alehin
2584 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:33
|
|
|
free_radu21
6 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:33
io as fi vrut sa iasa basescu.poate la anu imi lua 50% din salariu nu 15 % k aku
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:34
|
Bogdan22
3 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:34
Pana la urma nici nu stiu de ce mai votati voi din strainatate. Si asa nu stiti ce e in Romania. Doar banuiti.
|
|
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:35
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
free_radu21
6 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:36
voi kiar nu intelegeti? tre sa terminam cu toata generatia ''escu'' .daca iese tot basescu vom ajunge mai rau k cei din somalia
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:40
De la: free_radu21, la data 2009-12-06 21:36:52voi kiar nu intelegeti? tre sa terminam cu toata generatia ''escu'' .daca iese tot basescu vom ajunge mai rau k cei din somalia si cu geoana vom ajunge ca-n mozambic
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:42
diferenta dintre cei doi, de 3,2%, reprezinta 320000 de voturi, daca luam in calcul un numar de 10 milioane de alegatori prezenti la urne.
acum se vede de ce boc nu a fost de acor cu un sistem informatic ce monitorizare a alegatorilor.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
|
dnluminita
2 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:43
domnule Basescu eu as vrea s va intreb urmatorul lucru:oare romanii nostri stiu cat costa alegerile astea?lasand deoparte faptul ca alegerile costa bani,dar faptul ca de cate ori se schimba presedintele (cel care are deja bani in buzunare)automat vine un altu care nu are nimic,si incearca mereu sa-si umple buzunarele.oare chiar romanii nosrti nu stiu ca tot ce isi baga altii in buzunare,sunt banii din;impozite taxe etc,adica bani din buzunrele mortului de foame nu a celui care are,ca legile sunt facute de cei cu bani pentru a fi respectae de amarati ca noi ,care traiesc din salariul si nu-si permite de multe ori nici sa se uite pe geam la o cofetarie nu mai vb de restaurat,nu-si permite sa viseze,pt ca in putin timp se vor pune si taxepe vise...asta ma face sa gandesc ca romanii isi doresc viata asta si le place si nu tre sa se planga de nimic au tot ce vor..nu bani,nu un trai decent nu nimic...pentru mine cel care iese in fata tuturor si spune ca va dau ?este o rusine cand noi majoritatea stim ca tara e lipita pamantului ca avem datorii ca in putin timp o sa vina toti strainii la care avem datorii sa ne ea tara bucatica cu bucatica,pt ca alesii nostri promit ca dau!!!!!!dau si dau!!!!!!DE UNDE?
|
gabi_moraru_sovoiu
3 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:44
daca sunt reale statisticile,..ne-am dat draku!!!
pregatiti-va buzunarele...vin baietii sa va ia sunca din fasole..... daca pana acum mai aveam si noi cumva speranta ca s-a terminat cu sclavagismul, mai mult, vom ajunge sa ne mancam de sub unghi, fiindca baietii vin flamanzi, vin pregatiti sa strangem cureaua fratilor, fiindca mai ramasese de "privatizat" si "vandut" aerul pe care il respiram....
Sa speram ca Dumnezeu nu si-a intors fata de la noi si a supravegheat tot ce s-a intamplat azi in Romania si a castigat cine trebuia sa castige...altfel vine de-a dreptu Apocalipsa....ca fara, cec, posta, uraniu, port, si cateva fonduri de vanatoare putem sa arboram alt steag la catarg....
Hai Romania! Hai Traian!
|
giovausaro
4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:45
nu pot sa cred ca a invins"prostanacu" lu iliescu.daca a iesit asta chiar ca va meritatzi soarta cu varf si indesat
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:45
dnluminita,
ar trebui sa-i scrii lui basescu pe adresa de la contioceni . e obligat sa-ti raspunda in 30 de zile!
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:47
De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:19:02LENIN a spus un mare adevar,copiiI copiilor nostri,vor fi conducatorii copiilor copiilor vostri,CATA DREPTATE AVEA
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:55
De la: 9am049573, la data 2009-12-06 21:31:29mytcor,
in primul tur din "Diaspora nc voteaz' au fost doar 90.000 de voturi!
...i 1 % este suficient !...
dar voi, v bucurai pentru un exit de la H 7:00:00 ora Ro .
...voi chiar nu mai avei simul realitii ?!....chiar aa uor de manipulai putei fi ?
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:58
De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
Nu spun ca o sa fie bine imediat in dezastrul in care a dus Basescu si acolitii lui aceasta tara, dar cel tarziu la mijlocul verii urmatoare ... va fi mai bine.
Cum ramane cu spritul ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:59
De la: mytcor, la data 2009-12-06 21:55:59De la: 9am049573, la data 2009-12-06 21:31:29mytcor,
...voi chiar nu mai avei simul realitii ?!....chiar aa uor de manipulai putei fi ? Da doar ca disapora nu voteaza 100 % cu Basescu.
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:00
De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:58:23De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
Nu spun ca o sa fie bine imediat in dezastrul in care a dus Basescu si acolitii lui aceasta tara, dar cel tarziu la mijlocul verii urmatoare ... va fi mai bine.
Cum ramane cu spritul ? DESPRE SPRIT,IL PUTEM BEA ORICAND,DESPRE VIITORUL ROMANIEI......MAI VORBIM....POATE ITI VOI SPUNE NISTE SECRETE CARE ITI VOR SCHIMBA FUNDAMENTAL GANDIREA POLITICA.....
Albert Einstein
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:03
De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:59:09De la: mytcor, la data 2009-12-06 21:55:59De la: 9am049573, la data 2009-12-06 21:31:29mytcor,
...voi chiar nu mai avei simul realitii ?!....chiar aa uor de manipulai putei fi ? Da doar ca disapora nu voteaza 100 % cu Basescu.
m, tu vezi care-i treaba cu neoliberalismul comunitaii europene !...
cu aritmetica, mai vredem atunci cnd s-or oficializa rezultatele !....sper s te descurci .
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:04
De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 22:00:51De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:58:23De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
Cum ramane cu spritul ? DESPRE SPRIT,IL PUTEM BEA ORICAND,DESPRE VIITORUL ROMANIEI......MAI VORBIM....POATE ITI VOI SPUNE NISTE SECRETE CARE ITI VOR SCHIMBA FUNDAMENTAL GANDIREA POLITICA..... Indiferent ce mi-ai spune ... Basescu trebuia sa plece !!!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:06
De la: Dorinel, la data 2009-12-06 22:04:20De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 22:00:51De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:58:23De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
Cum ramane cu spritul ? DESPRE SPRIT,IL PUTEM BEA ORICAND,DESPRE VIITORUL ROMANIEI......MAI VORBIM....POATE ITI VOI SPUNE NISTE SECRETE CARE ITI VOR SCHIMBA FUNDAMENTAL GANDIREA POLITICA..... Indiferent ce mi-ai spune ... Basescu trebuia sa plece !!!!
nseamn c pentru tine, DEMOCRAIA este ceva care-i cu ap rece !...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:07
De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 22:00:51De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:58:23De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
Cum ramane cu spritul ? DESPRE SPRIT,IL PUTEM BEA ORICAND,DESPRE VIITORUL ROMANIEI......MAI VORBIM....POATE ITI VOI SPUNE NISTE SECRETE CARE ITI VOR SCHIMBA FUNDAMENTAL GANDIREA POLITICA.....
Florinahe, nu te strdui, mai bine d-i o jucric !...
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:09
De la: mytcor, la data 2009-12-06 22:06:19De la: Dorinel, la data 2009-12-06 22:04:20De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 22:00:51De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:58:23De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
nseamn c pentru tine, DEMOCRAIA este ceva care-i cu ap rece !...
Pai da ...el ii spune sprtz .... eu cred ca -i rahat .....cu apa rece...
|
9am049573
976 mesaje
|
mytcor,
mi se pare traumatizant sa traiesti in afara Romaniei si sa fii sedus de Basescu, sa identifici sperantele de mai bine pentru familia si pritenii tai cu acets om.
imi amintesti de unii magrebienii din Franta.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
De la: mytcor, la data 2009-12-06 22:03:47De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:59:09De la: mytcor, la data 2009-12-06 21:55:59De la: 9am049573, la data 2009-12-06 21:31:29mytcor,
m, tu vezi care-i treaba cu neoliberalismul comunitaii europene !...
cu aritmetica, mai vredem atunci cnd s-or oficializa rezultatele !....sper s te descurci . Am sa-ti raspund cum e cu neoliberalismul comunitatii europene care ... nu mai e decat o ideologie depasita, ... cu alta ocazie !!!!! In pracatica lucrurile stau altfel.
Pentru incalzire am sa-ti vand un pont pe aceasta tema: a esuat !!!!!! Promit ca revin. Nu stiu sa port ranchiuna cuiva.
Deocamdata ... am alta treaba.
|
gabi_moraru_sovoiu
3 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:12
s-a mai votat o data schimbarea si....noroc ca mai avea romanu ceva oi, porci, vaci pe la tara,...ca dupa cateva tigarete si dosare nescafe, mai aveam putin si ne mancam intre noi, ...dar daca s-au terminat tigarile si cafeaua.....acum le mai trebuie 5 ani sa-si refaca stocurile....
o sa cam moara de foame cateva milioane de familii, dar poate le lasa cu limba de moarte copiilor lor sa nu mai voteze in veci comunismul.....
pentru cei care au votat "schimbarea": cheltuiti cu mare grija de sarbatori...ca s-ar putea de la anul sa nu aveti dupa ce sa beti apa.....
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:14
De la: mytcor, la data 2009-12-06 22:06:19De la: Dorinel, la data 2009-12-06 22:04:20De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 22:00:51De la: Dorinel, la data 2009-12-06 21:58:23De la: florinpreda999, la data 2009-12-06 21:12:36gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT Linisteste-te Florin, peste un an de zile vei zambi mai mult ca azi ....
nseamn c pentru tine, DEMOCRAIA este ceva care-i cu ap rece !... ... cu apa rece de la cuburi, patru la numar ...
Pana una alta, daca cu adevarat esti sau , ma rog, partizanul lui Traian Basescu ... pregateste-ti o batista. In cazul in care ai sustinut doar o idee ... a pierit.
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:15
gabi_moraru_sovoiu,
esti esenta nocturna a balcanismului adus sub coada caprei peste dunare.
asteapta si tu rezultatele finale!
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:16
Stai linistit. S-a asigurat deja Basescu sa nu avem ce cheltui de sarbatori!
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:17
EU ROMAN DORESC LUI GEONA SA TRAIASCA 3 ZILE cu cele de alaltaieri ...SI SA INTRE CA PRESEDINE CU PICIOARELE INAITE SI CU FLORI LA CAP
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 22:18
De la: 9am049573, la data 2009-12-06 22:09:29mytcor,
mi se pare traumatizant sa traiesti in afara Romaniei si sa fii sedus de Basescu, sa identifici sperantele de mai bine pentru familia si pritenii tai cu acets om.
imi amintesti de unii magrebienii din Franta.
Domnule ....cand trece ursul ...toti cainii latra ....
Faci niste comparatii....de toata jena ...asta asa ...ca sa arati ca ai si tu putina cultura ...
Daca Mytcor iti aduce aminte de magrebieni ...inseamna ca ...iti meriti soarta ..oriunde ai fi ...frustratule ...
Tu inseamna ....ca semeni cu un MAGRAON...
|
|
|