Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:12
Mai am totusi o vorba despre Doina Cornea.
N-o mai inteleg ... Femeia asta s-a senilizat ? A devenit Diona Cornea sustinatoarea lui Iliescu ? Incredibil ! Ce-o fi vrand de fapt Doina Cornea ? Ea o fi avand clar in minte ce doreste ? Stie cineva ce a facut Diona Cornea si ce a zis de a devenit asa mare dizidenta ? Se stie ceva despre trecutul ei, neromantat ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:19
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 01:13:56Cetateanul Roman DRAGA CETATEANULE,BASESCU INSISTA SI LUPTA CU INVERSUNARE PENTRU UN NOU MANDAT ,IN INTERESUL LUI AL FAMILIEI AL ELENEI UDREA,BERCEANU,BLAGA,VIDEANU ETC .CARE AU LUAT MILIARDELE DE LA FMI SI AU ACHITAT PARTIAL BANII DATORATI LA BANCI.NU AI MILA OMULE DE BIETUL MASCARICI LACRIMOGEN BASESCU? |
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 05:43:52De la: xyz, la data 2009-12-02 15:07:41XYZ ... invata ABC-ul democratiei si sensul cuvantului DEMOCRATIE ... si dupa, poti sa-si versi frustarile p'aci .De la: 9am045616, la data 2009-12-02 14:58:05MANDATUL LUI BASE CA PRESEDINTE MAI ARE 4 ZILE Care frustrari,nene??? TU ce faci toata ziua pe aici,forumul asta nu-i crasma sa stai zi si NOAPTE!Te-a platit Bombonel sa raspunzi la toate postarile?N-ai de facut mentenanta la vreun malaxor,ceva? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
De la: Silviu, la data 2009-12-02 19:13:50De la: gabigabi, la data 2009-12-02 17:36:50De la: mytcor, la data 2009-12-02 14:45:09De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:35:11 A respecatrea constitutiei, Cotoroanto ! Asa scrie acolo, ca daca parlamentul nu valideaza doua prouneri ale presedintelui pentru guvern, acesta poate dizolva parlamentul, tuto ![/quote] vezi ca ti-a raspuns bistriteanul la traznaia asta,pe care si idolul tau a recunoscut-o ! @ black- eu am vazut si auzit altceva de la realitatea : au trimis caseta la o expertizare,in strainatate,dar fraticule, dureaza 2 saptamini .....dar asta nu conteaza ,ptr. voi ! Elena Udrea ,cu gurita ei ,a recunoscut ca incidentul asta,ca si altele, sunt adevarate si s-a mirat si ea de supararea noastra,intrebindu-ne daca nu stiam ca asta-i omul inca de la inceput ? dupa cum am mai zis : face parte din Profilul lui temperamental si comportamental ! daca in 2004 n-am prea stiut noi cu cine avem de'aface si am mai inchis ochii, ei bine ,dupa 5 ani,timp in care am Vazut ce-i poate pielea, eu una, spun: AJUNGE ! iar gituirea vocii si inrosirea ochilor din scena finala ,de aseara, cu acel "sa-ti fie rusine Dinu Patriciu !" PENIBILA ! omul asta nu are nici-o demnitate !
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:23
De la: bilbe, la data 2009-12-03 08:49:15 BASESCU APARA INTERESELE CELOR CARE AU NENOROCIT ROMANIA TIMP DE 5 ANI,SCAPATI URGENT DE ACEASTA MAFIE DISTRUGATOARE! |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:24
adm. 9am - mi-ai spus ca mesajul meu a fost postat cu succes ! unde-i ,ca n-am spus nici minciuni si nici mascari ?
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:26
De la: bilbe, la data 2009-12-03 09:23:42De la: bilbe, la data 2009-12-03 08:49:15 |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:27
De la: black10131307, la data 2009-12-03 08:28:28 Black,stiu ca tu esti plin de incredere fata de "ce spun altii" mai ales daca mint in favoarea lui Basescu.Textul postat de tine si de fanii presedintelui PE TOT INTERNETUL este o minciuna PDLista incredibila asa cum mereu ati facut cand marinelul a fost in primejdie. 1)In primul rand acest text nu ii apartine expertului RTL Siegfried Woratsch care nu exista ci ii apartine lui Mircea Bozan un roman din Germania. 2)Acest text a APARUT PENTRU PRIMA DATA ca postarea a userului Bozan pe siteul revistei 22 . www.revista22.ro/-basescu-niciodata-in-viata-mea-nu-am-lovit-un-... Adresa de email a userului Mircea Bozan, casaverlag@live.de, este adresa de unde pentru sustinerea candidaturii presedintelui Basescu au fost trimise 10 semnaturi .Poti verifica la linkul de mai jos dupa ce citesti semnaturile exista chiar o nota bene care arata acest lucru. viorelpadina.wordpress.com/apel-pentru-sustinerea-presedintelui-... 3)Atat Mircea Bozan cat si Alexandra Bozan fiica dansului sunt sustinatori declarati ai presedintelui Basescu deci nu putem discuta despre un mesaj impartial. 4)RTL sustine ca nu are un angajat cu numele Siegfried Woratsch. 5)Realitatea nu l-a contactat in direct pe acest expert inexistent deci Cristina Sincai nu avea ce "fata sa faca" asa cum spuneti voi . 6)Ati rastalmacit o simpla postare a unui user fan Basescu pe un site si ati facut exact cum se spune,din rahat bici care sa pocneasca in favoarea lui Basescu. Imi poti da Black adresa catre arhiva Realitatea in care Siegfried Woratsch a spus aceste lucruri ?Daca nu poti acest lucru poti macar sa dai comunicatul oficial al RTL ?Daca nu poti nici acest lucru macar poti da ora la care a avut loc emisiunea despre care spune pot internetul... portocaliu ?Ati umplut internetul cu postarea UNUI USER PRO BASESCU si ii prezentati tampeniile acestuia drept adevaruri,asta este de fapt toata manevra ieftina securista. PS:Vezi ca nici macar linkul dat de tine nu este adevarat. |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:32
Da Siegfried de la rtl nu exista ,DAR MAI PACALESC SI EU PROSTII PINA SA SE DEZMETICEASCA MA VOTEAZA
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
demelza_st 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:35
draga bilbe
intru totul de acord cu tine. ma amuza ce poza ti-ai pus. in aceeasi masura, m-a intrigat si pe mine ca un avocat de talent si un om inteligent se poate prezenta in postura penibila de acum. dar, deh! fiecare alege cum isi duce viata, pe cine slujeste si cui foloseste. si trage consecintele. Vorbind despre ceea ce se petrece, cu toate contramanifestatiile, filmulete,e scrisorile familiei si incercarile disperate de a mai manipula romani, ma intreb doar cat de naiv mai poate fi cineva sa creada in orice cuvintel al lui base? Vorba lui becali, la OTV-ul pupinbasist, aseara:de o parte aveti cei trei crai de la rasarit, inalti, frumosi si pusi pe treaba, si, ca imagine macar, convingatori, de cealalta, iarasi citez becali: un mosneag hatru, incrancenat, cu un pitic alaturi si atat. (...!) Draga jiji, mi-ai inseninat seara, in termini simpli si sugestivi, ai sintetizat totul in personaje din basme, in care binele invinge. Speram, asadar, sa invingem. Si mai lasati contramanifestatiile si anticomunismul pus in gura unor mucosi care nici nu erau nascuti la revolutie, nu convingeti pe nimeni. |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:38
De la: demelza_st, la data 2009-12-03 09:35:01draga bilbe TU CU CINE TII? Eu nu ma pot retrage ca am datorii prea mari si vor suferii prea multi in spatele meu.Mai sint mii de fraieri care ma cred
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:40
De la: gabigabi, la data 2009-12-03 09:19:47De la: Silviu, la data 2009-12-02 19:13:50De la: gabigabi, la data 2009-12-02 17:36:50De la: mytcor, la data 2009-12-02 14:45:09De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:35:11 vezi ca ti-a raspuns bistriteanul la traznaia asta,pe care si idolul tau a recunoscut-o ! @ black- eu am vazut si auzit altceva de la realitatea : au trimis caseta la o expertizare,in strainatate,dar fraticule, dureaza 2 saptamini .....dar asta nu conteaza ,ptr. voi ! Elena Udrea ,cu gurita ei ,a recunoscut ca incidentul asta,ca si altele, sunt adevarate si s-a mirat si ea de supararea noastra,intrebindu-ne daca nu stiam ca asta-i omul inca de la inceput ? dupa cum am mai zis : face parte din Profilul lui temperamental si comportamental ! daca in 2004 n-am prea stiut noi cu cine avem de'aface si am mai inchis ochii, ei bine ,dupa 5 ani,timp in care am Vazut ce-i poate pielea, eu una, spun: AJUNGE ! iar gituirea vocii si inrosirea ochilor din scena finala ,de aseara, cu acel "sa-ti fie rusine Dinu Patriciu !" PENIBILA ! omul asta nu are nici-o demnitate ! [/quote]Lasa ca are Patriciu destula demnitate ... Si Voiculescu, si Crin, si Iliescu si Goana, si toata cohorta care orla "obiectiv", "deontologic" de dimineata pana seara: huo, Basescu ! In politica se petrece exact ce se intampla aici pe forum. Vine unul cu o idee, cu un proiect, cu un program, iar ceilalti, imediat, fara nici o ezitare, in loc sa discute programul, proiectul, ideea, se reped sa-l discrediteze pe cel care a lansat-o. Asa incat ideea este pierduta pe drum, devine mult mai importanta omorarea celuilalt si pe urma, Dumnezeu cu mila .... Cam astia suntem ... In loc sa dezbatem ce sustine Basescu despre iesirea din criza si ce sustine Geoana, care modalitate ar fi mai buna pentru ajungerea la prosperitate, noi ne injuram reciproc doar pentru ca cineva ne-a contrazis. Pai daca noi suntem asa, conducatorii nostri cum sa fie altfel ? O sa-l votez pe Basescu pentru ca prioectele propuse de el mi se par cu cele mai mari sanse de succes ! Gioana foloseste cuvinte mari, sforaitoare, texte scrise care nu ma conving. Asta este ! Toti au in spatele lor oligarhi mai mari sau mai mici. Numai Basescu le-a dat papucii unora din echipa sa... si s-a dovedit ca bine a facut. Altii au plecat singuri ... De la Geoana si Iliiescu n-au plecat. Nici Mitrea, ala care murea cu coltii in beregata lui Geoana ..., ba s-au strans randurile in jururl lor pana si cei pe care Iliescu i-a umilit ... Votez Basescu !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:42
De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:40:11De la: gabigabi, la data 2009-12-03 09:19:47De la: Silviu, la data 2009-12-02 19:13:50De la: gabigabi, la data 2009-12-02 17:36:50De la: mytcor, la data 2009-12-02 14:45:09De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:35:11 Lasa ca are Patriciu destula demnitate ... Si Voiculescu, si Crin, si Iliescu si Goana, si toata cohorta care orla "obiectiv", "deontologic" de dimineata pana seara: huo, Basescu ! In politica se petrece exact ce se intampla aici pe forum. Vine unul cu o idee, cu un proiect, cu un program, iar ceilalti, imediat, fara nici o ezitare, in loc sa discute programul, proiectul, ideea, se reped sa-l discrediteze pe cel care a lansat-o. Asa incat ideea este pierduta pe drum, devine mult mai importanta omorarea celuilalt si pe urma, Dumnezeu cu mila .... Cam astia suntem ... In loc sa dezbatem ce sustine Basescu despre iesirea din criza si ce sustine Geoana, care modalitate ar fi mai buna pentru ajungerea la prosperitate, noi ne injuram reciproc doar pentru ca cineva ne-a contrazis. Pai daca noi suntem asa, conducatorii nostri cum sa fie altfel ? O sa-l votez pe Basescu pentru ca prioectele propuse de el mi se par cu cele mai mari sanse de succes ! Gioana foloseste cuvinte mari, sforaitoare, texte scrise care nu ma conving. Asta este ! Toti au in spatele lor oligarhi mai mari sau mai mici. Numai Basescu le-a dat papucii unora din echipa sa... si s-a dovedit ca bine a facut. Altii au plecat singuri ... De la Geoana si Iliiescu n-au plecat. Nici Mitrea, ala care murea cu coltii in beregata lui Geoana ..., ba s-au strans randurile in jururl lor pana si cei pe care Iliescu i-a umilit ... Votez GIOANA PRESEDINTE ![/quote]
.9AM. VA MULTUMIM !
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:44
De la: sea_shell, la data 2009-12-02 20:22:05De la: gabigabi, la data 2009-12-02 17:20:57De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:26:06Parerea mea personala este ca niste oameni care se preteaza la actiuni atat de denigratoare ,de josnice precum cele facute de PSD ,de fosti presedinti de stat -Iliescu, Constantinescu,etc impotriva lui Basescu, faptul ca acest Geoana(Antonescu,Johannis,etc) isi construieste capital politic nu pe propriile actiuni constructive, nu pe propria valoare personala ci pe mizerii ,toate acestea spun foarte mult despre calitatea umana a mai sus mentionatilor... problema nu e ca el e sarpe cu clopotei ci,voi ! voi care sunteti dispusi si predispusi la a deveni FANATICI ,la fel -exact,in acelasi fel - ca acei " oameni de bine" ai lui Iliescu de anii '90 ! ma ingrozeste raspunsul la intrebarea : sunteti aceeasi sau altii ,ptr. ca daca sunteti altii ,atunci cei ~ 30 %ai lui Iliescu + cei ~30% ai lui Basescu, rezulta ca ~ 60 % dinromani sunt salbateci ,violenti si necivilizati, iar ROMANIA NU merita sa fie o tara Europeana ! nu are nici-o legatura cu civilizatia europeana ....poate cu afganistanul sau eu stiu ce alta tara din lumea a treia,iar Basescu se foloseste de aceasta caracteristica a ei !....in asta consta Pericolul reprezentat de el : intareste o anumita caracteristica urita a noastra si din partea lui nu ma mira ,are o saminta de tatar in el.....ma mir de poporul asta care aspira spre a iesit din acest cerc vicios, dar se pune la dispozitia unui necioplit violent si badaran ! |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:44
Silviule ,nu mai scrie cind esti beat pe acest topic,ca te racoleaza Base la Cotroceni
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:45
De la: bseceta, la data 2009-12-03 09:42:55[/quote]De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:40:11De la: gabigabi, la data 2009-12-03 09:19:47De la: Silviu, la data 2009-12-02 19:13:50De la: gabigabi, la data 2009-12-02 17:36:50De la: mytcor, la data 2009-12-02 14:45:09De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:35:11 |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:55
De la: 9am175790, la data 2009-12-02 20:34:02vreau sa raspund tipei cu"capul pe umeri"................stii ceva despre comunism?!ai citit catusi de putin despre acest adevarat "laborator de mutilat fizic si moral fiinta umana'?!?!nu vb in necunostinta de cauza!lasa-ne pe noi care am trait acele vremuri sa va deschidem ochii! se prea poate sa fii fiica sau nepoata vreunui "demnitar" al acelori vremuri si sa nu fi cunoscut mizeria in care am treit noi......oamenii de rand!mai intereseaza-te...mai exista oameni care asha cum ai spus tu "au demnitate"!au demnitatea si curajul de a se opune reinstalarii comunismului in tara noastra, ROMANIA!AU DEMNITATEA DE A NU MAI TOLERA MINCIUNA SI IPOCRIZIA PSD-ISTA!Au demnitatea de a raspunde cu mana pe inima cu "NU" lui Geoana si sleahtei lui de moguli......si criminali.!.......scz era sa uit de Iliescu din cauza cui atatea mame inca isi asteapta copiii in pragul casei !!!numai cine nu a pierdut pe cineva drag in astfel de situati si nu este interesat de soarta tuturor romanilor poate sa mai voteze reinstalarea comunismului la carma acestei tari!!!Romani din toate colturile lumii peste 23 de zile sarbatorim nasterea Domnului.........votati cu inima si votati lumina!votati Basescu pt.binelei acestei natiuni ,pentru lumina copiilor nostri. pentru un trai mai bun!JOS COMUNISMUL! Dumnezeule mare ! si Basescu ,ultimul comunist-securist aflat in functie, este cel care ne va duce spre LUMINA ? care lumina , cea rezultata din spriturile de la golden?din condusul masinii in stare de ebrietate si rupt gitul ?din minunatul vocabular de mahala ,model perfect ptr. tineri ? sau poate lumina asta va veni de la tinichigii si chelnarii mai de folos acestei tari,decit filozofii si intelectualitatea unei tari ? Vai noua ,suntem deja invinsi de intunericul minciunii si a dezinformarii ! numai stim sa decantam Intunericul de Lumina ! Vai noua ! |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 09:58
Domnul INCA presedinte a declarat pe OTV ca ,dansul nu a vazut nimic din filmul difuzat pe Realitatea deoarece nu avea ochelarii si din aceasta cauza nu a dezmintit atunci categoric filmul.Cu cateva zile inainte insa reusea sa citeasca foarte bine fara ochelari.(minutul 6.50)
www.youtube.com/watch?v=ghkkpBfXrQY Ma intreb chiar cum poate sa conduca masina daca intr-adevar nu vede la 1m distanta????
|
|
alexiapop2003 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:00
pote ne faci si pe noi sa l votam pe basescu asta de l tot ridicati in slavii.....dar da ne cateva exeplme care sa ne demonstreze ca in astia 5 ani ne a umplut de respect si ne a umplut de inundanti lacrimogene ....asta i tampit dupa atatea inundatii care s au petrectut in tara mai vine si el smiorcait....dc este sensibil sa se retraga domne sa se trateze la o clinica, tara asta nu are nevoie de sensibilitatile lui si e cum ii pofteste sugfletelul intelegi.....sa se retraga ca i tremura basina in pantaloni si sa i lase pa astia mai tineri...toti comentati cu texte preluate din camapania pd despre moguli , vantu, patricu.............cu ce v-a afecta pe voi astia...ca au furat si ei...pai fratilor asti au furat cand s a putut , cand tara inca mai avea ceva dar pd-leu si au gasit momentul inoportun tocmai cand vine criza.................de ce nu au avut bani cand au venit oierii la bucresti ...au ieist toti inclusiv berceanu ca asta crede ca i mai credibil:)))))))))) si a zis c anu sunt bani, apoi peste o sap pt ca le promisesera ca vin cu oile si o sa i le duca lui traianica la cotroceni au inceput sa i mituie cu un sfert din subventie....te rog sa ne dai cateva exemple de lucruri importante pe care le au initiat ei in parlament , fara sa fie ideile si temele pnl-ului si ale psd-ului
ce au promis ei profesorilor, cum a scos boc solutia desfiintatii societatilor mici private cu forfetarul......cum si au insusit si ivestit banii de la fmi si nu i pot justifica....poate tu esti din interior si o sa ne spui de ce ne trebuia acum cand tara asta se duce de rapa un minister infiintat pt udrea ....??? |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:06
De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:12:39Mai am totusi o vorba despre Doina Cornea. Mi fanto comunist, dup cum se observ, Elena Udrea Coco, preedintele din umbr al Romniei, i-a cam dat de lucru. S murdreti pe oricine. Chiar i pe doamna Doina Cornea. Nu este umilitor pentru tine? Apropo, voi pedelitii, de ce nu folosii atele pentru a da mcar impresia c avei coloana vertical? Luai-le mcar atunci cnd ieii pe timp ploios. S simii i voi, cel puin odat n via, ce nseamn s v cad picturile de ploaie pe piept.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|
|
alexiapop2003 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:08
toti vb de comunisti ...tr sa intelegeti ceva ca toti parintii vostri au fost comunisti si aveau un loc d emunca si aveau ce manca..era intradevar mai putin dar macar aveau..nu era lumea obeza ca acum pt ca mancau painea pe cartela..ce sa faca acum ca au ajuns de mananca cate 10 paini la masa si a crecut rata obezilor..ca de dc nu si permit mezeluri si carnita de rechin care este si proasta si f scumpa ........toti vb aici dc stim ceva ds comunism....sa mergem sa citim istorie......tr sa intelegeti ca s a terminat . iliescu si patriciu si altii o sa se retraga din politica ca au imbatranit...acum este randul lui ponta care este cel mai desstept la ora actuala dintre politicieni, geoana , crin, johannis, olguta, manta precum si altii .................dc si pe voi v-ar duce mintea ati face ce au facut : patriciu, vantu ..dar de si pt furat iti trebuie multa minte , nu ca a lui monica si a lui udrea :)))) care s au ales urmarite penal dupa furarea unor bani pe care nu i pot justifica si folosite de traienica
si dc basescu ar avea cartea lui iliescu sincer nu s-ar mai supara nimeni si l-ar vota poporul care s a cam saturat de el |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:10
De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:12:39Mai am totusi o vorba despre Doina Cornea. Silviule,pentru postarea asta chiar ar trebui sa iti fie rusine!Postarea asta arata clar ca orice valoare morala a Romaniei este trecuta prin filtrul basescian, din care iese alba daca il sustine pe Base si neagra in caz contrar.Bine ca nu mai traieste Seniorul ,nu ati avea ezitari nici fata de el ! |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:15
De la: black10131307, la data 2009-12-03 08:28:28Sunt un mare TICALOS care isi dorea sa nu se mai ajunga in situatia de a se repeta PENIBILUL alegerilor din 2000 si 2004 .... cand am avut de ales ... tot dintre doi COMUNISTI.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:17
De la: Dorinel, la data 2009-12-03 10:15:03De la: black10131307, la data 2009-12-03 08:28:28Sunt un mare TICALOS care isi dorea sa nu se mai ajunga in situatia de a se repeta PENIBILUL alegerilor din 2000 si 2004 .... cand am avut de ales ... tot dintre doi COMUNISTI. Dorinele,sincere felicitari ca reusesti sa nu te enervezi dupa astfel de postari si sa iti pastrezi un limbaj civilizat
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:18
De la: vaneamarin, la data 2009-12-03 10:10:35De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:12:39Mai am totusi o vorba despre Doina Cornea. Orice valoare morala a Romaniei trebuie trecuta prin noroiul adunat de 5 ani la Cotroceni ...
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:20
De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:03:17De la: prietenbun, la data 2009-12-02 22:50:01Citat de la un respondent: "Specialistul nostru a descoperit ca framurile 46 pana la 52 au fost refacute cu airbrusch si copy-paste a unor elemente care compun imaginea." utopie ,utopie ,ca si comunismul care ,macar teoretic ,vorbea despre o lume mai buna si mai dreapta si, ce-a iesit din Practica ? o BURGHEZIE ROSIE ,care a acumulat ; care avea cunostinte si relatii si pe care,la un moment dat , comunismul a-nceput s-o stringa-n spate ca o haina ramasa prea strimpta ! deci cine sunt acesti "moguli" - buni cit l-au sponsorizat ,acum sunt rai ?! si chiar Basescu a recunoscut ca-n '89 avea 1 mil.de lei si 60 mii de dolari - ENORM ptr. acel moment cind fraierii aveau salariile calculate sa ajunga de la o chenzina la alta ! deci ,draga doamna : face Basescu o stabilizare si o nationalizare, ptr. a readuce acea "echitate" cu care va abureste mintile ? NU,draga mea doamna ,in nici-un caz ! deci : vorbe si atit ! doar LEGEA - si institutiile statului de drept , numai ele - este in masura sa hotarasca cine este furacios in tara asta si nu se pronunta el cine-i hot si cine nu , inainte de a o face legea ! Constituia trebuie respectata in primul rind de el ! P.S in ce zodie esti nascuta,scoicuto ,de te lasi asa de influentata de vorbe si nu de fapte ?hai,zi-mi ! |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:32
De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20Mytcor, deosebirea intre mine si tine este una imensa. In general, cu mici exceptii atunci cand intalnesc fanatism, ma caracterizeaza bunul simt, ratiunea, flexibilitatea si reusita unui dialog constructiv, cu elemnente de bun simt, indiferent de nivelul celuia cu care stau de vorba. Aceste 'caracteristici', tie iti lipsesc cu desavarsire.De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum AntonescuCu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat. dorinele
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:37
De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:51:54De la: bseceta, la data 2009-12-02 23:47:36De la: click_cont, la data 2009-12-02 20:41:50De la: 9am175790, la data 2009-12-02 20:34:02vreau sa raspund tipei cu"capul pe umeri"................stii ceva despre comunism?!ai citit catusi de putin despre acest adevarat "laborator de mutilat fizic si moral fiinta umana'?!?!nu vb in necunostinta de cauza!lasa-ne pe noi care am trait acele vremuri sa va deschidem ochii! se prea poate sa fii fiica sau nepoata vreunui "demnitar" al acelori vremuri si sa nu fi cunoscut mizeria in care am treit noi......oamenii de rand!mai intereseaza-te...mai exista oameni care asha cum ai spus tu "au demnitate"!au demnitatea si curajul de a se opune reinstalarii comunismului in tara noastra, ROMANIA!AU DEMNITATEA DE A NU MAI TOLERA MINCIUNA SI IPOCRIZIA PDL-ISTA!Au demnitatea de a raspunde cu mana pe inima cu "NU" lui BASESCU si sleahtei lui de moguli......si criminali.!.......scz era sa uit de UDREA din cauza cui atatea sotii inca isi asteapta sotii in pragul casei !!!numai cine nu a pierdut pe cineva drag in astfel de situati si nu este interesat de soarta tuturor romanilor poate sa mai voteze reinstalarea comunismului la carma acestei tari!!!Romani din toate colturile lumii peste 23 de zile sarbatorim nasterea Domnului.........votati cu inima si votati lumina!votati GIOANApt.binelei acestei natiuni ,pentru lumina copiilor nostri. pentru un trai mai bun!JOS COMUNISMUL! daca nu te-ai prins ca Bseceta vorbeste si se descrie ca si cum ar fi Bscu, inseamna ca si bancurile sunt de neinteles ptr. tine si trebuiesc explicate !
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:51
De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:40:11 Ori sunt eu amnezic ... dar ''parca'' ... tovarasul a zis ca el nu si-a propus sa scoata Romania din criza .... si pana acum a reusit cu SUCCES.De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:40:11Enumara macar unul ... real .. si cum vezi tu ca se poate pune in practica. De la: Silviu, la data 2009-12-03 09:40:11Da Silviu, asa este, ... dar ce te faci ca cei mai mari oligarhi se afla azi chiar in spatele presedintelui ?!... Tu chiar poti sa crezi ca "LUPTA PENTRU TINE" !?.... A avut 5 ani la dispozitie si ... a luptat cu indarjire doar pentru EL, familia sa, oligarhii PDL-isti ... Pe mine m-a dezamagit. Votez Crin ! Votez Geoana !
|
|
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 10:58
De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:58:38De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:49:46De la: sea_shell, la data 2009-12-02 23:43:59Ma bucur ca-ti plac commenturile mele ... dar totusi insist sa cauti postarea respectiva si dupa ...De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:40:07De la: sea_shell, la data 2009-12-02 14:15:47Daca tot vrei sa zambesti ... am sa te rog sa cauti tot commentul si dupa ... hai sa incercam a lamuri un pic lucrurile : am vorbit intr-o postare de mai inainte un pic ,despre Burghezia Rosie si comunismul care incepuse sa o deranjeze in ascensiunea ei ! momentul lui ' 89 a fost posibil exact din aceasta cauza : Sistemul trebuia sa cada ....dar cum sa cada ? sa cada in asa fel,incit ea sa nu fie afectata si sa se poata folosi de banii si relatiile acumulate si la noi, ptr. ca suntem un popor usor de manipulat ,s-a pus de'o revolutie ! fraierii - ca mine si altii ca mine- au pus botul,au iesit in strada, au strigat ....unii au platit cu singe ,acel JOS COMUNISMUL ! eeeeei,pina aici si, Revolutia a durat,intr-adevar pina pe 22 dec la ora serii cind, esalonul 2 -4 a preluat Puterea, ca doar era 'VID de PUTERE ".....si, Basescu a fost si el chemat de seful sau ierarhic ,Silvian Ionescu, sa-l ocupe impreuna cu alti fosti tovarasi de nadejde ! de atunci, suntem tinuti intr- un joc de lumini si umbre .de nu mai suntem in stare sa distingem ADEVARUL ! voi credeti ca Bas lupta impotriva comunismului ? hahaha " ce-mi plac glumele mele " .....si in mod paradoxal,ca tot ce tine de noi, in clipa asta Geoana este cel care tine sus steagul Democratiei si drumul ei spre un adevarat statut de tara europeana si nu burghezul rosu Bas ,cu ideologia lui de lupta de clasa ! asadar, Romanie,trezeste-te
|
|
|
|

dar ''parca'' ... tovarasul a zis ca el nu si-a propus sa scoata Romania din criza .... si pana acum a reusit cu SUCCES.
.....si in mod paradoxal,ca tot ce tine de noi, in clipa asta Geoana este cel care tine sus steagul Democratiei si drumul ei spre un adevarat statut de tara europeana si nu burghezul rosu Bas ,cu ideologia lui de lupta de clasa ! asadar, Romanie,trezeste-te