Info
x
Monarhie sau republica?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 11:34
...IV
Urmãtorii douãzeci de ani (2017 2037) Transformarea României într-o þarã competitivã ºi prosperã nu se poate face în zece ani. În rân- durile de mai jos prezentãm proiecte care se extind pe o perioadã mai mare ºi care ar merita sã rãmânã preocupãri permanente ale României: Peste douã decenii, cei care astãzi au cinci- sprezece-douãzeci de ani vor prelua destinele României. Aceºti tineri sunt plini de idei, inspi- raþi, interesaþi de integrare, de dezvoltare, de viitor. Într-o lume competitivã, ei observã cã, dacã nu sunt cei mai buni, nu au nici o ºansã. Ei fac parte dintr-o generaþie care nu se lasã impre- sionatã de discursurile noii limbi de lemn. Pe bãncile ºcolii tinerii au nevoie sã deprindã valori. Ei pot fi încurajaþi de fiecare datã când vor sã schimbe ceva în bine, când au o iniþiativã. Sistemul educaþional poate fi sprijinit de elevi, profesori, pãrinþi, comunitatea localã, Guvern ºi de presã. Familia Regalã are o tradiþie în spri- jinirea învãþãmântului ºi poate sã ofere recunoaºtere ºi sprijin dascãlilor dedicaþi ºi pro- fesioniºti. Fundaþia Principesa Margareta a României restaureazã ºi doteazã ºcoli, centre locale ºi ajutã atât elevii excepþionali cât ºi pe cei cu dificultãþi, pentru ca toþi sã-ºi poatã pune în valoare aptitudinile. Multe asociaþii ale elevilor din judeþele þãrii au primit patronajul nostru. Altele vor continua sã îl primeascã în urmãtorii ani. În mod special, am fost ºi rãmânem oaspeþi ai instituþiilor educaþionale de toate nivelele. Gãsim în tineri o forþã capabilã de a determina progresul ºi recunoaºterea României; de aceea, le susþinem aspiraþiile. Este cea mai puternicã resursã a României în urmãtorii 30 de ani. Oamenii de afaceri ºi personalitãþile influente ale societãþii pot sã preia modelul atlantic, fiind generoºi cu instituþiile care i-au format. Oamenii prosperi pot investi în dotarea fostelor lor ºcoli sau în capitalul lor uman, oferind burse pentru elevii excepþionali, pentru cei de la sate, pentru cei cu deficienþe. Vom încuraja crearea câtorva ?coli Normale de învãþãtori de elitã, pregãtiþi pentru mediul rural. Ca modele ale satului, ei vor fi nu numai dascãli ai copiilor, ci ºi repere ale societãþii moderne. Învãþãtorul satului poate deveni un prieten ºi un model, dar trebuie sã fie ajutat în acest scop de întreaga comunitate. Vom încuraja o culturã a civilizaþiei în relaþiile dintre oameni, de demnitate, respect ºi toleranþã în societate; astfel. oamenii sã preþuiascã armo- nia, responsabilitatea ºi excelenþa. Vom sprijini extinderea conceptului de responsabilitate socialã a companiilor (companiile au rãspun- derea socialã de a dobândi succes comercial în mod etic, respectând oamenii, comunitãþile ºi mediul). Colaborarea cu Biserica în cadrul comunitãþii este o modalitate armonioasã ºi cuprinzãtoare de a promova credinþa în Dumnezeu, iubirea, gene- rozitatea, împreunã cu dimensiunea socialã a unor proiecte concrete. Proiectul Casei Regale de reînfiinþare a Fundaþiilor Regale Române, sub conducerea ASR Principesei Margareta urmãreºte înflorirea artei, ºtiinþei, spiritului civic, educaþiei ºi cercetãrii. Salba de instituþii care poartã numele celor patru regi, Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea ºi Mihai, îºi vor regãsi specificul, resursele ºi oamenii necesari. Ele sunt o instituþie naþionalã, de interes public, ºi au nevoie de sprijinul finan- ciar permanent al unor companii de prestigiu naþional, de un colegiu director reunind majori- tatea personalitãþilor din elita româneascã, ca ºi de un comitet de experþi în varii domenii. Toate acestea le vor asigura permanenþa ºi strategia peste decenii. Fundaþiile Regale Române vor încerca sã inspire, în ani, elaborarea unei Enciclopedii Române, care sã prezinte responsabil ºi compre- hensiv personalitãþile din ºtiinþa ºi arta româ- neascã. Ea va fi accesibilã ºi în variantã electronicã. Regele Carol I a lãsat României calea feratã. Noi vrem sã lãsãm României o enciclopedie cuprinzãtoare. Corupþia în spaþiul economic ºi administrativ este un element nociv, încurajat de sãrãcie ºi de trecutul recent. Credem, însã, cã globalizarea ºi rãspândirea galopantã a democraþiei vor avea drept consecinþã dezvoltarea altor forme ale fla- gelului: corupþia psihologicã, corupþia mentalã ºi corupþia afectivã. Vom sprijini construirea unor instrumente de descurajare a lor. Altminteri, în timp, aceste fenomene ar putea aduce prejudicii greu remediabile. Daþi la o parte ca o povarã asupra unei societãþi ºi aºa sãrace, bãtrânilor le este tot mai greu sã participe la creºterea noilor generaþii. Separaþi de vârstnici, tinerii sunt lipsiþi de un model ºi un ajutor. Fundaþia Principesa Margareta a României va continua sã susþinã, alãturi de autoritãþile locale, implicarea vârstnicilor în comunitate prin activitãþi destinate timpului lor liber ºi prin deschiderea unor cãi de dialog între generaþii prin care vârstnicii sã se simtã utili, sã primeascã grija ºi afecþiunea de care au nevoie. Vom continua sã susþinem cooperarea (econo- micã, militarã, educaþionalã, culturalã, de mediu ºi dezvoltare durabilã) a României cu alte state. Pe lângã prioritatea pe care o reprezintã spaþiul euro-atlantic, considerãm cã România poate sã fie prezentã în mod pregnant în orizonturile noilor vecinãtãþi globale: America Latinã, în Asia de sud-est, în China, India ºi Australia. Pe parcursul anilor, la momentul potrivit, vom iniþia parteneriate sau evenimente care sã se ocupe de tendinþele globale în plan social, de mediu, privind accesul la resurse ºi migraþia. Vom încerca sã contribuim, personal sau prin intermediul unor organizaþii ori al unor iniþiative, la rezolvarea gravelor probleme ecologice legate de încãlzirea globului, care pot declanºa migraþia populaþiilor în cãutare de hranã ºi apã, foamete sau dispariþia resurselor naturale. Toate acestea ar putea antrena o recesiune economicã mondialã gravã. Vom susþine proiecte pentru surse alterna- tive de energie ºi vom încuraja idei ºi modele noi în acest domeniu al cercetãrii. Vom participa direct la efortul de educare ºi de schimbare a men- talitãþii ºi obiceiurilor oamenilor privitoare la acest domeniu (de exemplu risipa de apã sau de surse de încãlzire). În România, vom contribui, pe termen lung, la rezolvarea satisfãcãtoare a problemelor legate de îmbãtrânirea populaþiei, rata scãzutã a naºterilor, depopularea þãrii prin plecarea tinerilor fãrã perspective în þara lor. Vom împãrtãºi preocupãrile noastre cu organi- zaþii din þarã sau din strãinãtate, unele din ele cu o mare reputaþie ºi cu vizibilitate mondialã. |
|
iclezangelu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:17
monarhie constutionala
|
|
NZim 7 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:56
De la: margot_kriss, la data 2009-09-16 22:22:07De la: NZim, la data 2009-09-16 22:02:21Si eu sustin revenirea la monarhie, insa am dubii in legatura cu Principele Radu si alti cativa care s'ar considera indreptatiti din punct de vedere dinastic sa ne conduca. Cand Carol I a fost numit Principe si apoi Rege, nimeni nu a "cersit"; a fost doar o situatie in care aveam nevoie de un lider care sa fie aprobat de celelalte tari si n'a fost nimic umilitor prin faptul ca am apelat la nemti. Lasa mandria deoparte, fiindca perioada in care Romania a fost monarhie a fost cea mai infloritoare; si ia ca exemplu alte monarhii actuale: Danemarca, Marea Britanie, Spania, Araia Saudita, Suedia, Norvegia, etc.. o duc destul de bine... |
|
quintessence 8 mesaje Membru din: 18/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:24
Daca nu am fost in stare sa ne reinscaunam regele in 89, macar acum sa ne vina mintea la cap !
Un DA ! hotarat pentru REGELE nostru. |
|
quintessence 8 mesaje Membru din: 18/09/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:49
Fii sigur ca nu Radu Duda va fi rege, ci alt membru al familiei regale, daca romanii nu se grabesc sa-l reinscauneze pe M.S. REGELE MIHAI I DE ROMANIA -asa cum ar fi o fapta cu adevarat istorica , fara dubiile
"revolutiei "din 89. AR FI MAREA FAPTA ISTORICA A UNUI POPOR LA INCEPUTUL MILENIULUI III. |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 21:44
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 21:45
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:17
De la: 9am137978, la data 2009-09-18 20:49:15 Fii sigur ca nu Radu Duda va fi rege, ci alt membru al familiei regale, daca romanii nu se grabesc sa-l reinscauneze pe M.S. REGELE MIHAI I DE ROMANIA -asa cum ar fi o fapta cu adevarat istorica , fara dubiile Atâta timp cât 28% din populație se prezintă la vot, nu este de mirare că o inițiativă pentru modificarea constituției, în sensul formei de guvernământ, nu are șanse.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:26
septembrie 13, 2009
Veniți la Congresul PNȚCD din 26 septembrie 2009. Posted by beuca under Politica Nu vă promit că veți fi răsplătiți pentru efortul de a veni la București, că veți primi funcții în administrație, sau că veți avea alte avantaje. Nu vă promit că la Congresul PNȚCD se va încheia vreo alianță politică salvatoare pentru partid, nici că se va rezolva pe loc litigiul cu domnul Marian Petre Miluț, dar vă asigur că pe 26 septembrie, aveți ocazia să vă întâlniți cu oameni de ispravă, care pun principiile mai presus de avantajele personale. Orice s-ar spune, PNȚCD este acolo unde se regăsesc simbolurile sale: Ion Diaconescu, Gabriel Țepelea, Nicolae Ionescu Galbeni, surorile Coposu, Radu Sârbu, Gheorghe Ciuhandu, Doru Năsui, Ion Caramitru, Alexandru Herlea, toți Seniorii și veteranii partidului. Crin Antonescu, mi-a dat de înțeles ieri la Baia Mare, că va veni si el la Congres. Va veni să-și cunoască, în sfârșit, frații țărăniști. Nu-i promit că vom tăia vițelul cel gras, dar pot să-l asigur că adevărata familie țărănistă îl poate ajuta în lupta pentru democrație care se va da pe 22 noiembrie. Traian Băsescu a devenit un pericol pentru firava democrație din România, iar țărăniștii au pus intotdeauna pe primul plan apărarea sistemului democratic, inclusiv in noiembrie 2004, când în turul doi au votat împotriva lui Adrian Năstase. Știu că mesajul meu pare anacronic, dar eu personal nu dau doi bani pe așa zisul pragmatism politic. Mă simt bine între țărăniști iar mie asta îmi ajunge. Pe 26 septembrie voi fi prezent la Congresul PNTCD alături de țărăniștii care vor avea drept de vot și alături de cei care vor veni în calitate de invitați |
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:27
De la: Marcel_Ghilinta, la data 2009-09-19 10:26:20septembrie 13, 2009 |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:30
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 10:54
De la: horiaradu, la data 2009-09-19 10:30:26Domnule M.Ghinita,
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 20:21
dpdv juridic Romania este inca monarhie deci nu ar trebui schimbari mari.
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:18
De la: Marcel_Ghilinta, la data 2009-09-19 10:26:20Știu că mesajul meu pare anacronic, dar eu personal nu dau doi bani pe așa zisul pragmatism politic. Mă simt bine între țărăniști iar mie asta îmi ajunge. Pe 26 septembrie voi fi prezent la Congresul PNTCD alături de țărăniștii care vor avea drept de vot și alături de cei care vor veni în calitate de invitați Parca stiam ca sunt doua formatiuni care isi revendica "mostenirea" lui Coposu, asa ca ar fi bine daca ati preciza cu cine ... "tineti" ! |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:02
De la: 9am137978, la data 2009-09-18 20:49:15 Fii sigur ca nu Radu Duda va fi rege, ci alt membru al familiei regale, daca romanii nu se grabesc sa-l reinscauneze pe M.S. REGELE MIHAI I DE ROMANIA -asa cum ar fi o fapta cu adevarat istorica , fara dubiile Care membru al familie regale? Mihai I implineste anul acesta 88 de ani, daca vreti rege, e cazul sa va ganditi.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:04
De la: Marcel_Ghilinta, la data 2009-09-19 10:26:20septembrie 13, 2009 Cred ca realizezi ca factiunea PNTCD care are treaba cu mostenirea lui Coposu ar trebui sa fuzioneze cu PNL?
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:06
De la: cristian_vantu, la data 2009-09-19 20:21:56dpdv juridic Romania este inca monarhie deci nu ar trebui schimbari mari. Ba nu e. Cel putin dupa doua refendumuri referitoare la Constitutie, in 1991 si 2003.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 13:19
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-20 12:06:18De la: cristian_vantu, la data 2009-09-19 20:21:56dpdv juridic Romania este inca monarhie deci nu ar trebui schimbari mari.
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 14:08
TRECEREA ÎN REZERVĂ A MAREȘALULUI
BĂSESCU
Unele voci mediatice din apropierea Cotroceanului au lăsat de înțeles faptul că însuși luminatul nostru fiu din popor a fost magistralul autor al textului prezentat la tribuna Parlamentului sub forma unui discurs de aproape două ore, a unui fel de raport de activitate pentru un cincinal, a unei lungi dări-de-seamă, a unui bilanț exclusiv pozitiv în fața aleșilor și alegătorilor, despre mărețele realizări din timpul domniei domniei(!) sale, iar despre eșecuri și promisiuni neonorate ne-a cam dus cu preșul sub care a ascuns gunoiul . Aceleași voci au confirmat încă o dată rolul decorativ al consilierilor prezidențiali și au încercat să pună mina obosită, molcomă și monotonă a primului orator al țării pe seama efortului de peste noapte, de a-și scrie singur discursul. Din păcate, stors de enregie, a apărut în fața națiunii alt Băsescu, fără valgă și vervă, fără glumele cu poante originale, lipsite de subtilitate, la care însuși râde triumfal primul și de multe ori singurul, fără aerul dezinvolt, fără complexe Spre deosebire de discursurile geniale ale mult iubitului și stimatului fost prim președinte și ultim împușcat, să-mi fie iertată nepotrivita comparație și gluma proastă, acesta a fost o dare-de-seamă fără dare de mănă, mai corect spus fără a da din mănă, ci doar din gură țăcănit și sacadat, foc cu foc, să nu rateze ținta cu rafale,grăind uneori cu poticneli și ezitări de articulare, uzitând - nu i-aș zice chiar limbă o limbuță cam de lemn din esențe mai moi, dar nu exotice, să-i zicem xilem din trunchi de trandafir(!) ca trimitere răutăcioasă la originile feseniste, pre-pedeseriste. Acum ni s-a înfățișat precum un mareșal înfrânt, nu ca unul victorios, ca un comandant spășit care a câștigat mai multe lupte dar a pierdut războiul și vine în fața marelui stat major împovărat și incomodat că trebuie să ascundă eșecul manevrând abil, treacând în revistă doar victoriile, importante ce-i drept, dar marcat de teama că va fi tras la răspundere pentru înfrângerea finală și fatală, pentru prea multele și inutilele sacrificii, pentru capitulare și închinărea steagului Dar nici nu i se pot trece cu vederea Băsescului multele merite. Chiar și redutabilii săi inamici de pe frontul axei Cotroceni-Londra-Casa Albă îi recunosc, neavând încotro, să nu pară (și mai) ipocriți și îngâmfați, multe mișcări de trupe și poziții câștigate cu dibăcie napoleonică, uneori kamikazice, la risc. Iar de un an, să recunoaștem, cu criza pe cap, după ce Tăriceanu, risipitorul general liberal al trupelor aliate cu pesedeaua, a împuținat cazarmamentul și a epuizat resursele și rezervele înainte să-și piardă gradele, onoarea și drapelul, mareșalului Băsescu i s-a cam înmuiat bastonul, deși și-a adus la cârma cârmelor(!) oștirii propriul aghiotant pe care l-a avansat direct de la locotenet la general, îi este foarte greu, și mai greu decât în urma cu doi ani și ceva când, bazându-se pe soldățime, pe răcari, pe căprari, pe veterani, pe prostime a făcut față cu bine dușmanilor uzurpatori care și-au unit trupele de elită alcătuie din mercenari politici și mediatici, în tentativa de a-l destitui. Ori, acum, în marea bătălie pentru ocuparea dealului și palatului Cotroceni, trebuie să lupte în plus și cu un adversar invizibil, ca o molimă criza , să găsească explicații în fața ostașilor pentru solda împuținată, pentru hrana proastă, pentru uniformele învechite, pentru bocancii găuriți, pentru vântul care le suflă în raniță de le vine să-și pună masca de gaze când îi asaltează frigurile și facturile de toamnă-iarnă, dar mai ales băncile Căci comandantul suprem se teme nu de colonelul Geoană, nu de lent-colonelul Antonescu, nu de maiorul Oprescu, nu de căpitanul(!) Vadim , nu de plotonerii și soldații fără baston în ranița goală, care aspiră la gradul de mareșal, nici de mercenarii mogulilor și mici inamici securici, Mie, darea-de-seamă a unui alt Băsescu, de astă dată apăsat, mâhnit, osloit și marcat, mi s-a părut, contrar părerilor celor mai mulți analiști și ziariști, un discurs de adio, de trecere în rezervă |
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 16:51
De la: horiaradu, la data 2009-09-20 14:08:23 Dacă întradevăr nu va mai candida înseamnă că se confirmă zvonurile cum că România se îndreaptă vertiginos spre un colaps economic total și spre o criză politică poate mult mai gravă decît cea din 1940 căreia, știe prea bine Băsescul nostru, că nimeni nu-i mai poate face față. Se pare că această previziune sumbră a fost pusă și în fața Principelui care s-a retras invocînd lipsa de bani care nu-i mai permite să continue programul "Orașele României" (dar poate să continue liniștit "programul" Orașele Elveției)
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:19
Caderea anuntata de el, in Parlament de peste 8% plus pierderea de inca pe atat fata de cota zero, fata de anul trecut, duce spre 16-20% scadere, recesiune severa asdar. Cine il bate pe Basescu? Generalul Iarna-Criza!
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:22
Se pare că această previziune sumbră a fost pusă și în fața Principelui care s-a retras invocînd lipsa de bani care nu-i mai permite să continue programul "Orașele României" (dar poate să continue liniștit "programul" Orașele Elveției)
Si va fi cearta mare, ce zic eu, razboi si razmerita mare in lume iar la noi ca la nimeni!
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:37
De la: horiaradu, la data 2009-09-20 18:22:47 Se pare că această previziune sumbră a fost pusă și în fața Principelui care s-a retras invocînd lipsa de bani care nu-i mai permite să continue programul "Orașele României" (dar poate să continue liniștit "programul" Orașele Elveției) daca la o asa "problemuta" da bir cu fugitii...
|
|
mihai5_2 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 20:57
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-20 18:37:45 daca la o asa "problemuta" da bir cu fugitii... Cine? Președintele sau Principele? |
|
costi_51_2005 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 14:23
PREVIZIUNEA DE RETRAGERE NU ESTE SUMBRA CI, NECESARA, SI ASA NU AVEM NIMIC DE PIERDUT, DAR , NICI DE CISTIGAT, ORICUM SUNT NISTE INTRETINUTI DIN AVEREA TARII,ALTFEL NU AR FI DUS ASA LUPTA DE REDOBINDIRE A UNOR DREPTURI ISTORICE PE CARE NOI FARA NICI O VINA VA TREBUI SA LE SUPORTAM NU SE STIE CIT.....
constantin
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:29
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-20 18:37:45De la: horiaradu, la data 2009-09-20 18:22:47 Se pare că această previziune sumbră a fost pusă și în fața Principelui care s-a retras invocînd lipsa de bani care nu-i mai permite să continue programul "Orașele României" (dar poate să continue liniștit "programul" Orașele Elveției) De ce nu ma mir ca ,,alteta sa regala'' a dat bir cu fugitii! E ca in bancul ala cu Bula ,pe care il trimite tatal sau sa cumpere 10 sticle de bere. -Dar bani nu-mi dai?intreaba Bula -Pai cu bani cumpara bere orice prost totul e sa cumperi bere fara bani! Pleaca Bula la magazin se intoarce dupa o vreme cu sacosa goala -Ei ai cumparat bere ?il intreaba tatal sau -Tata totul e sa bei bere fara sa ai bere,cand are bere poate sa bea orice prost! Asa ca atunci cand tara e bogata si fara criza economica o conduce orice prost,ar fi aratat ca e destept daca scotea tara din criza dar el ca si socrul sau,mai demult a dat bir cu fugitii! (A scuze de frica ca omoara comunistii cateva mii de studenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Apropo dar aceste mii de studenti faceau cat cele 130.000 de soldati luati prizonieri de rusi dupa 23 August 1944?????????????din care sa-u intors foate putini?
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 15:30
De la: sirboby, la data 2009-09-21 15:29:47De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-20 18:37:45De la: horiaradu, la data 2009-09-20 18:22:47 Se pare că această previziune sumbră a fost pusă și în fața Principelui care s-a retras invocînd lipsa de bani care nu-i mai permite să continue programul "Orașele României" (dar poate să continue liniștit "programul" Orașele Elveției)
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 23:50
De la: mihai5_2, la data 2009-09-20 16:51:53 Abureala. Bineinteles ca nu se retrage, e doar manipulare electorala: cream dramatism, poporul se agita, Mesia Basescu revine in glorie declarand ca daca poporul i-o cere, el se sacrifica. A mai facut-o si Brancoveanu in 1688, si apoi a domnit cu convingere 26 de ani si ar mai fi domnit, daca nu erau turcii de alta parere.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 17:10
De la: DanubianKnight, la data 2009-09-21 23:50:33De la: mihai5_2, la data 2009-09-20 16:51:53 ohooo,de ce te-ai dus atit de departe-n timp ,cind l-am avut pe ceausescu,ca doar si el mai facea pe sfielnicul din cind in cind si spunea ca poate-i mai bine sa se retraga ....e drept, ultima oara i-a fost fatala sfiala si daca pe 21 dec la prinz ,cind s-a trezit fluierat de multime demisiona ,poate ca soarta lui ar fi fost alta !....dar si a noastra ! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Septembrie 2009, ora 17:21
nu "te ride" Mytcor cu buletinul ala de vot,ca la cit e omul de neatent sau pafarist,de multe ori nici nu stie pe ce semneaza sau pune stampila ! si asta mi-aduce aminte de o poanta facuta la serviciu : Sefu' meu avea o dambla : trebuia sa scri pe biletul de voie, neaparat,motivul invoirii ...da' nu asa ,din motive personale ,ci trebuia unul serios
asa ca i-am scris la acea rubrica : in interes demografic ! a trecut prin citeva miini biletul ala si eu tot asteptam sa vad ,curioasa, cine se sesizeaza ! abia peste 3 zile, doamna de la pontaj imi da telefon rizind ,sa vin si sa-l iau ca,vezi doamne ,nu-l poate lasa asa ca vede lumea....hahaha,care lume ,ca lumea vede numai ce vrea sau crede ca vrea ?
|
|
|
|

asa ca i-am scris la acea rubrica : in interes demografic !
a trecut prin citeva miini biletul ala si eu tot asteptam sa vad ,curioasa, cine se sesizeaza ! abia peste 3 zile, doamna de la pontaj imi da telefon rizind ,sa vin si sa-l iau ca,vezi doamne ,nu-l poate lasa asa ca vede lumea....hahaha,care lume ,ca lumea vede numai ce vrea sau crede ca vrea ?