back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 13:51

Draga mea ,Gabita...Dark nu ne-a convins sa credem in el...el doar scrie despre niste elemente evidente,dovezi clare ..Nu poti ignora la nesfarsit ceea ce este dovedit doar pentru ca nu convine ideilor tale... asta este doar o chestiune de subiectivism ....si pentru ca ai liber arbitru,o poti face lejer...dar asta nu inseamna ca e si real. Limitarea este cel mai mare adversar al omului.Dupa cum suna unele postari de pe aici,ai zice ca suntem abia in ''Dark Ages''.....(traducere-Evul Mediu-a nu se confunda cu Dark 1.. )Stii in ce era ne aflam? ERA VARSATORULUI....Stii ce implica acest lucru??? EVOLUTIE....
''Dubito ergo cogito,cogito ergo sum''-Descartes

Same to you ,mytcor...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 15:58

Ok laly...
Fie ca tine pt.tine. Eu am alte convingeri, in ce priveste viata pe pamant.
Ma rog ,fiecare cum isi alege .

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:23

"In concluzie,din moment ce pe Isus nu il chema Isus,iar Cristos cu atat mai putin,iar ceea ce a facut sau a propovaduit el la vremea lui a fost modificat in timp de zeci de ori(noul testament),din moment ce nu seamana deloc cu reprezentarile din icoane,atunci,la cine se roaga de fapt crestinii??
Asta ca sa nu amintesc ca prima parte a bibliei,Vechiul Testament,este de fapt cartea de istorie a evreilor antici,cu influente din stravechea cultura sumeriana si alte culturi locale,modificata pe ici ,pe colo in timp de catre preotii diverselor culte crestine europene pentru a se potrivi politicii vremii la care au efectuat modificarile...

Din moment ce insasi existenta crestinismului se bazeaza pe imaginea si invataturile lui Josua-Isus Cristos(insusi numele de crestin provenind din grecescul Cristos-cel uns),iar acestea au fost falsificate,modificate sau interpretate si reinterpretate gresit de-a lungul sutelor si miilor de ani,atunci putem trage concluzia ca religia crestina se bazeaza pe niste falsuri grosolane,iar singurul lucru care inca o mai tine in picioare este ignoranta credinciosilor ei,care fie nu sunt interesati de originea propriei religii,acceptand ceea ce li se spune fara probleme,fie ,desi stiu,sunt prea comozi si incadrati intr-un tipar pentru a recunoaste ca se bazeaza pe greseli mai mult sau mai putin voite." (Dark)

Draga Dark, esti documentat.
Adevarat, se pare ca Iisus nu este atestat istoric, decat in surse tarzii.
Dar tu dai raspunsul: crestinismul este sustinut de "ignoranta" credinciosilor.
Eu sunt credincioasa (cat de cat) si am fost atee, mi-ar fi placut sa gasesc dovezi incontestabile atunci ... Dar pentru ca de fiecare data cand am cerut ajutorul lui Iisus lucrurile s-au schimbat vizibil, consider credinta mea valabila pana la proba contrarie!! (Si intr-adevar sunt multe lucruri care nu se potrivesc cu ceea ce VREAU sa cred eu si ma pun pe ganduri, iar impotriva credintei crestine exista argumente mai puternice decat cele istorice.. dar pana una alta nu pot contesta faptul ca a crede in Iisus functioneaza, iar lumea vazuta prin ortodoxie este foarte frumoasa).

Cred ca daca existenta lui Iisus istoric ar fi sprijinita stiintific, credinta in el tot nu ar fi mai puternica.

MihaelaC

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:26

De la: gabita, la data 2008-12-14 15:58:51

Ok laly...

Laly draga, esti tare delocalizata!

Inca de la inceput au fost oameni care au sustinut ideile pro sau contra. Ceea ce inseamna ca aceasta intriga e tesuta de secole.
Ce mai ramane din ce probeaza si sustine veridicitatea adevarului, oricare ar fi el?!? Marturii scrise dar denaturate de la o generatie la alta ori probe autentice sau artificiale pastrate in sustinerea unei parti.

Trecand peste toate astea, sa privim in jurul nostru, sa deschidem ochii si sa VEDEM cat e de minunata viata si ce dar nepretuit este acela de A TRAI.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:29

(Pentru ca mytcor m-a convins sa citesc iar poezii.. )

O durere totdeauna mi-a fost singurătatea ta ascunsă,
Dumnezeule, dar ce era să fac?
Când eram copil mă jucam cu tine
și-n închipuire te desfăceam cum desfaci o jucărie.
Apoi sălbăticia mi-a crescut,
cântările mi-au pierit,
și fără să-mi fi fost vreodată aproape
te-am pierdut pentru totdeauna
în țărână, în foc, în văzduh și pe ape.

Între răsăritul de soare și-apusul de soare
sunt numai țină și rană.
În cer te-ai închis ca-ntr-un coșciug.
O, de n-ai fi mai înrudit cu moartea
decât cu viața,
mi-ai vorbi. De-acolo unde ești,
din pământ ori din poveste mi-ai vorbi.

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 17:38

Pentru dark1secret:

Sunt doctorand la Filosofie Creștină, deci sunt bine pregătit în domeniu.

Există dovezi biblice și istorice care atestă existența lui Isus Cristos și faptul că se numea astfel. Numele Cristos este menționat foarte des în Evanghelii și semnifică faptul că el este Mesia, „Cel uns de Tatăl”, Cel promis din vechime și așteptat de atâtea veacuri. Iată o carte cu mărturii istorice despre existența lui Isus Cristos:
www.profamilia.ro/apologetica.asp?isus
Poate fi citită direct pe internet (fără a necesita descărcare în propriul calculator)
Dacă el arăta la fel ca în icoane sau diferit, asta nu e important.

În ce privința începuturilor creștinismului, era normal să apară erezii, pentru că mulți nu puteau înțelege logica terțului inclus prin care se poate explica faptul că Isus Cristos este ȘI OM ȘI DUMNEZEU. Greșeala unora este că mergeau doar pe logica terțului exclus : „sau...sau... ” „ sau om sau Dumnezeu” și astfel au apărut erezii care susțineau că Isus e doar om, și alte erezii care susțineau că e doar Dumnezeu. Dar este și logica terțului inclus : „ și...și... ” „și om și Dumnezeu”.
Tot la fel și în legătură cu creaționismul și evoluționismul, greșeala unora este că merg doar pe logica terțului exclus : „sau...sau... ” „ sau creație sau evoluție”. Dar este și logica terțului inclus : „ și...și... ” „și creație și evoluție”. Dumnezeu putea împleti creația și evoluția în mod admirabil. Pierre Teilhard de Chardin a dezvoltat o teorie superbă în acest sens, în care se împletesc creaționismul și evoluționismul.
Tot cu ajutorul logicii terțului inclus putem înțelege că Dumnezeu este și iubitor și drept. În iubirea lui, Dumnezeu ne dă iertare dacă ne întoarcem la el în viața pămantească, iar dreptatea lui se manifestă mai ales după moarte, în sensul că nu-i poate primi în rai și pe păcătoșii care n-au făcut pocăință de păcate pe pământ, pentru că ar fi nedrept, iar el, ca Ființă perfectă, nu poate fi nedrept. Și nici nu poate minți, iar în Biblie (inclusiv Isus Cristos în Evanghelii) ne vorbește de multe ori de fericirea veșnică și de suferința veșnică.

La concilii s-a sistematizat (deci atenție, doar s-a sistematizat acolo, nu s-a compus) învățătura creștină deja cuprinsă în scrierile sacre. Dar nu este nici o dovadă că s-ar fi scos sau modificat texte. Aceasta e o supoziție a celor care vor să relativizeze calea creștină. Însă Isus Cristos a spus clar și a și dovedit că el e Calea, Adevărul și Viața. Deci Adevărul întreg, plenitudinea revelației se găsește în creștinism, care este religia adusă de însusi Fiul lui Dumnezeu întrupat. Domnul Isus Cristos a spus ca El este Calea, nu « o cale », nu « una dintre cai ».
Sunt două mari izvoare care cuprind Revelația supranaturală a lui Dumnezeu : Sfânta Scriptură (Biblia) și Sfânta Tradiție (Sfânta Tradiție cuprinde scrierile sfinților părinți ai Bisericii, marii episcopi creștini). Biblia este inspirată de Dumnezeu, la fel și scrierile Sfintei Tradiții. Dumnezeu e autorul principal al Bibliei și al scrierilor Sfintei Tradiții, oamenii au fost doar autorii secundari. Pe lângă dovezile arheologice care confirmă evenimentele relatate în Biblie, mai există și argumentele profețiilor biblice: profeții au prevestit fapte care s-au petrecut așa cum au spus ei, după multe secole de la prevestirea lor, deci e clar că au fost inspirați de Dumnezeu, care cunoaște și ceea ce va fi în viitor, altfel nu aveau de unde să știe ce va fi după multe secole.
În afară de profețiile cu privire la multe evenimente din lume, în Vechiul Testament au mai fost profețite cu multe secole înainte de nașterea Domnului Isus Cristos și principalele evenimente din viața sa, cum ar fi: locul și împrejurările nașterii sale, multe dintre minunile sale, moartea pe cruce și învierea sa.
Domnul Cristos a dovedit prin toată viața sa, prin învățăturile și prin minunile sale că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, nu un simplu om. Dacă ar fi fost un simplu om, nu ar fi putut să învie morții, să învie el însuși din morți, să potolească furtuna pe mare, să vindece atâția orbi, bolnavi, etc. După înviere el a mai rămas 40 de zile pe pământ, până la înălțare și a fost văzut de apostoli și de mulți alți oameni. Apostolii au mâncat și au vorbit cu el în aceste 40 de zile. Apoi ei au predicat toată viața despre Învierea Domnului Isus Cristos și au murit pentru acest adevăr. E clar că nu ar fi murit ei pentru o minciună. Marele matematician, fizician și filosof francez Blaise Pascal, spunea : „Cred cu bucurie în cuvântul acelora care și-au dat viața pentru ceea ce au spus. ”
Iata si o carte cu dovezi ale existentei lui Dumnezeu (poate fi citita direct pe internet):
www.profamilia.ro/apologetica.asp?urme

Mai multe poți citi dacă intri și pe blogul meu:
www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog mai găsești: înregistrări video cu miracole, bară video, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio), cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii gratuite, etc. Vă rog intrați pe blog și trimiteți-l mai departe. Chiar se merită.
În legatură cu primul blog poți deschide și blogul următor:
www.augustincezar.blogspot.com/

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 19:17

Cei care-si expun pe aici titlurile ,cred ca sufera de lipsa de atentie in viata reala..Altfel,care-i sensul ? De ce trebuie sa impuneti cu forta faptul ca voi credeti in ceva si nu in altceva? Si automat cine nu-i cu voi e impotriva voastra???Fiecare are creierul sau,puterea sa de a discerne....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:43

LALY
Daca am dat un sfat gresit,cuiva arata-mi....sau te-am pus sa furi....sa minti...sa fumezi....sa te droghezi....sau sati pui fundul la bataie. ....cred ca incerc sa ma port civilizat....este mana care o pot intinde....si un sfat crestinesc.....NU MUSCA MANA CARE VREA SA TE SALVEZE.....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:53

Dark,...
stai putin ...ce probe doresti pana la urma ? spune-mi exact ce te intereseaza , ca sa stiu pt.ce ma voi stradui sa avem o discutie in contradictoriu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 01:14

GABITA
Te pot ajuta cu ceva..???...Ai grije cu Darkone.....pune capcane....cred ca e mercenar

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 14:53

Thanks 4 the care...Dar nu inteleg:te cheama cumva Vieru Cezar?(ca sa dau un exemplu)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:26

De la: vieru_cezar_iasi, la data 2008-12-14 02:08:58Pentru florin_bad_boy2006

Sunt doctorand la Filosofie Creștină și nu am spus aceasta ca să mă laud, ci ca să arăt că sunt în domeniu și am studiat îndelung ceea ce afirm.

În logică singularul se folosește și pentru general, să știi. Am folosit singularul pentru general, afirmând că nu sunt în contradicție domeniile științei și religiei.

În ce privește scrierile sfinte, ele sunt inspirate de Dumnezeu. Biblia este inspirată de Dumnezeu, la fel și scrierile Sfintei Tradiții. Dumnezeu e autorul principal al Bibliei și al scrierilor Sfintei Tradiții, oamenii au fost doar autorii secundari.
Pe lângă dovezile arheologice care confirmă evenimentele relatate în Biblie, mai există și argumentele profețiilor biblice: profeții au prevestit fapte care s-au petrecut așa cum au spus ei, după multe secole de la prevestirea lor, deci e clar că au fost inspirați de Dumnezeu, care cunoaște și ceea ce va fi în viitor, altfel nu aveau de unde să știe ce va fi după multe secole.
În afară de profețiile cu privire la multe evenimente din lume, în Vechiul Testament au mai fost profețite cu multe secole înainte de nașterea Domnului Isus Cristos și principalele evenimente din viața sa, cum ar fi: locul și împrejurările nașterii sale, multe dintre minunile sale, moartea pe cruce și învierea sa.
Domnul Cristos a dovedit prin toată viața sa, prin învățăturile și prin minunile sale că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, nu un simplu om.

Nu băga în aceeași oala toate religiile.
Alte religii contin multe adevaruri care se regasesc si in religia crestina (cu evreii si musulmanii avem in comun chiar Vechiul Testament), insa Adevarul intreg, plenitudinea revelatiei se gaseste in crestinism, care este religia adusa de insusi Fiul lui Dumnezeu intrupat. Domnul Isus Cristos a spus ca El este Calea, nu « o cale », nu « una dintre cai ». Prin asta nu vreau sa spun ca oamenii care urmeaza alte religii merg in iad. Sunt doua tipuri de ignoranta : vinovata si nevinovata. Un musulman sau un budist de exemplu, se gasesc in ignoranta nevinovata in privinta faptului ca nu urmeaza calea lui Isus Cristos, pentru ca au fost crescuti intr-un mediu musulman sau budist, dar daca urmeaza calea religiei lor si legea morala inscrisa de Dumnezeu in sufletul fiecarui om, se pot mantui. Insa un crestin se poate mantui numai prin calea lui Isus Cristos, pentru ca, traind intr-o tara crestina, nu are scuza ca nu a cunoscut calea lui Isus Cristos. Deci un om nascut intr-o tara crestina, daca respinge calea lui Isus Cristos, se afla in ignoranta vinovata. Un ateu de exemplu, fie ca e dintr-o tara crestina sau necrestina, nu are scuza pentru necredinta sa, se afla in ignoranta vinovata chiar presupunand ca nu are nici un fel de cultura religioasa, deoarece existenta lui Dumnezeu se poate deduce chiar numai din creatie (chiar si fara revelatia supranaturala), dupa cum spune si Sfantul Apostol Pavel in scrisoarea catre romani : “In adevar, insusirile nevazute ale Lui, puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui, se vad lamurit, de la facerea lumii, cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El. Asa ca [necredinciosii] nu se pot dezvinovati” (Romani 1:20). “ Mahomed, Buddha si alti intemeietori de religii au spus si ei anumite adevaruri care se regasesc si in crestinism, insa au si greseli in invatatura lor, pentru ca erau oameni si puteau gresi, pe cand Isus Cristos nu era simplu om, ci Fiul lui Dumnezeu intrupat si nu putea gresi. Domnul Isus Cristos a dovedit prin toata viata Sa, invataturile si minunile Sale ca este Fiul lui Dumnezeu intrupat, nu un simplu om. Daca ar fi fost un simplu om, nu ar fi putut sa invie mortii, sa invie El insusi din morti, sa potoleasca furtuna pe mare, sa vindece atatia orbi, bolnavi, etc. Dupa inviere El a mai ramas 40 de zile pe pamant, pana la inaltare si a fost vazut de apostoli si de multi alti oameni. Apostolii au mancat si au vorbit cu El in aceste 40 de zile. Ei apoi au predicat toata viata despre Invierea Domnului Cristos si au murit pentru acest adevar. E clar ca nu ar fi murit ei pentru o minciuna. Marele matematician, fizician si filosof francez Blaise Pascal, spunea : „Cred cu bucurie in cuvantul acelora care si-au dat viata pentru ceea ce au spus. ”
Religia creștină este întemeiată de Dumnezeu prin Fiul său întrupat care a lasat pe pământ Biserica creștină.
Biserica este instituția divino-umană întemeiată de însuși Domnul Isus Cristos. E formată din oameni, dar nu întemeiată de oameni.
Recomand în acest sens articolul următor :
www.saladelectura.cnet.ro/2006/06/pogorarea-sfantului-duh-%E2%80...
Ziua de Rusalii (coborârea Duhului Sfânt) este ziua de naștere a Bisericii creștine, întrucât în această zi a luat ființă în chip văzut această instituție divino-umană, care fusese deja întemeiată în chip nevăzut odată cu jertfa Domnului Isus Cristos pe cruce.
Domnul Isus Cristos le vorbise apostolilor despre întemeierea Bisericii chiar și înainte de pătimire și înviere. De exemplu, i-a spus lui Petru: „Și Eu iți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui” (Matei 16, 15-18)

Și o întrebare: de ce scrii numele lui Dumnezeu cu literă mică?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:35

bai nea masculu scroafei iesi si mata pe afara,mai respira aer curat,lasa cusca lu'matale c-o sa tot zaci inchis in ea dupa cum gandesti,vezi si mata realitatea zilelor noastre,pune mana si citeste si alte carti in afara de jegul ala de-i zice biblie,in special carti de psihologie ca sa-ti dai seama cum ajung oameni ca talica cu un singur neuron bezmetic,niste oameni manipulabili,manipulati si cred toate gulgutele care le sunt varate pe gat de anumiti oameni interesati sa traiasca din exploatarea sentimentelor religioase ale prostilor zilelor noastre care gandesc ca primitivii si jegosii de pe timpul lui josua[care nu stim exact daca,cine,cand ,cum,unde a trait sau daca a existat vreodata sau a fost creat artificial sau este un mare fals sau fas],in rest s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:39

sa nu uit nea masculu'scroafei,te provoc la o disputa stiintifica despre biblie,despre dumnezeu,despre isus sau alti sfinti,arhangheli,mucenici sau ce mai vrei mata,nu de alta doar esti doctor docent,numai ca deocamdata nu ai facut altceva decat sa insiri citate din biblie fara sa ai o opinie logica si proprie asupra faptelor descrise in aceasta scriere de mantuiala!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:41

De la: gabita, la data 2008-12-14 00:34:40

BINE AI VENIT PE FORUM FLORINE...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:47

sarut mana gabita,te sarut dulce si iti urez sa ai parte de tot binele din lume,in sfarsit a aparut unul mai bun ca tine[nu o lua ca pe o jignire este pur si simplu adevarul,tu ai totusi suflet bun si deschis,chiar daca nu vrei sa intelegi lucrurile in adevarata lor lumina,dar respectivul mascul al scroafei chiar a facut o adevarata profesie si pasiune din citirea si citarea aberatiilor din cartea......cum i-o spune]s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:51

De la: gabita, la data 2008-12-14 15:58:51

Ok laly...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:58

te rog frumos sa nu mai faci si cu altii aceeasi greseala care ai facut-o cu mine,sa ajungi sa te balacaresti si sa te dezbraci de caracter in piata publica si sa incerci sa-i convingi pe altii de adevarul spuselor tale prin repetarea unor fraze puerile si lipsite de logica si sa intelegi ca nici tu nici altcineva nu detine adevarul suprem,fiecare detinem franturi de adevar care puse cap la cap,studiindu-le,analizandu-le,eliminand balastul si adaugand lucruri sau fapte noi,vom putea ajunge sa cunoastem o mica parte din adevarul universal,adica pe ADEVARATUL DUMNEZEU,s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 12:33

Floiin
Bine gandesti tu....DAR,pana apare religia perfecta(ma indoiesc)....CE FACI???....iei din fiecare religie ce-iti place si mergi mai departe....pana la venirea DOMNULUI ISUS....???

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:33

Mai oameni buni ,(gabita,symy,mihaelacazacu si altii ca voi),stiti care-i greseala voastra colosala? Si acesta este motivul pentru care societatea e blocata in tot negativismul si primitivismul existent,in falsele valori ? Faptul ca limitarea o ridicati la rang de virtute....V-ati autoblocat....Si pentru ca orgoliul vostru este nemasurat ,vreti sa va impuneti cu orice pret ideile pe care vi le justificati DOAR prin nu stiu ce titluri acumulate ...Daca tot sunteti asa cum spuneti,ce cauta acest orgoliu maaaaaaaaaaaaaaare cat muntele,ce cauta aceasta tendinta de va impune cu orice pret,aceasta batjocura imensa pentru tot ce nu se potriveste in ..''Patul lui Procust" reinventat de voi??????????

Faceti o imensa confuzie intre CREDINTA si RELIGIE...

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:49

De la: laly_3l, la data 2008-12-16 15:33:36Mai oameni buni ,(gabita,symy,mihaelacazacu si altii ca voi),stiti care-i greseala voastra colosala? Si acesta este motivul pentru care societatea e blocata in tot negativismul si primitivismul existent,in falsele valori ? Faptul ca limitarea o ridicati la rang de virtute....V-ati autoblocat....Si pentru ca orgoliul vostru este nemasurat ,vreti sa va impuneti cu orice pret ideile pe care vi le justificati DOAR prin nu stiu ce titluri acumulate ...Daca tot sunteti asa cum spuneti,ce cauta acest orgoliu maaaaaaaaaaaaaaare cat muntele,ce cauta aceasta tendinta de va impune cu orice pret,aceasta batjocura imensa pentru tot ce nu se potriveste in ..''Patul lui Procust" reinventat de voi??????????
Faceti o imensa confuzie intre CREDINTA si RELIGIE...

Laly draga, tu nu faci decat sa te iei de lumea de aici!
Ti-am mai spus, esti tare delocalizata si...firava! Ai un sistem foarte sensibil in a detecta paiul din ochii altora si nu mai vezi nicidecum barna din ochii tai, de care esti atat de obisnuita!

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:57

Iubita,mcazacu....Este a doua oara cand iti raspund si o voi face in acelasi fel.....Din postarile tale nu reiese decat o mare rautate ,orgoliu si limitare ,desi ,draga mea,esti doctoranda,nu?....
Eu iti multumesc pentru toate jignirile si dispretul pe care mi-l adresezi,dar nu ma lezezi nici pe mine , nici pe Florin ,nici pe dark si nici pe altii care nu avem aceleasi idei fixe si incapsulate...Cat despre ''delocalizarea ''mea si faptul ca sunt firava.. ....nu am ce comenta ...
Ar fi cazul , la cat de mult ai invatat sa fii cel putin originala.....
IUBIRE MAXIMA,de la NOI, ...''delocalizatii firavi''....

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 16:12

De la: laly_3l, la data 2008-12-16 15:57:37Iubita,mcazacu....Este a doua oara cand iti raspund si o voi face in acelasi fel.....Din postarile tale nu reiese decat o mare rautate ,orgoliu si limitare ,desi ,draga mea,esti doctoranda,nu?....
Eu iti multumesc pentru toate jignirile si dispretul pe care mi-l adresezi,dar nu ma lezezi nici pe mine , nici pe Florin ,nici pe dark si nici pe altii care nu avem aceleasi idei fixe si incapsulate...Cat despre ''delocalizarea ''mea si faptul ca sunt firava.. ....nu am ce comenta ...

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 17:06

ATENTIE!NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU TOT CEEA CE VOI SCRIE IN CONTINUARE,NU VREAU SA POLEMIZEZ CU NIMENI[EVIDENT POATE ACEST NIMENI SA FIE MASCULUL SCROAFEI CA DOAR ESTE DOCTOR DOCENT IN NIMIC],ELIMINATI CONFUZIILE FUNDAMENTALE,VA ROG FRUMOS INCERCATI SA GANDITI CU PROPRIILE VOASTRE CREIERE,NU VA MAI LASATI INFLUENTATI DE NIMENI SI NIMIC,TRECETI TOTUL PRIN FILTRUL GANDIRII VOASTRE LOGICE,VA MULTUMESC!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 17:16

STABILIREA CAT MAI EXACTA A ESENTEI ,ATRIBUTELOR SI MODURILOR DE MANIFESTARE A DIVINITATII PREZINTA INTERES MAXIM PENTRU RELIGIOSI,ATEI SI LIBERI CUGETATORI DEOPOTRIVA,DESI NUMAI RELIGIOSII ISI EXTERIORIZEAZA ZGOMOTOS ACEST INTERES. CONTRADICTIA IRECONCILIABILA DINTRE STIINTE SI RELIGII,EXISTENTA INCA DIN ANTICHITATE ,A DEVENIT SI MAI DRAMATICA IN PREZENT,CAND OAMENII STUDIAZA COSMOSUL APROPIAT,BA CHIAR SI NAVIGHEAZA PRIN EL,FARA A INTALNI UNUL DIN CERURILE IMAGINATE DE RELIGII. LUPTA DESCHISA DINTRE RELIGIOSI,ATEI SI LIBER CUGETATORI SE INTETESTE PE ZI CE TRECE ,CHIAR DACA MAJORITATEA OAMENILOR VAD SI SIMT NUMAI AGRESIUNEA MISTICO-RELIGIOASA.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 17:33

De la inceput trebuiesc eliminate cateva confuzii introduse de taberele aflate in conflict:unele persoane confunda conditiile de viata spirituala si materiala de pe TERRA cu conditiile din intregul univers.Aceasta constituie o extrapolare fortata,complet nestiintifica a informatiilor pe care le detinem din micuta noastra lume,in lumea sau lumile intregului univers.Aceasta confuzie este sustinuta de doua tabere si anume de religiosi si atei.Creatorii celor aproape 200religii cunoscute si practicate pe planeta noastra,nu aveau nici macar cunostinte elementare despre modul de formare,organizare si functionare a vietii in general si a vietii omenesti in special,pe propria planeta si in propriul sistem solar.In pofida acestei ignorante ,ei si-au permis sa imgineze intregul univers cunoscut sau necunoscut,sa-l populeze cu zeitati salbatice sau imaginate dupa propriul lor model de personalitate.Pretentia de universalitate a religiilor nu are nici o baza stiintifica,nu se sprijina pe adevaruri ci pe imagini naive si salbatice[imagologia iti spune ceva d-le doctor docent,mascul al scroafei?]

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 17:33

De la: laly_3l, la data 2008-12-16 15:57:37Iubita,mcazacu....Este a doua oara cand iti raspund si o voi face in acelasi fel.....Din postarile tale nu reiese decat o mare rautate ,orgoliu si limitare ,desi ,draga mea,esti doctoranda,nu?....

Nu ai inteles ca mesajul meu s-a referit doar la tine si ca in mod nejustificat readuci in discutie pregatirea noastra profesionala, de care in mod intamplator si fara nici cea mai mica intentie ascunsa am precizat.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 17:36

nu disperati argumente exista ,trebuie doar sa va doriti[ce zici d-le doctor ,academician de renume universal,continuam sau devenim oameni integri si ne ocupam de lucruri mai pamantene?]

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:21

SCOP: -a face bani:a guverna:a te certa si jigni: a ura: a spune minciuni.APARITIA: din nimic. CUM ESTE VIATA PE PAMANT; asa cum ti-o faci!

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 20:15

Iubita (mcazacu)....am dreptul sa te ignor...Asa ca voi uza de el....

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: