back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 >> Sari la pagina:

juliia_1974

2 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:45

Romania nu trebuie sa se intoarca in urma cu 20 de ani!!!!! Nu votati comunistii!!!!aduceti-va aminte de suferintele voastre si ale familiilor voastre ! Ajunge cu atata comunism starpiti coruptia prin insasi votul vostru PRO DEMOCRATIE! VOTATI BASESCU pentru o ROMANIE DEMOCRATA:)

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 19:45

De la: budimir_lili, la data 2009-12-06 19:16:35 iesiti si votati pina nu se inchid sectile votare sa l ajutam pe basescu sa iasa presedinte alfel cistiga sacali si nu vor mai mari pensi si salari va fi vai de noi
''Fraza'' zilei ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:21

ROMANI!VA MULTUMESC IN NUMELE MEU PERSONAL SI AL ROMANIEI,PENTRU MOBILIZAREA DE CARE DATI DOVADA ,MAI AVEM O ORA PINA LA INCHIDEREA URNELOR,VOTUL VOSTRU AL PRIETENILOR SI RUDELOR VA ADUCE SCHIMBAREA IN BINE PENTRU FAMILIA DIN ROMANIA.
VOTATI MIRCEA GIOANA !

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca romnii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:25

alessia

163 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:30

De la: mytcor, la data 2009-12-06 20:25:17 :sml-
ASA O SA RIDA BASESCU DE POPOR DACA MAI TRAGE O PACALEALA PENTRU 5 ANI-happy0009:
Daca nu mergeti la vot si va ramine BASESCU ,Romania va intra intr-o criza generala MAFIA PORTOCALIE VA DISTRUGE ROMANIA

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca romnii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:32

De la: salvatorul, la data 2009-12-06 20:30:59
ASA O SA RIDA BASESCU DE POPOR DACA MAI TRAGE O PACALEALA PENTRU 5 ANI-happy0009:
Daca nu mergeti la vot si va ramine BASESCU ,Romania va intra intr-o criza generala MAFIA PORTOCALIE VA DISTRUGE ROMANIA
Mai sunt 28 de minute si ... gata cu Baselu ....
Ora 17:00
GEOAN 52% - BSESCU 48% (CCSB)
GEOAN 51,2% - BSESCU 48,8% (INSOMAR)

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:38

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:45

Hai Basescu ....!

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:49

De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%

UNDE ESTE BARCA ?

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:50

De la: Dorinel, la data 2009-12-06 20:32:58
De la: salvatorul, la data 2009-12-06 20:30:59
Mai sunt 28 de minute si ... gata cu Baselu ....
Ora 17:00
GEOAN 52% - BSESCU 48% (CCSB)
GEOAN 51,2% - BSESCU 48,8% (INSOMAR)

Vezi daca mergi in ritmul asta pana la ora 21 se inverseaza deja procentele ....

Hai Basescu ...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:52

De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00
De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%

UNDE ESTE BARCA ?

sconcsule dute si te spala poate gasesti pe tine hainele de anu trecut care le cautai pt cumatrie

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:52

Deja sacalii au castigat , deci rusine cum a castigat cu marsevii.

GINA
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:53

De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00

UNDE ESTE BARCA ?

Dom'le GIOANA al tau poate sa aiba si 90 % important e ca GEOANA sa aiba cat ii doresc eu ...adica ce face Base la baie ...ca tot zici tu ca-i,, stricat la stomac.,,,

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 20:56

De la: salvatorul, la data 2009-12-06 20:21:39
ROMANI!VA MULTUMESC IN NUMELE MEU PERSONAL SI AL ROMANIEI,PENTRU MOBILIZAREA DE CARE DATI DOVADA ,MAI AVEM O ORA PINA LA INCHIDEREA URNELOR,VOTUL VOSTRU AL PRIETENILOR SI RUDELOR VA ADUCE SCHIMBAREA IN BINE PENTRU FAMILIA DIN ROMANIA.
VOTATI MIRCEA GIOANA !

vb pt tine ..tu nu reprezinti romania ..numai ceusescu multumea in numle poporului

july

563 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:01

Da, Silviu, eu sunt in poza, Zambesc multumita pt ca stiu ca Geoana va fi presedinte!!!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:03

Yessssssssssssssssssssssssssssssss ! Gata s-a terminat cu Basescu !

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:09

Sa fie-ntr-un ceas bun!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:12

gata,incepe dezastrul national,peste un an de zile,romanii vor fi mai dezbinati,mai saraci,mai lasi,mai murdari,compania de tradatori p.n.l.+p.s..d.+p.c.+p.r.m.+p.n.g.,toti mafiotii ,lasii si tradatorii tarii,lingaii si escrocii A CASTIGAT-MAFIA A CASTIGAT

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
july

563 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:14

Florin, de unde atata pesimism?

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:15

N-ai fost atent, tocmai s-a anuntat ca a pierdut

Nu trageti in pianist!
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:17

bravo.asta atzi vrut asta avetzi asta meritatzi:Bunicul iliescu,fiul nastase,nepotul geoana.traiasca coruptzia,traiasca hotzii

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:19

S-o credeti voi, florine ! S-a dus vremea smardoilor. Noi ne vom vedea linistiti de treaba. CIVILIZAT. Nu mai bagam in seama AGITATORII. Sa se agite intre ei. Hai va pup. Pe Geoana si Crin i-am pupat pe micul ecran. Pentru mine topicul asta e "basit" ca sa vorbesc pe limba sustinatorilor. Nu mai cobor pe ici .

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:19

LENIN a spus un mare adevar,copiiI copiilor nostri,vor fi conducatorii copiilor copiilor vostri,CATA DREPTATE AVEA

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:21

SUNDAY, 6 DECEMBER
... 7: 14: 52 p.m.

Western European Time

O s primii i votul nostru peste 1: 45': 08''

Pe noi vd c ne-ai uitat !.....suntem peste 2.000.000 oficial !....

Diaspora nc voteaz !.....

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:21

De la: july, la data 2009-12-06 21:14:31Florin, de unde atata pesimism?
IULIA,EU SUNT UN OPTIMIST INCURABIL,DAR CE SE VA INTAMPLA IN ANUL CE VINE VA FI CEL MAI MARE DEZASTRU POSIBIL,ASTA ESTE REALISM

iacobssorin

13 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:23

bravo ,ati votat pt schimbare,peste 4 ani o sa fiti de zece ori mai morti de foame ca acum.va meritati soarta dragi romani

iacobssorin

13 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:25

bravo ,ati votat pt schimbare,peste 4 ani o sa fiti de zece ori mai morti de foame ca acum.va meritati soarta dragi romani

9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:26

TRAIASCA ROMANIA.A INVINS DEMOCEATIA.

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
9am174385

50 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:28

De la: iacobssorin, la data 2009-12-06 21:25:43bravo ,ati votat pt schimbare,peste 4 ani o sa fiti de zece ori mai morti de foame ca acum.va meritati soarta dragi romani
TRAIASCA DEMOCRATIA

Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 21:31

mytcor,
in primul tur din "Diaspora nc voteaz' au fost doar 90.000 de voturi!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Pagini: << 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: