back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:17

Laly
Fi draguta....astept un raspuns....sau o parere...

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:20

Cred ca raspunsul meu il poti deduce din tot ceea ce am scris pana acum.....Dumnezeu este Creatorul a tot si toate...Dumnezeu este Centrul Universului(eu spun ca este Energia Generatoare )....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:23

Laly
God bless you...

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:28

U 2...........

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:45

Laly
Inca o mica nelamurire.....defineste putin....ENERGIA GENERATOARE.....mai invat si eu ceva

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 14:43

Energia Generatoare este Energia Universala,este energia care conecteaza totul intr-un intreg,este natura lui Dumnezeu raspandita in noi toti si care ne conecteaza intr-o Constienta Unitara,adica un pas spre o vibratie energetica inalta,caracteristica unei dimensiuni superioare - a 5a.Armonizarea cu Energia Universala ,adica cu Dumnezeu este scopul ..

Noi toti suntem interconectati,avem o vibratie energetica mai inalta sau mai joasa,dar toti suntem celule ale unui SINGUR organism.Trebuie sa ne armonizam unii cu altii ,sa conlucram pentru sanatatea acestui unic organism.Daca ai citit Lazarev(si nu numai),stii despre ce este vorba. In momentul in care o celula din intreg vrea sa detina suprematia,ea este expulzata( asa apar probelemele de orice fel din viata noastra-pierderi,boli de la cele mai usoare pana la cele incurabile) Totul este energie....Nimeni nu poate face nimic fara nimeni.De aceea tot ceea ce avem mai pretios este IUBIREA...indreptata ca si recunostinta catre Creator si catre cei la fel cu noi...caci nimeni nu este superior nimanui....In realitatea imediata poate ca suntem tentati sa spunem ca unul este superior nu stiu cui pentru ca are mai multa scoala, mai multi bani , etc,dar acestea sunt false valori.In realitate "Banca" Universala da tuturor,numai ca noi suntem cei care se autoblocheaza.Nici Dumnezeu , nici destinul nu sunt vinovati de lipsurile noastre,de necazurile noastre si nici de implinirile noastre. NOI suntem singurii vinovati ,raspunzatori.Cand emitem numai ganduri negative ,facem rau,ne scadem vibratia energetica .''Raul ''ce decurge din asta reprezinta doar ''aducerea '' inapoi , modalitatea de corectare ..In timp suntem pusi in aceleasi situatii in care i-am pus noi pe altii,pentru a vedea cum este, pentru a ne corecta ...Legile Universale sunt implacabile,nu exista posibilitate de minti.Daca o facem vis -a -vis de noi insine, doar ne furam caciula. Faptul ca nu vrem sa vedem ceva , nu inseamna ca acel ceva nu exista.Avem liber arbitru ...Cu el ne coordonam si gestionam faptele,viata ...

Modul in care interpretam si blamam noi pe Dumnezeu pentru boli si necazuri este o mare greseala..De fapt noi suntem singurii vinovati,iar manifestarea bolii pe zona fizicului nu este decat exteriorizarea raului pe care noi insine l-am acumulat cine stie in cat timp indelungat prin tot ceea ce avem rau in noi ca si ganduri, trairi sau fapte exterioare....Iubirea e cheia..

iosif_vuscan

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 15:15

scopul? sa se autodistruga!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 15:25

laly 31
matale zici ca iubirea este...cheia ?
deci sexu' ,ca sa inteleg eu mai bine ?
pai si domnu' ala cu ...urinoterapia (bivolaru' parca ) ...zice ca ...fu**iu e baza ...vietii .
chiar asa o fi draga ?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 15:32

Laly
Ai dreptate....DAR cine nu poate IUBI???
Cine se iubeste,pe sine???
Cine iubeste starea aceasta???
Cine iubeste VIATA aceasta???
Cine are RASPUNSURI???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:32

Azazel
Ai luat o decizie inteleapta...... tema este prea grea pentru tine,cand ajungem la un ADEVAR.....te anuntam!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:39

De la: symy, la data 2008-12-27 16:32:17Azazel
Ai luat o decizie inteleapta...... tema este prea grea pentru tine,cand ajungem la un ADEVAR.....te anuntam!!!!

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 16:42

Azazel mai fumezi???

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 18:56

De la: leo_, la data 2008-12-27 04:39:14
De la: nicoletibi, la data 2008-12-26 01:39:15
Salut, Leo
aiurea. crezi d-zeu se ocupa de fiecare civilizatie cand nu are ceva de facut? creatia noastra nu poate fi decat 1) experiment al unei civilizatii mai avansate (acest d-zeu biblic care nu are de-a face cu creatorul univesului) si 2) colonizare (nu explica de ce nu avem legaturi cu planeta mama) sau exil.
in plus cele 6 zile pot fi foarte bine si 6000 de ani, depinde la ce timp ne referim pentru ca se pare ca timpul este variabila si nu constanta.

Timpul este parte intr-o ecuatie daca stam un pic sa observam, este legat de miscare, de deplasare. Noi, oamenii masuram distanta parcursa intre doua puncte de catre un obiect cu o anumita viteza. Insasi viteza este o distanta raportata la timp. Chiar calendarul reprezinta deplasarea pamantului in jurul soarelui si in jurul propriei axe. Cat de variabil poate fi timpul? Simplu: cat de variabila e viteza, adica distanta parcursa - mai scurta sau mai lunga. Daca am fi existat intr-un univers static nu am fi avut perceptia timpului, asa ca percepem timpul pentru ca ne miscam, facem parte dintr-un univers dinamic, as putea spune viu. Daca planeta noastra exista de milioane de ani, inseamna logic ca pamantul a parcurs o distanta foarte mare si nu a trecut de mai multe ori prin acelasi loc, pentru ca stim ca intreaga noastra galaxie se misca.
Dumnezeul care a creat pe om a creat si universul, este Acelasi. Este mai simplu si mai logic decat ca suntem experimentul unei civilizatii. Chiar daca omenirea ar arata ca si cum ar fi colonizat planeta. Dar e mai senzational sa spui ca suntem cine stie ce experiment a cine stie cui si oamenilor le plac senzatiile.
Este? E mai palpitant sa te uiti la un episod Startrek decat sa stai la rugaciune o ora. E mai palpitant sa-ti imaginezi o alta origine dupa ce citesti cine stie ce material sau despre cine stie ce fapte stranii decat sa iei adevarul cunoscut si care nu doar ca te linisteste, dar iti limpezeste fiinta de acel senzational si iti deschide ochii.
Uneori avem tendinta sa spunem ca nu suntem copiii parintilor nostri, datorita diferentelor de varsta, datorita neexperientei noastre si altor cauze, dar stim ca parintii nostri sunt parintii nostri. Cam la fel facem si cu Dumnezeu. Spunem uneori cu atata tarie ca nu suntem creati de Dumnezeu de parca ar fi realitatea 100%, desi stim ca de El suntem creati si nu facem decat sa fim copii nescultatori, nu facem decat sa ne uitam unde nu avem treaba, nu facem decat sa ne ocupam de ce nu trebuie, nu facem decat sa ne pacalim si asta poate avea ca si consecinta sa nu traim...

eu as spune altceva: timpul masurat de noi nu exista. noi masuram doar spatiul. chiar si intrebari de genul "unde te vezi peste 10 ani?" demonstreaza asta (fiecare limba are intrebarea asta cu acelasi "unde" in context. creierul nostru stie mai bine decat noi ce masuram. timpul este de alt fel iar noi nu il cunoastem. de unde stii tu insa ca d-zeu a creat ceva? nu l-a vazut nimeni si nu a vorbit nimeni cu el. avem doar niste povesti frumoase caqre nu dovedesc nimic.daca eu amintesc mai sus de necesitatile unei civilizatii in raport cu omenirea nu gasesc ratiunea crearii noastre de catre d-zeu. nici importanta noastra colosala pentru ca tocmai El sa se coboare intr-atat incat sa ne creeze personal. mi se pare de-a dreptul fantastic asta. nici macar nu a avut interes sa ne creeze si, totusi suntem atat de importanti incat nu a lasat sarcina asta macar unui inger.

De unde stiu ca Dumnezeu a creat ceva? Tot de acolo de unde stii tu ca nu a creat. Tu ai luat in consideratie anumite informatii eu le-am luat in considerare pe altele. Asta ar fi un raspuns simplu. Dar ti-am mai dat un indiciu in plus: verifica cu propria ta reactie chiar fiziologica atunci cand gandesti ca Dumnezeu te-a facut pe tine si apoi cand gandesti ca nu te-a facut Dumnezeu. Mediteaza o vreme pe rand la aceste ganduri. Ai sa vezi o diferenta a actiunii acestui simplu gand asupra ta. Poate se va manifesta si la tine in interior diferenta intre adevar si minciuna.
Dumnezeu nu s-a coborat sa creeze ceva. Creatia lui Dumnezeu nu este inferioara Lui, ci este la inaltimea Lui. Tu daca ai crea ceva ai face ceva doar asa ca te plictisesti, sau ai face ceva care sa te reprezinte?? Eu te indemn sa verifici. Nu e greu.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:36

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 19:57

Azazel,''dragutule''....Iubirea despre care vorbim nu are legatura cu sexul...este vorba despre IUBIRE ca si concept....Pricepusi????
Nae Ionescu(ai auzit de el?) vorbeste despre iubire ca “instrument mistic de cunoastere”. ..stabileste ca “trairea” este metoda de cercetare a misticii si ca iubirea este cel mai însemnat mijloc mistic de cunoastere; ca “functia fundamentala a iubirii este cunoasterea si nu actiunea”
Crestinismul nu se întemeiaza pe iubirea de sine, ci pe jertfa de sine. "Dumnezeu, care este Iubire, S-a jertfit pentru oameni, în Iisus Hristos. Omul este chemat si el sa se dezbrace de sine pentru iubire, spre a spori cît mai mult în “asemanarea” cu Creatorul sau. “Caci Dumnezeu S-a facut om pentru ca si omul sa se faca Dumnezeu..."

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 20:53

...si Azazele...ia mama un dictionarel si mai cultiva -te......

CONSTIINTA

(lat. cum „cu“ și scientia „știință“)

sentiment , intuitie pe care fiinta umana o are despre propria existenta;cunoastere intuitiva sau reflexiva pe care o are fiecare despre propria existenta si despre lucrurile din jurul sau ;sentiment al responsabilitatii morale fata de propria conduita

CONSTIENTA

(are aceleasi radacini ca si CONSTIINTA)

stare caracterizata printr-o sensibilitate speciala, individuala,la stimulii interni sau externi,luciditate
sursa-DEX

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 22:34

de la laly,

Crestinismul nu se întemeiaza pe iubirea de sine, ci pe jertfa de sine. "Dumnezeu, care este Iubire, S-a jertfit pentru oameni, în Iisus Hristos. Omul este chemat si el sa se dezbrace de sine pentru iubire, spre a spori cît mai mult în “asemanarea” cu Creatorul sau. “Caci Dumnezeu S-a facut om pentru ca si omul sa se faca Dumnezeu..."

Bine ai zis aici draga mea...

God bless you.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 22:48

de la leo,
logica m-a invatat draga gabitza! eu inainte sa iau un adevar ca program de viata il trec prin toate furcile caudine. nu imi permit sa imi poluez creierul cu inutilitati. tu il cunosti pe d-zeu? unde l-ai intalnit? ce a facut el pentru noi? vrei citate din biblie in care a omorat cate popoare a putut? in care incurajeaza incestul? in care incurajeaza crima? in care spune ca el pedepseste copii pentru pacatele parintilor pana la a noua generatie?

Da leo, e clar am inteles...se vede ca te-ai documnentat pana ai dat in delir...sorry.
Stai linistit nu te stresa,ramai cu parerile tale,chiar ma amuzi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 23:16

LEO
Ai auzit de termenul....CREDINTA......pe care trebuie sa-l pui in practica......ca sa vezi....EFECTUL.....fara a te folosi de simturile tale;auz...vaz.....pipait....ecct....
CHEIA reusitei.....O INIMA SINCERA.......

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 23:59

Pentru laly_3l

Dumnezeu nu este o simplă Energie Universală impersonală. El ni s-a descoperit în Revelație ca Ființă supremă personală (cu gândire și voință), mai exact ca o singură Ființă în trei Persoane: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh (este vorba de misterul Sfintei Treimi, adică misterul lui Dumnezeu unic în Ființă și întreit în Persoane, mister pe care nu-l putem înțelege decât într-o foarte mică măsură cu gândirea noastră umană limitată).

Te invit să intri și pe blogurile următoare:
www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog mai găsești: inregistrări video cu miracole, bară video, videoclipuri, legături cu numeroase site-uri foarte de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio), cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii gratuite, etc. Te rog intră pe blog si trimite-l mai departe. Chiar se merită.
Poți intra și pe blogul următor:
www.augustincezar.blogspot.com/

De asemenea, te rog citește și următoarea mea postare.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:00

Gabita...nu am spus eu ,ci Nae Inoescu...Iar intre noi este o falsa problema....Eu fac distinctie clara intre DUMNEZEU si Religie...ATAT...

Iar ceea ce zici tu vieru cezar iasi...am luat cunostinta la Istoria Bizantului cu ceea ce zici tu....Imi rezerv dreptul sa fac distinctie intre Dumnezeu si Religie...Ai ceva impotriva??
Mersi de sfaturi,dar am trecut si eu pe unde ai trecut tu...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:27

Ok,Laly...

Si de ce n-ai spune tu ca Dumnezeu e iubire, a murit pt.noi si ca a inviat ?Daca n-ar fi spus-o Nae Inoescu n-ai fi de acord sau cum ? De ce altii si nu tu sa ai experienta ta personala cu Dumnezeu?
Iar aici ai zis bine ...Dumnezeu e Dumnezeu , iar religia este refacerea relatiei rupte dintre Dumnezeu si om datorita pacatului. Dar, refacerea relatiei rupte intre Dumnezeu si om datorita pacatului se poate face intr-un singur mod... SUPUNEREA TOTALA FATA DE VOINTA LUI DUMNEZEU SI ASCULTAREA DE CELE 10 PORUNCI...SIMPLU.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:52

Draga mea ,am dat doar un citat din spusele unui filosof roman de orientare trairista...
Daca ai citi cum trebuie ceea ce postez ,ai vedea CLAR ca eu insami am afirmat acest lucru, ca DUMNEZEU este IUBIRE....
Pacatul???? !!!!!! Hmmmm.......Ce-i aia frica de DUMNEZEU???? Ce-i aia supunere???? Aici e chestie de nuanta...Daca DUMNEZEU inseamna IUBIRE,nu are ce cauta teama,frica,supunerea....este doar vorba despre acceptare si iubirea noastra ca si recunostinta....Relatia cu DUMNEZEU este una personala,Dumnezeu este in mine ,nu am nevoie de intermediari pentru a ajunge la el....''Eu sunt Cel ce Sunt",omniscient,omnipotent,omniprezent...iar relatia mea cu Dumnezeu nu a fost rupta niciodata...(Nu ma bazez pe povesti..)

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 13:26

'DUMNEZEU nu ameninta, nu se supara, nu da porunci, nu judeca, nu se razbuna, nu bate, nu pedepseste propriile sale creatii, pentru ca s-ar pedepsi pe el insusi. DUMNEZEU este o forma de energie subtila, exprimata prin IUBIRE PURA. ... mesajul IUBIRII PURE, a fost transmis oamenilor de catre toti marii intemeietori ai religiilor mondiale. Oamenii nu au inteles insa mesajul.

DUMNEZEU nu a cerut niciodata organizarea oamenilor in biserici, nu a cerut proslaviri, inchinaciuni, cultul personalitatii...

Omul are 3 constiinte: a) constiinta corpului fizic, b) constiinta Ego-ului c) constiinta sufletului (extinsa si in afara corpului). Primele doua sunt formate la nastere, a treia (sufletul) este pre-existenta (pastratoarea amintirilor si experientelor acumulate in incarnarile anterioare). Primele doua nu au acces in timpul vietilor la banca de date acumulate de suflet in cursul vietilor anterioare, având sarcina de intretinere a corpului in viata. Dupa moarte sunt integrate in suflet

Indiferent de apartenenta confesionala ((in prezent exista pe glob sute de confesiuni religioase) si de faptele savârsite in viata, toate sufletele ajung dupa moarte in acelasi loc, nimeni nu este judecat si pedepsit.

Oamenii sunt parti din DUMNEZEU, Dumnezeu este prezent in fiecare dintre noi, oamenii sunt egali intre ei , dar aflati in stadii diferite de evolutie spirituala...toti sunt - fara exceptie - DUMNEZEU.

70-80% din tot ceea ce traim in fiecare viata este planificat de catre suflet inainte de nastere, numai 20-30% reprezinta hotarîri spontane, neplanificate. Fiecare spirit este autorul scenariului vietii, totodata regizorul si actorul ....'

“FUNCTIA FUNDAMENTALA A IUBIRII ESTE CUNOASTEREA SI NU ACTIUNEA...” Nae Ionescu

Fosta membra 9am.ro

336 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 14:11

dumnezeu te ameninta in fiecare clipa

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:00

laly 31 draga ,
sunt impresionat ce vaste cunostinte ai dobandit pana la aceasta varsta ...
ce studii ai ? ce mentori ? ce tocanitza itzi place mai mult ?
dar atentie ! daca la tine , ca si ,alfabet spiritual sau carticica CETITA si BUCHISITA primeaza ...BEBLIA (cum zicea un pocait de prin moldova ?!) atunci lasa-ma ...dracului ...adica cu ...ai mei !
mai bine un iad distractiv decat un rai ...stupid ...banuiesc ca tu deja ai ales ...stupizenia !
dar ,oricum eu te pup dulce si ...fierbinte...
poate totusi o sa-mi preferi gashca !

si electronica !
leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:13

De la: laly_3l, la data 2008-12-27 10:57:42Mai iubitilor,voi ati auzit de planeta Nibiru??? Documentati-va si apoi corelati datele....Voi credeti ca sumerienii ,mayasii si alte civilizatii intregi au fost nebuni?? Parerea mea este ca ne aflam intr-o nebuloasa....Ceea ce stim nu are nici o legatura cu realitatea...Scopul venirii lui Isus pe Pamant( lucru pe care nu-l neaga nimeni) ,Dumnezeu CREATORUL Universului reprezinta cu totul altceva decat credem noi actualmente...Cei care incearca sa ne arate si o alta fateta ar trebui ascultati ,ar trebui sa fim deschisi ,nu sa negam din start ,sa fim impotriva bazandu-ne pe nu stiu ce orgolii inutile,caci e vorba de noi toti....Daca facem analogie cu rastignirea lui Isus ,si atunci a fost la fel....Nimeni nu a crezut in El,regretele au venit dupa......
Craciun Fericit! in continuare...

desigur ca am auzit de nibiru. tablitele sumeriene traduse de Zecharia Sitchin... tind sa dau mai multa credibilitate legendei respective decat faptului ca d-zeu a facut omul din pamant dupa chipul si asemanarea sa. pana si coranul contrazice biblia in "sura vacii", daca nu ma insel, unde spune ca omul a fost realizat dintr-o "picatura rasucita si invartita". deci ce cred eu, si imi asum responsabilitatea pentru ce cerd, este ca dumnezeul biblic nu este adevaratul creator al universului. exista o alta divinitate pe care nu a cunoscut-o nimeni in spatele dumnezeului biblic (adica dumnezeilor biblici cum spune vechiul testament) si care a reusit sa creeze legile care ne inconjoara.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:15

De la: horneailie, la data 2008-12-27 11:51:54 problema aparitiei vietii pe pamant este ceas mai controversata problema pusa in discutie vreodata , raspunsul la aceasta intrebare este : CREDE SI NU CERCETA , acceptand aceasta formula dai un raspuns pe care pana acum nimeni nu la contestat .
Asa cum supnea Einstein STIINTA FARA RELIGIE ESTE SCHIOAPA IAR RELIGIA FARA STIINTA ESTE SCHIOAPA .

"crede si nu cerceta" inseamna cumva "fii prost si nu incerca sa te schimbi"? halal invatatura, aleluiah! daca aveam destui oameni care o urmau acum te duceai sa speli haine la rau la 5 dimineata.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:19

De la: symy, la data 2008-12-27 12:10:15Laly
DACA planeta NIBIRU.....va apare pe bolta cereasca(dupa ce spun placutele sumeriene)...crezi ca OMUL....se va intoarce spre DUMNEZEU......sau doar spre un ZEU???

planeta nibiru nu are treaba cu dumnezeu ci mai mult cu diavolul. nu-ti dori sa o vezi pentru ca atunci, la fel ca si acum 200000 de ani civilizatia noastra o sa dispara. si nu cu foc si pucioasa.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:33

Toate faptele noastre bune sunt o carpa manjita inaintea ochilor Lui. Daca ascultam de El ,daca implinim vointa Sa ,daca rastignim eul personal in fiecare zi asta datorita Lui ca El ne-a condus sa raspundem iubirii Sale.Nu sunt meritele noastre dragii mei.Nimeni nu vine la Dumnezeu asa de capul lui pana n-a lucrat mai intai El la inima omului cu Duhul Sau cel Sfant.
Datoria noastra e sa raspundem iubirii Sale infinite cu aceasi moneda...si aceasta doar daca vrem ,nici aici nu ne impune .

God bless you .

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: