CE DISTORSIONA. APROPO, UNDE AI ASCUNS FOTOGRAFIA AIA DRAGUTA CARE TE REPREZENTA PANA ACUM? TI-E RUSINE CUMVA SI NU DORESTI SA TE VADA NIMENI DUPA TAMPENIILE PE CARE LE-AI TRAMBITAT PE AICI?

VAI DE MINE AM UITAT, VREI SA TRECI IN ALTA TABARA? TE SFATUIESC CE SA FACI . SINGURA OPTIUNE AR FI SA SCHIMBI ID-UL. PA!!!
NE VEDEM LA ALEGERI...

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:51

De la: click_cont, la data 2009-12-04 12:47:42
De la: Dorinel, la data 2009-12-04 01:09:49Asta e Romania electorala azi ... stupida, stupida si iar ... stupida ...

AHA. CE-AR FI SA VA APUCATI SA-MI MAI DISTORSIONETI MIE MESAJELE NITEL? SPRITUL NU E O OPTIUNE PREA BUNA MAI BINE DISTRATI-VA PE ACEST FORUM ACUM SUNTEM MAI MULTI AVETI CE DISTORSIONA. APROPO, UNDE AI ASCUNS FOTOGRAFIA AIA DRAGUTA CARE TE REPREZENTA PANA ACUM? TI-E RUSINE CUMVA SI NU DORESTI SA TE VADA NIMENI DUPA TAMPENIILE PE CARE LE-AI TRAMBITAT PE AICI?

VAI DE MINE AM UITAT, VREI SA TRECI IN ALTA TABARA? TE SFATUIESC CE SA FACI . SINGURA OPTIUNE AR FI SA SCHIMBI ID-UL. PA!!!
NE VEDEM LA ALEGERI... VOTATI GIOANA PRESEDINTE

Dece trebuie sa ma obligi tu ?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:53

bilbe balbaitule de data asta nu ti-a reusit. ai alaturi mesajul original. dupa cum se vede tot un dobitoc ai ramas si astazi

hai la vot, sa-ti arat ce pot!

jos papagalii lui Geoana!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:53

De la: click_cont, la data 2009-12-04 12:53:35bilbe balbaitule de data asta nu ti-a reusit. ai alaturi mesajul original. dupa cum se vede tot un dobitoc ai ramas si astazi

hai la vot, sa-ti arat ce pot!

jos papagalii lui Geoana!!!!!

...............

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 12:55

De la: click_cont, la data 2009-12-04 12:47:42

NE VEDEM LA ALEGERI...
Ok ! Pa ! Ne vedem la un sprit cu Traian Basescu.

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:01

De la: click_cont, la data 2009-12-04 12:53:35bilbe balbaitule de data asta nu ti-a reusit. ai alaturi mesajul original. dupa cum se vede tot un dobitoc ai ramas si astazi

hai la vot, sa-ti arat ce pot!Am iesit de la pshiatrie si nu prea stiu ce spun

jos papagalii lui BASESCU!!!!!
VOTEAZA GIOANA !

Pacat,dute inapoi!

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:12

Si uite asa ,unii isi iau vacanta 5 ani ca sa cugete la cit de relaxante sint vizitele facute in miez de noapte cind cinta cucuveaua si vizitele la Moscova pe sestache. Ultimul sondaj 64% Basescu-36% Geoana. Si va mai creste.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:18

De la: mestecenilor, la data 2009-12-04 13:12:49Si uite asa ,unii isi iau vacanta 5 ani ca sa cugete la cit de relaxante sint vizitele facute in miez de noapte cind cinta cucuveaua si vizitele la Moscova pe sestache. Ultimul sondaj 64% Basescu-36% Geoana. Si va mai creste.
De cine este realizat acest sondaj ? De B1Tv ?

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:21

hei,hei,hei. Nu toti se vind pe-un kg. de malai si-o sticla cu ulei. Mai uitate si-n jur. Poate vezi si altceva, lumea in care traim nu doar directiva partidului.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:26

Scrisoare deschis domnului Geoan, Matei 5;33 i juratul pe Biblie
Un prost
de Doru Bușcu Realitatea.net Voxpublica
azi la 13:08

Dac cineva mai avea un dubiu, nu mai e cazul: Mircea Geoan e un prost. Prostnac e un alint nemeritat, Iliescu a fost drgu cu el. O fi vrut s-l relaxeze

n ntlnirea direct, Geoan nu i-a artat prostia. Nu, n astfel de apariii el se ncadreaz, de regul, n limitele alintului. La limita de jos a sensurilor sale, prostnac e un Geoan timid, iar la limita de sus poate fi interpretat ca un Geoan superficial. Oscilaiile cumini ale prostnacismului au reuit mai ntotdeauna s livreze un Geoan anost, dar comestibil.

Numai c Mircea Geoan a inut s joace n liga mare. A vrut s intre n liga protilor fermi, ceri, indiscutabili. i, ca s obin asta, l-a vizitat pe Vntu cu o zi nainte ca destinul lui s se intersecteze cu manualele alea alternative de istorie nemeritat. Cu o zi n urm, dup sondaje, era preedinte. Cu o zi dup, nu prea mai e.

Dac prostia astfel dobndit se cerea ntrit, Geoan a rezolvat i capitolul sta. tiind c a fost la Vntu i c lucrul sta s-a aflat Academia Caavencu a publicat pozele NAINTE de confruntare -, nu i-a pregtit nici un fel de ripost i s-a mrginit s-l roage pe Bsescu la nceput s fie blnd.

Mai e ceva: n spatele lui Mircea Geoan au stat susintorii. Personaje importante, figuri publice, oameni care i-au lsat treburile la o parte, i-au abandonat reinerile i au venit s-i expun reputaia n folosul candidatului Geoan. M-am uitat la Crin Antonescu i am vzut, sub zmbetul forat de ncurajare i aplauzele rituale, un om stnjenit. Klaus Jonannis a rmas mpietrit. Cristian opescu s-a uitat n pmnt. Dinescu i-a pus minile n cap. Mircea Geoan nu a spus niciunuia c l-a vizitat pe Vntu cu o zi nainte, aa c niciunul n-a tiut c vine s susin n public un prost.

Cine va iei preedinte duminic o vor stabili trupele din teritoriu. Autobuzele, alegtorii ncolonai, fora logistic a celor dou partide. Cele cteva procente avans pe care INSOMAR-ul le atribuia lui Geoan la nceputul sptmnii cred c s-au evaporat. Nehotrii i liberalii care l-au urmat pe Crin Antonescu n formula Johannis e posibil s-o lase balt. O s fie strns. "

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:28

Sunt unii p-aici, ce tot dau cu bta-n bltoac n sprana c o s i stropeasc pe cte cineva ce s-ar ncumeta s treac prin preajm, numai c-i destul de complicat aciunea, atunci cnd respectivii sunt singuri n mijlcul bltoacei.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:32

De la: mestecenilor, la data 2009-12-04 13:12:49Si uite asa ,unii isi iau vacanta 5 ani ca sa cugete la cit de relaxante sint vizitele facute in miez de noapte cind cinta cucuveaua si vizitele la Moscova pe sestache. Ultimul sondaj 64% Basescu-36% Geoana. Si va mai creste.

Unde ati gasit acest sondaj interesant ? .Oricum,daca mai creste Basescu sa aveti doar grija doamna sa nu depaseasca 100%,chiar daca sustinatorilor presedintelui nu le-ar parea nimic anormal....

Pagini: << 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: