Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:37
Aloooo, Gboanoooooo, Johannis nu candideaz i, am s te asigur nc de pe acum, chiar dac Geoan M. ar fi s ctige alegerile, Johannis W. Klaus nu va fi premier !...
Pariu ?...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:39
De la: dreamaticus, la data 2009-12-04 18:35:34Voua nu va miroase a basescu? Nu vreti sa va aerisiti ? Nu mai urmariti televizorul! Deschideti geamul! Nu simtiti ca aveti nevoie de aer proaspat?
AI DREPTATE MIE IMI MIROASE A JEOALE..........CRED CA E TIMPUL SA DESCHIDEM GRANITA.............
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:41
De la: florinpreda999, la data 2009-12-04 18:22:12cum puteti sustine doua lepadaturi sa ajunga sa ne conduca??? daca pe base nu l-as vota nici ca presedinte de scara de bloc,pe geoana l-as pune sa-mi plateasca salariu ca sa-l las sa-mi faca pantofii sau sa-mi linga varful bocancilor
Florinache, la nu, la nu, da' dup ce-ai tu sub plrioar , pe cine mon cher, pe cine ?...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:46
De la: 9am056627, la data 2009-12-04 18:36:28De la: gabigabi, la data 2009-12-04 18:19:53De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 16:04:30Ma intreb cum in urma uor discutii se poate ajunge la ura ?Inteleg politica ,naste pasiuni,sa ajungi insa sa injuri pe un forum ca la usa cortului este jenant .La urma urme,lor cred ca se pierde din vedere un lucru esential:NIMENI NU CONVINGE PE NIMENI !
ah,Vanea,ai dreptate si-mi pun cenusa-n cap ....am lovit ! am dorit si eu sa lovesc si chiar i-am spus lui silviu ca eram o doamna cind am intrat pe topicul asta dar, dupa ce m-a lovit cit a putut,am inceput sa caut si eu cuvinte care sa doara ....regret ! Ideea este ca daca nu le raspunzi acestor oameni pe limba lor, te cred Prostanac sau slab ,neintelegind decit argumentul "tare" ! un om manierat care doreste sa aduca in discutie o idee, folosind un limbaj normal, e catalogat ca spune "numai " timpenii " si multe asemenea "duiosii" .....culmea tupeului: cind le pui oglinda in fata, se supara aruncind acuzatii ! diversionisti ca si Idolul lor ! si apropo de asta : INTERPOLOUL nu a confirmat arestarea lui nea ala si RO nu are un acord de extradare cu indonezia .....deci ? intoxicare si manipulare,ca sa lege numele lui Geoana de mizeria asta cu vintu- alt diversionist in slujba lui Basescu.....ca te si doare capu' de jocurile lor oculte ! si alta poanta auzita uite acus' : Bas a afirmat aseara ca statul roman deruleaza un contract mare ca valoare,cu rusii ptr. conducta spre Soci ! firma respectiva este o firma privata,condusa de unul Marinescu- om de incredere a lui Bas !......se minte-n draci in tara asta, cu mina pe biblie ,uitindu-se in ochii nostri ; se acuza-n dreapta si-n stinga ologarhii,mogulii ,dar ce-i al nostru e pus de'oparte ,ca-i de'al nostru ! MINCIUNI ; MINCIUNI si cel mai bun aici este Basescu ! abia astept 6 dec sa se termine o data si mincinosul sa fie judecat !
IN PRIMUL RAND TU NU ESTI O DOAMNA CI O TOVARASA,IN AL DOILEA RAND REGRETI TU CAT REGRET SI EU PENTRU CUVINTELE FOLOSITE,IN AL TREILEA RAND PARANOIA TA E IN FLOARE.......ADICA JEOANA FIU DE GENERAL DE SECURITATE DE PE TIMPUL LUI CEASCA,ARE MAI MULTA EVLAVIE DECAT UN MARINAR, ASA VREI SA SPUI NU / SI ASA CUM A DECLARAT EL IN TIMPUL JURAMANTULUI DE ASEARA ,SPUNEA ASA CUM AM FOST CRESCUT DE PARINTI ????????? ADICA TAICASUL IL DUCEA IN FIECARE DUMINICA LA BISERICA SA SE ROAGE ..........EL E CEL CINSTIT,IAR CELALALT E MINCINOS CAND A FOST O VIATA PE MARE SINGUR CU DUMNEZEU ALATURI SI NU CU AGHIOTANTI SI SLUGI DE CASA CARE SA TE APERE......... E CAM FORTATA IMAGINEA ,SI DE PARTEA CEALALTA DOAR PENTRU CA NU IMI PLACE DE MUTRA LUI E SPERJUR SI MINCINOS........... ASA E VIATA
in 2004 cind a fost intrebat daca el crede in dumnezeu,a zis ca NU !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:47
De la: mytcor, la data 2009-12-04 18:37:51Aloooo, Gboanoooooo, Johannis nu candideaz i, am s te asigur nc de pe acum, chiar dac Geoan M. ar fi s ctige alegerile, Johannis W. Klaus nu va fi premier !...
Pariu ?...
pe ce ?
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 18:55
De la: gabigabi, la data 2009-12-04 18:46:18De la: 9am056627, la data 2009-12-04 18:36:28De la: gabigabi, la data 2009-12-04 18:19:53De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 16:04:30Ma intreb cum in urma uor discutii se poate ajunge la ura ?Inteleg politica ,naste pasiuni,sa ajungi insa sa injuri pe un forum ca la usa cortului este jenant .La urma urme,lor cred ca se pierde din vedere un lucru esential:NIMENI NU CONVINGE PE NIMENI !
ah,Vanea,ai dreptate si-mi pun cenusa-n cap ....am lovit ! am dorit si eu sa lovesc si chiar i-am spus lui silviu ca eram o doamna cind am intrat pe topicul asta dar, dupa ce m-a lovit cit a putut,am inceput sa caut si eu cuvinte care sa doara ....regret ! Ideea este ca daca nu le raspunzi acestor oameni pe limba lor, te cred Prostanac sau slab ,neintelegind decit argumentul "tare" ! un om manierat care doreste sa aduca in discutie o idee, folosind un limbaj normal, e catalogat ca spune "numai " timpenii " si multe asemenea "duiosii" .....culmea tupeului: cind le pui oglinda in fata, se supara aruncind acuzatii ! diversionisti ca si Idolul lor ! si apropo de asta : INTERPOLOUL nu a confirmat arestarea lui nea ala si RO nu are un acord de extradare cu indonezia .....deci ? intoxicare si manipulare,ca sa lege numele lui Geoana de mizeria asta cu vintu- alt diversionist in slujba lui Basescu.....ca te si doare capu' de jocurile lor oculte ! si alta poanta auzita uite acus' : Bas a afirmat aseara ca statul roman deruleaza un contract mare ca valoare,cu rusii ptr. conducta spre Soci ! firma respectiva este o firma privata,condusa de unul Marinescu- om de incredere a lui Bas !......se minte-n draci in tara asta, cu mina pe biblie ,uitindu-se in ochii nostri ; se acuza-n dreapta si-n stinga ologarhii,mogulii ,dar ce-i al nostru e pus de'oparte ,ca-i de'al nostru ! MINCIUNI ; MINCIUNI si cel mai bun aici este Basescu ! abia astept 6 dec sa se termine o data si mincinosul sa fie judecat !
IN PRIMUL RAND TU NU ESTI O DOAMNA CI O TOVARASA,IN AL DOILEA RAND REGRETI TU CAT REGRET SI EU PENTRU CUVINTELE FOLOSITE,IN AL TREILEA RAND PARANOIA TA E IN FLOARE.......ADICA JEOANA FIU DE GENERAL DE SECURITATE DE PE TIMPUL LUI CEASCA,ARE MAI MULTA EVLAVIE DECAT UN MARINAR, ASA VREI SA SPUI NU / SI ASA CUM A DECLARAT EL IN TIMPUL JURAMANTULUI DE ASEARA ,SPUNEA ASA CUM AM FOST CRESCUT DE PARINTI ????????? ADICA TAICASUL IL DUCEA IN FIECARE DUMINICA LA BISERICA SA SE ROAGE ..........EL E CEL CINSTIT,IAR CELALALT E MINCINOS CAND A FOST O VIATA PE MARE SINGUR CU DUMNEZEU ALATURI SI NU CU AGHIOTANTI SI SLUGI DE CASA CARE SA TE APERE......... E CAM FORTATA IMAGINEA ,SI DE PARTEA CEALALTA DOAR PENTRU CA NU IMI PLACE DE MUTRA LUI E SPERJUR SI MINCINOS........... ASA E VIATA
in 2004 cind a fost intrebat daca el crede in dumnezeu,a zis ca NU !
eu stiu ca iliescu a spus asa ceva...............
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:01
si ala la fel,ca doar sunt amindoi din acelasi aluat si educati la aceeasi scoala comunisto-securista !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:04
De la: gabigabi, la data 2009-12-04 19:01:48si ala la fel,ca doar sunt amindoi din acelasi aluat si educati la aceeasi scoala comunisto-securista !
nu ,e o diferenta de la cer la pamant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:06
De la: 9am056627, la data 2009-12-04 19:04:58De la: gabigabi, la data 2009-12-04 19:01:48si ala la fel,ca doar sunt amindoi din acelasi aluat si educati la aceeasi scoala comunisto-securista !
e o diferanta majora intre scoala de marina si scoala de partid de la moscova
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:10
De la: 9am056627, la data 2009-12-04 19:06:36De la: 9am056627, la data 2009-12-04 19:04:58De la: gabigabi, la data 2009-12-04 19:01:48si ala la fel,ca doar sunt amindoi din acelasi aluat si educati la aceeasi scoala comunisto-securista !
e o diferanta majora intre scoala de marina si scoala de partid de la moscova
neesentiala in fapt - educatia a fost aceeasi !....da' ce-ai patit de nu mai scri cu majuscule ?
|
9am035009
98 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:18
Sorin Vntu e negustor, nu nger pe dric
Omul sta este negustor. Cumpr ieftin i vinde scump; orice, de la active i titluri de valoare cu potenial de profit, pn la contiine care-i pot aduce (prin manipulare) valoare adugat. Nu s-a cerut pictat angelic n biseric, nici cnd a spoliat o armat de prostli la FNI, nici cnd i-a parcat uneltele n toate structurile statului, nici cnd i-a pus trustul la dispoziia/contra diverilor politicieni. Vrea s ctige numai el i (pour les connaisseurs) cei pe care-i reprezint. i dac i l-a predat cu premeditare cinic pe Geoan, ambalat festiv, lui Bsescu (aa cum cred c s-a ntmplat), atunci a fcut-o nu fiindc-i vreun trdtor de neam i ar, ci pentru c aa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic i punct. N-are nici o vin c soarta unor oameni ca Geoan sau Bsescu - i, n definitiv, a noastr, a tuturor - a ajuns s depind de el.
Geoan nu are absolut nici o scuz c, n condiții de anormalitate scelerat, s-a gsit el s fac pe deșteptul și s se duc-n crucea nopții premergtoare dezbaterii la Vntu acas. Cnd știi c Bsescu te așteapt la prima cotitur, a-i da benevol muniție e echivalent cu a te autodetona. Nu conteaz c pulimea nu știe cine-i Vntu. E bogat, deci e hoț. Dac o s piard alegerile, nu are absolut nici o scuz.
Bsescu a comis-o grandios cu faimosul jurmnt pe Biblia roșie c n-a dat nici cu pumnul și nici n plexul copilului, la Ploiești, n 2004. n cazul n care n-ar fi dat n el și ar fi știut c nu exist riscul de a mai exista nc un rnd de imagini, s-ar fi jurat pe ochii din cap și pe toat familia c-i curat ca lacrima de mam. Dac va cștiga alegerile, s-i fac statuie lui Vntu c i l-a predat cu fundiț pe Geoan.
Voi vota duminica asta; cu ur i cu scrb. Ursc c am ajuns s triesc ntr-o ar unde trebuie s te justifici cu cine i de ce te ntlneti. Refuz s intru-n jocul lor securistic. i mi-e scrb de toate gunoaiele cu pretenii intelectuale care cauionez un derbedeu. Care derbedeu conduce prin teroare o ar de molute. Nu dau doi bani pe Geoan. Iliescu a fost chiar blnd. Dar Bsescu trebuie s plece, cu toata gasca lui de hoti si mitocani.
Trebuie sa votam Geoana pentru a avea GUVERNUL IOHANIS propus de LIBERALI.
|
nonna_florea
16 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:25
De la: 9am035009, la data 2009-12-04 19:18:13
Sorin Vntu e negustor, nu nger pe dric
Omul sta este negustor. Cumpr ieftin i vinde scump; orice, de la active i titluri de valoare cu potenial de profit, pn la contiine care-i pot aduce (prin manipulare) valoare adugat. Nu s-a cerut pictat angelic n biseric, nici cnd a spoliat o armat de prostli la FNI, nici cnd i-a parcat uneltele n toate structurile statului, nici cnd i-a pus trustul la dispoziia/contra diverilor politicieni. Vrea s ctige numai el i (pour les connaisseurs) cei pe care-i reprezint. i dac i l-a predat cu premeditare cinic pe Geoan, ambalat festiv, lui Bsescu (aa cum cred c s-a ntmplat), atunci a fcut-o nu fiindc-i vreun trdtor de neam i ar, ci pentru c aa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic i punct. N-are nici o vin c soarta unor oameni ca Geoan sau Bsescu - i, n definitiv, a noastr, a tuturor - a ajuns s depind de el.
Geoan nu are absolut nici o scuz c, n condiții de anormalitate scelerat, s-a gsit el s fac pe deșteptul și s se duc-n crucea nopții premergtoare dezbaterii la Vntu acas. Cnd știi c Bsescu te așteapt la prima cotitur, a-i da benevol muniție e echivalent cu a te autodetona. Nu conteaz c pulimea nu știe cine-i Vntu. E bogat, deci e hoț. Dac o s piard alegerile, nu are absolut nici o scuz.
Bsescu a comis-o grandios cu faimosul jurmnt pe Biblia roșie c n-a dat nici cu pumnul și nici n plexul copilului, la Ploiești, n 2004. n cazul n care n-ar fi dat n el și ar fi știut c nu exist riscul de a mai exista nc un rnd de imagini, s-ar fi jurat pe ochii din cap și pe toat familia c-i curat ca lacrima de mam. Dac va cștiga alegerile, s-i fac statuie lui Vntu c i l-a predat cu fundiț pe Geoan.
Voi vota duminica asta; cu ur i cu scrb. Ursc c am ajuns s triesc ntr-o ar unde trebuie s te justifici cu cine i de ce te ntlneti. Refuz s intru-n jocul lor securistic. i mi-e scrb de toate gunoaiele cu pretenii intelectuale care cauionez un derbedeu. Care derbedeu conduce prin teroare o ar de molute. Nu dau doi bani pe Geoan. Iliescu a fost chiar blnd. Dar Bsescu trebuie s plece, cu toata gasca lui de hoti si mitocani.
Trebuie sa votam Geoana pentru a avea GUVERNUL IOHANIS propus de LIBERALI.
Hahahah ...GUVERNUL JOHANIS??? m A FACI SA RAD. Cat timp il vom avea? 6 luni??? Rezista atat? De asta a cerut D-l Johanis o lege prin care sa-si poata pastra in"rezerva" actuala functie pe o perioada de 6 luni dupa ce va fi pus prim-minstru????
Florea
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:28
Dintre toi candidaii pentru alegerile prezideniale din Romnia, n final mare de pe 6/XII/2009 , au rmas doar 2. okaaaaaayyyyy !...
Mi pricjiilor, aceti doi candidai sunt n primul rnd dou oficialiti ale statului Romn aflate n funcie , ...aa-i ?...
Pi la cte dezvluiri au fcut unul despre cellalt n aceasta campanie electoral, i la ct s-au blcrit, eu stau i m ntreb;
M la voi acolo, autoritile statului s-a sesizat din oficiu pn acum, au demarat vre-o anchet juridic mpotriva celor 2, avnd n vedere cele devoalate-n aceast campanie electoral ?...
M, voi nu vedei c autoritile lea ale voastre dorm pe ei i pe banii ce-i primesc de la voi ca salarii ?...
M, ce mamadracului pzesc ia acolo mi, caprele Irinuci sau oile lui Becali ?...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:31
De la: gabigabi, la data 2009-12-04 18:47:22De la: mytcor, la data 2009-12-04 18:37:51Aloooo, Gboanoooooo, Johannis nu candideaz i, am s te asigur nc de pe acum, chiar dac Geoan M. ar fi s ctige alegerile, Johannis W. Klaus nu va fi premier !...
Pariu ?...
pe ce ?
p-un pr !...
era s propun pensia ta de pe luna Februarie 2010 dar,....nu sunt chiar aa sigur c-ai s-o primeti !..
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:33
mytcor
la ce fapte sau dezvaluiri te referi te referi?
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
nonna_florea
16 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:33
De la: mytcor, la data 2009-12-04 19:28:55Dintre toi candidaii pentru alegerile prezideniale din Romnia, n final mare de pe 6/XII/2009 , au rmas doar 2. okaaaaaayyyyy !...
Mi pricjiilor, aceti doi candidai sunt n primul rnd dou oficialiti ale statului Romn aflate n funcie , ...aa-i ?...
Pi la cte dezvluiri au fcut unul despre cellalt n aceasta campanie electoral, i la ct s-au blcrit, eu stau i m ntreb;
M la voi acolo, autoritile statului s-a sesizat din oficiu pn acum, au demarat vre-o anchet juridic mpotriva celor 2, avnd n vedere cele devoalate-n aceast campanie electoral ?...
M, voi nu vedei c autoritile lea ale voastre dorm pe ei i pe banii ce-i primesc de la voi ca salarii ?...
Scuze ca ma bag.... dar solutia e una... fii presedinte pana ii ancheteaza///nu? :)
Florea
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:37
nonna_florea,
sugerezi inca 5 ani de amestec al lui Base in jsutitie?
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:40
mytcor,
ti-am pus intebarea pentru ca subiectul e interesant.
pina acum ar fi:
-plecatul lui geoana la moscova;
- dublul vot al lui geoana referitor la comisia udrea;
- urmarirea presedintelui senatului de catre servicii (sau spp raporteaza despre toti lui base -ceva apropiat de ce facea elena ceausescu!).
altceva nu-mi trece prin minte acum
|
PACIFISTA
299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:41
De la: nonna_florea, la data 2009-12-04 19:33:56De la: mytcor, la data 2009-12-04 19:28:55Dintre toi candidaii pentru alegerile prezideniale din Romnia, n final mare de pe 6/XII/2009 , au rmas doar 2. okaaaaaayyyyy !...
Scuze ca ma bag.... dar solutia e una... fii presedinte pana ii ancheteaza///nu? :) BASESCU SE CRAMPONEAZA DE IMUNITATE ,CA STIE CA ALTFEL ,ARE LOC LA RAHOVA.
PROBLEMA ESTE DEPENDENTA DE CITI PROSTI ARE ROMANIA SA-L VOTEZE PE 6 DECEMBRIE
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
nonna_florea
16 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:42
De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:37:11nonna_florea,
sugerezi inca 5 ani de amestec al lui Base in jsutitie?
Dragul Base....a zis si ieri...o va lasa libera! Fara piedici politice! Ce altceva vrem? S ne-o facem singuri...ca D-l Becali?
Florea
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:47
De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:33:55mytcor
la ce fapte sau dezvaluiri te referi te referi?
 cele pe care le-au facut unul mpotiva celuilalt pe timpul campaniei electorale.
Ce tu eti surd ?...
Sunt nc dou oficialitti a statului Romn aflate-n funcie... nu ?...
Pi dac autoritile statului nu se auto-sesizeaz nici mcar n aa situaie, ce-ai vrea s le sesizeze coana Veta din capu' satului Momrlanii din Deal ?...
|
GISSELLA
57 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:49
Uite acum pe CCN dau un sondaj;
Mircea Geoana 68% si
Traian Basescu 29%
Daca se pastreaza acest rezultat si pe 6 decembrie 2009 nu este normal si drept pentru cit a cheltuit Basescu 50 de miliarde in campanie
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:49
De la: PACIFISTA, la data 2009-12-04 19:41:14De la: nonna_florea, la data 2009-12-04 19:33:56De la: mytcor, la data 2009-12-04 19:28:55Dintre toi candidaii pentru alegerile prezideniale din Romnia, n final mare de pe 6/XII/2009 , au rmas doar 2. okaaaaaayyyyy !...
Scuze ca ma bag.... dar solutia e una... fii presedinte pana ii ancheteaza///nu? :) BASESCU SE CRAMPONEAZA DE IMUNITATE ,CA STIE CA ALTFEL ,ARE LOC LA RAHOVA.
PROBLEMA ESTE DEPENDENTA DE CITI PROSTI ARE ROMANIA SA-L VOTEZE PE 6 DECEMBRIE
...las' c i Geoan are destule crampe, nu-l plnge doar pe Traian !...
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:54
ART. 133
Rolul i structura
(1) Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independenei justiiei.
ART. 142
(1) Curtea Constituional este garantul supremaiei Constituiei.
dupa cum vezi nela Constitutia spune ca presedintele nu are nici o responsabilitate in cele 2 domenii.
acest lucru il reprosez eu in primul rind lui base, ca nu a respectat constitutia, chiar dupa alegerile din 2004 cind eu i-am votul, pentru a scapa de nastase.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:55
De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:40:43mytcor,
ti-am pus intebarea pentru ca subiectul e interesant.
pina acum ar fi:
-plecatul lui geoana la moscova;
- dublul vot al lui geoana referitor la comisia udrea;
- urmarirea presedintelui senatului de catre servicii (sau spp raporteaza despre toti lui base -ceva apropiat de ce facea elena ceausescu!).
altceva nu-mi trece prin minte acum
uuuuune duomnuuuu' ai pus ntrebarea, c-asear fceai com-uri tendenioase pe topic, ai crezuuuut c noi nu urmrim debating-ul on line !...
reformulai duomnuuuu !...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:57
De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:54:32
ART. 133
Rolul i structura
ART. 142
dupa cum vezi nela Constitutia spune ca presedintele nu are nici o responsabilitate in cele 2 domenii.
acest lucru il reprosez eu in primul rind lui base, ca nu a respectat constitutia, chiar dupa alegerile din 2004 cind eu i-am votul, pentru a scapa de nastase.
Duomnuuu, acea Constituie din 2003, suntei sigur c-i valabil, este n vigoare acum duomnuuuu ?..
|
nonna_florea
16 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 19:59
De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:54:32
ART. 133
Rolul i structura
ART. 142
Inseamna ca nu stii cum se aleg judecatorii din CSM!! Care este implicatia presedintelui in acest caz. Mai uita-te. Mai vezi si al atributiile presedintelui! Ai sa vezi cati judecatori sunt in CSM si cum sunt alesi. La asta facea referire Base.... . Acei judecatori din cadrul CSM sa fie alesi in alt mod, intelegi?
Florea
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:01
Base a spus asta pentru ai ameninta , CSM sunt singurii care l-au infruntat.
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:02
Mai e o zi si scapam de balamucul asta. O sa ne vedem mai des pe alte topice. Ne mai vedem si noi de oile noastre ca tot omul normal la cap si nu de oile lui Becali ca nu o avea el oaia cea mai neagra din tara asta. Cu toate astea... a ajuns sa-si faca nevoile pe vine in latrina de penitenciar...in vazul tuturor. Asta nu am putut sa trec cu vederea. Pentru un om nevinovat e mult sa ramana si pentru o singura zi inchis. El a fost pastrat intre zabrele desi ulterior s-a dovedit ca poate exista ca om in libertate, nefiind cel mai periculos sau mai periculos decat altii. Peste ast nu am reusit sa trec desi in perioada aceea eram inca o sustinatoare a lui Basescu si mintea mea refuza sa creda ca presedintele nu stie despre ce e vorba sau nu stie ce face. Atunci aveam toata increderea ca ceea ce face e bine justificat si mi-am tinut gura. Timpul mi-a demonstrat contrariul , in privinta asta si in multe alte privinte......
All Things Grow With Love
|
nonna_florea
16 mesaje
|
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:03
De la: nonna_florea, la data 2009-12-04 19:59:44De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:54:32
ART. 133
Rolul i structura
ART. 142
Inseamna ca nu stii cum se aleg judecatorii din CSM!! Care este implicatia presedintelui in acest caz. Mai uita-te. Mai vezi si al atributiile presedintelui! Ai sa vezi cati judecatori sunt in CSM si cum sunt alesi. La asta facea referire Base.... . Acei judecatori din cadrul CSM sa fie alesi in alt mod, intelegi?
In CC...LA ASTA FACEAM REFERIRE...M-A LUAT curentul de dialoguri!
Florea
|
|
|