back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:27

Nu,nu @feli - Doamne fereste ! sa nu doresti asa ceva ! si asa tragem ponoasele de pe urma acelei crime ! oricit ai uri pe cineva- si aici nici nu poate fi vorba de asa ceva - dorindu-i raul cel mai mare,acela se va intoarce ca un bumerang,spre tine !

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 16:57

ce aveti cu omul? :) Feli.. ce mai face sibiul? imi e dor de el. imi e dor de Piata Mica... unde am lucrat atata timp.. de tot.. :) SIbiul e un oras atat de frumos incat ma intreb daca il merita oamenii din el.

feli

13 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 18:23

Razvane, cred ca ti-e dor de Sibiu, si mie mi-a fost si ma uitam mereu pe web-camurile de pe site-ul sibiu.ro ( iti recomand sa te uiti si peste pozele de la matiu.ro - si recomand tuturor sa le vada) A fost festival de balet, festival de jazz sunt o multime de activitati culturale, este ceea ce ne face addicted about this city...si ceea ce te face sa simti un fel de patriotism local pe care unii cetateni ai Romaniei nu-l inteleg pt.ca nu-l simt. In rest, centura Sibiului nu s-a terminat gratie d-nei Turcanu care a avut 4 ani de grija de asta si care nu stie nici macar ce varsta are daramite ce-i trebuie Sibiului. Ma gandesc acum la alti reprezentanti ai PD-ului din Sibiu care au facut lucruri mari : ma refer la Sala Transilvania facuta cu ajutorul d-nului Nan Nicolae sau frumosul Muzeu al Civilizatiei Romanesti ASTRA - realizat cu ajutorul unui mare om de cultura si spirit: d-nul Prof.univ.dr. Corneliu BUCUR - nume intamplator la fel cu cel al renuminutului si autotintitulatului "atotputernic" de aici de pe forum - si pe care zau nu-l inteleg in pb.monarhiei - Ar trebui el sa ne de-a lectii si sa ne invete ce-i monarhia pentru ca intamplator este prahovean la fel ca si Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei, sau poate ca masculul atotputernic nu stie ca regele s-a nascut la Sinaia???
Imi cer scuze forumistilor pentru exprimarea vulgara din interventiile anterioare. Nu-mi place sa jignesc dar nici sa fiu jignita iar daca asta se intampla am sa raspund pe limbajul fiecaruia.
O zi buna tuturor ! TRAIASCA REGELE ! MONARHIA SALVEAZA ROMANIA!

feli

13 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 18:26

Stai linistita gabigabi...era doar un mod de-a zice nu o dorinta arzatoare. Nu ma macina ura atat de tare incat s-o fac publica. Ii doresc domnului atotputernic silviu bucur tot binele din lume si un pic de lumina in creier si in suflet..in rest sa fii sanatoasa.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 20:58

;;;;;;;; Monarhia salveaza,,,, ce???? !!!!!! Cand??? Oameni buni ,de ce va-njurat i unii pe altii?? E normal sa fie ;opinii diferite!;; Doar este ,, democratie! Nu, m-i se pare ;corect, sa fie injurat, doar pt, ca doresc, alceva,, decat ;opinia d-vs! Niste ;oameni, educati,,accepta si opinia altora!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 07:54

buna dimineata @feli(cia?) si tu sa fii sanatoasa si te felicit pentru dragostea cu care ti-ai descris orasul....s-a simtit fiorul ei ,deci a fost sincer ! in legatura cu @'atotputernicul ": eu am luat-o ca o gluma si apreciez cind un om poate - are puterea - sa se se autoironizeze,asa cum cred c-a intentionat el....de altfel,nu cred ca-i chiar asa de impatimit de Zeus -care chiar ca-i atotputernicul zeilor - ci mai curind cred ca ne zgindare pe noi,intrun fel de psihologie inversa ! va doresc tuturor o zi frumoasa

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 15:00

Recitind comentariile de pe acest forum am observat din nou cum, pînă la un moment, dat s-au adus argumente și (mai puține) contraargumente în favoarea monarhiei românești iar apoi discuțiile au cam ieșit de pe făgașul normal. Vă propun ca în continuare să reluăm discuția folosind alternativ numai cîte unul sau două argumente PROMONARHIE (M) și ca răspuns unul sau două argumente PROREPUBLICĂ (R). Presupunem acordul tacit al oricărui membru al forumului că se poate face copy-paste de pe orice comentariu existent aici. Cine e pentru?...Cine e împotrivă?...Abțineri?...

Deci: Cine începe? R sau M?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:40

si ce faci tu cu aceste copy- paste,daca nu te superi ca te-ntreb ?....crezi ca nu s-au facut deja si atasate la un dosaral fiecaruia dintre noi ?...dar,hai sa nu crezi ca sunt suspicioasa si te cred altceva decit un
deci : Monarhie !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 19:25

REPUBLICA !
Vreau sa-mi pot alege seful statului in care traiesc !
D-aia vreau republica, ca sa-l pot alege pe cel ce vreau eu, atat cat pot eu.

Vad ca Feli este baiat si este din Sibiu. Un oras foarte frumos. L-am vizitat in urma cu o luna ...
In afara de enunt, n-am priceput CUM anume ar fi impiedicat Tucanu realizarea centurii ocolitoare a Sibiului. Si nici ceilalti PDL-isti din Sibiu. Pretenul Feli nu ne spune unde erau PNL-stii si ceilalti oameni de bine din Sibiu ... ?
In rest Feli se descurca bine spre foarte bine la injuraturi. Mai are de exersat dar se descurca. E drept, el injura mult mai educat, cu mult mai mult stil, nu ca noi astia, mojicii.
Este admirabil si gestul lui gabi care-l incurajeaza. Ce frumos, ce sublim ...
Nu mai pot scrie, mi-au dat lacrimile de emotie ... revin cand imi revin ... m-ati facut la psihic ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 19:30

Se pare ca am o problema cu fetele....
Nu ma iubeste fomeile si nu e moarte dupe mine ...
O sa raman naibii barbat batran insurat cu doi copii, cum se spune ... Doamne unde s-a ajuns.
Mi-am pus si eu "Atotputernicul" ce voiati, sa-mi zic "Stupidul" ...?

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 08:41

Doamne,Dumnezeule ,mai @ atotputernice ,daca pe toate le-ntelegi exact invers decit au fost spuse,atunci te inteleg de ce continui sa ne bati la cap cu Zeus ! CUM l-am incurajat pe @feli,cind tocmai i-am spus ca nu se poate asa ceva ! ca mai usor cu insultele ca nu suntem pe maidan ! ca nu-i poti dori raul unui om,oricit ai crede ca-l urasti, ptr.ca acel rau se va intoarce mai devreme sau mai tirziu spre tine ca un bumerang ! ...chiar n-ai citit sau n-ai inteles ? ba,inca, feli isi si cere scuze ? te-am laudat,ba te-am si pupat cu un emoticon,zicindu-ti ca mi-a placut autoironia cu ID.ul ales....de ce te dai victima fara sa fi ? si te-am intrebat,daca nu cumva practici cu noi un fel de psihologie inversa ! n-ai citit ? de altfel,am remarcat ca atunci cind nu-ti convine directia discutiei ,te faci ca ploua !

tudormihai_84

5 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 11:06

Stimati conforumisti va rog sa va rezumati la tema discutiei. Eram bucuros ca aceasta tema era apropape singura care nu cazuse in sfera jignirilor ieftine. Hai sa incercam o discutie decenta, demna de oameni civilizati. Celor care nu se pot abtine le recomand sa-si arunce veninul pe alte forumuri.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 14:51

Monarhie, si pedeapsa cu moartea reinstaurata, iar la puscarii, sa se reinstaureze, zeghea si lanturile la picioare, acum e ca la hotel ,nu le mai este frica de nimic la nimeni, ne trebuie unul ca Napoleon sau Hitler....

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 20:40

Se pare ca daca tin cu Basescu e nasol din start, am eticheta pusa gata, daca sunt pentru republica e clar, sunt pierdut. Despre Feli nu se povesteste nimic, despre Lasciva sau istoria, nimic. Nu se gaseste nimic de spus despre parerile lor, despre vorbele lor. Ma, voi credeti ca daca sunteti mai multi, chiar aveti dreptate ? Credeti ca daca va aprobati unul pe altul chiar e ca voi ?

Hai ca va las sa jeliti la majestatea sa ...

Presupun ca sunteti si d-aia care nu se duc la vot pentru ca sunt scarbiti, pentru ca sunt deasupra lucrurilor ... sunt cerebrali ... Este ?

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 08:06

hi,hi,hi ....iar te-ai facut ca ploua si n-ai raspuns ....zi merci ca te bagam in seama,na ! voteaza cu cine vrei ,dar nu -mi baga pe git un rahat,zicindu-mi ca-i ciocolata,numai ptr.ca au aceeasi culoare....cihhh !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 08:14

dar adevarul-adevarat este ca suntem in impas : s-a reusit in asti 18 ani sa fim scirbiti de toata clasa politica; de jaful pus la cale cu buna stiinta si facut la meserie si sa ne intrebam daca asta-i Democratie ?! se aud tot mai multe voci care regreta -nu neaparat comunismul -ci o stabilitate ;un respect -macar din teama- fata de Lege ; chiar suntem o tara neguvernabila ?chiar trebuie sa vina cineva din afara si sa puna biciul pe noi ? asta-i intrebarea !

misteva2005

53 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:12

România a fost și ar trebui să fie monarhie, legal, istoric și moral.
Republica și comunismul au fost instalate samavolnic în tara noastră iar regele a fost alungat.
Pacat ca romanii nu inteleg acest lucru. Macar atat sa inteleaga-intr-o monarhie, sigur nu s-ar accepta sa mai hranim cu munca noastra cei aproape 500 de parlamentari nerusinati.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 15:52

si mie-mi place de princepele Duda ;este asa cum ai spus tu,antevorbitorule,dar tare mi-e ca aici -si nu stiu din ce motive....poate un pic de invidie pur romaneasca- se vor gasi destui care sa spuna :ah,nu ! ....desi,sincer as vrea sa le spun concetatenilor nostri ca daca DESTINUL a vrut ca acest om sa devina print consort,atunci stie el ce face si poate ca-i omul asteptat de Romania !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 19:07

MONARHIE CONSTITUTIONALA, DA ! ! ...dar, nu pe " Dude"...

informatii utile pt. naivi si ignoranti....Atentie !...si Iliescu a zambit frumos si-a vorbit mieros in "89...

De luat aminte !..

Recenta decizie a fostului rege
Mihai I de a schimba Statutul
Dinastic al Familiei Regale a Roma
niei, la 30 decembrie 2007, a bulversat
opinia publica si a nascut o serie
de intrebari legate de ratiunile care au
stat la baza acestei decizii. Lipsa unui
mostenitor pe linie masculina pentru
fostul rege Mihai I pare sa fie una dintre
explicatiile logice ale faptului ca fostul
suveran a hotarat ca Principesa
Margareta sa preia sefia Casei Regale
a Romaniei si sa fie succesoare directa
la Coroana Romaniei. Preluarea unei
averi regale estimata, dupa unele
surse, la cel putin 38 de milioane de
euro de catre printul Printul Friedrich
Wilhelm de Hohenzollern (n. 1924), in
cazul nemodificarii legii salice, a grabit,
foarte probabil, deznodamantul acestei
operatiuni.
Radu Duda contestat
in cadrul Casei
de Hohenzollern
Schimbarile survenite, la 30
decembrie 2007, in viata Casei
Regale a Romaniei par sa-l
avantajeze pe fostul actor iesean Radu
Duda, devenit, astfel, principe consort
al unei posibile viitoare regine a Roma-
niei, prin incalcarea tuturor canoanelor
monarhice. Cel care va primi, in cazul
unei restauratii monarhice, titlul de
„Alteta Sa Regala Principele Consort al
Romaniei“ reprezinta un personaj cu o
ascensiune uimitoare, insa extrem de
controversata. Lipsa unui sange albastru
nu l-a impiedicat pe Radu Duda sa
se casatoreasca, la 21 septembrie
1996, cu fiica fostului rege Mihai I, principesa
Margareta. Radu Duda a devenit
principe de Hohenzollern-Veringen, la
18 decembrie 1998, desi nu se nacuse
cu sange albastru.
Intrarea lui Radu Duda in marea familie
a celor cu sange albastru din Europa
a fost insotita, totodata, si de
scandal. Avocatul Brad Johnson si
fostul diplomat Richard Carlson au declarat,
in numele familiei princiare germane
de Hohenzollern, ca „Radu Duda
a folosit abuziv titlul de Print Radu de
Hohenzollern-Veringen pentru a obtine
foloase materiale“ si a inselat Guvernul
Romåniei, facandu-l sa creada ca a primit
acest titlu de la capul familiei Hohenzollern.
Cei doi, Johnson si Carlson,
au acuzat faptul ca Radu Duda s-a
intalnit cu persoane oficiale ale NATO
si UE, putand avea astfel acces la
informatii sensibile pentru NATO. Accesul
lui Radu Duda la astfel de informatii
a fost socotit ca fiind un potential risc la
adresa securitatii tarilor NATO si al UE.
Guvernul Romaniei a alocat pentru desfas
urarea activitatii colonelului Radu
Duda suma de 8,1 miliarde ROL.
Tatal lui Radu Duda,
prieten cu Ion Iliescu
Johnson si Carlson au mai afirmat
ca familia de Hohenzollern din
Germania a aflat ca Radu Duda
foloseste numele si „pentru a pretinde
foloase materiale de la cei ce ar dori sa
poarte titlul de Hohenzollern si cred, in
mod fals, ca Duda ar putea sa li-l transfere“.
Opozitionistii principelui Duda nu
au dat, din pacate, exemple concrete
pentru a lamuri aceasta spinoasa problema.
Mentionam faptul ca si jurnalista
Nicoleta Franck, unul dintre opozantii
regimului comunist din Romania, l-a
acuzat pe Radu Duda de faptul ca este
omul fostului presedinte al Romaniei,
Ion Iliescu. Acuzatia jurnalistei se baza
pe cunoscuta relatie de prietenie dintre
fostul prim-secretar de la Iasi, Ion
Iliescu, si doctorul Duda, tatal actualului
principe. „Prietenia cu Ion Iliescu a fost
atat de consolidata in anii in care acesta
din urma a fost secretarul comitetului
de partid si presedintele Comitetului
Executiv al Consiliului Popular al
judetului Iasi, in anii 1979-1980, incat
medicul devenise adjunctul sau si il
inlocuia“, declara Nicoleta Franck.
Un posibil informator al DSS
in familia celor cu sange
albastru din Europa ?
Chemarea lui Radu Duda in cadrele
active ale Ministerului
Apararii Nationale, cu gradul de
colonel, a surprins, din nou, opinia publica
si a generat, totodata, un murmur
de nemultumire in randul corpului de
ofiteri si generali ai Armatei Romane.
Insa, acea forta misterioasa care l-a
propulsat in postura de principe de Hohenzollern-
Veringen si colonel al
MApN, l-a desemnat pe Radu Duda
drept reprezentant special al Guvernului
Romaniei pe probleme de integrare,
cooperare si dezvoltare durabila
pentru NATO si Uniunea Europeana, in
perioada guvernarii PSD. Mass-media
a dezvaluit faptul ca numele lui Radu
Duda se afla pe o lista cu persoane de
sprijin ale fostului Departament al Securitat
ii Statului (DSS) din Iasi, descoperita
in timpul evenimentelor din decembrie
1989 in biroului fostului primsecretar
al PCR Iasi, Maria Ghitulica.
Prezenta pe o astfel de lista naste, in
mod automat, intrebarea referitoare la
cine este domnul Radu Duda? Un actor
extrem de norocos in dragoste si viata,
un pretios colaborator al vechii Securitat
i, un ofiter acoperit al fostului DSS
si, poate al actualelor structuri de
informatii, sau exponentul unor cercuri
politico-financiare nascute in valtoarea
evenimentelor din decembrie 1989?
„Eu nu am colaborat cu Securitatea.
Aparitia numelui meu in acel caiet ar
putea fi legata de un turneu de teatru
din Israel, la care am participat in 1986.
Chiar cu cateva luni inainte de plecare,
s-a incercat racolarea mea. Am refuzat
politicos si de atunci nu am mai fost
contactat“, a marturisit principele Radu
Duda. Interesul pentru persoana lui
Radu Duda si pentru ciudata si misterioasa
sa ascensiune in spatiul public
este legat de faptul ca opinia publica
din Romania ar trebui sa stie, in noul
context generat de modificarea legii
salice, cine este cu adevarat sotul posibilei
viitoare regine a Romaniei, si, totodata,
unul dintre principalii beneficiari ai
averii Casei Regale a Romaniei si al
incalcarii legii salice de catre fostul
suveran Mihai I.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 19:36

....."cine este cu adevarat sotul posibilei..." @mytcor,ingrijoratoare aceste informatii ,dar sunt ele cu adevarat adevarate,sau ar putea fi o noua punere intro lumina defavorabila a unui posibil alt viitor pentru Romania ? pentru ca citind si eu, ca si altii ,ce-ai scris tu, scirbita fiind ,sa dau din mina a lehamite si sa-mi zic : daca altceva n-avem,de ce sa schimbam ce-avem deja? cineva ne lucreaza bine de tot si atunci si acum,in asa fel incit sa nu mai vedem nicio iesire din haul in care am cazut !

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 14:22

Principesa Maegareta (n. 1949) s-a căsătorit pe 21 septembrie 1996 la Lausanne cu Radu Duda, cunoscut din 2007 ca "ASR Principe al României", iar din 1999 și ca "Principe de Hohenzollern-Veringen", viitor "Principe Consort al României", și care, începând din 1999, o reprezintă în public pe Principesă și pe întreg restul familiei regale de Hohenzollern, cel mai adesea singur. În tinerețea ei la Universitatea din Edinburgh, Principesa Margareta a avut o relație cu Gordon Brown, unul din liderii marcanți ai Partidului Laburist britanic, pe care nu a încetat să-l iubească, deși l-a părăsit: "A fost o poveste de iubire puternică. N-am încetat niciodată să-l iubesc, însă într-o zi nu mi s-a mai părut potrivită, era politică, politică, politică, iar eu aveam nevoie de grijă".
Mi se pare potrivit vremurilor de azi ca tronul României să fie ocupat în principiu de întîiul născut indiferent de sex.
Pentru că a "îndrăznit" să accepte intrarea în războiul de reîntregire a României împotriva Germaniei, Ferdinand a fost exclus din familia princiară Hohenzolern. Așa că avem o nouă dinastie. Iar dacă prințesa l-a vrut pe Duda, asta este. Deaia vrem monarhie. Să facă ce crede de cuviință, nu să ne bată toată ziua la cap cu alegeri, referendumuri și alte asemenea la care toți proștii își dau cu părerea.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 17:11

mihai5_2,
Daca tu nu doresti se te "bată toată ziua la cap cu alegeri, referendumuri și alte asemenea la care toți proștii își dau cu părerea", n-ai decat sa te ocupi cu altceva, sa-ti vezi de treaba ta. Daca iti inchipui ca odata cu venirea unui rege, viata ta se va imbunatati de la sine atunci esti prost ca aia de care vorbesti mai sus....
Eu raman la parerea mea ca monarhia n-are sanse in Romania de azi. Fraierii de tarani si muncitori n-au trait mai bine pe vremea regelui. Tot flamanzi si goi, far' d'adapost....
Singurii care au ridicat nivelul general de viata al majoritatii populatiei au fost comunistii. Tot ei i-au schingiuit mintea si i-au facut puturosi pe cei multi, sistemul nefiind in stare sa stimuleze competitia. Tot ei au reusit sa prabuseasca nivelul de trai in principal datorita ciumei rosii, a nomenclaturii care s-a incadrat in vorba celebra a unui ateu : Sa va fereasca Dumnezeu de burghezia comunista ! Uite ca nu ne-a ferit. Am incaput exact pe mana ei.
Se vorbeste aici despre monarhiile din tarile occidentale, dar se uita ca aici la noi nu exista elite, nu exista clasa aristocratica. Despre conu Alecu Paleologu se stie cum a colaborat saracu' cu securitatea. Si a stat deoparte pana la moarte. E foarte usor sa emiti "judecati de valoare" despre o epoca pe care n-ai trait-o sau ai triat-o in puf.
In alta ordine de idei eu nu inteleg de ce pro-monarhistii nu-si promoveaza, prin vot, un lider care, odata ales, sa aduca monarhia ?
La fel, de ce saracii din tara asta nu se straduiesc deloc, dar de loc, sa-si faca un partid socialist in care sa nu fie miliardari ? Sa fie numai saraci intr-un partid al saracilor ... Cum dracu se face ca in toate consiliile locale sunt consilieri bogati care vorbesc despre drepturile saracilor ? Si primari, si la Consiliul judetean si la Parlament si la Presedintie, la Guvern. Peste tot sunt oameni bogati care gem de grija saracilor si fac tot ce pot ca saracii sa ramana tot mai saraci. Si ce frumos interpreteaza rolul asta ...

Acum nu e momentul !
misteva2005

53 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 22:47

A scris unul mai sus ca a trait in Olanda 20 de ani!
Apai ai trait degeaba 20 de ani in olanda ca tot n-ai inteles nimic!
Nu te scuipa niciun olandez! Olandezii nu scuipa asa ca romanii!
De fapt confunzi lucrurile.
Daca cumva te-ai dus la spalat dusumele prin Olanda, de asta n-ai inteles nimic!

Romania este și va fi monarhie de drept!
Indiferent daca unii (mai saraci la minte și la instruire) nu inteleg acest lucru!
Stiti care e problema?
Tot prostii care nu inteleg sufera deoarece acestia traiesc in saracie tocmai pentru ca nu inteleg pe ce lume traiesc!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 10:40

hmm! "un partid al saracilor" zici !....e o proza scurta pe undeva,in lit.franceza,in care se povesteste cum un pictor ,intro zi ploioasa de toamna tirzie, gaseste pe strada un cersetor cu o figura hamesita,cu ochi arzind de ura ; il roaga sa-i pozeze contra a citiva franci si-l aduce acasa la el .....in casa un foc bun s'un cognac fin si citeva gustari ,il fac pe cersetor sa se destinda....sa se destindaaa,atit de mult,incit din figura cea hirsuta si apriga sa nu mai ramina nimic decit un jaf de om si pictorul il da afara,intrucit nu mai are ce face cu el !.....are vreun tilc povestea mea ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 14:34

@ GabiGabi, intre com-ul lui "S" si-al dv. talc,rezulta (d.p.m.d.v ) exact un R.Duda., totusi, nebanuite sunt caile si-ale intereselor supreme scop, ...n-asa ?...

nu mi-as dori o monarhie de opereta asa cum nu-mi convine nici aceasta republica originala.
Ati uitat cine l-a taiat de pe lista invitatilor pe T. Basescu, dar l-a invitat pe I. Iliescu ?! !? !!!!!!!...( Nunta de diamant )
Tot respectul pt. P. Margareta, cred ca fi-va Regina Romaniei problemele monarhiei romanesti.s-ar rezolva.

anibadragan

4 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:06

Eu cred ca in acest moment cel mai bine ar fi o dictatura militara, asta ar scoate tara din haos

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 21:21

Măi, da' dramatică mai ești: Țara e-n Haos! Dictatură militară!...Chiar așa?!
Dar mai de ce sînt eu pentru Monarhie. Cum sînt priviți românii în lume?
În Italia, republică, presa și ploticienii mediatizează cu obstinație pe Mailat,
în timp ce
În Spania, monarhie, este mediatizat și promovat Costel Busuioc.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 07:38

Parerea mea este ca ;; Monarhia, ar salva ;Romania; din acest dezastru, in care suntem! Va citesc, comentariile, trag concluzii! Sunteti ;tare infocati ;unii;! Deviind de la subiect! Oameni buni! Lasa-ti fiecare ;persoana; sa-si expuna liber punctul de vedere! Sunt cativa care, pe fiecare subiect, jignesc! Netinand deloc cont, de statultul, si opinia celuilalt! Catalogand , unele persoane; cu cuvinte ;injurioase!Va considerati, destepti, dar asta, nu denota deloc,,, asa ceva! Parerea mea este, sa comentati;;la subiect;;! Cei care au alte opinii, e bine! Doar e democratie, sau, ce mai este asta????;Opinia mea este ;MONARHIA, SALVEAZA ROMANIA;; SI NU DORESC, NICI UN COMENTARIU!IN ACEST SENS! VA MULTUMESC! RAFAEL.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 09:21

buna dimineata @mytcor - n-am reusit sa urmaresc firul logicii tale si,deci n-am inteles cum ai ajuns de la ce-am zis eu la R.Duda ! iarta-ma,chiar nu te-am inteles ! In sfirsit ; ideea este ca dupa 30 noe. vor continua certurile dintre presedinte si premier,cu singura exceptie: sa fie desemnat de la PDL si nici atunci nu sunt sigura...
-de ne vom hotari sa facem un referendum si vom deveni republica prezidentiala, ea va avea accente de dictatura personala
- asadar,cred ca doar Monarhia ar da stabilitate Romaniei innauintru si-nafara !

wind27gis

39 mesaje
Oras: Focsani

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 15:28

pardon... 9 pagini

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: