back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 >> Sari la pagina:

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:19

De la: nastasemihail, la data 2009-10-04 15:31:33 ..... Principiul schimbarii celui din fruntea tarii a fost ales tocmai ca sa nu avem parte de persoane cu probleme mari care conduc tara, si sa nu poata fi demis. O tara, o comunitate nu are nevoie sa stea in deciziile unei persoane. Acele decizii trebuiesc luate de un for foarte mare, reprezentativ. ....

Sînt doar cîteva cuvinte care dovedesc o naivă și superficială cunoaștere a principiilor care stau (sau mai bine zis ar tebui să stea ) la baza conducerii unui STAT SUVERAN.
Românii se parecă au un mod de gîndire puternic viciat de educația comunistă, mod transmis (din nefericire) și generațiilor următoare - cum bine aprecia, cu un secol în urmă, Troțki - un teoritician și paractician al "revoluției proletare" bolșevice.
E uimitor pentru mine cum lumea românească percepe doar două forme de conducere a unui stat: dictatura personală și dictatura "poporului", aceasta din urmă considerîndu-o a fi "democrație". Ambele forme sînt nu numai ineficiente ci chiar "toxice". Un stat, la fel ca orice instituție sau sistem economic, social sau tehnic (ex. un autovehicol) nu poate fi condus nici dictatorial și nici "democratic". El poate fi și trebuie condus doar Profesional.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:43

De la: mihai5_2, la data 2009-10-04 19:19:26 El poate fi și trebuie condus doar Profesional.

Corect !...si absolut toate studiile politico-economice indica o superioritate a Monarhiilor Constitutionale, fata de arice forma de administrare Republicana a statului.( ca sistem de administrare a statului de drept)....

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:44

LASA-TI VRAJEALA.
MAINE 5 OCTOMBRIE AVETI SANSA SA SCHIMBATI CEVA IN TARA VOASTRA
UNITIVA SI SCAPATI DE ACEASTA MAFIE.
V-ATI CERTAT DESTUL PE FORUM
E TIMPUL LA LASATI VORBA SI SA TRECETI LA FAPTE.
AM VAZUT CA DIN GURA TOT ROMANUL DA.,DAR CAND ESTE DE FACUT CEVA O LUATI LA FUGA SAU VA FOFILATI.
IESITI IN STRADA SI DARAMATI ACEASTA MAFIE.
ARATATI EUROPEI CA AVETI COLOANA VERTEBRALA.
ARTATI EUROPEI CA PARLAMENTARII ROMANI NU VA REPREZINTA.
ARATATI EUROPEI CA NU SUNTEM NISTE TARATOARE.
ARATATI EUROPEI CA ROMANIA TRAIESTE SI CA ARE UN CUVANT DE SPUS.

bbogdan

46 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:53

Mai 16526,tu cu cine te certi si la ce indemni lumea pe aici?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:34

De la: 9am16526, la data 2009-10-04 19:44:07LASA-TI VRAJEALA.
V-ATI CERTAT DESTUL PE FORUM
E TIMPUL LA LASATI VORBA SI SA TRECETI LA FAPTE.
AM VAZUT CA DIN GURA TOT ROMANUL DA.,DAR CAND ESTE DE FACUT CEVA O LUATI LA FUGA SAU VA FOFILATI.
IESITI IN STRADA SI DARAMATI ACEASTA MAFIE.
ARATATI EUROPEI CA AVETI COLOANA VERTEBRALA.
ARTATI EUROPEI CA PARLAMENTARII ROMANI NU VA REPREZINTA.
ARATATI EUROPEI CA NU SUNTEM NISTE TARATOARE.
ARATATI EUROPEI CA ROMANIA TRAIESTE SI CA ARE UN CUVANT DE SPUS.

În 1990 se practicau îndemnurile la violență. Era procedeul aplicat de FSN, (devenit azi PSD și PD-L, partide comuniste sub sigle democratice), pentru a deturna cererile justificate ale oamenilor.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 14:10

Daca ii citesti ultimile postari, ai sa gasesti doar "atatari", dar fara ceva concret din partea userului "9am16526". Sa inteleg ca, "psedo-numele" ii face pe unii ... mai curajos ?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 14:30

De la: eugenb, la data 2009-10-05 14:10:55Daca ii citesti ultimile postari, ai sa gasesti doar "atatari", dar fara ceva concret din partea userului "9am16526". Sa inteleg ca, "psedo-numele" ii face pe unii ... mai curajos ?

Eugene, tu înțelegi la ce mă refer cînd spun despre violențele care, în 1990, au deturnat cererile justificate ale contestatarilor.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 14:56

Da domnilor eu instig lumea . Nu la violenta. Instig lumea sa iasa in strada si sa dea jos cu actualii de la putere,inclisiv cu toti politicienii indiferent de culoarea politica . Eu nu fac politica ca Domniile voastre . Eu nu am culoare politica si nu sunt platit asa cum sunteti voi platiti pentru dezinformare.Eu nu am intrat in contradictoriu cu voi. Doar am citit ce-ati postat. Si mi-am dat seama ca jumatate dintre toti cei care scrieti pe forum indifrent de tema de discutie sunteti platiti pentru a posta aiurea,pentru dezinformare,pentru deraieri de la discutii pentru a devalua orice discutie serioasa. Nu mai zic ca si informatiile pe care unii dintre D-tra le postati sunt in totalitate fabricate.
Mergeti si va luati banii. V-ati facut serviciul cu varf si indesat. Aveti grija sa nu va dea mai putin decat luna trecuta, ca s-ar putea si pe voi sa va pacaleasca ca este criza si dupa aceea o sa vreti sa iesiti in strada si or sa fie altii care o sa urle la D-stra ca sunteti instigatori la violenta.
aviz 111 dinu
999florin
tycu
mitcor
si multi altii printre care si vreo 2 Doamne.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 15:40

....cati le-au inteles atunci ?...cati le-nteleg acum, pe cele de-atunci ?...cele de-acum, chiar sunt de ne-nteles !?...

:::astept grevele sindicalistilor din ZONA PRIVATA !...consider c-aceasta greva a functionarilor de stat impotriva clasei politice , este o sfidare la adresa tuturor cetatenilor romani !...avand in vedere ca: ...responsabilitatea dezastruoasei situatii in care se gaseste Romania,acum,se datoreaza promovarii unor politici iresponsabile ale clasei politice, aplicate d-un corp functionaresc al statului ce-a mustit de incompetenta.
Coparticipatiunea celor 2 de-a lungul celor 20 de ani la dezagregarea statului,atat din pct. de vedere financiar-economic , cat si la degradarea accelerata a autoritatii, moralitatii sau a profesionalismului de care trebuia sa se dea dovada reprezentantii sai in rezolvarea problemelor statului, este rezultanta vectoriala a situatiei prezente, adica... (....)

- peste 4 mil. Romani isi ofera forta de munca in afara Romaniei, tot ei , prin cele ~8 mld.e trimise-n tara anual, au sustinut PIB-ul si cursul monedei nationale,
-PIB-ul cons. al Ro, este format din ~18 % contributia sect. privat , restul ;... taxe si impozite !...dobandit de catre min. fin. pub. pe-o legislatie superfiscalizata si superbirocratizata...ce stranguleaza orice initiativa economica din fasa.

TREZITI-VA-TI !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 15:46

De la: 9am16526, la data 2009-10-05 14:56:38Da domnilor eu instig lumea . Nu la violenta. Instig lumea sa iasa in strada si sa dea jos cu actualii de la putere,inclisiv cu toti politicienii indiferent de culoarea politica . Eu nu fac politica ca Domniile voastre . Eu nu am culoare politica si nu sunt platit asa cum sunteti voi platiti pentru dezinformare.Eu nu am intrat in contradictoriu cu voi. Doar am citit ce-ati postat. Si mi-am dat seama ca jumatate dintre toti cei care scrieti pe forum indifrent de tema de discutie sunteti platiti pentru a posta aiurea,pentru dezinformare,pentru deraieri de la discutii pentru a devalua orice discutie serioasa. Nu mai zic ca si informatiile pe care unii dintre D-tra le postati sunt in totalitate fabricate.
Mergeti si va luati banii. V-ati facut serviciul cu varf si indesat. Aveti grija sa nu va dea mai putin decat luna trecuta, ca s-ar putea si pe voi sa va pacaleasca ca este criza si dupa aceea o sa vreti sa iesiti in strada si or sa fie altii care o sa urle la D-stra ca sunteti instigatori la violenta.
aviz 111 dinu
999florin
tycu
mitcor

...vinovatia ultimilor 20 de ani, se-mparte direct ptoportional pozitiei sociale detinuute de catre fiecare dintre noi in comunitatea romaneasca.de dupa dec. "89.

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:19

De la: 9am16526, la data 2009-10-04 19:44:07LASA-TI VRAJEALA.
.......................

Cum a fost astăzi?
Cred că sor spăriet tăți mafioțî și sor ascuns ca șorecii în găurile lor!

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:21

De la: 9am16526, la data 2009-10-05 14:56:38Da domnilor eu instig lumea . Nu la violenta. Instig lumea sa iasa in strada si sa dea jos cu actualii de la putere,inclisiv cu toti politicienii indiferent de culoarea politica . Eu nu fac politica ca Domniile voastre . Eu nu am culoare politica si nu sunt platit asa cum sunteti voi platiti pentru dezinformare.
Mai concret,cum adica ''fara violenta''?Ne strangem, inarmati cu cate o gladiola-n vast,si-i rugam frumos pe tovarasii guvernanti sa-si paraseasca fotoliile?Tot fara violenta au murit si-n '90 cateva zeci de oameni si nu s-a schimbat nimic,ba,mai mult...mortii isi meritau soarta,erau doar niste ''golani''.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:38

Cap aveti minte ce va mai trebuie.
S-au intanlnit tatele la sfat pe forum si se vaita si critica si urla si-si dau cu curul de pamant
Bravo Romanie.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:42

De la: 9am16526, la data 2009-10-05 17:38:27Cap aveti minte ce va mai trebuie.
S-au intanlnit tatele la sfat pe forum si se vaita si critica si urla si-si dau cu curul de pamant
Bravo Romanie.

Am impresia că tu nu ai mai fost acceptat ca tampon absorbant între picioarele Elenei Udrea. Dacă nici în această postură nu poți să te afirmi, ce să mai zic?

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:53

rade ciob de oala sparta

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:41

De la: 9am16526, la data 2009-10-05 14:56:38Da domnilor eu instig lumea . Nu la violenta. Instig lumea sa iasa in strada si sa dea jos cu actualii de la putere,inclisiv cu toti politicienii indiferent de culoarea politica . Eu nu fac politica ca Domniile voastre . Eu nu am culoare politica si nu sunt platit asa cum sunteti voi platiti pentru dezinformare.Eu nu am intrat in contradictoriu cu voi. Doar am citit ce-ati postat. Si mi-am dat seama ca jumatate dintre toti cei care scrieti pe forum indifrent de tema de discutie sunteti platiti pentru a posta aiurea,pentru dezinformare,pentru deraieri de la discutii pentru a devalua orice discutie serioasa. Nu mai zic ca si informatiile pe care unii dintre D-tra le postati sunt in totalitate fabricate.
aviz 111 dinu
999florin
tycu
mitcor

chelul isi pune mina-n cap,nu-i asa ? probabil ca eu sunt una dintre cele 2 doamne despre care ai facut vorbire ; imi pare rau ca nu pot iesi in strada,ptr. ca ceea ce traim azi este ca urmare a ceea ce Acesti oameni au votat acum 20 de ani ! marea masa de manevre a psd.ului si mai nou,a pdl.ului sunt profesorii si functionarii de stat ,ca sa nu mai zic de pensionaru de ieri si de azi care ,si atunci si acum SE ROAGA DE TOV.PRESEDINTE SA MAI VOTEZE O DATA ! despre legea unica de salarizare ,ce sa-ti mai zic? sunt de acord cu ea,doar ca trebuie FACUTA CORECT : adica tinindu-se cont de acel nivel decent de trai ,de la care sa se plece cu baza de calcul ,ptr.ca fiecare om are dreptul sa traiasca DECENT si, de aici sa se poarte orice discutie de trepte si sporuri de vechime si ce alte alea or mai fi fiind ! ar mai fi de zis ,dar ajunge ptr. azi !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:43

Erata : sa CANDIDEZE nu sa Voteze, am gresit,scuzati !

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:14

De la: 111dinu, la data 2009-10-05 17:42:15
Bravo Romanie.

Am impresia că tu nu ai mai fost acceptat ca tampon absorbant între picioarele Elenei Udrea. Dacă nici în această postură nu poți să te afirmi, ce să mai zic?
Interesanta teorie.Probabil ca Redpeace e claustrofob,nu-l banui de reavointa!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:54

De la: 111dinu, la data 2009-10-05 17:42:15
Bravo Romanie.

Domnu' 111dinu, scuza-mi intrebarea asta ciudata, dar pe unde o mai fi Romanita bre ? Mai cunosti matale ceva de ea pe unde mai posteaza ?ca mi-e dor de ea !

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 20:22

Mai cunosti matale ceva de ea pe unde mai posteaza ?ca mi-e dor de ea ! ,,

Bre nea Ticule ...ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca..

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:27

aviz 111 dinu
999florin
tycu
mitcor

Fuga de raspundere este direct proportionala cu tema discutata la unii forumisti. Asa, de exemplu, ca userul "9am16526", care se crede "ascuns" de "pseudonumele" folosit. Este o MARE GRESEALA sa crezi asta ... Ma mira ca este (inca) PRIETEN cu "999florin" si acuma l-a inclus in randul celor banuiti ca primeste "subventii" de la un partid actual. Deci putem sa intelegem ca si el, "9am16526", este "subventionat" ... ca sa fie si in loc sa comenteze pe marginea temei (care este "Monarhia sau Republica", dumnealui face pe "corectul". Interesant, daca luam de baza varsta anuntata de 46 de ani, putem intelege ca a fost un "tanar comunist (UTC-ist)" de baza al "Epocii de aur" a lor, si acuma "plangeti" dupa ea. Drum-bun, dupa ea, si poate ne lasati pe noi in pace cu "necazurile" noastre, ca de ale dumitale suntem satui. Nu veniti cu nimic nou, dupa cum se vede !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 08:49

De la: alehin, la data 2009-10-05 20:22:47Mai cunosti matale ceva de ea pe unde mai posteaza ?ca mi-e dor de ea ! ,,

Bre nea Ticule ...ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca..

Aaaaa! acum inteleg bre, matale esti Romanita, alias Alehin,sau invers! Nu conteaza cine esti si cu ce ID te-ai inscris,te-am in suflet Romanito ,si cand dorm,te am in vis ! Ma bucur ca ai reaparut , ma bucur sincer,mult , din plin, pentru mine Romanito, poti sa fii si Alehin !!! Ai vazut domnu 'Dinu ?si mai zici sa ai incredere in femei!

Ticu
mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:31

De la: sirboby, la data 2009-10-02 20:37:06 Cam asta scria Nicolae Steinhardt in Jurnalul Fericirii !

Chiar așa?!. La ce pagină, sau la ce capitol, că om fi avînd ediții diferite a pomenitului Jurnal ?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:44

aviz 111 dinu
999florin
tycu
mitcor
sa-ti dea dumnezeu atatia bani sa ai in buzunar in fiecare zi,cati bani ne luam noi de la cineva pt.a scrie pe acest forum,AM ZIS- PAPAGALULE

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:49

De la: eugenb, la data 2009-10-05 22:27:17
aviz 111 dinu
999florin
tycu
mitcor

Fuga de raspundere este direct proportionala cu tema discutata la unii forumisti. Asa, de exemplu, ca userul "9am16526", care se crede "ascuns" de "pseudonumele" folosit. Este o MARE GRESEALA sa crezi asta ... Ma mira ca este (inca) PRIETEN cu "999florin" si acuma l-a inclus in randul celor banuiti ca primeste "subventii" de la un partid actual. Deci putem sa intelegem ca si el, "9am16526", este "subventionat" ... ca sa fie si in loc sa comenteze pe marginea temei (care este "Monarhia sau Republica", dumnealui face pe "corectul". Interesant, daca luam de baza varsta anuntata de 46 de ani, putem intelege ca a fost un "tanar comunist (UTC-ist)" de baza al "Epocii de aur" a lor, si acuma "plangeti" dupa ea. Drum-bun, dupa ea, si poate ne lasati pe noi in pace cu "necazurile" noastre, ca de ale dumitale suntem satui. Nu veniti cu nimic nou, dupa cum se vede !
eugene,respectivul domn nu este si nici nu a fost in lista mea de prieteni,altfel in secunda urmatoare era sters

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:55

Cine se îngrijorează de faptul că Regele se apropie de 90 de ani și-l consideră "boșorog senil"? Pentru cei care vor să mai afle unele amănunte despe 23 august 44, lecturarea următorului interviu cred că este binevenită.
Mă (vă) întreb: care dintre candidații actuali la președinție este capabil de o exprimare atăt de simplă și clară.
www.princeradublog.ro/atitudini/regele-mihai-al-romaniei/#

9am097754

1 mesaj
Oras: Hunedoara

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:23

sunt de acord cu tine ca toti pe internet sau pe la colturi sunt tari si mari dar adevarul este ca singurul lucru bun ca sa scapam de jigodiile din guvern si mafia ce predomina de 19 ani incoace si care-si bat joc de o tara intreaga.ce au facut ei lui ceausescu asta trebuie sa le facem noi lor.SA IESIM IN STRADA SI SA-i TERMINAM CA ALTFEL NU SE MAI POATE.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:31

De la: 9am097754, la data 2009-10-06 18:23:01sunt de acord cu tine ca toti pe internet sau pe la colturi sunt tari si mari dar adevarul este ca singurul lucru bun ca sa scapam de jigodiile din guvern si mafia ce predomina de 19 ani incoace si care-si bat joc de o tara intreaga.ce au facut ei lui ceausescu asta trebuie sa le facem noi lor.SA IESIM IN STRADA SI SA-i TERMINAM CA ALTFEL NU SE MAI POATE.
:

sml-happy0065:

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 19:39

AVETI MARE DREPTATE SI SINT DE ACORD CU IESIREA IN STRADA...........DAR MAMALIGA VREA SA EXPLODEZE? MA INDOIESC.....NU CRED CA IN ACEASTA VIATA VOI APUCA SA TRAIESC O ASA MINUNE!! DIN PACATE SINTEM UN POPOR RETARDAT.......

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:40

De la: mihai5_2, la data 2009-10-06 17:55:36Cine se îngrijorează de faptul că Regele se apropie de 90 de ani și-l consideră "boșorog senil"? Pentru cei care vor să mai afle unele amănunte despe 23 august 44, lecturarea următorului interviu cred că este binevenită.

Mă (vă) întreb: care dintre candidații actuali la președinție este capabil de o exprimare atăt de simplă și clară.

www.princeradublog.ro/atitudini/regele-mihai-al-romaniei/#[/quote]

Mihai 5_2 OI FI EU PROST (CUM SPUNE MYTCOR) DAR SA-L CRED DESPRE 23 AUGUST 1944 PE REGELE MIHAI E CA SI CUM L-AS CREDE PE TAICUTUL ILICI DESPRE CINE A TRAS IN NOI IN 1989!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stiu ca am promis ca nu mai scriu dar nu ma lasa inima!

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Pagini: << 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: