Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 19:28
Dumnezeu a facut universul material pt om,ca oamenii care asculta de El sa ia locul dracilor ce or sa se duca in iad cu oamenii ce au ascultat de ei.cine este cel ce nu stie asta?
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 21:53
Pentru ioanvirgilsavu:
Așa este, ai dreptate. Felicitări pentru faptul că gândești corect, conform Adevărului revelat de Dumnezeu, nu cum rătăcesc alții prin tot felul de teorii preluate din religiile necreștine. Există frânturi de adevăr și în acele religii, comune cu Întregul Adevar creștin, dar sunt și multe greșeli, incompatibile cu Adevărul creștin, iar mulți nu știu să facă diferență între ceea ce este adevăr și ceea ce este eroare în acele religii, preluând din ele totul de-a valma. Îți recomand și blogurile mele: www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog găsești: înregistrări video cu miracole, bară video, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio), cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii gratuite, etc. Vă rog intrați pe blog și trimiteți-l mai departe. Chiar se merită. În legatură cu primul blog poți deschide și blogul următor: www.augustincezar.blogspot.com/ |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 08:38
Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte, lumina din inima fiecaruia.
Aripile ingerilor sa ne atinga sufletul, sa ne ia toate supararile si sa lase in loc lumina si speranta! www.youtube.com/watch?v=CrzPu4-Nhpc&feature=related www.youtube.com/watch?v=FJuPDI_zNGk&feature=related www.youtube.com/watch?v=qRuKDENKApk&feature=related www.youtube.com/watch?v=ZeVmBBF0x0s&feature=related www.youtube.com/watch?v=49Jx9hRpZl8&feature=related Craciun Fericit ! Cu respect si deosebita simpatie, Daniela PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 06:39
De la: lothysamartinean2, la data 2008-12-20 13:00:23In primul rand mie mi se pare intrebarea gresit formulata. Nu poti avea o parere asupra unui fapt dat, adica cum noi niste muritori neinsemnati sa indraznim sa comentam viata, ceea ce ni.a fost data noua. In loc sa fim multumiti si sa traim cuvenit noi incercam sa cautam pareri asupra unui dar dat de Dumnezeu noua.Aveti dreptate |
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 06:58
De la: gabita, la data 2008-12-21 19:28:41 aiurea. crezi d-zeu se ocupa de fiecare civilizatie cand nu are ceva de facut? creatia noastra nu poate fi decat 1) experiment al unei civilizatii mai avansate (acest d-zeu biblic care nu are de-a face cu creatorul univesului) si 2) colonizare (nu explica de ce nu avem legaturi cu planeta mama) sau exil. in plus cele 6 zile pot fi foarte bine si 6000 de ani, depinde la ce timp ne referim pentru ca se pare ca timpul este variabila si nu constanta. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 12:07
de la leo , aiurea. crezi d-zeu se ocupa de fiecare civilizatie cand nu are ceva de facut? creatia noastra nu poate fi decat 1) experiment al unei civilizatii mai avansate (acest d-zeu biblic care nu are de-a face cu creatorul univesului) si 2) colonizare (nu explica de ce nu avem legaturi cu planeta mama) sau exil. in plus cele 6 zile pot fi foarte bine si 6000 de ani, depinde la ce timp ne referim pentru ca se pare ca timpul este variabila si nu constanta. Nici pe departe ceea ce spui... nu-l cunosti pe Dumnezeu si ceea ce a facut EL ptr.noi. Sorry. De unde ai ideile acestea? cine te-a invatat?
|
|
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 15:38
Leo,
Omul ce rol are in acest experiment? Reproducere? Se pare ca esti foarte suparat pe aceasta existenta a ta. Esti inca tanar. La Dumnezeu o zi e ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi. |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 16:24
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 20:49
De la: leo_, la data 2008-12-25 06:58:54De la: gabita, la data 2008-12-21 19:28:41 Hm, crezi ? Stiu ca aparent exista "dovezi" de tot felul, dar NU sunt mai reale decat cele privind existenta lui Dumnezeu. Dupa cum stii, existenta lui Isus ESTE atestata istoric. Dar extraterestrii... pana nu pun mana pe unul, eu nu cred. Si nici atunci In plus, multe povesti cu alte fiinte sfideaza logica elementara!! Nu mai intru in detalii. Daca ai avea un strop de credinta, as putea sa-ti furnizez un punct de vedere ortodox, care nu este prea cunoscut (de ce nu este cunoscut?? ca exista alte lucruri MULT MAI IMPORTANTE care trebuie sa ne preocupe). (Citesc tot ce postezi aici. Mai sunt cativa care isi sustin inteligent necredinta. Ma tot intreb: este inteligenta un obstacol in calea credintei??? Nu glumesc deloc. In momentul in care incepi sa crezi TREBUIE sa renunti la TOT! Inclusiv la puterea ta de a gandi!! Ai auzit de "nebuni pentru Hristos"? Crezi ca erau oameni prosti?) |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 00:25
de la Irina... Ma tot intreb: este inteligenta un obstacol in calea credintei??? Nu glumesc deloc. In momentul in care incepi sa crezi TREBUIE sa renunti la TOT! Inclusiv la puterea ta de a gandi!! Ai auzit de "nebuni pentru Hristos"? Crezi ca erau oameni prosti?) : Exact...trebuie sa renuntam la eul personal, orgolii,si firea pamanteasca ( adica caracterul nostru plin de defecte )...si chiar insusi Dumnezeu ne incurajeaza sa gandim ,sa cercetam ,si abia dupa ce am fost convinsi sa-L aceptam si sa credem .Chiar in biblie scrie in faptele apostolilor cap.17 cu versetul 11, ca erau niste oameni din Berea (un orasel ) care aveau o inima aleasa si inteleapta ,iar dupa ce il ascultau pe apostolul Pavel , ei cercetau biblia dupa aceea in fiecare zi sa vada daca ce spunea Pavel corespunde sau nu. Deci Dumnezeu nu spune crede si nu cerceta din contra. Nebunii pt.Hristos sunt de fapt adevratii intelepti...(chiar daca le plac altora sau nu). Cine este intelept stie sa-si aleaga adevarata valoare , care nu va pieri niciodata , si nu cea efemera (de o clipa). Nu se merita sa pierdem mantuirea pe niste fleacuri ,sau cateva bucurii care ni le ofera acest pamant, in comparatie cu ceea ce a pregatit Hristos pt.noi. ..VIATA VESNICA. EU NU DAU 2 BANI PE LUCRURILE SI ATRACTIILE ACESTUI PAMANT ,ORICAT DE MULT M-AR ATRAGE. Cu dragoste. Cu dragoste. |
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 01:39
Salut, Leo aiurea. crezi d-zeu se ocupa de fiecare civilizatie cand nu are ceva de facut? creatia noastra nu poate fi decat 1) experiment al unei civilizatii mai avansate (acest d-zeu biblic care nu are de-a face cu creatorul univesului) si 2) colonizare (nu explica de ce nu avem legaturi cu planeta mama) sau exil. in plus cele 6 zile pot fi foarte bine si 6000 de ani, depinde la ce timp ne referim pentru ca se pare ca timpul este variabila si nu constanta. Timpul este parte intr-o ecuatie daca stam un pic sa observam, este legat de miscare, de deplasare. Noi, oamenii masuram distanta parcursa intre doua puncte de catre un obiect cu o anumita viteza. Insasi viteza este o distanta raportata la timp. Chiar calendarul reprezinta deplasarea pamantului in jurul soarelui si in jurul propriei axe. Cat de variabil poate fi timpul? Simplu: cat de variabila e viteza, adica distanta parcursa - mai scurta sau mai lunga. Daca am fi existat intr-un univers static nu am fi avut perceptia timpului, asa ca percepem timpul pentru ca ne miscam, facem parte dintr-un univers dinamic, as putea spune viu. Daca planeta noastra exista de milioane de ani, inseamna logic ca pamantul a parcurs o distanta foarte mare si nu a trecut de mai multe ori prin acelasi loc, pentru ca stim ca intreaga noastra galaxie se misca. Dumnezeul care a creat pe om a creat si universul, este Acelasi. Este mai simplu si mai logic decat ca suntem experimentul unei civilizatii. Chiar daca omenirea ar arata ca si cum ar fi colonizat planeta. Dar e mai senzational sa spui ca suntem cine stie ce experiment a cine stie cui si oamenilor le plac senzatiile. Este? E mai palpitant sa te uiti la un episod Startrek decat sa stai la rugaciune o ora. E mai palpitant sa-ti imaginezi o alta origine dupa ce citesti cine stie ce material sau despre cine stie ce fapte stranii decat sa iei adevarul cunoscut si care nu doar ca te linisteste, dar iti limpezeste fiinta de acel senzational si iti deschide ochii. Uneori avem tendinta sa spunem ca nu suntem copiii parintilor nostri, datorita diferentelor de varsta, datorita neexperientei noastre si altor cauze, dar stim ca parintii nostri sunt parintii nostri. Cam la fel facem si cu Dumnezeu. Spunem uneori cu atata tarie ca nu suntem creati de Dumnezeu de parca ar fi realitatea 100%, desi stim ca de El suntem creati si nu facem decat sa fim copii nescultatori, nu facem decat sa ne uitam unde nu avem treaba, nu facem decat sa ne ocupam de ce nu trebuie, nu facem decat sa ne pacalim si asta poate avea ca si consecinta sa nu traim... |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 08:16
CATE TIPURI DE VIETUITOARE EXISTA PE PAMANT?OARE PUTEAU SA APARA DIN INTAMPLARE, AVAND IN VEDERE CA PANA SI CEA MAI SIMPLA AMIBA ESTE DEOSEBIT DE COMPLEXA , IAR PANA ACUM NIMENI DINTRE OAMENI NU A FOST IN STARE SA CREEZE VRE-UN ORGANISM UNICELULAR MACAR?STIM NOI CEVA?CE STIM?
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 09:26
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
www.youtube.com/watch?v=ibtS1Xk1a7E&feature=related Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 12:23
de la cornelioandanciu... CATE TIPURI DE VIETUITOARE EXISTA PE PAMANT?OARE PUTEAU SA APARA DIN INTAMPLARE, AVAND IN VEDERE CA PANA SI CEA MAI SIMPLA AMIBA ESTE DEOSEBIT DE COMPLEXA , IAR PANA ACUM NIMENI DINTRE OAMENI NU A FOST IN STARE SA CREEZE VRE-UN ORGANISM UNICELULAR MACAR?STIM NOI CEVA?CE STIM?
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 04:26
De la: maria_tudorie, la data 2008-12-25 15:38:25Leo, omul? poate avea orice rol in expereimentul asta. 1) fost muncitor - unii zei cereau o gramada de materiale (castane, aur, sange, carne - chiar si d-zeu o facea -). si de ce sa scoata castanele din foc cu mana lor. 2) material genetic pentru imbogatirea genetica a propriei rase a creatorului. se stie ca adn-ul se distruge in timp. in cateva sute de ani nu vom mai avea femei blonde, iar in 2000 de ani maxim nu vor mai fi barbati. 3) punct semnalizator de la o frontiera a spatului creatorului. o civilizatie ostila ne poate ataca pe noi, iar creatorul ar putea sa se pregateasca pana la contactul cu propriile trupe. ar putea sa studieze strategia inamicului pe altceva decat proprii soldati. 4) rasa de luptatori. agresivitatea omului e bine cunoscuta. nu uita ca la intervale din ce in ce mai scurte omul a disparut pur si simplu brusc pentru a aparea mult mai evoluat. ultima intamplare: acum 200000 de ani cand homo sapiens a disparut brusc, fiind urmat de homo sapiens sapiens. 5) resursa de spirite (ca sa trecem la partea cu religia d-zeu nu are nevoie de oameni ci doar de spiritul lor si asta o subliniaza in toata biblia). 6) cercetare 7) amuzament (genul gradinilor noastre zoologice) 8) sursa de energie (de asta si in biblie se spune ca, cel mai mare pacat este gandul). gandurile noastre sunt energie care nu dispare ci se stocheaza undeva in univers si se transforma. cu energie stim toti ce putem face. ma rezum la aceasta mica paleta de explicatii. |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 04:39
De la: nicoletibi, la data 2008-12-26 01:39:15 eu as spune altceva: timpul masurat de noi nu exista. noi masuram doar spatiul. chiar si intrebari de genul "unde te vezi peste 10 ani?" demonstreaza asta (fiecare limba are intrebarea asta cu acelasi "unde" in context. creierul nostru stie mai bine decat noi ce masuram. timpul este de alt fel iar noi nu il cunoastem. de unde stii tu insa ca d-zeu a creat ceva? nu l-a vazut nimeni si nu a vorbit nimeni cu el. avem doar niste povesti frumoase caqre nu dovedesc nimic.daca eu amintesc mai sus de necesitatile unei civilizatii in raport cu omenirea nu gasesc ratiunea crearii noastre de catre d-zeu. nici importanta noastra colosala pentru ca tocmai El sa se coboare intr-atat incat sa ne creeze personal. mi se pare de-a dreptul fantastic asta. nici macar nu a avut interes sa ne creeze si, totusi suntem atat de importanti incat nu a lasat sarcina asta macar unui inger. |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 04:43
De la: gabita, la data 2008-12-25 12:07:13 logica m-a invatat draga gabitza! eu inainte sa iau un adevar ca program de viata il trec prin toate furcile caudine. nu imi permit sa imi poluez creierul cu inutilitati. tu il cunosti pe d-zeu? unde l-ai intalnit? ce a facut el pentru noi? vrei citate din biblie in care a omorat cate popoare a putut? in care incurajeaza incestul? in care incurajeaza crima? in care spune ca el pedepseste copii pentru pacatele parintilor pana la a noua generatie? |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 09:27
eh @leo - Dumnezeu nu sta cu parul dupa noi...culegem ce-am semanat si cum ne asternem asa dormim ! cu alte cuvinte ,traim intr-o lume a cauzalitatii si tot ce zicem si facem,produce efecte ! deci, responsabilitatea pentru lumea in care traim ne apartine in totalitate !....si, in fond si la o adica,nu ne-am dorit noi Cunoasterea ? doar experimentarea a tot ce-i omenesc duce la ea,nu crezi ? si cit timp isi poate apara un parinte copilul ? si daca-l tot scoti din dandanalele provocate de el insusi,va-nvata ceva din toate cele facute de el ?dupa parerea mea,nu ! asa ca ,avem ce meritam si nu e cazul sa gasim un tap ispasitor ! e foarte simplu sa tot dai vina pe unul sau altul pentru porcariile facute de tine ; mai greu e sa-ti asumi responsabilitatea si sa corectezi - am mai spus asta : Pamintul este ca o scoala de corectie,unde asta trebuie sa facem : sa ne corectam !
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 10:17
Pt.Leo
Sant multe raspunsuri in EXTERIOR.....dar mai cauta si in INTERIOR.....
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 10:57
Mai iubitilor,voi ati auzit de planeta Nibiru??? Documentati-va si apoi corelati datele....Voi credeti ca sumerienii ,mayasii si alte civilizatii intregi au fost nebuni?? Parerea mea este ca ne aflam intr-o nebuloasa....Ceea ce stim nu are nici o legatura cu realitatea...Scopul venirii lui Isus pe Pamant( lucru pe care nu-l neaga nimeni) ,Dumnezeu CREATORUL Universului reprezinta cu totul altceva decat credem noi actualmente...Cei care incearca sa ne arate si o alta fateta ar trebui ascultati ,ar trebui sa fim deschisi ,nu sa negam din start ,sa fim impotriva bazandu-ne pe nu stiu ce orgolii inutile,caci e vorba de noi toti....Daca facem analogie cu rastignirea lui Isus ,si atunci a fost la fel....Nimeni nu a crezut in El,regretele au venit dupa......
Craciun Fericit! in continuare... |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:09
Laly
Sigur ai intrat in CENTURA FOTONICA..... ......Cand va aparea A DOUASPRAZECEA PLANETA....pe cer....te vom crede.......sa fie oare....21 dec 2012?????????
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:36
Dragul meu Symy sau draga mea.....Ironiile tale nu cred ca-si au locul si rostul aici ...Crezi tu ca prin postarile tale ,jignind pe altii devii tu mai destept? Crezi ca daca o faci pe smecherul (a) castigi ceva???Nici macar respectul nostru al celor care citim si postam pe aici....nu arata decat caracterul tau urat....dar daca tu te suporti, e ok .....Pe mine nu ma lezezi in nici un fel... Ceea ce postezi reprezinta cartea ta de vizita....Nu crezi ca depasesti masura?Nu stii ce inseamna dialog civilizat? Sau nu prea ai dat pe la scoala pentru a-ti forma o conduita si sa inveti ce este acela respect? Va tot laudati pe aici,tu si altii ca tine cu credinta voastra dar nu va dati in laturi sa aruncati cu noroi in oricine care nu este de acord cu ceea ce scrieti voi....Polemica intotdeauna este constructiva , dar a face polemica nu inseamna a ironiza,jigni ,etc...Sau atat puteti??
|
|
necunoscut 3 mesaje Membru din: 16/12/2008 |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:51
problema aparitiei vietii pe pamant este ceas mai controversata problema pusa in discutie vreodata , raspunsul la aceasta intrebare este : CREDE SI NU CERCETA , acceptand aceasta formula dai un raspuns pe care pana acum nimeni nu la contestat .
Asa cum supnea Einstein STIINTA FARA RELIGIE ESTE SCHIOAPA IAR RELIGIA FARA STIINTA ESTE SCHIOAPA . |
|
necunoscut 3 mesaje Membru din: 16/12/2008 |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:53
De la: horneailie, la data 2008-12-27 11:51:54 problema aparitiei vietii pe pamant este ceas mai controversata problema pusa in discutie vreodata , raspunsul la aceasta intrebare este : CREDE SI NU CERCETA , acceptand aceasta formula dai un raspuns pe care pana acum nimeni nu la contestat . |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:57
Si apoi ,Symy, nu faci decat sa negi o mare parte din Istoria umanitatii...Cauta despre civilizatiile disparute,dovezile clare lasate prin desenele rupestre(daca stii ce-i aia) si nu numai,n-are rost sa enumar aici ca oricum e un ''dialog ''al surzilor....Cu astea ce faci? Le dosesti sub covor si te prefaci ca nu exista?????
Voi va ghidati dupa principiul ''Cine nu-i cu noi ,e impotriva noastra'' ,dar dragilor, suntem egali,la fel....Nimeni nu e superior nimanui....In caz de ceva,orice ar fi acel ceva ,suferim toti....oare sunteti constienti de asta????? Nu credeti ca este cazul sa luam in considerare absolut tot? Ca nu mai suntem in Dark Ages....Adevarul trunchiat nu aduce servicii nimanui...doar ne afunda in eroare... Dumnezeu este Unul singur pentru noi toti,El ne iubeste pe toti la fel, ar fi cazul sa aratam ca meritam aceasta iubire.... |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:04
Laly
Tu chiar nu sti de gluma..???.....Tu crezi ca nu imi doresc SCHIMBAREA???....Eu nu rad de stiinta....rad de cercetatori.....asa ca sa lasam timpul sa rezolve toate NECUNOSCUTELE.....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:09
Cu siguranta ca stiu ce inseamna gluma,dar te-ai legat de prea multe ori de mine (fara sens) si nu ti-am ripostat ...
''Eu nu rad de stiinta....rad de cercetatori.." Ce s-ar face stiinta fara ei?! Nu gasesc smiley cu ''white flag",dar considera ca ti l-am adus aici....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:10
Laly
DACA planeta NIBIRU.....va apare pe bolta cereasca(dupa ce spun placutele sumeriene)...crezi ca OMUL....se va intoarce spre DUMNEZEU......sau doar spre un ZEU???
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:11
Laly
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:13
Vezi ca se poate?
Thx....
|