back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 >> Sari la pagina:

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:08

De la: gabigabi, la data 2009-12-04 17:09:52
De la: sea_shell, la data 2009-12-04 15:59:03
De la: gabigabi, la data 2009-12-04 15:49:54
De la: alehin, la data 2009-12-03 21:48:58
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 21:41:45Din pacate(pentru el) Geoana e slab ... Se rezuma sa arunce discutia in derizoriu prin atacuri ieftinute , vorbind pe deasupra ,dar nu are substanta in discurs... Din pacate pentru el, a pierdut confruntarea... Basescu e beton ca si creier si putere de a reprezenta un stat..... E greu de dat jos un asemenea om ,de asta s-au chinuit sa -i faca atatea magarii,altfel e greu sa-i tii piept... Geoana , peste vreo 50 de ani poate va ajunge la jumate din nivelul intelectual al lui Basescu....

Nu ....nici peste 500 de ani .....Geoana nu se va apropia de Basescu ....intelepciunea nu vine cu nr anilor ...inteligenta nativa o ai si ea sporeste cu cat o alimentezi ...cu informatii ....
Din pacate Becali si peste 100 de ani tot oligofren va fi ...doar ca si senil...
Geoana e arogant , disperat sa parvina ...insa de-a lungul vietii sale politice ..a mers doar ,, sustinut,,
II inteleg pe care voteaza cu el ...cred ca (chiar daca spun ei vot negativ....)nu sunt prea departe ...de el ....ca intelect ..

va felicit ,dragele mele ! ati reinviat spiritul femeilor de la Apaca cu isteria lor cind il vedeau pe Petre Roman !....alea aveau macar scuza ca Petrica arata chiar bine ....cit despre inteligenta, jos palaria ! voi admirati la Basescu Forta mitocaniei si a mizeriei morale ! ma-ntreb cum arata barbatii din viata voastra ?! va place genul care bate la 4 coaste si -ti cirpeste ,scurt,un dos de laba si asa va cistiga "respectul " ? mi-e mila de voi ,pe cuvint : imi e mila de voi daca-i asta-i genul de barbat ce va infioara ....nefericita viata trebuie sa aveti !

O ALTA VOCE A NEPUTINTEI.....................

Daca as fi Basescu, te-as da in judecata .... Sa-ti inghiti mizeria pe care o arunci altora..... Halal 61 de ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaa,am inteles : mizeriile despre Geoana nu se pun ! dupa cum ai zis si nu te pot contrazice : cum e turcul si pistolul lui ! Piratu' tau e bun ca-i uns cu toate alifiile, inseala,minte, face din alb -negru si voi il urmati indeaproape si duceti la indeplinire gindul lui ! exista vreun barbat in viata ta ? daca nu te intelegi cu el ,sa nu dai vina pe el....e suficient sa te-ntrebi pe tine !

"Draga doamna " gabigabi...am incercat cu dumneata in fel si chip ....Nici macar o secunda nu am vazut din partea dumitale un dram de buna cuviinta, de respect, de bunatate ,dorinta de a purta un dialog normal cu cei de aici... Aveti o ura cum nu am intalnit la persoane in varsta.... Eu asociam o femeie la 61 de ani cu o doamna, cu o bunica blanda si buna.... Dvs. suneti exact invers.... O persoana care are o viata armonioasa, bine cladita si indestulata nu este capabila de o asemenea ura afisata ,doar pentru ca se afla in spatele unui monitor . Doar asa se pot revarsa frustarile si neimplinirile?Sincer , imi pare rau pentru dvs. si cred ca daca -mi luati la analizat commenturile ,nu veti gasi nici macar 1% din toate porcariile pe care le-ati expus aici.. ... In primul rand ca intre mine si dvs.nu exista nici o asemanare , nu avem aceeasi varsta, nu avem aceeasi pregatire , nu avem acelasi sistem de valori, nu vedem viata nici macar asemanator... Din postarile mele mai poti invata cate ceva, din ale dvs. NU, decat cum sa injuri cat mai tare pe cel care vi se opune ... Nu se poate vedea decat cum se manifesta ura viscerala impotriva unui om care te reprezinta ,in tara in care traiesti( ales prin vot de catre semenii tai) ..Eu am incercat sa va respect, v-am rugat sa nu-mi mai adresati nici un rand, nu ati vrut sa va opriti si ma atacati in continuare...Nu aiveti nici macar decenta de a va opri cand vi s-a cerut insistent acest lucru....Concluzia????
LA CATA URA AVETI ADUNATA ,CRED CA DVS. SUNETETI O FEMEIE INVIDIOASA PE TINERETEA ALTORA... CRED CA DVS. NU AVETI I UN BARBAT IN VIATA DUMITALE ,DACA TOT FACETI REFERIRE LA ACEASTA ZONA A VIETII PERSONALE...DACA ATI AVEA PE CINEVA DE CARE SA AVETI I GRIJA, CARE SA VA IUBEASCA , URA NU AR EXISTA....

Repet: Daca as fi Basescu, V-as da in judecata ....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:10

ART. 125
Statutul judectorilor
(1) Judectorii numii de Preedintele Romniei sunt inamovibili, n condiiile legii.
(2) Propunerile de numire, precum i promovarea, transferarea i sancionarea judectorilor sunt de competena Consiliului Superior al Magistraturii, n condiiile legii sale organice.

numirea de catre presedinte este un act administrativ, ca la notar, prin care se confera caracterul solemn numirii si prin care se realizeza acest echilibru intre puterile statului.
e un mecanism interesant, constitutia prevede faptul ca fiecare putere face acte administrative pentru a legifera autoritatea celeilalte puteri. adica puterile nu se numesc ele insele. in asta consta echilibrul puterilor in stat. de aceea presedintele desemneaza premierul iar parlamentul aproba guvernul.

base nu a inteles niciodata acest lucru si nu a fost decit un jalnic si mai ales patetic jucator. citi cetateni din romania cunosc constitutia?

saracul iorgovan vorbea frumos despre echilibrul puterilor in stat (tot timpul o putere a incercat sa modifice constitutia pentru a avea mai multa putere). amuzant pentru mine era cind el critica in prelegeri sau in carti limitele constitutiilor la care el a fost si mama si tata si moasa.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:14

De la: 9am049573, la data 2009-12-04 20:10:20ART. 125
Statutul judectorilor
(1) Judectorii numii de Preedintele Romniei sunt inamovibili, n condiiile legii.
(2) Propunerile de numire, precum i promovarea, transferarea i sancionarea judectorilor sunt de competena Consiliului Superior al Magistraturii, n condiiile legii sale organice.

numirea de catre presedinte este un act administrativ, ca la notar, prin care se confera caracterul solemn numirii si prin care se realizeza acest echilibru intre puterile statului.
e un mecanism interesant, constitutia prevede faptul ca fiecare putere face acte administrative pentru a legifera autoritatea celeilalte puteri. adica puterile nu se numesc ele insele. in asta consta echilibrul puterilor in stat. de aceea presedintele desemneaza premierul iar parlamentul aproba guvernul.

base nu a inteles niciodata acest lucru si nu a fost decit un jalnic si mai ales patetic jucator. citi cetateni din romania cunosc constitutia?

saracul iorgovan vorbea frumos despre echilibrul puterilor in stat (tot timpul o putere a incercat sa modifice constitutia pentru a avea mai multa putere). amuzant pentru mine era cind el critica in prelegeri sau in carti limitele constitutiilor la care el a fost si mama si tata si moasa.

Duomnuuu, acea Constituie din 2003, suntei sigur c-i valabil, este n vigoare acum duomnuuuu ?.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:17

da!
daca presedintele ar respecta litera si spiritul constitutiei poate ca si alti cetateni i-ar urma exemplul si ar respecta spiritul si litera legilor.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:23

NU VA FI NICI UN GUVERN IOHANNIS !!!! SAU POATE SASE LUNI . DAR NU MAI MULT .TREBUIE SA FII TARE NAIV SA CREZI CA VA FI MAI MULT .DE CE A CERUT IOHANNIS O LEGE PRIN CARE SA ISI POATA PASTRA POSTU DE LA PRIMARIE /???????? STIE CA DUPA SASE LUNI VA FI NIMENI.A, SCUZATI !! VA FI UNBIET PROFESOR DE FIZICA LA CLASELE CINCI --OPT. JENANT CINE NE VA CONDUCE .......
PREFER UN ABSOLVENT AL ACADEMIEI DE MARINA COMERCIALA ............

M
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:28

Da mytcor,
aseara aveam chef sa chibitam despre ce discutau atit de serios cei 2 candidati cu replicile si citatele scrise si cit de cit memorate.
daca am vazut ca nu participati decit pentru a va sustine candidatul m-am dus in sufragerie sa ma uit la meciuri.
vad ca inca esti suparat. sa stii ca am multi prieteni si amici in strainatate.

eram chiar venit de la o intilnire simandicoasa la care am gustat mai multe feluri de vin rosu si aveam chef de vorba, sa facem galerie dar erati prea patrunsi de moment.
apropo, la sindrofie am vorbit cu mai muti psihologi de la o firma cu care colaborez destul de des si am dicutat vreo jumatate de ora despre motivul lacrimilor prezidentiale. a fost interesant sa aud, la un pahar de vin, parerile unor practicieni.

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:32

Dragilor! Este ;democratie;;este libertate! De ce mereu ;trebuie; sa va jigniti unii pe altii???!!Ce l tot ridicati atat in slavi pe ;'Basa; ????Ce a facut;;concret; pt, lumea de jos???!! NIMIC!!l- L-am votat de ;;3X;;; M-am luptat cu toata lumea sa-l voteze! Acum m-a dezamagit! Aceasta;mascarada; pe banii poporului,unde fiecare vrea un ;;OS MARE;;!Nuuuuuuuuuu le pasa la nici unul ;de noi,,,de voi, de nimic! Vor doar ;;PUTERE;! Iar voi,,,jigniti,, jigniti si iar ;;jigniti!Lasati femeia sa si exprime ;opinia;! Asta=;; Democratie;; Libertatea exprimarii!! Votat fratilor ;;;pe ;;BASA;;;;; asa vom fi de ;rasul lumii; ca de rasul Europei; suntem!!Votati;;;; MARINERU;;;;

-
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:39

BINE, nu votam MARINERU, votam COMUNSTII. Cum spui tu.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 20:45

De la: GISSELLA, la data 2009-12-04 19:49:26 Uite acum pe CCN dau un sondaj;
Mircea Geoana 68% si
Traian Basescu 29%
Daca se pastreaza acest rezultat si pe 6 decembrie 2009 nu este normal si drept pentru cit a cheltuit Basescu 50 de miliarde in campanie

Lasa fato ca fac strigare catre PNLeii lui Antonescu sa vina la mine ca am o comoara,daca ma voteaza le dau oule lui Nastase

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:04

SCRISOAREA a3a ...Varianta PSD- PNL
Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de bat.
Sorin Vantu, privind la dansul, il intreaba cu dispret:
- Ce vrei tu?
- Noi? Buna pace! Si de n-o di cu banat,
Domnul Geoana ar vrea sa vaza pe maritul imparat.

La un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
Un barbat prostut si simplu, dupa vorba, dupa port.
- Tu esti Mircea?( Geoana)
- Da-mparate!
- AI venit sa mi te-nchini,
De nu, schimb a ta candidatura intr-o ramura de spini

....................................................

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:19

De la: gabigabi, la data 2009-12-04 19:10:48
De la: 9am056627, la data 2009-12-04 19:06:36
De la: 9am056627, la data 2009-12-04 19:04:58
De la: gabigabi, la data 2009-12-04 19:01:48si ala la fel,ca doar sunt amindoi din acelasi aluat si educati la aceeasi scoala comunisto-securista !

nu ,e o diferenta de la cer la pamant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e o diferanta majora intre scoala de marina si scoala de partid de la moscova

neesentiala in fapt - educatia a fost aceeasi !....da' ce-ai patit de nu mai scri cu majuscule ?

de ce vrei sa-mi spui iar majuscula ?

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:27

De la: 9am049573, la data 2009-12-04 19:54:32
ART. 133
Rolul i structura
(1) Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independenei justiiei.

ART. 142
(1) Curtea Constituional este garantul supremaiei Constituiei.

dupa cum vezi nela Constitutia spune ca presedintele nu are nici o responsabilitate in cele 2 domenii.

acest lucru il reprosez eu in primul rind lui base, ca nu a respectat constitutia, chiar dupa alegerile din 2004 cind eu i-am votul, pentru a scapa de nastase.

poate ar trebui sa citesti intreaga constitutie nu numai art. care iti convin...........asta se cheama DEZINFORMARE SAU MANIPULARE !!!!!!!!!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 21:57

De la: mytcor, la data 2009-12-04 15:12:51Mmmda !...avnd n verere faptul c din btrni s-ar spune c ; romnul ar fi cel mai ospitalier,detept i inteligent individ aprinnd rasei albe a speciei umane, m-am decis s testez aceast ancestral zicere proverbial adresndu-v o ntrebare:

Cine de pe acest topic, mi poate enumera cel puin 3 manipulri mediatice,ale telespectatorilor, utilizate de ctre regizorul transmisiei televizate pe parcursul dezbaterii , TRAIAN BSESCU vs MIRCEA GEOAN .

mmmmm ?....

Nu ne mai fierbe mocnit.Da-mi ceva, macar o firimitura...Ce-ar putea fi,Basescu a fost filmat astfel incat sa-i fie scos in evidenta ochiul chior etc?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:10

De la: gabigabi, la data 2009-12-04 17:26:18
De la: black10131307, la data 2009-12-04 16:43:39
De la: vaneamarin, la data 2009-12-04 13:47:11
De la: click_cont, la data 2009-12-04 13:40:52Bilbe, tu nu vei fi niciodata prietenul meu pentru ca mie nu-mi plac marlanii. Nu-mi mai trimite invitatii de prietenie pe privat. N-ai ce cauta acolo.

Daca nu va plac marlanii (desi eu nu cred ca Bilbe este in aceasta categorie) atunci cum naiba il votati pe Basescu ?

Zdrazdvai ti Vaniuska! Ti-am simtit lipsa pe forum in dimineata asta.
Ce s-a intamplat cu tine? Am crezut ca zaci dupa ce ti-ai inecat amarul aseara sau ca iti lingi ranile dupa esecul stralucitor al omului vostru. Ne-ati lasat, si tu si Gabi, singuri, fara exercitiile voastre de logica halucinanta, in care dovediti ca albul este negru si viceversa! Ni l-ati lasat doar pe Dorinel dar asta mic si negru care respira greu nu e de calibrul vostru, e cam vai de el...

Ia zi, ti-a placut Geonel? Pe mine m-a uns pe suflet! Tot respectul pentru sinceritatea lui! Domle, daca omul este prost cel putin este sincer, nu incearca sa mascheze prostia, dimpotriva, face toate eforturile sa si-o afiseze in toata splendoarea!

Sa vii tu catindat care vrea sa se confrunte cu Base si sa nu ai habar de economie, sanatate, justitie, hai mai treaca mearga, dar sa nu ai habar de diplomatie, in care te lauzi ca este punctul tau forte, este inadmisibil!

Si minte ca o sotroapa, se contrazice singur, se balbaie...ce mai, varza totala!

O sa aiba tot timpul sa-l viziteze pe Vantu de-acum incolo! Poate sa-si deschida si un abonament ca sa mearga la Vantu la spa, la relaxare!
Mai, astia mi se par dubiosi! Nu cumva or fi pe invers? Se duce in miezul noptii sa se relaxeze la Vantu, de parca se ducea la salon de masaj! Mai stii, i-o fi facut ala masaj erotic! Nu ar fi excus tinand cont ca Vantu a facut parnaie la viata lui si stii cum e treaba aia cu scapatul sapunului...

Hai las-o in colo de politica! Te duci si tu acu si-l votezi pe Base, ca n-o fi foc. Daca n-ai cu cine altcineva, nu ai si basta! Hai ca n-o sa spun la nimeni ca l-ai votat si tu.

A propos, ca uitam, ia-o si pe gabi cu tine la vot, ca banuiesc ca si ea este deprimata saracuta si ii cam este rusine sa-l voteze singura pe Basescu. Hai spune-i ca eu v-am iertat daca faceti pasul asta catre normalitate, o sa apreciez evolutia voastra antropologica pe calea democratiei!

V-am pupat si ma duc sa bag sampania la gheata, sa aiba timp sa se raceasca pana duminica!

hai,salut ! da, m-a lasat pafff chestia cu vintu,dar si de aici cine are de auzit ceva,aude : suntem urmariti ! si sefu se pronunta iar inaintea Justitiei .....si vintu l-a servit si pe sefu' draga,blackulet ! si tot ce-a insirat dragul de el cu ce va face, TREBUIA FACUT DEJA ! as vrea sa intelegi : Votez ptr Johannis ! v-am tot intrebat de ce nu l-a numit base' pe Johannis din prima si-i facea sah-mat pe toti cei 65% si nu mi-ati raspuns si-ti spun eu : ptr. ca a fos prostanac ! la cit este el de jmecher si mare combinator, diabolic chiar, p'asta a ratat-o ; l-a depasit ! el se ocupa cu gainariile ! ca si cea cu atragerea lui geoana in capcana lui vintu pusa la cale in cirdasie de cei doi ! sila mi-e !

Gabi, ma induiosezi de-mi dau lacrimile! Hai te rog eu inceteaza cu anchetele astea ca nu te prinde rolul de Agatha Cristie.
E tare concluzia cu "suntem urmariti" dar mai corect este Vantu a fost urmarit! Si nu de vreun serviciu secret, ci de Academia Catavencu, cei care au publicat pozele! Si parca aceasta publicatie este tot in acelasi trust cu Realitatea!!!!

Acu sa nu-mi spui ca si tu esti urmarita de ziaristi! Nu ai sanse decat daca ai sa comiti vreo fapta demna de stirile de la ora 5, cum ar fi sa ataci vreo banca, sa-ti macelaresti sotul, sau sa te urci pe vreun bloc si sa ameninti ca te arunci daca nu iese Geoana presedinte!

Ref. la Johannis, crezi ca doar atat ar fi multumit alianta contra naturii? Ar fi trecut prin Parlament un guvern doar cu Johannis si restul ministri PDL? Te inseli! Toata mascarada cu daramarea Guvernului Boc in preajma alegerilor a fost facuta in scop electoral ca sa-i scada popularitatea lui Base si apoi ca sa-i bage calul Troian in casa, chiar daca au aruncat tara intr-o criza si mai puternica! Acu n-o sa li se rupa lor ca fraierii de romani o duc si mai prost!
Calculul era simplu: castiga Base, dar cu un guvern al social - liberalilor - udemeristi, Base ar fi fost izolat, la fel ca in in cei 4 ani in care tariceanu se prostitua cu PSD-ul. Asa, Base a rezistat si daca va castiga va trece si guvernul Negoita, daca nu, va dizolva Parlamentul! Capisci?

Las-o in colo de cardasie intre Base si Vantu ca deja suntem pe taramuri Sci-Fi! De unde atata cardasie cand Realitatea l-a facut albie de porci pe Base! Zau, asta nici copii de gradinita nu v-ar crede-o!
Geoana atata poate! Este prost de-a binelea si este foarte periculos din cauza asta pentru ca in prostia lui face chestii monumentale care miros chiar a tradare de tara!
Si vorba romanului: nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!

Si poti tu sa accepti un presedinte care se duce la ordin la Vantu, atunci cand are chef puscariasul asta sa-l cheme, ca asa vor muschii lui? Poti sa accepti un om care se umileste in felul asta? Poti sa-l accepti in fruntea statului? Daca se umileste cu un borfas ca Vantu, nici nu vreau sa-mi inchipui cum sta in patru labe la Moscova si ia cizme'n bot!sml-sign0172:

:

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:33

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-04 21:04:41
- Ce vrei tu?

- Da-mparate!

OFF.... poiet tea mai facut natura.........POATE NE CITEZI CEVA DIN ZMIRNOV

....................................................

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:38

SENATUL EVZ: 6 decembrie, o zi decisiv

prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878472/SENATUL-EVZ-6-decemb...

Mircea Crtrescu
Vineri, 04 Decembrie 2009

Mircea Crtrescu: Cred c singurul fel corect n care un alegtor contient trebuie s gndeasc este: care dintre cele dou fore face bine Romniei i care face ru?.

Cred c simii i dumneavoastr, la fel ca i mine, c duminica aceasta vom face o opiune hotrtoare pentru viitorul nostru ca naiune i ca indivizi. Situaia e la fel de ncordat cum a fost de fiecare dat cnd a trebuit s alegem, radical, ntre trecut i viitor, adic ntre un stat-partid, subminat de corupie, i un stat modern, al instituiilor care funcioneaz democratic.

De fiecare dat am sperat c, alegnd viitorul, avea s fie ultima noastr btlie, dar de fiecare dat trecutul a revenit i i-a luat revana. Este blestemul societii romneti, care nc poart rnile i bila de ocna ale deceniilor de totalitarism prin care a trecut.

Sunt convins c, acum, n ceasul al doisprezecelea, nu am nici puterea, nici cderea s v influenez opiniile. Pe de alt parte, nu cred c mai exist nehotri n urma celei mai mizerabile campanii electorale pe care-a cunoscut- o ara noastr vreodat.

Fiecare fapt din a ceast campanie a fost suficient ca s radicalizeze, ntr-o direcie sau alta, ce tenii care au stat n faa televizoarelor i au primit rbufnirea de minciun, calomnie, ur, contrafacere care s-a revrsat minut cu minut peste ei.

Cteva lucruri totui trebuie spuse. Primul este c uriaa i dureroasa controvers din ultimul timp, care, ca pe vre mea FSN-ului i a minerilor, a desprit prieteni i chiar familii, nu este despre Traian Bsescu, nici despre cine va fi preedinte. Nu suntem microbiti politici care se-ncaier n tribune cnd se-ntlnesc cu alt galerie. Degeaba votm dac votm oameni i nu principii, proiecte, orientri politice.

Ar trebui, cnd mergem la vot, s avem o viziune i nite ateptri n privina consecinelor votului nostru. Ura nu folosete la nimic.

Faptul c-mi place sau nu mutra lui Bsescu n-ar trebui s m influeneze n votul meu, cci nu mutra sau manierele lui mi vor influena viitorul.

Cred c singurul fel corect n care un alegtor contient trebuie s gndeasc este: care dintre cele dou fore face bine Romniei i care face ru? Mi-am pus i eu n ultimii ani aceast ntrebare. Nu pretind c rspunsul meu este cel corect. Dar altul nu am n acest moment, i ceea ce s-a ntmplat n ultimele luni i mai ales n ultimele sptmni pare s-mi dea mie dreptate, i nu celor care vd faptele ntr-un fel opus.

Cred, deci, c venirea lui Traian Bsescu la putere n 2004 a deschis calea, n plan intern, ctre trei aciuni principale: reforma justiiei, deschiderea dosarelor Securitii i condamnarea comunismului. Aceste aciuni reformatoare, dorite i sprijinite de publicul romnesc, au avut ns un efect devastator asupra clasei politicoeconomice romneti, alctuit n marea majoritate din foti colaboratori ai Securitii, din afaceriti corupi, pasibili de condamnri grele, i din politicieni de stnga grupai n PSD, partidul motenitor al nomenclaturii comu niste.

i recunoatem n aceste grupuri pe oponenii violeni ai lui Bsescu, careau ncercat s-l debarce prin vot parlamentar i care ncearc s-l debarce i azi prin vot popular.

ntre ei se afl politicienii cei mai ameninai de reforme: Ion Iliescu, cercetat perpetuu n dosarul Revoluiei i-al mineriadelor, Adrian Nstase, cercetat pentru corupie, Dinu Patriciu, cercetat i el n mai multe dosare, Dan Voiculescu, care-a primit de la CNSAS verdict de colaborare cu fosta Securitate, Sorin Ovidiu Vntu, suspect perpetuu n diverse afaceri. Se mai afl n aceeai situaie - transformndu-se n aprigi oponeni ai actualului preedinte - toi fotii colaboratori ai Securitii din partidele cele mai diverse i din societatea romneasc n general.

De asemenea, ntregul PSD, care nu s-a debarasat de sechelele comuniste i n care baronii locali sunt pasibili de condamnri. i, n general, cei 322 de politicieni care au ncercat acum o vreme debarcarea lui Bsescu. Aa nct putem vorbi de o caracati politico-economico- mediatic (ziare i televiziuni ntregi, proprietatea celor de mai sus, infestate de foti securiti, asmuite mpotriva actualului preedinte) care, dac Mircea Geoan va ctiga actualele alegeri, va deveni stpna absolut a Romniei.

Partidul Naional Liberal nu va avea nici parte, nici motenire alturi de caracatia pe care azi o mpinge la putere, ci va fi prima ei victim.

Dup 6 decembrie, Romnia lui Geoan va arta ca un stat sud-american sau ca unul din rsritul Romniei: o ar cu instituiile statului captive n cercul intereselor financiare ale unei clici politico- economico-mediatice.

Eu nu doresc o astfel de Romnie. Cei care-o doresc s-au dovedit n stare, n aceast campanie, de nscenrile cele mai mizerabile, de loviturile sub centur cele mai josnice.

Ce-i fac acum lui Bsescu ne vor face i nou, tuturor, cnd nu va mai exista for n Romnia care s-i opreasc.

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:39

Doamne ce disperare,haite intregi de portocalii de la PDL tabara pe oameni ,vin pe la Asociatiile de locatari si cer CNP ul oamenilor,ca sa faca liste false de votare pentru Basescu
Alte echipa dau cite 20 de lei pe o semnatura si CNP si pun oamenii sa semneze pentru 300 roni,au intrat cei de la PDL in criza ,trimisi de Basescu pe teren la pacaleala.
Dar lumea VOTERAZA GIOANA PRESEDINTE

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:40

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-04 22:33:52
- Ce vrei tu?

- Da-mparate!

OFF.... poiet tea mai facut natura.........POATE NE CITEZI CEVA DIN ZMIRNOV
Eu zic sa apeleze la Lenin ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:42

De la: SCONCSUL, la data 2009-12-04 22:39:52 Doamne ce disperare,haite intregi de portocalii de la PDL tabara pe oameni ,vin pe la Asociatiile de locatari si cer CNP ul oamenilor,ca sa faca liste false de votare pentru Basescu
Alte echipa dau cite 20 de lei pe o semnatura si CNP si pun oamenii sa semneze pentru 300 roni,au intrat cei de la PDL in criza ,trimisi de Basescu pe teren la pacaleala.

NU DEGEABA TE CHEAMA SCONCSUL.....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:48

De la: 9am049573, la data 2009-12-04 20:28:36Da mytcor,
aseara aveam chef sa chibitam despre ce discutau atit de serios cei 2 candidati cu replicile si citatele scrise si cit de cit memorate.
daca am vazut ca nu participati decit pentru a va sustine candidatul m-am dus in sufragerie sa ma uit la meciuri.
vad ca inca esti suparat. sa stii ca am multi prieteni si amici in strainatate.

eram chiar venit de la o intilnire simandicoasa la care am gustat mai multe feluri de vin rosu si aveam chef de vorba, sa facem galerie dar erati prea patrunsi de moment.
apropo, la sindrofie am vorbit cu mai muti psihologi de la o firma cu care colaborez destul de des si am dicutat vreo jumatate de ora despre motivul lacrimilor prezidentiale. a fost interesant sa aud, la un pahar de vin, parerile unor practicieni.

DA MAI DA... NU DEGEABA TE DUSESI SA TE UITI LA MECIURI. E DE-NTELES SI TE SCUZAM CA AI RENUNTAT SA-TI MAI VEZI MULTIUBITUL "VIITOR" CONDUCATOR TERFELIT DE PROPRIAI PROSTIE. SE PARE CA NICI VINUL ROSU NU TE-A PUTUT FACE SA VEZI LUCRURILE IN ROZ...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 22:55

De la: april_ro, la data 2009-12-04 22:38:09SENATUL EVZ: 6 decembrie, o zi decisiv

prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/878472/SENATUL-EVZ-6-decemb...

Mircea Crtrescu
Vineri, 04 Decembrie 2009

Mircea Crtrescu: Cred c singurul fel corect n care un alegtor contient trebuie s gndeasc este: care dintre cele dou fore face bine Romniei i care face ru?.

Cred c simii i dumneavoastr, la fel ca i mine, c duminica aceasta vom face o opiune hotrtoare pentru viitorul nostru ca naiune i ca indivizi. Situaia e la fel de ncordat cum a fost de fiecare dat cnd a trebuit s alegem, radical, ntre trecut i viitor, adic ntre un stat-partid, subminat de corupie, i un stat modern, al instituiilor care funcioneaz democratic.

De fiecare dat am sperat c, alegnd viitorul, avea s fie ultima noastr btlie, dar de fiecare dat trecutul a revenit i i-a luat revana. Este blestemul societii romneti, care nc poart rnile i bila de ocna ale deceniilor de totalitarism prin care a trecut.

Sunt convins c, acum, n ceasul al doisprezecelea, nu am nici puterea, nici cderea s v influenez opiniile. Pe de alt parte, nu cred c mai exist nehotri n urma celei mai mizerabile campanii electorale pe care-a cunoscut- o ara noastr vreodat.

Fiecare fapt din a ceast campanie a fost suficient ca s radicalizeze, ntr-o direcie sau alta, ce tenii care au stat n faa televizoarelor i au primit rbufnirea de minciun, calomnie, ur, contrafacere care s-a revrsat minut cu minut peste ei.

Cteva lucruri totui trebuie spuse. Primul este c uriaa i dureroasa controvers din ultimul timp, care, ca pe vre mea FSN-ului i a minerilor, a desprit prieteni i chiar familii, nu este despre Traian Bsescu, nici despre cine va fi preedinte. Nu suntem microbiti politici care se-ncaier n tribune cnd se-ntlnesc cu alt galerie. Degeaba votm dac votm oameni i nu principii, proiecte, orientri politice.

Ar trebui, cnd mergem la vot, s avem o viziune i nite ateptri n privina consecinelor votului nostru. Ura nu folosete la nimic.

Faptul c-mi place sau nu mutra lui Bsescu n-ar trebui s m influeneze n votul meu, cci nu mutra sau manierele lui mi vor influena viitorul.

Cred c singurul fel corect n care un alegtor contient trebuie s gndeasc este: care dintre cele dou fore face bine Romniei i care face ru? Mi-am pus i eu n ultimii ani aceast ntrebare. Nu pretind c rspunsul meu este cel corect. Dar altul nu am n acest moment, i ceea ce s-a ntmplat n ultimele luni i mai ales n ultimele sptmni pare s-mi dea mie dreptate, i nu celor care vd faptele ntr-un fel opus.

Cred, deci, c venirea lui Traian Bsescu la putere n 2004 a deschis calea, n plan intern, ctre trei aciuni principale: reforma justiiei, deschiderea dosarelor Securitii i condamnarea comunismului. Aceste aciuni reformatoare, dorite i sprijinite de publicul romnesc, au avut ns un efect devastator asupra clasei politicoeconomice romneti, alctuit n marea majoritate din foti colaboratori ai Securitii, din afaceriti corupi, pasibili de condamnri grele, i din politicieni de stnga grupai n PSD, partidul motenitor al nomenclaturii comu niste.

i recunoatem n aceste grupuri pe oponenii violeni ai lui Bsescu, careau ncercat s-l debarce prin vot parlamentar i care ncearc s-l debarce i azi prin vot popular.

ntre ei se afl politicienii cei mai ameninai de reforme: Ion Iliescu, cercetat perpetuu n dosarul Revoluiei i-al mineriadelor, Adrian Nstase, cercetat pentru corupie, Dinu Patriciu, cercetat i el n mai multe dosare, Dan Voiculescu, care-a primit de la CNSAS verdict de colaborare cu fosta Securitate, Sorin Ovidiu Vntu, suspect perpetuu n diverse afaceri. Se mai afl n aceeai situaie - transformndu-se n aprigi oponeni ai actualului preedinte - toi fotii colaboratori ai Securitii din partidele cele mai diverse i din societatea romneasc n general.

De asemenea, ntregul PSD, care nu s-a debarasat de sechelele comuniste i n care baronii locali sunt pasibili de condamnri. i, n general, cei 322 de politicieni care au ncercat acum o vreme debarcarea lui Bsescu. Aa nct putem vorbi de o caracati politico-economico- mediatic (ziare i televiziuni ntregi, proprietatea celor de mai sus, infestate de foti securiti, asmuite mpotriva actualului preedinte) care, dac Mircea Geoan va ctiga actualele alegeri, va deveni stpna absolut a Romniei.

Partidul Naional Liberal nu va avea nici parte, nici motenire alturi de caracatia pe care azi o mpinge la putere, ci va fi prima ei victim.

Dup 6 decembrie, Romnia lui Geoan va arta ca un stat sud-american sau ca unul din rsritul Romniei: o ar cu instituiile statului captive n cercul intereselor financiare ale unei clici politico- economico-mediatice.

Eu nu doresc o astfel de Romnie. Cei care-o doresc s-au dovedit n stare, n aceast campanie, de nscenrile cele mai mizerabile, de loviturile sub centur cele mai josnice.

Ce-i fac acum lui Bsescu ne vor face i nou, tuturor, cnd nu va mai exista for n Romnia care s-i opreasc.

DA. O zi decisiva. Vom scapa de nomenclatura portocalie. Tara se va elibera de sub cizma marlaniei, a celor care calca pe cadavre, a prostului exemplu, violentei, scandalului, saradelor, minciunile aparatului de propaganda, etc.

All Things Grow With Love
opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:02

TARE AS VREA SA AJUNG ZIUA IN CARE SA FIE BASE LA BARA ACUZATILOR , IN DOSARUL FLOTA SI PENTRU CE A MAI FACUT CA SA-SI INDEPARTEZE DOVEZILE LEGATE DE ACEST DOSAR
DACA ESTI PRESEDINTE POTI FACE CE VREI CA AI IMUNITATE PRIETENUL BLAGA IA SALAR DAR E OCUPAT SARACU CU ASCULTATUL TELEFOANELOR

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:09

De la: SCONCSUL, la data 2009-12-04 22:39:52 Doamne ce disperare,haite intregi de portocalii de la PDL tabara pe oameni ,vin pe la Asociatiile de locatari si cer CNP ul oamenilor,ca sa faca liste false de votare pentru Basescu

Minti de ingheata apele.....

Eu am vazut numai geci rosii cu marca PSD pe spate ..umbla in gasca...plini de sacose si pliante ... trist e ca sunt multi copii printre ei.... Cine stie cu ce-i prostesc ..Nu cred ca e vorba de prea mult,dar asa-i invata de tineri cu frauda si coruptia de care ne chinuim sa scapam..

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:12

Romanilor! Nu mai uitati sa fiti astfel!!! Uitati asa de multe, atat de usor! indiferent de "culoare" NU MAI UITATI SA FITI ROMANI!...pacat ca va lasati luati de val...

de omnia dubitandum
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:29

Vedeti voi pe .... in 2010 daca Traian Basescu va iesi presedinte. Vom ramane in continuare de ... caruta si mamaligarii Europei.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:50

De fiecare data cand se pronunta cuvantul "mogul ",oamenii de presa din trusturile angajate politic sar ca arsi.
Nu-i deranjeaza ce se ascunde in spatele acestui cuvant ci ii deranjeaza ca un cuvant a fost asociat pentru a defini un fenomen complex.
Pe scurt ,,mogulul de presa "ar fi un patron ce controleaza zone importante din mass-media si care isi antreneaza angajatii sa zgarie si sa muste la comanda.
Este trist insa cand constati ca ziaristi de marca au renuntat la orice urma de demnitate si executa orice comanda fara cracnire. Asta pentru ca e criza si daca ar cracni ,nu ar muri de foame dar nu ar mai putea sa-si petreaca 2 vacante pe an in strainatate, sa-i cumpere baiatului motocicleta dorita sau sotiei inelul cu diamante la care viseaza.
Toti acesti ziaristi incearca sa explice de fiecare data ca mogul are cu totul alta semnificatie stiind ca lipsa cuvantului va creea dificultati in definirea problemei.

mogul -S.m. Fig. Persoan foarte important cu puteri discretionare.(DEX)

"S nu ne amgim: soarta democraiei din Romnia nu este n minile noastre, ci n ale lor. Iar ei, oligarhii, nu ne vor binele, ci numai binele lor, care nu coincide dect n foarte mic msur cu al nostru. De fiecare dat cnd ne distrm de viaa noastr politic fcnd bclie la televizor, s ne amintim c n joc e libertatea noastr. A noastr, nu a lor. Nu e doar distracie: e pielea noastr n joc" (Horia Roman Patapievici - EVZ / 24.09.09)

Cel mai pretios lucru care il da democratia - libertatea cuvantului este sub controlul acestor moguli, oligarhi ... definitia e mai putin importanta.
Adevarat ca si noi putem vorbi dar ei pot striga mai tare prin oamenii lor bine platiti.
Nu spun ca Basescu este salvatorul neamului , dar nu vreau ca el sa fie schimbat deoarece acesti moguli .vazand ca Basescu le-a pus STOP la furt, l-au aruncat si s-au coalizat toti impotriva lui ...
Toti acesti indivizi apartin structurilor fostei Securitati si ei sunt adevarata putere in Romania.
Vreau sa scapam de ei..

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 23:59

De la: sea_shell, la data 2009-12-04 23:50:18Vazand ca Basescu le-a pus STOP la furt, l-au aruncat si s-au coalizat toti impotriva lui ...
Toti acesti indivizi apartin structurilor fostei Securitati si ei sunt adevarata putere in Romania.
Tu chiar crezi ce scrie aici ?
.... ''Basescu le-a pus STOP la furt'' ... Da, da !!!! Asa este ! Doar ca Romania sub mandatul lui Traian Basescu este ... cea mai corupta tara din UE.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:13

- Ce vrei tu?

- Da-mparate!
<

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:13

Vom ramane in continuare....in continuarea celor 20 de ani nu ??? atunci la ce cva mai ciondaniti...ca e unu...ca e celalalt.....mamaliga papam...se de acu' in colo...nu ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 00:32

TU ESTI MIRCEA? DA IMPARATE DA=TI CA CATU LA OPARTE. SA TRAIESTI MARIA TA DAR NU POT DE GURA TA. ACUM AVORTEZ 2009

Pagini: << 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: