back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:18

Pentru prima data de cand ma stiu ... IMI ESTE RUSINE CA SUNT ROMAN. A invins mitocania, manelismul, vulgaritatea si stirile de la ora 5 .... in Parlament. Sa va fie rusine romani, cum sincer am ajuns sa cred atunci cand Europa ne spunea, neam de cocalari.
Am sa emigrez din tara asta de cacao si voi face orice sa-mi pun planul in aplicare. Traiasca Boc, Videanu, Udrea, Popoviciu, Solomon si alte nume sonore ''intelectuale'' ale acestei tari blestemate. Traiasca comunismul prin ultimul nomenclaturist comunist al fostului PCR, actualul PDL, Traian Basescu. Halal. Unii ar spune: "Ne meritam soarta'' .... eu va voi spune: ''Va meritati soarta" ....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:19

ieri m-am dus și eu la vot deși aveam de gnd s nu m duc...
l-am votat pe traian bsescu pentru c m-am gndit c oricum la guvernare o s intre pdl și pnl....
pe o parte m bucur c a rmas bsescu președinte...chiar nu m puteam mpca deloc cu psd-ul....pe de alta parte m doare faptul c nu a ieșit antonescu președinte n primul tur (sau mcar s fi rmas el n turul al doilea)..vzusem n el o schimbare n bine pentru romnia....dar..deh..dac s-a aliat cu geoan am fost foarte dezamgit...
oricum sunt optimist...vd un viitor bun pentru romnia....mai bine s vin la guvernare pnl cu pdl dect cu psd....

bsescu președinte

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:29

bine ai grait Florine, succes in italia

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:32

2 Romanii, 2 Presedinti. Mogulii au jucat in echipa "chirurgului" Basescu
Gata-gata sa cred ieri seara, la cum aratau cel putin sondajele, ca votantii anti-Basescu i-au biruit pe cei anti-Geoana. Apoi lucrurile au inceput sa se nuanteze, entuziasmul "Marii Coalitii" s-a fasait treptat iar dinspre adversari a venit un hahait homeric: "un fleac, v-am ciuruit".

La ora la care scriu aceste randuri (6,30) nu exclud inca rasturnarile spectaculoase, dar Marinarul pare acum pe val. Ce concluzii se desprind de aici? Basescu a reusit o incredibila operatie chirurgicala impartind Romania in doua partii aproape identice. Am convingerea ca si daca vota 100% din electorat nu exista o diferenta mai mare, procentual. Mogulii l-au ajutat in ultima instanta pe Basescu. Sa-i luam pe rand.

1)Voiculescu. Daca intelegea un adevar simplu, si anume faptul ca Basescu poate fi invins prin ironie inteligenta si nu prin ura coroziva, Antelele l-ar fi adus presedinte pe Geoana. Mi-a ramas pe retina imaginea lui Boureanu, unicul invitat din tabara "pro" dupa dezbarea de joi , inconjurat literalmente de haita dulailor Ciutacu, Stan, Badea, Ciuvica, etc care latrau la el acuzator. A fost nevoie sa-i organizeze Bogdan Teodorescu "pentru a nu lasa impresia ca tabara PD-L a castigat ceva" pentru a nu se trece la linsaj.
2)Patriciu. Daca se limita la imaginile cu impingerea din celebrul filmulet, fara sa insiste pe lovirea cu pumnul (bonus, lovitura in plex) ii facea un deserviciu real adversarului. Adaugand ingredientele unei uri sincere si doua cadre in plus a obtinut efectul contrar si victimizarea Basescului. O idee catastrofala si difuzarea obsesiva a respectivului thriller pe Antene si Realitatea. Mai aveau putin si ne imparteau CD-uri la metrou de kung-fu portocaliu.
3)Vantu. O lovitura de mare maestru invitarea lui Geoana, cum scriam si vineri ("Basescu la Cotroceni. Remake in regia SOV"). Daca Prostanacul putea sa ignore riscurile nuei intalniri cu turbulentul si maleficul, marele vulpoi care e Vantu trebuia sa simta pericolul de la o...Posta. Observati si schimbarea de macaz a Realitatii TV, tot cam de pe-atunci, televizinea mogulului devenind brusc mai obiectiva. Ramane de vazut daca Posta ce-a pohtit in ultima vreme tatal FNI-ului devine un vis realizabil. (Nu domnule Basescu, nu mi-l imaginez pe Dorin Cocos la Posta, in cel mai rau caz pe..doamna Udrea).

Cu ce ramanem dupa epopeea alegerilor de ieri?
Oprisan cu icoana dupa exit-polluri mi se pare o imagine colosala. Un fel de Michiduta impartind insigne cu Sfantul Duh. Mai lipsea ca Ion Iliescu sa stropeasca cu agheasma audienta. Geoana topaind de fericire ca in galeria Stelei (apropo, l-ati remarcat si pe latifundiarul din Pipera la umbra potentialului castigator?), Antonescu inghitind cateva broaste si vorbind entuziast de contributia dreptei la victoria stangii (asta s-ar putea sa-l mai coste o feliuta de partid la investirea cabinetului Negoita) si Basescu furand fara jena startul in declaratiile televizate sunt de asemenea 2 imagini epocale. Mie mie mila sincer de Geoana. Un om in esenta bine intentionat, care dadea insa senzatia ca vrea sa trateze cangrena din economie cu laptisor de matca. Daca economia venea dupa o perioada mai buna si nu se pregatea sa intre in colaps ca acum, cred ca l-as fi votat si eu. Discursul lui Geoana care se pregatea de redistributie ca in vremea belsugului 2004-2008 parea din pacate deplasat, chiar SF, in conditiile in care ne imprumutam pentru salarii si pensii. Acum Geoana, risca sa intra in cusca cu (Vanghe)lei din partid, unde va fi judecat cel mai aspru de fostii aliati fideli. Ca asa-i in politica

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:33

De la: olgagritco, la data 2009-12-07 13:11:42dragule, firmele au falimentat nu ca basescu e presedinte dar e criza financiara internationala nu doar in unica rominie, asa ca nu d a vina pe cineva, mai informeaza-te si tu un pic si nu d a cu gunoi in fintina din care bei apa...mult succes.
p.s. si ma bucur ca basescu in sfirsit e presedinte, asa a vrut dumnezeu si noi, rominii de peste tot !!
nu o sa-ti inghiti vorbele intr-o buna zi

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:41

Americanii tipresc detaliile cazului Omar Hayssam
Reeaua Udrea, Stolojan, Verestoy, Coco, Chirieac
15 Noi 2009 Adina Stancu | 32 comentarii | 11913 vizualizari
Rating:
35 voturi
Marime text a A Trimite pe email Comenteaza

* foto(2)

Dezvluirile fcute de ex-procurorul DIICOT Ciprian Nastasiu prin intermediul autorului crii a crei lansare a fost anunat, sub titlul Prdarea Romniei, de ctre Victor Gaetan (scriitor romno-american), sunt fcute ntr-un moment crucial pentru Traian Bsescu: ultima sptmn de campanie electoral pentru prezideniale. Luate ca atare, fr analiz sau comentariu, acuzaia conform creia Bsescu a fost cel care controla jocul n toat povestea jurnalitilor rpii la Bagdad, dar i alte dezvluiri ale lui Nastasiu ar putea constitui o lovitur de graie aplicat candidatului de la Cotroceni aflat n plin desfurare pe ringul prezidenialelor.
Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan si Elena Udrea, tinute departe de ochii procurorilor
15 Noi 2009 Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan si Elena Udrea, tinute departe de ochii procurorilor
Fostul procuror Ciprian Nastasiu si doua dintre persoanele investigate. Si pentru care probabil a zburat!
15 Noi 2009 Fostul procuror Ciprian Nastasiu si doua dintre persoanele investigate. Si pentru care probabil a zburat!

Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan si Elena Udrea, tinute departe de ochii procurorilor
Nastasiu: convorbirile purtate de Theodor Stolojan i Elena Udrea, inute departe de ochii procurorilor
Analiza acestora, coroborat ns cu aspecte mai puin sau deloc spuse pn azi despre dosarele de care face vorbire Nastasiu, ridic totui nite semne de ntrebare legate de sistemul pe care procurorul l-a onorat chiar i n momente n care era fcut terci n faa opiniei publice. Una dintre ele este De ce acum?, iar alta, De ce Nastasiu nu spune tot?. Cotidianul a punctat o parte dintre aspectele devoalate n proaspetele dezvluiri ale procurorului n urm cu o lun, cum ar fi centrarea de interese economice n articolul Dosare care sperie lumea spre afaceriti rui, dar a atras atenia, odat cu publicarea nregistrrii discuiei dintre generalul Constantin Degeratu i Omar Hayssam n 9 septembrie 2005, c aceasta poate fi Rzbunarea lui Nastasiu.
Publicita

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:42

Cetenii, furai ca-n codru la factura de gaze
Filiera Boc - Ioan Niculae - Stolojan
03 Dec 2009 Dan Coste | 1 comentarii | 1635 vizualizari
Rating:
4 voturi
Marime text a A Trimite pe email Comenteaza

* foto(1)

La iniiativa guvernului Boc, consumatorii industriali au acces preferenial la gaze naturale romneti ieftine, iar consumatorii casnici sunt obligai s consume ce se cumpr de la rui, la un un pre aproape dublu.
Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pana in octombrie 2010
03 Dec 2009 Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pana in octombrie 2010

Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pana in octombrie 2010
Consumatorul casnic, ars la factura de gaze pn n octombrie 2010
n urma unei ordonane de urgen aprobate n var de Executiv, pentru o perioad de cinci luni, preedintele Traian Bsescu a promulgat, la 10 noiembrie anul curent, o lege care prelungete spolierea cetenilor pn n octombrie 2010, ca msur anticriz. La ora actual, mia de metri cubi de gaze naturale din producia intern cost 160 de dolari, iar cea din import, 280 de dolari.

Pn n aceast var, preul gazelor naturale se forma n felul urmtor: 40% din producia intern i 60% import de la consoriul rusesc Gazprom. Totul era pus ntr-un co, iar consumatorii industriali i cei

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:49

De la: ioanna_dark, la data 2009-12-07 13:19:36ieri m-am dus și eu la vot deși aveam de gnd s nu m duc...
l-am votat pe traian bsescu pentru c m-am gndit c oricum la guvernare o s intre pdl și pnl....
pe o parte m bucur c a rmas bsescu președinte...chiar nu m puteam mpca deloc cu psd-ul....pe de alta parte m doare faptul c nu a ieșit antonescu președinte n primul tur (sau mcar s fi rmas el n turul al doilea)..vzusem n el o schimbare n bine pentru romnia....dar..deh..dac s-a aliat cu geoan am fost foarte dezamgit...
oricum sunt optimist...vd un viitor bun pentru romnia....mai bine s vin la guvernare pnl cu pdl dect cu psd....

bsescu președinte

Ioana ..meriti un maaaareee pupic ( chiar ma asteptam ca ai sa votezi Geoana )

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:53

Cit de greu invata politica romanii si cit de grei sint de cap ca sa nu inteleaga ,din aceasta ultima scena ,ca nu ei decid jocul politic ?

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 13:57

De la: alehin, la data 2009-12-07 13:49:51
De la: ioanna_dark, la data 2009-12-07 13:19:36ieri m-am dus și eu la vot deși aveam de gnd s nu m duc...

bsescu președinte

nu voiam s-l votez pe geoan...
cnd am auzit c antonescu o s-i dea lui voturile m gndeam serios s nu m duc la vot...apoi mi-am zis c votul este o obligație a fiecrui om și ,n ziua alegerilor am decis s votez și pentru c m-am gndit serios c e posibil ca pnl s intre la guvernare cu pdl-ul am decis s-l votez pe bsescu...
acum...rmne de vzut ce se va ntmpla n continuare...

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:02

pentru ultimu NOD ,PENTRU CA DONUL E LA RUSI .TU AI CITIT MACAR TITLURILE CARTILOR CITITE DE MINE ,CRED CA NU AI FI AVUT TIMP ,PENTRU CA VD ,CA STI POCAR JOCAR EU NU STIU MACAR NICI CE SUNT ACESTEA,PENTRU CA SUNT GOLANISME.

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:03

De la: ioanna_dark, la data 2009-12-07 13:57:49
De la: alehin, la data 2009-12-07 13:49:51

bsescu președinte

O VOM DUCE CA'NAINTE
CA SINT OM ,NU SINT UN CINE SI IN TARA-I TARI GHINI

nu voiam s-l votez pe geoan...
cnd am auzit c antonescu o s-i dea lui voturile m gndeam serios s nu m duc la vot...apoi mi-am zis c votul este o obligație a fiecrui om și ,n ziua alegerilor am decis s votez și pentru c m-am gndit serios c e posibil ca pnl s intre la guvernare cu pdl-ul am decis s-l votez pe bsescu...
acum...rmne de vzut ce se va ntmpla n continuare...

Sa vedem ce coalitie monstruoasa se va face ,la urma sa aplaudam

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Realista

177 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:09

Chiar credeți ca un singur om trebuie sa fac totul, cnd are atribuții limitate? Si parlamentul care are partea legislativa si decizionala, sa doarm liniștit, ca doar de liniște au nevoie. Apropo, eu as vrea s suspendm parlamentul atunci cnd aprob legi care sunt ilegale!
Trezește-te draga nație!

ROLUI2003

2 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:09

Mai bine Pdl decat Psd... O sa vedem mai tarziu- cam intr-un an jumate zic eu, maxim, daca e asa. Vad ca nu v-ati saturat de cei 5 ani de Basescu care au fost mai rai decat toti cei 20 de ani de Psd-isti si Pnl-isti la un loc, dar o sa va saturati curand. Mai bine ca a iesit Basescu ca o sa se convinga si fanaticii care il iubesc doar pentru ca nu suporta Psd-ul ca mai bine isi muscau limba! Cine este electoratul lui Basescu? O parte sunt acei anti-psd-isti care nu pot sa treaca peste era Iliescu si sa vada ca alianta PNL- PSD putea trece dincolo de Iliescu (care recunosc, nici mie nu-mi place si care are la activ multe datorii fata de tara), iar pe de alta parte sunt acei milogi care s-au manjit pentru banii dati de Basescu, pentru o galeata si o pereche de cizme sau niste haine second hand dat "din bunatate"... Poate la oras nu s-a vazut la fel, insa trebuia sa vedeti campania din zona rurala unde ura si mita sunt cuvintele care pot descrie e a facut PDL-ul in aceasta campanie. Am avut de ales intre doua rele si am ales!
Ce a zis si a facut Basescu timp de ani ani ca presedinte si timp de o luna de campanie? Sunt curioasa ce au inteles cei care il iubesc atat de mult ca eu, sincer. nu am auzit decat "comunistii din psd"(ulterior a renuntat, ca trecutul sau e mai comunist decat tot psd-ul la un loc) si "mogulii care s-au imbogatit subit in timpul psd-ului" (fara a-i mentiona deloc pe membrii familiei sale, de la mic la mare, pe domnul Cocos si stimata doamna Udrea, pe Videanu si bordurile sale, pe dl Boc si asa mai departe care in 5 ani de zile au ajuns la averi colosale; ori daca astia nu au televiziuni nu intra in categoria moguli).
A, si au mai fost cateva vorbe despre "o sa fac acum, in mandatul asta, ce v-am promis acum 5 ani", insa nimic despre "de ce n-am facut nimic in astia 5 ani"!

In fine, nu ma deranjeaza foarte tare ca nu a facut nimic si ca i-a imbogatit pe cei din jurul lui. Aceeasi reteta au avut-o si cei dinaintea lui si cu siguranta ar fi avut-o si cei care ar fi putut sa urmeze. Ceea ce ma deranjeaza la Traian Basescu este diabolismul lui fantastic si modul subtil de a se impune ca dictator: cu vorbe si comportamente care prind la cei naivi, ascunzand astfel lucruri grave ce vor deveni din ce in ce mai evidente in urmatorul mandat (de la ascultarea si urmarirea tuturor romanilor, de la inlocuirea tuturor directorilor si sefilor din functii publice cu "oameni de incredere", de la cumpararea aproape pe fata fara nicio remuscare a oamenilor pentru a vota, de la taxarea tuturor celor care nu sunt cu el prin diverse mijloace si pana la a minti un popor intreg cu seninatate si cu mana pe Biblie- de fapt aici nu a mintit, ci a jurat drept, doar ca nu a raspuns la intrebarea care i-a fost adresata- sau pana la semana doar ura si scandaluri in jurul sau spalandu-se apoi senin pe maini de orice acuzatie). Si lista poate continua. O sa ajungem ca pe vremea inchizitiei, insa va fi cam tarziu cand ne vom da seama cu adevarat 9sau cand se vor tezi toti). Priviti mai atenti in jur si mai vorbim.

Sunt curioasa doar atat: cei de aici care tineti cu Basescu, in afara de faptul ca nu va place PSD-ul si mogulii, ce mesaj al lui Basescu v-a motivat sa il votati? Care este macar un singur lucru extraordinar pe care l-a facut acest om pentru Romania si pentru romani in 5 ani de zile si un singur lucru nou pe care a promis ca il va face in noul mandat si stiti sigur ca il va face?

Ne vedem la OTV si la Taraf cu Guta si Salam!

tartanlivia

1 mesaj
Oras: Satu Mare

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:12

HALAL CELOR 5 MILIOANE DE ROMANI CARE L-ATI VOTAT PE BASESCU .A INVINS MITOCANIA , MANELISMUL , VULGARITATEA , PROSTITUTIA PE CARE A APROBAT-O DL.PRESEDINTE.
AU RAMAS NUMELE SONORE CA ;' UDREA ,OPREA, BOC , VIDEANU , EBA.......ANI LA RAND ATI FOST NEMULTUMITI DE VIATA PE CARE ATI DUS-O SI TOTUSI L-ATI VOTAT PE BASESCU.
CE AVETI DRAGILOR CU PSD . ? OARE SUNT MAI COMUNISTI DECAT FOSTII - ACTUALII NOMENCLATURISTI ? NU VEDETI CA SUNTEM PROSTITI CU VORBE MARI SI FARA FAPTE CONCRETE ?
CE MARE LUCRU S-A FACUT IN 5 ANI ? iNTRAREA IN UE NU A FOST NUMAI MERITUL LUI BASESCU.TRATATIVELE S-AU PURTAT CU MULT INAINTE.
VORBITI DESPRE ROMANII DIN STRAINATATE , EI NU STIU CAT INDURAM NOI AICI / FARA SERVICI , FARA PENSII DECENTE , FARA LOCURI DE MUNCA / OARE EI NU DIN CAUZA REGIMULUI BASE AU PLECAT DEPARTE DE CASA , DEPARTE DE CEI DRAGI IAR ACUM FAC PE NEBUNII SI SE LASA MANIPULATI DE NISTE MINCINOSI CARE LE PROMIT MARE CU SAREA .NOI CEI DE AICI VOM MAI INDURA INCA 5 ANI PROSTIA UNOR ROMANI CARE PROBABIL TRAIESC BINE ASA CUM LE-A URAT BASESCU.
EL UREAZA BINELE ASTA DOAR LA GLOATA LOR DE AFACERISTI , RESTUL ROMANILOR SA TRAIASCA CUM POT .PACAT DE COPIII CARE TERMINA O SCOALA SI NU AU UNDE MUNCII , PARINTII CARE PROBABIL SUNT SOMERI TREBUIE SA-I INTRETINA SI LA VARSTA DE 20 - 25 ANI .POATE NE MERITAM SOARTA DACA NU STIM SA GANDIM SI SA PRIVIM SPRE VIITOR. NE LASAM AMETITI DE CATIVA BANUTI PRIMITI INAINTE DE VOTARE. UN LUCRU E SIGUR , NU VOM AVEA LINISTE INCA 5 ANI .
SA NE AJUTE D-ZEU SA REZISTAM CU GLOATA ASTA DE NOMENCLATURISTI , MINCINOSI PE CARE NU-I INTERESEAZA POPORUL CI DOAR BINELE LOR .

9am116760

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:19

De la: mytcor, la data 2008-10-13 12:51:22
De la: sbucur, la data 2008-10-13 10:57:54Basescu is the best !
For the romanian people !
Vote for Basescu ! Vote for you !

..." Aici sunt banii dumneavoastra ".! ! ! ...

Sbucur dac-o faci gratuit, atunci chiar c-ai devenit penibil !....nu mai spun nimic despre dracusor, el ,....vai steaua lui !....dar Dv ?!....ce naiba.asta-i idolatrie pe fata conasule, sa traiesti republican de la Ploiesti !...vorba lu' conu' Iancu.
`

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:23

DOMNU ROLU AI SPUS ADEVARUL PUR ,VA SAUSTIN,PUPATIL PE BASE PE CONTURILE DIN JAPONIA,ITALIA ETC. O SA MAI TRAITI?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:25

De la: tartanlivia, la data 2009-12-07 14:12:50HALAL CELOR 5 MILIOANE DE ROMANI CARE L-ATI VOTAT PE BASESCU .A INVINS MITOCANIA , MANELISMUL , VULGARITATEA , PROSTITUTIA PE CARE A APROBAT-O DL.PRESEDINTE.
AU RAMAS NUMELE SONORE CA ;' UDREA ,OPREA, BOC , VIDEANU , EBA.......ANI LA RAND ATI FOST NEMULTUMITI DE VIATA PE CARE ATI DUS-O SI TOTUSI L-ATI VOTAT PE BASESCU.
CE AVETI DRAGILOR CU PSD . ? OARE SUNT MAI COMUNISTI DECAT FOSTII - ACTUALII NOMENCLATURISTI ? NU VEDETI CA SUNTEM PROSTITI CU VORBE MARI SI FARA FAPTE CONCRETE ?
CE MARE LUCRU S-A FACUT IN 5 ANI ? iNTRAREA IN UE NU A FOST NUMAI MERITUL LUI BASESCU.TRATATIVELE S-AU PURTAT CU MULT INAINTE.
VORBITI DESPRE ROMANII DIN STRAINATATE , EI NU STIU CAT INDURAM NOI AICI / FARA SERVICI , FARA PENSII DECENTE , FARA LOCURI DE MUNCA / OARE EI NU DIN CAUZA REGIMULUI BASE AU PLECAT DEPARTE DE CASA , DEPARTE DE CEI DRAGI IAR ACUM FAC PE NEBUNII SI SE LASA MANIPULATI DE NISTE MINCINOSI CARE LE PROMIT MARE CU SAREA .NOI CEI DE AICI VOM MAI INDURA INCA 5 ANI PROSTIA UNOR ROMANI CARE PROBABIL TRAIESC BINE ASA CUM LE-A URAT BASESCU.
EL UREAZA BINELE ASTA DOAR LA GLOATA LOR DE AFACERISTI , RESTUL ROMANILOR SA TRAIASCA CUM POT .PACAT DE COPIII CARE TERMINA O SCOALA SI NU AU UNDE MUNCII , PARINTII CARE PROBABIL SUNT SOMERI TREBUIE SA-I INTRETINA SI LA VARSTA DE 20 - 25 ANI .POATE NE MERITAM SOARTA DACA NU STIM SA GANDIM SI SA PRIVIM SPRE VIITOR. NE LASAM AMETITI DE CATIVA BANUTI PRIMITI INAINTE DE VOTARE. UN LUCRU E SIGUR , NU VOM AVEA LINISTE INCA 5 ANI .
SA NE AJUTE D-ZEU SA REZISTAM CU GLOATA ASTA DE NOMENCLATURISTI , MINCINOSI PE CARE NU-I INTERESEAZA POPORUL CI DOAR BINELE LOR .

NUME SONORE.................................................

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO CATE NUME SONORE ARE PSD-UL SI TOTI CE LI S-AU ALATURAT ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

cat a furat PDL-ul si cat PSD-ul idiotilor ???????

ECONOMIA TOATA ...... ????????
FNI -ul ?????
Banca Religiilor ???????????
Bataile minerilor ??????????????

PSD-UL TREBUIE DISTRUS

VORBESTI DE NUME SONSORE ???????????????????????????? DOAR UN CRETIN POATE COMPARA NUMELE SONORE DIN AMBELE TABERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V-AU FURAT TARA SI TOT PE EI II ALEGETI .......

TRAIASCA TINERETUL DESTUPAT SI SA MOARA PSD-UL SI TELEVIZIUNILE SI ZIARELE LOR........... GATA CU VOI.....SI PUTIN SI VANTU SI ALMANAHE SI TOATE MIZERIIILE LOR

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:29

De la: ROLUI2003, la data 2009-12-07 14:09:28Mai bine Pdl decat Psd... O sa vedem mai tarziu- cam intr-un an jumate zic eu, maxim, daca e asa. Vad ca nu v-ati saturat de cei 5 ani de Basescu care au fost mai rai decat toti cei 20 de ani de Psd-isti si Pnl-isti la un loc, dar o sa va saturati curand. Mai bine ca a iesit Basescu ca o sa se convinga si fanaticii care il iubesc doar pentru ca nu suporta Psd-ul ca mai bine isi muscau limba! Cine este electoratul lui Basescu? O parte sunt acei anti-psd-isti care nu pot sa treaca peste era Iliescu si sa vada ca alianta PNL- PSD putea trece dincolo de Iliescu (care recunosc, nici mie nu-mi place si care are la activ multe datorii fata de tara), iar pe de alta parte sunt acei milogi care s-au manjit pentru banii dati de Basescu, pentru o galeata si o pereche de cizme sau niste haine second hand dat "din bunatate"... Poate la oras nu s-a vazut la fel, insa trebuia sa vedeti campania din zona rurala unde ura si mita sunt cuvintele care pot descrie e a facut PDL-ul in aceasta campanie. Am avut de ales intre doua rele si am ales!
Ce a zis si a facut Basescu timp de ani ani ca presedinte si timp de o luna de campanie? Sunt curioasa ce au inteles cei care il iubesc atat de mult ca eu, sincer. nu am auzit decat "comunistii din psd"(ulterior a renuntat, ca trecutul sau e mai comunist decat tot psd-ul la un loc) si "mogulii care s-au imbogatit subit in timpul psd-ului" (fara a-i mentiona deloc pe membrii familiei sale, de la mic la mare, pe domnul Cocos si stimata doamna Udrea, pe Videanu si bordurile sale, pe dl Boc si asa mai departe care in 5 ani de zile au ajuns la averi colosale; ori daca astia nu au televiziuni nu intra in categoria moguli).
A, si au mai fost cateva vorbe despre "o sa fac acum, in mandatul asta, ce v-am promis acum 5 ani", insa nimic despre "de ce n-am facut nimic in astia 5 ani"!

In fine, nu ma deranjeaza foarte tare ca nu a facut nimic si ca i-a imbogatit pe cei din jurul lui. Aceeasi reteta au avut-o si cei dinaintea lui si cu siguranta ar fi avut-o si cei care ar fi putut sa urmeze. Ceea ce ma deranjeaza la Traian Basescu este diabolismul lui fantastic si modul subtil de a se impune ca dictator: cu vorbe si comportamente care prind la cei naivi, ascunzand astfel lucruri grave ce vor deveni din ce in ce mai evidente in urmatorul mandat (de la ascultarea si urmarirea tuturor romanilor, de la inlocuirea tuturor directorilor si sefilor din functii publice cu "oameni de incredere", de la cumpararea aproape pe fata fara nicio remuscare a oamenilor pentru a vota, de la taxarea tuturor celor care nu sunt cu el prin diverse mijloace si pana la a minti un popor intreg cu seninatate si cu mana pe Biblie- de fapt aici nu a mintit, ci a jurat drept, doar ca nu a raspuns la intrebarea care i-a fost adresata- sau pana la semana doar ura si scandaluri in jurul sau spalandu-se apoi senin pe maini de orice acuzatie). Si lista poate continua. O sa ajungem ca pe vremea inchizitiei, insa va fi cam tarziu cand ne vom da seama cu adevarat 9sau cand se vor tezi toti). Priviti mai atenti in jur si mai vorbim.

Sunt curioasa doar atat: cei de aici care tineti cu Basescu, in afara de faptul ca nu va place PSD-ul si mogulii, ce mesaj al lui Basescu v-a motivat sa il votati? Care este macar un singur lucru extraordinar pe care l-a facut acest om pentru Romania si pentru romani in 5 ani de zile si un singur lucru nou pe care a promis ca il va face in noul mandat si stiti sigur ca il va face?

Ne vedem la OTV si la Taraf cu Guta si Salam!
S-A FURAT CA-N CODRU DE CATRE PDELEI ,AU FOST CARATI CU AUTOBUZELE,S-A INTRERUPT CURENTUL IN MULTE LOCALITATI,ETC. PEDELEII IL VOR AVEA PE BASE LA OTV IN FIECARE LUNA SA-SI MAI IA DIACONESCU UN AVION SI SA FIE MARE MOGUL.

eu__

4 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:29

Am ajuns sa traiesc una din cele mai mari dezamagiri . Nu ma asteptam ca un popor ce a trecut prin atatea probleme sa nu deschida ochii in ultimele clipe si sa dea o sansa mai buna Romaniei . Pacat. Pentru prima oara am plans la aflarea unor rezultate pe plan politic. Oameni buni (admiratori ai d-nului Basescu) veti regreta!!! Mi-e scarba numai cand il vadSA TRAITI BINE.. Am simtit pe pielea noastra ce bine am trait in ultimii ani. In nici un an nu am vazut ca acum, oameni ce se rugau cu lacrimi in ochi sa scape de acest domn.. prieteni ce sunt constienti ca vor ajunge someri din ianuarie. Singura lor speranta era..schimbarea.
D-nule Basescu, sa tineti minte un lucru: Multi vom pleca din tara!! Inca 5 ani fara posibilitatea de a avea un loc de munca sigur, posibilitatea de a-ti cumpara o casa, de a trai decent si fara frica ..
Sunt multi tineri si nu numai ce-mi vor da dreptate. Oameni buni, ce sa mai fac in tara asta??? TARA TUTUROR POSIBILITATILOR SI A DEZAMAGIRILOR!!!!!!
Imi pare rau ca zic asta, dar abia astept sa plec din tara

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:37

De la: 9am035009, la data 2009-12-07 12:30:35
Dragi romani,

Am crezut ca nu sunteti prosti. Am crezut ca patronii de firme care au falimentat din cauza impozitului forfetar vor determina votul de ieri. Am crezut ca profesorii mintiti vor determina votul de ieri. Am crezut ca manipularile simpliste despre moguli si corupti nu vor avea niciun efect. Am crezut ca Mircea Geoana nu va fi atat de prost incat sa-l viziteze pe Vantu. Am crezut ca romanii nu vor uita de tiganca imputita, de Guvernele Boc, Croitoru si Livache dar, mai ales, am crezut ca romanii nu vor uita de pretul exorbitant la gaze, de tupeul Elenei Udrea si al Elenei Basescu. Am crezut ca minciunile despre anti-comunism si cu dobitoci nu vor prinde. Am crezut ca schimbarea e posibila. Am crezut ca proiectele viabile in mijlocul unei crize economice vor atrage simpatii.

M-am inselat. Pentru ca 90 de mii de idioti (dintr-o mare de peste 5 milioane de idioti) s-au lasat pacaliti. Bun, bravo! Eu nu sunt politician si nu vreau simpatii si nici voturi, asa ca-mi permit sa va spun: sa va fie rusine! Da, ati ales gresit! Si va doresc numai bine in urmatorii cinci ani. Va doresc sa enjoy scandalurile si show-urile prezidentiale. Va doresc sa savurati tzatzele sexoase ale lui Udrea si fatza plina de pori a Lenutei de la Bruzelles. Va doresc alegeri anticipate, impozite mai mari, rascoale din cauza restantelor la FMI si o soarta argentiniana. Va doresc ca exporturile sa fie inghetate, ca Romania sa ajunga dependenta de importuri, preturile sa explodeze, taxele scolare sa treaca de doua mii de euro si Presedintele sa va insulte zilnic. Eu voi sta pe margine si voi fi pregatit sa va spun: I told you so! Nu-mi mai pasa, caci nu meritati. Voi, cei peste cinci milioane de romani votanti ai lui Basescu nu meritati niciun fel de efort. Meritati somaj, oprirea creditarii si devalorizarea monedei nationale. Va meritati conducatorii!
Eu oricum mi-am aranjat situatia plec cu toata familia din aceasta tara,plec scarbit de prostia romanilor care s-au lasat cumparati. Vom pleca inapoi in Italia, si voi privii de acolo cum se duce tara de rapa; vreau o viata mai buna pentru copiii mei. Spun la revedere tuturor prietenilor de pe acest forum, poate vom mai vorbii dupa cinci ani cand ma voi intoarce. Pana atunci va doresc noroc si sarbatori fericite. La revedere, FLORIN.

Vant din pupa!
Si nu la revedere ci adio!

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:39

Drag Silviu, parc tu duceai, grija pentru mine i implicit,de UDMR. Uitndu-te la numele meu m-ai reperat i gata m-ai catalogat c fac parte din UDMR...eti sinistru dragule...Mie mi pare ru c romnii au votat cum nu trebuia, pentru democraie,...poate ai auzit de acest termen...pentru c la noi aceasta este un termen politic, pe care de la politiciani, pn la copii toi o folosesc dar nimeni nu tie ce nseamn (sau poate nu vor) dar nimeni nu aplic...Nici pe de parte nu am avut impresia c dac Geoan,ctiga, era mai bine, dar poate era o linite, politic i social. Gndetete sau mai bine intr pe o pagin polonez(vezi c dac nu vorbeti nici o limb de circuit internaional, exist posibiltatea de a-i traduce...) vezi o fost ar tot spocialist, tot din europa...cu minoriti maghiare...(i nu este un stat naional...) aa care nu a fost atins nici mcar de criza actual...Dar din pcate la noi, exist persoane cu mintea ngust ca tine dragule care imediat ce pot, catalogeaz, condamn sfideaz pentru c am un nume de maghiar...Oricum scumpule tot nu ai schimba cu tine pentru nimic n lume cea ce privete viziunea mea despre lume despre civilizaie...crede-m materia cenuie este o valoare inestimabil...dar al tu este cam golui...i urez o zi bun...s srbtoreti i s salivezi victoria...dar poate n scurt timp o s realizezi ct de ru ai votat...i cine este omul bolnav care este la crma rii... Aa este romnul, mioritic, cu suflet blajin...care a fost n stare s omoare n noaptea de Sfntul Crciun (n loc s fac un proces de justiie normal, de care a avut parte orice dictator, n istoria omenirii...) la naterea mntuitorului nostru...pentru asta suntem blestemai....fiule, pentru asta ajungem s servim nc cinci ani, un dement, dictator...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:41

De la: tielenti, la data 2009-12-07 14:02:47pentru ultimu NOD ,PENTRU CA DONUL E LA RUSI .TU AI CITIT MACAR TITLURILE CARTILOR CITITE DE MINE ,CRED CA NU AI FI AVUT TIMP ,PENTRU CA VD ,CA STI POCAR JOCAR EU NU STIU MACAR NICI CE SUNT ACESTEA,PENTRU CA SUNT GOLANISME.

in primul rand miai pocit numele..la ce ma pot astepta de la dumneata ..un om cu o minte ingusta si cu o viziune precum a calului(adica numai inaite)orizontul tau e spart si facut pulbere. ai tras ca un bou toata veata ta la o caruta si afirmi niste aberati cat tine de mari, iar in repausul tau ai citit cartile afirmate de tine(nu te contrazic) citez:"CA STI POCAR JOCAR EU NU STIU MACAR NICI CE SUNT ACESTEA,PENTRU CA SUNT GOLANISME" =DUPA CUM SE VEDE CULTURA TA ESTE EVOLUATA IN MINUS ( - ) . esti degeaba.

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:49

Mai Black draga,dute mai adanc la origini,in 89 sau nu erai nascut inca.eu am fost la revolutie ,la universitate(intr-o zi voi publica pozele facut atunci).Am plecat din ro.de scarba lui ilici iar tu esti suparat ca urmasii lui nu au castigat.pai ce vrei?tot comunism cu fatza umana?

cellla2001

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:53

Mare pacat ca a iesit Basescu,e incredibil cum au putut romanii sa-l voteze pe cel care a generat numai scandaluri si a dus Romania in jos in ultimii ani,care a pus toti incompetentii la conducere,...sunt dezamagita ca cei care l-au votat nu au "vazut" ce ne-a facut;multi tineri spuneau ca,daca va iesi Basescu vor PLECA din tara,fiindca s-au saturat de tot ce se intampla!E ingrijorator,Doamne ,ce se va intampla cu oamenii din tara asta???Ce a facut in ultimii ani?A promis multe,a promis ca "VOM TRAI BINE".Oare asa e,traim bine?Cu siguranta NU,ne e mai rau acum decat ne-a fost vreodata!Sa vedeti oameni buni ce va urma,din pacate va fi tot mai rau,din pacate am ajuns sa "vindem" voturi pentru haine second-hnd,vai,RUSINE sa ne fie,romanii isi vor merita soarta,eu m-am hotarat,voi pleca de aici,m-am saturat de tot ce a fost in ultimii ani.Va doresc numai bine si sa "TRAITI BINE".

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 14:57

Degeaba sunteti suparati dragi geONANISTI ..........BASELU a castigat.........acum sa vedeti umilire pe capul liderilor vostri ! Vor manca firmituri din mana darnica Basesciana......Ha ..HA ...o meritati din plin paparudelor !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:05

Una buna de luni dimineata: A pierdut PSD-ul comunisto-mafiot.
Una rea tot de luni dimineata: A castigat prostia romaneasca si a lui Marinar.

NU am nicio veste buna reala!

Scaparea noastra sta in doua optiuni: 1 fugi din tara
2 o noua forta politica, curata si dreapta( mai greu, dar nu imposibil)

ionsipolitica.blogspot.com

9am176177

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:05

cam mirosi nene 50% gaozari [(cum arata tv) dar a fost manevra totala pentru ca la ora 23:30 nici un post nu mai trasnmitea absolut nimic in legatura cu alegerile..normal lumea trebuia sa doarma sa faca ei manevrele linistiti] iar 50% sper sa iasa in strada

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:08

De la: jimi_rom, la data 2009-12-07 15:05:42Una buna de luni dimineata: A pierdut PSD-ul comunisto-mafiot.
Una rea tot de luni dimineata: A castigat prostia romaneasca si a lui Marinar.

NU am nicio veste buna reala!

Scaparea noastra sta in doua optiuni: 1 fugi din tara
2 o noua forta politica, curata si dreapta( mai greu, dar nu imposibil)

ionsipolitica.blogspot.com
OARE? OARE? OARE CARE DINTRE CANDIDATI A FOST PROSTALAU?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
antonina_tm

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 15:09

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Traiasca maneauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O sa ni-o traga king Base in toti porii inca 5 ani de acum incolo!

Haide-ti dragilor sa chefuim....c-o sa avem de maine mai multe locuri de muncaaaaa, o sa avem stabilitate si prosperitate, vom iesi din criza, totul v-a merge ca pe roate!

Traiasca tiranul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUUUUUUUUA!

Pagini: << 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: