Info
x
Monarhie sau republica?
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 18:27
TEXTUL integral poate fi citit pe blogul ASR Principele Radu
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 21:00
De la: horiaradu, la data 2010-04-16 18:21:38Discursul Șefului Indian din Seattle, 1854 Este intr-adevar impresionant acest text!! O clipa de respiro printre balariile vietii de zi cu zi din Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am134815 44 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 21:02
Mai ,terminati cu gloaba aia de rege,pana nu moare ala romania nu va avea linistesi pace,fonfaitul,mai are pretentii de rege,un rege cu adevarat lupta pentru tara lui chiar daca trecea prin sabie si foc.A cheltuit tot prin strainatate si a huzurit,acum vrea sa o ia de la inceput.Ce sa caute lehamitea aia la noi,mortaciunea,ca il cheama agheana cu coasa,crede ca daca se ascunde in romania nu-l gaseste.Pleace dracu cu toate javrele lui de pe capul nostru.Ce nas mai are porcu,cand stie cat rau a facut acestui popor.Imputitii de comunisti au infometat poporul,taranii cu i leu/zi munca,sa intretina palatele lui,cea mai mare gresala istorica si au daramat bisericile si caii oamenilor,micile gospodarii taranesti,case,leauri.De aia i-a ajutat d-zeu.Urlau cainii in padurea Baneasa ramasi singuri fara stapan si chemau capul lui Ceausescu care a picat mai apoi!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 21:08
De la: 9am134815, la data 2010-04-16 21:02:32Mai ,terminati cu gloaba aia de rege,pana nu moare ala romania nu va avea linistesi pace,fonfaitul,mai are pretentii de rege,un rege cu adevarat lupta pentru tara lui chiar daca trecea prin sabie si foc.A cheltuit tot prin strainatate si a huzurit,acum vrea sa o ia de la inceput.Ce sa caute lehamitea aia la noi,mortaciunea,ca il cheama agheana cu coasa,crede ca daca se ascunde in romania nu-l gaseste.Pleace dracu cu toate javrele lui de pe capul nostru.Ce nas mai are porcu,cand stie cat rau a facut acestui popor.Imputitii de comunisti au infometat poporul,taranii cu i leu/zi munca,sa intretina palatele lui,cea mai mare gresala istorica si au daramat bisericile si caii oamenilor,micile gospodarii taranesti,case,leauri.De aia i-a ajutat d-zeu.Urlau cainii in padurea Baneasa ramasi singuri fara stapan si chemau capul lui Ceausescu care a picat mai apoi!!! Hei, putin respect, vorbesti totusi de un monarh!!! Daca vrei sa injuri vezi ca este unul la Cotroceni care pocneste copii, talhareste ziariste si flote, mananca pe la parangheliile interlopilor si isi imbraca nevasta in hainele lor!!!! Vezi ca nu te-ai adresat persoanei potrivite!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 09:22
De la: horiaradu, la data 2010-04-16 18:21:38Discursul Șefului Indian din Seattle, 1854 " Nesatul sau va devora pamintul si va lasa in urma un desert ! " Doamne,cit de adevarat si mai ales,trist ! si cita demnitate si ce lectie de morala e cuprinsa in acest text si daca avem nevoie ,azi, de ceva,la fel de important ca aerul pe care-l respiram ,atunci aceastea-s Demnitatea si Onoarea in care ne traim viata atit cea personala ,cit si cea nationala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 11:41
De la: 9am178165, la data 2010-04-16 21:08:47De la: 9am134815, la data 2010-04-16 21:02:32Mai ,terminati cu gloaba aia de rege,pana nu moare ala romania nu va avea linistesi pace,fonfaitul,mai are pretentii de rege,un rege cu adevarat lupta pentru tara lui chiar daca trecea prin sabie si foc.A cheltuit tot prin strainatate si a huzurit,acum vrea sa o ia de la inceput.Ce sa caute lehamitea aia la noi,mortaciunea,ca il cheama agheana cu coasa,crede ca daca se ascunde in romania nu-l gaseste.Pleace dracu cu toate javrele lui de pe capul nostru.Ce nas mai are porcu,cand stie cat rau a facut acestui popor.Imputitii de comunisti au infometat poporul,taranii cu i leu/zi munca,sa intretina palatele lui,cea mai mare gresala istorica si au daramat bisericile si caii oamenilor,micile gospodarii taranesti,case,leauri.De aia i-a ajutat d-zeu.Urlau cainii in padurea Baneasa ramasi singuri fara stapan si chemau capul lui Ceausescu care a picat mai apoi!!! Vai ce ai sarit in sus cand 134815 a vorbit urat de regele tau! Ia vezi ce ai scris mai sus de un clasic al limbii romane!(Sadoveanu) Sa inteleg ca esti cel putin egala cu Sadoveanu??????????? Cred ca mai bine uita-te la barna din ochiul tau.............! Eu as vrea sa va vad pe voi astia moralist traind in perioada STALINISTA cand Romania era condusa de Stalin(si nu din vina romanilor,ci din vina dragutului rege) si avea-ti de ales intre ai pupa in c.r pe rusi si pe sefii romani filorusi,sau un loc de odihna prin inchisorile staliniste! Cred ca va-ti fi aplecat imediat! Asa ca nu-i mai condamna pe altii pana nu ai trecut prin ce au trecut ei! PS Sa facem deosebire de perioada stalinista ,cand intradevar a fost distrusa elita romana si perioada cand comunistii nationalisti au venit la putere!Printre altele ceausescu ,pe care il tot satanizati voi A ELIBERAT TOTI DETINUTII POLITICI ! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 13:15
Regele Mihai se adresează Universității din Cluj
Mesajul Majestății Sale Regelui Mihai I al României adresat Universității Babeș-Bolyai din Cluj Citit de rectorul Universității, profesorul Andrei Marga, la deschiderea ceremoniei solemne 16 aprilie 2010 Doamnelor și Domnilor, Acum nouă decenii, Regele Ferdinand și Regina Maria au venit să deschidă festiv această citadelă a științei. Onorăm astăzi pe toți românii care au fost destul de înțelepți să vadă că o bună educație reprezintă temelia unui stat modern, la fel cum sunt economia sau apărarea. Datoria unui monarh constituțional a fost întotdeauna să încurajeze națiunea și să călăuzeascaă politicienii, să prevadă nevoile imediate ale poporului. Sunt sigur că bunicul meu ar fi fost mândru de voi, astăzi. Reprezentați una dintre cele mai bune tradiții ale învățământului universitar românesc. Și sunt impresionat de faptul că la nouă decenii de la acest eveniment, contribuția personală a Regelui Ferdinand este onorată acum aici, așa cum se cuvine, în felul în care și viitoarele generații își vor aminti de noi. Vă felicit pentru ce ați împlinit cu nădejde în progresul educației naționale și vă reamintesc îndemnul bunicului meu, rostit la deschiderea festivă a universității, cuvinte care au însoțit generații de dascăli și studenți, până in zilele noastre: Cu Dumnezeu înainte! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 13:21
AICI textul integhral al scrisorii Marelui Sef Indian catre Marele Sef Alb:
www.princeradublog.ro/jurnal/sfarsitul-vietii-si-inceputul-supra... UN TEXT PRELUAT SI PUBLICAT DE CATRE ASR RINCIPELE RADU SI PE CARE AR TREBUI SA IL CITEASCA TOTI POLITICIENII, MAESTRII, NOVICII SI ASA ZISA NOASTRA ELITA De la: horiaradu, la data 2010-04-16 18:20:18 |
|
|
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 13:54
mihai I o fi vorbind frumos(nu citesc ce a scris,dar va cred pe cuvant) dar tot lasul care a lasat Romania pe mana comunistilor si l-a vandut pe Antonescu (un erou al romanilor) Asa ca ii urez drum bun,cale batuta ..................!
Si pentru soldatii romani morti prin URSS ar trebui sa priveasca cum ies 12 gloante prin gura tevii!Stiu o sa sari-ti iar voi monarhisti,ca regele a fugit ca mortii nu pot lupta(cum o fi luptat el...... ,si cu cine ) si ca a fost fortat de rusi si de comunisti sa paraseasca tara, ATUNCI DE CE VOI MONARHISTII II BLAMATI PE CEI CARE NU AU AVUT SANSA SA IEASA PE TEAVA LUI CAROL AL-II-LEA?Ce trebuiau sa faca? Sa moara ei pentru ai reda regelui tronul?Scrieti ca regele nu avea ce face ca armata rosie era la poarta Moldovei,si ca a trebuit sa-l aresteze pe Antonescu? Cei care treiau in Romania dupa ce regele vostru a dat tara pe mana rusilor ce trebuiau sa faca? Rusii nu mai erau la portile Moldovei,ERAU IN TOATA TARA! Da dar am uitat ca nu-i permis taranului ce-i permis caezarului si ca noi vrem democratie dar nu pentru catei! Deci mihai I poate sa se duca dracu ca de lasi si profitori suntem satui! In rest numai bine Romanilor! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:00
De la: sirboby, la data 2010-04-17 13:54:47 mihai I o fi vorbind frumos(nu citesc ce a scris,dar va cred pe cuvant) dar tot lasul care a lasat Romania pe mana comunistilor si l-a vandut pe Antonescu (un erou al romanilor) Asa ca ii urez drum bun,cale batuta ..................! hei de ce implici catei in discutie?ce ti-au facut ei?
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:51
Ia cititi aici cum se faceau lucrari de infrastructura in monarhie:
[ LINIA FERATĂ PLOEȘTI-PREDEAL ] Cestiunea revizuirii art. 7, în stadiul de încordare la care a ajuns, ne absoarbe toată atenția, așa încât dela o vreme încoace și publicul și presa trec cu vederea orice alte întrebări de interes general, oricât ar fi aminteri de importante în sinele. Astfel vedem că de mult încă nu se mai gândește nimini la cestiunea construirii căii ferate a Statului Ploești-Predeal, care cu toate astea merită o deosibită atențiune. Linia aceasta, ca mai toate întreprinderile noastre publice, are o istorie nenorocită, pe care nu avem nevoie a o amănunți aici, deoarece e știută de toți. Contractul concesiunii construirii liniei Ploești-Predeal a fost odată reziliat, din cauză că concesionarul de atunci nu s'a ținut de mai multe îngajamente de căpetenie stipulate în caetul de însărcinări. Un alt concesionar a luat sarcina terminării liniei și lucrările au urmat înainte. Linia nu e încă terminată, precum se știe, în partea din valea Prahovei: însă funcționează din Ploești până în Câmpina și din Sinaia până în Predeal. Din izvor sigur, aflăm astăzi mai multe lucruri destul de grave în privința construirii liniei pe valea Prahovei și în privința materialului mișcător în genere. Pe valea Prahovei trebuesc a se face lucrări de apărare în contra puterii râului. Concesionarul de mai nainte a ajuns la reziliarea contractului tocmai din pricina acelor lucrări, pe cari odată le-a luat apa, de unde a rezultat întârziarea termenului de construire și niște pagube sdruncinătoare pentru dânsul, așa încât n'a mai putut continua la desăvârșirea lucrării. Asupra lucrărilor celor nouă de apărare, executate sub noua concesiune, o persoană competentă ne spune că dânsele sunt aproape tot așa de slabe ca și cele d'întâi. Materialul din care sunt clădite e de o calitate ordinară, și executarea lucrării lasă mult de dorit. O năvălire răpede a apei va cauza daca nu o complectă distrugere a tutulor, cel puțin în parte stricăciuni și pagube însemnate. Aceea ce e și mai trist este că, după cum ni se relatează, diferitele comisiuni, însărcinate de guvern cu examinarea acelor lucrări, par dispuse a aproba acele lucrări, cari, deși mai prejos de condițiunile impuse concesiunii, și prin urmare neacceptabile, au să treacă de bune și Statul le va primi ca atari. Se mai zice, - și, deși sub rezervă, ne credem datori a înregistra și acest sgomot - că numitele comisiuni sunt compuse din persoane cari au fost însărcinate și cu deosebite expertize în daraverile concesiunii. Asupra acestui punct, nu putem dar atrage îndestul atenția locurilor competente. Afară de aceasta, în privința materialului mișcător, nu avem informații mai bune. Vagoanele sunt construite altfel decât tipurile date prin caetul de însărcinări, altfel, adică mult mai rău. Fierăria este subțire, de proastă calitate, rău lucrată și prin urmare foarte puțin trainică. Lemnăria este în parte verde și în parte veche și putredă; în genere fiind rău încheiată, se scorojește și se strâmbează. Toată spoiala lucrului pe din afară nu poate amăgi un ochi care-și dă osteneala să se uite mai d'aproape. Scoabele dela încheieturi, bătute în lemn vechiu, încep a se mișca în găurile lor, pentrucă lemnul se macină la fiece sguduitură cât de slabă. Între control și concesiune s'a ivit de multe ori neînțelegeri în această privință, însă nicio îndreptare a răului n'a rezultat din acestea. Ne mărginim din parte-ne să semnalăm cele ce ni se relatează în privința liniei ferate Ploești-Predeal, rezervându-ne, asupra celor două puncte, arătate mai sus și asupra altora încă, a reveni cu amănunte anumite și cu date precise. Până atunci, noi exprimăm teama că radicalii nu-și vor fi uitat deprinderile, și că ne pregătesc un nou scandal á la Strousberg. I.L.Caragiale PS Sa-i mai citim opera Conului inspirata din realitatea monarhiei romanesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mie mi se pare ca linia ferata despre care se face vorbire mai sus se aseamana cu autostrazile noastre de azi!
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:11
De la: sirboby, la data 2010-04-17 11:41:17De la: 9am178165, la data 2010-04-16 21:08:47De la: 9am134815, la data 2010-04-16 21:02:32Mai ,terminati cu gloaba aia de rege,pana nu moare ala romania nu va avea linistesi pace,fonfaitul,mai are pretentii de rege,un rege cu adevarat lupta pentru tara lui chiar daca trecea prin sabie si foc.A cheltuit tot prin strainatate si a huzurit,acum vrea sa o ia de la inceput.Ce sa caute lehamitea aia la noi,mortaciunea,ca il cheama agheana cu coasa,crede ca daca se ascunde in romania nu-l gaseste.Pleace dracu cu toate javrele lui de pe capul nostru.Ce nas mai are porcu,cand stie cat rau a facut acestui popor.Imputitii de comunisti au infometat poporul,taranii cu i leu/zi munca,sa intretina palatele lui,cea mai mare gresala istorica si au daramat bisericile si caii oamenilor,micile gospodarii taranesti,case,leauri.De aia i-a ajutat d-zeu.Urlau cainii in padurea Baneasa ramasi singuri fara stapan si chemau capul lui Ceausescu care a picat mai apoi!!! Intr-adevar nu am trecut prin perioada aceea pentru ca nu eram nascuta dar trecem acum, pentru ca ceea ce se intampla este destul de asemanator. Si acum avem de-a face cu un lider care vrea puterea absoluta, e adevarat nu in numele rusilor ci in nume propriu. In ceea ce-l priveste pe ceausescu, in momentul in care a venit la putere, elitele romanesti din perioada interbelica murisera deja in puscarie in marea lor majoritate. Intr-adevar in mod formal, nu mai existau detinuti politici, dar regimul aplica alte metode mult mai subtile pentru opozantii sai decat in anii `50: domiciliu fortat, locuri de munca absolut mizerabile pentru intelectuali, Canalul Dunare-Marea Neagra si mine, si nu in ultimul rand, ospiciile. Asa ca scuteste-ma cu marinimia lui Ceausescu, si pune mana si mai citeste istorie!! Se pare ca tu nu faci nici diferenta dintre monarhia absoluta si monarhia constitutionala asa ca pune mana si citeste ( din nou)! In august 1944, regele sfatuit de niste "oameni de casa", a incercat sa ia soarta Romaniei in mainile sale, un gest ce poate fi caracterizat de unii drept curaj, iar de altii drept prostie. Eu cred ca a facut o greseala. Dar asta nu e decat o dovada in plus ca tara trebuie guvernata in mod democratic, si nu dupa vointa cuiva fie el si un om foarte bine pregatit ( ceea ce nu este cazul lui basescu si a lui Ceausescu). Judecata ta simplista dovedeste ca esti necitit si nu ai nici imaginatie. Nimeni nu-ti da dreptul sa judeci niste oameni si niste situatii de care nu ai habar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 16:39
De la: Merry, la data 2010-04-17 14:00:30De la: sirboby, la data 2010-04-17 13:54:47 mihai I o fi vorbind frumos(nu citesc ce a scris,dar va cred pe cuvant) dar tot lasul care a lasat Romania pe mana comunistilor si l-a vandut pe Antonescu (un erou al romanilor) Asa ca ii urez drum bun,cale batuta ..................! chiar asa ! si uite-l cit e de frumusel ! sa-i dea mama un bombon ? sa-i dea, ca-i dragalas !
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 19:02
Nici un rege oricum se numeste el nu va reusi sa de putere natiei romanesti /
Asa ca nu cred ca mihai fost rege va reusi vreodata sa aduca linistea si stabilitatea natiei si tarii romanesti / Afost odata domnilor / Numai noi romanii prin puterea noastra vom putea fi demni / ROMANE FII DESTEPT/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 19:08
De la: horiaradu, la data 2010-04-15 21:51:52Aboneaza-te Publicat in: AtitudiniDe cind domnule dumneata reprezinti romania si pe romani ? Ai renuntat la acest drept cind ai abdicat/ Eu iti doresc sanatate maxima si sa nu ma mai reprezinti / Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:24
De la: 9am178165, la data 2010-04-17 16:11:29De la: sirboby, la data 2010-04-17 11:41:17De la: 9am178165, la data 2010-04-16 21:08:47De la: 9am134815, la data 2010-04-16 21:02:32Mai ,terminati cu gloaba aia de rege,pana nu moare ala romania nu va avea linistesi pace,fonfaitul,mai are pretentii de rege,un rege cu adevarat lupta pentru tara lui chiar daca trecea prin sabie si foc.A cheltuit tot prin strainatate si a huzurit,acum vrea sa o ia de la inceput.Ce sa caute lehamitea aia la noi,mortaciunea,ca il cheama agheana cu coasa,crede ca daca se ascunde in romania nu-l gaseste.Pleace dracu cu toate javrele lui de pe capul nostru.Ce nas mai are porcu,cand stie cat rau a facut acestui popor.Imputitii de comunisti au infometat poporul,taranii cu i leu/zi munca,sa intretina palatele lui,cea mai mare gresala istorica si au daramat bisericile si caii oamenilor,micile gospodarii taranesti,case,leauri.De aia i-a ajutat d-zeu.Urlau cainii in padurea Baneasa ramasi singuri fara stapan si chemau capul lui Ceausescu care a picat mai apoi!!! Asa cum il judeci tu pe Sadoveanu? Referitor la monarhia constitutionala lamureste-ma te rog si pe mine ,ca eu am gandirea simplista,CUM FACE regele tau(mihai I) ordine in tara avand prerogativele pe care le are Regina Elisabeta a-II-aa marii Britanii?Sa vezi ca stiu ce e aia monarhie constitutionala Sa nu-mi spui ca,politicienii romani ,de rusinea regelui tau, o sa faca ordine!!!!!!!!!!!!! Sau poate face top,top rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! si alde Base& Co fac pe ei de rusine si nu mai fura! PS: Istoria cui sa o citesc???????????????????????????????? Poti tu sa negi ca al tau iubit regisor a fost decorat de rusi cu Ordinul Pobeda?Si pentru ce????????????Mai citeste tu pentru ce se acorda acea decoratie si apoi da-te mare pe forum!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:52
Si ca sa nu obosesti prea mult uite aici:
Ordinul Victoriei (Pobeda) (în limba rusă: Орден Победы) a fost cea mai înaltă decorație militară a Uniunii Sovietice, și unul dintre cele mai rare ordine din lume. Ordinul a fost acordat pentru o "operațiune încununată de succes în cadrul unuia sau mai multor fronturi și care a avut ca rezultat o schimbare radicală a situației în favoarea Armatei Roșii. " Ordinul Pobeda a fost acordat doar de 20 de ori la 12 lideri sovietici și cinci străini, unuia dintre ei fiindu-i retras mai târziu. [modifică] Străini decorați cu Ordinul Victoria Dwight D. Eisenhower (Statele Unite) -General(debarcarea din N Africii,Sicilia,Normandia) Josip Broz Tito (Iugoslavia)- Maresal (lupta de partizani in Jugoslavia) Bernard Montgomery (Regatul Unit) -Feldmaresal Michal Rola-Zymierski (Polonia) -Maresal Mihai I al României (ultimul decorat care mai este în viață)-rEge Chiar nu te intrebi de ce ceilati 4 din 5 sunt militari geniali,care prin actiunile militare ale lor au ajutat Armata Rosie sa invinga Germania! Din stiinta mea simplista al tau regisor nu a avut nici un merit militar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa ca astept raspunsul tau inteligent! Altceva despre regisorul tau: Nu i-a amnistiat pe Ion Antonescu sau pe liderii opoziției, victime ale proceselor politice comuniste, deoarece, potrivit unei interpretări, constituția îl împiedica să facă aceasta fără contrasemnătura ministrului comunist de justiție. Alte surse, precum memoriile mătușii regelui, principesa Ileana de Habsburg[23], citându-l pe fostul membru în biroul politic executiv al PCR, spion sovietic, ministru al apărării naționale[24][25] și presupus amant al Ilenei[26], Emil Bodnăraș, afirmă că, dacă regele ar fi refuzat să semneze sentințele de condamnare la moarte a deținuților politici condamnați pentru crime de război, guvernul comunist i-ar fi susținut decizia: Păi, dacă regele decide să nu semneze sentința la moarte, vă promit că îi vom sprijini punctul de vedere. Principesa Ileana se îndoia că regele ar fi fost de acord să semneze un document neconstituțional, precum o sentință la moarte, emisă de tribunale politice neconstituționale: Știți prea bine (...) că regele nu va semna niciodată de bună voie un astfel de document neconstituțional. Dacă o va face, vi-l va pune în brațe și guvernul dumneavoastră va purta vina în fața întregii națiuni. Cu siguranță că nu vă doriți acest handicap adițional în acest moment! Ultimul coleg de celulă al celei mai proeminente victime comuniste, Iuliu Maniu, liderul opoziției anticomuniste și președinte al PNȚ, partidul câștigător în alegerile generale din 1946, fraudate de comuniști, a mărturisit procurorilor comuniști că Maniu l-ar fi înjurat pe Mihai din spatele gratiilor închisorii politice în care a decedat, pentru că nu făcuse nimic în apărarea țărăniștilor, în ciuda multor servicii aduse de aceștia monarhiei Ramane cum am stabilit E LAS SI FOMIST! Vrea numai ciolanul Romaniei sa-l roada!
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 23:00
news.yahoo.com/nphotos/Iceland-volcano-erupts/ss/events/sc/04151...
Cumea, presa straina nu uita sa dea stiri despre cativa "monarhi" (regi si regine) care au participat la aniversarea ... unei alte Regine care implinea 70 de ani si ii avusese INVITATI (impreuna cu alti membrii din Casa Regala respectiva), dar nu se spune nimica de ... cel pe care unii de la noi il tot slavesc. Sa fie o simpla greseala a PRESEI sau reprezinta exact cat de "stimat si pretuit" este el si Familia lui in Europa Regala. Si mai se mandrea cu "legaturile ... albastre" pe care le-ar fi avut in partea aceea a Lumii. "Decat codas la oras, mai bine in Satul tau fruntas" ! Dar acuma el nu il mai gaseste si nu mai stie ce "mostenire" sa mai lase copiilor/copilelor sai/sale. Mai bine ramanea in Elvetia ... Sau l-au confundat si aia cu ... tiganii nostri (scuze ... rromi) si l-au dat afara ? Cine doreste (si are rabdare) poate vedea pe acest "site" despre "fete Regale" este vorba. Puteam sa dau trimiterea exacta dar nu vreau sa "plictisesc" pe REPUBLICANI cu aceasta, pentru ca MONARHISTII pot sa afle singuri, asta daca si ei nu s-au "plictisit" sa il tot sustina degeaba. Nu s-o fi dus la "sindrofie" de teama ca se prabuseste avionul si raman MONARHISTII nostri fara ... REPREZENTANT si nu se putea una ca asta ! REPUBLICANII nostri ramaneau fara de SUBIECT ...si fara ... Nu mai continui, ca sa nu ma acuze vreunul ca-l jignesc ! Cat il priveste pe domnul Radu nu mi-am schimbat parerea despre el, asa ca nu o mai reiau ... O fi vorba de ... Radu (cu Blogul respectiv) sau o fi vorba de ... Radu Forumistul ... Ramane sa aflati singuri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adiovidiu 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 09:16
MIhaita,cel ce nu stie nici sa vorbeasca corect romaneste a revenit la ciolan.Probabil ca mai are vreo 4-5 castele de revendicat,facute din sudoarea si mai ales donatiile poporului roman.Sa dea inapoi ce-i al romanilor si sa plece cu ce a avut,adica NIMIC.
familia FOSTA regala=o familie de EXCROCI nedemni Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 10:03
De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 09:16:39MIhaita,cel ce nu stie nici sa vorbeasca corect romaneste a revenit la ciolan.Probabil ca mai are vreo 4-5 castele de revendicat,facute din sudoarea si mai ales donatiile poporului roman.Sa dea inapoi ce-i al romanilor si sa plece cu ce a avut,adica NIMIC. Domnule ,este un lucru minunat cand cineva apara corectitudinea limbii romane pe un forum. Probabil iubiti mult limba romana. Pentru asta imi permit sa va intreb ce inseamna "EXCROCI" ,nu am gasit cuvantul in DEX.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 15:01
De la: vaneamarin, la data 2010-04-18 10:03:46De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 09:16:39MIhaita,cel ce nu stie nici sa vorbeasca corect romaneste a revenit la ciolan.Probabil ca mai are vreo 4-5 castele de revendicat,facute din sudoarea si mai ales donatiile poporului roman.Sa dea inapoi ce-i al romanilor si sa plece cu ce a avut,adica NIMIC. Atunci bucura-te,domnule,ca cineva apara gramatica limbii romane si mai bucura-te ca la dumeata pe tastatura tasta "c",nu se afla in nici un caz langa tasta "x" si in concluzie nu le poti tasta din greseala pe amandoua odata,asa cum in graba mi s-a intamplat mie.Mai bucura-te deasemenea ca intotdeauna reusesti sa vezi ce-i la suprafata dar continutul poate niciodata.Si mai ales,mult succes in viata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 15:06
De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 15:01:03De la: vaneamarin, la data 2010-04-18 10:03:46De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 09:16:39MIhaita,cel ce nu stie nici sa vorbeasca corect romaneste a revenit la ciolan.Probabil ca mai are vreo 4-5 castele de revendicat,facute din sudoarea si mai ales donatiile poporului roman.Sa dea inapoi ce-i al romanilor si sa plece cu ce a avut,adica NIMIC. Apropos,sper sa nu va deranjeze prea tare vederea si simturile,faptul ca in virtutea aceleiasi grabe,nu am reusit sa tastez un "n",acolo unde dealtfel ii era locul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 15:10
De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 15:01:03De la: vaneamarin, la data 2010-04-18 10:03:46De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 09:16:39MIhaita,cel ce nu stie nici sa vorbeasca corect romaneste a revenit la ciolan.Probabil ca mai are vreo 4-5 castele de revendicat,facute din sudoarea si mai ales donatiile poporului roman.Sa dea inapoi ce-i al romanilor si sa plece cu ce a avut,adica NIMIC. Ah, doar ati sarit peste litera s din cauza concentrarii la continutul textului despre ,,Mihaita'' - probabil apartenenta la poporul roman va indreptateste, ce altceva?
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 16:13
De la: GigiOctan, la data 2010-04-18 15:10:13De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 15:01:03De la: vaneamarin, la data 2010-04-18 10:03:46De la: adiovidiu, la data 2010-04-18 09:16:39MIhaita,cel ce nu stie nici sa vorbeasca corect romaneste a revenit la ciolan.Probabil ca mai are vreo 4-5 castele de revendicat,facute din sudoarea si mai ales donatiile poporului roman.Sa dea inapoi ce-i al romanilor si sa plece cu ce a avut,adica NIMIC. Concentrati-va si o sa va dati seama -asta sper,cel putin- ca de fapt altceva.Daca nu puteti,incercati sa va uitati in jur.Ar fi in avantajul dumneavoastra sa puteti cuprinde cu privirea mult mai mult decat ecranul monitorului.Daca nici asa,ma tem ca nu va pot ajuta.Unii trebuie sa si reuseasca sa gandeasca singuri.Ceilalti,...........problema lor. In ceea ce priveste concentrarea la care faceti aluzie,nu cred ca e acest mihaita(sa nu-mi spuneti va rog ca se scrie cu litera mare,dupa dictionarul si cartea de gramatica ce o detineti) merita vre-un moment de concentrare.Ca dealtfel toti ceilalti ce nu au insemnat nimic in istorie sau peste care istoria a trecut consemnandu-l doar in virtutea faptului ca exista ca mostenitor al tronului.Nimic mai mult la modul pozitiv,plecand de la premisa ca a fi mostenitor de tron este ceva neaparat pozitiv. Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 17:46
Sa inteleg ca, atunci cand nu mai au "munitie" cei care se dau ... MONARHISTI, apeleaza la greselile de ortografie ? Nu este in favoarea lor acest lucru, dupa mine, raspunsul la intrebarile puse de REPUBLICANI (ca si la cele puse de MONARHISTI raman in continuare si pierdem cu totii atunci cand se dau unii mai "literati" ca altii). Ma asteptam la o "gandire" mai profunda din partea unora, nu la una de "scoala primara". Acesta sa fie "nivelul CULTURAL" a celor care se dau MONARHISTI, sau a fost doar o scapare ? Parca se stabilise ca sa nu ne mai legam de "greseli" de genul asta (graba " mess" -ului era doar de vina ca se mai "mananca" sau se "completeaza" cu litere ce nu-si gasesc locul CORECT - ce ziceti ?). Avem "discutii" mai importante de rezolvat ca sa ne mai impiedicam la o greseala de tipul acesta - nu credeti ?
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 19:34
Domnilor mihai ex regele a fost mostenitor a abdicat si gata /
Sa fie sanatos PESTELE DE LA CAP SE INPUTE .........../
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 20:23
De la: 9am104796, la data 2010-04-18 19:34:48Domnilor mihai ex regele a fost mostenitor a abdicat si gata / Da dar se curata de la coada! Asa ca noi coada ar trebui sa mai gandim inainte de a vota pe mici,bere,galeti........etc.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 02:58
Eu v-am spus ca sint gata....dar voi cautati prin vecini...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:04
De la: eugenb, la data 2010-04-18 17:46:52Sa inteleg ca, atunci cand nu mai au "munitie" cei care se dau ... MONARHISTI, apeleaza la greselile de ortografie ? Nu este in favoarea lor acest lucru, dupa mine, raspunsul la intrebarile puse de REPUBLICANI (ca si la cele puse de MONARHISTI raman in continuare si pierdem cu totii atunci cand se dau unii mai "literati" ca altii). Ma asteptam la o "gandire" mai profunda din partea unora, nu la una de "scoala primara". Acesta sa fie "nivelul CULTURAL" a celor care se dau MONARHISTI, sau a fost doar o scapare ? Parca se stabilise ca sa nu ne mai legam de "greseli" de genul asta (graba " mess" -ului era doar de vina ca se mai "mananca" sau se "completeaza" cu litere ce nu-si gasesc locul CORECT - ce ziceti ?). Avem "discutii" mai importante de rezolvat ca sa ne mai impiedicam la o greseala de tipul acesta - nu credeti ? Sigur, nu este voie sa ne legam de cei care fac greseli de ortografie,mai ales daca sunt "republicani" dar, dupa dumneavoastra, este voie sa ne legam de cei care arata greselile de ortografie. Prima varianta este de "scoala primara" cealalta probabil ca este "profunda" rau din punctul dumneavoastra de vedere.In mod normal nu ma leg de greselile de ortografie decat in anumite cazuri, iar asta este unul din acele cazuri.Cand cineva acuza pe altcineva ca nu stapaneste bine limba romana, ai pretentii de la acel cineva,te astepti sa fie un model de stapanire a limbii romane. La fel si in materie de logica, daca cineva acuza pe altii ca nu au logica dar el nu este capabil sa lege trei idei simple intre ele atunci acelui om trebuie sa-i aratam ca nu prea le are cu logica. Ca tot a venit vorba domnule EB , postarea dumnevoastra ce logica a avut ? Este doar o manifestare de solidaritate "republicana" ieftina ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:38
De la: 9am104796, la data 2010-04-18 19:34:48Domnilor mihai ex regele a fost mostenitor a abdicat si gata /Si se vunde la fraeri
|
|
|

Si pentru soldatii romani morti prin URSS ar trebui sa priveasca cum ies 12 gloante prin gura tevii!
,si cu cine
dar, dupa dumneavoastra, este voie sa ne legam de cei care arata greselile de ortografie.