back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:14

De la: vaneamarin, la data 2009-12-07 09:01:11Mda,deci a iesit Basescu....ce o sa fie mai departe vom vedea ,probabil nimic bun.DACA VOTAREA A FOST CORECTA SI NU FRAUDATA ,ne asteapta cel putin inca cinci ani cu Basescu ,Udrea ,Videanu etc si vom vedea cu ochii nostri cum se va fauri partidul unic prezidential in aplauzele lui Silviu,Mytcor sau Black.O sa fie o "liniste zgomotoasa".Mult zgomot cauzat de injuraturile adresate tuturor celor care nu se dau in barca prezidentiala si multa liniste in jurul lui Mircea,Nutzi ,Videanu etc.Daca intr-adevar asa a ales poporul roman, atunci.... asta este situatia si vorba cuiva,"mergem inainte"!

Vanea, pari mai rezonabil ...
Nu incepe cu fraudarea, te rog ...
Au furat toti, dar absolut toti, e un numitor comun. Nu s-a dat in laturi nimeni de la nimic !
Diferenta au facut-o alegatorii corecti ..
Fi cinstit cu tine insuti si recunoaste ca a castigat Basescu !
Si victoria lui e cu atat mai valoroasa cu cat a fost sustinut numai un singur partid. In rest, de noi, cei care am crezut in el ...

Sa traiesti si sa fi sanatos, Vanea !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:15

CE TE BUCURI MA??? TE-A PLATIT SI PE TINE??? TE-A MITUIT??? CAT TI-A DAT?? 50LEI

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:18

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-07 09:09:05De ce sa te bucuri? Ca va calca in picioare tot ce i s-a opus? ca va declansa alegeri anticipate, etc, etc, ect
Da, traiasca haosul!

Nu Basescu va declansa alegerile anticipate ci parlamentul.
Citeste constitutia ...
N-o sa faca decat sa aplice ce scrie acolo.
Daca parlamentul nu voteaza propunerile presedintelui pentru prim-ministru, asta este, se fac alegeri anticipate.

Haosul despre care vorbesti se afla in capul tau, probabil.
A doua zi, sampania da dureri de cap !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:19

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:11:16
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-05 14:50:57INCEPAND DE MAINE SERA DRAGI geONANISTI VETI VENI SLUGARNICI SA CIUGULITI SI VOI FIRMITURI DIN PALMA LUI BASESCU !

mai -mai ,cum gura pacatosului vorbeste adevarul : SA CIUGULITI SI VOI DIN PALMA LUI BASESCU ! ciuguliti voi si ptr. noi ; noi Nu mai vrem sa ciugulim din palma nimanui ! vrem ca-n tara asta sa guverneze LEGEA nu bunul plac si "milostivenia" unuia si altuia !
SLUGARNICI SUNTETI VOI MA.. TOTI SLUGILE LU BASESCU MANCATI RESTURILE LUI,SUNTETI NISTE PUPINCURISTI. RUSINE SA VA FIE!! POATE O SA NE MEARGA NOUA RAU DAR MACAR AM RAMAS CU DEMNITATEA MA DAR VOI NU STITI CE E AIA VOI SUNTETI NISTE PARAZITI PE SPATELE POPORULUI.... NOI NU NE UMILIM IN VATA UNUI GAOZAR

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:23

De la: 9am169900, la data 2009-12-07 09:15:00CE TE BUCURI MA??? TE-A PLATIT SI PE TINE??? TE-A MITUIT??? CAT TI-A DAT?? 50LEI

Nu, din pacate nu m-a platit nimeni. Pe la mine pe strada n-a venit nimeni cu pungi cu nimic, cu nici o sigla.
Am auzit de la prieteni ca la ei pe strada au venit de la PDL si le-au dat pungi cu textile ... oamenii le-au luat. Dupa 20 de minute, au venit si de la PSD cu pungi ... cu cate un radio. Oamenii le-au luat si pe astea.
Si fiecare a votat tot cu cel pe care doreau ei. Astia de mi-au povestit l-au votat pe Basescu...
Toate partidele au facut genul asta de mita electorala. Absolut toate. Cele mari. Alde Becali si CVT, pripasii ... n-am auzit ...

Daca ar fi sa ma plateasca cineva pe mine pentru cat m-am luptat aici pe forum pentru Basescu, as deveni bogat ... foarte bogat.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:25

De la: 9am169900, la data 2009-12-07 09:19:37
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-05 14:50:57INCEPAND DE MAINE SERA DRAGI geONANISTI VETI VENI SLUGARNICI SA CIUGULITI SI VOI FIRMITURI DIN PALMA LUI BASESCU !

mai -mai ,cum gura pacatosului vorbeste adevarul : SA CIUGULITI SI VOI DIN PALMA LUI BASESCU ! ciuguliti voi si ptr. noi ; noi Nu mai vrem sa ciugulim din palma nimanui ! vrem ca-n tara asta sa guverneze LEGEA nu bunul plac si "milostivenia" unuia si altuia !
SLUGARNICI SUNTETI VOI MA.. TOTI SLUGILE LU BASESCU MANCATI RESTURILE LUI,SUNTETI NISTE PUPINCURISTI. RUSINE SA VA FIE!! POATE O SA NE MEARGA NOUA RAU DAR MACAR AM RAMAS CU DEMNITATEA MA DAR VOI NU STITI CE E AIA VOI SUNTETI NISTE PARAZITI PE SPATELE POPORULUI.... NOI NU NE UMILIM IN VATA UNUI GAOZAR

Esti cam jigodiuta, matale, bre ...
Jigodie demna, ce sa spun.
Hai, mars de-aici ...

mihesan_ioan

11 mesaje
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:26

VOI STITI CUM NE CREDE BASESCU?...........CA SANTEM BETIVII LUI DE MARINARI IAR EL ESTE MARINARUL SEF..............POPEI! SI NE COMANDA CUM VREA EL SI NOI JUCAM ESTE CEL MAI MARE MINCINOS!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:30

De la: Silviu, la data 2009-12-07 09:18:23
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-07 09:09:05De ce sa te bucuri? Ca va calca in picioare tot ce i s-a opus? ca va declansa alegeri anticipate, etc, etc, ect
Da, traiasca haosul!

Citeste constitutia ...
Daca parlamentul nu voteaza propunerile presedintelui pentru prim-ministru, asta este, se fac alegeri anticipate.

Sunt trei variante:
1)Basescu isi va face rapid majoritate parlamentara si isi va pune guvern.
2)Se va ajunge la alegeri anticipate.
3)Se va schimba rezultatul de acum al alegerilor .

1)Eu unul,cinstit vorbind nici nu imi pun problema de alegeri anticipate deoarece imi dau seama cati... Miron Mitrea vor trece rapid in barca presedintelui .Nu cred ca se va ajunge la alegeri anticipate ci se va merge pe o combinatie de recompense si amenintari care sa ii asigure o majoritate parlamentara.
2)Dupa eventualele alegeri anticipate ce anume se va schimba?PDLul nu va obtine peste 50% ca sa aiba majoritatea parlamentara asa ca ne intoarcem la cazul 1 .
3)Numaratoarea nu s-a terminat ,vedeti sa nu patiti si voi ce au patit aseara ceilalti.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:31

De la: Dorinel, la data 2009-12-06 22:23:01Hai ... noapte buna !!! Ma duc sa scot cuburile de frigider ... si sa ...
Asa este in viata, unul castiga, altul mai pierde ...
Singura mea dorinta este ca toti romanii sa o duca mai bine, indiferent de simpatiile lor politice .

REZULTATE PARIALE: Bsescu 50,43%, Geoan 49,57%

Oana Dan
Luni, 07 Decembrie 2009

Candidatul la preedinie Traian Bsescu conduce n cursa electoral cu 50,43% din numrul voturilor exprimate, n timp ce Mircea Geoan a obinut 49,57%, dup numrarea voturilor din 95,40% din secii, anun Biroul Electoral Central (BEC). La al doilea tur al alegerilor prezideniale s-au prezentat la urne 57,94% din romnii cu drept de vot. n favoarea lui Bsescu s-au pronunat 5.091.432 de alegtori, n timp ce pentru Mircea Geoan au optat 5.004.506 ceteni cu drept de vot. BEC va anuna din nou rezultate la ora 11.00.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:32

De la: 9am169900, la data 2009-12-07 09:19:37

nu va bucurati BA(sex)cienilor,pupala-ti in dos cand va avea cea mai crunta d......

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Pt. Silviu
Hai fii serios! stim cu totii ca a facut propunerile acelea in bataie de joc pentru a nu fi acceptate...Daca nu te-as vedea exaltat, as crede ca esti naiv

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

De la: Silviu, la data 2009-12-07 09:23:57
De la: 9am169900, la data 2009-12-07 09:15:00CE TE BUCURI MA??? TE-A PLATIT SI PE TINE??? TE-A MITUIT??? CAT TI-A DAT?? 50LEI

Nu, din pacate nu m-a platit nimeni. Pe la mine pe strada n-a venit nimeni cu pungi cu nimic, cu nici o sigla.
Am auzit de la prieteni ca la ei pe strada au venit de la PDL si le-au dat pungi cu textile ... oamenii le-au luat. Dupa 20 de minute, au venit si de la PSD cu pungi ... cu cate un radio. Oamenii le-au luat si pe astea.
Si fiecare a votat tot cu cel pe care doreau ei. Astia de mi-au povestit l-au votat pe Basescu...
Toate partidele au facut genul asta de mita electorala. Absolut toate. Cele mari. Alde Becali si CVT, pripasii ... n-am auzit ...

Daca ar fi sa ma plateasca cineva pe mine pentru cat m-am luptat aici pe forum pentru Basescu, as deveni bogat ... foarte bogat.
DA A DAT SI PSD-UL BRICHETE SI PIXURI DAR NU I-A DUS PE OAMENI CU MICROBUZELE LA VOT SI NICI NU I-AU ASTEPTAT IN FATA SEDIULUI CU BANI K SA II PLATEASCA PT VOT. EU NU AM NIMIC CU TINE PERSONAL AM CU CEI PE CARE TU II SUSTII CU ATATA INVERSUNARE. DECI FAZA CU BANII AM VAZUT-O CU OCHII MEI NU O SPUN DIN AUZITE.

Fisherman

3 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:37

Intr-adevar, ar fi trebuit sa fie mai rezervati. Sondajele erau in marja de eroare si nu au luat in considerare voturile din strainatate. Pentru asa le dedic o melodie: www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:40

Dupa toate prostiile electorale ale lui Geoana si a echipei sale, victoria previzibila . 5 ani acum se poate gindi la pusca si cureaua lata varianta PSD.

Fisherman

3 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:41

De la: mestecenilor, la data 2009-12-07 09:40:05Dupa toate prostiile electorale ale lui Geoana si a echipei sale, victoria previzibila . 5 ani acum se poate gindi la pusca si cureaua lata varianta PSD.

Cum poti sa spui ca era previzibila cand diferenta a fost atat de mica? Stiu, ne bucuram ca a castigat Base dar nu trebuie sa fim fanatici. Nicidecum previzibil.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:42

De la: vaneamarin, la data 2009-12-07 09:30:58
Da, traiasca haosul!

Citeste constitutia ...

Sunt trei variante:

1)Eu unul,cinstit vorbind nici nu imi pun problema de alegeri anticipate deoarece imi dau seama cati... Miron Mitrea vor trece rapid in barca presedintelui .Nu cred ca se va ajunge la alegeri anticipate ci se va merge pe o combinatie de recompense si amenintari care sa ii asigure o majoritate parlamentara.
2)Dupa eventualele alegeri anticipate ce anume se va schimba?PDLul nu va obtine peste 50% ca sa aiba majoritatea parlamentara asa ca ne intoarcem la cazul 1 .
3)Numaratoarea nu s-a terminat ,vedeti sa nu patiti si voi ce au patit aseara ceilalti.

Ca de obicei, esti cel mai lucid. Uitasem cat de versatili sunt TOTI incepe un show al noilor ,,principii'' sau ..votul meu va conta?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:44

De la: Fisherman, la data 2009-12-07 09:37:34Intr-adevar, ar fi trebuit sa fie mai rezervati. Sondajele erau in marja de eroare si nu au luat in considerare voturile din strainatate. Pentru asa le dedic o melodie: www.youtube.com/watch?v=0jUI4GQldl0

Este clar si extrem de simplu motivul pentru care toate exitpollurile au fost "manarite " aseara.Dupa ce serbezi o victorie este destul de dificil sa mai pretinzi ca alegerile au fost fraudate.Este la mintea cocosului ca este foarte putin probabil ca PRINCIPALELE TREI institute importante de sondare sa dea rezultatele practic inversate.O manevra securista intr-adevar stralucita ca miscare.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:52

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-07 09:42:39
De la: vaneamarin, la data 2009-12-07 09:30:58
Da, traiasca haosul!

Citeste constitutia ...

Sunt trei variante:

Ca de obicei, esti cel mai lucid. Uitasem cat de versatili sunt TOTI incepe un show al noilor ,,principii'' sau ..votul meu va conta?

Nu ma pretind lucid pe acest forum(nu sariti,toti astia care facem politica pasional-deci cam toti de pe acest forum- nu suntem buni ca... modele de luciditate),un om lucid judeca lucrurile cu calm ,la rece,fara patima.Eu unul nu pot face asta in privinta lui Basescu care mie imi pare UN DEZASTRU PENTRU ROMANIA.Admit insa ca este posibil ca majoritatea populatiei Romaniei sa gandeasca altfel decat mine.Nici macar nu ar fi ceva nou ,asa am patit mereu de la Revolutie pana acum exceptie alegerile din 1996...

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:05

De la: 9am169900, la data 2009-12-07 09:32:47
De la: Silviu, la data 2009-12-07 09:23:57

DA A DAT SI PSD-UL BRICHETE SI PIXURI DAR NU I-A DUS PE OAMENI CU MICROBUZELE LA VOT SI NICI NU I-AU ASTEPTAT IN FATA SEDIULUI CU BANI K SA II PLATEASCA PT VOT. EU NU AM NIMIC CU TINE PERSONAL AM CU CEI PE CARE TU II SUSTII CU ATATA INVERSUNARE. DECI FAZA CU BANII AM VAZUT-O CU OCHII MEI NU O SPUN DIN AUZITE.
desi sambata campania electorala era oficial si legal incheiata, actiunile de campanie erau in toi, filiala din Alba a PD-L distribuind in centrul orasului Alba-Iulia, chiar prin intermediul presedintelui sau, Mircea Hava, peste 2.000 de pachete cetatenilor.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:13

De abia acum vom vedea adevarata miza a alegerilor ...
Si multi se vor reorienta ...
Foarte multi.
Ca Geoana in 96 cand i-a scris lui Constantinescu ...
Si multi vor pretinde ca i-au sbminat pe PSD-sti din ...interior.
Si ... dintre ei, multi vor fi crezuti.
Spre surpriza mea, Vanea pare cel mai echilibrat in aprecierea gustului amar al infrangerii ...
Mai sunt si din cei care o tin pe-a lor ...
Vad pe una care a vazut cu ochii ei (de parca ar fi putut vedea cu ai altcuiva) cum a facut si a dres PDL-ul. Stai linistita cucoana, au mai fost si altii care au vazut "cu ochii lor" ce a facut PSD-ul si PNL-ul.
Iar toata tara, a putut vedea "cu ochii ei" ce-a facut realitatea si antena3 de luni de zile. Si strainatatea.
Si noi, sustinatorii lui Basescu.
Numai cei ca tine au vederea selectiva: vad numai ce le place !

Si veti vedea ca Basescu se va tine de cuvant !
10 % daca face din tot ce a promis, o sa ne fie mai bine, noua astora de jos....

Acum sunt curios daca Geoana va demisiona din functia de sef al PSD ?
Si Crin din fruntea PNL !
Asa ar face niste oamneni de bun-simt, ca cei occidentali, care, impreuna, chiar ajutati si de multi altii, n-au fost in stare sa invinga un singur om ...
Altfel spus, dupa aritmetica ticaloasa pe care o practicau pana de curand sustinatorii lui Geoana, din cei care s-au prezentat la vot, din cei 66% ai coalitiei semnate si parafate pe la Timisoara si prin alte parti, NU l-au votat toti pe Geoana !
Conform alegerilor prezidentiale, majoritatea sustinatoare a lui iohanis devine iligitima, NU mai reprezinta vionta romanilor asa cum clamau peste tot.
Mi se pare ca alegerile anticipate ar fi solutia cei mai corecta ! Alegerile parlamentare anticipate.
Cam asa mi se pare mie ca se mai pot interpreta rezultatele acestor alegeri !
Sa vedem daca demisioneaza cei doi.
Daca au bun-simt.
Daca au onoare ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:17

Veti vedea ca foarte multi PSD-isiti si PNL-isti vor migra la PDL ...
Din interes.
Banul le e mai drag decat orice principiu.

Sa-l vedem pe Patriciu, nici o televiziune de afara n-a dat imaginile cu batausul de Basescu. Si cred ca l-au examinat mai intai, macar sumar ...

Sa-i vedem pe cei de la realitatea cum o cotesc cal la Ploiesti ....
Deja aveau niste mutre de inmormantare.
Aseara mai aveau putin si-l omorau pe Turcescu ...si pe Pora.

Fisherman

3 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:18

De la: Silviu, la data 2009-12-07 10:13:26
Altfel spus, dupa aritmetica ticaloasa pe care o practicau pana de curand sustinatorii lui Geoana, din cei care s-au prezentat la vot, din cei 66% ai coalitiei semnate si parafate pe la Timisoara si prin alte parti, NU l-au votat toti pe Geoana !
Conform alegerilor prezidentiale, majoritatea sustinatoare a lui iohanis devine iligitima, NU mai reprezinta vionta romanilor asa cum clamau peste tot.
Mi se pare ca alegerile anticipate ar fi solutia cei mai corecta ! Alegerile parlamentare anticipate.

Este eronata logica. Parlamentarii au fost alesi uninominal si nu au promis ca il pun pe Johanis prim ministru sau dau presedinte din partidul lor. De ce sa fie alegeri anticipate? Mai intai trebuie modificata constitutia si votata prin referendum. Dupa aceea sa fie facute alegeri parlamentare, preferabil la termen.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:24

De la: Fisherman, la data 2009-12-07 10:18:49

Este eronata logica. Parlamentarii au fost alesi uninominal si nu au promis ca il pun pe Johanis prim ministru sau dau presedinte din partidul lor. De ce sa fie alegeri anticipate? Mai intai trebuie modificata constitutia si votata prin referendum. Dupa aceea sa fie facute alegeri parlamentare, preferabil la termen.

Pentru tine, alegerile astea n-au insemnat nimic ?
Nu intelegi chiar nimic din ce scriu eu aici ?
Adica o sa voteze parlamentul pe Negoita ?
Asta inteleg ...
Sau pe altcineva pe care-l propune Basescu ?
Adica invinsilor de azi n-o sa le pese in continuare de ce vrea poporul asta, ci numai si numai de ce vor ei ?
Si zici ca sunt legitimi ca au fost alesi uninominal ?
Dar, mai uninominal ca alegerea presedintelui ?
Adica mafia asta din parlament e mai legitima decat presedintele ?
Mai, fugi de-aici ...

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:27

Bunica mea a primit 3 aparate de radio dar a votat cu Basescu(''Sa le mai taie,maica,din pensiile nesimtite'').Deci, nu stiu cat de mult au contat 'atentiile' preelectorale la cei hotarati.Voturile negative ale nehotaritilor vor face diferenta.
Vom vedea cine va bea sampanie si cine-si va linge ranile...

Fosta membra 9am.ro

43 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:28

De la: Silviu, la data 2009-12-07 10:17:53Veti vedea ca foarte multi PSD-isiti si PNL-isti vor migra la PDL ...
Din interes.
Banul le e mai drag decat orice principiu.

Sa-l vedem pe Patriciu, nici o televiziune de afara n-a dat imaginile cu batausul de Basescu. Si cred ca l-au examinat mai intai, macar sumar ...

Sa-i vedem pe cei de la realitatea cum o cotesc cal la Ploiesti ....
Deja aveau niste mutre de inmormantare.
Aseara mai aveau putin si-l omorau pe Turcescu ...si pe Pora.

Asa este Silviu! Oamenii se agita atat pt.nimic! Ei, orice culoare politica va fi , o sa o duca bine iar noi tot rau o sa o ducem....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:31

De la: Fisherman, la data 2009-12-07 10:18:49

Ai tupeu mare si tu sa afirmi ca n-au vorbit despre liniste toata campania asta electorala, despre Iohanis ca solutie de iesire din criza, despre ce-o sa faca si se-o sa dreaga ...
Imi pari chiar tampit de-a binelea sa treci peste toate astea cu atata usurinta.
Vorbeau astia din monstruoasa coalitie de azi despre Iohanis cand au fost alesi ?
Nu ! Vorbeau si atunci despre "Huo, Basescu !" si atat ...
Povestea cu Iohanis a aprut dupa ce l-au dat jos pe Boc.
Daca tu esti tampit sau tupeist, nu te legana pe iluzia ca si noi suntem la fel ...
Parlamentul, toti cei care au luptat impotriva lui Basescu IN HAITA, nu mai au aceeasi legitimitate AZI !

Sa nu intelegi asta, trebuie sa fi retard, sau sa ai un obraz ... de foca.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:32

De la: xyz, la data 2009-12-07 10:27:02Bunica mea a primit 3 aparate de radio dar a votat cu Basescu(''Sa le mai taie,maica,din pensiile nesimtite'').Deci, nu stiu cat de mult au contat 'atentiile' preelectorale la cei hotarati.Voturile negative ale nehotaritilor vor face diferenta.

De ce n-ati anuntat ca se dau aparate de radio? Aveam si eu nevoie, daca merg cu baterii
Ce lume rea!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:32

Adio impozit progresiv!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:33

De la: xyz, la data 2009-12-07 10:27:02Bunica mea a primit 3 aparate de radio dar a votat cu Basescu(''Sa le mai taie,maica,din pensiile nesimtite'').Deci, nu stiu cat de mult au contat 'atentiile' preelectorale la cei hotarati.Voturile negative ale nehotaritilor vor face diferenta.

Bunica ta e o femeie desteapta ...
Are inteligenta lui Pristanda. Pupa-l in bot si papa tot ...
A primit ce i s-a dat ... n-a cerut nimanui nimic.
Dar a votat dupa cum a crezut ea.
Cinste ei !
Si multi au facut ca ea !

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 10:34

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-07 10:32:16

De ce n-ati anuntat ca se dau aparate de radio? Aveam si eu nevoie, daca merg cu baterii
Ce lume rea!

Doar stii ca aparatele le-a dat PSD-ul...

Pagini: << 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: