back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 20:21

Bravo, domnule Basescu, i-ati invins din nou!!! Felicitari!!! I-ati ciuruit pe toti PSD-istii!

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 20:22

Basescu e cel mai tare!!!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 20:27

Daca nu eram UE !!!!!

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 21:19

Peste inca 5 ani topicul asta va avea un milion de pagini !!!

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 22:17

De la: Olivia_R_, la data 2009-12-07 20:21:10 Bravo, domnule Basescu, i-ati invins din nou!!! Felicitari!!! I-ati ciuruit pe toti PSD-istii!
Ti-a ciuruit viitorul ... chimisto !!!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
alexiapop2003

42 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 23:42

lasa o mai ca dc nu iesea basescu nu isi posta pozele astea cu decolteul ala adanc pe aici...dupa fata se vede ca este udrea in persoana........spune-i ca loculo ei este in alt aparte nu aici la politica

De la: Dorinel, la data 2009-12-07 22:17:55
De la: Olivia_R_, la data 2009-12-07 20:21:10 Bravo, domnule Basescu, i-ati invins din nou!!! Felicitari!!! I-ati ciuruit pe toti PSD-istii!

alexiapop2003

42 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 23:45

cred ca ne a ciuruit pe tori ...si asta-i doar inceputul , umreaza inca 5 ani de ciuruiala ....si surprinderea ar fi sa fie afectati tot sustinatirii lui de l-au votat:)))) cei care pt 2mil, 5 mil, sau pt o pg de zahar, faina o sa plateasca niste taxe in plus ca sa si poata recupera basescu banii investiti in campanoe :)))

o sa traim bine si o sa vedem ce urmeaza

De la: alexiapop2003, la data 2009-12-07 23:42:40lasa o mai ca dc nu iesea basescu nu isi posta pozele astea cu decolteul ala adanc pe aici...dupa fata se vede ca este udrea in persoana........spune-i ca locul ei este in alta parte nu aici la politica

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:11

Putina decenta bai tovarasi! Ati luat-o cu prostanacul vostru, asta e!
Acum ciocul mic si vedeti-va de treaba. Ar fi cazul sa lasati oamenii sa lucreze si sa nu mai bagati voi bete in roate!
Daca vreti sa trecem criza puneti osul la treaba!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:17

Oamenii care l-au votat pe Basescu in scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se produc rapid,... si sigur nu se va intampla asta, consecintele vor fi pe masura.
Basescu (si PDL-ul) trebuie sa realizeze ca au fost votati in scarba, nu de drag.
Ma anagajez solemn sa fiu primul speculant al fiecarei mitocanii (si vor fi zi de zi ) din acest moment ale lui Basescu si a PDL-ului, cel putin pe acest forum.
De azi incolo .... voi fii roman anti mitocanie.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:31

De la: gabigabi, la data 2009-12-07 16:00:40
De la: olgagritco, la data 2009-12-07 13:11:42dragule, firmele au falimentat nu ca basescu e presedinte dar e criza financiara internationala nu doar in unica rominie, asa ca nu d a vina pe cineva, mai informeaza-te si tu un pic si nu d a cu gunoi in fintina din care bei apa...mult succes.
p.s. si ma bucur ca basescu in sfirsit e presedinte, asa a vrut dumnezeu si noi, rominii de peste tot !!

da, asa a vrut Dumnezeu,zici tu ,desi mai curind dracu'si-a bagat coada cu minciuna,furt si inselaciune si sti de ce ? pentru ca avem o datorie de Singe de platit ! singe varsat in ziua de Craciun ,de catre Burghezia Rosie ....nu stii cine sunt astia ? unul dintre ei : basescu ! Romania avea posibilitatea sa-si construiasca o alta soarta ; sa-si plinga mortii din 89 ; sa-si ceara iertare ptr Crima si sa-l refuze pe cel care ,si el ,a pus umarul la Sistemul comunist ! n-a facut-o si pedeapsa vine ,caci CAINTA Sincera putea fi salvatoare ! vom culege ce am semanat : lacrimi,durere,tristete si un viitor sumbru !

Si sangele ala il plangi tu? Si mai amesteci si mortii din '89 in ecuatia asta? Dupa ce l-ai periat pe Iliescu pentru meritele lui de mare democrat, pe cel mai mare criminal al Romaniei?
Bine ca a existat un Dumnezeu care nu a permis ticalosia asta! El v-a dat o lectie si eu te-am avertizat ca nu puteti cladi nimic stabil pe minciuna! Acum Dumnezeu sa va dea si minte si sa punem cu totii umarul sa facem ceva in tara asta si sa iesim cu totii din criza.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:34

De la: Dorinel, la data 2009-12-08 00:17:21Oamenii care l-au votat pe Basescu in scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se produc rapid,... si sigur nu se va intampla asta, consecintele vor fi pe masura.
Basescu (si PDL-ul) trebuie sa realizeze ca au fost votati in scarba, nu de drag.
Ma anagajez solemn sa fiu primul speculant al fiecarei mitocanii (si vor fi zi de zi ) din acest moment ale lui Basescu si a PDL-ului, cel putin pe acest forum.

Deocamdata nu ai dovedit decat o minte creata. Daca tu vrei sa continui pe linia asta, treba ta! Ca oi fi si tare important tu pentru tara asta!
Nu ai postat decat niste aiureli pana acum.

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:36

primul individ amendat pentru mitocanie este Mircea Badea ,care in seara asta a jignit milioane de romani numai pentru ca au votat pe Basescu.Numai in comunism era votata o singura persoana si era un singur candidat.Nu mai suntem in comunism ,avem libertatea de a alege ,suntem in democratie .Jos cu dictatura PSD !!!! Acest Mircea Badea este o jigodie ,o javra care a jignit in seara asta milioane de romani .

M
JuliaJacob

4 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:49

De la: 9am096416, la data 2009-12-08 00:36:36primul individ amendat pentru mitocanie este Mircea Badea ,care in seara asta a jignit milioane de romani numai pentru ca au votat pe Basescu.Numai in comunism era votata o singura persoana si era un singur candidat.Nu mai suntem in comunism ,avem libertatea de a alege ,suntem in democratie .Jos cu dictatura PSD !!!! Acest Mircea Badea este o jigodie ,o javra care a jignit in seara asta milioane de romani .

Esti fantastic! Te contrazici de unul singur! Sa o luam logic: deci tu zici ca MB a atacat libera exprimare electoratului basescian. Okay fine with this. Dar tot tu zici ca "Nu mai suntem in comunism ,avem libertatea de a alege ,suntem in democratie". In concluzie: mai pune mana si citeste cum e cu drepturile fundamentale ale omului, vezi ce rol are mass-media intr-o tara democratica si cum e cu emisiunile pamflet. Ai sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi tu. Scuze, nu vreau sa intelegi ca am votat cu xyz sau ca il iubesc pe MB. Din contra, sustin un regim democratic fara pile si aere de genul "nu esti in partid nu iti dau jobul". Dar daca se va intampla ce ai zis tu .. eu iti sugerez sa incepi sa iti pui intrebari in legatura cu legitimarea regimului si a raportului de forte politice. Remember this: un presedinte intelept este omul care aduce la un numitor comun toate celelalte forte politice alfate in opozitie. Macar pentru probleme majore ale statului. Noapte buna Romania oriunde te-ai afla!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 01:13

De la: black10131307, la data 2009-12-08 00:34:43
De la: Dorinel, la data 2009-12-08 00:17:21Oamenii care l-au votat pe Basescu in scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se produc rapid,... si sigur nu se va intampla asta, consecintele vor fi pe masura.

Deocamdata nu ai dovedit decat o minte creata. Daca tu vrei sa continui pe linia asta, treba ta! Ca oi fi si tare important tu pentru tara asta!
Deocamdata tu ai dovedit pe acest forum si nu numai, ca esti un adevarat mitocan. Nu sunt decat un simplu cetatean al acestei tari care este scarbit de mitocanie si ''ai'' de tine, fara logica si fara coerenta, in acest caz, politica.
Sustii un om care a adus numai dezbinare si ura fara precedent, din 1989 incoace, exact ca un vechi nomenclaturist ceausist. Prietene, ai decenta si realizeaza ca Basescu a fost votat in scarba .... iar adevaratele probleme ale acestei tari de azi inainte incep. Pun si un ramasag cu tine pe aceasta tema ... spre indignarea ratiunii si a respectului pentru romanii ce au votat normalitatea si adevarata dreapta.
Ce stii mai mitocane tu despre politica, despre economie, despre societate, despre bunul simt si promovarea adevaratelor valori ale acestei tari? Nu realizezi mai mitocane ca nimeni din mediul intelectual nu va sustine si fuge de voi ca de ciuma ? Nu realizezi mai mitocane ca electoratul vostru e format din vechii sustinatori ai lui Iliescu, cei din mediul rural, si pana si tinerii de la oras, chiar si fara studii, sau mutat pana si in tabara PSD-ista? Realizezi mai basescianule ?
Realizezi in ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata a somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma in 2010?
Realizezi ca deja azi am fost descalificati in sens negativ ca ''tara cu risc mare pentru investitori''?
Realizezi ca azi Bursa si leul, sunt deja in suferinta?
Mai mitocane ... ati distrus speranta a sute de mii de familii tinere, ati distrus ce s-a castigat in 1989 cu atata pret ....
Sa va fie rusine si ia aminte : Nu va dura mult, doua-trei luni ... si zeci de forumisti imi vor da dreptate !

dragos_s

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 01:36

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Revolta unui tanar roman care doreste o gustare de la MAI

Buna ziua,

Sunt un tanar al acestei Romanii. Anul acesta am avut drept de vot. M-am dus sa
votez. Si in primul tur, si in al doilea. In primul cineva s-a rastit la mine sa
votez si pentru referendum. Nu am inteles prea bine, dar mi-am propus sa fiu un
bun cetatean, pentru ca numai asa putem sa schimbam Romania. Am votat, dupa ore
intregi de stat la rand si dupa umilinta.
Ce puteam sa imi doresc? O tara in care sa pot sa imi iau o slujba fara sa fiu
copilul nimanui important sau sa dau mita, sa am un computer, sa merg si eu la
mare, sa nu fiu hartuit, sa nu dau spaga daca ma opreste Politia pe strada cu
masina, sa pot sa imi iau o masina....sa nu mai platesc cartile la
faculta.......
Am votat si in turul doi. Am fost constiincios, informat, am urmarit programele
electorale, am ales, putin cu sufletul strans, dar am luat o decizie..........am
mers la vot.......cand stateam la rand (iar rand) unii vorbeau si radeau de mine
ca sunt prost, pentru ca macar un milion puteam sa imi iau, chiar daca nu am
tupeu sa fotografiez votul. Cool, man...... DAR........ eu am ales sa aleg, nu
stiu daca intelegeti asta.....nu stiu daca ne vedeti, pe mine si pe colegii
mei........care au ales sa aleaga si sa isi urmeze candidatul, simbolul, care
le-a propus o solutie, prima data dupa multi ani in care nimeni nu a venit cu o
solutie.
Nu am comentat, erau prea multi sa ma pot impotrivi. M-am gandit ca mi s-a
intamplat mie atunci, sa nimeresc intre prea multi care pun stampila pe viata
noastra pentru ca altii cativa au avut bani sa le dea.
Am stat 2 ore la rand la sectia speciala. Era aproape inchiderea cand am putut
vota. Pentru ca eu sunt din provincie si intotdeauna provincialii veniti in
Capitala sunt mai sfiosi, cel putin in anul intai de faculta". Am ajuns in
camin, la exit-poll-uri am vazut cum candidatul meu, cel care adusese solutia
pentru mine, nu stiu pentru altii, anunta ca impreuna cu echipa, va incepe
treaba. Si isi felicita presedintele.
Nu sunt un tip extrovertit. Nu am sarit in aer, nu am fluturat steaguri pe
strada. Am zambit un pic, in treacat, fericit, ca de maine, noi, tinerii, avem
un sprijin. Am adormit zambind.
A doua zi, m-am trezit curios, inainte de a pleca la cursuri. Ziua mi s-a parut
deodata sumbra, camera de camin ca o celula. Tocmai spunea un domn ca a fost
la Ministerul Administratiei si Internelor sa ia o gustare si aflasem ca
sondajele s-au pacalit, ca realitatea e alta, ca atatia oameni au iesit la vot
ca sa fie ciuruiti.
Am plecat ametit la facultate. Pe drum, o femeie batrana plangea si spunea ca da
acatiste sa se uite Dumnezeu la Romania, pentru ca nu mai poate trai, e
disperata. Eu m-am gandit sa o chem la sediul Ministerului Administratiei si
Internelor, sa ia o gustare. O gustare pe zi o poate ajuta sa supravietuiasca.
Mergeti cu mine? Eu nu sunt un om curajos, dimpotriva, sunt un las. Dar simt
uneori ca, daca se produce un atentat la viata mea, la libertatea si demnitatea
tarii mele, pot macar sa fac atat, sa invit oamenii la o gustare.

Dragos

n_costique

10 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 07:28

Ce literatura...impotriva cui? cati din voi il cunosc pe Basescu sau ceilalti? luati de bunce va spun aunii la tv ? De ce nu analizati FAPTELE? Da , alea pe care nu le-am auzit deloc ! Alea domnilor sunt de analizat , nu "chiorul" si altele asemenea.
Diferenta este imensa : Basescu chiar a miscat un pic colosul numit stat care mai are putin si ne sufoca , pe el odata cu noi !
Plus ca , nu va gadila inteligenta ca adversarii polititici si-au facut trusturi mass-media care de 4 ani il scot tap ispasitor pentru orice ? Ia-ati vazut atacand PSD-ul sau PNL-ul? Nu , numai PDL si Basesc , inclusiv cand erau opozitia , numai pe astia ii vedeau . Asa ca , sa stati stramb sa judecati drept !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 08:57

Ramane de vazut daca Basescu a castigat sau nu alegerile.Daca alegerile nu au fost castigate de Basescu atunci acest om trebuie indepartat de pe scaunul pe care,folosind minciuna si falsul,s-a inscaunat .Este limpede ca trebuie sa asteptam rezultatele contestatiei PSD si PNL doarece NIMENI,indiferent de optiunea politica,sper ca nu vrea un presedinte "ales" in mod necinstit .Inainte de a merge mai departe trebuie sa se clarifice acest lucru.Daca Basescu a furat alegerile atunci trebuie indepartat si aruncat direct la cosul de gunoi al istoriei.

In cazul in care Basescu a castigat cinstit sau in cazul in care nu se poate demonstra ca a furat alegerile in mod decisiv (de furat stim toti ca a furat ) atunci acesta trebuie lasat sa isi indeplineasca promisiunile facute romanilor.Pentru inceput vom astepta ca Basescu sa isi faca un guvern.Daca PSD,UDMR sau PNL ajung atat de jenanti incat sa treaca in barca lui Basescu atunci marinelul va castiga prin prostia lor iar ei isi vor pierde in fata alegatorilor lor orice urma de incredere.Eu unul promit sa nu mai votez NICIODATA cu PNL daca acesta trece la guvernare alaturi de Basescu .Ar insemna sfarsitul lor politic.Nu se poate ieri sa ai un proiect salvator pentru Romania iar azi sa iti negi acest proiect si sa sari direct la ciolan.In privinta asta pot sa va spun ca sunt foarte dezamagit de domnul Tariceanu care brusc pare lovit de amnezie si nu isi mai aminteste ce a patit atata el cat si PNLul timp de 4 ani guvernand sub Basescu.Se pare ca domnul Tariceanu a hotarat ca PNLul sa devina "catelusul PDLului".

In toata campania Basescu s-a laudat ca este singur cu poporul,sa il lasam singur cu poporul neciuruit (care popor in Romania este mai putin de jumatate in mod clar) si in continuare si sa asteptam sa faca ce a promis.Cine ajuta un astfel de om sa puna mana sa lacoma pe Romania nu merita sa fie considerat politician ci pleava lipsita de demnitate ,om care pentru ciolan contribuie la distrugerea Romaniei.Sper ca numarul de oameni care sa fie capabili de o astfel de porcarie sa fie cat mai mic atata in PNL cat si in PSD si UDMR .Pozitia acestor partide trebuie sa ramana ferma iar tara nu mai trebuie lasata din lasitate sau din interese meschine in mana marinarului .Le reamnitesc liderilor PSD,PNL ,UDMR ca ESTE VORBA DE ROMANIA SI CA AU SUSTINEREA A MAI MULT DE JUMATATE DIN ROMANII AFLATI IN TARA! Abandonarea Romaniei i-ar costa enorm si ne-ar costa enorm pe toti .Daca domnul Basescu va merge in continuare cu incapatanare pe variante care nu reprezinta majoritatea parlamentara(ca nu se pot numi solutii) gen Croitoru,Negoita ,Boc III etc atunci practic va distruge tara iar vina sa va fi clara si va ramane in istorie ca distrugatorul Romaniei.Partidele politice insa nu trebuie sa cedeze si nu trebuie sa il ajute pe acest om sa calce in picioare vointa Romanilor si Constitutia.Avem ocazia sa vedem ca avem o clasa politica responsabila si nu una lasa,lisita de demnitate,amatoare de ciolan si neinteresata de viitorul Romaniei asa cum ne-o prezinta Basescu si asa cum este PDLul sub Basescu.

bistriteanul

25 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:05

Oamenii de ingrijire l-au votat pe Traian Bsescu, n scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se Producia rapid, ... si sigur nu se va intampla asta, Consecinele vor fi pe masura.
Traian Bsescu (SI PDL-UL) Trebuie sa realizeze ca Au fost Votati "in scarba", nu "de drag".
Ma anagajez solemn sa fiu primul speculant al fiecarei mitocanii (si vor fi zi de zi: SML-happy0078:) din acest moment, ale lui Traian Bsescu Si a PDL-ului, cel putin pe acest forum.
De azi incolo .... voi fii roman anti mitocanie. [/ Quote]

Deocamdata nu ai dovedit decat o minte creata. Daca tu vrei sa continui pe linia asta, treba ta! Ca oi fi si tu tare de importante pentru tara asta!
Nu ai decat acum postat niste Pana Aiureli. [/ Quote] Deocamdata tu ai dovedit pe acest forum si nu numai, ca esti un adevarat mitocan. Nu sunt decat un simplu cetatean al acestei tari Care este scrbit de mitocanie si''AI''de tine, fara logica si fara coerenta, n acest caz, politica.
ONU Sustii ngrijire un om adus numai dezbinare si ura fara precedent, din 1989 incoace, exact ca un nomenclaturist ceausist Vechi. Prietene, AI decenta si realizeaza ca Basescu a fost votat o ntr-o scarba .... IAR adevaratele probleme ale acestei tari de azi inainte incep. Pun si un ramasag cu tine pe aceasta tema ... spre indignarea ratiunii Si a respectului pentru romanii ce au votat normalitatea si adevarata dreapta.
Mai mitocane Ce stii tu despre politica, despre economie, despre societate, despre Bunul simt si Promovarea adevaratelor valori ale acestei tari? Nu realizezi mai mitocane ca nimeni din mediul intelectual nu va Sustine si fuge de voi ca de Ciuma? Nu realizezi mitocane mai CA, electoratul vostru e format din vechii Sustinatori ai lui Ion Iliescu, cei din mediul rural, si pana si tinerii de la oras, chiar si fara studii, sau mutat pana si in tabara PSD-ista? Realizezi Mai
Realizezi, n ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata, un somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma, in 2010?
Realizezi ca azi Deja am fost descalificati, n Sens negativ CA''tara Mare cu risc pentru investitori''?
Realizezi ca azi Leul si Bursa, Deja sunt in suferinta?
Mitocane Mai ... ati distrus Speranta o sute de mii de familii tinere, ati distrus ce sa castigat in anul 1989 cu atata Pret ....< br />
Sa va fie rusine si ia aminte: Nu va dura mult, doua-trei luni ... si zeci de forumisti imi vor da dreptate!
: SML-fighting0005:: SML-fighting0005:: SML-happy0078: [/ quote]
Frauda Electorala COMISA DE PDL si Traian Bsescu, vor duce la adincirea crizei politico-economice din Romnia la destabilizare.INVESTITORII STRAINI SE VOR retrage, IMPORTANTE Sume DE CAPITAL TRANSFERATE VOR FI IN EXTERIOR, va creste SOMAJUL, Saracia, VOR FI Miscari SI PENTRU Lupte SUPRAVETUIRE , in timp CE VIDEANU, Blaga, Udrea, Berceanu, VOR CINTA Aleluia PENTRU DICTATURA personala a lui Traian Bsescu.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:52

De la: Dorinel, la data 2009-12-08 01:13:34

Deocamdata tu ai dovedit pe acest forum si nu numai, ca esti un adevarat mitocan. Nu sunt decat un simplu cetatean al acestei tari care este scarbit de mitocanie si ''ai'' de tine, fara logica si fara coerenta, in acest caz, politica.
Sustii un om care a adus numai dezbinare si ura fara precedent, din 1989 incoace, exact ca un vechi nomenclaturist ceausist. Prietene, ai decenta si realizeaza ca Basescu a fost votat in scarba .... iar adevaratele probleme ale acestei tari de azi inainte incep. Pun si un ramasag cu tine pe aceasta tema ... spre indignarea ratiunii si a respectului pentru romanii ce au votat normalitatea si adevarata dreapta.
Ce stii mai mitocane tu despre politica, despre economie, despre societate, despre bunul simt si promovarea adevaratelor valori ale acestei tari? Nu realizezi mai mitocane ca nimeni din mediul intelectual nu va sustine si fuge de voi ca de ciuma ? Nu realizezi mai mitocane ca electoratul vostru e format din vechii sustinatori ai lui Iliescu, cei din mediul rural, si pana si tinerii de la oras, chiar si fara studii, sau mutat pana si in tabara PSD-ista? Realizezi mai basescianule ?
Realizezi in ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata a somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma in 2010?
Realizezi ca deja azi am fost descalificati in sens negativ ca ''tara cu risc mare pentru investitori''?
Mai mitocane ... ati distrus speranta a sute de mii de familii tinere, ati distrus ce s-a castigat in 1989 cu atata pret ....
Sa va fie rusine si ia aminte : Nu va dura mult, doua-trei luni ... si zeci de forumisti imi vor da dreptate !

Dorinel, fetito, degeaba te mai spargi in figuri pe aici ca ai supt-o!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 10:00

De la: black10131307, la data 2009-12-08 09:52:14

Inca o data dai dovada ca esti penibil. Nu am supt-o eu mai basescianule, au supt-o milioane de tineri si alte categorii carorara le-ati distrus viitorul si speranta ca pot trai intr-o tara decenta, fie ea si cu probleme azi.
Macar constientizeaza in ultimul moment ca ati dezbinat o tara intreaga si ati cazut in derizoriu.
Toata lumea e constienta ca alegerile au fost fraudate. Aveti curaj sa renumaram toate voturile si sa vedem clar cati cetateni au votat si cate voturi sunt in realitate ? Aveti curaj sa vedem cate voturi au fost anulate si de ce ? Aveti curaj sa recunoasteti cate procese verbale au fost falsificate ?

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:34

De la: 9am049573, la data 2009-12-07 20:00:55Eu am votat impotriva lui basescu pentru a fost informator al securitatii.
Prin modul in care s-au defasuat aceste alegeri, BAse si guvernul boc au mai reusit o performanta: suntem alaturi de Afganistan, o tara in care dreptul la vot e incalcat prin furt.
Romania e singura tara din UE in care planeaza suspiciuni de frauda electorala la fiecare campanie electorala.
Sunt dezamagit ca 50 la suta au preferat pe raul base impotriva raului geoana. e dreptul lor. foarte surprins de votul decisiv al celor din afara. cu atit mai mult ii consider acum magrebieni.
V-am mai spus pentru mine constitutia nu e o bucata de hirtie igienica.
chiar daca ceilalti nu contesta oficial rezultatul, base si ilustrul lui partid de descurcareti au dreptul la prezumtia de nevinovatie. nu e suficient ca am aflat personal duminica cit cota un vot pentru pdl inr-un mic orasel de provincie.
Despre base, mai discutam.
cred ca nici in acest mandat nu va reusi sa fie presedintele tuturor romanilor.
veti vedea in ce se vor transforma in 3-4 ani acest crize repetate de smiorcait necontrolat.

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:40

[Numele quote = 'Data black10131307 "=" 2009-12-08 09:52:14'] Oamenii de ngrijire l-au votat pe Traian Bsescu n scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se producia rapid, ... si sigur nu se va intampla asta, Consecinele vor fi pe masura.
Traian Bsescu (SI PDL-ul) Trebuie sa realizeze ca Au fost Votati "in scarba", nu "de drag".
Ma anagajez solemn sa fiu primul speculant al fiecarei mitocanii (si vor fi zi de zi: SML-happy0078:) din acest moment, ale lui Traian Bsescu Si a PDL-ului, cel putin pe acest forum.
De azi incolo .... voi fii roman anti mitocanie. [/ quote]

Deocamdata nu ai dovedit decat o minte creata. Daca tu vrei sa continui pe linia asta, treba ta! Ca oi fi si tu tare de important pentru tara asta!
Nu ai postat decat niste Aiureli pana acum. [/ Quote] Deocamdata tu ai dovedit pe acest forum si nu numai, ca esti un mitocan adevarat. Nu sunt decat un simplu cetatean al acestei tari Care este scrbit de mitocanie si''AI''de tine, fara logica si fara coerenta, n acest caz, politica.
ONU Sustii ngrijire un om adus numai dezbinare si ura fara precedent, din 1989 incoace, exact ca un ceausist Vechi nomenclaturist. Prietene, AI decenta si realizeaza ca Basescu a fost votat ntr-o scarba .... IAR adevaratele probleme ale acestei tari de azi inainte incep. Pun si un ramasag cu tine pe aceasta tema ... spre indignarea ratiunii Si a respectului pentru romanii ce au votat normalitatea si adevarata dreapta.
Mai mitocane Ce stii tu despre politica, despre economie, despre societate, despre Bunul simt si Promovarea adevaratelor valori ale acestei tari? Nu realizezi mai mitocane ca nimeni din mediul intelectual nu va Sustine si fuge de voi ca de Ciuma? Nu realizezi mitocane mai CA electoratul vostru e format din vechii Sustinatori ai lui Ion Iliescu, cei din mediul rural, si pana si tinerii de la oras, chiar si fara studii, sau mutat pana si in tabara PSD-ista? Realizezi mai
Realizezi, n ce situatie ati adus economia n 2009, cu o rata, un somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma, n 2010?
Realizezi ca azi Deja am fost descalificati, n sens negativ CA''tara cu mare risc pentru investitori''?
Realizezi ca azi Leul si Bursa, Deja sunt in suferinta?
Mitocane Mai ... ati distrus Speranta o sute de mii de familii tinere, ati distrus ce sa castigat in anul 1989 Pret cu atata ....< br />
Sa va fie rusine si ia aminte: Nu va dura mult, doua-trei luni ... si zeci de forumisti imi vor da dreptate!
: SML-fighting0005:: SML-fighting0005:: SML-happy0078: [/ quote]

Dorinel, fetito, degeaba te mai spargi n figuri pe aici CA AI Supt-o! [/ Quote]Impreuna cu inca 5 milioane de fraieri care au fost pacaliti de Basescu,mai ales cei care au votat prima data

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:45

auzi,ai impresia ca,daca vine altul in locul lui basescu va fi mai bine?eu sunt sigura ca nu. toti sunt niste hoti si niste mincinosi impertinenti. dar d-ta esti mai impertinent daca iti imaginezi k face altul mai mult si mai bine acestei tari. da-ti valul de pe ochi,orbule !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:57

De la: 9am173070, la data 2009-12-08 11:45:36auzi,ai impresia ca,daca vine altul in locul lui basescu va fi mai bine?eu sunt sigura ca nu. toti sunt niste hoti si niste mincinosi impertinenti. dar d-ta esti mai impertinent daca iti imaginezi k face altul mai mult si mai bine acestei tari. da-ti valul de pe ochi,orbule !!!

?!....

dorianianosi

42 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:00

zmeule,degeaba incerci sa-l colorezi pe basel ca ne-am lamurit de ceea ce face,de ceea ce zice si de ceea ce este
.
cred ca esti un diversionist din echipa stalinista a lui basica care echipa este si a devenit experta in lacrimi si manipulare
te rog inceteaza cu a mai trage lumea de limba si apoi a o urechea
baselu este presedintele a 5 milioane de oameni dintre care si cativa romani asa ca ... -hai noroc si la multi anica vene anul nou cu aceleasi vesnice probleme de 5 ani incoace

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:11

De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 11:57:34
De la: 9am173070, la data 2009-12-08 11:45:36auzi,ai impresia ca,daca vine altul in locul lui basescu va fi mai bine?eu sunt sigura ca nu. toti sunt niste hoti si niste mincinosi impertinenti. dar d-ta esti mai impertinent daca iti imaginezi k face altul mai mult si mai bine acestei tari. da-ti valul de pe ochi,orbule !!!

?!....
Sa incepem cu ceea ce trebuie spus .... romani votanti de mitocanie si inconstienta crasa.
Microntreprinderile vor plti de la la 1 ianuarie 2010 un impozit pe profit sau pe venit de 16%, deoarece impozitul redus pe venit, de 3%, expir la 31 decembrie 2009, potrivit Codului fiscal pe 2010, publicat de Agenia Naional de Administrare Fiscal.
Cota de impozitare pe veniturile microntreprinderilor este: 2% n anul 2007; 2,5% n anul 2008; 3% n anul 2009, arat articolul 107 al Codului fiscal valabil pentru 2010.
Asta ati votat inconstientilor. Acum urmeaza sava plangeti de mila cand va veti pierde locurile de munca. Halal inconstientilor.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:12

De la: dumihai, la data 2009-12-07 11:19:25Cei care nu stiu sa piarda sunteti voi ! Iar real, chiar daca cu o mica majoritate, poporul roman a votat ptr. Antonescu si Geona ! Asta in afara "manariei" si diversiunii pusa la punct de PDL, conform unui plan specific urmasilor odioasei securitati !

Domnu' IQdumihai, nu exista bre "majoritati mici".
Exista majoritate, adica ce e peste 50%+1 si minoritate.
Nu exista majoritati mai mari sau mai mici si nici minoritati mai cum te duce pe tine capul.

Matale, ca si alte panarame, vreti sa spuneti ca securistii aia sunt rai pentru c-au furat pentru Basesc, nu ?
Daca furau pentru Geoana, erau securisti d-aia buni, patrioti.
PSD-ul stie foarte bine cum se fura, nu, doar el a inventat chestia asta.
Nu domnu' NIca al lor s-a ocupat de ce si cum e cu alegerile ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:17

De la: Dorinel, la data 2009-12-08 12:11:12
De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 11:57:34

?!....
Sa incepem cu ceea ce trebuie spus .... romani votanti de mitocanie si inconstienta crasa.
Microntreprinderile vor plti de la la 1 ianuarie 2010 un impozit pe profit sau pe venit de 16%, deoarece impozitul redus pe venit, de 3%, expir la 31 decembrie 2009, potrivit Codului fiscal pe 2010, publicat de Agenia Naional de Administrare Fiscal.
Cota de impozitare pe veniturile microntreprinderilor este: 2% n anul 2007; 2,5% n anul 2008; 3% n anul 2009, arat articolul 107 al Codului fiscal valabil pentru 2010.
Asta ati votat inconstientilor. Acum urmeaza sava plangeti de mila cand va veti pierde locurile de munca. Halal inconstientilor.

Prea tarziu Dorinele sa mai explici cuiva ceva.Nu-ti fa insa iluzii,cand vor trai rau romanii o sa apara Traian Basescu si o sa dea rapid vina pe altcineva plangand.Parca il si aud,"sa-ti fie rusine Dinu Patriciu ca ai saracit aceasta tara "."Rusine clasei politice care a saracit Romania"."Rusine tuturor ca nu m-au lasat sa fac modernizez Romania si sa o fac ca o floare".Pai Dorinele,nu pentru astfel de mesaje l-au votat sustinatorii sai?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:19

De la: Dorinel, la data 2009-12-08 10:00:55

Inca o data dai dovada ca esti penibil. Nu am supt-o eu mai basescianule, au supt-o milioane de tineri si alte categorii carorara le-ati distrus viitorul si speranta ca pot trai intr-o tara decenta, fie ea si cu probleme azi.
Macar constientizeaza in ultimul moment ca ati dezbinat o tara intreaga si ati cazut in derizoriu.
Toata lumea e constienta ca alegerile au fost fraudate. Aveti curaj sa renumaram toate voturile si sa vedem clar cati cetateni au votat si cate voturi sunt in realitate ? Aveti curaj sa vedem cate voturi au fost anulate si de ce ? Aveti curaj sa recunoasteti cate procese verbale au fost falsificate ?

Singurul lucru la care te pricepi dorinele, este sa falsifici mesajele forumistilor, probabil ca in viata de zi cu zi nici nu ai alta treaba, asta este ocupatia ta de baza. Ne-ai dovedit intr-o saptamana tuturor ca cel mai josnic punct forte pe care-l are PSD-ul este ca e alcatuit din nulitati ca tine. Voua nu va place munca, voua, ( pentru ca sunteti patroni ce alimenteaza economia neagra a acestei tari, sau bugetari) va place sa sugeti sudoarea celor ce muncesc pe bune. Ei, uite ca s-a terminat si daca nu de tot se termina incurand si atunci va ramane sa sugeti ...altceva.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:20

De la: click_cont, la data 2009-12-08 12:19:14
De la: Dorinel, la data 2009-12-08 10:00:55

Singurul lucru la care te pricepi dorinele, este sa falsifici mesajele forumistilor, probabil ca in viata de zi cu zi nici nu ai alta treaba, asta este ocupatia ta de baza. Ne-ai dovedit intr-o saptamana tuturor ca cel mai josnic punct forte pe care-l are PSD-ul este ca e alcatuit din nulitati ca tine. Voua nu va place munca, voua, ( pentru ca sunteti patroni ce alimenteaza economia neagra a acestei tari, sau bugetari) va place sa sugeti sudoarea celor ce muncesc pe bune. Ei, uite ca s-a terminat si daca nu de tot se termina incurand si atunci va ramane sa sugeti ...altceva.

Pagini: << 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: