back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:17

De la: 9am056627, la data 2009-12-05 19:09:15
De la: fulgerul1989, la data 2009-12-05 18:24:59
Asa o disperare nu am mai vazut,6 echipe de la PDL au trecut pe la casele noastre cu liste de semnat cu 50 lei contra CNP,umbrele ,cratite,galeti,pachete cu grisine ,borcane cu muraturi,cerind sa votam preferential,Batalie mare nenica !

O INTREBARE DACA PERMITI........... MURATURILE ERAU IN OTET SAU ACRE ???????????????

logicuta, daca-mi permiti : si otetul e acru ! si muraturile,oricum nu se fac cu otet !....nu c-ar avea vreo importanta ,dar din cauza asta votati cu B: n-aveti LOGICA !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:17

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:13:39
De la: mytcor, la data 2009-12-05 19:04:11
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:00:08
De la: black10131307, la data 2009-12-05 17:37:15Geoana, Gioana, Geana, Goana...
Tot un drac! Un prostalau, fiu de general de Securitate, din partidul rosu al bolsevicului Iliescu, calaul romanilor in '89 si '90!
Un tradator de tara care se duce in secret la rusi ca sa isi vanda tara, numai ca sa capete si el un post! Un ordinar care va tranzactioneaza soarta impreuna cu puscariasul Vantu, nimeni altul decat cel care a furat banii romanilor de la FNI!
Un incapabil care nu are idee de nimic, economie, justitie, diplomatie...

Cat de ticalos sau de idiot poti sa fi sa votezi asa ceva?

si aici suntem de aceeasi parere : cum poti sa fi atit de ticalos si redus la minte ca sa Nu vezi ca-n 5 ani nea Bas a facut doar scandal ; ca vrea puterea cu orice pret ; ca s-au oblosit pe linga el niste mafioti ,bulibase si Berci Mondiali ....manelistilor, scirba mi-e de clipul vostru electoral,ala cu guta si printesa Ardealului ! sa va fie rusine ! ati batjocorit tot si dati lectii de morala ! Ipocritilor !

gboano, 322 de scandaluri a fcut Bsescu, eu le-am-numtrat, s tii !...

ai uitat ce spuneai acum 3 ani ?...parc erai mpotriva celor 322 , ori acum ai virat la stnga !?...

PARDOON ? si memoria te-a lasat,maica ?le scoti special,nu-i asa ? ai aceeasi scoala ca si Bas' !

gboano, i mai aminteti cum i de ce l-am moit noi aici pe topic pe Oprescu ca primar de buc. independent?...

Hai s te vd !...

atept rspuns n 60 de secunde, timpul curge !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:22

De la: lucamarinel, la data 2009-12-05 19:16:16 CU FAINA SI GALETI
COMUNISTI O SA AVETI
TREABA VOASTRA DE-I VOTATI
DAR DE DRACU O SA DATO....

asadar, votind cu Bas,vom avea spectacole grandioase de 2 mai ,pe scene cumparate cu bani grei ,luati din mincarea ta ! vom avea-o pe Lenusss ,cu perdele de 75 000EU ,tot din banii luati din cosnita ta ! vom avea un turism extraordinar,pe 42 km de autostrada si reclame ptr. turismul romanesc in valoare de 1 mil de EU,tot din mincarea ce ar fi trebuit s-o pui pe masa copiilor....ai tai,ai mei, ai nostri !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:28

@mytcor - da, "l-am mosit pe Oprescu" ,dar doar ca sa nu puna mina PDL pe Bucuresti ,prin persoana Buldogului Blaga.....

dar nu mi-ai spus : ce vom vota : UNICAMERAL sau BICAMERAL ? 437 sau 300?
dar de ce am votat noi,ca timpitii, UNICAMERALUL cind recomandarea EU este ca pina-n 2012 sa se treaca la BICAMERAL ?
bai,ce-mi place ca esti IMPARTIAL ! impartial-impartial,dar ce nu-ti place sau incomodeaza nu vezi-nu auzi ! puah !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:29

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:28:30@mytcor - da, "l-am mosit pe Oprescu" ,dar doar ca sa nu puna mina PDL pe Bucuresti ,prin persoana Buldogului Blaga.....

...nu-i adevrat !....ai uitat !.... iar dac n-ai uitat, atunci , la data respectiv, ai fost incorect n sustinerea lui Oprescu.

nici pomeneal s fi discutat atunci despre Blaga, despre cu totul altceva se discuta i altele erau argumentele n favoarea lui Oprescu.

sorry !,,,ai pierdut !..

unicameral 300 !..logic nu ?....pentru aa ceva ai avut referendum .

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:33

AM CITI undeva pe forum ca vadim a r salva poporul:)) .Ma apuca rasul.>Vadim este un extremist..intradevar ..dar macar daca ar fi cu picioarele pe pamanit dar el viseaza la avioane.Sincer las vota sa vad ce dictatura ar face si el:))lol. Daca ar avea oameni sa se ocupe pt campania lui electorala ar avea sanse si cine stie poate ar mai pune latu pe nenorociti astea de mafioti. Oricum ideia nu ar fi rea da sunt multe semne de intrebare la adresa sa.Cel putin nu are campania electorala finatata de vantu si de patriciu:))ca tiganu nostru de geoana.si nici nu linge curu la acestea:))

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:46

De la: mytcor, la data 2009-12-05 19:29:58
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:28:30@mytcor - da, "l-am mosit pe Oprescu" ,dar doar ca sa nu puna mina PDL pe Bucuresti ,prin persoana Buldogului Blaga.....

...nu-i adevrat !....ai uitat !.... iar dac n-ai uitat, atunci , la data respectiv, ai fost incorect n sustinerea lui Oprescu.

nici pomeneal s fi discutat atunci despre Blaga, despre cu totul altceva se discuta i altele erau argumentele n favoarea lui Oprescu.

sorry !,,,ai pierdut !..

canci,scumpule ! nu stiu care erau "altele" acele argumente,dar BUCURESTIUL i-a zis atunci NU PDL.ului, ca si acum, cind a fost masiv Crin Antonescu ! deci :bucurestenii,in majoritatea lor covirsitoare NU vor nici pdl si nici Basescu !
- NU se poate vota acum Unicameralul ptr. ca Nu s-a schimbat inca Constitutia si va mai dura 2-3 ani pina atunci ! parca le aveai cu astea toate ce le spui sunt numai propaganda proB !
- citi amar de bani va costa RO revenirea lui B la cirma tarii ? daca ai avea o bruma de onestitate, ti-ai da seama ca cu mult mai multi decit isi poate permite ! bani cheltuiti doar ca sa fie Satisfacuta POFTA unui om ptr. PUTERE !
P.S - nu-ti mai astept raspunsul ptr. ca nu prea mai ai ce sa-mi spui !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:52

La noapte vine MOS NICULAE ! sa fiti cuminti si destepti si ginditi-va la ce-i trebuie Romaniei miine !Scandal sau un PRIM-ministru, un guvern si un program ? ginditi-va bine : presedintii vin si trec si asa trebuie sa fie ,dar ROMANIA trebuie sa fie vesnica si drumul ei se duce spre EUROPA ,nu spre o dictatura personala a unui om bolnav de putere ! ginditi-va bine si votati !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:07

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:46:10
De la: mytcor, la data 2009-12-05 19:29:58

sorry !,,,ai pierdut !..

canci,scumpule ! nu stiu care erau "altele" acele argumente,dar BUCURESTIUL i-a zis atunci NU PDL.ului, ca si acum, cind a fost masiv Crin Antonescu ! deci :bucurestenii,in majoritatea lor covirsitoare NU vor nici pdl si nici Basescu !
- NU se poate vota acum Unicameralul ptr. ca Nu s-a schimbat inca Constitutia si va mai dura 2-3 ani pina atunci ! parca le aveai cu astea toate ce le spui sunt numai propaganda proB !
- citi amar de bani va costa RO revenirea lui B la cirma tarii ? daca ai avea o bruma de onestitate, ti-ai da seama ca cu mult mai multi decit isi poate permite ! bani cheltuiti doar ca sa fie Satisfacuta POFTA unui om ptr. PUTERE !
P.S - nu-ti mai astept raspunsul ptr. ca nu prea mai ai ce sa-mi spui !

Gabi, eti de-o mrvie, ce niciodat nu mi-a fost dat s observ la cineva, o mincinoas i-o "uituc" de cea mai joas spe,

Miticismul tu aculturalizat de ctre iganii ce-au invadat bucuretiul, m determin s-i rspund pentru ultima dat.

Vai STEAUA ta, la 61 de ani pe care-i ai, m-ai convins c i-ai trit degeaba !...

ateapt-l linitit pe Mo NICOLAE al tu, este proaspt recuperat, recondiionat i gata de a fi refolosit, se numete : Miecea Geoan !....dac-l caui bine prin buzunare, ai s-i gseti i plumbii din Dec. "89 bonus !..

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:09

De la: 9am130394, la data 2009-12-05 14:08:33
De la: alinateoharis, la data 2009-12-04 20:39:23BINE, nu votam MARINERU, votam COMUNSTII. Cum spui tu.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Cati au murit de foame in ;;comunizm;;????!!!!!!!!!! Cati sunt amarati azi pe strazi; fara casa, o paine pe masa!! Comunistii n-au lasat oamenii sa moara!! Munceai,,,aveai! Azi ,muncesti,pe degeaba! Traziti-va o data dragilor, din somn si ,,,nu mai jigniti!

''Cati au murit de foame in ;;comunizm;;????!!!!!!!!!! ''
Probabil esti foarte tanar...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:17

De la: xyz, la data 2009-12-05 20:09:19
De la: alinateoharis, la data 2009-12-04 20:39:23BINE, nu votam MARINERU, votam COMUNSTII. Cum spui tu.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Cati au murit de foame in ;;comunizm;;????!!!!!!!!!! Cati sunt amarati azi pe strazi; fara casa, o paine pe masa!! Comunistii n-au lasat oamenii sa moara!! Munceai,,,aveai! Azi ,muncesti,pe degeaba! Traziti-va o data dragilor, din somn si ,,,nu mai jigniti!

Ci au murit la Sighet,Piteti, Canal, Gherla, n deportri, la Aiud,n minele de sare, crbune i uraniu,n Siberia, Vorkuta, etc etc ??????....

tii ci ?...dar n Braov, dar n 16-21 Dec."89 ?..dup 22 Dec. "89 Cine a tras n voi, tii?...Katin-ul romnesc , tii pe unde se afl ?...

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:23

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat !

Acum chiar am citit un SF.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:30

..au si Romanii,.....Katin-ul lor....

Comemorarea victimelor de la Fntna-Alb

Publicat de Puiu la April 6th, 2007

n pdurea Varnia, pulbere aezat peste durere

Auzim adesea discursuri spumoase la posturile de televiziune, politicieni de mucava se dau bravi romni, din patru n patru ani se strng voturi n numele unei Romnii Mari, Bucovina devine un brand de ar sau o carte de vizit pentru cancelariile de la Bruxelles i totuila marile srbtori din nordul Bucovinei, romnii i plng singuri rnile. Romnia s-a splat pasmite pe mini de morbul istoriei,i-a ndeplinit obligaia fireasc, nfiinnd un consulat la Cernui, altul la Odessa sau mai cine tie pe unde, diplomaii nu au dect s fie buni romni i basta i s reprezinte Guvernul i dragostea freasc a celor 22 de miloane de romni din ar,( sau ct Doamne or mai fi rmas?) aa c ideea de romnism se cntrete azi doar cu greuti cumptate, iar abandonul mbrcat n hain de catifea se instalez n strfundurile istoriei. Romnul de mod nou trebuie s-i msoare nelept i cuvintele i sentimentele i baniin fiecare an, la 1 aprilie, sute de romni din nordul Bucovinei se adun n Pduricea Varnia . Cnd urci calea spre pdurice, n zare poi vedea conturul Bisericii lipoveneti de la Fntna Alb, iar nisipul drumului parc ar vrea s spun c nimic nu s-a schimbat Peste tot, nisip, amintiri de nisip, pulbere aezat peste durerea acelora care au fost ngropai de vii n urm cu 66 de ani cnd, la 1 aprilie, 1941, cteva mii de romni de pe Valea Siretului, din nordul Bucovinei, au plecat ntr-un mar panic spre zona de frontier, de lng satul Fntna Alb, cu dorina de a ajunge n Romnia, Patria Mam. n pduricea Varnia, grnicerii sovietici i ateptau pe romni ascuni n pdure. Ei au tras cu mitralierele, transformnd n comar visul de eliberare al celor care nu voiau dect s fie alturi de cei dragi. Numrul real al celor secerai nu se cunoate nici azi.

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat duminic n pduricea Varnia pentru a participa la o manifestare de doliu dedicat masacrului din 1941, manifestare organizat de Societatea Golgotaa romnilor din Regiunea Cernui- victime ale represaliilor staliniste, cu sprijinul Admnistraiei Raionale Hliboca i al Administraiei Regionale Cernui. Despre evenimentele tragice desfurate n urm cu 66 de ani au vorbit Petru Ostaficiuc, primarul aezrii Fntna Alb, Petro Panciuk, eful Administraiei Raionale Hliboca, Romeo Sndulescu, consulul general al Romniei la Cernui,Timi Ivanovici, adjunctul efului Consiliului Raional Hliboca, Octavian Bivolaru, vicepreedintele Societii Golgota, Aurica Bojescu, deputat regional,Arcadie Opai, preedintele Societii pentru Cultur Romneasc Mihai Eminescu, Ilie Ione, reprezentantul Administraiei Regionale Cernui, Aurel Constantinovici, preedintele Asociaiei tiinifico- Pedagogice Aron Pumnul, Emil Ianu, publicist din Suceava.

Romncele Alexandrina Jar i Elena Fedoreac le-au adus un omagiu n versuri celor disprui, iar supravieuitorul masacrului Ion Alergu ( azi n vrst de 80 de ani) din Cupca le-a povestit celor prezeni cum a avut norocul s rmn n via. Slujba de pomenire a fost oficiat de un sobor de preoi n frunte cu printele Ion Gorda, protopop de Hliboca. Nou ni se pare c suntem ci se vede, dar n realitate suntem mai muli pentru c aici sunt i sufletele morilor, le-a atras atenia printele Gorda participanilor. nc o dat i omagiem pe cei care au czut aici la Varnia . Aerul plcut se mprospteaz de mirosul de tmie, i de flori, i de coroane. Am crescut ntr-o familie ai cror membri au fost deportai, bunelul meu fiind permanent maltratat de regimul comunist, el fiind dascl la biserica din sat. El mi povestea mereu de evenimentele petrecute atunci. Pe oamenii care au fost ucii aici i-a mpins dragostea de patrie, de meleagul natal, a artat Timi Ivanovici.

Din pcate, din an n an i noi suntem mai puini, dar i mai puini sunt cei care au vzut i au trit acele ntmplri, ns observai un lucru; suntem atia oameni maturi aici, dar n-am vzut c lumnrile nu sunt aprinse. Le-a aprins o copil pe care nu a nvat-o nimeni, asta nseamn c i pentru noi este un viitor i c n sufletele noastre exist o lumin i ea va fi venic dac vom ti s o predm generaiilor care vin, a accentuat consulul general Romeo Sndulescu. Cu prere de ru , pn la ora actual, sunt identificate numai 24 de persoane care au disprut n aceast tragedie, persoane la care li se tie numele, prenumele, dar mai sunt documente confideniale care nu se pot cerceta. E foarte greu s descoperi numele celor care au murit aici. Eu cred c din coloana de 2000 de oameni nu au murit numai 24. Anul acesta am mai descoperit numele a trei persoane n arhiva grnicerilor sovietici. Consider c, n viitor, se va descoperi mai mult, a spus la rndul su Octavian Bivolaru, vicepreedintele Societii Golgota mulumind Administraiei Regionale Cernui care finaneaz manifestrile i neobositului Ilie Ione pentru permanentul ajutor acordat.

N-ar fi fost toate nenorocirile astea aici, pe pmntul nostru, dac nu ar fi venit ruii. Asta e prerea mea. i cu prere de ru, muli romni de-ai notri, astzi, ntind mna nspre rui i ar vrea s i aduc din nou aici, a ncheiat Octavian Bivolaru. Discursul cel mai acid a fost rostit de Arcadie Opai, preedintele Societii Eminescu. Aeznd degetul pe ran, Arcadie Opai a spus;Haidei s cerem de la acest stat n care trim noi astzi s descopere adevrul. Nu cred c s-a pierdut totul, nu este bun-voin, nu este o hotrre ferm a conducerii. De ce s umblm cu fofrlica? i s spunem c nu tim de ce au venit aceti oameni care au murit aici? Au venit s plece n patria lor istoric, fiind convini c vor trece cu bine grania. Iar noi trebuie s fim ateni c acest lucru se poate ntmpla mine, poimine, pn n Pati, i, undeva, n Kiev, sau la Cernui sau poate n alt parte, copiii notri sau noi vom veni la o cruce i vom spune c sub ea odihnesc robii lui Dumnezeu,care au vrut s apere democraia. Democraia fr toleran nu e nimic. Nu tim ce se ntmpl, dar parc Dumnezeu le-a luat minile celor din ara noastr , patria istoric, dar i celor de aici, de la Kiev. Noi suntem poporul i noi trebuie s cerem de la ei . Ct este de bine aici, n Regiunea Cernui, unde a dat Dumnezeu pace i nelegere, a artat Arcadie Opai, subliniind ;Iubii frai romni, aici, acum 66 de ani, romnii notri au fost oprii s treac n patria lor istoric, astzi noi suntem oprii s mergem liber n patria noastr istoric prin obstacole de vize, prin obstacole de invitaii, prin obstacole de bilete de autobuz, prin lips de bun-voin. De ce Romnia nu a avut puterea de caracter s condiioneze i s spun Nu vorbesc mpotriva Consulatului Romniei la Cernui, eu m adresez domnului preedinte Bsescu, s lase lupta cu Triceanu i s se gndeasc la noi i s nu uite c noi rmnnd ceteni ai Ucrainei, ct n-am vrea, oricum sufletul ni se ndreapt spre Patria Mam, sfinind acest loc unde ne aflm.

LECTUR PLCUT !....MAI VREI ?..

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:58

De la: mytcor, la data 2009-12-05 20:17:47

Ci au murit la Sighet,Piteti, Canal, Gherla, n deportri, la Aiud,n minele de sare, crbune i uraniu,n Siberia, Vorkuta, etc etc ??????....
tii ci ?...dar n Braov, dar n 16-21 Dec."89 ?..dup 22 Dec. "89 Cine a tras n voi, tii?...Katin-ul romnesc , tii pe unde se afl ?...
Macar aia au murit in numele unei idei, a unui crez ....
Azi se moare de ... foame ... in numele asa-zisei democratii inteleasa de poporul roman.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 20:59

Deci, maine...it's show time.
Dragii mei,maine e Mos Nicolae.Incercati sa nu dati in mintea copiilor si sa votati prostanaci.

Intrebare:Ce masuri veti lua pt. a ajuta mediul de afaceri din Romania?
Geoana:''Le promit oamenilor de afaceri ca vor avea parte de un singur control anual din partea statului.''
Basescu:''Mediul de afaceri trebuie sa isi recupereze cat mai repede TVA-ul,statul va trebui penalizat cand intarzie cu plata TVA-ului catre firme.''

In acest moment sunt foarte multe firme 'deshidratate',fara lichiditati,care reusesc cu greu sa plateasca salariile,care figureaza cu datorii la stat,dar in acelasi timp au de recuperat TVA de la stat,poate sume mai mari decat datoriile pe care le au.Ma intreb cu ce ajuta solutia lui Geoana mediul de afaceri??

Gata cu politica.Vin sarbatorile.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:02

n fiecare din noi doarme un geniu. Si cu fiecare zi tot mai adanc si

mai adanc..

>

>

> ********************

>

> Publicitate intr-un

> magazin: "Sampon 'Amnezia': uiti de

> matreata!"

>

> ********************

>

> Un somn sanatos nu numai

> prelungeste viata, dar si reduce ziua de lucru.

>

> ********************

>

> Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa:

> - As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni...

> Vanzatorul: - Si eu ...

> ********************

>

>

> Viata e trista, in schimb

> salariul e hazliu.

> ********************

>

> - Prin ce se deosebeste

> sotia de un terorist?

> - Cu teroristul poti sa mai negociezi.

>

> ********************

>

> Boxerii au fost intrebati

> despre pericolul sportului pe care-l practica.

> 1% au spus ca boxul este periculos pentru sanatate.

> 99% nu au inteles intrebarea.

> ********************

>

> - Toti mainile sus! Are loc deturnarea avionului!

> - Aici sunt multi copii si multe femei, domnule terorist!

> - Da' ce - eu sunt animal? Cum ne luam zborul - le dau drumul.

> ********************

>

> In zilele noastre,

> pietonii sunt de doua categorii: rapizi si accidentati.

>

> ********************

>

> - Cum explicati faptul ca

> v-ati omorat soacra cu cinci impuscaturi de revolver?

> - Dupa a cincea impuscatura mi s-au terminat cartusele.

> ********************

>

>

> - Mama! Am implinit 16 ani! Inseamna ca pot sa ma vopsesc, sa-mi fac

parul, sa cumpar cosmetice...

> - Stii, Vasile.. nu trebuie...

> ********************

>

> Un tip se plange la serviciu ca din fereastra lui se vede camera in
care
se dezbraca fetele, din care cauza nu poate trai normal si lucra.

> Vine comisia, priveste pe fereastra si nu vede nimic. Ii spune
tipului:
> - Pai nu se vede nimic!

> - Dar ia urcati pe dulap!

> ********************

>

> E bine sa ai amnezie.

> Nimic nu te doare si in fiecare zi - numai noutati.

>

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:02

De la: xyz, la data 2009-12-05 20:23:17
De la: gabigabi, la data 2009-12-05 18:12:22-Mircea,vino la mine sa-ti dau dovada ca Basescu a primit bani de la mine ! ....asta-i singurul motiv cu adevarat ff important ce-l putea scoate pe Geoana din casa ! ca Vintu i -a intins o capcana,decurge in mod logic,din faptul ca M.Geoana era asteptat ! cui i-a folosit aceasta dezvaluire ? lui Basescu,evident ! daca Geoana pierde aceste alegeri din cauza asta,atunci putem spune ca LA Miezul Noptii a Cazut o Stea ! care stea ? a sperantei de a intra in normalitate ! cu B : punct si de la capat !

Acum chiar am citit un SF.
Poate ca da .... insa conteaza esenta mesajului dnei. Gabi. Maine s-ar putea sa moara ideea de normalitate si ne vom scufunda cu totii, inclusiv electoratul portocaliu, in vasul ... pe nume Romania ... condus de Traian Basescu.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:04

O blonda se adreseaza unei brunete:
- Cine spune ca sunt inculta, face o mare eroare! De curind am fost angajata la un Centru de reactivi izopropanici nucleari cuantificati si trifazati pentru crestomatie purulenta semantica.
- Si ce faci acolo?
- Pazesc reactivii izopropanici cuantificati, pentru ca se fura ca-n hiperaglomeratiile clorofiliene angiospermice si gimnospermice perene, carora voi brunetele le spuneti "codru".

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:05

Bula vine la scoala dupa o zi de absenta.
>>> - Ce s-a intimplat, Bula, de ce n-ai venit ieri?
>>> - Pai stiti... a murit bunicul....
>>> - Aoleu! Cum asa?
>>> - A iesit pe balcon si a cazut balconul cu el.
>>> - Vai, saracul! si asa a murit?
>>> - Nu, a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar pe urma a alunecat si a
>>> cazut iar.
>>> - A, si a murit?
>>> - Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa,
>>> apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el.
>>> - Si asa a murit?
>>> - Nu, ca s-a prins de burlan. Dar burlanul s-a desprins.
>>> - Si a murit?
>>> - Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj,
>>> apoi a inceput sa se rostogoleasca pe scari.
>>> - Si asa a murit?
>>> - Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a
>>> rupt si el a cazut in gol pina la parter.
>>> - Si asa a murit?
>>> - Nu, dar l-am impuscat noi, ca daca nu, ne demola toata casa!.
>>>

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:06

De la: xyz, la data 2009-12-05 20:59:15Deci, maine...it's show time.
Dragii mei,maine e Mos Nicolae.Incercati sa nu dati in mintea copiilor si sa votati prostanaci.

Intrebare:Ce masuri veti lua pt. a ajuta mediul de afaceri din Romania?
Geoana:''Le promit oamenilor de afaceri ca vor avea parte de un singur control anual din partea statului.''
Basescu:''Mediul de afaceri trebuie sa isi recupereze cat mai repede TVA-ul,statul va trebui penalizat cand intarzie cu plata TVA-ului catre firme.''

In acest moment sunt foarte multe firme 'deshidratate',fara lichiditati,care reusesc cu greu sa plateasca salariile,care figureaza cu datorii la stat,dar in acelasi timp au de recuperat TVA de la stat,poate sume mai mari decat datoriile pe care le au.Ma intreb cu ce ajuta solutia lui Geoana mediul de afaceri??

Gata cu politica.Vin sarbatorile.
Frumos ... foarte frumos ...! Dar pana acum, de ce nu si-au recuperat TVA-ul de la STAT mii de firme necotizante la pusculita portocalie si sunt in pragul falimentului ?
Fapte ... mama lor de fapte ....!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:07

Ea catre el:
- Logodnicul lui Lili este mai tandru ca tine, ii spune mereu perla mea" !

El catre ea:

- Cred si eu, el este bijutier iar eu sunt ginecolog, cum ai vrea sa-ti spun ?

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:08

Asta este ceea ce se cheama a fi REZONABIL...
>
>
> Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat.
> Intr-o zi , se hotari sa vina acasa la o alta ora ca
> deobicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat.
> Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca...il
> arma...si cand era gata sa traga primul glont...incepu sa se
> gandeasca....
> In ultimul timp, isi daduse seama ca viata lui de barbat
> casatorit, se imbunatatise.
> Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru
> haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o
> rochie noua, o bijuterie noua,sau sandale la moda. Copiii
> schimbasera scoala publica din cartier, cu o scoala privata
> , intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem,
> de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda
> faptului ca de
> 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat
> cota lunara pe care trebuia sa i-o dau.
> Iar de provizii, ce sa mai vorbim. Niciodata nu a avut
> atata abundenta in casa, ca in ultimele luni. Si plata
> luminii, apa, telefon, internet,mobile, carduri de credit,
> de cat timp nici nu mai auzise vorbind despre ele.
> Motivul era ca sotia lui era o combinatie intre Nicole
> Kidman, cu Katherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O
> nebunie, delicioasa, apetisanta si dorita.
> A pus arma inapoi cu aceiasi grija ca sa nu-i trezeseasca
> si a iesit din camera incetisor.
> S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat
> un pic si si-a zis :
> "Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia
> copiilor, facturile casei,masina ? Toate cheltuielile casei
> ? Eu ma culc cu ea in fiecare zi...
> Si, iesind din casa, casa lui, trase concluzia:
> - La naiba !!! INCORNORATUL este EL !!!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:14

Un barbat zbura cu un balon cu aer cald si la un
moment dat si-a dat seama ca s-a ratacit. A coborat
pana aproape de pamant si a zarit o femeie pe o
pajiste. Apropiindu-se de ea, el i-a strigat:
-Fii amabila, poti sa ma ajuti? Am promis unui prieten
ca ma intalnesc cu el, dar nu mai stiu unde ma aflu.
Femeia i-a raspuns:
-Te afli intr-un balon cu aer cald, la vreo 10 metri
inaltime. Te gasesti intre 40 si 41 grade latitudine
nord, si intre 59 si 60 de grade logitudine vest.
-Ei, probabil esti inginera de profesie! spuse omul
din balon.
-Asa este, raspunse femeia, dar de unde stii?
-Pai tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere
tehnic, dar tot n-am idee ce-as putea face cu
informatiile de la tine si sunt tot in ceata. Sa fiu
sincer, nu m-ai ajutat deloc. Ba chiar pot spune ca
m-ai tinut pe loc degeaba.
Atunci femeia i-a raspuns:
-Dar tu trebuie sa fii director!
-Asa este, raspunse barbatul, dar de unde stii?
-Pai nu stii unde te afli si nici incotro te indrepti.
Te-ai ridicat la inaltime profitand de o flama care a
incins situatia. Ai facut o promisiune pe care nu stii
cum ai sa ti-o tii si te astepti ca oamenii de sub
tine sa-ti rezolve problema. Adevarul este ca te afli
exact in locul unde te aflai cand am inceput discutia,
acum 1 minut, dar brusc constati acum ca asta este din
vina mea.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:15

Un englez, un irlandez si un scotian joaca golf impreuna cu nevestele. Cind sotia englezului se suie pe o movila de unde trebuia sa loveasca mingea, vintul ii ridica fusta si o lasa in fundul gol. - Doamne Dumnezeule, dar unde iti sint chilotii ? - intreaba englezul. - Nu am avut suficienti bani ca sa imi cumpar, raspunde nevasta. Jenat, acesta scoate 50 lire si o roaga sa-si cumpere degraba o pereche de chiloti. Vine rindul nevestei irlandezului sa loveasca mingea de pe o movila. Bate vintul, ii ridica fusta, hop, nici asta nu avea chiloti! Sotul sau o intreaba: - De ce nu ai chiloti pe tine? - Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuiala, ii raspunde scurt sotia. Tipul scoate 25 de lire din portofel si o trimite sa-si cumpere o pereche de chiloti.
Scena se repeta identic cu sotia scotianului. Nici asta nu avea chiloti pe ea. La care scotianul scoate un pieptene din buzunar si zice: - Pentru Dumnezeu, du-te si aranjeaza-te un pic

9am173275

4 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:18

MANDRA TARA REA CROEALA / MAMA EI DE RANDUEALA/ASTEA HOOOOOOOTTTIIIII,AIA HOOOOTTTTIII/ MAMA LOR LA TOTI..........................

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 21:19

M.L., romnca emigrata de 15 ani in Canada, cetatean model al noii sale patrii, duce peste Ocean o viata linistita, mic-burgheza. Isi vede de serviciu, de familie si de casa enorma, cu piscina, pentru care plateste la banca rate care ar cocosa zece romni la un loc. Pentru ca, in Canada, cei mai cunoscuti romni sint Leonard Doroftei si Lucian Bute, nu Mailat si compania, originile ei sint privite cu bunavointa si chiar cu simpatie. Pina intr-una din zilele trecute, cind romncei emigrata in Canada i-a inghetat, pentru citeva secunde, inima-n piept. Seful ei, un italian emigrat, la rindul sau, in Canada, a navalit peste ea in birou si i-a pus o intrebare pe care spera din tot sufletul sa n-o auda niciodata: "Ai auzit ce-au facut romnii tai?". Femeii, care-si facea treaba excelent la slujba, motiv pentru care fusese promovata in mai multe rinduri, i s-a urcat tot singele-n cap. "Da` italienii tai ce-au facut, ma, cind au venit in America? Cine a inventat mafia americana? Bai, da` ce tupeu de macaronar nenorocit ai! Poate-mi spui si mie ce fac italienii tai prin Romnia. Vestejiti libidinosi si tepari, astia-s italienii din Romnia. Va` fa`n culo, fraiere!". Fiind vorba, totusi, de seful ei, romnca n-a spus toate astea decit in gind. Cu voce tare, s-a prefacut ca habar n-are: "Nu stiu. Ce-au facut?". Mirat ca asemenea vesti n-au ajuns pina in Canada, italianul a lamurit-o: "Cum nu stii? V-ati calificat la Euro. Felicitari!". "Ai dracu` italienii astia", a suspinat femeia, in urma lui. "Intotdeauna galanti...".

genessis63

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 22:23

Prostanac sau nu tot trebuie sa scapam de base. Strangeti din dinti(sau din altceva)si hai la vot negativ odata. O sa vedeti ca nu doare tare. Si oricum trece. Dar cu base inca 5 ani e un cosmar care nu trece repede. Si doare al naibi capul. Cine are cap

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 22:38

De la: gabigabi, la data 2009-12-05 19:11:16
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-05 14:50:57INCEPAND DE MAINE SERA DRAGI geONANISTI VETI VENI SLUGARNICI SA CIUGULITI SI VOI FIRMITURI DIN PALMA LUI BASESCU !

mai -mai ,cum gura pacatosului vorbeste adevarul : SA CIUGULITI SI VOI DIN PALMA LUI BASESCU ! ciuguliti voi si ptr. noi ; noi Nu mai vrem sa ciugulim din palma nimanui ! vrem ca-n tara asta sa guverneze LEGEA nu bunul plac si "milostivenia" unuia si altuia !

Cine sa guvernezeeeeeeeeee?!! Legeaaaaaaaa? Care lege este valabila pentru voi pseudo-liberalii?
Mai Gabi, vi s-a cam scorojit vopseaua aia galbena si a inceput sa vi se vada stratul de vopsea rosie de dedesubt! Cum puteti voi sa clamati legea, cand tocmai voi ati declansat in 2006 toata porcaria in care ne scaldam acum! Cine a trimis biletelul roz in care ii cerea presedintelui sa intervina la DNA pentru a se dosi dosarul Petromidia? Nu Tariceanu? Era o cerinta legala? Din respect pentru lege o facea?
Remes al vostru tot dupa lege se ghida cand punea botul la cascaval?

Singura lege pe care vreti voi social-liberalii s-o instaurati este OMERTA, legea tacerii, legea mafiotilor!

9am174459

3 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 22:41

Asa este, suntem intoxicati cu minciunile masmedia, impotriva presedintelui , de parca noi am fi o tara de inculti, sa credem asa ceva. Sunt disperati, sunt in stare de orice, ca daca nu le iese pasenta, altfel nu pot sa fure pe viitor ce a mai ramas.

9am174459

3 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 22:43

Asa este, suntem intoxicati cu minciunile masmedia, impotriva presedintelui , de parca noi am fi o tara de inculti, sa credem asa ceva. Sunt disperati, sunt in stare de orice, ca daca nu le iese pasenta, altfel nu pot sa fure pe viitor ce a mai ramas.
[/quote]

Pagini: << 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: