back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:36

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:32:52
De la: mestecenilor, la data 2009-12-04 13:12:49Si uite asa ,unii isi iau vacanta 5 ani ca sa cugete la cit de relaxante sint vizitele facute in miez de noapte cind cinta cucuveaua si vizitele la Moscova pe sestache. Ultimul sondaj 64% Basescu-36% Geoana. Si va mai creste.

Unde ati gasit acest sondaj interesant ? .Oricum,daca mai creste Basescu sa aveti doar grija doamna sa nu depaseasca 100%,chiar daca sustinatorilor presedintelui nu le-ar parea nimic anormal....
Eu cred ca deja are 150 % ... si e realizat de tembeliziunea poporului sau B1Tv ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:38

Dorinel si bilbe, smecheria voastra e ca a lui Geoana. Fara substanta. Sunteti niste papagali. Ati bagat la inaintare cameleonul ca asta isi poate schimba culoarea la o adica. Oricat va credeti de destepti tot papagali ramaneti.

Pa baiati !! ne vedem la vot! uitati-va bine in jur nu cumva sa va schimbe care va si ... Optiunea "electorala"!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:38

...........

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:39

Eu nu zic ca Basescu nu are "petele" lui - ca le are, din plin! Dar cel putin are coloana vertebrala, curaj de a spune lucrurilor pe nume si, asa "mitocan" cum este cateodata, cel putin stim unde ii sta loialitatea. De-a lungul mandatului a zgaltait multe "zone" care se considerau de neatins, din pacate nu a avut suficient sprijin din partea unui parlament bicameral, in care camerele au fost ocupate in a se improsca una pe alta cu noroi si a se arata cu degetul, in loc sa se ocupe de lucrurile pentru care au fost create.
Geoana? A fost "distractiv" discursul lui de ieri - a fost serios, a stat drept ca un par, nu i s-a clintit un muschi pe fata si a vorbit muuuuult fara sa spuna nimic. Sa dai vina pe actualul presedinte pentru criza economica mondiala mi s-a parut o miscare extrem de "inteligenta" si demna de un om de calibrul lui - care se pretinde cu o vasta educatie si experienta. Oricum, joaca la trei mese dar se jura ca doarme cuminte acasa - si mie mi-e frica rau de cum ar ajunge Romania sub conducerea lui! Basescu? A fost in elementul lui, jovial, si "cu lectiile facute". La toate intrebarile a raspuns scurt si la obiect.
Cu tot ceea ce s-a intamplat in ultima vreme, este evident ca echipelor lui Geoana - cea vazuta si cea nevazuta, le e o frica teribila sa nu piarda alegerile, altfel nu si-ar fi dat atata osteneala sa-l discrediteze pe Basescu. Nu avut cum s-o faca "pe bune" - asa ca au recurs la cele mai josnice mizerii. De un asemenea presedinte credeti ca avem nevoie? De unul care recurge la mizerii ca sa-si faca damblaua, pentru ca nu are capacitatea de a actiona corect?
In alta ordine de idei... este simplu sa se dea vina pe Basescu (sau pe un alt presedinte / guvern) pe toate relele din tara asta - dar numai idiotii isi pot imagina ca un mandat de 5 ani poate produce miracole, in situatia in care noi, cetatenii de rand, nu ne schimbam mentalitatea si obiceiurile proaste. Suntem un popor fara nici un respect fata de legi, reguli, educatie, bun simt, 7 ani de acasa s.a.m.d. - si, imi pare rau sa o spun, niciun presedinte nu are puterea de a schimba acest lucru.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:40

Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:41

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:42

De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:41:18

........

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:45

...Dac o s aruncm o privire pe graficul demografic la romniei, de-am mai verificm i rata mortalitii ct i indicele demografic al momentului, plus, suma romnilor din diaspora, stau i m gndesc; de unde or scoate autoritile romneti liste de alegtori de ordinul a 18.miil de romni cu drept de vot n anul de graie 2009 ?

Or fi acele liste adevrate 100% ?...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:47

De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.

Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:54

Unii cind simt ca pierd, intra in vrie si spun prostii. Se cheama refularea neputintei. Data trecuta au chemat minerii.Va mai amintiti ? Dar inteleg si asta. Insa nu uitati: TOT CE FACI IN VIATA TE VA URMARI IN ETERNITATE .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 13:58

De la: mestecenilor, la data 2009-12-04 13:54:35Unii cind simt ca pierd, intra in vrie si spun prostii. Se cheama refularea neputintei. Data trecuta au chemat minerii.Va mai amintiti ? Dar inteleg si asta. Insa nu uitati: TOT CE FACI IN VIATA TE VA URMARI IN ETERNITATE .

Da,aveti dreptate cu prostiile,am observat si eu .Unii dau chiar sondaje din burta,asa au ajuns de disperati

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:04

Aseara, Geoana nu-si mai amintea daca-i prieten cu Vintu. Ia amintit vintu insa. La PSD boala uitarii bintuie. De fiecare data au uitat ce-au promis. Ei de data asta nu va mai tine. Oricum intradevar, sondajul aratat de sefii PSD-ului nu corespund cu cele reale. Tu insa sa nu crezi decit ce spune Geoana.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:07

De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:38:06Dorinel si bilbe, smecheria voastra e ca a lui Geoana. Fara substanta. Sunteti niste papagali. Ati bagat la inaintare cameleonul ca asta isi poate schimba culoarea la o adica. Oricat va credeti de destepti tot papagali ramaneti.
Pa baiati !! ne vedem la vot! uitati-va bine in jur nu cumva sa va schimbe care va si ... Optiunea "electorala"!!!
Ramane cum am stabilit, ne vedem la un sprit duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor. Si daca vrei sa votez cu Basescu ... uite ca am sa o fac dupa ce ma lamuresti si pe mine de unde are EBA 100.000 Euro pentru Range Rover, de unde are Ioana Basescu 1 milion de euro sa-si cumpere un apartament in ansamblul domnului Popoviciu, de unde vin suspiciunile ca fratele lui ar face trafic cu arme, daca e prieten cu Popoviciu, ginerele lui Ion Dinca, marele ministru ceausisto-comunist ...
Are un vot de la mine daca ma lamuresti. Succes.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:12

De la: mestecenilor, la data 2009-12-04 14:04:23Aseara, Geoana nu-si mai amintea daca-i prieten cu Vintu. Ia amintit vintu insa. La PSD boala uitarii bintuie. De fiecare data au uitat ce-au promis. Ei de data asta nu va mai tine. Oricum intradevar, sondajul aratat de sefii PSD-ului nu corespund cu cele reale. Tu insa sa nu crezi decit ce spune Geoana.

Doamna,ma lamuriti si pe mine care este problema cu Vantu ?Ce daca l-a vizitat Geoana,ce daca sunt prieteni,ce anume este ilegal sau imoral in asta ?In mod normal sustinatorii lui Basescu ar gandi ca este imoral deoarece nu asta face si dom' presedinte,asta va este stilul .Practic insa nici macar asta nu pot spune deoarece si Base a avut intalniri cu Vantu si si Base a fost prieten cu Vantu!Care este deci problema ?

Sondajul despre care vorbiti dumneavoastra nu a fost comandat de PSD iar corespondenta sa cu realitatea dumneavoastra NU O STITI SI NU PUTETI DEMONSTRA LOGIC DACA ACEL SONDAJ ESTE SAU NU ADEVARAT.In schimb sondajul de care mai sus ati vorbit dumneavoastra si in care Base avea 64% chiar nu exista ,este o pura inventie .Vreti sa discutam logic sau vreti doar sa postati aiureli de partea lui Basescu ?

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:19

Geoana a picat examenul final. Basescu, Biblia si Vintu
de Iulian Leca
azi la 01:56 98

Exista o multime de impresii si sentinte dupa confruntarea de joi seara. Dincolo si peste toate, cred, mai mult decat orice, ca alegerile inca se joaca. Dincolo de entuziasmul nebun din tabara lui Basescu, dincolo de dezamagirea muta din randurile imensei armate mute a aliantei din spatele lui Geoana, raman cateva intrebari al caror raspuns, probabil, ca vor hotara soarta viitorului presedinte.

Imi asum, recunosc, si eu aici cateva sentinte, poate mai mult niste jocuri de cuvinte. Prima. GEOANA A PICAT EXAMENUL VIETII SALE CA UN ELEV MEDIOCRU . CAT TIMP GEOANA A TACUT SI A STAT ASCUNS IN SPATELE FIGURILOR ALIANTEI TOT MAI MARI DIN JURUL PSD, MEMBRII SOCIAL DEMOCRATI DEVENISERA ATAT DE VOCALI SI AGRESIVI IN DISCURSURI,INCAT ORICINE I-AR FI ASCULTAT AR FI BANUIT CA NIMIC SI NIMENI NU LE-AR MAI PUTEA LUA VICTORIA DIN MANA. CAND GEOANA A DESCHIS GURA,TOTI SUSTINATORII LUI SI-AU INGHITIT LIMBA .
DEZAMAGIREA PE CARE AU TRAIT-O SOCIAL DEMOCRATII SI ALIATII LUI GEOANA NU MAI PUTEA FI NICI MACAR DISIMULATA.EI,INAINTEA ALTORA AU SISMTIT CA JOCUL DEJA S-A INCHEIAT.SAU CEL PUTIN RAZBOIUL DIN ACEASTA SEARA A FOST CASTIGAT DE ADVERSAR....

A DOUA SENTINTA:
AM AVUT SENTIMENTUL CA, PANA ACUM AI FI PUTUT SA SPUI CA VOTEZI PE ORICINE AR FI FOST CONTRA CANDIDATUL LUI BASESCU,DUPA ACEASTA CONFRUNTARE,ITI VINE SA SPUI CA ORICINE AR FI FOST MAI BUN IN FATA LUI BASESCU DECAT GEOANA..

Acum, Traian Basescu nu a fost nici mai bun nici mai rau decat il stiam si decat ne-am fi asteptat sa isi joace ultima carte. Nu a fost nici mai pregatit nici mai putin pregatit, nici mai spiritual si nici mai serios decat il stiam. Pana la momentul decisiv si crucial al intrebarii despre vizita la Vintu acasa, Geoana a parut chiar ca nu se va face de ras si va pune capat definitiv etichetei de prostanac. Cel putin asa se parea, desi Geoana se vedea ca nu incearca decat sa il copieze pe Crin Antonescu, o greseala imensa, insa nu fatala.

Dupa momentul intalnirii cu Vintu de miercuri seara, Geoana a fost pierdut. Cele cateva gafe de pana atunci s-au inmultit ametitor exponential, atat la nivel de logica, de coerenta a limbajului si a discursului, cat si la nivel de gramatica.

Momentul Vintu a picat ca un trasnet, nu pentru ca ar fi fost neasteptat (stirea aparuse in Academia Catavencu si pe Hotnews de la pranz), ci exact din acelasi motiv pentru care si cazul palma 2004 a lovit atat de puternic in Basescu: reactia lui Geoana la intrebarile lui Basescu au fost naucitoare. S-a afundat singur in mister, a dat explicatii copilaresti (vezi: am fost la dansul pentru ca il facusem malefic si turbulent cu o zi inainte, intr-un interviu.) si a lasat impresia ca a fost facut K.O.

A facut insa o greseala majora, care s-a dovedit ca poate fi chiar fatala abia dupa interventia prin telefon a lui Sorin Ovidiu Vintu. A spus ca nu este prieten cu omul de afaceri, ci doar ca s-a intalnit de cateva ori in ultimul timp. Interventia telefonica a lui SOV la Realitatea a pus cruce pe toata explicatia lui Geoana, daca cumva ar mai fi fost nevoie de asa ceva.

Acum vor urma intrebarile care vor decide definitiv soarta acestei dezbateri. Poate chiar ale alegerilor. Care este legatura adevarata intre cei trei? Este sau nu este prieten Geoana cu Vintu? Unul a spus ca da, altul ca nu. Poate ca, de fapt, sentimentele stau exact invers fata de declaratiile celor doi.

Si, in functie de raspunsul la aceasta intrebare, urmeaza inevitabil cealalta, strans legata de prima. Care mai este adevarata relatie dintre Basescu si Vintu? In avalansa cotiturilor si intorsaturilor de situatii poate ca nimeni nu si-a facut decat propriul joc. Si, culmea, l-au facut cu totii prost.

Dupa toate aceste intamplari merita sa nu trecem peste aceasta seara uluitoare fara sa ne oprim asupra reactiei lui Cristian Tudor Popescu. Acesta a observat perfect ca Geoana nu a avut de facut decat un singur lucru in fata lui Basescu pentru a castiga. Ar fi trebuit sa dea impresia ca este moral, mai moral (daca se poate spune asa), decat este Traian Basescu, oricat de prostanac si de stupid este in realitate, iar astfel nimeni nu i-ar mai fi putut lua victoria din mana.

Daca lui Geoana I s-a intins o capcana sau doar a picat singur ca un prost in groapa, vom afla, poate, zilele urmatoare. Sau, probabil, niciodata. In acelasi timp cu acest raspuns, vom afla si cine a mintit cand a jurat cu mana pe Biblie si cine a spus adevarul. Oricum Geoana ramane ca fiind doar ...un prostanac

In rest, ramane sa decideti voi cat de pregatit sau nu a fost Geoana. Sau cat de credibil a fost Traian Basescu in tentativa sa de a ne convinge ca este, totusi, astazi, raul cel mai mic. Insa, sansele si scorul la nivelul majoritatii inca se joaca."

Valy

27 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:23

Sondajele sunt date de televiziunile lui Patriciu, Voiculescu .....ce vreti sa fie postat ca Basescu este pe primul loc? Cu minciuna umbla oriunde si oricand. Ia urmariti pe net la votometru.mediafax.ro/ vedeti cine este primul.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:24

Asa,si ce daca nenea Iulian Leca spune balivernele astea ?Este dreptul lui sa pupe fundul lui Base cat vrea ,nu-l opreste nimeni.M-am amuzat si eu pe blogul lui un timp dar in final m-am plictisit.Nu ca este plictisitor si ingrozitor de banal ? .Flasneta basesciana

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:27

De la: Valy, la data 2009-12-04 14:23:58 Sondajele sunt date de televiziunile lui Patriciu, Voiculescu .....ce vreti sa fie postat ca Basescu este pe primul loc? Cu minciuna umbla oriunde si oricand. Ia urmariti pe net la votometru.mediafax.ro/ vedeti cine este primul.

Dar pe B1TV a aparut un altfel de sondaj facut de un institut gen INSOMAR?La ultimul sondaj din cate stiu eu ,INSOMARUL u dat rezultatele destul de exact ,ce anume va face sa credeti ca nu este adavarat ACEST ULTIM sondaj?Nu va plac cifrele de acolo asa ca nu le credeti?

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:29

Marea dezbatere Bsescu vs Geoan: ne-am ntors de unde am plecat
de Costin Ilie

Da, Bsescu l-a dominat clar pe Mircea Geoan. A punctat la toate capitolele: corupie, economie, Vntu, educaie, protecie social(!!!), viaa satului, chiar i la politic extern s-a apropiat de o victorie fr echivoc. A fcut-o nu att prin msurile propuse, care nu difer foarte mult ntre cei doi candidai, ci prin discurs, prin prezena de spirit.

Spirea cu care Traian Bsescu i-a asumat greelile, (criza neanticipat la timpul potrivit, salariile profesorilor etc), hhiala bine plasat, ntreruperile mitocneti ori replicile spumoase, riposte perfect alese la discursul rigid al lui Mircea Geoan, au fost bobrnaci pe care candidatul PSD i-a ncasat ca un tocilar cpos de la mecherul colii.

Geoan a ncercat s-l in la distan pe Bsescu, cnd n-a mai putut aproape c a strigat nu da la operaie, n vreme ce Bsescu i-a continuat hruiala, fr s se foreze s loveasc decisiv. A dat capace, uturi n fund, atent fiind mai mult la admiraia pe care a strnit-o n public, inclusiv n rndul susintorilor lui Geoan (care mi-au prut destul de dezamgii de prestaia acestuia) dect la adversarul su. Toate ncercrile de umanizare i coolizare (tiu c nu exist acest cuvnt) pe care staff-ul lui Geoan le-a exersat n timpul campaniei n-au fcut doi bani n faa instinctelor de prdtor ale lui Traian Bsescu.

Aadar? S tragem linie. Bsescu a atacat, Geoan a ncasat srguincios, a contraatacat fr vlag, chiar i fr convingere. Totui, cine a ctigat? Eu zic c a fost o dezbatere fr rost, ne-am ntors la aceleai dou oferte, cele puse pe tarab de ambii candidai nc de la nceput: linite declarativ contra furtun garantat. De ce avem nevoie? Gndii-v bine, mai sunt dou zile."

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:29

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:24:15Asa,si ce daca nenea Iulian Leca spune balivernele astea ?Este dreptul lui sa pupe fundul lui Base cat vrea ,nu-l opreste nimeni.M-am amuzat si eu pe blogul lui un timp dar in final m-am plictisit.Nu ca este plictisitor si ingrozitor de banal ? .Flasneta basesciana

Vorbeste neputinta ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:39

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:29:59
Vorbeste neputinta ...

Vorbiti cum puteti dumneavoastra si nu va faceti probleme,mie imi face placere sa va citesc chiar daca politic gandim diferit.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:40

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11
De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.

Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?

Nu-mi plac marlanii si evident nici tu! Bilbe are doua fete, mai multe ID-uri si prieteni de teapa ta. Iata de ce votez cu Basescu indiferent de culoarea pe care voi o veti lua.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:41

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:39:11
Vorbeste neputinta ...

Vorbiti cum puteti dumneavoastra si nu va faceti probleme,mie imi face placere sa va citesc chiar daca politic gandim diferit.

Sincer? Ma bucur ca IN SFARSIT dati dovada de inteligenta pe care o banuiam ,dar pe care o folositi intr-o directie gresita(sau sens?!)

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:44

De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16

Nu-mi plac marlanii si evident nici tu! Bilbe are doua fete, mai multe ID-uri si prieteni de teapa ta. Iata de ce votez cu Basescu indiferent de culoarea pe care voi o veti lua.

Aaaaa,am inteles.Votati deci cu Base de scarba noastra .Ce va faceati oare daca nu ne cunosteati ?

Heeeeh,ce placut si relaxant este pe forum cand dai peste oamenii potriviti.... .Multumiri doamnei Click.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:45

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:41:12
Vorbeste neputinta ...

Sincer? Ma bucur ca IN SFARSIT dati dovada de inteligenta pe care o banuiam ,dar pe care o folositi intr-o directie gresita(sau sens?!)

Asa,acum ca ne intelegem asa de bine,despre ce vorbim?Despre moguli sau despre rusi ?

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:48

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35
Vorbeste neputinta ...

Asa,acum ca ne intelegem asa de bine,despre ce vorbim?Despre moguli sau despre rusi ?

Credeti ca mai are vreo importanta? Oricum vorbeste evidenta ...

Pe Mediafax Basescu are deja 66,06%

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:48

mai puisorilor,voi sunteti chiar bolnavi cu capu'??? cum puteti sustine doua lepadaturi sa ajunga sa ne conduca??? daca pe base nu l-as vota nici ca presedinte de scara de bloc,pe geoana l-as pune sa-mi plateasca salariu ca sa-l las sa-mi faca pantofii sau sa-mi linga varful bocancilor,HANDICAPATILOR MINTAL CE SUNTETI !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:51

De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:44:10
De la: click_cont, la data 2009-12-04 14:40:16

Aaaaa,am inteles.Votati deci cu Base de scarba noastra .Ce va faceati oare daca nu ne cunosteati ?

Heeeeh,ce placut si relaxant este pe forum cand dai peste oamenii potriviti.... .Multumiri doamnei Click.

BAIETE, CREERUL TAU MIC ATAT A DORIT SA INTELEAGA.... VOTEZ PENTRU CA ASA VREAU, PROSTIILE VOASTRE NU COMVING PE NIMENI CU NIMIC. VOI DOAR REUSITI SA ENERVATI LUMEA PE AICI SI ATAT.

AM O INTREBARE PENTRU TINE VIZAVI DE O CONVERSATIE MAI VECHE? CUM STAI CU INFORMATIILE DESPRE GRECIA? HAI SA TE VAD !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 14:54

BAI RUS MIC SI PROST ,CLIK CONT S-A REFERIT LA ANUMITI POSTACI,DAR TU DUCI DISCUTIA LA CANDIDATI........NU TE TEME NU S-A REFERIT LA VOPSITURA DE ANTONESCU CEL NUMIT DE PARICIU SUB-VARIANTA,SI NICI LA TINE,DEOARECE TU NU ESTI UN MARLAN.........AU SI MARLANII ONOAREA LOR,NU ?

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 15:02

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 14:48:02
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 14:45:35
Vorbeste neputinta ...

Credeti ca mai are vreo importanta? Oricum vorbeste evidenta ...

Pe Mediafax Basescu are deja 66,06%

Evidenta vorbeste saraca dar in ciuda ei exista oameni care inca il mai voteaza pe Base .
In care sondaj are doamna Base 66,06?Cred ca nici in Modrogan nu mai are asa de mult

Pagini: << 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: