back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:21

De la: click_cont, la data 2009-12-08 12:20:42
De la: click_cont, la data 2009-12-08 12:19:14
De la: Dorinel, la data 2009-12-08 10:00:55
De la: black10131307, la data 2009-12-08 09:52:14
De la: Dorinel, la data 2009-12-08 01:13:34
De la: black10131307, la data 2009-12-08 00:34:43
De la: Dorinel, la data 2009-12-08 00:17:21Oamenii care l-au votat pe Basescu in scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se produc rapid,... si sigur nu se va intampla asta, consecintele vor fi pe masura.
Basescu (si PDL-ul) trebuie sa realizeze ca au fost votati in scarba, nu de drag.
Ma anagajez solemn sa fiu primul speculant al fiecarei mitocanii (si vor fi zi de zi ) din acest moment ale lui Basescu si a PDL-ului, cel putin pe acest forum.
De azi incolo .... voi fii roman anti mitocanie.

Deocamdata nu ai dovedit decat o minte creata. Daca tu vrei sa continui pe linia asta, treba ta! Ca oi fi si tare important tu pentru tara asta!
Nu ai postat decat niste aiureli pana acum.
Deocamdata tu ai dovedit pe acest forum si nu numai, ca esti un adevarat mitocan. Nu sunt decat un simplu cetatean al acestei tari care este scarbit de mitocanie si ''ai'' de tine, fara logica si fara coerenta, in acest caz, politica.
Sustii un om care a adus numai dezbinare si ura fara precedent, din 1989 incoace, exact ca un vechi nomenclaturist ceausist. Prietene, ai decenta si realizeaza ca Basescu a fost votat in scarba .... iar adevaratele probleme ale acestei tari de azi inainte incep. Pun si un ramasag cu tine pe aceasta tema ... spre indignarea ratiunii si a respectului pentru romanii ce au votat normalitatea si adevarata dreapta.
Ce stii mai mitocane tu despre politica, despre economie, despre societate, despre bunul simt si promovarea adevaratelor valori ale acestei tari? Nu realizezi mai mitocane ca nimeni din mediul intelectual nu va sustine si fuge de voi ca de ciuma ? Nu realizezi mai mitocane ca electoratul vostru e format din vechii sustinatori ai lui Iliescu, cei din mediul rural, si pana si tinerii de la oras, chiar si fara studii, sau mutat pana si in tabara PSD-ista? Realizezi mai basescianule ?
Realizezi in ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata a somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma in 2010?
Realizezi ca deja azi am fost descalificati in sens negativ ca ''tara cu risc mare pentru investitori''?
Realizezi ca azi Bursa si leul, sunt deja in suferinta?
Mai mitocane ... ati distrus speranta a sute de mii de familii tinere, ati distrus ce s-a castigat in 1989 cu atata pret ....
Sa va fie rusine si ia aminte : Nu va dura mult, doua-trei luni ... si zeci de forumisti imi vor da dreptate !

Dorinel, fetito, degeaba te mai spargi in figuri pe aici ca ai supt-o!
Inca o data dai dovada ca esti penibil. Nu am supt-o eu mai basescianule, au supt-o milioane de tineri si alte categorii carorara le-ati distrus viitorul si speranta ca pot trai intr-o tara decenta, fie ea si cu probleme azi.
Macar constientizeaza in ultimul moment ca ati dezbinat o tara intreaga si ati cazut in derizoriu.
Toata lumea e constienta ca alegerile au fost fraudate. Aveti curaj sa renumaram toate voturile si sa vedem clar cati cetateni au votat si cate voturi sunt in realitate ? Aveti curaj sa vedem cate voturi au fost anulate si de ce ? Aveti curaj sa recunoasteti cate procese verbale au fost falsificate ?

Singurul lucru la care te pricepi dorinele, este sa falsifici mesajele forumistilor, probabil ca in viata de zi cu zi nici nu ai alta treaba, asta este ocupatia ta de baza. Ne-ai dovedit intr-o saptamana tuturor ca cel mai josnic punct forte pe care-l are PSD-ul este ca e alcatuit din nulitati ca tine. Voua nu va place munca, voua, ( pentru ca sunteti patroni ce alimenteaza economia neagra a acestei tari, sau bugetari) va place sa sugeti sudoarea celor ce muncesc pe bune. Ei, uite ca s-a terminat si daca nu de tot se termina incurand si atunci va ramane sa sugeti ...altceva.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:24

De la: click_cont, la data 2009-12-08 12:19:14 Voua nu va place munca, voua, ( pentru ca sunteti patroni ce alimenteaza economia neagra a acestei tari, sau bugetari) va place sa sugeti sudoarea celor ce muncesc pe bune. Ei, uite ca s-a terminat si daca nu de tot se termina incurand si atunci va ramane sa sugeti ...altceva.

Baaaaa astia care sugeti sudoarea clasei muncitoare !!!!Ti-ai dracu' de exploatatori capitalisti care furati poporu' portocaliu si moarte bugetarilor ca nu de doctori sau profesori are tara nevoie ci de ospatari si tinichigii! .Iata un mesaj de "dreapta portocalie", scris de doamna Click Cont in anul Domnului 2009.Doamna,pe dumnevoastra chiar va inteleg de ce ati optat pentru Traian Basescu!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:35

De la: gabryela63, la data 2009-12-07 13:32:552 Romanii, 2 Presedinti. Mogulii au jucat in echipa "chirurgului" Basescu
Gata-gata sa cred ieri seara, la cum aratau cel putin sondajele, ca votantii anti-Basescu i-au biruit pe cei anti-Geoana. Apoi lucrurile au inceput sa se nuanteze, entuziasmul "Marii Coalitii" s-a fasait treptat iar dinspre adversari a venit un hahait homeric: "un fleac, v-am ciuruit".

La ora la care scriu aceste randuri (6,30) nu exclud inca rasturnarile spectaculoase, dar Marinarul pare acum pe val. Ce concluzii se desprind de aici? Basescu a reusit o incredibila operatie chirurgicala impartind Romania in doua partii aproape identice. Am convingerea ca si daca vota 100% din electorat nu exista o diferenta mai mare, procentual. Mogulii l-au ajutat in ultima instanta pe Basescu. Sa-i luam pe rand.

1)Voiculescu. Daca intelegea un adevar simplu, si anume faptul ca Basescu poate fi invins prin ironie inteligenta si nu prin ura coroziva, Antelele l-ar fi adus presedinte pe Geoana. Mi-a ramas pe retina imaginea lui Boureanu, unicul invitat din tabara "pro" dupa dezbarea de joi , inconjurat literalmente de haita dulailor Ciutacu, Stan, Badea, Ciuvica, etc care latrau la el acuzator. A fost nevoie sa-i organizeze Bogdan Teodorescu "pentru a nu lasa impresia ca tabara PD-L a castigat ceva" pentru a nu se trece la linsaj.
2)Patriciu. Daca se limita la imaginile cu impingerea din celebrul filmulet, fara sa insiste pe lovirea cu pumnul (bonus, lovitura in plex) ii facea un deserviciu real adversarului. Adaugand ingredientele unei uri sincere si doua cadre in plus a obtinut efectul contrar si victimizarea Basescului. O idee catastrofala si difuzarea obsesiva a respectivului thriller pe Antene si Realitatea. Mai aveau putin si ne imparteau CD-uri la metrou de kung-fu portocaliu.
3)Vantu. O lovitura de mare maestru invitarea lui Geoana, cum scriam si vineri ("Basescu la Cotroceni. Remake in regia SOV"). Daca Prostanacul putea sa ignore riscurile nuei intalniri cu turbulentul si maleficul, marele vulpoi care e Vantu trebuia sa simta pericolul de la o...Posta. Observati si schimbarea de macaz a Realitatii TV, tot cam de pe-atunci, televizinea mogulului devenind brusc mai obiectiva. Ramane de vazut daca Posta ce-a pohtit in ultima vreme tatal FNI-ului devine un vis realizabil. (Nu domnule Basescu, nu mi-l imaginez pe Dorin Cocos la Posta, in cel mai rau caz pe..doamna Udrea).

Cu ce ramanem dupa epopeea alegerilor de ieri?
Oprisan cu icoana dupa exit-polluri mi se pare o imagine colosala. Un fel de Michiduta impartind insigne cu Sfantul Duh. Mai lipsea ca Ion Iliescu sa stropeasca cu agheasma audienta. Geoana topaind de fericire ca in galeria Stelei (apropo, l-ati remarcat si pe latifundiarul din Pipera la umbra potentialului castigator?), Antonescu inghitind cateva broaste si vorbind entuziast de contributia dreptei la victoria stangii (asta s-ar putea sa-l mai coste o feliuta de partid la investirea cabinetului Negoita) si Basescu furand fara jena startul in declaratiile televizate sunt de asemenea 2 imagini epocale. Mie mie mila sincer de Geoana. Un om in esenta bine intentionat, care dadea insa senzatia ca vrea sa trateze cangrena din economie cu laptisor de matca. Daca economia venea dupa o perioada mai buna si nu se pregatea sa intre in colaps ca acum, cred ca l-as fi votat si eu. Discursul lui Geoana care se pregatea de redistributie ca in vremea belsugului 2004-2008 parea din pacate deplasat, chiar SF, in conditiile in care ne imprumutam pentru salarii si pensii. Acum Geoana, risca sa intra in cusca cu (Vanghe)lei din partid, unde va fi judecat cel mai aspru de fostii aliati fideli. Ca asa-i in politica

Asa este !
Am spus de multa vreme ca Antena 3 si realitatea i-au facut cea mai buna campanie electorala lui Basescu injurandu-l zilnic prin gura unor personaje jenante, care, la randul lor, au devenit personaje de ironizat ale divertisilor, ale celor de la Bendeac, Carcotasi ...
Un ziaris de la Catavencu a scris un articol intitulat simplu: Prostul !
Dupa vizita de relaxare a lui Geoana la Vantu.
Ce mai poti sa spui dupa o chestie d-asta.
Vad ca multi sustinatori ai lui Geoana sau Crin se fac ca nu vad un lucru simplu:
In batalia asta a fost de fapt un singur om, Traian Basescu, impotriva TUTUROR celorlalti, chiar si cu handicapul unor pietre de moara din partidul pe care tot el l-a propulsat, de genul Ridzi, Udrea si altori moguli PDL ...
Chestia asta e remarcabila la alegerile astea.
Victoria lui, chiar la diferenta de o treime de procent, este colosala !
Nu stiu cat a furat PDL-ul, cu siguranta a furat, dar stiu tot cu siguranta, ca si celelalte partide au furat in aceleasi moduri.
Asa-zisa mita electorala a fost oferita de toate partidele, iar cei carora le-a fost oferita, in general oameni saraci, a votat preponderent cu Basescu. Asta este confirmat de faptul ca participarea la vot a fost foarte mare ...
Sper ca datatorii de mita electorala vor renunta la acest sistem care nu le aduce voturi ...
PSD-ul a fost la guvernare pana de curand. N-a miscat un deget impotriva sectiilor speciale despre care urla acum. N-a insistat pentru desfiintarea lor, pe principiul cine vrea sa voteze sta acasa si voteaza, cine are alta treaba, sa fie sanatos. SI asta pentru ca si ei, sperau sa foloseasca asta in favoarea lor.

E jenant pentru un presupus diplomat cum e Goana, sa nu stie sa piarda ...
Si pentru Crin.

Asa este, reincepe circul.
Pentru ca invinsilor nu le va pasa de vointa poporului despre care ne tot spun ca il slujesc, nu vor incerca sa ajunga la o intelegere cu cel pe care l-a ales poporul si vor continua sa faca exact ce au mai facut, iar Basescu va fi tocat zilnic la televiziuni, ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Ne vor inebuni luni de zile cu frauda si tot asa.

Eu, in locul lui Basescu, l-as chema pe Ioannis si l-as desemna premier in fruntea unnui guvern PDL ... minoritar.
Sa vedem daca atunci Iohannis ar trece...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:38

De la: Dorinel, la data 2009-12-08 00:17:21Oamenii care l-au votat pe Basescu in scarba fata de mitocania cu anticomunismul si PSD-ul ... asteapta schimbari. Daca ele nu se produc rapid,... si sigur nu se va intampla asta, consecintele vor fi pe masura.
Basescu (si PDL-ul) trebuie sa realizeze ca au fost votati in scarba, nu de drag.
Ma anagajez solemn sa fiu primul speculant al fiecarei mitocanii (si vor fi zi de zi ) din acest moment ale lui Basescu si a PDL-ului, cel putin pe acest forum.

Deocamdata nu ai dovedit decat o minte creata. Daca tu vrei sa continui pe linia asta, treba ta! Ca oi fi si tare important tu pentru tara asta!
Deocamdata tu ai dovedit pe acest forum si nu numai, ca esti un adevarat mitocan. Nu sunt decat un simplu cetatean al acestei tari care este scarbit de mitocanie si ''ai'' de tine, fara logica si fara coerenta, in acest caz, politica.
Sustii un om care a adus numai dezbinare si ura fara precedent, din 1989 incoace, exact ca un vechi nomenclaturist ceausist. Prietene, ai decenta si realizeaza ca Basescu a fost votat in scarba .... iar adevaratele probleme ale acestei tari de azi inainte incep. Pun si un ramasag cu tine pe aceasta tema ... spre indignarea ratiunii si a respectului pentru romanii ce au votat normalitatea si adevarata dreapta.
Ce stii mai mitocane tu despre politica, despre economie, despre societate, despre bunul simt si promovarea adevaratelor valori ale acestei tari? Nu realizezi mai mitocane ca nimeni din mediul intelectual nu va sustine si fuge de voi ca de ciuma ? Nu realizezi mai mitocane ca electoratul vostru e format din vechii sustinatori ai lui Iliescu, cei din mediul rural, si pana si tinerii de la oras, chiar si fara studii, sau mutat pana si in tabara PSD-ista? Realizezi mai basescianule ?
Realizezi in ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata a somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma in 2010?
Realizezi ca deja azi am fost descalificati in sens negativ ca ''tara cu risc mare pentru investitori''?
Mai mitocane ... ati distrus speranta a sute de mii de familii tinere, ati distrus ce s-a castigat in 1989 cu atata pret ....
Sa va fie rusine si ia aminte : Nu va dura mult, doua-trei luni ... si zeci de forumisti imi vor da dreptate !

Inca o data dai dovada ca esti penibil. Nu am supt-o eu mai basescianule, au supt-o milioane de tineri si alte categorii carorara le-ati distrus viitorul si speranta ca pot trai intr-o tara decenta, fie ea si cu probleme azi.
Macar constientizeaza in ultimul moment ca ati dezbinat o tara intreaga si ati cazut in derizoriu.
Toata lumea e constienta ca alegerile au fost fraudate. Aveti curaj sa renumaram toate voturile si sa vedem clar cati cetateni au votat si cate voturi sunt in realitate ? Aveti curaj sa vedem cate voturi au fost anulate si de ce ? Aveti curaj sa recunoasteti cate procese verbale au fost falsificate ?

Singurul lucru la care te pricepi dorinele, este sa falsifici mesajele forumistilor, probabil ca in viata de zi cu zi nici nu ai alta treaba, asta este ocupatia ta de baza. Ne-ai dovedit intr-o saptamana tuturor ca cel mai josnic punct forte pe care-l are PSD-ul este ca e alcatuit din nulitati ca tine. Voua nu va place munca, voua, ( pentru ca sunteti patroni ce alimenteaza economia neagra a acestei tari, sau bugetari) va place sa sugeti sudoarea celor ce muncesc pe bune. Ei, uite ca s-a terminat si daca nu de tot se termina incurand si atunci va ramane sa sugeti ...altceva.
Pana una alta, raspunde mata la intrebarile de mai sus in locul "ciuruitorului".
Hai ca voi face un efort proletar PSD-ist sa te intreb direct, sa nu te obosesc sa mai cauti:
''Ce stii mai ..... tu despre politica, despre economie, despre societate, despre bunul simt si promovarea adevaratelor valori ale acestei tari?'' '' Realizezi in ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata a somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma in 2010?''
''Realizezi ca deja azi am fost descalificati in sens negativ ca tara cu risc mare pentru investitori?''
''Realizezi ca azi Bursa si leul, sunt deja in suferinta?''
Succes.
PS. Nu sunt PSD-ist ... am sustinut PNL-ul si pe Antonescu in decizia lui spre normalitate.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:39

Crin si-a pierdut mintile de tot.
Declara ca el va sta de paza, va pazi valorile democratice europene aici in Romania, de hoardele PDL-iste ...
Sa mori de ras ...
La demisie nici nu se gandeste.
Poate-l impiedica ... bunul-simt, cine stie.

Ramane coana democratie europeana fara paznic...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:43

De la: Dorinel, la data 2009-12-08 12:38:06

Pana una alta, raspunde mata la intrebarile de mai sus in locul "ciuruitorului".
Hai ca voi face un efort proletar PSD-ist sa te intreb direct, sa nu te obosesc sa mai cauti:
''Ce stii mai ..... tu despre politica, despre economie, despre societate, despre bunul simt si promovarea adevaratelor valori ale acestei tari?'' '' Realizezi in ce situatie ati adus economia in 2009, cu o rata a somajului aproape de 10% si nu se stie ce va urma in 2010?''
''Realizezi ca deja azi am fost descalificati in sens negativ ca tara cu risc mare pentru investitori?''
''Realizezi ca azi Bursa si leul, sunt deja in suferinta?''
Succes.
PS. Nu sunt PSD-ist ... am sustinut PNL-ul si pe Antonescu in decizia lui spre normalitate.

Ce e aiai "normalitate" domnu' IQ ?
Aia a lui Crin ?
A "bunului simt" ?

Despre ce normalitate se poate vorbi intr-o lume afectata de criza ? Ati uitat ce se intampla si in alte tari ?
Ati uitat care sunt dobanzile practicate de banci ?

the_tempest83

8 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:46

Abia astept sa vad peste 2 ani, cand Basescu n-o sa mai aiba pe cine sa dea vina, cum voi astia suporteri portocalii dati din colt in colt ca n-o sa mai aveti locuri de munca eu o sa fiu de mult plecat si o sa stau sa ma uit la voi cum va zbateti in mocirla pe care voi ati creat-o. Felicitari sincere

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 12:48

De la: Silviu, la data 2009-12-08 12:35:33
Eu, in locul lui Basescu, l-as chema pe Ioannis si l-as desemna premier in fruntea unnui guvern PDL ... minoritar.
Sa vedem daca atunci Iohannis ar trece...

Silviule,presedintele desemneaza premierul iar acesta isi formeaza guvernul si trebuie sa fie validat de Parlament.Crezi ca Johannis ar forma un guvern minoritar PDL stiind ca acesta nu are sanse sa treaca prin parlament ?!Ce sens ar avea o astfel de actiune aiurita ?Hm,proasta parere ai despre Johannis,astfel de lucruri doar Basescu prin alde Croitoru sau Livache le poate face ...Tu chiar nu intelegi ca guvernul trebuie sa aiba o sustinere a majoritatii parlamentului si ca nu se poate altfel logic vorbind?!

toturmn

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:03

ne indreptam spre o emigrare in masa, avand in vedere ca situatia se inrautateste pe zi ce trece. si cel mai dureroe este faptul ca cei din strainatate care o duc decent ne-au hotarat soarta. probabil ca o si meritam ptr ca suntem un popor stupid. din moment ce bulgaria ne-a devansat in ceea ce priveste criza ne da mult de gandit...oricum v-a amagit ca o sa fie la inceputul anului o crestere economica, o sa vedeti si voi cresterea stand acasa si fara serviciu si copii plangand de foame, si intradevar atunci chiar o sa fiti mandri de voi insiva ptr ca ati votat impotriva mogulilor. nici nu aveti habar de ce o sa ne astepte, si vai de voi cei care sunt bugetari

fratzi65

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:06

Mai,dracusor,daca ai 17 ani atunci pune mana si invata gramatica,scrii cu niste greseli de ortografie de puscarias.Vezi la Bac se depuncteaza si astea.
Daca n-ai 17 ani,si eu inclin sa cred ca n-ai,atunci am sa te rog sa-mi raspunzi la intrebarea:De ce conducatorii politici ai Europei il EVITA pe marinarul Basescu?Ce parere crezi ca au ei de un presedinte de tara care vorbeste ca ultimul golan de Ferentari(te-am jignit cumva?) si de ce spune azi un lucru ca maine sa-l nege?! De un presedinte de tara care are 50% din populatia Romaniei IMPOTRIVA LUI?!
De un presedinte de tara care se urca beat la volan,etc,etc......
Daca vrei argumente despre omul si presedintele Basescu dezbraca haina de ofiter infiltrat,transformat in blogger de 17 ani,si discutam.Pana atunci, parerea mea este ca, documentarea pe care o recomanzi altora fa-o in ceea ce te priveste.
Si cum spuneam:pune mana pe gramatica limbii romane!

eu__

4 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:14

Doamne! nu-mi vine sa cred cat de naivi sunt unii!!!!!!! Cand stii ca ai votat un "parazit" ce a condus tara ultimii 5 ani ..sa te plangi ca nu ai trait decent si sa repeti aceeasi greseala..e strigator la cer!!
Si inca ceva. Mi se pare atat de dureros sa-ti decida soarta unii care nici macar nu isi duc traiul in tara (sunt plecati de ani de zile in SUA, Italia, Spania sau cei din Moldova). Initial , pt noi cei de acasa Geoana este presedintele, nu Basescu. Ma uit pe strada la oameni si vad dezamagire, disperare si in acelasi timp ..ura. Acum e liniste..neobisnuit de liniste. Mi-e frica sa ma gandesc daca vor rabufni romanii in fata acestor nedreptati.
Le e usor celor de afara sa ne decida soarta. Dar oare de ce nu vin in tara acum..TOTI. E bine acum pt ca l-au votat pe Base nu?...
Numai noi stim cu ce frica stam sa nu ne pierdem locurile de munca. Am vazut oameni plangand la aflarea rezultatelor (oameni ce au fost anuntati din-nainte de alegeri ca vor intra in somaj din ianuarie).
"SA TRAITI BINE!"...si am trait "bine.".. Mi-e scarba numai cand ii vad aparand ranjand la tv si facand promisiuni desarte. Le e lor bine, celor de sus..nu noua.
Geoana...nu bag mana in foc ca ne era bine si cu el..dar mai aveam o speranta....:((

Obs: ma numar si eu printre tinerii ce si-au dorit si inca isi mai doresc un viitor di un trai mai bun :(

cristina_efrim

3 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:16

nu va suparti ca intervin in mica voastra discutie dar se pare ca aveti pareri diferite si idealuri diferite. E dreptul fiecarei persoane sa isi spuna parerea. Dar in cazul lui Traian Basescu sa stii ca este si va mai fii inca 5 ani Presedintele tuturor romanilor fie ca va place fie ca nu. E decizia majoritatii, nu prea aveti ce face in aceasta privinta.Si credeati ca daca va iesi Geoana presedinte o duceati mai bine?Eu cred ca era la fel. Nu spun ca este perfect si Traian Basescu, dar cel putin el a avut curajul sa se ia de MOGULI.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:23

Un fleac,v-am ciuruit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo Basescule!!!!!!
Daca mai vor o data alegeri , vei face 80% ....Si daca se re-numara voturile ,sunt sigura ca mai apar cel putin 4% procente in plus pentru Basescu...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:26

...."UDMR-ul dorete la guvernare",-mai mult dect sigur, vor fi primii ce vor negocia- biei detepi maghiarii, ei sracii sunt continuu la guvernare din 1990, bravo lor !...nici mcar nu-s constituii ca partid politic ci ca asociaie civic, -original democraia romneasc, nu ?...n fine, bravo lor ! C.P.Triceanu

Dl. Crin A, i C.P.Triceanu, - complicat,Crin A dorete s rmn PSD-ist?-, Triceanu cred c va dori s negocieze cu T. Bsescu,....dac o va face,...felicitri D-lui. Triceanu !... fostul premier nelege i cred c cunoate foarte clar situaia politic a romniei i n primul rnd pe cea financiar-economic.
tie exact lista celor 4 ri ale U.E. -printre care se afl i Romnia- ce risc s intre n ncetare de pli n 2010.

PSD-itii contest !....ok, s-o fac, este dreptul lor, numai c ar trebui s citeasc i raportul :Romania's run-off election confirmed overall positive assessment and need to address remaining shortcomings, OSCE .

PD-L - PNL - UDMR ......Succes !....Johannis W.Klaus, numai printr-o minune va fi premier, n minuni, nu cred !

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:27

De la: eu__, la data 2009-12-08 13:14:20Doamne! nu-mi vine sa cred cat de naivi sunt unii!!!!!!! Cand stii ca ai votat un "parazit" ce a condus tara ultimii 5 ani ..sa te plangi ca nu ai trait decent si sa repeti aceeasi greseala..e strigator la cer!!
Si inca ceva. Mi se pare atat de dureros sa-ti decida soarta unii care nici macar nu isi duc traiul in tara (sunt plecati de ani de zile in SUA, Italia, Spania sau cei din Moldova). Initial , pt noi cei de acasa Geoana este presedintele, nu Basescu. Ma uit pe strada la oameni si vad dezamagire, disperare si in acelasi timp ..ura. Acum e liniste..neobisnuit de liniste. Mi-e frica sa ma gandesc daca vor rabufni romanii in fata acestor nedreptati.
Le e usor celor de afara sa ne decida soarta. Dar oare de ce nu vin in tara acum..TOTI. E bine acum pt ca l-au votat pe Base nu?...
Numai noi stim cu ce frica stam sa nu ne pierdem locurile de munca. Am vazut oameni plangand la aflarea rezultatelor (oameni ce au fost anuntati din-nainte de alegeri ca vor intra in somaj din ianuarie).
"SA TRAITI BINE!"...si am trait "bine.".. Mi-e scarba numai cand ii vad aparand ranjand la tv si facand promisiuni desarte. Le e lor bine, celor de sus..nu noua.
Geoana...nu bag mana in foc ca ne era bine si cu el..dar mai aveam o speranta....:((

Obs: ma numar si eu printre tinerii ce si-au dorit si inca isi mai doresc un viitor di un trai mai bun :(

Penibil, nepregatit, slab, fara personalitate, sluga,fara coloana vertebrala, oportunist=GEOANA MIRCEA DAN

ps-si pe deasupra si manevrat de fosti comunisti

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:28

De la: cristina_efrim, la data 2009-12-08 13:16:52 Nu spun ca este perfect si Traian Basescu, dar cel putin el a avut curajul sa se ia de MOGULI.

...si de rusi,de gaozari,de tiganci imputite,de oligarhi ,de clasa politica nereformata(PDL este singurul partid reformat )... .Mda,a avut "curajul" sa faca gargara populista fara retinere,mai ales ca au existat si naivi care au luat drept chestie serioasa acasta demagogie si l-au votat

PS:Sunt curios sa imi spuneti si mie unde anume in Constitutie intra ca atributiune a presedintelui lupta impotriva mogulilor si verdictele puse asupra acestora inaintea Justitiei, si ce rezultate a avut in aceasta "lupta" timp de 5 ani?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:30

De la: sea_shell, la data 2009-12-08 13:23:41Un fleac,v-am ciuruit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo Basescule!!!!!!
Daca mai vor o data alegeri , vei face 80% ....Si daca se re-numara voturile ,sunt sigura ca mai apar cel putin 4% procente in plus pentru Basescu...

..Sea, campania electoral a luat sfrit !....

...nu v lasai manipulai de mass-media post electoral !...trece-ti i vizionai prog. economico-financiare, lsai brfa de pe marginea anurilor politice.

n culise , se negociaz !...nu-i mai permite nimeni s se "certe" !...

o zi bun tuturor !

eu__

4 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:32

De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 13:28:20
De la: cristina_efrim, la data 2009-12-08 13:16:52 Nu spun ca este perfect si Traian Basescu, dar cel putin el a avut curajul sa se ia de MOGULI.

...si de rusi,de gaozari,de tiganci imputite,de oligarhi ,de clasa politica nereformata(PDL este singurul partid reformat )... .Mda,a avut "curajul" sa faca gargara populista fara retinere,mai ales ca au existat si naivi care au luat drept chestie serioasa acasta demagogie si l-au votat

PS:Sunt curios sa imi spuneti si mie unde anume in Constitutie intra ca atributiune a presedintelui lupta impotriva mogulilor si verdictele puse asupra acestora inaintea Justitiei, si ce rezultate a avut in aceasta "lupta" timp de 5 ani?

ce a facut Base in cei 5 ani nu mi-a dat mie sau altora mai mult de mancare , un salariu mai mare si in nici un caz o casa.....din contra..

camila2_camila

12 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:32

base va avea soarta impuscatului

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:35

De la: mytcor, la data 2009-12-08 13:30:50
De la: sea_shell, la data 2009-12-08 13:23:41Un fleac,v-am ciuruit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo Basescule!!!!!!

..Sea, campania electoral a luat sfrit !....

...nu v lasai manipulai de mass-media post electoral !...trece-ti i vizionai prog. economico-financiare, lsai brfa de pe marginea anurilor politice.

n culise , se negociaz !...nu-i mai permite nimeni s se "certe" !...

o zi bun tuturor !

De acord cu tine.... Am incredere in abilitatea celui pe care l-am votat in a face aliantele necesare pentru a ne scoate din situatia in care ne gasim.Stiu ca este foarte capabil si vizionar... Sunt cu ochii pe el din interiorul evenimentelor ..

"Antonescu, dispus sa-l vanda pe Geoana pentru un post de premier"
Foarte draguti ,aliatii...

eu__

4 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:36

De la: camila2_camila, la data 2009-12-08 13:32:23base va avea soarta impuscatului

Daca mai are cine sa-l impuste ... pana atunci plecam toti.. EMIGRAM!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:50

De la: eu__, la data 2009-12-08 13:36:13
De la: camila2_camila, la data 2009-12-08 13:32:23base va avea soarta impuscatului

Daca mai are cine sa-l impuste ... pana atunci plecam toti.. EMIGRAM!

Nu zau ?
Cine te tine aici nene ?
Emigreaza !
Ca sa poti sa votezi si tu cu Base ...

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:56

ATI LUAT TOTI TEAPA ! SA VA VAD SI PE CEO PENTR SI PE CEI CONTRA ,CUM O SA SUPORTATI FOAMEA 5 ANI !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

ATI LUAT TOTI TEAPA ! SA VA VAD SI PE CEO PENTR SI PE CEI CONTRA ,CUM O SA SUPORTATI FOAMEA 5 ANI !

BOBITA

638 mesaje

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:06

De la: eu__, la data 2009-12-08 13:32:17

ce a facut Base in cei 5 ani nu mi-a dat mie sau altora mai mult de mancare , un salariu mai mare si in nici un caz o casa.....din contra..

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:11

De la: BIOBITA, la data 2009-12-08 13:56:44 ATI LUAT TOTI TEAPA ! SA VA VAD SI PE CEO PENTR SI PE CEI CONTRA ,CUM O SA SUPORTATI FOAMEA 5 ANI !
TEAPA TEAPA DARR........SA STIM SI NOI!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:15

ASA PRESEDINTE ASA POPOR!!..........HAI LA LUPTA CEA MARE,MOGUL CU MOGUL SA ZDROBIM!SI IN SUNET DE STICLUTE LA GOLDEN-.....SA NE VASELIM!!.....

9am103772

1 mesaj

de acord dar psd a vindut tot ce a putut si sai mai crezi

georgetag2

5 mesaje

Daca am luat noi teapa,sustinatorii Prostanacului ce-au luat?

Pagini: << 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: