Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:09
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:20
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Valy
27 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:28
 BASESCU . E mai bine sa il felicitam noi, dacat sa se felicite singur si........ degeaba.
Cat despre Vadim sa stearga singur cu el podeaua nu cu Basescu cum a spus.Vadim tie ti-am pregatit ceva frumos  si la gara sa faci ordine.
|
9am034561
10 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:32
De la: ROLUI2003, la data 2009-12-07 14:09:28Mai bine Pdl decat Psd... O sa vedem mai tarziu- cam intr-un an jumate zic eu, maxim, daca e asa. Vad ca nu v-ati saturat de cei 5 ani de Basescu care au fost mai rai decat toti cei 20 de ani de Psd-isti si Pnl-isti la un loc, dar o sa va saturati curand. Mai bine ca a iesit Basescu ca o sa se convinga si fanaticii care il iubesc doar pentru ca nu suporta Psd-ul ca mai bine isi muscau limba! Cine este electoratul lui Basescu? O parte sunt acei anti-psd-isti care nu pot sa treaca peste era Iliescu si sa vada ca alianta PNL- PSD putea trece dincolo de Iliescu (care recunosc, nici mie nu-mi place si care are la activ multe datorii fata de tara), iar pe de alta parte sunt acei milogi care s-au manjit pentru banii dati de Basescu, pentru o galeata si o pereche de cizme sau niste haine second hand dat "din bunatate"... Poate la oras nu s-a vazut la fel, insa trebuia sa vedeti campania din zona rurala unde ura si mita sunt cuvintele care pot descrie e a facut PDL-ul in aceasta campanie. Am avut de ales intre doua rele si am ales!
Ce a zis si a facut Basescu timp de ani ani ca presedinte si timp de o luna de campanie? Sunt curioasa ce au inteles cei care il iubesc atat de mult ca eu, sincer. nu am auzit decat "comunistii din psd"(ulterior a renuntat, ca trecutul sau e mai comunist decat tot psd-ul la un loc) si "mogulii care s-au imbogatit subit in timpul psd-ului" (fara a-i mentiona deloc pe membrii familiei sale, de la mic la mare, pe domnul Cocos si stimata doamna Udrea, pe Videanu si bordurile sale, pe dl Boc si asa mai departe care in 5 ani de zile au ajuns la averi colosale; ori daca astia nu au televiziuni nu intra in categoria moguli).
A, si au mai fost cateva vorbe despre "o sa fac acum, in mandatul asta, ce v-am promis acum 5 ani", insa nimic despre "de ce n-am facut nimic in astia 5 ani"!
In fine, nu ma deranjeaza foarte tare ca nu a facut nimic si ca i-a imbogatit pe cei din jurul lui. Aceeasi reteta au avut-o si cei dinaintea lui si cu siguranta ar fi avut-o si cei care ar fi putut sa urmeze. Ceea ce ma deranjeaza la Traian Basescu este diabolismul lui fantastic si modul subtil de a se impune ca dictator: cu vorbe si comportamente care prind la cei naivi, ascunzand astfel lucruri grave ce vor deveni din ce in ce mai evidente in urmatorul mandat (de la ascultarea si urmarirea tuturor romanilor, de la inlocuirea tuturor directorilor si sefilor din functii publice cu "oameni de incredere", de la cumpararea aproape pe fata fara nicio remuscare a oamenilor pentru a vota, de la taxarea tuturor celor care nu sunt cu el prin diverse mijloace si pana la a minti un popor intreg cu seninatate si cu mana pe Biblie- de fapt aici nu a mintit, ci a jurat drept, doar ca nu a raspuns la intrebarea care i-a fost adresata- sau pana la semana doar ura si scandaluri in jurul sau spalandu-se apoi senin pe maini de orice acuzatie). Si lista poate continua. O sa ajungem ca pe vremea inchizitiei, insa va fi cam tarziu cand ne vom da seama cu adevarat 9sau cand se vor tezi toti). Priviti mai atenti in jur si mai vorbim.
Sunt curioasa doar atat: cei de aici care tineti cu Basescu, in afara de faptul ca nu va place PSD-ul si mogulii, ce mesaj al lui Basescu v-a motivat sa il votati? Care este macar un singur lucru extraordinar pe care l-a facut acest om pentru Romania si pentru romani in 5 ani de zile si un singur lucru nou pe care a promis ca il va face in noul mandat si stiti sigur ca il va face?
Ne vedem la OTV si la Taraf cu Guta si Salam!
2003-ai dreptate,macar ar fi trebuit sa dam o sansa omului mircea geaona si omului klaus iohanis,nici nu pot sa ma gandesc ce va fi in tara:jaf pe fata,controale peste controale de la diferite institutii care ma de care puse pe capatuiala sub obladuirea partidului,oameni care nu au nici o treaba cu domeniul respectiv,pusi sa il conduca,vendete si lista poate continua.ne meritam soarta.nu sunt psd-ista sau idn alt partid,sunt o apolitica convinsa,dar pur si simplu mi-e groaza de ce se va intampla.21.12.2012 incepe din dec 2009.DUMNEZEU SA NE AJUTE,daca ne-o mai suporta.
mihaela
|
|
|
ROLUI2003
2 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:34
doar raspunsuri in stilul si limbajul lui basescu... Insa niciun raspuns la intrebarea mea dinainte: in afara de "psd" (desi are un trecut mai comunist decat ei) si "moguli" (videanu, cocos, diaconescu, udrea, fiicele sale si intreaga familie etc nu intra aici bineinteles) ce ati inteles din mesajul lui Basescu?
numiti un singur lucru extraordinar pe care l-a facut timp de 5 ani pentru romani si pentru Romania?
Sau macar un lucru pe care a zis ca o sa il faca?
unul macar?!
Ca nu sunt buni nici aia, nici ceilalti asa e, dar Basescu e pe langa hot, si comunist si dictator, doar ca are un comportament si un limbaj de "om popular".. Pai asa suntem noi, romanii?!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:36
De la: alehin, la data 2009-12-06 20:53:35De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%
UNDE ESTE BARCA ?
Dom'le GIOANA al tau poate sa aiba si 90 % important e ca GEOANA sa aiba cat ii doresc eu ...adica ce face Base la baie ...ca tot zici tu ca-i,, stricat la stomac.,,,
exact de asta o sa avem cu toti parte in urmatorii 5 ani si incerc o mica satisfactie sinucigasa : ca-i vom mirosi impreuna basele lui si deja va aud in minte jelaniile : vaaai,da' n-am stiut ! vaiii ,cum ne-am putut insela? vai si valeu si haracan de noi ! ticalosilor ,ati nenorocit o tara si viitorul ei ! nefericitilor !
Ceausescule,fii mindru de copiii epocii de aur ,astia-s ! si din dor de tine l-au votat pe unul exact ca tine !
|
9am034561
10 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:39
De la: eu__, la data 2009-12-07 14:29:27Am ajuns sa traiesc una din cele mai mari dezamagiri . Nu ma asteptam ca un popor ce a trecut prin atatea probleme sa nu deschida ochii in ultimele clipe si sa dea o sansa mai buna Romaniei . Pacat. Pentru prima oara am plans la aflarea unor rezultate pe plan politic. Oameni buni (admiratori ai d-nului Basescu) veti regreta!!! Mi-e scarba numai cand il vadSA TRAITI BINE.. Am simtit pe pielea noastra ce bine am trait in ultimii ani. In nici un an nu am vazut ca acum, oameni ce se rugau cu lacrimi in ochi sa scape de acest domn.. prieteni ce sunt constienti ca vor ajunge someri din ianuarie. Singura lor speranta era..schimbarea.
D-nule Basescu, sa tineti minte un lucru: Multi vom pleca din tara!! Inca 5 ani fara posibilitatea de a avea un loc de munca sigur, posibilitatea de a-ti cumpara o casa, de a trai decent si fara frica ..
Sunt multi tineri si nu numai ce-mi vor da dreptate. Oameni buni, ce sa mai fac in tara asta??? TARA TUTUROR POSIBILITATILOR SI A DEZAMAGIRILOR!!!!!!
Imi pare rau ca zic asta, dar abia astept sa plec din tara
vom ajunge o tara de asistati,vai capul nostru,copii ne vor pleca afara pt.ca aici nu mai au nici o sansa,noi ne vom pune streangul de gat pentru ca altii SA TRAIASCA BINE.MI-E SILA.ce se intampla cand intra o tara in faliment?ne cumpara altii cu totul?nu mai permite guvernantilor nostri sa conduca?daca este asa vreau sa intre romania in faliment,macar sa nu le mai vad mutrele nenorocite si ipocrite.
mihaela
|
|
|
9am034561
10 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:43
De la: ROLUI2003, la data 2009-12-07 15:34:25doar raspunsuri in stilul si limbajul lui basescu... Insa niciun raspuns la intrebarea mea dinainte: in afara de "psd" (desi are un trecut mai comunist decat ei) si "moguli" (videanu, cocos, diaconescu, udrea, fiicele sale si intreaga familie etc nu intra aici bineinteles) ce ati inteles din mesajul lui Basescu?
numiti un singur lucru extraordinar pe care l-a facut timp de 5 ani pentru romani si pentru Romania?
Sau macar un lucru pe care a zis ca o sa il faca?
unul macar?!
Ca nu sunt buni nici aia, nici ceilalti asa e, dar Basescu e pe langa hot, si comunist si dictator, doar ca are un comportament si un limbaj de "om popular".. Pai asa suntem noi, romanii?! se pare ca da.sau mai bine zis au furat ca-n codru,nici de aste nu mai avem.  si satana va sta in varful tronului si-si va rade de noi pana la urmatoarele alegeri.
mihaela
|
|
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:52
Florine ,ar trebui sa mergi la idolul tau Geoana prostanacul sa-ti cumpere si tie un cod al bunelor maniere ,ca poate numai asa vei retine ca trebuie sa-i respecti pe ceilalti si optiunile lor . Asa cum tu ai motivele tale sa il sustii pe prostanac tot asa ceilalti au motivele lor sa il sustina pe Basescu.Fiecare cetatean cu drept de vot are dreptul la propria exprimare .Numai in perioada stalinista comunista nu aveam dreptul la o alegere libera prin vot secret . De ce vrei sa nu avem optiuni electorale ????De ce trebuie sa mimam ca votam ???Generatia mea a mimat destul de multe voturi electorale cu un singur personaj pe buletinul de vot si acel era CeausescuDe ce ,cei care nu au optiunile tale crezi ca sunt prosti ????AM IMPRESIA CA IN TINE ZACE UN MARE DICTATOR COMUNIST STALINIST . Dragule , dute in Italia si tara iti va fi recunoscatoare .Nu are nevoie de personaje scandalagii precum ;Ponta , Gadea ,Stan. Banicioiu. Vranceanu Firea ,Vadim T.,Iliescu,,Ursu ,Tatulici.Prelipceanu , Dumitrescu ,Dinescu, ciocanitoarea Lavinia Sandru .Olguta Vasilescu .Crin Antonescu. Orban. etc....etc.......
drum bun cale batuta
M
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:57
Sper sa nu aveti dreptate......dar cine se alatura de Iliescu a kkt miroase ! Cum poti cucoana ierta mortii de pe 13-15 iunie ? Daca aveai in familie un copilas omorat de bunicuta PSDista puteai ierta? Cat timp voi trai eu nu dau votul meu partidului PDSR PSD sau cum dracului se va mai numi ! Pacat de PNL dar asta e !
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:58
De la: gabigabi, la data 2009-12-07 15:36:12De la: alehin, la data 2009-12-06 20:53:35De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%
UNDE ESTE BARCA ?
Dom'le GIOANA al tau poate sa aiba si 90 % important e ca GEOANA sa aiba cat ii doresc eu ...adica ce face Base la baie ...ca tot zici tu ca-i,, stricat la stomac.,,,
exact de asta o sa avem cu toti parte in urmatorii 5 ani si incerc o mica satisfactie sinucigasa : ca-i vom mirosi impreuna basele lui si deja va aud in minte jelaniile : vaaai,da' n-am stiut ! vaiii ,cum ne-am putut insela? vai si valeu si haracan de noi ! ticalosilor ,ati nenorocit o tara si viitorul ei ! nefericitilor !
Ceausescule,fii mindru de copiii epocii de aur ,astia-s ! si din dor de tine l-au votat pe unul exact ca tine !
NU STIAM CA ROMANIA ARE POETI ASA BUNI CA TINE.."si din dor de tine l-au votat pe unul exact ca tine"(ASTA DA RIMA CHINUITA)...HAHA POETI DE TRANZIT.. DACA VA COBORATI LA  MINTEA LUI SI ATI AJUNS SA COMENTATI "!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%" NICI NU MA MIRA DE CE LUMEA NU VA VOTAT.........SA NU UITATI CA CUALITAI VOASTRA E FORMAT DIN TIGANI ,UNGURI ,HOTI,SI DEASTEA CU MULTA INCULTURA
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:00
De la: olgagritco, la data 2009-12-07 13:11:42dragule, firmele au falimentat nu ca basescu e presedinte dar e criza financiara internationala nu doar in unica rominie, asa ca nu d a vina pe cineva, mai informeaza-te si tu un pic si nu d a cu gunoi in fintina din care bei apa...mult succes.
p.s. si ma bucur ca basescu in sfirsit e presedinte, asa a vrut dumnezeu si noi, rominii de peste tot !!
da, asa a vrut Dumnezeu,zici tu ,desi mai curind dracu'si-a bagat coada cu minciuna,furt si inselaciune si sti de ce ? pentru ca avem o datorie de Singe de platit ! singe varsat in ziua de Craciun ,de catre Burghezia Rosie ....nu stii cine sunt astia ? unul dintre ei : basescu ! Romania avea posibilitatea sa-si construiasca o alta soarta ; sa-si plinga mortii din 89 ; sa-si ceara iertare ptr Crima si sa-l refuze pe cel care ,si el ,a pus umarul la Sistemul comunist ! n-a facut-o si pedeapsa vine ,caci CAINTA Sincera putea fi salvatoare ! vom culege ce am semanat : lacrimi,durere,tristete si un viitor sumbru !
|
Fosta membra 9am.ro
149 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:06
De la: gabigabi, la data 2009-12-07 16:00:40De la: olgagritco, la data 2009-12-07 13:11:42dragule, firmele au falimentat nu ca basescu e presedinte dar e criza financiara internationala nu doar in unica rominie, asa ca nu d a vina pe cineva, mai informeaza-te si tu un pic si nu d a cu gunoi in fintina din care bei apa...mult succes.
p.s. si ma bucur ca basescu in sfirsit e presedinte, asa a vrut dumnezeu si noi, rominii de peste tot !!
da, asa a vrut Dumnezeu,zici tu ,desi mai curind dracu'si-a bagat coada cu minciuna,furt si inselaciune si sti de ce ? pentru ca avem o datorie de Singe de platit ! singe varsat in ziua de Craciun ,de catre Burghezia Rosie ....nu stii cine sunt astia ? unul dintre ei : basescu ! Romania avea posibilitatea sa-si construiasca o alta soarta ; sa-si plinga mortii din 89 ; sa-si ceara iertare ptr Crima si sa-l refuze pe cel care ,si el ,a pus umarul la Sistemul comunist ! n-a facut-o si pedeapsa vine ,caci CAINTA Sincera putea fi salvatoare ! vom culege ce am semanat : lacrimi,durere,tristete si un viitor sumbru !
CE COMENTARIU SUMBRU  SIGUR NU FACI PARTE DIN GENERATIA emo?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:12
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-07 15:58:55De la: gabigabi, la data 2009-12-07 15:36:12De la: alehin, la data 2009-12-06 20:53:35De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%
UNDE ESTE BARCA ?
NU STIAM CA ROMANIA ARE POETI ASA BUNI CA TINE.."si din dor de tine l-au votat pe unul exact ca tine"(ASTA DA RIMA CHINUITA)...HAHA POETI DE TRANZIT.. DACA VA COBORATI LA MINTEA LUI SI ATI AJUNS SA COMENTATI "!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%" NICI NU MA MIRA DE CE LUMEA NU VA VOTAT.........SA NU UITATI CA CUALITAI VOASTRA E FORMAT DIN TIGANI ,UNGURI ,HOTI,SI DEASTEA CU MULTA INCULTURA
auzi,mai scorpionule,chiar ca te inteleg de ce-l placi : corb la corb,nu-si scoate ochii....dar vezi ca te-ai inselat : tiganii cu regele/imparatul si bercea mondialul, cu guta si manelistii si cocalarii tarii asteia ,sunt votantii vostri ! cit despre incultii de noi, mai uita-te o data la cit de corect ai scris tu.....asta asaaa, ptr.o oarecare corectitudine !
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:12
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-07 16:06:13De la: gabigabi, la data 2009-12-07 16:00:40De la: olgagritco, la data 2009-12-07 13:11:42dragule, firmele au falimentat nu ca basescu e presedinte dar e criza financiara internationala nu doar in unica rominie, asa ca nu d a vina pe cineva, mai informeaza-te si tu un pic si nu d a cu gunoi in fintina din care bei apa...mult succes.
CE COMENTARIU SUMBRU SIGUR NU FACI PARTE DIN GENERATIA emo? dar pana acum nu basescu a fost presedinte?omul care a adus circul gratuit pe micile ecrane,el fiind claunul.......
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:21
De la: gabigabi, la data 2009-12-07 16:12:38De la: ultimulDoN, la data 2009-12-07 15:58:55De la: gabigabi, la data 2009-12-07 15:36:12De la: alehin, la data 2009-12-06 20:53:35De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%
UNDE ESTE BARCA ?
NU STIAM CA ROMANIA ARE POETI ASA BUNI CA TINE.."si din dor de tine l-au votat pe unul exact ca tine"(ASTA DA RIMA CHINUITA)...HAHA POETI DE TRANZIT.. DACA VA COBORATI LA MINTEA LUI SI ATI AJUNS SA COMENTATI "!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%" NICI NU MA MIRA DE CE LUMEA NU VA VOTAT.........SA NU UITATI CA CUALITAI VOASTRA E FORMAT DIN TIGANI ,UNGURI ,HOTI,SI DEASTEA CU MULTA INCULTURA
auzi,mai scorpionule,chiar ca te inteleg de ce-l placi : corb la corb,nu-si scoate ochii....dar vezi ca te-ai inselat : tiganii cu regele/imparatul si bercea mondialul, cu guta si manelistii si cocalarii tarii asteia ,sunt votantii vostri ! cit despre incultii de noi, mai uita-te o data la cit de corect ai scris tu.....asta asaaa, ptr.o oarecare corectitudine ! Gabi, lasa'i in plata Domnului ! Isi vor plange soarta in ''pumni'' in anul ce va veni.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:23
De la: 9am116760, la data 2009-12-07 14:19:41De la: mytcor, la data 2008-10-13 12:51:22De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:57:54Basescu is the best !
For the romanian people !
Vote for Basescu ! Vote for you !
..." Aici sunt banii dumneavoastra ".! ! ! ...
Sbucur dac-o faci gratuit, atunci chiar c-ai devenit penibil !....nu mai spun nimic despre dracusor, el ,....vai steaua lui !....dar Dv ?!....ce naiba.asta-i idolatrie pe fata conasule, sa traiesti republican de la Ploiesti !...vorba lu' conu' Iancu.
`
 sa stii ca l-ai suparat pe @mytcor cu postarea asta ! el n-a fost niciodata antibasescu .....ci doar "se juca" de' a proB si anti B cu @silviu ca sa provoace la discutie niste fraieri ....eu fiind unul dintre cei care au pus "botul " !
|
aly_remus
1 mesaj
Oras: Botosani
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:28
.....Nu avem ce face..raul a fost facut deja....sunt curios daca domnul Basescu va face intocmai precum a spus intr-o seara...sa dispunea anulare imunitatii parlamentare, inclusiv a presedintelui !!!!....oare va fi cu putinta ???...poate asa o sa fie mai usor de anchetat anumite persoane suspecte de coruptie gen ...FOTA ROMANA, MATUSA TAMARA, ROMPETROL....ETC..ETC.... oricum coruptia e in floare si nu cred ca va fi mari schimbari la nivel naional...ca de altfel nici alte modificari din cate au fost pana acum....deci romani ....." SA TRAITI BINE !!!!!..."
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:29
personajele care au adus circul gratuit pe micile ecrane au fost seara de seara ;Crin Antonescu,Orban , Ponta ,Lavinia andru,Olguta Vasilescu,Dinescu,Vanghelie ,Gadea.Stan,Dumitrescu .Tatulici,Prelipceanu, Vranceanu Firea,si multi alti PSD-sti si PNL-isti care atacau in haita cate un amarat de PDL-istil muscau il sfasiau ca pe vremea lui Nero in arenele romane ,Asta este circul pe care la-ti folosit voi PSD si PNL .
M
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:29
De la: Dorinel, la data 2009-12-07 16:21:43De la: gabigabi, la data 2009-12-07 16:12:38De la: ultimulDoN, la data 2009-12-07 15:58:55De la: gabigabi, la data 2009-12-07 15:36:12De la: alehin, la data 2009-12-06 20:53:35De la: SCONCSUL, la data 2009-12-06 20:49:00De la: alehin, la data 2009-12-06 20:45:59Hai Basescu ....!HAI LA BAIE CA ESTI STRICAT LA STOMAC SI PUTE RAU,GIOANA 56%
UNDE ESTE BARCA ?
auzi,mai scorpionule,chiar ca te inteleg de ce-l placi : corb la corb,nu-si scoate ochii....dar vezi ca te-ai inselat : tiganii cu regele/imparatul si bercea mondialul, cu guta si manelistii si cocalarii tarii asteia ,sunt votantii vostri ! cit despre incultii de noi, mai uita-te o data la cit de corect ai scris tu.....asta asaaa, ptr.o oarecare corectitudine ! Gabi, lasa'i in plata Domnului ! Isi vor plange soarta in ''pumni'' in anul ce va veni.
Dorinele-dorinele,cit de curind vom intra in zona Euro si Ro este falimentara ....la ce s-au gindit oamenii astia,ca la nici-una din intrebarile mele cu ce va fi dupa 7 dec .,n-am primit nici-un raspuns ? n- au vazut / auzit altceva decit pe dragul lor- icoana de inchinat
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:34
De la: 9am096416, la data 2009-12-07 16:29:14personajele care au adus circul gratuit pe micile ecrane au fost seara de seara ;Crin Antonescu,Orban , Ponta ,Lavinia andru,Olguta Vasilescu,Dinescu,Vanghelie ,Gadea.Stan,Dumitrescu .Tatulici,Prelipceanu, Vranceanu Firea,si multi alti PSD-sti si PNL-isti care atacau in haita cate un amarat de PDL-istil muscau il sfasiau ca pe vremea lui Nero in arenele romane ,Asta este circul pe care la-ti folosit voi PSD si PNL . CLAUNUL PRINCIPAL .......marinaroul-securist de.......
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:39
De la: gabigabi, la data 2009-12-07 16:29:57
Dorinele-dorinele,cit de curind vom intra in zona Euro si Ro este falimentara ....la ce s-au gindit oamenii astia,ca la nici-una din intrebarile mele cu ce va fi dupa 7 dec .,n-am primit nici-un raspuns ? n- au vazut / auzit altceva decit pe dragul lor- icoana de inchinat Vom intra pe naibi in zona euro .... in timpul mandatului Traian Basescu 2.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:43
De la: aly_remus, la data 2009-12-07 16:28:33.....Nu avem ce face..raul a fost facut deja....sunt curios daca domnul Basescu va face intocmai precum a spus intr-o seara...sa dispunea anulare imunitatii parlamentare, inclusiv a presedintelui !!!!....oare va fi cu putinta ???...poate asa o sa fie mai usor de anchetat anumite persoane suspecte de coruptie gen ...FOTA ROMANA, MATUSA TAMARA, ROMPETROL....ETC..ETC.... oricum coruptia e in floare si nu cred ca va fi mari schimbari la nivel naional...ca de altfel nici alte modificari din cate au fost pana acum....deci romani ....." SA TRAITI BINE !!!!!..." Vezi sa nu ! A facut el ceva din ce a promis ?!!!
Macar sa dizolve parlamentul si sa se declanseze alegeri anticipate .... dar nici pe asta nu o va face. Numai asa mai putem scapa ... cel putin de ciuma portocalie. Halal.
|
preda_dan2002
11 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:46
dragutza ai creierul spalat,eu stiu cum e basescu si eu sunt marinar dar la polul opus lui.brava lui ca a reusit prin orice mijloace sa castige ,oponentii au ce merita .problema e ca noi romanii nu stiu daca vom reusi sa nu mai avem cultul personalitatii,care se pare ca ne da asa un confort spiritual.daca romania vrea un satrap n-re decat sa si-l aleaga .dar ganditi-va ca nepotismele si intoxicarile astea la nuvel guvernamental fara opozitie credibila si cu autoritate sunt catastrofale pentru asa zisa democratie .exista o vorba printre marinari :nici un om nu e de neinlocuit-numai ca e valabila cand ai principii si directii concrete si corecte
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:48
De la: Dorinel, la data 2009-12-07 16:43:28De la: aly_remus, la data 2009-12-07 16:28:33.....Nu avem ce face..raul a fost facut deja....sunt curios daca domnul Basescu va face intocmai precum a spus intr-o seara...sa dispunea anulare imunitatii parlamentare, inclusiv a presedintelui !!!!....oare va fi cu putinta ???...poate asa o sa fie mai usor de anchetat anumite persoane suspecte de coruptie gen ...FOTA ROMANA, MATUSA TAMARA, ROMPETROL....ETC..ETC.... oricum coruptia e in floare si nu cred ca va fi mari schimbari la nivel naional...ca de altfel nici alte modificari din cate au fost pana acum....deci romani ....." SA TRAITI BINE !!!!!..." Vezi sa nu ! A facut el ceva din ce a promis ?!!!
Macar sa dizolve parlamentul si sa se declanseze alegeri anticipate .... dar nici pe asta nu o va face. Numai asa mai putem scapa ... cel putin de ciuma portocalie. Halal. a promulgat legea salariilor profesorilor , ca dupa aceea sa spuna ca a gresit???? a spus ca-si da demisia in 5 minute dar a mintit a spus ca ne va scoate din criza=minciuna....
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:49
De la: Dorinel, la data 2009-12-07 16:43:28De la: aly_remus, la data 2009-12-07 16:28:33.....Nu avem ce face..raul a fost facut deja....sunt curios daca domnul Basescu va face intocmai precum a spus intr-o seara...sa dispunea anulare imunitatii parlamentare, inclusiv a presedintelui !!!!....oare va fi cu putinta ???...poate asa o sa fie mai usor de anchetat anumite persoane suspecte de coruptie gen ...FOTA ROMANA, MATUSA TAMARA, ROMPETROL....ETC..ETC.... oricum coruptia e in floare si nu cred ca va fi mari schimbari la nivel naional...ca de altfel nici alte modificari din cate au fost pana acum....deci romani ....." SA TRAITI BINE !!!!!..." Vezi sa nu ! A facut el ceva din ce a promis ?!!!
Macar sa dizolve parlamentul si sa se declanseze alegeri anticipate .... dar nici pe asta nu o va face. Numai asa mai putem scapa ... cel putin de ciuma portocalie. Halal.
sa scapam de ciuma portocalie ? cind,acum ?tocmai acum cind e mai intarita ca oricind ? si tine cont ca si de vom avea anticipate,tot bicameral cu 437 si nu 300 va fi,pina la modificarea Constitutiei in acest sens....deci : punct si de la capat !
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:49
De la: preda_dan2002, la data 2009-12-07 16:46:47brava lui ca a reusit prin orice mijloace sa castige ,oponentii au ce merita. Inca o comfirmare a profilului electoratului portocaliu.
|
Sid_the_Sleuth
13 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:50
Super tare... Test: numiti o singura nenorocire produsa de Basescu in cei cinci ani cat a fost presedinte. o singura fapta care a pus in pericol democratia... A... stai asa... parca a incercat sa suspende parlamentul... Nu... Nu, de fapt parlamentul a vrut sa-l suspende pe el fiindca... DE CE a vrut parlamentul sa-l suspende? Hmmm... Stai asa, cine era in parlament si vroia mai abitir sa-l suspende? Geoana? Antonescu? Iliescu? Parca am mai auzit de astia de curand... Johannis nu se raliase inca... A, da si 90% din presa... Mai am o singura intrebare: DE CE? De ce au vrut sa-l suspende, de ce au pornit un razboi total impotriva lui Basescu si nu impotriva ideilor lui? De ce au raliat i-Realitatea TV si Antenele si TVR-ul impotriva lui? DE CE? Cand imi veti raspunde COERENT la intrebarea asta voi vota cu acel candidat care o va face. A, si inca ceva... Unde s-a mai pomenit o alianta liberali-soocial-democrati? Pai, mai oameni buni, astea doua doctrine politice vad diferit lumea dpdv economic. Cam ca ateii vs crestinii. Cum vi s-ar parea o alianta ateo-crestina? Nu v-ar zgandari macar un pic neuronii?
They left without me !
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:51
De la: preda_dan2002, la data 2009-12-07 16:46:47dragutza ai creierul spalat,eu stiu cum e basescu si eu sunt marinar dar la polul opus lui.brava lui ca a reusit prin orice mijloace sa castige ,oponentii au ce merita .problema e ca noi romanii nu stiu daca vom reusi sa nu mai avem cultul personalitatii,care se pare ca ne da asa un confort spiritual.daca romania vrea un satrap n-re decat sa si-l aleaga .dar ganditi-va ca nepotismele si intoxicarile astea la nuvel guvernamental fara opozitie credibila si cu autoritate sunt catastrofale pentru asa zisa democratie .exista o vorba printre marinari :nici un om nu e de neinlocuit-numai ca e valabila cand ai principii si directii concrete si corecte unde ai facut scoala de marina la CONSTANTZA SAU LA GALATZ????
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 16:53
Si acu' dai navala in Romania ca sa traieesti bine.
|
|
|