Fosta membra 9am.ro
13 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:17
"ce a facut Base in cei 5 ani nu mi-a dat mie sau altora mai mult de mancare , un salariu mai mare si in nici un caz o casa.....din contra.."
Tu astepti ca presedintele sa-ti dea de mai mult de mancare, salariu mai mare si o casa??? Da' dupa tine presedintele este centru de binefacere???? Iti imaginezi ca un om poate face miracole in 5 ani, in tara asta plina de oportunisti, ahtiati dupa bacsisuri, mitocani... si lista poate continua??? Daca in primul rand oamenii ar fi altfel, daca ei si-ar schimba mentalitatea, lucrurile ar sta altfel! Tu, din cate vad, te crezi inca pe vremea comunismului! Probabil ca tot pe comunisti i-ai votat - pe Goana si sleahta din spatele lui, in frunte cu Iliescu, comunistul de frunte al tarii, care plange in continuare dupa acele vremuri! Habar n-ai pe ce lume traiesti!
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:19
De la: alma_negoita, la data 2009-12-08 14:17:09"ce a facut Base in cei 5 ani nu mi-a dat mie sau altora mai mult de mancare , un salariu mai mare si in nici un caz o casa.....din contra.."
Tu astepti ca presedintele sa-ti dea de mai mult de mancare, salariu mai mare si o casa??? Da' dupa tine presedintele este centru de binefacere???? Iti imaginezi ca un om poate face miracole in 5 ani, in tara asta plina de oportunisti, ahtiati dupa bacsisuri, mitocani... si lista poate continua??? Daca in primul rand oamenii ar fi altfel, daca ei si-ar schimba mentalitatea, lucrurile ar sta altfel! Tu, din cate vad, te crezi inca pe vremea comunismului! Probabil ca tot pe comunisti i-ai votat - pe Goana si sleahta din spatele lui, in frunte cu Iliescu, comunistul de frunte al tarii, care plange in continuare dupa acele vremuri! Habar n-ai pe ce lume traiesti!
corect!
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:23
De la: alma_negoita, la data 2009-12-08 14:17:09"ce a facut Base in cei 5 ani nu mi-a dat mie sau altora mai mult de mancare , un salariu mai mare si in nici un caz o casa.....din contra.."
Doamna,izolarea politica,aliantele politice distruse peste noapte ,incpatanarea de a nu avea guvern demonstrata prin numirea inutila si disperata pe banda rulanta a premierilor portocalii,tensiunile si isteriile intre categorii sociale si intre institutiile statului,lipsa de credibilitate si de stabilitate , credeti ca nu afecteaza nivelul de trai?
Cand spre exemplu un presedinte de tara europana apare la TV si spune despre guvernul Tariceanu ca ,citez ,"coruptia sta la masa cu guvernul" credeti ca acest lucru este de natura sa aduca investitii straine si sa arate un climat propice pentru afaceri ?Dar cand spune despre clasa politica romana ca este nereformata credeti ca asta atrage investitorii in Romania ?Dar poate scandalurile sale referitoare la coruptie si nedemnostrate atrag investitorii ?Poate impozitul forfetar ajuta cumva economia?...
|
Sid_the_Sleuth
13 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:28
De la: toturmn, la data 2009-12-08 13:03:16ne indreptam spre o emigrare in masa, avand in vedere ca situatia se inrautateste pe zi ce trece. si cel mai dureroe este faptul ca cei din strainatate care o duc decent ne-au hotarat soarta. probabil ca o si meritam ptr ca suntem un popor stupid. din moment ce bulgaria ne-a devansat in ceea ce priveste criza ne da mult de gandit...oricum v-a amagit ca o sa fie la inceputul anului o crestere economica, o sa vedeti si voi cresterea stand acasa si fara serviciu si copii plangand de foame, si intradevar atunci chiar o sa fiti mandri de voi insiva ptr ca ati votat impotriva mogulilor. nici nu aveti habar de ce o sa ne astepte, si vai de voi cei care sunt bugetari
Pai, poate ca stiu aia din strainatate ce stiu, nu? Poate ca nici acolo nu umbla cainii cu covrigi in coada... Si poate ca realitatea de aici se vede altfel cand privesti de acolo... Cine poate sti? Noi cu siguranta nu, ca nu ne putem lua ochii de la Crin si de la Mircea. Vorba unora: "Crin si Mircea va iubim ca ca voi nu mai gasim"...
They left without me !
|
|
|
reio
486 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:34
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:34
Cand spre exemplu un presedinte de tara europana apare la TV si spune despre guvernul Tariceanu ca ,citez ,"coruptia sta la masa cu guvernul" credeti ca acest lucru este de natura sa aduca investitii straine si sa arate un climat propice pentru afaceri ?Dar cand spune despre clasa politica romana ca este nereformata credeti ca asta atrage investitorii in Romania ?Dar poate scandalurile sale referitoare la coruptie si nedemnostrate atrag investitorii ?Poate impozitul forfetar ajuta cumva economia?...
[/quote]  DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:39
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:34:21: DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
Eu nu stiu daca sunt reale dom'le,nu stiu ca un membru al cabinetului Tariceanu sa aiba o condamnare in justitie.Poate stiti dumneavoastra sau poate domnul Basescu vorbeste nu ca un presedinte, ci ca un amator de scadaluri ieftine populiste prin care sa isi injure TOTI adversarii.Stiu insa un membru al cabinetuli Boc,pe domnul Videanu,care are o hotarare definitiva,condamnare civila, a Judecatoriei Bucuresti prin care a fost pus sa inapoieze banii care lipseau din gestiunea Primariei Bucuresti.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:47
Da' pana acum 5 ani de ce nu ti-au dat de mancare si casa si tot ce-ti doreai, alde Iliescu, Geoana, mogulii, ?
Tariceanu ti-a dat casa ?
Dar de mancare ?
Frumos mod de gandire ai doamna Mar Negoita ...
Ti-ar fi dat Geoana si Crin de mancare ...
Sau Iohannis ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:50
De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 14:39:01De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:34:21: DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
Eu nu stiu daca sunt reale dom'le,nu stiu ca un membru al cabinetului Tariceanu sa aiba o condamnare in justitie.Poate stiti dumneavoastra sau poate domnul Basescu vorbeste nu ca un presedinte, ci ca un amator de scadaluri ieftine populiste prin care sa isi injure TOTI adversarii.Stiu insa un membru al cabinetuli Boc,pe domnul Videanu,care are o hotarare definitiva,condamnare civila, a Judecatoriei Bucuresti prin care a fost pus sa inapoieze banii care lipseau din gestiunea Primariei Bucuresti.
Caltabosii nene Vanea, caltabosii ... ai putintica rabdare ...
Si mai ia un memo-plus...
Face bine.
De ce trage Tari spre guvernare ? Ai ?
De ce tocmai el este dispus sa reintre la guvernare cu cei care l-au injurat ?
Ia explica-ne matale, ca, cum le zici dumneata, mai rar cineva ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:50
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:54
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:50:51De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 14:39:01De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:34:21: DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
Eu nu stiu daca sunt reale dom'le,nu stiu ca un membru al cabinetului Tariceanu sa aiba o condamnare in justitie.Poate stiti dumneavoastra sau poate domnul Basescu vorbeste nu ca un presedinte, ci ca un amator de scadaluri ieftine populiste prin care sa isi injure TOTI adversarii.Stiu insa un membru al cabinetuli Boc,pe domnul Videanu,care are o hotarare definitiva,condamnare civila, a Judecatoriei Bucuresti prin care a fost pus sa inapoieze banii care lipseau din gestiunea Primariei Bucuresti. TOTAL ERONATA PAREREA DV IN LEGATURA CU ADEVARATA CORUPTIE ! PAREREA MEA ESTE CA ACEST FENOMEN ACOPERA TOATA CLASA POLITICA......DIN PACATE LEGISLATIA NOASTRA ESTE FACUTA TOCMAI PENTRU ACOPERIREA CORUPTILOR......ESTE FACUTA DE CATRE POLITICIENI PENTRU APARAREA POLITICIENILOR ! ACESTA ESTE REALITATEA IAR CAND APARE UN BASESCU CARE DORESTE UN PIC DE JUSTITIE TOATA CLASA POLITICA SARE LA GATUL LUI CU SUSPENDARE ETC. ACEST FENOMEN A FOST SUFICIENT PENTRU A VOTA CU ACTUALUL PRESEDINTE......TREBUIE SA RECUNOASTETI CA TOTUSI ACEST PRESEDINTE INCEARCA SA FACA CEVA... SASI SABORDEZE VAPORUL
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 14:58
VAD CA AVETI O FRICA VISCERALA PENTRU REFORMELE PE CARE LE INITIAZA BASESCU ! SPER SA REUSEASCA....!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:06
De la: Silviu, la data 2009-12-08 14:50:03
Caltabosii nene Vanea, caltabosii ... ai putintica rabdare ...
Si mai ia un memo-plus...
Face bine.
De ce trage Tari spre guvernare ? Ai ?
De ce tocmai el este dispus sa reintre la guvernare cu cei care l-au injurat ?
Ia explica-ne matale, ca, cum le zici dumneata, mai rar cineva ...
Silviu,asta cu "ai putintica rabdare" trebuia eventual sa i-o spui lui Base.Este dupa mine (nu stiu daca si dupa tine) jenant ca un presedinte al unei tari europene sa se pronunte asupra vinovatiei cuiva inaintea justitei.Iti dai seama ca presedintele ar trebui sa fie GARANTUL RESPECTARII CONSTITUTIEI SI A DREPTURILOR ORICARUI CETATEAN PREVAZUTE IN ACEASTA ?!
De ce trage Tariceanu spre guvernare ?De ce nu ?La urma urmelor Silviu,PNL este un partid democratic si fiecare membru poate avea o opinie personala .Eu unul nu ii impartasesc aceasta opinie lui tariceanu si personal nu cred ca PNL ul va lua decizie unei guvernari alaturi de PDL .Au mai avut aceasta experienta ,s-a soldat cu fragmentarea partidului insa este dreptul lor sa o repete daca sunt masochisti .IN ACEST CAZ EU UNUL NU VOI MAI VOTA NICIODATA CU EI (si din simplu fapt ca probabil in scurt timp nu vor mai exista ca partid).!Proabil ca viitorul eventual premier liberal o sa fie un fel de Ciorbea,si dat afara si cu partidul distrus.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:11
De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 14:39:01De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:34:21: DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
Pentru Remes mai ai nevoie de o condamnare in instanta? Nu a fost foarte clar cu ce se ocupa?
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:16
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:58:45VAD CA AVETI O FRICA VISCERALA PENTRU REFORMELE PE CARE LE INITIAZA BASESCU ! SPER SA REUSEASCA....!
Binenteles ca au o "frica viscerala" de reforme. Daca privim cine l-a votat pe geoana putem vedea ca au fost cei ca mai asteapta sa li se dea=bugetarii, cei ce asteapta sa nu plateasca impozite deloc, si cei ce vor o economie subterana infloritoare=patroni de firme pe hartie a caror activitate se margineste la propriul beneficiu (singurul). Faceti-va asociatii familiale fraierilor. SRL-ul si societatile pe actiuni sunt pentru cei ce vor sa dezvolte o firma si sa creeze intradevar locuri de munca nu pentru firme ce vor sa scoata bani la negru.
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:17
Deci,sa trecem mai departe...Ne trebuie un guvern majoritar.
PNL vrea fotoliui de premier. PDL-ul cred ca va tine cu dintii de aceasta functie.Se va sparge PNL-ul?
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:17
Cu dragostea cum mai stati. Aia normala.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:19
De la: black10131307, la data 2009-12-08 15:11:46De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 14:39:01De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:34:21: DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
Pentru Remes mai ai nevoie de o condamnare in instanta? Nu a fost foarte clar cu ce se ocupa?
Black,justitia in Europa nu se face la TV si stim amandoi asta.Daca insa asa vrei tu sa credem tot ce vedem atunci hai sa credem si filmul cu copilul lovit ca si pe acela l-am vazut.Credem astfel de filme doar cand ne convine iar in rest nu, sau normal este sa lasam ,ca in orice tara civilizata,justitia sa se pronunte?Un presedinte cred ca trebuia sa stie acest lucru elementar si trebuia sa-l respecte chiar daca este jucator!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:22
De la: xyz, la data 2009-12-08 15:17:01Deci,sa trecem mai departe...Ne trebuie un guvern majoritar.
PNL vrea fotoliui de premier. PDL-ul cred ca va tine cu dintii de aceasta functie.Se va sparge PNL-ul?
Posibil daca alegerile nu au fost falsificate si daca Basescu iese presedinte! Mai posibil insa este sa se sparga PSDul prin alde Miron Mitrea .Oricum,singura varianta posibila prin care Basescu isi poate pune premier aceasta pare,fragmentarea tuturor partidelor pana obtine partid unic prezidential si majoritate parlamentara.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:25
CARE JUSTITIEEEEE ! A INCERCAT MACOVEI SA FACA CEVA DAR NU A REUSIT DATORITA VOTURILOR NEGATIVE DATE DE  PARLAMENTUL CINSTIT PE CARE AL AVEM SI MAJORITATEA JOHANIS !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:27
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:28
SUNT DEZAMAGIT PENTRU FAPTUL CA DV DE DRAGUL LINISTII SUNTETI IN STARE SA ACCEPTATI TOTI NENOROCITII LA GUVERNARE ! VAI SI AMAR DE DV !  POT TRAGE CONCLUZIA CA CEI CARE SPRIJINA MAJORITATEA JOHANIS AU INTERESE !  OAMENII CINSTITI NU POT FII DE ACORG CU DV
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:28
Da, mai posibila este o spargere a PSD-ului,dupa o eventuala debarcare a lui Geoana(sau nu),astia sunt mai pragmatici, mai ales ca au simtit ciolanul in dinti pt. cateva ore.Penelistilor de e teama de o absorbtie in timp in cadrul PDL-ului.
|
reio
486 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:30
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:50:51De la: vaneamarin, la data 2009-12-08 14:39:01De la: acumvotez2009, la data 2009-12-08 14:34:21: DAR STIMATE DOMN ACELE REFERIRI NU SUNT REALE? DIN PACATE TOATE SUNT REALITATILE SI REALIZARILE GUVERNELOR NASTASE,VACAROIU SI TERICEANU ! MAI BINE UN PRESEDINTE REALIST DECAT UNUL PROSTANAC (DIPLOMAT SPUNETI VOI ASTIA CINSTITII)
Eu nu stiu daca sunt reale dom'le,nu stiu ca un membru al cabinetului Tariceanu sa aiba o condamnare in justitie.Poate stiti dumneavoastra sau poate domnul Basescu vorbeste nu ca un presedinte, ci ca un amator de scadaluri ieftine populiste prin care sa isi injure TOTI adversarii.Stiu insa un membru al cabinetuli Boc,pe domnul Videanu,care are o hotarare definitiva,condamnare civila, a Judecatoriei Bucuresti prin care a fost pus sa inapoieze banii care lipseau din gestiunea Primariei Bucuresti. TOTAL ERONATA PAREREA DV IN LEGATURA CU ADEVARATA CORUPTIE ! PAREREA MEA ESTE CA ACEST FENOMEN ACOPERA TOATA CLASA POLITICA......DIN PACATE LEGISLATIA NOASTRA ESTE FACUTA TOCMAI PENTRU ACOPERIREA CORUPTILOR......ESTE FACUTA DE CATRE POLITICIENI PENTRU APARAREA POLITICIENILOR ! ACESTA ESTE REALITATEA IAR CAND APARE UN BASESCU CARE DORESTE UN PIC DE JUSTITIE TOATA CLASA POLITICA SARE LA GATUL LUI CU SUSPENDARE ETC. ACEST FENOMEN A FOST SUFICIENT PENTRU A VOTA CU ACTUALUL PRESEDINTE......TREBUIE SA RECUNOASTETI CA TOTUSI ACEST PRESEDINTE INCEARCA SA FACA CEVA...
eee..., tocmai aici este problema: Presedintele nu face acte de justitie ci numai declaratii politice. El este garantul respectarii separatiei puterilor in stat, puteri care la noi sunt in fapt amestecate si tocmai de acolo pornesc problemele. De ce isi permit politicienii (inclusiv Presedintele) sa iasa cu declaratii nedovedite ? pentru ca, ulterior, o sa spuna ca de fapt este vorba de declaratii politice si nu pot fi trasi la raspundere.
Justitia nu se realizeaza prin iesiri la TV in care afirmi diverse acuzatii fara a fi fortat sa dovedesti ci in justitie.
Daca este asa justitiar dnu Pres de ce nu a initiat actiuni in instanta el sau consilierii sai unde sa aduca si numeroasele probe de care, probabil, ca dispune ?
Ideea este ca nu ar trbui sa cascam gura la orice politician care ,,face justitie'' in declaratii pentru ca asta este un mare fas. Indifent de ce parte ar fi politicianul respectiv... fapte dnilor cu vorbe
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:37
|
reio
486 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:44
|
Fosta membra 9am.ro
3030 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:53
Domnule presedinte reales Traian Basescu eu doresc ca tara asta sa fie mandra de dumneavoastra si de aceea va rog sa faceti in asa fel sa fie liniste in parlament sa existe o cale de reconciliere, sa iesim odata din criza politica si sa facem si noi pasi spre iesirea din criza economica.
GINA
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 15:59
De la: 9am076753, la data 2009-12-08 15:53:06Domnule presedinte reales Traian Basescu eu doresc ca tara asta sa fie mandra de dumneavoastra si de aceea va rog sa faceti in asa fel sa fie liniste in parlament sa existe o cale de reconciliere, sa iesim odata din criza politica si sa facem si noi pasi spre iesirea din criza economica.
Nu este inca reales dar altfel dorinta dumneavostra este corecta ,indreptatita si cred ca este a tuturor romanilor.Difera doar speranta si increderea fata de posibilitatea ca Traian Basescu sa ne indeplineasca aceasta dorinta.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:02
De la: Silviu, la data 2009-12-08 12:35:33De la: gabryela63, la data 2009-12-07 13:32:552 Romanii, 2 Presedinti. Mogulii au jucat in echipa "chirurgului" Basescu
Gata-gata sa cred ieri seara, la cum aratau cel putin sondajele, ca votantii anti-Basescu i-au biruit pe cei anti-Geoana. Apoi lucrurile au inceput sa se nuanteze, entuziasmul "Marii Coalitii" s-a fasait treptat iar dinspre adversari a venit un hahait homeric: "un fleac, v-am ciuruit".
La ora la care scriu aceste randuri (6,30) nu exclud inca rasturnarile spectaculoase, dar Marinarul pare acum pe val. Ce concluzii se desprind de aici? Basescu a reusit o incredibila operatie chirurgicala impartind Romania in doua partii aproape identice. Am convingerea ca si daca vota 100% din electorat nu exista o diferenta mai mare, procentual. Mogulii l-au ajutat in ultima instanta pe Basescu. Sa-i luam pe rand.
1)Voiculescu. Daca intelegea un adevar simplu, si anume faptul ca Basescu poate fi invins prin ironie inteligenta si nu prin ura coroziva, Antelele l-ar fi adus presedinte pe Geoana. Mi-a ramas pe retina imaginea lui Boureanu, unicul invitat din tabara "pro" dupa dezbarea de joi , inconjurat literalmente de haita dulailor Ciutacu, Stan, Badea, Ciuvica, etc care latrau la el acuzator. A fost nevoie sa-i organizeze Bogdan Teodorescu "pentru a nu lasa impresia ca tabara PD-L a castigat ceva" pentru a nu se trece la linsaj.
2)Patriciu. Daca se limita la imaginile cu impingerea din celebrul filmulet, fara sa insiste pe lovirea cu pumnul (bonus, lovitura in plex) ii facea un deserviciu real adversarului. Adaugand ingredientele unei uri sincere si doua cadre in plus a obtinut efectul contrar si victimizarea Basescului. O idee catastrofala si difuzarea obsesiva a respectivului thriller pe Antene si Realitatea. Mai aveau putin si ne imparteau CD-uri la metrou de kung-fu portocaliu.
3)Vantu. O lovitura de mare maestru invitarea lui Geoana, cum scriam si vineri ("Basescu la Cotroceni. Remake in regia SOV"). Daca Prostanacul putea sa ignore riscurile nuei intalniri cu turbulentul si maleficul, marele vulpoi care e Vantu trebuia sa simta pericolul de la o...Posta. Observati si schimbarea de macaz a Realitatii TV, tot cam de pe-atunci, televizinea mogulului devenind brusc mai obiectiva. Ramane de vazut daca Posta ce-a pohtit in ultima vreme tatal FNI-ului devine un vis realizabil. (Nu domnule Basescu, nu mi-l imaginez pe Dorin Cocos la Posta, in cel mai rau caz pe..doamna Udrea).
Cu ce ramanem dupa epopeea alegerilor de ieri?
Oprisan cu icoana dupa exit-polluri mi se pare o imagine colosala. Un fel de Michiduta impartind insigne cu Sfantul Duh. Mai lipsea ca Ion Iliescu sa stropeasca cu agheasma audienta. Geoana topaind de fericire ca in galeria Stelei (apropo, l-ati remarcat si pe latifundiarul din Pipera la umbra potentialului castigator?), Antonescu inghitind cateva broaste si vorbind entuziast de contributia dreptei la victoria stangii (asta s-ar putea sa-l mai coste o feliuta de partid la investirea cabinetului Negoita) si Basescu furand fara jena startul in declaratiile televizate sunt de asemenea 2 imagini epocale. Mie mie mila sincer de Geoana. Un om in esenta bine intentionat, care dadea insa senzatia ca vrea sa trateze cangrena din economie cu laptisor de matca. Daca economia venea dupa o perioada mai buna si nu se pregatea sa intre in colaps ca acum, cred ca l-as fi votat si eu. Discursul lui Geoana care se pregatea de redistributie ca in vremea belsugului 2004-2008 parea din pacate deplasat, chiar SF, in conditiile in care ne imprumutam pentru salarii si pensii. Acum Geoana, risca sa intra in cusca cu (Vanghe)lei din partid, unde va fi judecat cel mai aspru de fostii aliati fideli. Ca asa-i in politica
Asa este !
Am spus de multa vreme ca Antena 3 si realitatea i-au facut cea mai buna campanie electorala lui Basescu injurandu-l zilnic prin gura unor personaje jenante, care, la randul lor, au devenit personaje de ironizat ale divertisilor, ale celor de la Bendeac, Carcotasi ...
Un ziaris de la Catavencu a scris un articol intitulat simplu: Prostul !
Dupa vizita de relaxare a lui Geoana la Vantu.
Ce mai poti sa spui dupa o chestie d-asta.
Vad ca multi sustinatori ai lui Geoana sau Crin se fac ca nu vad un lucru simplu:
In batalia asta a fost de fapt un singur om, Traian Basescu, impotriva TUTUROR celorlalti, chiar si cu handicapul unor pietre de moara din partidul pe care tot el l-a propulsat, de genul Ridzi, Udrea si altori moguli PDL ...
Chestia asta e remarcabila la alegerile astea.
Victoria lui, chiar la diferenta de o treime de procent, este colosala !
Nu stiu cat a furat PDL-ul, cu siguranta a furat, dar stiu tot cu siguranta, ca si celelalte partide au furat in aceleasi moduri.
Asa-zisa mita electorala a fost oferita de toate partidele, iar cei carora le-a fost oferita, in general oameni saraci, a votat preponderent cu Basescu. Asta este confirmat de faptul ca participarea la vot a fost foarte mare ...
Sper ca datatorii de mita electorala vor renunta la acest sistem care nu le aduce voturi ...
PSD-ul a fost la guvernare pana de curand. N-a miscat un deget impotriva sectiilor speciale despre care urla acum. N-a insistat pentru desfiintarea lor, pe principiul cine vrea sa voteze sta acasa si voteaza, cine are alta treaba, sa fie sanatos. SI asta pentru ca si ei, sperau sa foloseasca asta in favoarea lor.
E jenant pentru un presupus diplomat cum e Goana, sa nu stie sa piarda ...
Si pentru Crin.
Asa este, reincepe circul.
Pentru ca invinsilor nu le va pasa de vointa poporului despre care ne tot spun ca il slujesc, nu vor incerca sa ajunga la o intelegere cu cel pe care l-a ales poporul si vor continua sa faca exact ce au mai facut, iar Basescu va fi tocat zilnic la televiziuni, ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Ne vor inebuni luni de zile cu frauda si tot asa.
Eu, in locul lui Basescu, l-as chema pe Ioannis si l-as desemna premier in fruntea unnui guvern PDL ... minoritar.
Sa vedem daca atunci Iohannis ar trece...
bsescu a vrut și el s-l pun pe iohannis prim ministru , dar iohannis a refuzat....:(
a spus c exclude orice colaborare cu traian bsescu sau pdl....
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 16:03
|
|
|