Info
x
Monarhie sau republica?
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 August 2010, ora 07:58
De la: black10131307, la data 2010-08-07 15:31:31De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 09:34:52@Cap de suin: @cap de suin: Zi-mi locul, ora, min. de "intalnire cu stramosii"! Hai, trimite-mi mail intern si vin dupa tine, te scutesc de cheltuielile cu transportul! "Nihil sine Deo!" |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2010, ora 19:58
Din pacate ma vad nevoit sa repet :
1.- De la: eugenb, la data 2010-08-07 16:10:52 As mai aveao remarca domnule "klm" :Am observat ca nu ati luat in seama remarca mea anterioara. Nu ma supar ! Dar faptul acesta dovedeste ca alta este cauza pentru care ati plecat din Romania si nu va cred ca ati plecat din cauza ca ... v-a dat afara de la munca FSN -ul pentru ca ati strigat "Jos Iliescu !". Sunt multi altii care au ramas in tara (de ex. cei care au votat cu Constantinescu, etc.). Este o scuza "puerila" ca sa dati "vina" pe altii, dar este mai comoda. Nu cumva ati facut Stagiul de Militar in Termen la ... "DIRIBAU" din cauze diferite (daca cititi postarile mele anterioare veti intelege fac aceasta afirmare sau intrebare, cum doriti sa o luati - iar termenul mi se pare imposibil sa nu-l cunoasteti daca sustineti ca ati trait 30 de ani pe vremea lui Ceausescu la conducerea tarii). De altele despre ce ati facut in timpul lui Ceausescu nu mai discut deoarece am observat ca ati dorit ca acest subiect sa nu-l atingeti, in ce va priveste. Culmea este ca faceti afirmari despre perioada respectiva ... fara ca sa aduceti si date mai exacte despre "lupta dimneavoastra" cu Regimul Ceausist. Este si asta o cale sa-ti susti punctul de vedere, dupa cate vad ! 2.- De la: eugenb, la data 2010-08-07 16:10:52 Interesanta mi se pare cum justificati ... "necesitatea" de a pastra legatura cu tara din care ati plecat : De la: klm, la data 2010-08-07 16:48:38Tara fiecarui individ este aceea care il respecta si ii da posibilitatea sa-si indeplineasca visele . O tara in care din intamplare te nasti nu inseamna ca este si tara in care doresti sa traiesti si sa te realizezi din toate punctele de vedere. Intradevar am invatat de voie si de nevoie in Romania(ceva mai mult decat banuiti) , pentru ca nu aveam alta varianta , dar asta nu m-a impiedicat sa am doua incercari de trecere a frontierei in timp ce dumneata aplaudai conducatorul mult iubit. Da am incercat sa-mi fac drum acolo unde consideram si consider ca-mi este locul, pentru ca nu mai suportam ,,mioritica'' prostie si am platit cu doi ani condamnare la locul de munca pentru,, incercare de trecere frauduloasa a frontierei'' scumpei mele patri RSRomania. Am fost prins prima oara la Moldova Noua , a doua oara la Naidas si bineanteles ca am luat multa bataie de la conationali mei militari in termen.....,,Aceasta este tara mea'' vorba cantecului si am sperat ca dupa 89 sa devenim si noi o tara respectata , cu adevarat democratica. Am sperat , dar a venit ,,dumineca orbului'' si totul s-a spulberat, asa ca in 92 mi-am vazut visul cu ochii, iar la un an diferenta mi-am putut reantregi si familia.De ce NOI suntem cei aratati cu degetul? Pentru ca am avut mult mai mult curaj decat VOI, cei care nici acum nu ati incetat de aplaudat conducatorul iubit?Nu cumva realizati faptul ca NOI cei cu mai mult curaj si bineanteles pregatire avem chiar dreptate atunci cand vedem in ce hal ati adus aceasta tara? Cred ca aveti doar o ura maligna la adresa noastra , dar nu uitati ca NOI suntem cei realizati si asta se datoreaza doar faptului ca am avut mai mult curaj decat VOI............PS. Tara mea de adoptie este Canada( Dupa ce faceti tara de origine "cu ou si cu otet" si pe oamenii care au ramas in ea, dupa ce afirmati ca "am incercat sa-mi fac drum acolo unde consideram si consider ca-mi este locul" (deci locul dumneavoastra nu mai este Romania ... ci Canada), reveniti la "sentimente" asa-zis mai bune (de expert in "romanism" - da bine acolo, in Canada, aceasta atitudine dar aici va faceti de ras). Spuneti ca ati incercat sa treceti "fraudulos" Granita Romaniei (cu Serbia - dupa cate inteleg) de doua ori, dar uitati sa spuneti cand v-au prins (prima sau a doua oara). Cred ca a doua oara, ca altfel Securitatea era cu "ochii" pe dumneavoastra sinu mai puteati face nimic (ca dovada ca ati ramas in Romania pana cand puteati sa iesiti fara probleme). Dar atunci ramane intrebarea inerenta : Prima data ce ati facut ? Ati venit si ati vazut Serbia doar ca turist in Moldova Noua (se faceau excursii la "Cazane") sau efectiv ati incercat sa treceti "fraudulos" Granita de Stat ? Deci nu va mai "laudati" cu doua incercari ca nu ati fost prea ... "credibil". Cautati ceva mai bun ! Faptul ca "ati luat bataie" de la Graniceri este adevarat si aicea va cred ! Asa aAVEAU ORDIN sa se poarte cu cei care incercau sa treaca "fasia" pe care o aveau in grija. Cine credeti ca v-ar lasa sa treceti cand stia ca Legea era foarte aspra cu ei (uneori riscau Granicerii chiar PEDEAPSA CU MOARTEA). Si Legea Militara era diferita fata de cea Civila (chiar cea Penala era mai aspra cu Militarii in exercitiul functiunii). Dar binenteles ca dumneata nu aveai de unde sa stii acest lucru. Doar aveati un singur gand : SA FUGITI ! Va inteleg, dar nu va pot aproba ! V-ati gandit ce se intampla cu Familia dumneavostra care ramanea in Romania comunista ? Ce aveau sa traga ? Ce se intampla cu copiii sau parintii dumneavoastra ? Sotia ce patea ? Etc., etc. etc. Repet : Va inteleg ... dar nu va pot aproba acest punct de vedere ! Si incetati sa va dati "mare patriot" cand practic "fugiti" din Romania numai ca "ati incercat sa treceti fraudulos Granita de Stat" ! Sunteti un "nimeni" pentru aceasta tara din momentul in care ati "parasit-o" pentru ... "o bucata de paine" mai usoara ! Ce ati facut BUN pentru Romania decat ati parasit-o ? Faptul ca ati ... "votat" un Partid sau nu, este ca o "frectie la un picior de lemn". V-ati "amagit" orgoliul ca "datorita Diasporei" s-a ales ca Presedinte cel care trebuia. Altceva cu ce va laudati ? A, ca v-ati luat si familia in Canada. Foarte bine ! Dar asta nu inseamna ca sunteti ... "patriot" ! Va doare ca suntem aratati "cu degetul" in alte tari, dar nu spuneti de ce se intampla acest lucru. Daca cei care se poarta in mod care contravine Legii altei tari (de ex. Canada) de ce nu-i dati pe mana Politiei de acolo ? De ce nu sunteti primul care sa ceara "expulsarea" lor ? Daca va este "mila" de ei, de ce nu va este "mila" de cei ramasi in Romania si nu-i ajutati pe masura puterii sau "buzunarului" personal atunci ? De ce tot timpul sustineti "ce bine este in Canada", dar uitati subit "greutatile" pe care le aveti cu Autoritatile Canadiene (si ale Regatului) ? Vedeti ca intamplator, sau nu, am rude (plecate pe timpul lui Mihai - de ce oare ?!) si cunostinte (mai mult sau mai putin apropiate) si sunt la curent cu ce se intampa in Canada, dar asta este ceva neimportant pentru acest topic. Afirmati : "am avut mult mai mult curaj decat VOI, cei care nici acum nu ati incetat de aplaudat conducatorul iubit?" Dar la fel de "curajos" ati fost si dumneavoastra ! Pana sa va prinda Granicerii nu ati fost ... "membru de Partid Comunist" ? Vedeti ... greseala a fost a dumneavoastra cand ati afirmat ca ati facut inchisoare 2 ani fara sa precizati ... CAND anume ! Daca ati fi spus perioada intrebarile se schimbau si poate erau mai "usoare" pentru dumneavoastra. Asa ... nu sunteti CREDIBIL ! Faptul ca ... credeti , ca "VOI sunteti realizati" este o "auto-amagire" si o incercare sa va gasiti un "sprijin" in fata celor ramasi in Romania din partea "amorului propriu", pentru ca pentru "canadienii" bastinasi veti fi mereu tot niste ... "nemancati" si o forta de munca "proasta" (binenteles daca luam "media" celor veniti ca "Imigranti". Cei "naturalizati" au alt statut binenteles. Cat priveste P.S. -ul anexat imi intareste supozitia ca "ati devenit un ... bun cetatean al Regatului Unit" si ma face sa revin cu intrebarea de la inceput : De ce nu stati acolo si sa ne lasati pe noi "adevaratii ROMANI" sa ne vedem de ale noastre ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2010, ora 20:02
Domnule Vasile, va rog, ... unii nu merita sa le dati vreo atentie ! Va suparati degeaba ! Ce au invatat (adica mai nimic) ... tot aia o sa spuna (adica ... tot mai nimic).
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2010, ora 21:18
De la: eugenb, la data 2010-08-08 20:02:56Domnule Vasile, va rog, ... unii nu merita sa le dati vreo atentie ! Va suparati degeaba ! Ce au invatat (adica mai nimic) ... tot aia o sa spuna (adica ... tot mai nimic). Multumesc de sfat, domnule Eugen! Dar sa stiti ca asa cum vb dvs, adica principial, asa va vb si eu..Cum imi vb fata furata, asa ii vb. si eu, caci m-am saturat de lepre, leprelor le vb. pe sg limba pe care-o cunosc ei... Toata stima pt. dvs. si scuze celorlalti forumisti, nu sunt absolut deloc de vina pt. "privelistea" asta..! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2010, ora 22:35
De la: eugenb, la data 2010-08-08 19:58:06Din pacate ma vad nevoit sa repet : Sa stiti, domnule Eugen, ca pe undeva gresiti! Sunt destui romani, care chiar si din Diaspora au facut cinste Romaniei: M. Eliade, E. Cioran, E. Ionescu etc., desi daca ar fi ramas in Tara, aveau poate o soarta cam ca alui Blaga...Au ales Diaspora si sunt tot romani, nu? Romania e cunoscuta si ca Tara Nadiei, or si ea era sa fie impuscata la sarbi, si ca Tara lui Marcel Raducanu - fotbalistul, a lui Emil Palade-cu granulele, si a lui Mihai I (desi nu va place Monarhia.).Dar toti acestia, de voie, de nevoie, au ales sa traiasca liberi decat sa manance salam cu soia, sa scrie/cerceteze/sa joace fara Securitate si Cenzura ei...Eu, unul, ii consider romani pe toti cei care fac ceva cat de mic pt. Romania, incluzandu-i aici si pe "capsunari" , caci si ei stabilizeaza moneda nationala... Cat despre "adevaratii romani", aici tb sa redefinim cu totii ce inseamna "adevarat si fals" roman, ce inseamna binele si raul pt. Romania, ce au fost comunsimul/regalitatea, daca antonescu a fost sau nu erou national, ce e potrivit sau nu pt. noi ca forma de guvernare, parlamentarism, justitie etc. Pt. ca ASA CUM STAM ACUM, NU STAM BINE! Sau stam? PS: Pt. mine vadim e un fals roman, deoarece dicolo de patriotismul lui bravat, actiunile lui pot dauna intereselor Romaniei, macar pt. faptul ca Diaspora maghiara e mult mai puternica decat cea romaneasca! Si stiti ce lobby fac maghiarii americani in Congresul SUA? Nu sunteti de parere ca sunt prea putini romani acolo, pt. a-i combate? Si daca da, credeti ca prin afirmatiile dvs. ii incurajati pe romanii din SUA/Canada/Franta etc. sa se bage in politica pt. a sprijini Romania? "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 August 2010, ora 22:53
De la: vasile_vali, la data 2010-08-08 07:58:40De la: black10131307, la data 2010-08-07 15:31:31De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 09:34:52@Cap de suin: Ciordiles, s-a incins taratza in tine? Vrei sa vi la mine? Cam greu bai inaripatule, nu cred ca te vor lasa sa intri. Nu vezi ca Europa s-a saturat de alde astia ca tine? Si apoi ma tem pentru sanatatea ta, pentru ficatul tau distrus de alcool. Lasa ca poate dau eu de tine si iti fac o surpriza! PS: trimite-mi si mie pe mail poza aia pe care ti-ai pus-o avatar. Vreau s-o analizez mai atent pentru ca sunt curios daca ea reprezinta blazonul casei regale a lui Cioaba sau a celei imperiale a lui Iulian. |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 08:36
De la: black10131307, la data 2010-08-08 22:53:05De la: vasile_vali, la data 2010-08-08 07:58:40De la: black10131307, la data 2010-08-07 15:31:31De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 09:34:52@Cap de suin: Atunci "viteazule" stai ghinisor, daca ai gorile ce nu m-ar lasa sa intru! Credeam ca esti barbat, sa "iesi" singur la "intalniri cu stramosii", dar cred ca vorbesc cu vreun adolescent cu cosuri pe fata, aflat la studii la vreo privata si care ar face orice pt un banut, necontand provenienta lui! Asa ca, bai cap de suin, scuteste-ma de commenturile tale, discut cu oameni mari aici, nu cu muhaiele! PS: Cauta sg. blazonul la adresa www.catavencu.ro/tupeu_rusine_obraznici-15123.html "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 08:53
De la: vasile_vali, la data 2010-08-09 08:36:32De la: black10131307, la data 2010-08-08 22:53:05De la: vasile_vali, la data 2010-08-08 07:58:40De la: black10131307, la data 2010-08-07 15:31:31De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 09:34:52@Cap de suin: Gitane, nu te vor lasa la granita sa intri! Nu prea te ajuta dovleacul, pricepi cam greu sau esti matrafoxat asa de dimineata? Acum vreo 60 de ani te-ar fi primit sigur, te-ar fi dus chiar in excursie gratuita la Spa, in tabara aia de 5 stele unde scria "Arbeit Macht Frei" la intrare. Ei da, tu esti om mare, valoros, cu studii multe. Ti-au placut tare mult cartile la viata ta. Materiile tale preferate erau septica si popa prostu! PS: Vezi ca am inceput sa adun date despre tine si am intrat in posesia unei fotografii de-a ta. Caut-o la mine in poze, o sa-ti faca placere sa-ti reamintesti de vremurile tale bune! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 117 mesaje Membru din: 29/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2010, ora 08:59
Pentru Eugen B. Nu inteleg de ce aveti o postare similara interogatoriului si faceti niste afirmatii care denota faptul ca habar nu aveti nici macar de legislatia RSR cu privire la incercarile de evaziune. Haideti ca eu am ceva mai multa rabdare cu dumneavoastra pentru ca inteleg ca pricepeti cam greu. Am avut doua incercari de trecere a frontierei RSR, prima la granita cu Dunarea si am fost prins de granicerii sarbi si predat autoritatilor romane si a doua pe langa vama Naidas, unde am fost prins de catre granicerii romani. Daca nu cunoasteti , va voi explica eu cum stau lucrurile in legatura cu pedepsele pe care statul comunist le dadea celor care doreau sa traiasca in libertate. La prima incercare de evaziune , daca nu mai aveai antecedente , pedeapsa era o amenda mare , bataile de la pichete, unde erai tratat ca un mare imfractor si repercursiunile de la locul de munca. La a doua incercare erai trimis in judecata si primeai dupa caz o condamnare cu privare de libertate sau cum a fost in cazul meu o condamnare la locul de munca. Eu am fost condamnat doi ani la locul de munca , pentru ca am avut mult noroc, interdictia de a ma deplasa in afara localitati si obigatia de a ma duce saptamanal la un birou pentru a da declaratii sau dupa cum le basea mintea acelor bravi ofiteri. Da asta am patit ,doar pentru simplul motiv ca nu eram de acord cu acel sistem si ca vroiam sa traiesc in alta tara cu un sistem democratic. Dupa 89 cand aveam impresia ca totul se va schimba in bine , nu mai aveam de gand sa parasesc tara deoarece comunismul cazuse sau asa aveam eu impresia. Am participat ca orice individ cu minimul de bun-simt la manifestatia din Piata Universitatii si eram convins ca totul va merge bine si in Romania , dar m-am inselat amarnic, totul culminand cu ziua de 14 iunie cand am fost ridicat de la domicilui de catre militieni si dus la circa de militie 13, unde am fost caftit , batjocorit si amendat pentru deranjarea linistii publice ??? Le-am spus acelor nesimtiti imbracati pe gratis in haina de ofiteri, de ce sunt tratat asa si ce plangere sa facut la adresa mea, iar ei mi-au replicat ca sunt milioane de plangeri la adresa activitatii mele din piata. Oare de unde stiau ei ca eu am activat in Piata Universitatii, pentru ca nu am iesit cu nimic in evidenta si doar am participat ca tot omul cu ceva minte la aceasta manifestatie? Apoi a urmat desfacerea contractului de munca pe care il aveam la Vulcan, pe motive de ,,restructurare'' a postului(sic)...Cam atat tovarase mi-a trebuit pentru ca impreuna cu alti cetateni maltratati sa hotarasc emigrarea mea definitiva din ,,scumpa'' mea tara. Cat despre dumneavoastra care infierati cu avant revolutionar pe cei care nu au putut sa accepte sa fie sluga in propria tara , am doar compasiune.
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:16
Si ca sa-ti fiu si mai ,,simpatic'', afla ca ma gandesc din ce in ce mai mult, ca la revenirea in tara (ca turist bineanteles) sa deschid un proces statului Roman si sa cer despagubiri(cat mai mari) pentru ,,grija pe care mi-a putrat-o in perioada 1985- 1991. De ce tovarase sa nu contribui si dumneata la plata despagubirilor , ca doar (sigur) ai facut parte dintre cei pe care i-am ,,iubit si stimat'' atat de mult. Sa fi sanatos .
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:19
Cap de suin a scris: "Gitane, nu te vor lasa la granita sa intri! Nu prea te ajuta dovleacul, pricepi cam greu sau esti matrafoxat asa de dimineata? Acum vreo 60 de ani te-ar fi primit sigur, te-ar fi dus chiar in excursie gratuita la Spa, in tabara aia de 5 stele unde scria "Arbeit Macht Frei" la intrare.
Ei da, tu esti om mare, valoros, cu studii multe. Ti-au placut tare mult cartile la viata ta. Materiile tale preferate erau septica si popa prostu! PS: Vezi ca am inceput sa adun date despre tine si am intrat in posesia unei fotografii de-a ta. Caut-o la mine in poze, o sa-ti faca placere sa-ti reamintesti de vremurile tale bune!|" Cap de suin, nu ma intereseaza cum arati, ce poze ai si nici cine-ti sunt prietenii! Nu fac comentarii la profiluri, ca tine securist mic si degraba pupincuroi, pt. ca nu are a face profilul cu ceea ce ar fi tb. sa-ti tina loc de caracter. Or, pt un jegos ca tine, de la Auschwitz ar mai fi putut sa-ti spele urdorile...Apropos de Zyklon, ca tot adusesi vorba! PS: Cred ca folosesti un eufemism, "granita" aia de care guitezi, este de fapt paza de la Spitalul no. nine! Normal ca nu ma vor lasa sa intru, "glumetii" ca tine is aparati f. bine, first -de ei insisi!!! "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:34
Si inca ceva ,,mai draga'' activist neocomunist. ,,Mai draga'' Eugene , afla ca nu am facut armata la ,,dilibau'' asa cum insinuezi tu si sunt absolvent de IPB(sper ca sti ce inseamna?)deci am facut la TR. Vedeti daca nu erati educat la Stefan Gheorgiu , poate putem sa avem un dialog mult mai civilizat, dar pt voi ,,mancatorii de rahat'' ai sistemului trecut si prezent nu exista asa ceva. Sa fi sanatos.
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 09:35
De la: vasile_vali, la data 2010-08-09 09:19:43Cap de suin a scris: "Gitane, nu te vor lasa la granita sa intri! Nu prea te ajuta dovleacul, pricepi cam greu sau esti matrafoxat asa de dimineata? Acum vreo 60 de ani te-ar fi primit sigur, te-ar fi dus chiar in excursie gratuita la Spa, in tabara aia de 5 stele unde scria "Arbeit Macht Frei" la intrare. Nu te intereseaza ce poza am dar ai intrat si mi-ai furat avatarul Sconcsule! Nu ti-ar mai muri multi inainte de cioroi handicapat ce esti! Te dai zmardoi, postezi si ca Sconcsul si ca Bilbe, Beseceta, Temeraru... Ce alte usere mai folosesti somalezule? Ai cersit si prin Anglia? De acolo cunosti asa de bine limba rromgleza? Ai fost copil precoce lautarule, la doi ani aveai mintea de acum! |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:27
Cap de suin a guitat: "Nu te intereseaza ce poza am dar ai intrat si mi-ai furat avatarul Sconcsule! Nu ti-ar mai muri multi inainte de cioroi handicapat ce esti! Te dai zmardoi, postezi si ca Sconcsul si ca Bilbe, Beseceta, Temeraru... Ce alte usere mai folosesti somalezule?
Ai cersit si prin Anglia? De acolo cunosti asa de bine limba rromgleza? Ai fost copil precoce lautarule, la doi ani aveai mintea de acum! " La "mintea" ta ["care minte, care responsabilitate, care Flota?"] mai pun un leu si-mi iau o paine, chiar asa cu pretul marit de tva-ul stapanilor tai portocaloi! Cat despre moarte si ea face parte din viata, asa ca sa dea D-zeu sa-ti mananc bomboana de pe coliva, jigodie urduroasa! Ma'ta face coliva buna sau angajeaza firma de catering? "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 11:52
De la: vasile_vali, la data 2010-08-09 10:27:36Cap de suin a guitat: "Nu te intereseaza ce poza am dar ai intrat si mi-ai furat avatarul Sconcsule! Nu ti-ar mai muri multi inainte de cioroi handicapat ce esti! Te dai zmardoi, postezi si ca Sconcsul si ca Bilbe, Beseceta, Temeraru... Ce alte usere mai folosesti somalezule? Vise Praleo, vise! La fizicul pe care ti-l afisezi, nu cred ca mai apuci sa imbraci paltonul anul asta. Poate doar pe cel din scanduri! Se vede pe fata ta ca esti in ultimul stadiu. Eu te-am avertizat sa lasi dreaq bautura! |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 12:43
Cap de Sus scrofa domestica a ranit: "Vise Praleo, vise! La fizicul pe care ti-l afisezi, nu cred ca mai apuci sa imbraci paltonul anul asta. Poate doar pe cel din scanduri!
Se vede pe fata ta ca esti in ultimul stadiu. Eu te-am avertizat sa lasi dreaq bautura!: Ti-am mai povestit, cap de suin, sa ai tu atatia bani in portofel/card/gusa/rat cati litri de alcool am baut eu toata viata? Nu pricepi, nu retii, esti o rusine chiar si pentru specia ta - Sus scrofa domestica ! Cat depre zilele fiecaruia, iti trimit o zicere de duh romaneasca, un pic modificata, ca sa pricepi si tu, urdurosule: "Nu mor caii cand vor ...porcii!" Cat despre paltoane de scandura, vezi ca la suine tb doar scandura si niste paie, nu te arunca la vestimentatii inutile, esti ieftin...! "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 13:02
De la: vasile_vali, la data 2010-08-09 12:43:37Cap de Sus scrofa domestica a ranit: "Vise Praleo, vise! La fizicul pe care ti-l afisezi, nu cred ca mai apuci sa imbraci paltonul anul asta. Poate doar pe cel din scanduri! Pardailane, la voi la Galati caii au pene negre si zboara? Degeaba te scuzi ciorex si incerci sa ne pacalesti, te tradeaza fata buhaita de bautura, pungile de sub ochii aia de peste mort. Zici ca esti desenat cu stanga bai somalezule! Ai figura de drojdier ordinar si inca din ala care bea tzuica de carutasi. Degeaba te dai bai ce nu esti! Copiezi la greu de pe Goagal, cum ii spune fratele tau negru, Vanghelie si dupa aceea te rupi in figuri pe aici, dai lectii de istorie si faci pe nobilul cu blazon si deviza regala. Un mascarici jalnic, un cocalar betziv care se crede nobil! Ai fost fatat in carutza cu coviltir si ti s-a taiat buricul cu sapa si acu vrei sa ne convingi ca ai sange albastru, chiar daca ai gingiile vinete. Tot in cort si pe paie o sa sfarsesti bai zlatarule! |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 14:30
Cap de suin a grohait:"Pardailane, la voi la Galati caii au pene negre si zboara? Degeaba te scuzi ciorex si incerci sa ne pacalesti, te tradeaza fata buhaita de bautura, pungile de sub ochii aia de peste mort. Zici ca esti desenat cu stanga bai somalezule! Ai figura de drojdier ordinar si inca din ala care bea tzuica de carutasi.
Degeaba te dai bai ce nu esti! Copiezi la greu de pe Goagal, cum ii spune fratele tau negru, Vanghelie si dupa aceea te rupi in figuri pe aici, dai lectii de istorie si faci pe nobilul cu blazon si deviza regala. Un mascarici jalnic, un cocalar betziv care se crede nobil! Ai fost fatat in carutza cu coviltir si ti s-a taiat buricul cu sapa si acu vrei sa ne convingi ca ai sange albastru, chiar daca ai gingiile vinete. Tot in cort si pe paie o sa sfarsesti bai zlatarule!" Hmmm, unde am fost nascut eu, iti pot dovedi cu acte originale. Dar tu stii unde ai fosta avortat si cine ti-e tata, avortonule? Habar n-ai ca ai fost fatat intr-un bordel, cu tata incert, deh, scroafa a avut "calduri" mari! De copiat de pe Google copii tu, porc de caine pedalau, ca voi -ebaistii - sunteti experti in Kahul/Kabul, in succesuri, in presedinti ai Norvegiei, in dezmintiri, contraziceri, prostit pe cei mai uituci!Ai curaj sa-ti chemi toata cocina sa vezi ca va bat pe toti deodata la orice disciplina? Ai curaj, copitatule goagalist? "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 15:22
De la: vasile_vali, la data 2010-08-09 14:30:02Cap de suin a grohait:"Pardailane, la voi la Galati caii au pene negre si zboara? Degeaba te scuzi ciorex si incerci sa ne pacalesti, te tradeaza fata buhaita de bautura, pungile de sub ochii aia de peste mort. Zici ca esti desenat cu stanga bai somalezule! Ai figura de drojdier ordinar si inca din ala care bea tzuica de carutasi. Bai spurcaciune, se simte mirosul tau de cioara moarta din ceea ce scrii! Ca un tigan borat nu stii altceva decat sa injuri de parinti. Crezi ca eu nu as putea sa ma leg de ai tai, de parinti, de nevasta, de copil? Dar ce vina au ei ca tu esti o jartea penala? Nu ai argumente, nu ai logica...gata injuri ca la tine la satra! Vai de capul tau de boschetar batran si betiv! Esti un distrus de bautura, ti-a mancat vodca creierul ala ca un schwaitzer> |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 19:13
Lui "klm" :
EVAZIÚNE, evaziuni, s. f. 1. (În sintagma) Evaziune fiscalã = sustragere de la obligațiile fiscale. 2. (Rar) Evadare. [Pr.: -zi-u-] – Din fr. évasion, lat. evasio, -onis. Sursa: DEX '98 Cuvantul nu era folosit in Juridictia romaneasca pe vremea regimului comunist. Evadarea era denumite "evadare" sau "tentativa de evadare". Pentru ca sunteti placat din tara ... ati folosit un cuvant (uzat poate in Canada, dar nu in Romania) care nu era folosit in terminologia juridica romaneasca a acelei perioada (daca ... mai aveti "Citatia" de atunci o sa vedeti ca altceva scrie acolo). Tot nu precizati datele (ajutatoare) pentru lamurirea "evenimentelor" : Cand ati fost "arestat" prima data si cand a doua data ? Imi pare rau ca suna a "intoregatoriu", dar nu am cum sa va conving ca sa fiti ... "credibil" fara ca sa spuneti lucruri din "tineretea" dumneavoastra, care sa va justifice afirmatiile. Deocamdata cunosc urmatoarele : - ati trait 30 de ani in Romania (inainte de momentul Dec.1989); - ati fost "arestat" de doua ori pentru "incercare de trecere frauduloasa a Frontierei de stat a Romaniei"; Este foarte putin ca sa va cred. Asta deoarece eu, ca fost Ofiter al Armatei Romane care a lucrat EFECTIV si NUMAIcu fosti DETINUTI - ca sa construiesc "Obiective Militare", cunosc prin ce ati trecut (daca acesta era adevarul). Iimi pare rau, dar acesta era "terminologia" pe acea vreme si nu inteleg de ce va este rusine de asta. De aceea am afirmat anterior : Nu cumva vreti sa ascundeti alte ... "tare" ? Se poate sa gresesc dar nu faceti nimic ca sa inlaturati suspiciunea. Inteleg ca nu este ceva cu care sa va "laudati" dar cateva "date" din acea vreme sunt necesare (ca sa fiti crezut, altfel ... nu va crede nimeni). Din ce ati "dezvaluit" referitor la "activitatea dumneavoastra in Romania, am retinut : - ca dupa prima incercare (insa nu spuneti in ce perioada s-a petrecut asta) ati primit o "amenda mare" (si "corectiile" militienilor - ale granicerile v-am explicat anterior de ce le-ati primit). Ce nu stiti dumneavoastra este ca in "Fisa dumneavoastra Militara" a aparut mentiunea "Are antecedente penale" si codul penal respectiv. Automat asta insemna ca erati sub suprevegherea Securitatii in Civilie sau a Armatei daca erati sub "Juramant". Asa ca Ati gresit crezand prima dat ca ati "pacalit" sistemul de opresiune comunist. Ca dovada ca ati fost prins si a doua oara. - ca ati lucrat la Intreprinderea "Vulcan" (daca doriti pot sa "adancesc" si aici discutia despre ce ati facut in aceasta Intreprindere, deoarece cunosc profilul Intreprinderii (avand "relatii de parteneriat" cu ea, intr-o vreme). Afirmati ca ati lucrat acolo. Va cred, dar nu spuneti cand ati fost primit acolo (inainte sau dupa - cred ca dupa ati fost arestat a doua oara). Ca ati fost "luat la intrebari" de Organele de Ordine (Militienii - Politisti) cand a fost momentul "P-ta Universitatii" va cred. La mentiunile pe care le-ati avut in Dosarul Personal pe care il aveau ei cu dumneavoastra mi se pare explicabil, din cat ii cunosc pe ei (vrand-nevrand am "colaborat" cu ei, atunci cand cei cu asemenea "apostile" in Fisa Militara imi dadeau de "lucru" - adica "paraseau Unitatea fara aprobare" sau mai grav "dezertau"). Daca luam in socoteala ce ati spus, ca ati lucrat in perioada 1985-1991 in Intreprinderea "Vulcan" si ca ati trait primii 30 de ani din viata in Romania ajung la concluzia (1989-30=1959 data nasterii , 1959+19=1978 data satisfacerii Stagiului Militar ca TR-ist, 1959+7+12+5=1983 data cand ati terminat Facultatea) ca nu ati prea stat "afara" in "LIBERTATE". Deci nu mai inteleg cand ati reusit cele doua ... "arestari" pentru ca 1985-1983=2, adica cat sustineti ca ati stat "inchis". Pentru ca nu puteti sa ma convingeti ca cum ati absolvit Facultatea ati si incercat sa treceti Granita si imediat ati incercat si a doua oara. V-am spus ca stiu foarte multe despre aceste probleme ca sa ma puteti "pacali", ca sa nu spun ca ati incerca sa ma mintiti. Sa consideram ca ati "incercat sa ma pacaliti". Poate a dat bine in Canada aceasta "poveste" ... Ca doriti sa veniti in Romania sa cereti "daune" imi este indiferent. O sa va trebuiasca un Avocat prea "destept" si un "complet de judecata" prea prost, ca sa vi se indeplineasca "cererea". Daca o sa se deschida acest Proces poate ne veti anunta si pe noi ca sa avem ce discuta atunci (vedeti ca trebuie sa deschideti Procesul la Tribunalul Sectorului 5 din Bucuresti mai intai si au preturi-taxe cam "piparate" pentru acest de gen de "probleme"). Ca Militar in Termen cu Termen Redus (aceasta era denumirea pe care ati purtat-o) ati efectuat cele 9 luni (plus 2 luni de activitate pe "ogoarele tarii") de Stagiu Militar imediat dupa sustinerea si Admiterea in Institutul Politehnic Bucuresti (IPB) sau in cazuri exceptionale (medicale de cele mai multe ori) dupa. Din ce am constatat ati facut-o inainte de a face Facultatea (asta daca intr-adevar ati facut-o si nu m-ati "pacalit" din nou. In legatura cu ultima afirmatie pe care o faceti la adesa mea : "Vedeti daca nu erati educat la Stefan Gheorgiu , poate putem sa avem un dialog mult mai civilizat, dar pt voi ,,mancatorii de rahat'' ai sistemului trecut si prezent nu exista asa ceva. Sa fi sanatos !" am sa v-o trec cu vederea si o sa consider ca un moment de "ciuda" ca v-am stricat "aura" de "anticomunist" pe care v-ati facut-o in Canada. Sa va mai intreb si ... ce ati "tradat" de la "Vulcan" ca sa va primeasca in ... REGATUL UNIT MAI ARE VREUN ROST ? Nu, nu cred ! Si pentru "linistea" dumneavoastra si a altora ... nu am fost membru al PCR si nici nu am fost membru al vreunui Partid dupa momentul Dec.1989. P.S. Vedeti ca ati scris gresit : Nu se scrie DILIBAU ci DIRIBAU si acest termen provine de la termenul "Der Bauer" (din limba germana) = "muncitor" (in romaneste). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 19:37
Cap de suin a grohait printre 2 laturi ingurgitate: "Bai spurcaciune, se simte mirosul tau de cioara moarta din ceea ce scrii! Ca un tigan borat nu stii altceva decat sa injuri de parinti. Crezi ca eu nu as putea sa ma leg de ai tai, de parinti, de nevasta, de copil? Dar ce vina au ei ca tu esti o jartea penala? Nu ai argumente, nu ai logica...gata injuri ca la tine la satra!
Vai de capul tau de boschetar batran si betiv! Esti un distrus de bautura, ti-a mancat vodca creierul ala ca un schwaitzer>[/quote] Ba vita nefurajata, ce scrisesei mai sus? "Ai fost fatat in carutza cu coviltir si ti s-a taiat buricul cu sapa" parca, nu? Daca asta nu e legat de parinti, boratura de voma ce esti, atunci du-te'n originile "ariene" si mai scuteste'ma, lighioana pedaloaie! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 19:57
De la: vasile_vali, la data 2010-08-08 22:35:45 Aveti (in parte) dreptate, dar eu ma refeream la cei care nu au facut nimic pentru aceasta tara ! Si in afara ca sa sustina un candidat sau altul la Alegeri, nu au facut nimica multi din ... Diaspora (formata dupa ... momentul Dec. 1989). Ca si domnul "klm" care daca cititi in urma veti vedea cam ce "patriot" a fost dumnealui. A facut o scoala si o Facultate "de nevoie" afirma dansul si a vrut sa fie "liber" in alta tara, diferita de Romania pe care o "reneaga" sau o "iubeste" dupa cum "bate vantul" personal. Dupa mine acesta este un "fals patriotism", care nu are nimic cu tara pe care "de buna voie si nesilit de nimeni" ... a parasit-o. Si ori si ce ati crede despre acesti "romani", ei nu au facut nimica ca sa-mi dovedeasca ca nu am dreptate, din pacate. Chiar si felul cum gandeste despre oamenii care au ramas aici, in Romania, spune multe despre ce "patriot" este domnul "klm". Dar nu-si pune intrebarea daca mai exista o tara care sa se numeasca ROMANIA, daca noi, ROMANII care am ramas in Romania plecam si noi in alta parte. Eu imi pun aceasta intrebare, dar dansul cu siguranta ca nu si-o pune ! Doar este "supus Reginei Angliei" si vine in Romania ca TURIST. Ce folos ca are rudele inmormantate in Romania, dansul este "supus Britanic - canadian" si vine in Romania ca TURIST nu ca ROMAN care a venit in tara pe care o iubeste si o stimeaza si cu care se mandreste. De aceea raman la intrebarea mea anterioara : De ce nu-si vad de TARA LOR ("tara de adoptie") si sa ne lase pe noi ROMANII, cu "nevoile si problemele" noastre, acesti "falsi patrioti" ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 20:26
De la: vasile_vali, la data 2010-08-09 19:37:15Cap de suin a grohait printre 2 laturi ingurgitate: "Bai spurcaciune, se simte mirosul tau de cioara moarta din ceea ce scrii! Ca un tigan borat nu stii altceva decat sa injuri de parinti. Crezi ca eu nu as putea sa ma leg de ai tai, de parinti, de nevasta, de copil? Dar ce vina au ei ca tu esti o jartea penala? Nu ai argumente, nu ai logica...gata injuri ca la tine la satra! Ba vita nefurajata, ce scrisesei mai sus? "Ai fost fatat in carutza cu coviltir si ti s-a taiat buricul cu sapa" parca, nu? Daca asta nu e legat de parinti, boratura de voma ce esti, atunci du-te'n originile "ariene" si mai scuteste'ma, lighioana pedaloaie! "Nihil sine Deo!"[/quote] Da,am puterea sa imi cer scuze pentru eroare! De unde dreaq sapa la tzigani! Ti-au taiat buricul cu suriul. Ciocu' mic ciorex, macar acum in ultimele luni incearca sa-ti mai speli din pacate. Ca maine iti suna la usa doamna aia imbracata in negru si cu o unealta agricola pe umar! Or sa te fiarba dracii in smoala la foc mic! Sa vad daca atunci o sa-i duci si pe ei de nas cu citate sforaitoare de pe Goagal!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 20:31
gypsies have 2 women? not bad
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 20:45
one is Monarhie and one Republica?
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 21:07
De la: Will, la data 2010-08-09 20:31:49gypsies have 2 women? not bad He's Valsile_Vali, a VIP (very important papagal) gipsy. This photo shows him when he graduated the University of Jilava. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 21:08
Dl Eugen a scris: "Aveti (in parte) dreptate, dar eu ma refeream la cei care nu au facut nimic pentru aceasta tara ! Si in afara ca sa sustina un candidat sau altul la Alegeri, nu au facut nimica multi din ... Diaspora (formata dupa ... momentul Dec. 1989). Ca si domnul "klm" care daca cititi in urma veti vedea cam ce "patriot" a fost dumnealui. A facut o scoala si o Facultate "de nevoie" afirma dansul si a vrut sa fie "liber" in alta tara, diferita de Romania pe care o "reneaga" sau o "iubeste" dupa cum "bate vantul" personal. Dupa mine acesta este un "fals patriotism", care nu are nimic cu tara pe care "de buna voie si nesilit de nimeni" ... a parasit-o. Si ori si ce ati crede despre acesti "romani", ei nu au facut nimica ca sa-mi dovedeasca ca nu am dreptate, din pacate. Chiar si felul cum gandeste despre oamenii care au ramas aici, in Romania, spune multe despre ce "patriot" este domnul "klm". Dar nu-si pune intrebarea daca mai exista o tara care sa se numeasca ROMANIA, daca noi, ROMANII care am ramas in Romania plecam si noi in alta parte. Eu imi pun aceasta intrebare, dar dansul cu siguranta ca nu si-o pune ! Doar este "supus Reginei Angliei" si vine in Romania ca TURIST. Ce folos ca are rudele inmormantate in Romania, dansul este "supus Britanic - canadian" si vine in Romania ca TURIST nu ca ROMAN care a venit in tara pe care o iubeste si o stimeaza si cu care se mandreste.
De aceea raman la intrebarea mea anterioara : De ce nu-si vad de TARA LOR ("tara de adoptie") si sa ne lase pe noi ROMANII, cu "nevoile si problemele" noastre, acesti "falsi patrioti" ?[/quote] Pentru ca daca te-ai nascut roman ceva tot ramane pentru Tara asta! Cuvantul "dor" nu mai are vreo similitudine in nicio alta limba, ca si "doina". o fi vreun blestem al acestor meleaguri, o fi glasul strabunilor care zace in majoritatea romanilor? N'am de unde sti! Stiu in schimb care este solutia: sa lasam mandria un pic capreasca "cine n'a mancat salam cu soia nu e roman adevarat" si sa vedem ce poate face fiecare roman, in orice punct al globului s-ar afla, pentru a face ceva pt Tara. Noi, cei inca ramasi "acasa" tb sa ni'i apropiem, avem nevoie de experienta lor, de valuta lor, de un gand macar bun, caci de "prieteni din interior, gen tokes sau vadim, suntem satul! "Unirea face puterea" strigau romanii, de la Viena, Paris, Bucuresti, Roma, Iasi sau Washington! Si s-a facut! PS: Daca ungurii si-ar pune ac. intrebare: "De ce nu-si vad de TARA LOR ("tara de adoptie") si sa ne lase pe noi ungurii, cu "nevoile si problemele" noastre?", oare Tom Lantos i-ar mai sprijini in Congres, sau Soros cu money? Eu nu as crede... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 21:32
Cap de suin are puterea sa zica ca e o eroare a naturii: "Da,am puterea sa imi cer scuze pentru eroare! De unde dreaq sapa la tzigani! Ti-au taiat buricul cu suriul.
Ciocu' mic ciorex, macar acum in ultimele luni incearca sa-ti mai speli din pacate. Ca maine iti suna la usa doamna aia imbracata in negru si cu o unealta agricola pe umar! Or sa te fiarba dracii in smoala la foc mic! Sa vad daca atunci o sa-i duci si pe ei de nas cu citate sforaitoare de pe Goagal![/quote]Zici ca-mi suna scroafa-ta la usa? Ii dai tu bani pt asta, suinus boratus dilimandris sau presteaza in natura? Ia-ti rudele si tine'ti'le in cocina portocaloaie, ca inca nu e Ignatul! Aaaa, am priceput, vreti sa va faceti "incalzirea"! Tb. voastra, suinelor! "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 21:43
Pentru Eugen B.Obsesv ca-mi bat gura de pomana cu dumneavoastra, deoarece nu intelegeti ori nu vreti sa intelegeti , asa cum faceau pe vremuri si ofiterii care ma interogau. Tind sa cred ca este doar un sindrom specific batranetilor asa ca voi trece cu vederea si voi incerca sa-ti mai dau inca o data unele detalii. In primul rand eu nu am fost detinut NICIODATA. Am avut doar o condamnare de doi ani la locul de munca. Atat si nimic mai mult. Mai va laudati ca ati facut si parte din sistemul represiv al tarii, dar nu cunoasteti ca prima incercarea de trecere frauduloasa a frontierei de stat se pedepsea cu amenda (10000 lei comunisti) unele probleme specifice la locul de munca , eliminarea din UTC(la mine nu a fost nevoie pentru ca NU AM FOST NICI MACAR UTCist) si bineanteles ca anumiti indivizi in haine date gratuit de stat , veneau si intrebau sefii de activitatea persoanei in cauza. La a doua incercare pe EVAZIUNE ( acesta este termenul tov. ofiter) am avut ghinionul de a fi dat in primire chiar de catre cetatenii romani din Naidas care erau toti imformatori ai granicerilor si care m-au vazut si au anuntat patrulele. Am ajuns in apropierea granitei mergand doar noaptea tocmai de la Resita, prin lanuri si fara a da ochi cu localnicii, deoarece toti erau turnatori. Totusi in apropiere de Naidas am dat nas in nas cu un individ tare ,,cumsecade'' si care a anuntat pichetul si m-am trezit cu patrula imbarcata intr-un Aro , formata din 3 soldati , un ofiter si un caine(Sadova, asa o asmuteau) care a fost lasat spre desfatarea imbecililor sa ma muste si chiar sa sara la gatul meu. Apoi am fost dus la pichet care este undeva vizavi de vama si am fost legat de calorifer in sala de lectura , iar fiecare militar in termen frustrat care avea chef sa dea ceva pumni era invtat sa-si arate cunostintele acumulate sub ochii ingaduitori ai ofiterului . Acest calvar a durat aproape 24 de ore , timp in care nu am mancat decat bataie, apoi a venit tot un Aro de la Oravita cu alti ,,patrioti'' care tot drumul m-au altoit cat au putut de bine. Am mai stat trei zile in arestul unitatii de graniceri Oravita , unde au aflat ca eram la a doua incercare de trecere frauduloasa a frontierei. Vroiau printre altele sa afle de unde am eu o harta cu reperele de pe frontiera Naidas. Intradevar avem o harta cu aceste puncte cu paza fixa sau mobila, cumparata din capitala de la niste baieti destepti. Pot da si denumirea unora dintre repere cum ar fi ,,racheta lui Gaspar'' ,,valea Naidaselului'' ,,podul surpat'' etc , precum si locurile unde erau amplasate acele ,,caraitori'' care daca atingeai o sarma se declansa o talanga, Ei bine nu-mi parea rau daca luam bataie de la ofiteri, dar cei care veneau pentru antrenare la ,,sacul de box'' erau chiar conationalii mei, Stiti ce argumente aduceau acesti imbecili cand ma bateau? Ceva de genul; ,, din cauza ta inghetam noi de frig pe frontiera mai tradarorule'' Si asta se intampla in plin progrom de infometare a tuturor romanilor. Mai departe am fost transferat in capitala la Militia Centrala si am avut parte de o anchetare destul de omenoasa (maior Maxim) si care a fost un pic mai de treaba decat ceilalti. Una peste alta am primit doi ani la locul de munca , pentru incercare repetata de trecere frauduloasa a frontierei de stat. Cam asta a fost tovarase ofiter . Dar am incercat sa uit totul si chiar sa si iert prostia conationalilor mei. Dumnezeu sa-i ierte. Acum ca ati adus vorba de patriotismul unora ca mine. Pentru ca am fost intrebat cum am ajutat eu tara din pozitia ,,privilegiata'' pe care o am. Pai nu sunt nici bogat si nici sarac, dar in schimb sunt liber. Aveti cumva habar ce inseamna libertate? Libertate este atunci cand nu-ti permiti sa arunci tigara pe trotuar.Libertate este atunci cand nu dai drumul la muzica la maxim. Libertate este atunci cand nu-ti permiti sa vorbesti timp indelungat si foarte tare la telefonul mobil in timp ce esti in mijloacele de transport orasenesti. Libertatea este aceea cand nu-ti permiti sa lasi locul unde ai facut un pik-nik plin de gunoaie etc. Aceasta este libertatea adevarata domnule tovaras ofiter. Si acum sa revin la patriotismul nostru. Noi ,,paria'' societatii imbecile romane , noi diaspora atat de blamata de catre PROSTI , cu toate acestea mai facem si unele donatii marunte la indemnul Bisericii. Cat ati donat tovarase ofiter pentru amaratii care au ramas fara case in aceasta vara? Sunt foarte sigur ca nu ati donat nimic din ,,nimicul'' dumneavoastra. Ei bine aici la noi s-au strans multi bani pentru tara. Eu personal am putut dona (si nu-mi pare rau cu toate ca stim ca mare parte din bani vor ajunge in alta parte) cam suma pensiei dumneavoastra de ofiter,, capabil'' pe un an intreg. Nu vroiam sa dau in vileag acest gest, dar mi-ati fortat mana atunci cand propunati cu avant revolutionar sa ne luati dreptul la vot. Cred ca ar trebui sa va fie un pic rusine, dar ce sa cer unui ofiter scolit in perioada comunista.? Apropo...era posibil sa fi ofiter si sa nu ai carnet PCR? Sa fi sanatos.
|
|
Postat pe: 10 August 2010, ora 09:06
De la: sirboby, la data 2010-08-07 16:06:12 Vasile ai facut dumneata armata si ai depus juramantul militar?Daca da,care juramant din cele 3 l-ai depus? Daca nu de unde stii ca Armata si Securitatea jurau credinta partidului?????????????????????????????? Ramasesem dator cu un raspuns lui "sirboby" : Cele doua exemple de "Juramant Militar" sunt corecte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

,,Republica Canada
["care minte, care responsabilitate, care Flota?"] mai pun un leu si-mi iau o paine, chiar asa cu pretul marit de tva-ul stapanilor tai portocaloi!