Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:27
De la: Dorinel, la data 2009-12-06 01:13:08De la: Silviu, la data 2009-12-06 00:51:52 Crezi prost, pretene. Eu nu cred in dezvaluiri facute dupa 5 ani ! Da' de loc... Iar, pentru mine, cuvantul unuia ca Vantu sau ca Patrciu, valoreaza exact zero. N-ai decat sa crezi ce doresti .... sa fi sanatos. Dar esti naiv ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:28
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:30
prin intermediul autorului cărții a cărei lansare a fost anunțată, sub titlul Prădarea României, de către Victor Gaetan (scriitor româno-american), sunt făcute într-un moment crucial pentru Traian Băsescu: ultima săptămână de campanie electorală pentru prezidențiale. Luate ca atare, fără analiză sau comentariu, acuzația conform căreia Băsescu a fost cel care controla jocul în toată povestea jurnaliștilor răpiți la Bagdad, dar și alte dezvăluiri ale lui Nastasiu ar putea constitui o lovitură de grație aplicată candidatului de la Cotroceni aflat în plină desfășurare pe ringul prezidențialelor.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:31
De la: Dorinel, la data 2009-12-06 13:15:30De la: mytcor, la data 2009-12-06 12:02:13 BĂ !...voi nu vă dați seama că sunteți prafffff ?...vă faceți singuri de râsul râsului ?...Atept momentul in care vom fi exclusi din UE si din NATO .... Ți-ai schimba ieri avatarul și te-am băgat în seamă dintr-o imensă neatenție, altfel..... Dacă-mi spui ce fel de liberal a fost A.D.Xenopol, mai vorbim, dacă nu...."hai EU- RO - PA !... |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:32
preferențial la gaze naturale românești ieftine, iar consumatorii casnici sunt obligați să consume ce se cumpără de la ruși, la un un preț aproape dublu.
Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pana in octombrie 2010 03 Dec 2009 Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pana in octombrie 2010 Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pana in octombrie 2010 |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:35
De la: mytcor, la data 2009-12-06 13:18:26De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 11:14:03NEW YORK TIMES ,5 DEC. 2005 Mytcor,papusa mica basesciana ,tu dai texte aiurite care nu au legatura cu alegerile de acum dar te inteleg,esti disperat "neamtule".Pur si simplu nu ai deloc logica,nu intelegi lucrurile si postezi la intamplare tampenii care nu au legatura cu subiectul.Hai succesuri "monarhist mic basescian"! .Esti compromis si ca fals monarhist cum ai fost pana acum, si ca om CAT DE CAT onest ! |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:42
Mytcore, zici ca nici o televiziune n-a dat imaginile cu Basescu lovitorul de copii ?
Pai daca la ei nu e "libertatea presei". Daca acolo cand spui ceva si se verifica cum ca nu e asa, dai de dracu' .... ramai pe drumuri sau chiar la inchisoare ... Acolo nici o poza, daca nu e coroborata cu alta dovada clara, nu te face sa afirmi ce doresti tu ... Ehe, lumea libera nu e asa de libera cum se crede pe la noi ... Are obligatiile ei. Are responsabilitatile ei ... Va imaginati ca in occident nu sunt prosti ? Sunt, cu gramada ... Dar nu li se prea lasa acces sus, la putere. Cu datul afara din UE si NATO (OTAN spun francezii ca sunt mai patrioti, folosesc numai franceza), sa fim seriosi ... de ce sa dai afara dintr-o organizatie o tara care ti-a facut cadou resursele in integralitatea lor ? De ce sa platesti taxe pentru accesul la ele ? De ce sa platesti taxe pentru repatrierea profitului facut acolo ? Haida, de ... Isi mai aduce aminte cineva despre implicarea lui Vioculescu in energia electrica ? Si a lui Patriciu in petrol ? Nu ! Dar ii dau inainte cu regii asfaltului ... Aci au dreptate. PSD nu turna asfalt ! Poate d-aia sunt atat de multi care dau prin gropi ... si-i voteaza, n-a vrut sa-si piarda electoratul ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:43
De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 13:35:39De la: mytcor, la data 2009-12-06 13:18:26De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 11:14:03NEW YORK TIMES ,5 DEC. 2005 ...."The Roma population in Rome is estimated at 15,000 to 20,000. Many live in camps with no running water, electricity or sewage disposal. Some of the Roma are Italian citizens, but many are illegal immigrants from the Balkans and Romania who have difficulty getting jobs and few housing choices" CE POȚI SUNE MĂI VANNEA DESPRE ACEST MARCO BARONCINI AL TĂU ?. |
|
|
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:44
De la: tielenti, la data 2009-12-06 13:30:34prin intermediul autorului cărții a cărei lansare a fost anunțată, sub titlul Prădarea României, de către Victor Gaetan (scriitor româno-american), sunt făcute într-un moment crucial pentru Traian Băsescu: ultima săptămână de campanie electorală pentru prezidențiale. Luate ca atare, fără analiză sau comentariu, acuzația conform căreia Băsescu a fost cel care controla jocul în toată povestea jurnaliștilor răpiți la Bagdad, dar și alte dezvăluiri ale lui Nastasiu ar putea constitui o lovitură de grație aplicată candidatului de la Cotroceni aflat în plină desfășurare pe ringul prezidențialelor. Victor Gaetan o aparitie clasica in alegerile prezidentiale! Victor Alexandru Andronescu nascut prin Ploiesti in anii 1949 acest roman si actualmente cetatean american apare in ultimii ani cam in toate alegerile prezidentiale din Romania. Absolvent al universitatii Sorbona din Paris in anii cand Paul Goma era batut zilnic de Plesita In 1985 a infiintat in Washington D.C. ALEX GALLERY (2106 R Street, Washington, DC) o galerie de arta cu casierie in USD si opere de arta. In 1989 la 40 de ani s-a casatorit cu Eleanor Bride Kennelly (in 1989 cf. N.Y. Times avea 29 de ani) Barbara B. Kennelly In anii 90′ a fost lobist pentru Iliescu si ai lui in America in 1996 a candidat din partea PUNR pentru un post de senator in Romania si l-a cunoscut pe ambasadorul nostru din USA, nimeni altul decat Mircea Geoana (de unde si acuzatia lui Basescu : Geoana sa nu-si mai foloseasca prietenii de familie pentru a ma ataca in mod murdar ) in 2004 a fost coordonatorul campaniei Liei Roberts ( va mai aduceti aminte?) care l-a dat afara dupa o luna de zile !!! acum, in 2009, apare cu Pradarea Romaniei coautor cu eliberatorul lui Hayssam adica cu fostul procuror Ciprian Nastasiu. Nu stiu care e treaba cu dom profesor dar un lucru e cert: daca Nastasiu era moral, incoruptibil si inamovibil atunci il lovea pe Basescu inca de pe atunci, si cu un astfel de motiv era posibil sa avem alegeri prezidentiale inca din 2006. Asa, miroase de la o posta a partizanat politic si a vorbe in Vant(u). Am 2 intrebari: cine a suportat financiar editarea si tiparirea cartii in USA si cum a introdus Victor Gaetan cele 1000 de exemplare ( A DECLARAT ASTA PE REALITATEA TV) in Romania. Adica intreb: au fost introduse legal? cu declaratie vamala? sau asa cum a spus cu complicitatea unui vames care l-a indemnat hai, treceti cu ele. Totusi sunt 1000 de exemplare si banuiesc ca se vand deci este o activitate comerciala care a avut la baza ca intrare in gestiune un import de produse made in USA. |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:46
De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 11:31:58De la: click_cont, la data 2009-12-06 11:23:51 Cu siguranta v-a fi liniste in tara asta numai daca acei nemernici v-or fi redusi la tacere, anchetati si condamnati. N-am sa te rasfat cu cuvantul "domnule" pentru ca eu nu sunt ipocrita asemeni tie. Optiunea mea vizavi de tine si cei ce-ti seamana este exact cea exprimata mai sus! Daca nu ai inteles inca poate fi dintr-n singur motiv: incapacitete de procesare a creerului tau fata de informatiile primite. Altfel nu-mi explic cum ai reusit sa retii doar o singura fraza din postarea mea. |
|
podhorodetchi_liliana 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:49
Nici eu nu vreau sa ma intorc la liniste,la vegheatul FNI - ului.Vreau un presedinte activ care stie ce se intampla in aceasta tara,nu unul care doarme si trebuie tinut de mana sa nu se impiedice.
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:51
De la: podhorodetchi_liliana, la data 2009-12-06 13:49:27Nici eu nu vreau sa ma intorc la liniste,la vegheatul FNI - ului.Vreau un presedinte activ care stie ce se intampla in aceasta tara,nu unul care doarme si trebuie tinut de mana sa nu se impiedice. Problema e ca el nici macar nu intelege ca se impiedica... |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:55
De la: tielenti, la data 2009-12-06 13:30:34prin intermediul autorului cărții a cărei lansare a fost anunțată, sub titlul Prădarea României, de către Victor Gaetan (scriitor româno-american), sunt făcute într-un moment crucial pentru Traian Băsescu: ultima săptămână de campanie electorală pentru prezidențiale. Luate ca atare, fără analiză sau comentariu, acuzația conform căreia Băsescu a fost cel care controla jocul în toată povestea jurnaliștilor răpiți la Bagdad, dar și alte dezvăluiri ale lui Nastasiu ar putea constitui o lovitură de grație aplicată candidatului de la Cotroceni aflat în plină desfășurare pe ringul prezidențialelor. Cine sustine ca Basescu a fost artzanul "pradarii romaniei" e ori idiot ori prieten cu ambasadorul Geoana... Cine a trait in Romania si nu-si mai aduce aminite cine a pradat-o, ori e bolnav mintal ori prost de-a binelea ... In basmul cu ziaristii rapiti apare fata unui senator PSD de Buzau si un tuter al PSD, monseur Haysam. Cand ma gandesc la faptul ca noi toti am platit 10 sau 14 mil. de dolari pentru a-i aduce pe cei trei ziaristi inapoi (ziaristi care s-au evidentiat prin ... nimic, dar prin absolut nimic si care s-au dus acolo ca sa ne scrie ... tot nimic, despre ceva ce stiam deja, nu aveam nici un fel de curiozitate. ... eram perfecti lamuriti despre ce se intampla in Irak) nu discuta nimeni. Dar discuta despre Basescu tocmai unul dintre cei adusi acasa chiar de Basescu ... Daca n-ar tine in brate placa asta, nimeni nu l-ar ma baga in seama pe acest tanar lipsit de talent. Asocierea numelui lui cu cel al lui Basescu il face celebru, bagabil in seama. Faptul ca Basescu a dat serviciile secrete pe mana unui PSD-ist s-a dovedit o greseala. Si plateste. Exact cu chestii d-astea. Va mai aduceti aminte cum tembelul de CTP tuna si fulgera atunci cand s-a pus problema unei legi a presei ? Si nu numai el ... majoritatea derbedeilor din presa ... V-ati intrebat de ce noi toti ceilalti trebuie sa respectam niste legi, niste reglementari la locurile noastre de munca. Iar domnii ziaristi nu ? Pentru ca asa ei nu vor da socoteala nicicand, vor putea santaja pe cine vor dori si vor putea calomnia linistiti. De ce i-au sprijinit politicienii ? Pentru ca fiecare dintre ei s-a gandit ca arma asta numita presa, va putea fi folosita in favoarea sa ...
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 13:57
De la: sea_shell, la data 2009-12-06 13:44:04De la: tielenti, la data 2009-12-06 13:30:34prin intermediul autorului cărții a cărei lansare a fost anunțată, sub titlul Prădarea României, de către Victor Gaetan (scriitor româno-american), sunt făcute într-un moment crucial pentru Traian Băsescu: ultima săptămână de campanie electorală pentru prezidențiale. Luate ca atare, fără analiză sau comentariu, acuzația conform căreia Băsescu a fost cel care controla jocul în toată povestea jurnaliștilor răpiți la Bagdad, dar și alte dezvăluiri ale lui Nastasiu ar putea constitui o lovitură de grație aplicată candidatului de la Cotroceni aflat în plină desfășurare pe ringul prezidențialelor. Lia Roberts a fost candidat la presedintia Romaniei despre care probabil nu mai stiti ca a fost sustinuta de PUR al d-lui Voiculescu pana s-au certat si cei de la PUR l-au pus pe Codrut Seres; aceea este o vreme in care Victor Gaetan, Dick Morris, Lia Roberts si altii i se adresau lui Voiculescu cu apelativul "d-le profesor ".. |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:00
CE TREABA ARE AVATARUL CU CATINDATUL?
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:07
Mai vin din cand in cand si va mai citesc pe aici...Ma intreb : de cateva zile este evident care este situatia reala..Nu inteleg cum de oameni in toata firea ,o faceti pe orbii si surzii doar din orgoliu personal....Un om normal la cap NU POATE fi de partea unuia cu un coeficient de inteligenta sub medie.... In caz major unul ca asta ne vinde fara sa-si dea seama.... Cum de primeaza orgoliul in fata evidentei?????????
Nu e vorba de ograda lui proprie ,e vorba de un stat...Oare nici in ceasul al12lea nu puteti fi corecti? |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:09
Mytcor,dintre toti sustinatorii lui Basescu TU ESTI CEL MAI JENANT !Esti cel mai jenant deoarece ai incercat sa te pretinzi ALTCEVA decat esti cu adevarat.Te-ai pretins monarhist cand esti de fapt republican convins si ii faci sluji lui Base.Te-ai pretins impartial si echidistant dar ii faci sluji lui Base.Ai pretins ca esti scarbit de politica dar ii faci sluji lui Base .Of Mytcor,daca macar erai un om cat de cat logic si nu postai doar baliverne ,doar aiureli portocalii....Esti exact imaginea cea mai ingrozitoare a PDLului,oamenii care MINT DE PARTEA PDLului pretinzand ca sunt echidistanti ,pretinzand ca sunt alta voce decat cea a PDLului.Felicitari Black ,Cifra,Silviu,GCristea etc PENTRU CA NU ATI INCERCAT SA PARETI ALTCEVA DECAT SUNTETI !
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:11
De la: Dorinel, la data 2009-12-06 13:15:30De la: mytcor, la data 2009-12-06 12:02:13 BĂ !...voi nu vă dați seama că sunteți prafffff ?...vă faceți singuri de râsul râsului ?...Atept momentul in care vom fi exclusi din UE si din NATO .... Ei, "prietene", ești ca un copil căruia, orice i-ai face, vrea să-i dai o jucărie; mai departe nu pricepe nimic. Dostoievski în Idiotul |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:14
De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 14:09:23Mytcor,dintre toti sustinatorii lui Basescu TU ESTI CEL MAI JENANT !Esti cel mai jenant deoarece ai incercat sa te pretinzi ALTCEVA decat esti cu adevarat.Te-ai pretins monarhist cand esti de fapt republican convins si ii faci sluji lui Base.Te-ai pretins impartial si echidistant dar ii faci sluji lui Base.Ai pretins ca esti scarbit de politica dar ii faci sluji lui Base .Of Mytcor,daca macar erai un om cat de cat logic si nu postai doar baliverne ,doar aiureli portocalii....Esti exact imaginea cea mai ingrozitoare a PDLului,oamenii care MINT DE PARTEA PDLului pretinzand ca sunt echidistanti ,pretinzand ca sunt alta voce decat cea a PDLului.Felicitari Black ,Cifra,Silviu,GCristea etc PENTRU CA NU ATI INCERCAT SA PARETI ALTCEVA DECAT SUNTETI ! "Die früheren Kommunisten inszenieren in Rumänien vor der Stichwahl eine Schlammschlacht gegen Präsident Basescu." ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Vannea, pt. Tine, F. Kafka - Procesul - |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:16
De la: mytcor, la data 2009-12-06 13:31:23Nu e nevoie sa ma bagi tu in seama. Aprecierea unei persoane care azi spune ceva si maine altceva ... care mai si afirma ca iubeste romanii si Romania, notiunea de democratie si libertate, si prin tot ceea ce posteaza arata contrariul ... este nesemnificativa.De la: Dorinel, la data 2009-12-06 13:15:30De la: mytcor, la data 2009-12-06 12:02:13 BĂ !...voi nu vă dați seama că sunteți prafffff ?...vă faceți singuri de râsul râsului ?...Atept momentul in care vom fi exclusi din UE si din NATO .... Iti raspund cum e cu acel ''liberal'' cand imi dai si tu exemple de tari pur neoliberale si transparenta neoliberalismului in societate. Din cate am auzit ... neoliberalismul ca forma de ''globalizare'' este un mare ESEC.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:18
PENTRU DORIN CE LEGATURA ARE AVATARUL MEU CU ALEGEREA CATINDATULUI? POT SA PUN CE VREAU ASTA-TI PLACE ? A FOST LA VREMEA EI CEA MAI MARE BASCULANTA DE PE GUGULOI .DACA STIAI SAU NU.
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:19
De la: mytcor, la data 2009-12-06 14:11:46Mytcor incepi sa devi jenant cu o asemenea afirmatie.De la: Dorinel, la data 2009-12-06 13:15:30De la: mytcor, la data 2009-12-06 12:02:13 BĂ !...voi nu vă dați seama că sunteți prafffff ?...vă faceți singuri de râsul râsului ?...Atept momentul in care vom fi exclusi din UE si din NATO .... Cred ca realizezi ce-ai spus mai sus ... ''cred că o să fiți prima țară exclusă din UE și NATO''...
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:20
De la: tielenti, la data 2009-12-06 14:18:31PENTRU DORIN CE LEGATURA ARE AVATARUL MEU CU ALEGEREA CATINDATULUI? POT SA PUN CE VREAU ASTA-TI PLACE ? A FOST LA VREMEA EI CEA MAI MARE BASCULANTA DE PE GUGULOI .DACA STIAI SAU NU.Nu inteleg ... am zis eu ceva ?
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:21
De la: mytcor, la data 2009-12-06 14:14:50De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 14:09:23Mytcor,dintre toti sustinatorii lui Basescu TU ESTI CEL MAI JENANT !Esti cel mai jenant deoarece ai incercat sa te pretinzi ALTCEVA decat esti cu adevarat.Te-ai pretins monarhist cand esti de fapt republican convins si ii faci sluji lui Base.Te-ai pretins impartial si echidistant dar ii faci sluji lui Base.Ai pretins ca esti scarbit de politica dar ii faci sluji lui Base .Of Mytcor,daca macar erai un om cat de cat logic si nu postai doar baliverne ,doar aiureli portocalii....Esti exact imaginea cea mai ingrozitoare a PDLului,oamenii care MINT DE PARTEA PDLului pretinzand ca sunt echidistanti ,pretinzand ca sunt alta voce decat cea a PDLului.Felicitari Black ,Cifra,Silviu,GCristea etc PENTRU CA NU ATI INCERCAT SA PARETI ALTCEVA DECAT SUNTETI ! Exact Mytcor ,genul asta de a fugi de raspuns,genul asta de tentativa absurda de "raspuns" ,genul asta de totala lipsa de logica,absolut penibila ,citatele imbecile postate,toate aceste lucruri iti definesc LIPSA TOTALA DE PERSONALITATE SI SCALVIA PORTOCALIE.Ce te faci de MAINE,ce mai mananci in "Germania"?Vei ajunge la spalat WC-uri IN ROMANIA ?
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:27
Americanii tipăresc detaliile cazului Omar Hayssam Rețeaua Udrea, Stolojan, Verestoy, Cocoș, Chirieac 15 Noi 2009 Adina Stancu | 32 comentarii | 11587 vizualizari Rating: 35 voturi Marime text a A Trimite pe email Comenteaza * foto(2) Dezvăluirile făcute de ex-procurorul DIICOT Ciprian Nastasiu prin intermediul autorului cărții a cărei lansare a fost anunțată, sub titlul Prădarea României, de către Victor Gaetan (scriitor româno-american), sunt făcute într-un moment crucial pentru Traian Băsescu: ultima săptămână de campanie electorală pentru prezidențiale. Luate ca atare, fără analiză sau comentariu, acuzația conform căreia Băsescu a fost cel care controla jocul în toată povestea jurnaliștilor răpiți la Bagdad, dar și alte dezvăluiri ale lui Nastasiu ar putea constitui o lovitură de grație aplicată candidatului de la Cotroceni aflat în plină desfășurare pe ringul prezidențialelor. Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan si Elena Udrea, tinute departe de ochii procurorilor 15 Noi 2009 Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan si Elena Udrea, tinute departe de ochii procurorilor Fostul procuror Ciprian Nastasiu si doua dintre persoanele investigate. Si pentru care probabil a zburat! 15 Noi 2009 Fostul procuror Ciprian Nastasiu si doua dintre persoanele investigate. Si pentru care probabil a zburat! Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan si Elena Udrea, tinute departe de ochii procurorilor Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan și Elena Udrea, ținute departe de ochii procurorilor Analiza acestora, coroborată însă cu aspecte mai puțin sau deloc spuse până azi despre dosarele de care face vorbire Nastasiu, ridică totuși niște semne de întrebare legate de sistemul pe care procurorul l-a onorat chiar și în momente în care era făcut terci în fața opiniei publice. Una dintre ele este De ce acum?, iar alta, De ce Nastasiu nu spune tot?. Cotidianul a punctat o parte dintre aspectele devoalate în proaspetele dezvăluiri ale procurorului în urmă cu o lună, cum ar fi centrarea de interese economice în articolul Dosare care sperie lumea spre afaceriști ruși, dar a atras atenția, odată cu publicarea înregistrării discuției dintre generalul Constantin Degeratu și Omar Hayssam în 9 septembrie 2005, că aceasta poate fi Răzbunarea lui Nastasiu. Public |
|
gabriela_radu2007 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Urziceni |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:34
Jos iliescu jos geoana votati basescu
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:36
De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 14:21:22De la: mytcor, la data 2009-12-06 14:14:50De la: vaneamarin, la data 2009-12-06 14:09:23Mytcor,dintre toti sustinatorii lui Basescu TU ESTI CEL MAI JENANT !Esti cel mai jenant deoarece ai incercat sa te pretinzi ALTCEVA decat esti cu adevarat.Te-ai pretins monarhist cand esti de fapt republican convins si ii faci sluji lui Base.Te-ai pretins impartial si echidistant dar ii faci sluji lui Base.Ai pretins ca esti scarbit de politica dar ii faci sluji lui Base .Of Mytcor,daca macar erai un om cat de cat logic si nu postai doar baliverne ,doar aiureli portocalii....Esti exact imaginea cea mai ingrozitoare a PDLului,oamenii care MINT DE PARTEA PDLului pretinzand ca sunt echidistanti ,pretinzand ca sunt alta voce decat cea a PDLului.Felicitari Black ,Cifra,Silviu,GCristea etc PENTRU CA NU ATI INCERCAT SA PARETI ALTCEVA DECAT SUNTETI ! ...E.U.- RO.-..........................PA !..... poae ai totuși tăria de caracter să traduci acea frază din germană Vannea, hai că nu-i greu, folosește un dicționar frazeologic Vannea !.... hai Vannea !..fii BĂRBAT !...sau vrei să-ți poztez și altele ?...
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:37
Potrivit noii reglementări promulgate de șeful statului prin Decretul nr. 1.648/10.11.2009, cetățenii vor plăti tot ce se importă, iar marii consumatori industriali, doar ce se extrage din resursele țării. Astfel, sunt încălcate flagrant prevederile Legii gazelor nr. 351/2004 care, la art. 100 al. 5, stipulează cu claritate: Pentru acoperirea necesarului de gaze naturale, toți consumatorii au dreptul de a fi alimentați cu gaze naturale în aceeași structură intern/import a surselor. Măsuri anticriză pe buzunarul românilor. În expunerea de motive, guvernul Boc precizează cât de benefic este ca marii consumatori să plătească gazele ieftin, iar cetățenii - scump. Pe buzunarul acestora din urmă va fi sponsorizată industria de îngrășăminte chimice, cea mai mare consumatoare de gaze a României. Mai mult, Romgaz SA va înregistra o creștere a veniturilor cu circa 5%, plătind suplimentar către stat taxe până la valoarea de 37 de milioane de lei pe an. Toate acestea pe buzunarul contribuabilului casnic, în condițiile în care - estimează specialiștii în domeniu - românii au plătit în ultimii doi ani cu câte 150 de milioane de euro mai mult decât ar fi trebuit, pentru a se încălzi și a-și prepara mâncarea. Cine umflă potul Industria de îngrășăminte chimice toacă 2,5-2,8 miliarde mc/an. Din totalul cheltuielilor de producție, un indice de peste 70% îl reprezintă costul gazelor naturale. Unul dintre marii beneficiari ai noilor reglementări impuse de democrat-liberali este fostul ofițer de Securitate Ioan Niculae, al doilea cel mai bogat român după Dinu Patriciu și înaintea lui Ion Țiriac. Acesta patronează mai multe combinate de îngrășăminte chimice la Turnu Măgurele, Piatra Neamț, Bacău, Victoria și Făgăraș (județul Brașov). |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:38
De la: gabriela_radu2007, la data 2009-12-06 14:34:43Jos iliescu jos geoana votati basescu Da,vreau sa votez cu el ,daca imi dati macar un motiv pentru care sa votez cu Basescu ...Un motiv real ,un lucru bun FACUT de Basescu pentru Romania !Nu vreau promisinui ci doar vreau sa vad UN LUCRU BUN FACUT IN CINCI ANI !ps:de jenenat ce este a ajuns sa se laude cu realizarile guvernarii Tariceanu ... |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 14:40
Doamne,JOSNIC esti mai Mytcor !...
|
|
|
|

.Esti compromis si ca fals monarhist cum ai fost pana acum, si ca om CAT DE CAT onest !
neoliberalismul ca forma de ''globalizare'' este un mare ESEC.