back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:55

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:37:09
De la: black10131307, la data 2009-12-05 09:17:32ntlnirea SOV-Geoan. De ce?
Dec.04, 2009 n Politix i Obelix 68 Comentarii 1,004 afiri
La ntrebarea lui Bsescu: Ce ai discutat la SOV acas, Einstein rspunde (rezum rspunsul lui): M-am dus s-i explic de ce l-am fcut malefic n ziar.

Un politician, preedintele unuia dintre cele dou mari partide din Romnia, favorit n alegerile prezideniale, un politician pe care l mai despreau trei zile de mandatul de preedinte, l caracterizeaz ntr-un interviu pe un influent om de afaceri, drept malefic i turbulent. Nimic ieit din comun, se ntmpl destul de des ca politicienii, mai ales n campania electoral, s fac astfel de declaraii. De ce s-a simit Geoan dator s se explice n faa lui SOV? Nu putea s-i dea o astfel de explicaie prin telefon, dac tot simea nevoia stringent s se explice? Dac e s credem versiunea lui Geoan (dei nu sntem idioi), cum se poate justifica dorina lui Geoan de a se explica n faa lui SOV? Cui simi nevoia s te explici dup o jignire i nu oricum, ci printr-o vizit urgent, acas, seara?

i aici ajungem la declaraia lui SOV de la Realitatea TV: Eu cu domnul Geoan sntem prieteni de patru ani. Prietenia dintre cei doi e singura care poate justifica vizita lui Geoan. Cu alte cuvinte, SOV ncearc s drreag busuoicul i s justifice ntlnirea cu Geoan. Numai c SOV face o greeal i supraliciteaz: Ne-am neles s se dezic de mine pentru a nu-i da muniie electoral lui Bsescu. Pi dac s-au neles, ce nevoia mai era de o vizit n care Geoan s-i cear scuze pentru chestia cu malefic i turbulent?

i, tot la capitolul SOV i damage controlul, s nu uitm declaraia acestuia despre o presupus ntlnire cu Bsescu, n 2004, n parcarea din Tncbeti (pe care Bsescu a infirmat-o). O declaraie care vrea s minimalizeze ntlnirea cu Geoan de acum dou seri i s-i mai dea acestuia o mn de ajutor.

i totui, de ce l-a chemat Vntu pe Geoan la el, tiind c e posibil ca ntlnirea lor s fie devoalat? De ce a rspuns Geoan chemrii? Nu putea s mai aib rbdarea trei zile? Dac presupunem c SOV a vrut s-i ntind o capcan lui Geoan, cum a reuit s-l conving pe acesta s-l viziteze noaptea, cu o zi nainte de confruntarea final i chiar n ziua arestrii lui Nicolae Popa? De ce n-a putut Geoan s refuze sau s-l amne pe SOV, tiind care snt pierderile n cazul n care se afl de ntlnirea lor?

LATER EDIT.

S admitem ceea ce susine un suporter al lui Geoan: SOV l-a chemat pe Geoan la el ca s-i cear ceva (prietenia?, bani mprumut? dou cepe i-o sticl de ulei?), acesta a refuzat i SOV a decis s-l execute pe bietul Einstein. Cum? Chemndu-l la el, evident.

Aici snt dou probleme. Prima: execuia a avut loc naintea negocierii? nti l-a executat chemndu-l la el i dup aia i-a cerut ce i-o fi cerut el acolo? A doua: de ce nu-l putea refuza Geoan fr s se duc la el? Ce i-a zis SOV de l-a convins s rite i s-l viziteze cu o zi naintea confruntrii televizate? De cte ori un om de afaceri (s-i zicem aa) cheam al doilea om n stat acesta sare n ghete (expresia lui Bsescu) i se duce n genunchi la el? A riscat Geoan s-i compromit serios ansele la preedinie doar pentru a-i spune lui SOV nu? De ce n-a ateptat Geoan dup alegeri? De ce nu i-a zis: N-am nici timp i nici chef s m ntlnesc acum cu tine i n niciun caz s vin la tine acas. Dac ai vreo problem caut-m, dar nu acum ci dup alegeri. Sau vorbete cu secretara. i dac execuia nu a constat n respectiva invitaie atunci n ce a constat sau const ea? C Trustul Realitatea-Caavencu tot n poziia de blow-job la Geoan se afl. Unde e mreaa execuie? Unde snt armele ntoarse? Se poate defini deja proverbiala prostie a lui Geoan drept o ntoarcere a armelor? Dac principala arm a lui Geoan i susintorilor lui e prostia atunci da, se poate spune c prostia s-a ntors mpotriva lor (vezi predarea lui Crin, vezi scandalul trucajului, vezi ntlnirea cu SOV, vezi Geoan n ntregul su, ca trestie deloc gnditoare).

PS. Am gsit sub u o scrisoare de la Crin, tampilat REVOLUIA BUNULUI SIM n care Crin (e semnat chiar de mnua lui, aia cu care l maseaz pe Geoan ca s-l relaxeze) vorbete de proiectul LOR: Jos Bsescu dup care urmeaz dou pagini de njurturi de bun sim la adresa lui Bsescu.

Capcana a fost ! Cu ce l-a momit Vintu pe Geoana ? vad ca va dati cu presupusu' aiurea,dar nu va ginditi la ceva cu adevarat posibil sa-i fi spus : vino sa-ti dau pentru miine, dovezile ca Bas a primit bani de la mine !....ei da, doar cu asa ceva putea sa-l scoata din casa ! si-ti dau o informatie : chestia cu nea ala ,cica arestat in Indonezia ,a fost un bluff !

Ministrul de Externe Mircea Geoan l-a ascuns la Jakarta pe Nicolae Popa, omul lui Vntu de la FNI

Scris de Dana Iliescu
Pagina 1 din 3
Update: MAE confirma dezvaluirea Curentul

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat vineri, printr-un comunicat oficial, dezvaluirea facuta in exclusivitate de Curentul. MAE confirma ca in mandatul lui Mircea Geoana, Nicolae Popa a solicitat prelungirea pasaportului simplu in data de 13.02.2001 iar documentul i-a fost prelungit pana in 2004.

Nicolae Popa era urmarit de Justitia Romana inca din anul 2000, dupa cum a afirmat, joi, seful Politiei Romane, Petre Toba, care a confirmat, intr-o conferinta de presa, arestarea n Indonezia, la Jakarta, a fostului director Gelsor, fugit din Romania n anul 2000 si condamnat la 15 ani de nchisoare definitiv de Tribunalul Bucureti. In ianuarie 2002 pe numele lui Nicolae Popa s-a emis un mandat international de arestare, intre 2000 si 2002 Nicolae Popa fiind urmarit local si apoi general.

Conform comunicatului MAE, Nicolae Popa s-a prezentat in ziua de 13.02.2001 la sediul misiunii din Jakarta si a solicitat prelungirea valabilitatii pasaportului simplu. Motivul prezentat de cetateanul roman pentru aceasta prelungire a fost necesitatea de a avea un pasaport simplu valabil pe o perioada mai mare de 6 luni, astfel incat sa poata obtine viza indoneziana. Ambasada Romaniei la Jakarta a prelungit pasaportul simplu pana la data de 16. 07.2004, conform normelor legale in vigoare la acea data.

Conform legilor in vigoare, pentru prelungirea unui pasaport in strainatate datele solicitantului trebuie verificate in tara.

Legturile candidatului PSD la preedinie, Mircea Geoan, cu maleficul SOV, aa cum l numea recent candidatul rou pe mogul, ntr-o ncercare disperat de a-i dezlipi eticheta de om al triadei oligarhice Vntu-Voiculescu-Patriciu, sunt mult mai vechi decåt las s se neleag cei doi protagoniti.

Dincolo de ntålnirile mediatizate din Delta Dunrii i de ntålnirea suprinztoare din noaptea de miercuri spre joi fcut de Geoan la reedina mogulului din strada Paris, potrivit dezvluirilor Hotnews, a existat un sprijin concret dat de ministrul de Externe Mircea Geoan minunatului prieten al lui Vntu, fugarul Nicolae Popa, arestat n urm cu dou zile de autoritile din Jakarta (Indonezia). Popa era dat n urmrie general prin Interpol din 2002, fiind condamnat la 15 ani de nchisoare n dosarul FNI, alturi de Ioana Maria Vlas.
i, pentru c prietenii la nevoie se cunosc, ministrul de Externe Mircea Geoan nu a rmas insensibil la relaia apropiat dintre SOV i Popa i l-a ajutat pe acesta din urm s stea departe de braul slab al justiiei romåne.
Concret, potrivit adresei 63354/23.09.2002 a Ministerului de Interne semnat de chestorul Jenica Arion (facsimil 1), aflm c autoritile romåne tiau deja c Nicolae Popa se afl la Jakarta i, mai mult, c acesta i-a prelungit valabilitatea paaportului pån la 16.07.2004 la ambasada noastr din Indonezia, dar nu au fcut nimic pentru a-l aduce pe acesta n faa justiiei.
Popa Nicolae urma s primeasc permisul de edere n Indonezia pentru un an n baza paaportului prelungit de amabilii notri reprezentani la ambasada din Jakarta.
Tabloul este absolut nduiotor: fugarul Nicolae Popa, minunatul prieten al lui SOV, dat n urmrire general prin Interpol dup ce a furat banii a peste 300.000 de romåni, se prezint la ambasada Romåniei la Jakarta, iar funcionarii acestei instituii, ndrumai profesional de eful lor de la Bucureti, ministrul de Externe Mircea Geoan, i prelungesc paaportul pentru ca acesta s obin permis de edere n Indonezia, uitånd c Popa este urmrit general. Nu trebuie omis c ambasador n Indonezia, n aceast perioad, era Gheorghe Svuic, un diplomat care a reuit, n mod inexplicabil, s scape de valul de reform din Ministerul de Externe.

Geoan, responsabil direct

MAE, printre alte atribuii principale, organizeaz, ndrum i controleaz activitatea misiunilor diplomatice i a oficiilor consulare ale Romåniei.
Cum a controlat ministrul de Externe de atunci, Mircea Geoan, activitatea lui Svuic? Nu a vzut c a prelungit paaportul unui urmrit general?
O s ne spun c subalternii? Greit!
Mircea Geoan este direct responsabil de acoperirea lui Popa la Jakarta ntrucåt , ncepånd cu 01.07.2002, prin Hotrårea de Guvern nr. 648 din 20/06/2002 publicat n Monitorul Oficial, Partea I nr. 468 din 01/07/2002 ministrul de Externe rspunde personal n justiie pentru activitatea MAE.
Potrivit art. 4. Aliniatul (1) din aceast Hotråre, ministrul afacerilor Externe conduce ntreaga activitate a M.A.E. i l reprezint n raporturile cu celelalte autoriti publice, cu persoanele juridice i fizice din ar i din strintate, precum i n justiie.
De menionat c prevederea se afl n vigoare i n prezent. De asemenea, trebuie subliniat c responsabilitatea n justiie a lui Mircea Geoan este echivalentul responsabilitii unui administrator de firm n faa justiiei.

Curentul tia din 2005 c Popa se ascunde n Indonezia

Ziarul Curentul tia, nc de la nceputul lui 2005, c Nicolae Popa se afl n Indonezia, solicitånd MAE cåteva rspunsuri lmuritoare pe aceast tem. (facsimil 2)

ntlnirea de la miezul nopii

n contextul arestrii, miercuri, a lui Nicolae Popa la Jakarta, Mircea Geoan, s-a ntålnit cu Sorin Ovidiu Vntu, puin dup miezul nopii, aa cum rezulta dintr-un set de fotografii i informaii primite ieri la redacia HotNews.ro. n fotografii se vede cum Geoan intr noaptea n reedina omului de afaceri.
Mircea Geoan a stat n studioul Antenei 3 pån la orele 23:00. Potrivit informaiilor HotNews.ro, candidatul PSD s-a ntålnit cu Sorin Ovidiu Vntu o or mai tårziu, n jurul orelor 24:00.

La confruntarea candidailor la preedinie, de ieri sear, Geoan a recunoscut c l-a vizitat pe SOV - ncercnd o explicaie palid, cum c s-ar fi dus s-i explice de ce l-a facut "malefic" ntr-un interviu.

La aceeasi dezbatere, candidatul PSD a inghitit in sec cand presedintele Traian Basescu a confirmat in doua randuri dezvaluirea din "Curentul" de ieri, despre a treia vizita secretea a lui Geoana la Moscova. "Dumneavoastra, care ati fost zilele trecute la Moscova, ar trebui sa stiti mai bine ce vor rusii", i-a spus Basescu lui Geoana, care nu a dat nici o replica si nu a indraznit sa conteste afirmatia, desi public sustinuse ca ultima sa vizita la Moscova a fost tocmai in luna iunie. A doua confirmare a investigatiei "Curentul" a fost cand Basescu i-a trantit-o, din nou, lui Geoana, spunandu-i ca e "proaspat venit de la Moscova" si ca va fi obligat sa dea detalii despre aceasta vizita, dupa ce va pierde alegerile. Tot in aceasta idee, Basescu i-a daruit lui Geoana in incheiere un cos cu merinde, ca poate o sa aiba nevoie de ele acolo unde va da explicatiile.

Realista

177 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:56

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 17:56

@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:56:51@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie....

Gboano, las sacoa jos pentru cteva momente i ascult colea:

...n media european, mass-media din Romnia s-a fcut de totccatul !...haznaua media din Romnia, deja a dat pe afar !...apropos, tot n Dmbovia, v deversai fecaleledin canalizarea bucuretiului?...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:12

-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:15

De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:03:00
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 17:56:51@black - eu ti-am dat cel mai logic si de bun-simt motiv ptr. care s-ar fi putut duce Geoana la Vintu ,ptr. ca se stie/ banuieste ca si de la FNI ar fi luat ! cit despre tocatul marunt la realitateatv., banul ,tata si audienta fac politica postului si asta-i o chestie de bun simt : pai daca A3 si Realitatea sunt atit de audiate,unde sunt multimile alea de votanti ai lui B ?...B1tv,e un vax ,pe care-l ascultati doar voi,o mina de oameni si nu multimi ! dar, Votul vorbeste ! vom vedea duminica,desi la cit sunteti de disperati si furaciosi,nu se stie....

...n media european, mass-media din Romnia s-a fcut de totccatul !...haznaua media din Romnia, deja a dat pe afar !...apropos, tot n Dmbovia, v deversai fecaleledin canalizarea bucuretiului?...

Nu stiu,tu esti expertul ....intreaba-l pe gunoierul sef al capitalei ,dl.Prigoana !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:20

am mai scos din "sacosa" o intrebare azi-dimineata si nu vad raspunsul :

la alegerile anticipate pe care le va declansa B dupa dizolvarea Parlamentului, ptr.ce alegem : ptr. UNICAMERAL sau BICAMERAL ? 437 sau 300 ? asta asa,ptr. ca inca functionam dupa Constitutia nemodificata dupa pohta ce'o pohteste dumnealui,nu-i asa ? alti bani cheltuiti Inutil in numele binelui boborului !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:20

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat !

Gboano, i pe 21 Dec.1989 a czut o Stea, numai c cei de pe TAB-ul din 18 Ianuarie 1990, au reuit s-o ridice pe acelai loc din care a czut i mai mult dect att , au ridicat-o n favoarea lor, nu a ta, sau a voastr !.....

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:24

Asa o disperare nu am mai vazut,6 echipe de la PDL au trecut pe la casele noastre cu liste de semnat cu 50 lei contra CNP,umbrele ,cratite,galeti,pachete cu grisine ,borcane cu muraturi,cerind sa votam preferential,Batalie mare nenica !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:25

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:15:51
De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:03:00

Nu stiu,tu esti expertul ....intreaba-l pe gunoierul sef al capitalei ,dl.Prigoana !

s-i cad plombele?...cine-i Prigoan sta despre care vorbeti tu, la de fcea sex zilnic cu nevasta?...cel de pe topicul....cu...?....

hai spune Gboano, la eeeeeeeeeeee ?...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:27

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:20:36am mai scos din "sacosa" o intrebare azi-dimineata si nu vad raspunsul :

la alegerile anticipate pe care le va declansa B dupa dizolvarea Parlamentului, ptr.ce alegem : ptr. UNICAMERAL sau BICAMERAL ? 437 sau 300 ? asta asa,ptr. ca inca functionam dupa Constitutia nemodificata dupa pohta ce'o pohteste dumnealui,nu-i asa ? alti bani cheltuiti Inutil in numele binelui boborului !

Gboano, eu i-am spus mai cu ceva vreme-n urm c de la T. Bsescu se trece direct la Monarhie Constituional, tu n-ai crezut, dar, o s vezi !...dac nu acum, peste 5 ani SIGUR !...

alexiapop2003

42 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:28

si nu numai dar ai vazut ce le a dat oamenilor saraci de la tara..... ulei, zahar
de ce nu face basescu acte de generozitate in fiecare an cu acesti oameni .....
cred ca nu ati priceput esentialul....mai vine cu geoana dc cu basescu care este aliat cu moguli precum

vantul......omul se arde o data dar cu siguranta nu va mnai cadea in clupsa ...

jocul politit a fost intre vantu si basescu... lucrurile cred ca au decurs asa

basescu a alnasat campania cu mogulii el fiind totusi pe mana cu ei
psd ul au crezut ca vantul este cu partidul si l sustine
basescu cu vantu i au intins o cursa astuia care apapat momeala
iar acum l-au jucat pe geoana in direct la confruntare

creed ca tot pe geoana e mai bine sa l votam
ca dc nu sigur posta o sa mearga la vantuu...cred ca asta i-a promis basesacu ca sa l atraga de partea lui ..deoarece campania cu hainele secand cu faina si cu uleiul si zaharul tr sa fie sponsorizata de cineva cu bani c avantull

la vot pt geoanaaaaaa

alexiapop2003

42 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:31

cum de stia ziarul condus de vantu ca geona este chemat la el acasa dc nu er ape mana cu basescu
sui de ce atunci cand s-a intalnit basescu cu vantu nu au venit ziarisitii de la vantu sa -i pozeze ...nu vi se pare ca aici nu miroase a bine

a fot prostut dar se repara ep parcurs

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:31

Hopa ,au venit si de la PDL si de la PSD ,cie va echipe ,ce de cadouri,iau saracii oameni si de la uni si de la altii si le semneaza pe tabel

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:32

De la: fulgerul1989, la data 2009-12-05 18:31:25Hopa ,au venit si de la PDL si de la PSD ,cie va echipe ,ce de cadouri,iau saracii oameni si de la uni si de la altii si le semneaza pe tabel

Era o vorb din btrni:
Pantofii ce te strng , nu-s buni!
i tot acei btrni te ajutau,
Cu boabe de porumb muiate-i labrau !...
Acum, la mod-i felixatu',
Pantofii mei au pi, biatu
Te rog, termn cu prostia,
De vrei s-i ias fandaxia !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:36

De la: 9am035009, la data 2009-12-05 14:48:35
Intelege cineva ce-a vrut Traian Basescu sa zica aseara prin* CEEA CE EU LE PROPUN ROMNILOR ESTE O GUVERNARE A POLITICIENILOR PENTRU POLITICIENI *? O fi vreun mesaj cifrat, o clipa de sinceritate absoluta sau gura pacatosului? * C bine mai zis de ast dat, el, CTP, * BSESCU ESTE O MEDIOCRITATE ISTEA CU PROBLEME MORALE * Parc-am vrea i nite date, detalii, despre firma aia din Constana care-a ctigat nu tim amnunte ce, contract cu ruii ca s vezi Rusia Deci Geoan n-are ce cta pe la rui, c-aa a decis * zusu *, da mnealui are voie dup bunu-i plac, orice sau, cum ?? De ce aflarm abia acum despre acel contract ? Nu e informaie de interes public ? E o tire menit numai ca s acopere 5 ani de mandat de * succesuri *, sau mai mult de att ? ntrebm, c dac nu tiurm , nu c am tii la acest moment mai mult Mai are multe de ascuns Bsescu ?? Le vom afla cnd vom gsi Flota ? Concluzii: - nimic nou s fi spus i acest Bsescu parc a fost plecat n * turism ecumenic * 5 ani i-a ajuns aa, * deodat * cu.. pluta pe Dunre ne crede proti, d-aia tace mlc cnd vine vorba s-i * descrie * cei 5 ani de mandat degeaba ! - marinarul continu s cereasc voturile femeilor din mediul rural ca s vezi, pn acum, habar NU avea de ele, sau, le apostrofa, cum s-a-ntmplat n perioada inundaiilor cnd s-a zburlit la o btrn, doar vzurm limpede pe toate posturile TV; - tot NU a spus Bsescu ce anume-l leag de aceast Elena Udrea de care nu scap oare de duduia nu-i fac timp cei de la * Caavencu * c doar e o ca, una de-o impertinen cum n-a vzut Romnia, da ne-a bgat-o pe gt Bsescu, din * grij fa de popor * - toat suflarea mioritic se-ntreab, oare cum se numete boala de care sufer Macovica c fcea aa cam cum arat, se manifest, consumatorii de Ecstasy intrase-n trans mai nti, apoi deodat-n nite trepidaii sracaaa nu i-o fi uor - * puternicul * Bsescu, cel care l-a etichetat pe Geoan drept , citez * un om slab *, am ncheiat citatul, NU a reuit s-o conving pe Nutzi s stea acas cu soiorul ei, tiind c-i duneaz la imagine halal * brbie * - l-a fi ntrebat pe toarul Bsescu : cte coulee cu alimente a pregtit, putnd eventual s apeleze la duduia Udrea, ca sponsor, pentru masa de Crciun a copilailor din Romnia ? Spune cu nesimire c e pregtit, c tie, c face c drege Zi s te ia dracu c tii exact numrul familiilor la ai cror copii NU vine Mo Nicolaie i nici Mo Crciun iar mmicile nu le pot drui poveti bsescinene cu i despre moguli , Bsescule ! tie Bsescu, * preedinte al tuturor romnilor *, ct cost o sticlu de Panadol, o cutie de vit. C c nu se prescriu pe reete gratuite sau compensate, ce pre are un kg de clementine nu poci spune portocale c m-apuc nervii nervoi tie oare * zusul * ? Sau tie numai ct cost siliconrile i hlduirile prin cluburi ale odorului EBA, aterizat pe la Bruxelles numai pentru c e fata lu tata ? sta e om ??? sta???!!! - ura cu care continu s vorbeasc vorbe, s mprote cu mizeriile ftate de mansarda lui troglodit, la adresa lui Adrian Nstase, spune tot Pi n zilele cnd mamele NU au bnui pentru pacheelul copilului la coal, acestea i roag de sntate lui Adrian Nstase, NU marinarului cruia puin i pas de acest aspect, cci cornul i laptele, NU Bsescu le-a dat el timp de 5 ani i-a cptuit DOAR fiicele i a avut grij s NU deranjeze Famiglia PD-L prea tare, da vrea voturi Asta da, culme a nesimirii ! n fine vine Ziua Votului, 6 Decembrie 2009 ! Apoi 7 Decembrie, Bsescule NU nou ne-a promis Vntu oarece, Bsescule nu nou
Din acest moment, lui Tiran Boxescu nu mai pot sa-i spun decat: Pumnii tai minte nu are! Fii "transparent", bai, fantoma a trecutului odios, bintuie naibii prin... Congo, nu prin Ioropa! Goodbye! Adieu! Sbogom! Adio!

excelent! cind am auzit fraza aia citata de tine,m-am uitat la barbatu-meu si ne-am intrebat ce vorba fuse aia !....l-a luat gura pe dinainte sau o mina de mogul i-a strecurat-o serpeste ....dar bag seama ca n-a zgiriat urechea nimanui din media acea fraza ! cit despre madam Macovei ,aveam impresia ca-i sufla textul lui Bas ....dupa buhaiala fetei ,cred ca si ea are o prietenie de lunga durata cu paharul si atentionarea aia cu : Alcoolul care dauneaza grav sanatatii,e chiar adevarata ....papa creierul !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:40

De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:20:46
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat !

Gboano, i pe 21 Dec.1989 a czut o Stea, numai c cei de pe TAB-ul din 18 Ianuarie 1990, au reuit s-o ridice pe acelai loc din care a czut i mai mult dect att , au ridicat-o n favoarea lor, nu a ta, sau a voastr !.....

si Basescu nu-i si el dintre cei care se ascund in spatele Acelei Stele ?
dar nu m-ai raspuns : ptr. ce vom vota prin feb,,cam asa ? ptr. Unicameral sau Bicameral ?

Victoria1960

16 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:42

Hai ca ai inceput sa o dai pe laturi ca Vadim si nu te mai pot urmari... De unde concluzia ca Basescu este locotonentul dator vandut lui Vantu? Ca declara Vantu acum cateva seri ca s-a intalnit cu Basescu undeva intr-o parcare dupa ce in martie declara ca nu s-a intalnit niciodata cu Basescu....nu poti lua in considerare?
Eu nu am votat nicidata cu PSD-ul si nici acum nu voi vota cu ei. Cand Iliescu va face inchisoare atunci voi incerca sa imi mai revizuiesc parerea.
Votez Basescu!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:47

De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:06:33

Rusine sa va fie daca votati tradatorii de tara! Sa vi se usuce mana daca veti pune stampila pe Geoana, prietenul rusilor si al puscariasului Vantu, care a furat banii romanilor!

Geoana pentru noi este Iliescu doi!

aici suntem chit : BASESCU ptr. noi e CEAUSESCU 2 !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:49

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:40:28
De la: mytcor, la data 2009-12-05 18:20:46

si Basescu nu-i si el dintre cei care se ascund in spatele Acelei Stele ?
dar nu m-ai raspuns : ptr. ce vom vota prin feb,,cam asa ? ptr. Unicameral sau Bicameral ?

...nu prea, dac ai fi ct-de-ct obiectiv, ai recunoate !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:54

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:47:48
De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:06:33

Rusine sa va fie daca votati tradatorii de tara! Sa vi se usuce mana daca veti pune stampila pe Geoana, prietenul rusilor si al puscariasului Vantu, care a furat banii romanilor!

Geoana pentru noi este Iliescu doi!

aici suntem chit : BASESCU ptr. noi e CEAUSESCU 2 !

d drumul la poezioar..cu orice risc..poate dorm proletarii..

Ceauescu n-a murit

V vegheaz ndrjit
Ceauescu e o coal
Ceauescu e o boal

E n mine e n tine
E n blocuri i uzine
Azi l poart fiecare
Ceauescu-n veci nu moare

Ceauescu n-a murit
Istoria ne-a pclit
Limba lui de lemn se plimb
'Ncet prin vechea noastr limb

Ceauescu n-a murit
Istoria ne-a pclit
Noi suntem viii i morii
Ceaueti suntei cu toii !.

Tu tii cine cnt asta ?..

lucamarinel

14 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 18:59

VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU

GEONA E NUL GEOANA E NUL GEOANA E NUL
....................................................................................

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:00

De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:37:15Geoana, Gioana, Geana, Goana...
Tot un drac! Un prostalau, fiu de general de Securitate, din partidul rosu al bolsevicului Iliescu, calaul romanilor in '89 si '90!
Un tradator de tara care se duce in secret la rusi ca sa isi vanda tara, numai ca sa capete si el un post! Un ordinar care va tranzactioneaza soarta impreuna cu puscariasul Vantu, nimeni altul decat cel care a furat banii romanilor de la FNI!
Un incapabil care nu are idee de nimic, economie, justitie, diplomatie...

Cat de ticalos sau de idiot poti sa fi sa votezi asa ceva?

si aici suntem de aceeasi parere : cum poti sa fi atit de ticalos si redus la minte ca sa Nu vezi ca-n 5 ani nea Bas a facut doar scandal ; ca vrea puterea cu orice pret ; ca s-au oblosit pe linga el niste mafioti ,bulibase si Berci Mondiali ....manelistilor, scirba mi-e de clipul vostru electoral,ala cu guta si printesa Ardealului ! sa va fie rusine ! ati batjocorit tot si dati lectii de morala ! Ipocritilor !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:04

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:00:08
De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:37:15Geoana, Gioana, Geana, Goana...
Tot un drac! Un prostalau, fiu de general de Securitate, din partidul rosu al bolsevicului Iliescu, calaul romanilor in '89 si '90!
Un tradator de tara care se duce in secret la rusi ca sa isi vanda tara, numai ca sa capete si el un post! Un ordinar care va tranzactioneaza soarta impreuna cu puscariasul Vantu, nimeni altul decat cel care a furat banii romanilor de la FNI!

si aici suntem de aceeasi parere : cum poti sa fi atit de ticalos si redus la minte ca sa Nu vezi ca-n 5 ani nea Bas a facut doar scandal ; ca vrea puterea cu orice pret ; ca s-au oblosit pe linga el niste mafioti ,bulibase si Berci Mondiali ....manelistilor, scirba mi-e de clipul vostru electoral,ala cu guta si printesa Ardealului ! sa va fie rusine ! ati batjocorit tot si dati lectii de morala ! Ipocritilor !

gboano, 322 de scandaluri a fcut Bsescu, eu le-am-numtrat, s tii !...

ai uitat ce spuneai acum 3 ani ?...parc erai mpotriva celor 322 , ori acum ai virat la stnga !?...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:04

De la: lucamarinel, la data 2009-12-05 18:59:57 VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU VOTEZ BASESCU

GEONA E NUL GEOANA E NUL GEOANA E NUL
....................................................................................

LIMPEDE !...

lucamarinel

14 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:07

DA BASE E CEL MAI TARE GEOANA II STA CHIAR SUB PICIOARE
SI LA VORBA SI LA TET,TOT BASE E MAI DESTEPT

GOANA E UN COMUNIST,DAR UN MARE FRAERIST
JOS CU EL SA NU-L VOTATI CA DE NAIBA O SA DATI

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:09

De la: fulgerul1989, la data 2009-12-05 18:24:59
Asa o disperare nu am mai vazut,6 echipe de la PDL au trecut pe la casele noastre cu liste de semnat cu 50 lei contra CNP,umbrele ,cratite,galeti,pachete cu grisine ,borcane cu muraturi,cerind sa votam preferential,Batalie mare nenica !

O INTREBARE DACA PERMITI........... MURATURILE ERAU IN OTET SAU ACRE ???????????????

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:11

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-05 14:50:57INCEPAND DE MAINE SERA DRAGI geONANISTI VETI VENI SLUGARNICI SA CIUGULITI SI VOI FIRMITURI DIN PALMA LUI BASESCU !

mai -mai ,cum gura pacatosului vorbeste adevarul : SA CIUGULITI SI VOI DIN PALMA LUI BASESCU ! ciuguliti voi si ptr. noi ; noi Nu mai vrem sa ciugulim din palma nimanui ! vrem ca-n tara asta sa guverneze LEGEA nu bunul plac si "milostivenia" unuia si altuia !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:13

De la: mytcor, la data 2009-12-05 19:04:11
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:00:08

gboano, 322 de scandaluri a fcut Bsescu, eu le-am-numtrat, s tii !...

ai uitat ce spuneai acum 3 ani ?...parc erai mpotriva celor 322 , ori acum ai virat la stnga !?...

PARDOON ? si memoria te-a lasat,maica ?le scoti special,nu-i asa ? ai aceeasi scoala ca si Bas' !

lucamarinel

14 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:16

CU FAINA SI GALETI
COMUNISTI O SA AVETI
TREABA VOASTRA DE-I VOTATI
DAR DE DRACU O SA DATO....

Pagini: << 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: