Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:22
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:23
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:20:39De la: L3008, la data 2009-12-03 15:19:08Credeti ca suntem departe de tarile bananiere? pana nu ne schimbam noi "POPORUL" (astia cum suntem distructivi) nu ne va schimba nimeni, orice conducator va veni, nu ne vor schimba traditiile de aruncarea gunoiului in drum, de chistoace pe la colt de strada, de manelisti cu burti mari si lanturi cat mana de groase scuipand seminte si zicand ca ei nu platesc impozit la stat, pana noi nu ne schimbam nu ne va schimba nimeni.
P.S. Nu sunt rasista, dar cand vad ca-mi sunt luati bani dintr-un amarat de salriu din care platesc chirie, si altii se lafaie in palate si canta 1h pe 5000E fara sa plateasca impozit i-as impusca pe toti....
Pe buna dreptate ! Ne vom schimba incet, incet dar sigur. Sunt o persoana cu spirit de observatie si remarc dorinta de schimbare. Curaj si perseverenta ! Puterea exemplului ! Nu va mai temeti de marlani caci isi vor fi gasi locul in cele din urma si vor fi pusi in banca lor. AVETI RABDARE CACI VOR APAREA SI AFACERILI MURDARE ALE FAMILIEI BASESCU
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:25
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:20:39De la: L3008, la data 2009-12-03 15:19:08Credeti ca suntem departe de tarile bananiere? pana nu ne schimbam noi "POPORUL" (astia cum suntem distructivi) nu ne va schimba nimeni, orice conducator va veni, nu ne vor schimba traditiile de aruncarea gunoiului in drum, de chistoace pe la colt de strada, de manelisti cu burti mari si lanturi cat mana de groase scuipand seminte si zicand ca ei nu platesc impozit la stat, pana noi nu ne schimbam nu ne va schimba nimeni.
P.S. Nu sunt rasista, dar cand vad ca-mi sunt luati bani dintr-un amarat de salriu din care platesc chirie, si altii se lafaie in palate si canta 1h pe 5000E fara sa plateasca impozit i-as impusca pe toti....
Pe buna dreptate ! Ne vom schimba incet, incet dar sigur. Sunt o persoana cu spirit de observatie si remarc dorinta de schimbare. Curaj si perseverenta ! Puterea exemplului ! Nu va mai temeti de marlani caci isi vor fi gasi locul in cele din urma si vor fi pusi in banca lor. CAM 200 DE ANI NE TREBUIE SA COBORAM DIN BANANIER,SA ........
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:27
Pe buna dreptate ! Ne vom schimba incet, incet dar sigur. Sunt o persoana cu spirit de observatie si remarc dorinta de schimbare. Curaj si perseverenta ! Puterea exemplului ! Nu va mai temeti de marlani caci isi vor fi gasi locul in cele din urma si vor fi pusi in banca lor.
FOARTE BUNE REMARCILE!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai sa scapam de nemernicii care ne mint de 20 de ani si sa-i mai dam o sansa justitiarului sa-i bage la puscarie....
|
|
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:29
De la: 9am045616, la data 2009-12-03 16:23:20De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:20:39De la: L3008, la data 2009-12-03 15:19:08Credeti ca suntem departe de tarile bananiere? pana nu ne schimbam noi "POPORUL" (astia cum suntem distructivi) nu ne va schimba nimeni, orice conducator va veni, nu ne vor schimba traditiile de aruncarea gunoiului in drum, de chistoace pe la colt de strada, de manelisti cu burti mari si lanturi cat mana de groase scuipand seminte si zicand ca ei nu platesc impozit la stat, pana noi nu ne schimbam nu ne va schimba nimeni.
Pe buna dreptate ! Ne vom schimba incet, incet dar sigur. Sunt o persoana cu spirit de observatie si remarc dorinta de schimbare. Curaj si perseverenta ! Puterea exemplului ! Nu va mai temeti de marlani caci isi vor fi gasi locul in cele din urma si vor fi pusi in banca lor. AVETI RABDARE CACI VOR APAREA SI AFACERILI MURDARE ALE FAMILIEI BASESCU
Chiar si asa, nu cred ca vor atinge vreodata nesimtirea celor pe care Geoana-i reprezinta
|
Fosta membra 9am.ro
28 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:35
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 16:27:41De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:20:39De la: L3008, la data 2009-12-03 15:19:08Credeti ca suntem departe de tarile bananiere? pana nu ne schimbam noi "POPORUL" (astia cum suntem distructivi) nu ne va schimba nimeni, orice conducator va veni, nu ne vor schimba traditiile de aruncarea gunoiului in drum, de chistoace pe la colt de strada, de manelisti cu burti mari si lanturi cat mana de groase scuipand seminte si zicand ca ei nu platesc impozit la stat, pana noi nu ne schimbam nu ne va schimba nimeni.
Pe buna dreptate ! Ne vom schimba incet, incet dar sigur. Sunt o persoana cu spirit de observatie si remarc dorinta de schimbare. Curaj si perseverenta ! Puterea exemplului ! Nu va mai temeti de marlani caci isi vor fi gasi locul in cele din urma si vor fi pusi in banca lor.
Hai sa scapam de nemernicii care ne mint de 20 de ani si sa-i mai dam o sansa justitiarului sa-i bage la puscarie....
Sa speram ca nu vom ajunge ca in anii 90, sa incurajam munca la negru, ca atunci chiar vom ajunge tara bananiera....
|
Fosta membra 9am.ro
1078 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:53
De la: L3008, la data 2009-12-03 16:35:47De la: sea_shell, la data 2009-12-03 16:27:41De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:20:39De la: L3008, la data 2009-12-03 15:19:08Credeti ca suntem departe de tarile bananiere? pana nu ne schimbam noi "POPORUL" (astia cum suntem distructivi) nu ne va schimba nimeni, orice conducator va veni, nu ne vor schimba traditiile de aruncarea gunoiului in drum, de chistoace pe la colt de strada, de manelisti cu burti mari si lanturi cat mana de groase scuipand seminte si zicand ca ei nu platesc impozit la stat, pana noi nu ne schimbam nu ne va schimba nimeni.
Sa speram ca nu vom ajunge ca in anii 90, sa incurajam munca la negru, ca atunci chiar vom ajunge tara bananiera....
Ba da, Geoana vrea sa revina la impozitul progresiv,deci ne intoarcem la economia subterana.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
28 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:55
Ba da, Geoana vrea sa revina la impozitul progresiv,deci ne intoarcem la economia subterana.[/quote]
Pai asta-i ideea, ca daca alegem doctrina de stanga, asta spune clarrr...asa ca hai la vot, sa iasa cine trebuie
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
28 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:03
Nici Caramitru nu i-a mai suportat pe PSD-isti....a iesit de la PNT-CD..asteptam si alte mari nume, incet incet isi vor da seama cu totii ce au incercat sa faca si multi vor mai plati...Bravo Base arata-le in seara ca esti asa cum ai fost un presedinte adevarat, sa le vedem fetele lasilor....
Ion Caramitru a anuntat ca a demisionat din conducerea PNTCD, in semn de protest fata de protocolul semnat cu PSD pentru sustinerea lui Mircea Geoana la presedintie. Nu cred ca PNTCD poate sa faca un gest sinucigas de a-si distruge identitatea si rostul lui istoric. PNTCD nu poate fi asociat cu alianta contra naturii care este PSD, a declarat el, la Realitatea FM.
Caramitru a precizat ca nu a stiut de acest protocol si nu crede in promisiunile celor care conduc PSD: Nu cred in promisiunile, in actele si in originea acestor oameni care conduc astazi PSD. Ei sunt tarati de originea lor comunista si nu cred in moartea comunismului prin comunisti.
Cei care conduc PSD sunt fosti nomenclaturisti sau copii ai nomenclaturistilor, ai securistilor sau ai tututror celor care au facut raul cel mare in Romania si acum se pregatesc sa inghita PNTCD. Eu cu asta nu sunt de acord, a spus marele actor.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:09
De la: mytcor, la data 2009-12-03 12:37:04De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:32:05De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum Antonescu
Cu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat.
Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. Halal !
Dorinele, ultima fraz a com-ului tu, este a unui individ de-o sclipitoare "inteligen", biete, pur i simplu eti un geniu .pustiit !...
i acum mostra ce-i aparine :
"Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "
Dorinele, te-neleg, tu erai la acea or la "job", tu munceai, nu gndeai, n-aa ?!...
M, tu esti laborant aa cum pretinzi , sau paznic de noapte ?!...
Aberaiilor pe care le-ai nirat n cel d-al 2-lea com . pur si simplu m-au convins c doar munceti .
n fine,vnd n vedere c n-ai dovedit niciodat c-ai fi posesorul unor cunotine minime de cultur general, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care s-i permit abordarea unor discuii raonale, constat c ;n-am cu cine i pentru ce, s-mi uzez tastatura n viitor pt. ai rspunde.
Numai bine Lapuneanco !...
Mytcor, deosebirea intre mine si tine este una imensa. In general, cu mici exceptii atunci cand intalnesc fanatism, ma caracterizeaza bunul simt, ratiunea, flexibilitatea si reusita unui dialog constructiv, cu elemnente de bun simt, indiferent de nivelul celuia cu care stau de vorba. Aceste 'caracteristici', tie iti lipsesc cu desavarsire.
Pana una alta, cand ai sa postezi si tu ceva inteligibil ... am sa fac plecaciuni in fata inteligentei tale sclipitoare.
In alta ordine ... de unde si pana unde ai ''scoso'' cu profesia mea ... cica laborant sau paznic?
Prietene, nu sunt nici una, nici alta ... lucrez in domeniul tehnic ... si de mine depind multe lucruri in procesul de productie, planificare, mentenanta si ... te las pe tine sa-ti pui mintea la contributie sa intelegi responsabilitatea pe care o am aici.
Eu nu te-am intrebat pe tine cu ce te ocupi si ... nici nu ma intereseaza. Oricum, daca ai avea o ocupatie ...n-ai sta toata ziua pe forum sa-ti insiri zi de zi ineptiile stereotipice ale unui om frustat. Am tot evitat sa intru in polemica cu tine, sa-ti inteleg commenturile ... dar am ajuns la concluzia ca te folosesti niste stereotipuri verbale preconcepute (sau ele de tine), nu stii sa-ti expui un comment inteligibil, bati apa in piua in orice domeniu ....
Spui: ''n fine,vnd n vedere c n-ai dovedit niciodat c-ai fi posesorul unor cunotine minime de cultur general, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care s-i permit abordarea unor discuii raonale, constat c ;n-am cu cine i pentru ce, s-mi uzez tastatura n viitor pt. ai rspunde. '' Trebuie sa recunosc ca tu esti posesorul unor cunostinte ''enorme'' social-politice, socio-culturale, socio-economice ... si eu sunt un biet muncitor proletar. Deosebirea este ca eu ti-am expus cateva idei socio-politice si socio-economice atunci cand am fost intrebat ... pe cand ''mata'' ... ai ramas prizonierul neputintei de a expune macar o idee din ''ograda'' proprie.
Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale - a ... scuza-ma (!!!!)... nu era un ''copypaste'' ....
Esti produsul frustat al societatii romanesti, inadaptat, exact ca si in cazul idolul tau ''monarhist'' Traian Basescu. Parca ati fi frati ... cand nu va convine ceva, singura arma de aparare pe care o aveti este sa aruncati fitile ieftine si demagocice in curtea ''dusmanului de clasa'' ...
Esti pueril prietene si nedemn de a mai avea vreodata o discutie de bun simt cu tine. Rand pe rand, cei care ti-au fost aproape (pe forum, pe chat ...) si-au dat seama de adevarata ta valoare si ti-au intors spatele ''strengareste''.
Ramai alaturi de idolul tau pe care nu-l ''sustii'', nu-i pronunti numele si lasa-ma pe mine in ... 'prostia' mea. Are cine sa ma aprecieze si sa-si doreasca sa converseze cu mine constructiv si intr-un mod placut.
dorinele
Motto: "Mi-e prieten Platon dar mai prieten Adevrul"
"Stimabile", ntr-adevr, ntre tine i mine exist o diferen imens, pe vremea n care tu te cam jucai cu pua-n praf, eu plteam salarii cte unui specimen d'sta ca tine, venea la serviciu i-l loc s-i respecte fia postului sttea i se juca Mario, pe un comp.386( apropos;ti cum arta un aa comp. n 1990? tii ct costa?...nu cred!) dupa 2 avertismente i o penalizare de 15% din salariu, l-am dat afar.
Nu, nu te impancienta Dorinele, nu lam dat afar numai pentru cele ce i-am spus mai sus, ci pentru faptul c pe deasupra,l-am prins cu toat stnga sa, n puculia firmei.
Da Dorinele, exist o imens diferen ntere noi, ai perfect dreptate !...
Despre inteligenele altor persoane nu m pronun, a fi total subiectiv, numai c despre coerena logicii tale i inteligena ta, s-au pronunat alii, o tii foarte bine, att momentele n care au facut-o ct i pentru ce, eu, m abin !.
"Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale "
Dorinele, scriu pe vreo 4-5 forumuri ale altor comnitai lingvistice, ce-i drept, cel mai mult i cel mai des scriu pe acest forum romnesc(9am), in s te informez, aa ca fapt divers, c niciodat, dar absolut nicidat, n-am vzut pe cineva s atrag atenia cuiva c a fcut o greeal gramatical n textul pe care l-a postat.
Dorinele, acest moft, al atragerii atentiei asupra greelilor gramaticale pe care le face un individ ori altul, nu l-am ntlnit dect pe acest forum romnesc, culmea, am observat c eti tras de mnec pentru greelile gramaticale comise, exact n momentul n care interlocutorul rmne-n pan de argumente pentru a-i combate adversarul.
Dac ar fi s-i mai dau o informaie, tot aa , ca fapt divers, am s-i spun, c nimeni nu scrie corect n Lb.Romn din punct de vedere gramatical, dac nu folosete diacriticele.
Da dorinele, sunt frustrat, dar nu pentru motivul pe care tu l-ai invocat, nu sunt produsul societii romneti, dac a fi citit sau nvaat numai ceea ce mi-a fost predat n coala romneasca, poate i ddeam dreptate, m simt frustrat numai n momentul n care fac comparatii ntre societatea romneasca i societile civilizaiei occidentale, m simt frustrat, n momentul n care constat modul lor de gndire i abordare a problemelor societii lor, comparativ cu al tu i al vostru n general, ai dreptate Dorinele m simt frustrat cnd fac aceste comparaii i nc n-am timpul necesar s-i spun ori s-i nir aici, ct de frustrat m simt, n urma tuturor comparaiilor ce le-am fcut i a concluziilor ce-au rezultat.
IUBESC ROMNIA !...NU IUBESC PE ROMNII ce s-au aculturalizat sub nefasta manipulare mediatic a manelizrii i iganizrii.
Gabi, scriu pe acest site generalist de tiri, nc de prin 2005, tu, eti ceva mai tnr dect mine pe acest site, postezi com-uri de prin 2007, eu nu m-am schimbat nici o secund, observ c tu, Da!...
Sper ca-n 2010 s-i primeti pensia cu regularitate, dar, aceast regularitate ,nu depinde dect de felul n care o s v votai pe viitor clasa politic i conductorii.
n rest, numai bine v doresc tuturor, pcat c acest bine pe care vi-l doresc , nu-l prea vd mijindu-se la orizontul romnesc.
nu-i adevarat,mytcore ,scriu cam de prin 2005 si eu .....nu ne-am remarcat,asta-i altceva ! eu am fost constanta cu mine si cu ce am afirmat intotdeauna,tu,Nu ! ai scris ca antibasescu, ca monarhist; l-ai vrut pe Cernea,apoi ba nu , pe Manole....apoi pe Basescu ! l-am urmarit la momentul potrivit (2007) pe C.Antonescu si am cazut de acord ca are stofa....si,ca sa nu zici ca nu-i adevarat ,am sa-ti aduc aminte ca m-ai intrebat acu' ceva timp,daca am avut noi doi mina buna in ceea ce-l priveste ?! sper ca-ti aduci
aminte ! Silviu,enervat ,ne spune ca tu nu erai anti B ci doar provocai si apoi am aparut noi - adica fraierii ,gugustiucii ! apoi ai inceput cu prapastiile cu postasu' care nu mai suna si te-am intrebat in ce fel
venirea lui depinde de alegerea lui Basescu ; a lui si numai a lui ,nu a altuia ! ai uitat sa- mi raspunzi ! te-am intrebat de ce ma urasti atit de mult ,incit imi doresti sa nu mai am ce pune pe masa.....mai nou,mi-ai spus ca la anu' de prin aprilie -mai ,sa fug de acasa ca plec cu blocul la vale ! .....te-am intrebat daca URA a fost vreodata sfatuitorul bun al intelepciunii si a inimii .....ai uitat sa-mi spui ceva despre asta ! ai venit cu solutii total aiurea - romantice,nu zic nu in sec. 19- dar azi sunt caraghioslicuri ! atita dezlinare este in ce spui,incit te-am intrebat de nenumarate ori : ce vrei,de fapt ? cine esti, de fapt ? ce idee ai de a iesi din acest cerc vicios ai si ma troznesti cu raspunsuri de genul : iesit in fata Parlamentului cu poponetele goale si, plebiscitul ptr. monarhie  si suntem pe cale s-o luam de la-nceput ! omule drag ,stii ce vrei cu adevarat ,ca eu nu inteleg decit ca esti disperat- uite, iti acord aceasta scuza- si nu mai sti ce faci !
din pct. meu de vedere ,Cine ii da tarii un Premier-un guvern- un program , cit mai repede ,pe acela il votez ! base nu poate s-o faca : nu are cu cine; nu are cu ce .....vorbe si atit ! deci : social-democratie sa fie ! poate la cit de agrarieni suntem, asta-i exact ce ne trebuie !
|
SOGUNUL
389 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:10
Nu inteleg dece atita discordie ,poporul romin are nevoie de industrie in care sa-si gaseasca si fii lui un loc de munca,de scoli de calificare ,pentru pregatirea profesionala,de statiuni de odihna pentru concedii,de teatre sa mai vada cite un spectacol la sfirsit de saptamina,de un program social pentru pensionari ,invalizi si persoane handicapate ca sint tot oameni si ei. Asist la antrenarea intregii natiuni in scandalul paricular in care sint implicati politicienii,pe care-i dor in fund de necesitatile poporului ,dar profita de votul lui ca sa-si bata joc de ei.Treziti-va romani !
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:13
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:31
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 13:51:57De la: gabigabi, la data 2009-12-03 09:44:33De la: sea_shell, la data 2009-12-02 20:22:05De la: gabigabi, la data 2009-12-02 17:20:57De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:26:06Parerea mea personala este ca niste oameni care se preteaza la actiuni atat de denigratoare ,de josnice precum cele facute de PSD ,de fosti presedinti de stat -Iliescu, Constantinescu,etc impotriva lui Basescu, faptul ca acest Geoana(Antonescu,Johannis,etc) isi construieste capital politic nu pe propriile actiuni constructive, nu pe propria valoare personala ci pe mizerii ,toate acestea spun foarte mult despre calitatea umana a mai sus mentionatilor...
De aceea multi au ripostat iesind ieri in strada ....
E trist ca dupa 20 de ani de la o miscare in care au murit oameni , sa ne confruntam cu aceeasi limba de lemn , cu aceeasi mizerie comunista si gandire ingusta.....
Singurul Comunist -securist si nomenclaturist aflat azi in pozitie inalta in stat, este TRAIAN BASESCU ! e drept nu are limba de lemn,ci de sarpe cu clopotei ....problema e ca voi,la auzul acelor clopotei, intrati in transa si deveniti SOLDATUL UNIVERSAL din armata sa de robotei !
Mai bine sarpe cu clopotei decat prost sadea..
problema nu e ca el e sarpe cu clopotei ci,voi ! voi care sunteti dispusi si predispusi la a deveni FANATICI ,la fel -exact,in acelasi fel - ca acei " oameni de bine" ai lui Iliescu de anii '90 ! ma ingrozeste raspunsul la intrebarea : sunteti aceeasi sau altii ,ptr. ca daca sunteti altii ,atunci cei ~ 30 %ai lui Iliescu + cei ~30% ai lui Basescu, rezulta ca ~ 60 % dinromani sunt salbateci ,violenti si necivilizati, iar ROMANIA NU merita sa fie o tara Europeana ! nu are nici-o legatura cu civilizatia europeana ....poate cu afganistanul sau eu stiu ce alta tara din lumea a treia,iar Basescu se foloseste de aceasta caracteristica a ei !....in asta consta Pericolul reprezentat de el : intareste o anumita caracteristica urita a noastra si din partea lui nu ma mira ,are o saminta de tatar in el.....ma mir de poporul asta care aspira spre a iesit din acest cerc vicios, dar se pune la dispozitia unui necioplit violent si badaran !
Tare ma mai plictisesti, stii??INTELEGI CA ESTI DE-A DREPTUL AGASANTA???????????????/
te inteleg,zau ! si pe mine ma ingrijoreaza constatarea ca in proportie de ~ 60-70 % suntem salbateci si violenti si dispusi la indoctrinare !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:49
De la: intelus1946, la data 2009-12-03 17:10:11
Nu inteleg dece atita discordie ,poporul romin are nevoie de industrie in care sa-si gaseasca si fii lui un loc de munca,de scoli de calificare ,pentru pregatirea profesionala,de statiuni de odihna pentru concedii,de teatre sa mai vada cite un spectacol la sfirsit de saptamina,de un program social pentru pensionari ,invalizi si persoane handicapate ca sint tot oameni si ei. Asist la antrenarea intregii natiuni in scandalul paricular in care sint implicati politicienii,pe care-i dor in fund de necesitatile poporului ,dar profita de votul lui ca sa-si bata joc de ei.Treziti-va romani !
DE CE TATAIE,E ALARMA ???????
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:56
De la: gabigabi, la data 2009-12-03 17:09:27De la: mytcor, la data 2009-12-03 12:37:04De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:32:05De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum Antonescu
Cu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat.
Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. Halal !
Dorinele, ultima fraz a com-ului tu, este a unui individ de-o sclipitoare "inteligen", biete, pur i simplu eti un geniu .pustiit !...
i acum mostra ce-i aparine :
"Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "
Dorinele, te-neleg, tu erai la acea or la "job", tu munceai, nu gndeai, n-aa ?!...
M, tu esti laborant aa cum pretinzi , sau paznic de noapte ?!...
Aberaiilor pe care le-ai nirat n cel d-al 2-lea com . pur si simplu m-au convins c doar munceti .
n fine,vnd n vedere c n-ai dovedit niciodat c-ai fi posesorul unor cunotine minime de cultur general, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care s-i permit abordarea unor discuii raonale, constat c ;n-am cu cine i pentru ce, s-mi uzez tastatura n viitor pt. ai rspunde.
Numai bine Lapuneanco !...
Mytcor, deosebirea intre mine si tine este una imensa. In general, cu mici exceptii atunci cand intalnesc fanatism, ma caracterizeaza bunul simt, ratiunea, flexibilitatea si reusita unui dialog constructiv, cu elemnente de bun simt, indiferent de nivelul celuia cu care stau de vorba. Aceste 'caracteristici', tie iti lipsesc cu desavarsire.
Pana una alta, cand ai sa postezi si tu ceva inteligibil ... am sa fac plecaciuni in fata inteligentei tale sclipitoare.
In alta ordine ... de unde si pana unde ai ''scoso'' cu profesia mea ... cica laborant sau paznic?
Prietene, nu sunt nici una, nici alta ... lucrez in domeniul tehnic ... si de mine depind multe lucruri in procesul de productie, planificare, mentenanta si ... te las pe tine sa-ti pui mintea la contributie sa intelegi responsabilitatea pe care o am aici.
Eu nu te-am intrebat pe tine cu ce te ocupi si ... nici nu ma intereseaza. Oricum, daca ai avea o ocupatie ...n-ai sta toata ziua pe forum sa-ti insiri zi de zi ineptiile stereotipice ale unui om frustat. Am tot evitat sa intru in polemica cu tine, sa-ti inteleg commenturile ... dar am ajuns la concluzia ca te folosesti niste stereotipuri verbale preconcepute (sau ele de tine), nu stii sa-ti expui un comment inteligibil, bati apa in piua in orice domeniu ....
Spui: ''n fine,vnd n vedere c n-ai dovedit niciodat c-ai fi posesorul unor cunotine minime de cultur general, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care s-i permit abordarea unor discuii raonale, constat c ;n-am cu cine i pentru ce, s-mi uzez tastatura n viitor pt. ai rspunde. '' Trebuie sa recunosc ca tu esti posesorul unor cunostinte ''enorme'' social-politice, socio-culturale, socio-economice ... si eu sunt un biet muncitor proletar. Deosebirea este ca eu ti-am expus cateva idei socio-politice si socio-economice atunci cand am fost intrebat ... pe cand ''mata'' ... ai ramas prizonierul neputintei de a expune macar o idee din ''ograda'' proprie.
Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale - a ... scuza-ma (!!!!)... nu era un ''copypaste'' ....
Esti produsul frustat al societatii romanesti, inadaptat, exact ca si in cazul idolul tau ''monarhist'' Traian Basescu. Parca ati fi frati ... cand nu va convine ceva, singura arma de aparare pe care o aveti este sa aruncati fitile ieftine si demagocice in curtea ''dusmanului de clasa'' ...
Esti pueril prietene si nedemn de a mai avea vreodata o discutie de bun simt cu tine. Rand pe rand, cei care ti-au fost aproape (pe forum, pe chat ...) si-au dat seama de adevarata ta valoare si ti-au intors spatele ''strengareste''.
Ramai alaturi de idolul tau pe care nu-l ''sustii'', nu-i pronunti numele si lasa-ma pe mine in ... 'prostia' mea. Are cine sa ma aprecieze si sa-si doreasca sa converseze cu mine constructiv si intr-un mod placut.
dorinele
Motto: "Mi-e prieten Platon dar mai prieten Adevrul"
"Stimabile", ntr-adevr, ntre tine i mine exist o diferen imens, pe vremea n care tu te cam jucai cu pua-n praf, eu plteam salarii cte unui specimen d'sta ca tine, venea la serviciu i-l loc s-i respecte fia postului sttea i se juca Mario, pe un comp.386( apropos;ti cum arta un aa comp. n 1990? tii ct costa?...nu cred!) dupa 2 avertismente i o penalizare de 15% din salariu, l-am dat afar.
Nu, nu te impancienta Dorinele, nu lam dat afar numai pentru cele ce i-am spus mai sus, ci pentru faptul c pe deasupra,l-am prins cu toat stnga sa, n puculia firmei.
Da Dorinele, exist o imens diferen ntere noi, ai perfect dreptate !...
Despre inteligenele altor persoane nu m pronun, a fi total subiectiv, numai c despre coerena logicii tale i inteligena ta, s-au pronunat alii, o tii foarte bine, att momentele n care au facut-o ct i pentru ce, eu, m abin !.
"Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale "
Dorinele, scriu pe vreo 4-5 forumuri ale altor comnitai lingvistice, ce-i drept, cel mai mult i cel mai des scriu pe acest forum romnesc(9am), in s te informez, aa ca fapt divers, c niciodat, dar absolut nicidat, n-am vzut pe cineva s atrag atenia cuiva c a fcut o greeal gramatical n textul pe care l-a postat.
Dorinele, acest moft, al atragerii atentiei asupra greelilor gramaticale pe care le face un individ ori altul, nu l-am ntlnit dect pe acest forum romnesc, culmea, am observat c eti tras de mnec pentru greelile gramaticale comise, exact n momentul n care interlocutorul rmne-n pan de argumente pentru a-i combate adversarul.
Dac ar fi s-i mai dau o informaie, tot aa , ca fapt divers, am s-i spun, c nimeni nu scrie corect n Lb.Romn din punct de vedere gramatical, dac nu folosete diacriticele.
Da dorinele, sunt frustrat, dar nu pentru motivul pe care tu l-ai invocat, nu sunt produsul societii romneti, dac a fi citit sau nvaat numai ceea ce mi-a fost predat n coala romneasca, poate i ddeam dreptate, m simt frustrat numai n momentul n care fac comparatii ntre societatea romneasca i societile civilizaiei occidentale, m simt frustrat, n momentul n care constat modul lor de gndire i abordare a problemelor societii lor, comparativ cu al tu i al vostru n general, ai dreptate Dorinele m simt frustrat cnd fac aceste comparaii i nc n-am timpul necesar s-i spun ori s-i nir aici, ct de frustrat m simt, n urma tuturor comparaiilor ce le-am fcut i a concluziilor ce-au rezultat.
IUBESC ROMNIA !...NU IUBESC PE ROMNII ce s-au aculturalizat sub nefasta manipulare mediatic a manelizrii i iganizrii.
Gabi, scriu pe acest site generalist de tiri, nc de prin 2005, tu, eti ceva mai tnr dect mine pe acest site, postezi com-uri de prin 2007, eu nu m-am schimbat nici o secund, observ c tu, Da!...
Sper ca-n 2010 s-i primeti pensia cu regularitate, dar, aceast regularitate ,nu depinde dect de felul n care o s v votai pe viitor clasa politic i conductorii.
n rest, numai bine v doresc tuturor, pcat c acest bine pe care vi-l doresc , nu-l prea vd mijindu-se la orizontul romnesc.
nu-i adevarat,mytcore ,scriu cam de prin 2005 si eu .....nu ne-am remarcat,asta-i altceva ! eu am fost constanta cu mine si cu ce am afirmat intotdeauna,tu,Nu ! ai scris ca antibasescu, ca monarhist; l-ai vrut pe Cernea,apoi ba nu , pe Manole....apoi pe Basescu ! l-am urmarit la momentul potrivit (2007) pe C.Antonescu si am cazut de acord ca are stofa....si,ca sa nu zici ca nu-i adevarat ,am sa-ti aduc aminte ca m-ai intrebat acu' ceva timp,daca am avut noi doi mina buna in ceea ce-l priveste ?! sper ca-ti aduci
aminte ! Silviu,enervat ,ne spune ca tu nu erai anti B ci doar provocai si apoi am aparut noi - adica fraierii ,gugustiucii ! apoi ai inceput cu prapastiile cu postasu' care nu mai suna si te-am intrebat in ce fel
venirea lui depinde de alegerea lui Basescu ; a lui si numai a lui ,nu a altuia ! ai uitat sa- mi raspunzi ! te-am intrebat de ce ma urasti atit de mult ,incit imi doresti sa nu mai am ce pune pe masa.....mai nou,mi-ai spus ca la anu' de prin aprilie -mai ,sa fug de acasa ca plec cu blocul la vale ! .....te-am intrebat daca URA a fost vreodata sfatuitorul bun al intelepciunii si a inimii .....ai uitat sa-mi spui ceva despre asta ! ai venit cu solutii total aiurea - romantice,nu zic nu in sec. 19- dar azi sunt caraghioslicuri ! atita dezlinare este in ce spui,incit te-am intrebat de nenumarate ori : ce vrei,de fapt ? cine esti, de fapt ? ce idee ai de a iesi din acest cerc vicios ai si ma troznesti cu raspunsuri de genul : iesit in fata Parlamentului cu poponetele goale si, plebiscitul ptr. monarhie si suntem pe cale s-o luam de la-nceput ! omule drag ,stii ce vrei cu adevarat ,ca eu nu inteleg decit ca esti disperat- uite, iti acord aceasta scuza- si nu mai sti ce faci !
din pct. meu de vedere ,Cine ii da tarii un Premier-un guvern- un program , cit mai repede ,pe acela il votez ! base nu poate s-o faca : nu are cu cine; nu are cu ce .....vorbe si atit ! deci : social-democratie sa fie ! poate la cit de agrarieni suntem, asta-i exact ce ne trebuie !
Ceauescu n-a murit
V vegheaz ndrjit
"Ceauescu e o coal
Ceauescu e o boal
E n mine e n tine
E n blocuri i uzine
Azi l poart fiecare
Ceauescu-n veci nu moare
Ceauescu n-a murit
Istoria ne-a pclit
Limba lui de lemn se plimb
'Ncet prin vechea noastr limb
Ceauescu n-a murit
Istoria ne-a pclit
Noi suntem viii i morii"
Ceaueti suntei cu toii !...
Dedicaia mea, pentru voi toi cei asemena ie Gabi !...punct.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:57
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 17:13:58De la: L3008, la data 2009-12-03 17:03:36Nici Caramitru nu i-a mai suportat pe PSD-isti....a iesit de la PNT-CD..asteptam si alte mari nume, incet incet isi vor da seama cu totii ce au incercat sa faca si multi vor mai plati...Bravo Base arata-le in seara ca esti asa cum ai fost un presedinte adevarat, sa le vedem fetele lasilor....
Ion Caramitru a anuntat ca a demisionat din conducerea PNTCD, in semn de protest fata de protocolul semnat cu PSD pentru sustinerea lui Mircea Geoana la presedintie. Nu cred ca PNTCD poate sa faca un gest sinucigas de a-si distruge identitatea si rostul lui istoric. PNTCD nu poate fi asociat cu alianta contra naturii care este PSD, a declarat el, la Realitatea FM.
Caramitru a precizat ca nu a stiut de acest protocol si nu crede in promisiunile celor care conduc PSD: Nu cred in promisiunile, in actele si in originea acestor oameni care conduc astazi PSD. Ei sunt tarati de originea lor comunista si nu cred in moartea comunismului prin comunisti.
Cei care conduc PSD sunt fosti nomenclaturisti sau copii ai nomenclaturistilor, ai securistilor sau ai tututror celor care au facut raul cel mare in Romania si acum se pregatesc sa inghita PNTCD. Eu cu asta nu sunt de acord, a spus marele actor.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:58
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 17:57:27De la: sea_shell, la data 2009-12-03 17:13:58De la: L3008, la data 2009-12-03 17:03:36Nici Caramitru nu i-a mai suportat pe PSD-isti....a iesit de la PNT-CD..asteptam si alte mari nume, incet incet isi vor da seama cu totii ce au incercat sa faca si multi vor mai plati...Bravo Base arata-le in seara ca esti asa cum ai fost un presedinte adevarat, sa le vedem fetele lasilor....
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:01
De la: black10131307, la data 2009-12-03 15:40:18De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:58:17De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:58:38De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:49:46De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:43:59De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:40:07De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:15:47
Dorinel : "Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "
Asta este cea mai tare postare pe ziua de azi....
Daca tot vrei sa zambesti ... am sa te rog sa cauti tot commentul si dupa ...
Cine a expus doar aceasta parte a postarii mele, a incercat sa ridiculizeze o parere contrara ...
Stii proverbul acela vechi? "Gura pacatosului adevar graieste "..A fost amuzant ... Ma bucur ca-ti plac commenturile mele ... dar totusi insist sa cauti postarea respectiva si dupa ...
Daca tu ai inteles un moment ca eu voi vota pe Basescu ... pentru ''ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu ... '' inseamna ca nu poti sa construiesti ceva logic.
Am sa-ti spun eu, sa nu te mai trimit cu zeci de alte commenturi inapoi pe topic ... am zis ca voi vota cu Geoana, desi sunt constient cine sta in spatele lui ... si ... am si enumerat cateva persoane ...
Sa-ti spun sincer, pe mine nu ma intereseaza cu cine votezi tu. Ceea ce ma uimeste este faptul ca esti tanar si educat , ai calitati si totusi doresti ca Romania sa se contureze clar ca stat oligarhic si girezi cu votul tau niste oameni care fura ca-n codru doar pentru ca pe actualul presedinte de stat (care nu este nici pe departe perfect) nu-l agreezi..Aici este vorba de cu totul altceva decat atasamentul fata de o persoana .Este vorba de lucruri mult mai profunde si grave , la 20 de ani dupa o revolutie anticomunista...
Daca apartineai unei generatii mai in varsta , poate ca te-as fi inteles dar asa, ma surprinde ca nu vezi mai departe de realitatea strict imediata, ca nu faci conexiuni si nu cauti sa intelegi fenomenul intrinsec... si mai ales ca te raliezi unor glume si postari de prost gust ale unor cel putin ciudati de pe un forum....IMI PARE RAU CA M-AM INSELAT ASUPRA TA...
Jalnic popor,jalnica soarta !!
hai sa incercam a lamuri un pic lucrurile : am vorbit intr-o postare de mai inainte un pic ,despre Burghezia Rosie si comunismul care incepuse sa o deranjeze in ascensiunea ei ! momentul lui ' 89 a fost posibil exact din aceasta cauza : Sistemul trebuia sa cada ....dar cum sa cada ? sa cada in asa fel,incit ea sa nu fie afectata si sa se poata folosi de banii si relatiile acumulate si la noi, ptr. ca suntem un popor usor de manipulat ,s-a pus de'o revolutie ! fraierii - ca mine si altii ca mine- au pus botul,au iesit in strada, au strigat ....unii au platit cu singe ,acel JOS COMUNISMUL ! eeeeei,pina aici si, Revolutia a durat,intr-adevar pina pe 22 dec la ora serii cind, esalonul 2 -4 a preluat Puterea, ca doar era 'VID de PUTERE ".....si, Basescu a fost si el chemat de seful sau ierarhic ,Silvian Ionescu, sa-l ocupe impreuna cu alti fosti tovarasi de nadejde ! de atunci, suntem tinuti intr- un joc de lumini si umbre .de nu mai suntem in stare sa distingem ADEVARUL ! voi credeti ca Bas lupta impotriva comunismului ? hahaha " ce-mi plac glumele mele " .....si in mod paradoxal,ca tot ce tine de noi, in clipa asta Geoana este cel care tine sus steagul Democratiei si drumul ei spre un adevarat statut de tara europeana si nu burghezul rosu Bas ,cu ideologia lui de lupta de clasa ! asadar, Romanie,trezeste-te
Ce tare esti mai Gabi! Pe cuvantul meu, ai fi buna la Mondenii sau la Divertis!
Demonstratia ta de logica vrea sa duca in final la urmatorul rezultat:
- Basescu este nemernicul care a acaparat puterea in Romania si a confiscat in 22 Revolutia
- Basescu a chemat oamenii sa apere Televiziunea si alte obiective revolutionare din Bucuresti si i-a manipulat astfel incat sa se impuste intre ei si numarul victimelor sa justifice lovitura de stat.
-Basescu a dezbinat Romania in 1990 si a adus minerii ca pe o grupare paramilitara care sa sugrume dorinta de libertate a romanilor.
-Basescu a adus minerii care au schingiuit si omorat bucuresteni pentru ca erau studenti sau purtau barba si plete.
In schimb Iliescu a fost un neobosit luptator pentru democratie si pluri-partidism, anticomunist convins care a condamnat PCR si Securitatea, el fiind initiatorul si victima fenomenului Piata Universitatii, fiind batut de catre minerii adusi de Basescu!
Acum imi dau si eu seama cata dreptate aveti ca sa il preamariti pe Iliescu si sa-l sprijiniti pe Gionel, vlastarul Seniorului de Oltenita!
Cireasa de pe tortul vostru, umplut probabil cu hasis sau marihuana, de vreme ce va produce halucinatiile astea, este reprezentata de:
"...in clipa asta Geoana este cel care tine sus steagul Democratiei si drumul ei spre un adevarat statut de tara europeana si nu burghezul rosu Bas ,cu ideologia lui de lupta de clasa ! "
Aici cred ca ti-ai adus aminte de tineretea UTM-ista si de filmele productie Mosfilm.
Cliseele astea cu drapele rosii fluturande si calea luminoasa a Partidului catre visul de aur al Omenirii, Comunismul, bla, bla, bla, va sunt imprimate adanc in subconstient!
Urmati-va Conducatorul mult iubit! Cred ca ati suferit din greu pana ati reusit sa va identificati liderul! Gioana pentru noi este Iliescu 2!!!!
Pentru asa amintiri care te bantuie, cu toata simpatia mea, iti decernez premiul Basca de Aur (a lui Iliescu) si o carpeta, nu cu Rapirea din Serai, ci cu Ranjetul lui Iliescu! Sa ti-o atarni in dormitor ca sa te fereasca noaptea de cosmarurile cu Basescu Dictatorul!
multumesc  stiu ca-s buna si ca mica mea analiza este Corecta ! dar tu, dragutule, rastalmacesti in cel mai bun caz sau, nu intelegi pur si simplu ! Basescu face parte din esalonul 2 al sistemului comunist care trebuia cosmetizat de Iliescu , iar te faci ca nu stii ca minerii care l-au dat jos pe P.Roman au fost adusi cu trenurile lui Basel ? hai, las-o ! cu rapirile din serai se ocupa Sefu' pe cind lupta impotriva comunismului ....hahaha, fraierilor !
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:05
Din pacate boului ii place -n jug...Habar nu are ce sa faca cu libertatea.....Trist dar adevarat....
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:05
Candidatul PSD joac interesul naional la ruleta ruseasc
Scris de Victor Roncea
Mircea Geoan, eful PSD, dorit ca preedinte de carton de Ion Iliescu - la råndul lui alesul i conspiratorul Moscovei - a efectuat anul acesta mai multe vizite n Federaia Rus, fr a respecta normele legale i uzanele diplomatice i de securitate, desemnate pentru al doilea om n stat. Cel puin la una dintre cele dou vizite cunoscute pn acum, mai ndeplinea i funcia de vicepreedinte al Consiliului Suprem de Aprare a rii. Pån la a fi prezentate public de un avertizor anonim care l-a interpelat pe ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, prin intermediul unui portal de tiri, aceste vizite au rmas secrete. Nici pån astzi Mircea Geoan nu a oferit lmuriri opiniei publice privind persoanele cu care a vizitat Piaa Roie i natura discuiilor efectuate pe lång zidul Kremlinului. Dac toate acestea au fost ntreprinse n interesul public, al romånilor, de ce atåta secretomanie i lips de transparen? Ziarul Curentul a mers pe urmele firului rou scpat de Geoan din måini i a descoperit c este posibil ca acesta s fi efectuat o a treia vizit secret la Moscova, solicitat n plin campanie electoral prezidenial. Documentele intrate n posesia noastr arat c Geoan a fost solicitat s se deplaseze la Moscova n viitorul cel mai apropiat, acesta acceptånd termenii avansai prin ambasadorul rus la Bucureti, Aleksandr Ciurilin, i stabilind n aceeai zi dou date posibile: 11-12 sau 16-17 noiembrie.
Ambasadorul rus l cheam pe Geoan la ordin
Faptul c prima vizit a fost apreciat pe msur, n folosul intereselor ruseti, este demonstrat i de existena unei o a doua deplasri, recunoscute forat de Geoan, n urma primelor dezvluiri, dar al crei desfurtor a fost pstrat, de asemenea, secret, de ctre candidatul prezidenial al PSD, urmaul lui Iliescu-KGB. Iar faptul c ambele deplasri secrete au fost apreciate pozitiv de ctre tovarii din Piaa Roie sau Piaa Liubianka este constatat de interesul ruilor de a-l chema din nou la ordine pe Geoan, de data aceasta n plin campanie electoral. i aceasta n contextul n care etalonul euro-atlantic reprezentat de Statele Unite ale Americii anunase cu fermitate c nu poate organiza ntlniri oficiale de stat cu omologi din Romnia, pe perioada campaniei.
Printr-o scrisoare parvenit preedintelui Senatului, Mircea Geoan, de la omologul su rus, Serghei Mironov, pe 26 octombrie, remis prin intermediul ambasadorului Rusiei la Bucureti, eful PSD este chemat la Moscova i solicitat s efectueze aceast vizit n viitorul cel mai apropiat.
Filmul celei de-a treia vizite
n urma investigaiilor Curentul, am gsit i scrisoarea lui Mironov i pe cea a lui Ciurilin (pe care le prezentm n facsimil) ct i alte date, din care reiese c, n aceeai zi, Geoan rspunde pozitiv la minut i i instruiete stafful s stabileasc imediat modalitile de plecare. Consiliera sa, Corina Mavrodin, adus dup el din mediul ziaristico-diplomatic, este nsrcinat mpreun cu Dana Nica, managerul de campanie al candidatului Geoan, s stabileasc organizarea vizitei, cu propunerile de date 11-12 sau 16-17 noiembrie. Desigur, se ridic automat ntrebarea: dup ce avusesei deja dou vizite n decurs de ase luni, ce putea fi att de fierbinte nct, n plin campanie electoral i, mai mult, n plin criz guvernamental, cnd urmau s fie audiai i votai n plen noii minitri ai Cabinetului Negoi, s-i faci bagajele i s prseti rapid ara, la un simplu fluierat de la Moscova? Nu cumva eful PSD urma s fie ncredinat c i se pred tafeta de om al Moscovei, deinut de Iliescu, cel care, la fel ca Geoan, ntr-un alt decembrie, 1989, se deplasa sub gloane la Ambasada URSS, cu cercul su de complotiti ai FSN, ca s le spun ruilor cine suntem i ce vrem?
Un concediu nvluit n mister
n tot cazul, fr s pregete, Geoan i ia concediu de la Senat, n condiiile descrise mai sus de devlmie parlamentar i guvernamental, la o dat care corespunde primei variante alese, respectiv pentru 9-11 noiembrie, 12 fiind joi, cnd n mod normal activitatea Senatului este redus. Nimeni nu a neles la vremea respectiv de ce i unde pleac Geoan n vacan. Pe 10 noiembrie, efa Camerei Deputailor, Roberta Anastase, declar de la microfonul Parlamentului Romniei: l invit pe domnul Geoan s se ntoarc din concediu, astfel nct s putem demara procedurile de audiere a minitrilor. l invit n acelai timp s fie preocupat i de soarta Romniei. Criza economic i politic nu st pe loc ct dumnealui este n concediu. i reamintesc c nainte de a fi candidat la preedinie este preedintele Senatului. Geoan, nimic. n ciuda chemrii disperate a colegei sale, l descoperim pe 11 noiembrie la... Galeriile de Art din Reia. Ultima apariie: orele 17.00. Geoan mai este vzut, apoi, dup alte 24 de ore, la Sibiu, la o... lansare de carte. Desigur, rmne de vzut unde a disprut Geoan n timp ce Parlamentul, Guvernul i ara ardeau. Ce putea fi att de important? Cert este c, aa cum a ascuns primele dou vizite i nici pn astzi nu a oferit lmuriri i informaii credibile privind ntlnirile sale secrete de la Moscova, constatm c pretendentul la scaunul de la Cotroceni, ppua lui Iliescu i a mogulilor Vntu, Patriciu i Voiculescu - cu toii reprezentani ai unor interese ruseti - , este dorit i chemat de stpnii de la Rsarit de trei ori n doar cteva luni.
Dus la Kremlin dup revolta de la Chiinu
Revenind la prima vizit dezvluit public, ntreprins la 27 aprilie 2009, este de subliniat c aceasta a avut loc la doar 20 de zile de la revolta tinerilor basarabeni nbuit n snge la Chiinu, cnd subiectul era nc fierbinte, iar regimul Voronin nu-i dduse obtescul sfrit. Geoan este chemat, de urgen, la Moscova i revine la Bucureti dup doar 24 de ore, culmea!, pentru a participa la o edin CSAT, dar fr a sufla un cuvinel despre aa-zisa vizit oficial i discuiile avute cu interlocutorii si dintr-un stat rival NATO. nsi modul n care s-a realizat aceast vizit arat att modalitatea intempestiv, ct i latura de slugrnicie a efului PSD fa de o putere strin. Preedintele Senatului nu a ndeplinit obligaiile legale ale regulamentului Senatului n cazul unei delegaii parlamentare n strintate i nici nu a anunat Ambasada noastr la Moscova - care a aflat din pres despre incursiunea lui Geoan -, sursele noastre din MAE adeverind c dosarul diplomatic al relaiilor Romniei cu Rusia i-a fost nmnat senatorului PSD fr ca acesta s ofere lmuriri. Mai mult, conform informaiilor noastre, Mircea Geoan a obligat inclusiv ofierii SPP care i asigurau protecia s-i ncalce toate regulamentele militare specifice muncii lor n cazul unei asemenea deplasri externe, punndu-i n faa faptului mplinit n avionul privat furnizat de amicul su, Ion iriac.
Pe firul rou al GRU i KGB
Despre aceast vizit, presa a aflat de la sursele care au dorit s-i pstreze anonimatul c ar fi fost aranjat de ofierul serviciului special militar rus GRU, Boris Golovin, acum om de afaceri apropiat de Viorel Hrebenciuc i grupul de interese ruseti din PSD. Iniial, att sforarul Hrebenciuc, ct i Cozmin Gu, consilierul de campanie al candidatului Mircea Geoan, au dezminit informaiile privind aceast vizit, ocultnd adevrul, fiind silii ns s recunoasc n cele din urm. Curentul a fost informat c Geoan n-a fost plimbat chiar degeaba n fosta URSS. Fostul vicepreedinte al CSAT s-ar fi ntlnit cu tnrul Arkady Dvorkovici, economist i ef al directoratului de experi al Kremlinului, care l-a abordat asupra problemelor energetice ale zonei i soluiile gazoductelor ruseti, dintre care South Stream ar putea trece, sau nu, prin Romnia.
Geoan, la toart cu dumanii Romniei
Dar nu aceasta a fost discuia cea mai important. Geoan a fost tatonat chiar de o eminen cenuie de aceeai teap cu Hrebenciuc, respectiv Serghei Prihodko, consilierul pe probleme diplomatice al preedintelui rus Dmitri Medvedev, un anti-romn convins. n contextul violenelor din Basarabia, Prihodko a fost cel mai agresiv reprezentat al Rusiei la adresa Romniei, i asta chiar la forurile europene.
La summitul UE-Rusia din mai, desfurat la Habarovsk, Prihodko a acuzat Romnia de implicare n tulburrile politice de la Chiinu, mascnd astfel propria ingeren. Aadar, un astfel de interlocutor cu o astfel de abordare intr automat n cadrul interesului de securitate naional, ca s nu mai vorbim de cel public, pentru care, chipurile, Geoan ne reprezint n Senatul Romniei. Ascunderea deliberat la edina CSAT a coninutului convorbirilor de la Moscova i fna artat la descoperirea acestei vizite ascunse ne demonstreaz cu prisosin pericolul pe care l poate reprezenta un preedinte care joac interesul naional la ruleta ruseasc n folosul celui propriu i personal sau de partid. Dac pe lng aceste ntlniri Geoan s-a mai vzut i cu Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului Securitii Rusiei i fost director al FSB, ex-KGB, credem c deja prima excursie din acest an a efului Senatului la Moscova poate intra sub incidena legii.
Rmne valabil mesajul anticomunitilor din Piaa Universitii: Geoan, nu uita, te voteaz Moscova.
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
9am175292
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:06
Oricum noi votam cu el. Va da peste nas si nu va place
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:09
De la: gabigabi, la data 2009-12-03 18:01:20De la: black10131307, la data 2009-12-03 15:40:18De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:58:17De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:58:38De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:49:46De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:43:59De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:40:07De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:15:47
Dorinel : "Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "
Asta este cea mai tare postare pe ziua de azi....
Daca tot vrei sa zambesti ... am sa te rog sa cauti tot commentul si dupa ...
Cine a expus doar aceasta parte a postarii mele, a incercat sa ridiculizeze o parere contrara ...
Stii proverbul acela vechi? "Gura pacatosului adevar graieste "..A fost amuzant ... Ma bucur ca-ti plac commenturile mele ... dar totusi insist sa cauti postarea respectiva si dupa ...
Daca tu ai inteles un moment ca eu voi vota pe Basescu ... pentru ''ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu ... '' inseamna ca nu poti sa construiesti ceva logic.
Am sa-ti spun eu, sa nu te mai trimit cu zeci de alte commenturi inapoi pe topic ... am zis ca voi vota cu Geoana, desi sunt constient cine sta in spatele lui ... si ... am si enumerat cateva persoane ...
Sa-ti spun sincer, pe mine nu ma intereseaza cu cine votezi tu. Ceea ce ma uimeste este faptul ca esti tanar si educat , ai calitati si totusi doresti ca Romania sa se contureze clar ca stat oligarhic si girezi cu votul tau niste oameni care fura ca-n codru doar pentru ca pe actualul presedinte de stat (care nu este nici pe departe perfect) nu-l agreezi..Aici este vorba de cu totul altceva decat atasamentul fata de o persoana .Este vorba de lucruri mult mai profunde si grave , la 20 de ani dupa o revolutie anticomunista...
Daca apartineai unei generatii mai in varsta , poate ca te-as fi inteles dar asa, ma surprinde ca nu vezi mai departe de realitatea strict imediata, ca nu faci conexiuni si nu cauti sa intelegi fenomenul intrinsec... si mai ales ca te raliezi unor glume si postari de prost gust ale unor cel putin ciudati de pe un forum....IMI PARE RAU CA M-AM INSELAT ASUPRA TA...
Jalnic popor,jalnica soarta !!
hai sa incercam a lamuri un pic lucrurile : am vorbit intr-o postare de mai inainte un pic ,despre Burghezia Rosie si comunismul care incepuse sa o deranjeze in ascensiunea ei ! momentul lui ' 89 a fost posibil exact din aceasta cauza : Sistemul trebuia sa cada ....dar cum sa cada ? sa cada in asa fel,incit ea sa nu fie afectata si sa se poata folosi de banii si relatiile acumulate si la noi, ptr. ca suntem un popor usor de manipulat ,s-a pus de'o revolutie ! fraierii - ca mine si altii ca mine- au pus botul,au iesit in strada, au strigat ....unii au platit cu singe ,acel JOS COMUNISMUL ! eeeeei,pina aici si, Revolutia a durat,intr-adevar pina pe 22 dec la ora serii cind, esalonul 2 -4 a preluat Puterea, ca doar era 'VID de PUTERE ".....si, Basescu a fost si el chemat de seful sau ierarhic ,Silvian Ionescu, sa-l ocupe impreuna cu alti fosti tovarasi de nadejde ! de atunci, suntem tinuti intr- un joc de lumini si umbre .de nu mai suntem in stare sa distingem ADEVARUL ! voi credeti ca Bas lupta impotriva comunismului ? hahaha " ce-mi plac glumele mele " .....si in mod paradoxal,ca tot ce tine de noi, in clipa asta Geoana este cel care tine sus steagul Democratiei si drumul ei spre un adevarat statut de tara europeana si nu burghezul rosu Bas ,cu ideologia lui de lupta de clasa ! asadar, Romanie,trezeste-te
Ce tare esti mai Gabi! Pe cuvantul meu, ai fi buna la Mondenii sau la Divertis!
Demonstratia ta de logica vrea sa duca in final la urmatorul rezultat:
- Basescu este nemernicul care a acaparat puterea in Romania si a confiscat in 22 Revolutia
- Basescu a chemat oamenii sa apere Televiziunea si alte obiective revolutionare din Bucuresti si i-a manipulat astfel incat sa se impuste intre ei si numarul victimelor sa justifice lovitura de stat.
-Basescu a dezbinat Romania in 1990 si a adus minerii ca pe o grupare paramilitara care sa sugrume dorinta de libertate a romanilor.
-Basescu a adus minerii care au schingiuit si omorat bucuresteni pentru ca erau studenti sau purtau barba si plete.
In schimb Iliescu a fost un neobosit luptator pentru democratie si pluri-partidism, anticomunist convins care a condamnat PCR si Securitatea, el fiind initiatorul si victima fenomenului Piata Universitatii, fiind batut de catre minerii adusi de Basescu!
Acum imi dau si eu seama cata dreptate aveti ca sa il preamariti pe Iliescu si sa-l sprijiniti pe Gionel, vlastarul Seniorului de Oltenita!
Cireasa de pe tortul vostru, umplut probabil cu hasis sau marihuana, de vreme ce va produce halucinatiile astea, este reprezentata de:
"...in clipa asta Geoana este cel care tine sus steagul Democratiei si drumul ei spre un adevarat statut de tara europeana si nu burghezul rosu Bas ,cu ideologia lui de lupta de clasa ! "
Aici cred ca ti-ai adus aminte de tineretea UTM-ista si de filmele productie Mosfilm.
Cliseele astea cu drapele rosii fluturande si calea luminoasa a Partidului catre visul de aur al Omenirii, Comunismul, bla, bla, bla, va sunt imprimate adanc in subconstient!
Urmati-va Conducatorul mult iubit! Cred ca ati suferit din greu pana ati reusit sa va identificati liderul! Gioana pentru noi este Iliescu 2!!!!
Pentru asa amintiri care te bantuie, cu toata simpatia mea, iti decernez premiul Basca de Aur (a lui Iliescu) si o carpeta, nu cu Rapirea din Serai, ci cu Ranjetul lui Iliescu! Sa ti-o atarni in dormitor ca sa te fereasca noaptea de cosmarurile cu Basescu Dictatorul!
multumesc stiu ca-s buna si ca mica mea analiza este Corecta ! dar tu, dragutule, rastalmacesti in cel mai bun caz sau, nu intelegi pur si simplu ! Basescu face parte din esalonul 2 al sistemului comunist care trebuia cosmetizat de Iliescu , iar te faci ca nu stii ca minerii care l-au dat jos pe P.Roman au fost adusi cu trenurile lui Basel ? hai, las-o ! cu rapirile din serai se ocupa Sefu' pe cind lupta impotriva comunismului ....hahaha, fraierilor !
Candidatul PSD joac interesul naional la ruleta ruseasc
Scris de Victor Roncea
Mircea Geoan, eful PSD, dorit ca preedinte de carton de Ion Iliescu - la råndul lui alesul i conspiratorul Moscovei - a efectuat anul acesta mai multe vizite n Federaia Rus, fr a respecta normele legale i uzanele diplomatice i de securitate, desemnate pentru al doilea om n stat. Cel puin la una dintre cele dou vizite cunoscute pn acum, mai ndeplinea i funcia de vicepreedinte al Consiliului Suprem de Aprare a rii. Pån la a fi prezentate public de un avertizor anonim care l-a interpelat pe ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, prin intermediul unui portal de tiri, aceste vizite au rmas secrete. Nici pån astzi Mircea Geoan nu a oferit lmuriri opiniei publice privind persoanele cu care a vizitat Piaa Roie i natura discuiilor efectuate pe lång zidul Kremlinului. Dac toate acestea au fost ntreprinse n interesul public, al romånilor, de ce atåta secretomanie i lips de transparen? Ziarul Curentul a mers pe urmele firului rou scpat de Geoan din måini i a descoperit c este posibil ca acesta s fi efectuat o a treia vizit secret la Moscova, solicitat n plin campanie electoral prezidenial. Documentele intrate n posesia noastr arat c Geoan a fost solicitat s se deplaseze la Moscova n viitorul cel mai apropiat, acesta acceptånd termenii avansai prin ambasadorul rus la Bucureti, Aleksandr Ciurilin, i stabilind n aceeai zi dou date posibile: 11-12 sau 16-17 noiembrie.
Ambasadorul rus l cheam pe Geoan la ordin
Faptul c prima vizit a fost apreciat pe msur, n folosul intereselor ruseti, este demonstrat i de existena unei o a doua deplasri, recunoscute forat de Geoan, n urma primelor dezvluiri, dar al crei desfurtor a fost pstrat, de asemenea, secret, de ctre candidatul prezidenial al PSD, urmaul lui Iliescu-KGB. Iar faptul c ambele deplasri secrete au fost apreciate pozitiv de ctre tovarii din Piaa Roie sau Piaa Liubianka este constatat de interesul ruilor de a-l chema din nou la ordine pe Geoan, de data aceasta n plin campanie electoral. i aceasta n contextul n care etalonul euro-atlantic reprezentat de Statele Unite ale Americii anunase cu fermitate c nu poate organiza ntlniri oficiale de stat cu omologi din Romnia, pe perioada campaniei.
Printr-o scrisoare parvenit preedintelui Senatului, Mircea Geoan, de la omologul su rus, Serghei Mironov, pe 26 octombrie, remis prin intermediul ambasadorului Rusiei la Bucureti, eful PSD este chemat la Moscova i solicitat s efectueze aceast vizit n viitorul cel mai apropiat.
Filmul celei de-a treia vizite
n urma investigaiilor Curentul, am gsit i scrisoarea lui Mironov i pe cea a lui Ciurilin (pe care le prezentm n facsimil) ct i alte date, din care reiese c, n aceeai zi, Geoan rspunde pozitiv la minut i i instruiete stafful s stabileasc imediat modalitile de plecare. Consiliera sa, Corina Mavrodin, adus dup el din mediul ziaristico-diplomatic, este nsrcinat mpreun cu Dana Nica, managerul de campanie al candidatului Geoan, s stabileasc organizarea vizitei, cu propunerile de date 11-12 sau 16-17 noiembrie. Desigur, se ridic automat ntrebarea: dup ce avusesei deja dou vizite n decurs de ase luni, ce putea fi att de fierbinte nct, n plin campanie electoral i, mai mult, n plin criz guvernamental, cnd urmau s fie audiai i votai n plen noii minitri ai Cabinetului Negoi, s-i faci bagajele i s prseti rapid ara, la un simplu fluierat de la Moscova? Nu cumva eful PSD urma s fie ncredinat c i se pred tafeta de om al Moscovei, deinut de Iliescu, cel care, la fel ca Geoan, ntr-un alt decembrie, 1989, se deplasa sub gloane la Ambasada URSS, cu cercul su de complotiti ai FSN, ca s le spun ruilor cine suntem i ce vrem?
Un concediu nvluit n mister
n tot cazul, fr s pregete, Geoan i ia concediu de la Senat, n condiiile descrise mai sus de devlmie parlamentar i guvernamental, la o dat care corespunde primei variante alese, respectiv pentru 9-11 noiembrie, 12 fiind joi, cnd n mod normal activitatea Senatului este redus. Nimeni nu a neles la vremea respectiv de ce i unde pleac Geoan n vacan. Pe 10 noiembrie, efa Camerei Deputailor, Roberta Anastase, declar de la microfonul Parlamentului Romniei: l invit pe domnul Geoan s se ntoarc din concediu, astfel nct s putem demara procedurile de audiere a minitrilor. l invit n acelai timp s fie preocupat i de soarta Romniei. Criza economic i politic nu st pe loc ct dumnealui este n concediu. i reamintesc c nainte de a fi candidat la preedinie este preedintele Senatului. Geoan, nimic. n ciuda chemrii disperate a colegei sale, l descoperim pe 11 noiembrie la... Galeriile de Art din Reia. Ultima apariie: orele 17.00. Geoan mai este vzut, apoi, dup alte 24 de ore, la Sibiu, la o... lansare de carte. Desigur, rmne de vzut unde a disprut Geoan n timp ce Parlamentul, Guvernul i ara ardeau. Ce putea fi att de important? Cert este c, aa cum a ascuns primele dou vizite i nici pn astzi nu a oferit lmuriri i informaii credibile privind ntlnirile sale secrete de la Moscova, constatm c pretendentul la scaunul de la Cotroceni, ppua lui Iliescu i a mogulilor Vntu, Patriciu i Voiculescu - cu toii reprezentani ai unor interese ruseti - , este dorit i chemat de stpnii de la Rsarit de trei ori n doar cteva luni.
Dus la Kremlin dup revolta de la Chiinu
Revenind la prima vizit dezvluit public, ntreprins la 27 aprilie 2009, este de subliniat c aceasta a avut loc la doar 20 de zile de la revolta tinerilor basarabeni nbuit n snge la Chiinu, cnd subiectul era nc fierbinte, iar regimul Voronin nu-i dduse obtescul sfrit. Geoan este chemat, de urgen, la Moscova i revine la Bucureti dup doar 24 de ore, culmea!, pentru a participa la o edin CSAT, dar fr a sufla un cuvinel despre aa-zisa vizit oficial i discuiile avute cu interlocutorii si dintr-un stat rival NATO. nsi modul n care s-a realizat aceast vizit arat att modalitatea intempestiv, ct i latura de slugrnicie a efului PSD fa de o putere strin. Preedintele Senatului nu a ndeplinit obligaiile legale ale regulamentului Senatului n cazul unei delegaii parlamentare n strintate i nici nu a anunat Ambasada noastr la Moscova - care a aflat din pres despre incursiunea lui Geoan -, sursele noastre din MAE adeverind c dosarul diplomatic al relaiilor Romniei cu Rusia i-a fost nmnat senatorului PSD fr ca acesta s ofere lmuriri. Mai mult, conform informaiilor noastre, Mircea Geoan a obligat inclusiv ofierii SPP care i asigurau protecia s-i ncalce toate regulamentele militare specifice muncii lor n cazul unei asemenea deplasri externe, punndu-i n faa faptului mplinit n avionul privat furnizat de amicul su, Ion iriac.
Pe firul rou al GRU i KGB
Despre aceast vizit, presa a aflat de la sursele care au dorit s-i pstreze anonimatul c ar fi fost aranjat de ofierul serviciului special militar rus GRU, Boris Golovin, acum om de afaceri apropiat de Viorel Hrebenciuc i grupul de interese ruseti din PSD. Iniial, att sforarul Hrebenciuc, ct i Cozmin Gu, consilierul de campanie al candidatului Mircea Geoan, au dezminit informaiile privind aceast vizit, ocultnd adevrul, fiind silii ns s recunoasc n cele din urm. Curentul a fost informat c Geoan n-a fost plimbat chiar degeaba n fosta URSS. Fostul vicepreedinte al CSAT s-ar fi ntlnit cu tnrul Arkady Dvorkovici, economist i ef al directoratului de experi al Kremlinului, care l-a abordat asupra problemelor energetice ale zonei i soluiile gazoductelor ruseti, dintre care South Stream ar putea trece, sau nu, prin Romnia.
Geoan, la toart cu dumanii Romniei
Dar nu aceasta a fost discuia cea mai important. Geoan a fost tatonat chiar de o eminen cenuie de aceeai teap cu Hrebenciuc, respectiv Serghei Prihodko, consilierul pe probleme diplomatice al preedintelui rus Dmitri Medvedev, un anti-romn convins. n contextul violenelor din Basarabia, Prihodko a fost cel mai agresiv reprezentat al Rusiei la adresa Romniei, i asta chiar la forurile europene.
La summitul UE-Rusia din mai, desfurat la Habarovsk, Prihodko a acuzat Romnia de implicare n tulburrile politice de la Chiinu, mascnd astfel propria ingeren. Aadar, un astfel de interlocutor cu o astfel de abordare intr automat n cadrul interesului de securitate naional, ca s nu mai vorbim de cel public, pentru care, chipurile, Geoan ne reprezint n Senatul Romniei. Ascunderea deliberat la edina CSAT a coninutului convorbirilor de la Moscova i fna artat la descoperirea acestei vizite ascunse ne demonstreaz cu prisosin pericolul pe care l poate reprezenta un preedinte care joac interesul naional la ruleta ruseasc n folosul celui propriu i personal sau de partid. Dac pe lng aceste ntlniri Geoan s-a mai vzut i cu Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului Securitii Rusiei i fost director al FSB, ex-KGB, credem c deja prima excursie din acest an a efului Senatului la Moscova poate intra sub incidena legii.
Rmne valabil mesajul anticomunitilor din Piaa Universitii: Geoan, nu uita, te voteaz Moscova.
ASA CA MAMAIE MUCLES,IA-TI BOCCELUTA,MOSU,SI PISICA SI MERGI IN RUSIA.......ACOLO E CULOAREA MATALE PREFERATA,SI TIPUL DE OM PE CARE IL RESPECTI............
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:12
EDITORIALUL EVZ: De la Aspen la Sinaia, via Mircea Geoan
Ionu Stnescu
Joi, 03 Decembrie 2009
Ionu Stnescu: La mijlocul anilor 1940, Walter Paepke, un industria din Chicago, a fost adus de nevast ntr-un orel de munte ale crui peisaje superbe conservau, de-a valma, ruinele epocii miniere, cicatricele celui de-al Doilea Rzboi Mondial i melancolia unei populaii care credea c nu mai poate s fac nimic de folos pe lumea asta.
Orelul se numea Aspen i se gsea pe valea unuia dintre afluenii rului Colorado. Paepke a iubit locul de cum l-a vzut i, civa ani mai trziu, a organizat aici aniversarea internaional a 200 de ani de la naterea lui Goethe.
Evenimentul, la care au rspuns cu prezena Ortega Y Gasset i Albert Schweitzer, a legitimat nfiinarea institutului de dezbateri Aspen i a reprezentat suflul de care o aezare pustie avea nevoie ca s renasc. Astzi, este una dintre staiunile de lux ale SUA i un refugiu preferat al actorilor de la Hollywood.
La nceputul anilor 2000, John Rakolta Jr., un industria din Detroit, numit de puin timp consul onorific al Romniei, a venit n ara bunicilor si ca s fac afaceri. Nu a venit singur, ci alturi de vrul Mihaelei Geoan, Gheorghe Barba.
Vnzarea fabricilor comuniste era n toi, ntreaga Romnie se transformase n marfa unei consignaii. Rakolta a cumprat o uzin care sttea pe 14 hectare n Sinaia i l-a lsat pe Barba s mimeze managementul acesteia. Vrul Mihaelei Geoan a petrecut ase ani n fruntea unei ntreprinderi care a falimentat la ralanti.
Fabrica a fost tiat felii i vndut la kilogram, seciile au fost nchise una dup alta, finanarea unui club sportiv oprit, iar salariile muncitorilor inute la limita inacceptabilului. Nevoii s-i abandoneze locurile de munc, sute de oameni au prsit oraul n care se nscuser ori s-au resemnat s mbrace livreaua lucrtorilor din baruri i restaurante.
John Rakolta Jr. a revenit n Romnia n campania electoral din 2004. Vorbind n limba misionarilor care sunt gata s fac binele cu fora, acest J.R. cu strmoi transilvneni fgduia investiii de zeci de milioane de euro n uzina pe care o cumprase, teoretiza expeditiv mecanismele democraiei i-l luda pe Mircea Geoan ntr-un mod care aproxima delirul: Nu exist n ntreaga lume un om mai potrivit pentru ce are de fcut acum Romnia.
Rakolta l susine i astzi pe Geoan. Vreme de o jumtate de secol, Institutul Aspen i-a deschis cinci birouri n afara granielor SUA. Al aselea a fost inaugurat acum trei ani n Romnia. Mircea Geoan este preedinte, Gheorghe Barba - trezorier, iar John Rakolta Jr. - simplu membru.
Ajuns o fantom, uzina din Sinaia a fost i ea mpins printre membrii institutului. Pltete cotizaie alturi de bnci, multinaionale din telefonie, industria farmaceutic i a petrolului.
Vegheat de institutul fondat de Walter Paepke, o comunitate din Colorado a reuit s se scuture de comarul neputinei i s schimbe cursul unei istorii care se pregtea s o tearg de pe hart.
n Romnia, oamenii aceluiai institut au devalizat o fabric i au devitalizat un ora. ''
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:18
Un cunoscut bloger ziarist sportiv a postat pe
blogul s`u o parte a unui interviu cu Mircea Geoan`,
selec]ia reprezentnd un dialog cu adev`rat interesant.
Geoan` recunoa[te ntlnirile sale cu Vntu, asta
desigur dup` ce Vntu a ie[it el public s` confirme
cine-i [eful.
Tolontan l ntreab` pe Geoan`:
- Ce a]i vorbit cu Sorin Ovidiu Vntu nainte de
campania electoral`!
- Nimic despre politic`!
- Despre ce, nu despre ce nu, domnule Geoan`.
- Am vorbit cu Vntu despre sistemul financiar-bancar
din Romnia, despre modul n care putem g`si
resurse inclusiv pe pia]a de capital pentru a putea s`
capitaliz`m economia romneasc`, atåt de
de[ertificat` de lipsa de capital [i de creditare. Asta
am vorbit. {i asta am vorbit [i cu domnul Patriciu, [i
cu domnul P`unescu, care prin B1TV l sprijin` pe
domnul B`sescu. Nu trebuie s`-]i plac` cineva sau s`
fii fan al acestor oameni care au averi pu]in cam mari
pentru gustul meu pentru a le putea recunoa[te o mic`
competen]`.
- Dar nu e riscant s` discuta]i, ca poten]ial
pre[edinte al Romniei, despre sistemul financiar-bancar
cu un om ca domnul Vntu, condamnat la doi ani
de nchisoare pentru fals n dosarul B`ncii
Interna]ionale de Dezvoltare? |n final, procesul s-a
stopat pentru c` fapta s-a prescris.
- Nu-mi place domnul Vntu. Aici sunt de acord cu
domnul B`sescu. Nu-mi place Sorin Ovidiu Vntu. Mi
se pare [i malefic, [i pu]in cam turbulent. Dar asta nu
nseamn` c` nu po]i s`-i recuno[ti o mic` competen]`
ntr-o zon` profesional` unde, pån` una alta, se pare
c` se pricepe.
Zona profesional` unde, pån` una alta, se pare c`
se pricepe Sorin Ovidiu Vntu este jaful la scar`
na]ional`, datul cu vastul. De la umilul cump`r`tor de
certificate la gurile de metrou care se tra [ontc de
colo-colo, la statura de mogul de ast`zi, transformarea
lui Vntu s-a datorat n exclusivitate oamenilor din
servicii.
Vntu, povestea f`r` perdea
Fostul pu[c`ria[ Sorin Ovidiu Vntu, condamnat
pentru delapidare [i furt la 7 ani de deten]ie n
perioada de dinainte de 1989, [i-a format un imperiu
de criminalitate organizat`, [i a condus, practic,
nemijlocit (prin V. Veli[cu) Serviciul Romn de
Informa]ii n perioada cåt la conducerea acestuia a fost
prietenul [i concitadinul s`u Radu Timofte, suspectat
de leg`turi pe linia serviciilor speciale sovietice KGB
[i GRU.
Aceste dou` personaje au participat la
pulverizarea economiei romne[ti, la devalizarea unor
b`nci din Romnia [i la nfiin]area sistemelor de tip
FNI [i altele, fiind beneficiarii tuturor acestor jafuri
na]ionale.
Vntu, n`scut la data de 23 noiembrie 1955, n
ora[ul Roman, jude]ul Neam], proprietar al trustului
media Realitatea-Ca]avencu, este pozi]ionat de revista
Capital pe locul 3 n topul celor mai boga]i oameni
din Romnia, cu o avere estimat` la 800 milioane de
euro.
Averea sa are ca punct de plecare ]eapa FNI, unde
peste 300.000 de cet`]eni au fost p`gubi]i pe cale
direct`, iar dac` punem la socoteal` [i familiile
acestora ajungem la cifra fabuloas` de peste un milion
de romåni care [i-au v`zut via]a distrus` de mogul.
Anchetat de procurori [i poli]i[ti pentru pr`bu[irea
FNI, a Fondului Na]ional de Acumulare (FNA),
pentru devalizarea B`ncii Romne de Scont [i a
B`ncii de Investi]ii [i Dezvoltare, Vntu a reu[it s` se
strecoare pe sub bra]ul Justi]iei, datorit` acoperirii
unor personaje corupte din serviciile secrete
controlate de Ion Iliescu.
Re]eaua securi[tilor din spatele lui Vntu
Vntu a reu[it s` trag` marile tunuri sub umbrela
creat` de angaja]ii-consilieri [i colaboratorii foste
cadre ale serviciilor de informa]ii. Unul dintre ace[tia
a fost {tefan Alexie, fost general de Securitate, fost
[ef al Direc]iei de Contraspionaj [i secretar de stat n
Ministerul de Interne nainte de decembrie 1989. Din
1990, a fost consilier al lui Sorin Ovidiu Vntu.
Urmeaz`: Vasile Alexoaie, fostul [ef al Securit`]ii din
Roman nainte de 1989, cooptat n conducerea SRI
din Ia[i dup` decembrie 1989, dup` trecerea n
rezerv` devenind pre[edintele Fondului Na]ional de
Investi]ii din Ia[i [i director al filialei locale a firmei
Gelsor; Vasile Buliga, fost ofi]er de securitate [i
angajat al trustului Gelsor; Aurelian Deaconescu, fost
ofi]er de Securitate, fost [ef al Serviciului Fraude din
cadrul societ`]ii de asigur`ri Astra, a fost implicat n
fraudarea acesteia n favoarea lui Sorin Ovidiu Vntu;
Vasile Doro[, fost colonel de Securitate, [ef al SRI
Bac`u timp de 8 ani, a condus filiala Fondului
Na]ional de Investi]ii din Bac`u prin fiul s`u, Claudiu
Doro[; Dan Gheorghe, fost ofi]er de Securitate,
comandant adjunct al Unit`]ii Speciale de Lupt`
Antiterorist`, [ef al Brig`zii Antiteroriste a SRI dup`
decembrie 1989, transferat apoi la UM 0215 (unitatea
de informa]ii [i contrainforma]ii a Ministerului de
Interne). A revenit n SRI, n calitate de consilier al
noului director Radu Timofte n 2000, iar la 1
noiembrie 2001 a demisionat.
Nicolae Constantin Ha]eganu, fost ofi]er de
Securitate [i fost pre[edinte al Consiliului de
Administra]ie al societ`]ii de asigur`ri Astra, a
participat [i el la fraudarea acesteia n favoarea lui
Sorin Ovidiu Vntu. Florian Ioan, fost ofi]er de
Securitate, reactivat n Serviciul de Protec]ie [i Paz` al
Pre[edin]iei n perioada lui Emil Constantinescu,
ajuns la gradul de colonel, a trecut n rezerv` n 1998
pe motive medicale [i s-a pus la dispozi]ia lui Sorin
Ovidiu Vntu.
A nfiin]at la Corbeanca un serviciu paramilitar,
cu misiuni de filaj, escort` [i alte combina]ii de mn`
forte. Victor Marcu, fost [ef de sector n cadrul
fostului Centru de Informa]ii Externe, responsabil cu
problemele emigra]iei romne [i transferat apoi n
Serviciul Romn de Informa]ii, a fost prim-adjunct al
directorului Virgil M`gureanu, iar n 1995 a fost
ndep`rtat din func]ie [i din SRI pentru leg`turi de
afaceri cu mafia arab`.
Victor Marcu a coordonat afacerile firmei SC
Macons & Co SA, nregistrat` n Belgia, al c`rei
ac]ionar era fiica sa, Anca Steliana Marcu. |n
noiembrie 2000, dup` cå[tigarea alegerilor de c`tre
PSD, Victor Marcu a devenit adjunct al lui Ovidiu
Mu[etescu la FPS, cu rang de subsecretar de stat.
|naintea izbucnirii scandalului din jurul lui Sorin
Ovidiu Vntu [i a fraud`rii societ`]ii de asigur`ri
Astra, [i-a dat demisia.
Vlad M`rgineanu, fost ofi]er de Securitate, fost [ef
al sec]iei SRI din Bra[ov, a devenit apoi fondator al
B`ncii Romne de Scont, falimentat` deliberat n
2002, dup` dispari]ia din conturi a 17 milioane de
dolari din patrimoniul societ`]ii de asigur`ri Astra.
Og`[anu Dumitru, fost ofi]er de Securitate cu gradul
de colonel, a condus Centrul Opera]ional SRI Ardeal.
Dup` trecerea n rezerv`, a devenit director al Filialei
Gelsor din Oradea. A participat la pr`bu[irea Fondului
Na]ional de Investi]ii. Gheorghe Ra]iu, fost colonel de
Securitate [i [ef al Direc]iei I-a de informa]ii interne a
Securit`]ii n perioada 1986-1989, a disp`rut din
Romnia dup` revolu]ie, a ajuns n Germania [i a
revenit n ]ar` din... China! A fost cooptat n calitate
de consilier de Sorin Ovidiu Vntu.
Cornel Rud`reanu, fost colonel de Securitate, a
devenit [i el consilier al lui Sorin Ovidiu Vntu. Vlad
Soare, fost ofi]er n Direc]ia de Informa]ii Externe din
cadrul Departamentului Securit`]ii Statului, a fost
pre[edinte al B`ncii Romne de Comer] Exterior n
timpul guvern`rii CDR-iste, apoi pre[edinte al
grupului financiar Gelsor. R`zvan Teme[an, fost
ofi]er de Securitate acoperit n cadrul B`ncii Romne
de Comer] Exterior, a devenit pre[edintele Bancorex
din decembrie 1989, func]ie n care s-a men]inut pån`
n 1996. R`zvan Teme[an a fost profund implicat n
afacerile lui Sorin Ovidiu Vntu.
Victor Veli[cu, fost ofi]er de Securitate n cadrul
Inspectoratului de Securitate Dolj, a devenit n 2001
principalul consilier al [efului SRI, Radu Timofte, fost
ofi]er de gr`niceri. Victor Veli[cu a fost numit n
aceast` func]ie la insisten]ele lui Sorin Ovidiu Vntu,
ca o recompens` a faptului c` i-a acoperit afacerile
ilegale n perioada cåt a fost ncadrat ca ofi]er la UM
0215 din cadrul Ministerului de Interne. Ilie
Vrånceanu, fost ofi]er de Securitate, a fost [ef al
filialei Fondului Na]ional de Investi]ii din jude]ul
Bistri]a.
Ion Popescu, cunoscut sub numele de Gioni
Popescu, ajuns general [i director adjunct al SRI prin
contribu]ia financiar` substan]ial` la pu[culi]a
fostului director Virgil M`gureanu, a girat implicarea
CENTROCOOP n afacera FNI. |nainte de 1989, a
fost director adjunct cu delega]ie la o subunitate a
CENTROCOOP, Depozitele UNIVERSALCOOP,
remarcåndu-se n permanen]` prin implicarea n
afaceri oneroase, fiind chiar la un pas de a fi arestat n
prim`vara anului 1989 de c`tre colonelul Vasile
Baciu, fost [ef al Direc]iei Economice din
Inspectoratul General al Mili]iei, n afacerea Orizont -
Gigi Kent.
Un personaj aparte, care vine s` ntregeasc`
aceast` imagine a jocurilor serviciilor secrete ruse[ti
n afacerea Sorin Ovidiu Vntu, este Mircea Popa,
b`nuit c` se afla n leg`tura agenturii agent KGB [i
cercetat de Securitate nainte de 1989. |n 2007, Popa
conducea Agen]ia de Pres` Rusia la Zi, controlat` de
un off-shore din Insulele Virgine Britanice,
reprezentat de un cet`]ean moldovean conectat la
afacerile lui Sorin Ovidiu Vntu. Mircea Popa este
consilierul politic al lui Cosmin Gu[`, dotat cu o vil`
la Cornu, pe aceea[i proprietate cu Horia Bejan, omul
lui Boris Golovin. Gu[` s-a remarcat n peisajul public
prin discursurile sale filo-ruse [i, nu ntmpl`tor, este
la rndul s`u consilierul lui Mircea Geoan`, cel care
tot bate drumul Moscovei de cteva luni ncoace, prin
acela[i Golovin.
A[adar, priceputul domn Vntu are toate motivele
de a strni admira]ia neprecupe]it` a lui Mircea
Geoan`, marioneta unui sistem care l-a creat [i pe
Vntu, din nimic. R`mne ns` speran]a c` noua
lozinc` aruncat` pe pia]` de Timi[oara, Mircea
Geoan` nu uita, te vot`m la Moscova!, s` prind` n
toat` ]ara - m`car acea parte a ]`rii care n]elege cam
din ce direc]ie bate vntu...
George Roncea
Competen]a lui Vntu n ho]ie, apreciat`
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:28
''Catalin Tolontan: Geoana cu talpa pe TVR
de Catalin Tolontan Tolo.ro
Joi, 26 noiembrie 2009, 11:41 Mass-media in alegerile prezidentiale 2009
Sefi din televiziunea publica au impus comentatorilor meciului de Champions League de marti seara, Unirea Urziceni FC Sevilla 1-0, sa-si modifice comentariul si sa remarce prezenta lui Mircea Geoana in tribuna. Au insistat pe sms pina cind jurnalistii au cedat in fata a 1,8 milioane de oameni.
Ioan Todan sta in fotoliu, acasa, si urmareste meciul. De fapt, transmisia. Dupa 30 de ani de televiziune, unghiurile de filmare si intrebarea ce audienta facem? taie din placerea privitului. Cinstit? Jocul e ramasita.
Unirea conduce cu 1-0, se ajunge in minutul 60 si audienta in acel moment este de 1,8 milioane de oameni pe all. Tocmai sarise cu 1,5 puncte de rating dupa primul sfert de ora de la pauza. Dar Todan avea sa afle cifrele abia miercuri dimineata. Altceva a navalit fix atunci peste seful sportului din TVR.
Nasol moment si-au ales faptele sa se rostogoleasca.
VOCEA MOALE A ANUNTULUI OBLIGATORIU
La microfon sint Marian Olaianos, redactorul televiziunii, si fosta glorie Ilie Dumitrescu. Un cuplu clasic, comentator plus specialist. Dintr-o data, lui Todan (foto) i se taie rasuflarea. Bai, am crezut ca fac infarct!, l-au auzit colegii a doua zi.
Atmosfera de meci mare. Multe VIP-uri in tribuna, rosteste reporterul de la microfon. Candidatul la prezidentiale Mircea Geoana e si el aici. A venit la meci. Vocea suna moale. Si domnul Cozmin Gusa, il completeaza prompt Ilie Dumitrescu. Apoi urmeaza o poanta neclara intre cei doi despre procentele care cresc, din care nu se intelege daca sint procentele mingilor jucate de baietii lui Petrescu sau cele din politica.
Cu cafeaua varsata in poala, Todan pune mina pe telefon. Sa se potoleasca! Sa-si vada de meci!, povestesc cei din regia de emisie ca a sunat indicatia sefului.
CANDIDATUL DIN VITRINA
La stadion, Olaianos (foto) respira greu. Il vad mai multi oameni. Aceiasi care observasera ca el primise mai multe sms-uri de-a lungul transmisiei. La un moment dat, butonase, nervos, pe taste: Esti sigur ca trebuie sa spun asta?!. Ecranul telefonului se vedea de la citiva metri si acolo erau mai multi ochi. Raspunsul a sosit si, putin mai tirziu, comentariul a fost impovarat de scurtul moment publicitar cu Geoana.
In loja de deasupra, vede meciul Cozmin Gusa, unul dintre creierele campaniei candidatului PSDAPC. Dialogul de ieri intre jurnalistul gsp si Gusa:
- V-ati intilnit cu Ilie Dumitrescu la meci?
- Da, la pauza, pe holul de la loje.
- Si i-ati spus lui Ilie ca e Mircea Geoana acolo sau i-ati sugerat sa aminteasca prezenta lui?
- Nu. Nu era nevoie sa-i spun ca e acolo pentru ca toata lumea vorbea despre prezenta lui Geoana. De la Kassai la Bucsaru. Geoana era practic in vitrina, in primul rind al unei loje, alta decit cea unde am stat eu.
- Deci nu ati intervenit sa ii fie pomenit numele in comentariu si nici nu ati intrat in cabina televiziunii?
- Nu. Nu pentru ambele intrebari. Am si eu una. De ce vi se pare un subiect? E prima oara cind numele unui politician se rosteste intr-un comentariu?
- Nu, nu e prima oara, dar e prima oara cind exista informatii ca unui comentator i s-a indicat explicit si repetat de catre un sef din TVR sa-l pomeneasca!"
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:29
Re]eaua securi[tilor din spatele lui Vntu
Vntu a reu[it s` trag` marile tunuri sub umbrela
creat` de angaja]ii-consilieri [i colaboratorii foste
cadre ale serviciilor de informa]ii. Unul dintre ace[tia
a fost {tefan Alexie, fost general de Securitate, fost
[ef al Direc]iei de Contraspionaj [i secretar de stat n
Ministerul de Interne nainte de decembrie 1989. Din
1990, a fost consilier al lui Sorin Ovidiu Vntu.
Urmeaz`: Vasile Alexoaie, fostul [ef al Securit`]ii din
Roman nainte de 1989, cooptat n conducerea SRI
din Ia[i dup` decembrie 1989, dup` trecerea n
rezerv` devenind pre[edintele Fondului Na]ional de
Investi]ii din Ia[i [i director al filialei locale a firmei
Gelsor; Vasile Buliga, fost ofi]er de securitate [i
angajat al trustului Gelsor; Aurelian Deaconescu, fost
ofi]er de Securitate, fost [ef al Serviciului Fraude din
cadrul societ`]ii de asigur`ri Astra, a fost implicat n
fraudarea acesteia n favoarea lui Sorin Ovidiu Vntu;
Vasile Doro[, fost colonel de Securitate, [ef al SRI
Bac`u timp de 8 ani, a condus filiala Fondului
Na]ional de Investi]ii din Bac`u prin fiul s`u, Claudiu
Doro[; Dan Gheorghe, fost ofi]er de Securitate,
comandant adjunct al Unit`]ii Speciale de Lupt`
Antiterorist`, [ef al Brig`zii Antiteroriste a SRI dup`
decembrie 1989, transferat apoi la UM 0215 (unitatea
de informa]ii [i contrainforma]ii a Ministerului de
Interne). A revenit n SRI, n calitate de consilier al
noului director Radu Timofte n 2000, iar la 1
noiembrie 2001 a demisionat.
Nicolae Constantin Ha]eganu, fost ofi]er de
Securitate [i fost pre[edinte al Consiliului de
Administra]ie al societ`]ii de asigur`ri Astra, a
participat [i el la fraudarea acesteia n favoarea lui
Sorin Ovidiu Vntu. Florian Ioan, fost ofi]er de
Securitate, reactivat n Serviciul de Protec]ie [i Paz` al
Pre[edin]iei n perioada lui Emil Constantinescu,
ajuns la gradul de colonel, a trecut n rezerv` n 1998
pe motive medicale [i s-a pus la dispozi]ia lui Sorin
Ovidiu Vntu.
A nfiin]at la Corbeanca un serviciu paramilitar,
cu misiuni de filaj, escort` [i alte combina]ii de mn`
forte. Victor Marcu, fost [ef de sector n cadrul
fostului Centru de Informa]ii Externe, responsabil cu
problemele emigra]iei romne [i transferat apoi n
Serviciul Romn de Informa]ii, a fost prim-adjunct al
directorului Virgil M`gureanu, iar n 1995 a fost
ndep`rtat din func]ie [i din SRI pentru leg`turi de
afaceri cu mafia arab`.
Victor Marcu a coordonat afacerile firmei SC
Macons & Co SA, nregistrat` n Belgia, al c`rei
ac]ionar era fiica sa, Anca Steliana Marcu. |n
noiembrie 2000, dup` cå[tigarea alegerilor de c`tre
PSD, Victor Marcu a devenit adjunct al lui Ovidiu
Mu[etescu la FPS, cu rang de subsecretar de stat.
|naintea izbucnirii scandalului din jurul lui Sorin
Ovidiu Vntu [i a fraud`rii societ`]ii de asigur`ri
Astra, [i-a dat demisia.
Vlad M`rgineanu, fost ofi]er de Securitate, fost [ef
al sec]iei SRI din Bra[ov, a devenit apoi fondator al
B`ncii Romne de Scont, falimentat` deliberat n
2002, dup` dispari]ia din conturi a 17 milioane de
dolari din patrimoniul societ`]ii de asigur`ri Astra.
Og`[anu Dumitru, fost ofi]er de Securitate cu gradul
de colonel, a condus Centrul Opera]ional SRI Ardeal.
Dup` trecerea n rezerv`, a devenit director al Filialei
Gelsor din Oradea. A participat la pr`bu[irea Fondului
Na]ional de Investi]ii. Gheorghe Ra]iu, fost colonel de
Securitate [i [ef al Direc]iei I-a de informa]ii interne a
Securit`]ii n perioada 1986-1989, a disp`rut din
Romnia dup` revolu]ie, a ajuns n Germania [i a
revenit n ]ar` din... China! A fost cooptat n calitate
de consilier de Sorin Ovidiu Vntu.
Cornel Rud`reanu, fost colonel de Securitate, a
devenit [i el consilier al lui Sorin Ovidiu Vntu. Vlad
Soare, fost ofi]er n Direc]ia de Informa]ii Externe din
cadrul Departamentului Securit`]ii Statului, a fost
pre[edinte al B`ncii Romne de Comer] Exterior n
timpul guvern`rii CDR-iste, apoi pre[edinte al
grupului financiar Gelsor. R`zvan Teme[an, fost
ofi]er de Securitate acoperit n cadrul B`ncii Romne
de Comer] Exterior, a devenit pre[edintele Bancorex
din decembrie 1989, func]ie n care s-a men]inut pån`
n 1996. R`zvan Teme[an a fost profund implicat n
afacerile lui Sorin Ovidiu Vntu.
Victor Veli[cu, fost ofi]er de Securitate n cadrul
Inspectoratului de Securitate Dolj, a devenit n 2001
principalul consilier al [efului SRI, Radu Timofte, fost
ofi]er de gr`niceri. Victor Veli[cu a fost numit n
aceast` func]ie la insisten]ele lui Sorin Ovidiu Vntu,
ca o recompens` a faptului c` i-a acoperit afacerile
ilegale n perioada cåt a fost ncadrat ca ofi]er la UM
0215 din cadrul Ministerului de Interne. Ilie
Vrånceanu, fost ofi]er de Securitate, a fost [ef al
filialei Fondului Na]ional de Investi]ii din jude]ul
Bistri]a.
Ion Popescu, cunoscut sub numele de Gioni
Popescu, ajuns general [i director adjunct al SRI prin
contribu]ia financiar` substan]ial` la pu[culi]a
fostului director Virgil M`gureanu, a girat implicarea
CENTROCOOP n afacera FNI. |nainte de 1989, a
fost director adjunct cu delega]ie la o subunitate a
CENTROCOOP, Depozitele UNIVERSALCOOP,
remarcåndu-se n permanen]` prin implicarea n
afaceri oneroase, fiind chiar la un pas de a fi arestat n
prim`vara anului 1989 de c`tre colonelul Vasile
Baciu, fost [ef al Direc]iei Economice din
Inspectoratul General al Mili]iei, n afacerea Orizont -
Gigi Kent.
Un personaj aparte, care vine s` ntregeasc`
aceast` imagine a jocurilor serviciilor secrete ruse[ti
n afacerea Sorin Ovidiu Vntu, este Mircea Popa,
b`nuit c` se afla n leg`tura agenturii agent KGB [i
cercetat de Securitate nainte de 1989. |n 2007, Popa
conducea Agen]ia de Pres` Rusia la Zi, controlat` de
un off-shore din Insulele Virgine Britanice,
reprezentat de un cet`]ean moldovean conectat la
afacerile lui Sorin Ovidiu Vntu. Mircea Popa este
consilierul politic al lui Cosmin Gu[`, dotat cu o vil`
la Cornu, pe aceea[i proprietate cu Horia Bejan, omul
lui Boris Golovin. Gu[` s-a remarcat n peisajul public
prin discursurile sale filo-ruse [i, nu ntmpl`tor, este
la rndul s`u consilierul lui Mircea Geoan`, cel care
tot bate drumul Moscovei de cteva luni ncoace, prin
acela[i Golovin.
A[adar, priceputul domn Vntu are toate motivele
de a strni admira]ia neprecupe]it` a lui Mircea
Geoan`, marioneta unui sistem care l-a creat [i pe
Vntu, din nimic. R`mne ns` speran]a c` noua
lozinc` aruncat` pe pia]` de Timi[oara, Mircea
Geoan` nu uita, te vot`m la Moscova!, s` prind` n
toat` ]ara - m`car acea parte a ]`rii care n]elege cam
din ce direc]ie bate vntu...
George
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:33
"..........e prima oara cind exista informatii ca unui comentator i s-a indicat explicit si repetat de catre un sef din TVR sa-l pomeneasca( pe Mircea Geoana)!"
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:40
Mircea Geoana, agasat de intrebarile unei femei: "Nemernicii dracului!"
de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 11 noiembrie 2009, 11:36 Actualitate | Politic
Ce spune Geoana cand saluta multimea
Un cititor HotNews.ro ne-a semnalat, intr-un mesaj trimis pe adresa redactiei, imagini cu Mircea Geoana in turneul electoral pe care l-a efectuat in Bucovina, in care candidatul PSD pentru cea mai inalta functie din stat s-a enervat si a scapat printre dinti "Nemernicii dracului", dupa ce i-a fost adresata o intrebare incomoda din multime.
E foarte interesant cum sunt oamenii cand li se pun intrebari incomode si nu asa cum sunt obisnuiti la unele posturi tv"
In momentul in care o femeie ii reproseaza criza politica din Romania, Geoana reactioneaza: "Mai bine ati da subventii la agricultori cu guvernul asta al vostru. Ati nenorocit agricultura!"
Dupa care, cu o voce mai inceata, MIRCEA GEOANA comenteaza "Nemernicii dracului!", in timp ce saluta oamenii.
ASTA E PAREREA LUI GEOANA DESPRE NOI TOTI...... SUNTEM NEMERNICII DRACULUI........
Daca va simtiti ''nemernicii dracului" ,votati-l pe Geoana
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:46
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 18:51
De la: sea_shell, la data 2009-12-03 18:33:10
"..........e prima oara cind exista informatii ca unui comentator i s-a indicat explicit si repetat de catre un sef din TVR sa-l pomeneasca( pe Mircea Geoana)!"
CEIA CE S-A POSTAT SUNT NISTE ARTICOLE FOARTE BINE DOCUMENTATE SI CARE CONTIN ADEVARURI VERIDICE,VERIFICABILE!!!!!!!!!!!! ACESTI OAMENI SUNT IN SPATELE CANDIDATULUI MIRCEA JEOANA,CARE DORESTE SA FIE IPRESEDINTELE ROMANIEI IN 2009 !!!!!!!!!!!!
VOI AVETI LIBERTATEA SI CONDENSCENTA SA ALEGETI !!!!!!!!!!!!!!
DAR PENTRU CEI CARE CONTINUA SA MINTA ACUZAND PE CINEVA FARA CEA MAI MICA DOVADA,EU NU POT SA SPUN DECAT CA SUNT NISTE OAMENI FARA ONOARE,FARA SCRUPULE, !!!!!!!!!!!!!!! SA LE FIE RUSINE,VORBA PRESEDINTELUI BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|