Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:55
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:37:09De la: black10131307, la data 2009-12-05 09:17:32ntlnirea SOV-Geoan. De ce? Ministrul de Externe Mircea Geoan l-a ascuns la Jakarta pe Nicolae Popa, omul lui Vntu de la FNI Scris de Dana Iliescu Pagina 1 din 3 Update: MAE confirma dezvaluirea Curentul Ministerul Afacerilor Externe a confirmat vineri, printr-un comunicat oficial, dezvaluirea facuta in exclusivitate de Curentul. MAE confirma ca in mandatul lui Mircea Geoana, Nicolae Popa a solicitat prelungirea pasaportului simplu in data de 13.02.2001 iar documentul i-a fost prelungit pana in 2004. Nicolae Popa era urmarit de Justitia Romana inca din anul 2000, dupa cum a afirmat, joi, seful Politiei Romane, Petre Toba, care a confirmat, intr-o conferinta de presa, arestarea n Indonezia, la Jakarta, a fostului director Gelsor, fugit din Romania n anul 2000 si condamnat la 15 ani de nchisoare definitiv de Tribunalul Bucureti. In ianuarie 2002 pe numele lui Nicolae Popa s-a emis un mandat international de arestare, intre 2000 si 2002 Nicolae Popa fiind urmarit local si apoi general. Conform comunicatului MAE, Nicolae Popa s-a prezentat in ziua de 13.02.2001 la sediul misiunii din Jakarta si a solicitat prelungirea valabilitatii pasaportului simplu. Motivul prezentat de cetateanul roman pentru aceasta prelungire a fost necesitatea de a avea un pasaport simplu valabil pe o perioada mai mare de 6 luni, astfel incat sa poata obtine viza indoneziana. Ambasada Romaniei la Jakarta a prelungit pasaportul simplu pana la data de 16. 07.2004, conform normelor legale in vigoare la acea data. Conform legilor in vigoare, pentru prelungirea unui pasaport in strainatate datele solicitantului trebuie verificate in tara. ******************* Legturile candidatului PSD la preedinie, Mircea Geoan, cu maleficul SOV, aa cum l numea recent candidatul rou pe mogul, ntr-o ncercare disperat de a-i dezlipi eticheta de om al triadei oligarhice Vntu-Voiculescu-Patriciu, sunt mult mai vechi decåt las s se neleag cei doi protagoniti. Dincolo de ntålnirile mediatizate din Delta Dunrii i de ntålnirea suprinztoare din noaptea de miercuri spre joi fcut de Geoan la reedina mogulului din strada Paris, potrivit dezvluirilor Hotnews, a existat un sprijin concret dat de ministrul de Externe Mircea Geoan minunatului prieten al lui Vntu, fugarul Nicolae Popa, arestat n urm cu dou zile de autoritile din Jakarta (Indonezia). Popa era dat n urmrie general prin Interpol din 2002, fiind condamnat la 15 ani de nchisoare n dosarul FNI, alturi de Ioana Maria Vlas. i, pentru c prietenii la nevoie se cunosc, ministrul de Externe Mircea Geoan nu a rmas insensibil la relaia apropiat dintre SOV i Popa i l-a ajutat pe acesta din urm s stea departe de braul slab al justiiei romåne. Concret, potrivit adresei 63354/23.09.2002 a Ministerului de Interne semnat de chestorul Jenica Arion (facsimil 1), aflm c autoritile romåne tiau deja c Nicolae Popa se afl la Jakarta i, mai mult, c acesta i-a prelungit valabilitatea paaportului pån la 16.07.2004 la ambasada noastr din Indonezia, dar nu au fcut nimic pentru a-l aduce pe acesta n faa justiiei. Popa Nicolae urma s primeasc permisul de edere n Indonezia pentru un an n baza paaportului prelungit de amabilii notri reprezentani la ambasada din Jakarta. Tabloul este absolut nduiotor: fugarul Nicolae Popa, minunatul prieten al lui SOV, dat n urmrire general prin Interpol dup ce a furat banii a peste 300.000 de romåni, se prezint la ambasada Romåniei la Jakarta, iar funcionarii acestei instituii, ndrumai profesional de eful lor de la Bucureti, ministrul de Externe Mircea Geoan, i prelungesc paaportul pentru ca acesta s obin permis de edere n Indonezia, uitånd c Popa este urmrit general. Nu trebuie omis c ambasador n Indonezia, n aceast perioad, era Gheorghe Svuic, un diplomat care a reuit, n mod inexplicabil, s scape de valul de reform din Ministerul de Externe. Geoan, responsabil direct MAE, printre alte atribuii principale, organizeaz, ndrum i controleaz activitatea misiunilor diplomatice i a oficiilor consulare ale Romåniei. Cum a controlat ministrul de Externe de atunci, Mircea Geoan, activitatea lui Svuic? Nu a vzut c a prelungit paaportul unui urmrit general? O s ne spun c subalternii? Greit! Mircea Geoan este direct responsabil de acoperirea lui Popa la Jakarta ntrucåt , ncepånd cu 01.07.2002, prin Hotrårea de Guvern nr. 648 din 20/06/2002 publicat n Monitorul Oficial, Partea I nr. 468 din 01/07/2002 ministrul de Externe rspunde personal n justiie pentru activitatea MAE. Potrivit art. 4. Aliniatul (1) din aceast Hotråre, ministrul afacerilor Externe conduce ntreaga activitate a M.A.E. i l reprezint n raporturile cu celelalte autoriti publice, cu persoanele juridice i fizice din ar i din strintate, precum i n justiie. De menionat c prevederea se afl n vigoare i n prezent. De asemenea, trebuie subliniat c responsabilitatea n justiie a lui Mircea Geoan este echivalentul responsabilitii unui administrator de firm n faa justiiei. Curentul tia din 2005 c Popa se ascunde n Indonezia Ziarul Curentul tia, nc de la nceputul lui 2005, c Nicolae Popa se afl n Indonezia, solicitånd MAE cåteva rspunsuri lmuritoare pe aceast tem. (facsimil 2) ntlnirea de la miezul nopii n contextul arestrii, miercuri, a lui Nicolae Popa la Jakarta, Mircea Geoan, s-a ntålnit cu Sorin Ovidiu Vntu, puin dup miezul nopii, aa cum rezulta dintr-un set de fotografii i informaii primite ieri la redacia HotNews.ro. n fotografii se vede cum Geoan intr noaptea n reedina omului de afaceri. Mircea Geoan a stat n studioul Antenei 3 pån la orele 23:00. Potrivit informaiilor HotNews.ro, candidatul PSD s-a ntålnit cu Sorin Ovidiu Vntu o or mai tårziu, n jurul orelor 24:00. La confruntarea candidailor la preedinie, de ieri sear, Geoan a recunoscut c l-a vizitat pe SOV - ncercnd o explicaie palid, cum c s-ar fi dus s-i explice de ce l-a facut "malefic" ntr-un interviu. La aceeasi dezbatere, candidatul PSD a inghitit in sec cand presedintele Traian Basescu a confirmat in doua randuri dezvaluirea din "Curentul" de ieri, despre a treia vizita secretea a lui Geoana la Moscova. "Dumneavoastra, care ati fost zilele trecute la Moscova, ar trebui sa stiti mai bine ce vor rusii", i-a spus Basescu lui Geoana, care nu a dat nici o replica si nu a indraznit sa conteste afirmatia, desi public sustinuse ca ultima sa vizita la Moscova a fost tocmai in luna iunie. A doua confirmare a investigatiei "Curentul" a fost cand Basescu i-a trantit-o, din nou, lui Geoana, spunandu-i ca e "proaspat venit de la Moscova" si ca va fi obligat sa dea detalii despre aceasta vizita, dupa ce va pierde alegerile. Tot in aceasta idee, Basescu i-a daruit lui Geoana in incheiere un cos cu merinde, ca poate o sa aiba nevoie de ele acolo unde va da explicatiile. |
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:56
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:56
@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie....
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:03
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:56:51@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie.... Gboano, las sacoa jos pentru cteva momente i ascult colea: ...n media european, mass-media din Romnia s-a fcut de totccatul !...haznaua media din Romnia, deja a dat pe afar !...apropos, tot n Dmbovia, v deversai fecaleledin canalizarea bucuretiului?... |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:12
-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat !
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:15
De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:03:00De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:56:51@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie.... Nu stiu,tu esti expertul ....intreaba-l pe gunoierul sef al capitalei ,dl.Prigoana ! |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:20
am mai scos din "sacosa" o intrebare azi-dimineata si nu vad raspunsul :
la alegerile anticipate pe care le va declansa B dupa dizolvarea Parlamentului, ptr.ce alegem : ptr. UNICAMERAL sau BICAMERAL ? 437 sau 300 ? asta asa,ptr. ca inca functionam dupa Constitutia nemodificata dupa pohta ce'o pohteste dumnealui,nu-i asa ? alti bani cheltuiti Inutil in numele binelui boborului !
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:20
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat ! Gboano, i pe 21 Dec.1989 a czut o Stea, numai c cei de pe TAB-ul din 18 Ianuarie 1990, au reuit s-o ridice pe acelai loc din care a czut i mai mult dect att , au ridicat-o n favoarea lor, nu a ta, sau a voastr !..... |
|
|
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:24
Asa o disperare nu am mai vazut,6 echipe de la PDL au trecut pe la casele noastre cu liste de semnat cu 50 lei contra CNP,umbrele ,cratite,galeti,pachete cu grisine ,borcane cu muraturi,cerind sa votam preferential,Batalie mare nenica ! |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:25
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:15:51De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:03:00De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:56:51@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie.... s-i cad plombele?...cine-i Prigoan sta despre care vorbeti tu, la de fcea sex zilnic cu nevasta?...cel de pe topicul....cu...?.... hai spune Gboano, la eeeeeeeeeeee ?... |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:27
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:20:36am mai scos din "sacosa" o intrebare azi-dimineata si nu vad raspunsul : Gboano, eu i-am spus mai cu ceva vreme-n urm c de la T. Bsescu se trece direct la Monarhie Constituional, tu n-ai crezut, dar, o s vezi !...dac nu acum, peste 5 ani SIGUR !...
|
|
alexiapop2003 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:28
si nu numai dar ai vazut ce le a dat oamenilor saraci de la tara..... ulei, zahar
de ce nu face basescu acte de generozitate in fiecare an cu acesti oameni ..... cred ca nu ati priceput esentialul....mai vine cu geoana dc cu basescu care este aliat cu moguli precum vantul......omul se arde o data dar cu siguranta nu va mnai cadea in clupsa ... jocul politit a fost intre vantu si basescu... lucrurile cred ca au decurs asa basescu a alnasat campania cu mogulii el fiind totusi pe mana cu ei psd ul au crezut ca vantul este cu partidul si l sustine basescu cu vantu i au intins o cursa astuia care apapat momeala iar acum l-au jucat pe geoana in direct la confruntare creed ca tot pe geoana e mai bine sa l votam ca dc nu sigur posta o sa mearga la vantuu...cred ca asta i-a promis basesacu ca sa l atraga de partea lui ..deoarece campania cu hainele secand cu faina si cu uleiul si zaharul tr sa fie sponsorizata de cineva cu bani c avantull la vot pt geoanaaaaaa |
|
alexiapop2003 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:31
cum de stia ziarul condus de vantu ca geona este chemat la el acasa dc nu er ape mana cu basescu
sui de ce atunci cand s-a intalnit basescu cu vantu nu au venit ziarisitii de la vantu sa -i pozeze ...nu vi se pare ca aici nu miroase a bine a fot prostut dar se repara ep parcurs |
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:31
Hopa ,au venit si de la PDL si de la PSD ,cie va echipe ,ce de cadouri,iau saracii oameni si de la uni si de la altii si le semneaza pe tabel
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:32
De la: fulgerul1989, la data 2009-12-05 18:31:25Hopa ,au venit si de la PDL si de la PSD ,cie va echipe ,ce de cadouri,iau saracii oameni si de la uni si de la altii si le semneaza pe tabel Era o vorb din btrni: Pantofii ce te strng , nu-s buni! i tot acei btrni te ajutau, Cu boabe de porumb muiate-i labrau !... Acum, la mod-i felixatu', Pantofii mei au pi, biatu Te rog, termn cu prostia, De vrei s-i ias fandaxia !...
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:36
De la: 9am035009, la data 2009-12-05 14:48:35 excelent! cind am auzit fraza aia citata de tine,m-am uitat la barbatu-meu si ne-am intrebat ce vorba fuse aia !....l-a luat gura pe dinainte sau o mina de mogul i-a strecurat-o serpeste ....dar bag seama ca n-a zgiriat urechea nimanui din media acea fraza ! cit despre madam Macovei ,aveam impresia ca-i sufla textul lui Bas ....dupa buhaiala fetei ,cred ca si ea are o prietenie de lunga durata cu paharul si atentionarea aia cu : Alcoolul care dauneaza grav sanatatii,e chiar adevarata ....papa creierul !
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:40
De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:20:46De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat ! si Basescu nu-i si el dintre cei care se ascund in spatele Acelei Stele ? dar nu m-ai raspuns : ptr. ce vom vota prin feb,,cam asa ? ptr. Unicameral sau Bicameral ? |
|
Victoria1960 16 mesaje Membru din: 27/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:42
Hai ca ai inceput sa o dai pe laturi ca Vadim si nu te mai pot urmari... De unde concluzia ca Basescu este locotonentul dator vandut lui Vantu? Ca declara Vantu acum cateva seri ca s-a intalnit cu Basescu undeva intr-o parcare dupa ce in martie declara ca nu s-a intalnit niciodata cu Basescu....nu poti lua in considerare?
Eu nu am votat nicidata cu PSD-ul si nici acum nu voi vota cu ei. Cand Iliescu va face inchisoare atunci voi incerca sa imi mai revizuiesc parerea. Votez Basescu! |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:47
De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:06:33 aici suntem chit : BASESCU ptr. noi e CEAUSESCU 2 !
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:49
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:40:28De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:20:46De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat ! ...nu prea, dac ai fi ct-de-ct obiectiv, ai recunoate !... |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:54
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:47:48De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:06:33 d drumul la poezioar..cu orice risc..poate dorm proletarii.. Ceauescu n-a murit V vegheaz ndrjit Ceauescu e o coal Ceauescu e o boal E n mine e n tine E n blocuri i uzine Azi l poart fiecare Ceauescu-n veci nu moare Ceauescu n-a murit Istoria ne-a pclit Limba lui de lemn se plimb 'Ncet prin vechea noastr limb Ceauescu n-a murit Istoria ne-a pclit Noi suntem viii i morii Ceaueti suntei cu toii !. Tu tii cine cnt asta ?.. |
|
lucamarinel 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:59
VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU
GEONA E NUL GEOANA E NUL GEOANA E NUL .................................................................................... |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:00
De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:37:15Geoana, Gioana, Geana, Goana... si aici suntem de aceeasi parere : cum poti sa fi atit de ticalos si redus la minte ca sa Nu vezi ca-n 5 ani nea Bas a facut doar scandal ; ca vrea puterea cu orice pret ; ca s-au oblosit pe linga el niste mafioti ,bulibase si Berci Mondiali ....manelistilor, scirba mi-e de clipul vostru electoral,ala cu guta si printesa Ardealului ! sa va fie rusine ! ati batjocorit tot si dati lectii de morala ! Ipocritilor ! |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:04
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:00:08De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:37:15Geoana, Gioana, Geana, Goana... gboano, 322 de scandaluri a fcut Bsescu, eu le-am-numtrat, s tii !... ai uitat ce spuneai acum 3 ani ?...parc erai mpotriva celor 322 , ori acum ai virat la stnga !?... |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:04
De la: lucamarinel, la data 2009-12-05 18:59:57 VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU LIMPEDE !...
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:07
DA BASE E CEL MAI TARE GEOANA II STA CHIAR SUB PICIOARE
SI LA VORBA SI LA TET,TOT BASE E MAI DESTEPT GOANA E UN COMUNIST,DAR UN MARE FRAERIST JOS CU EL SA NU-L VOTATI CA DE NAIBA O SA DATI |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:09
De la: fulgerul1989, la data 2009-12-05 18:24:59 O INTREBARE DACA PERMITI........... MURATURILE ERAU IN OTET SAU ACRE ???????????????
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:11
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-05 14:50:57INCEPAND DE MAINE SERA DRAGI geONANISTI VETI VENI SLUGARNICI SA CIUGULITI SI VOI FIRMITURI DIN PALMA LUI BASESCU ! mai -mai ,cum gura pacatosului vorbeste adevarul : SA CIUGULITI SI VOI DIN PALMA LUI BASESCU ! ciuguliti voi si ptr. noi ; noi Nu mai vrem sa ciugulim din palma nimanui ! vrem ca-n tara asta sa guverneze LEGEA nu bunul plac si "milostivenia" unuia si altuia ! |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:13
De la: mytcor, la data 2009-12-05 19:04:11De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:00:08De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:37:15Geoana, Gioana, Geana, Goana... PARDOON ? si memoria te-a lasat,maica ?le scoti special,nu-i asa ? ai aceeasi scoala ca si Bas' ! |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:16
CU FAINA SI GALETI
COMUNISTI O SA AVETI TREABA VOASTRA DE-I VOTATI DAR DE DRACU O SA DATO.... |
|
|
|

alti bani cheltuiti Inutil in numele binelui boborului !
excelent! cind am auzit fraza aia citata de tine,m-am uitat la barbatu-meu si ne-am intrebat ce vorba fuse aia !....l-a luat gura pe dinainte sau o mina de mogul i-a strecurat-o serpeste ....dar bag seama ca n-a zgiriat urechea nimanui din media acea fraza ! cit despre madam Macovei ,aveam impresia ca-i sufla textul lui Bas ....dupa buhaiala fetei ,cred ca si ea are o prietenie de lunga durata cu paharul si atentionarea aia cu : Alcoolul care dauneaza grav sanatatii,e chiar adevarata ....papa creierul !