back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:21

De la: vieru_cezar_iasi, la data 2008-12-19 21:47:30Pentru florin_bad_boy2006

CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU LUMINEAZĂ, NU ÎNDOCTRINEAZĂ ! Domnul Isus Cristos a spus : „Eu sunt lumina lumii ; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții. ” (In. 8, 12)
Cei care sunt împotriva religiei sunt îndoctrinați de tot felul de prejudecăți ateiste și stau în ignoranța vinovată, în întunericul ateismului .

Religia nu înseamnă îndoctrinare, nici manipulare. Nu pune religia în aceeași oală cu politica. După cum ți-am mai spus, politica este cea care manipulează, nu religia. Religia este lăsată de Dumnezeu pentru mântuirea noastră, deci are cu totul alt scop decât politica. Însăși etimologia cuvântului religie ne arată scopul acesteia : cuvântul religie provine din verbul latin « religo, religare » și înseamnă « a relega », adică a relega pe om de Dumnezeu, a reface legătura dintre om și Dumnezeu și a-l conduce pe om la fericirea adevărată și veșnică în Împărăția lui Dumnezeu.

Religia este calea către adevăr, calea către Dumnezeu. Domnul Isus Cristos a spus : « Eu sunt calea, adevărul și viața » (In. 14,6) Și nu numai că a spus, dar a și dovedit aceasta prin toată viața sa, prin minunile sale, prin învățătura sa dumnezeească, prin moartea și învierea sa . Deci adevărul nu este relativ și subiectiv, ci este absolut și obiectiv: întregul Adevăr este în persoana Domnului Isus Cristos.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:43

gheorge filozofu'lu'peste prajit,bai taica hai c-ai dat-o in bara rau de tot daca nu mai ai vorbele cu tine,continui sa repeti ca un papagal castrat aceleasi vorbe fara sens schimba dracu'placa ,plimba ursu'ca-i rugineste lantu',ia aspirine cu pumnu poate te mai faci bine[desi nici macar tu nu crezi ca te mai vindeci],scarpina barzoiu' si ciufuleste mielu'fraiere,vezi ca trece acceleratu'poate-l prinzi sa te duci talica in tarile calde sa faci dusuri reci si sa-ti cumperi camasa de forta[vezi ca s-au facut si cu maneci scurte pt.persoane cu dizabilitati],sa sti ca am fost in vizita pe la voi pe blog[ca sunteti multi ai dracu]si nu am citit nici macar o declaratie de a unui om de stiinta din cei pe care-i tot citezi pt.a impresiona vreo pustoaica cu bile-n limba si ciunga-n par,revin si spun ca nici macar unul nu a pomenit nimic de biblie ca fiind o sursa credibila,o carte sfanta sau alte aberatii despre religie sau mistici ca d'alde voi ciumetii lui popa sapca,se vorbeste acolo numai despre existenta revelata a unei puteri dincolo de intelegerea umana,adica DUMNEZEU si despre descoperirile stiintifice care nu au fost posibile pana acum doua secole din cauza unora ca voi cu orgolii nemasurate si cu pretentii absurde de a le stii voi pe toate,baieti capatanosi ce sunteti,sa mai pui mana bai sa citesti si alte carti c-o sa sfarsesti ca nea ion a lu'primejdie din capu'satului,adica la socola[nici nu-i prea departe de tine bai mat plin cu c......t si creier umplut cu lipici pelican,de fapt la tine stau cam invers lucrurile dar nu-i nimica ,te recunosti tu ca esti baiat mare si stii sa duci vaca la pascut]si o sa-ti bati singur cuie in talpi si in cap ca sa dovedesti ca isus e viu si tu esti mesia si ai venit sa-i salvezi pe alcoolici si pe nebunii din spital,haidi pa,nici nu te salut frunza verde de n-ai[creier]vei plati cu suferinta sufletului tau,bai acesta[nici nu stiu cum sa-ti mai zic fiindca oricum ti-as spune tot putin ar fi]

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:21

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-19 22:43:58gheorge filozofu'lu'peste prajit,bai taica hai c-ai dat-o in bara rau de tot daca nu mai ai vorbele cu tine,continui sa repeti ca un papagal castrat aceleasi vorbe fara sens schimba dracu'placa ,plimba ursu'ca-i rugineste lantu',ia aspirine cu pumnu poate te mai faci bine[desi nici macar tu nu crezi ca te mai vindeci],scarpina barzoiu' si ciufuleste mielu'fraiere,vezi ca trece acceleratu'poate-l prinzi sa te duci talica in tarile calde sa faci dusuri reci si sa-ti cumperi camasa de forta[vezi ca s-au facut si cu maneci scurte pt.persoane cu dizabilitati],sa sti ca am fost in vizita pe la voi pe blog[ca sunteti multi ai dracu]si nu am citit nici macar o declaratie de a unui om de stiinta din cei pe care-i tot citezi pt.a impresiona vreo pustoaica cu bile-n limba si ciunga-n par,revin si spun ca nici macar unul nu a pomenit nimic de biblie ca fiind o sursa credibila,o carte sfanta sau alte aberatii despre religie sau mistici ca d'alde voi ciumetii lui popa sapca,se vorbeste acolo numai despre existenta revelata a unei puteri dincolo de intelegerea umana,adica DUMNEZEU si despre descoperirile stiintifice care nu au fost posibile pana acum doua secole din cauza unora ca voi cu orgolii nemasurate si cu pretentii absurde de a le stii voi pe toate,baieti capatanosi ce sunteti,sa mai pui mana bai sa citesti si alte carti c-o sa sfarsesti ca nea ion a lu'primejdie din capu'satului,adica la socola[nici nu-i prea departe de tine bai mat plin cu c......t si creier umplut cu lipici pelican,de fapt la tine stau cam invers lucrurile dar nu-i nimica ,te recunosti tu ca esti baiat mare si stii sa duci vaca la pascut]si o sa-ti bati singur cuie in talpi si in cap ca sa dovedesti ca isus e viu si tu esti mesia si ai venit sa-i salvezi pe alcoolici si pe nebunii din spital,haidi pa,nici nu te salut frunza verde de n-ai[creier]vei plati cu suferinta sufletului tau,bai acesta[nici nu stiu cum sa-ti mai zic fiindca oricum ti-as spune tot putin ar fi]

Mai! mai spala-te pe dinti ca ......

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:28

De la: vieru_cezar_iasi, la data 2008-12-19 21:47:30Pentru florin_bad_boy2006

CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU LUMINEAZĂ, NU ÎNDOCTRINEAZĂ ! Domnul Isus Cristos a spus : „Eu sunt lumina lumii ; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții. ” (In. 8, 12)
Cei care sunt împotriva religiei sunt îndoctrinați de tot felul de prejudecăți ateiste și stau în ignoranța vinovată, în întunericul ateismului .

Religia nu înseamnă îndoctrinare, nici manipulare. Nu pune religia în aceeași oală cu politica. După cum ți-am mai spus, politica este cea care manipulează, nu religia. Religia este lăsată de Dumnezeu pentru mântuirea noastră, deci are cu totul alt scop decât politica. Însăși etimologia cuvântului religie ne arată scopul acesteia : cuvântul religie provine din verbul latin « religo, religare » și înseamnă « a relega », adică a relega pe om de Dumnezeu, a reface legătura dintre om și Dumnezeu și a-l conduce pe om la fericirea adevărată și veșnică în Împărăția lui Dumnezeu.

Religia este calea către adevăr, calea către Dumnezeu. Domnul Isus Cristos a spus : « Eu sunt calea, adevărul și viața » (In. 14,6) Și nu numai că a spus, dar a și dovedit aceasta prin toată viața sa, prin minunile sale, prin învățătura sa dumnezeească, prin moartea și învierea sa . Deci adevărul nu este relativ și subiectiv, ci este absolut și obiectiv: întregul Adevăr este în persoana Domnului Isus Cristos.

"Nu aruncati margaritarele in gura....."

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:07

filoscatofilule,asculta aici ce-ti spune tie un baiat care are credinta adevarata intr-un singurDUMNEZEU,cel atotputernic si atoatestiutor si atoatecreator,nu exista oameni de stiinta atei decat poate la nivel declarativ,in rest toti oamenii de stiinta adevarati[nu inchipuiti ca talica]stiu sigur ca toate descoperirile lor nu ar fii fost posibile fara ajutorul si voia SA,dar retine aspectul ca toti savantii care cu adevarat au revolutionat stiinta[nu ca d'alde mata care doar arunci vorbe goale doar,doar oi umple si talica un pahar]niciodata nu au vorbit despre DUMNEZEU ca fiind cel creat de religii,despre care scrie cartea de povesti de groaza pt.copiii de peste 18ani[nu merita sa-i mai pronunt numele deoarece inseamna sa ma descalific ca om si sa ma compromit in fata ADEVARATULUI DUMNEZEU],acestea fiind zise am incalecat pe-o sa si va spun numai asa :DACA DUMNEZEU NU AR FII EXISTAT CA SI CREATOR[NU CA MANTUITOR CUM VRETI VOI ,SA FACETI RELE ,SA MERGETI LA POPA,DATI BANU'SI GATA V-A IERTAT PACATELE,INAPOI SA FACEM ALTELE]SI CA DIVINITATE SUPREMA ,ATUNCI DUMNEZEU AR FII TREBUIT CREAT DE STIINTE[NU DE RELIGII CARE S-A VAZUT CE FEL DE DUMNEZEU AU CREAT],S-AUZIM NUMAI DE BINE!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:19

din pacate pt.voi,miorlaitorii de slogane mistice ,propagandistii neantului ,DUMNEZEU exista si nu se uita-n gura voastra sa va numere potcoavele sau sa va miroasa duhoarea,nu tine cont de sforaiturile voastre pretins savante spuse intre doi mici si-o cana cu vin,EL exista si actioneaza independent de grohaielile voastre impunandu-si legile LUI prin anumiti oameni alesi [cercetatori,savanti,inovatori,exploratori,inventatori]care contribuie prin descoperirile lor la evolutia si progresul omenirii[voi ce anume cercetati cum s-a scarpinat moise sau cum a facut plici noe],s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:26

FLORIN
Nu te-ai culcat???...am avut ce citi in seara asta....dar ADM.....mia STERS,tilul cu AL3-LEA RAZBOI MONDIAL.....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:28

De la: symy, la data 2008-12-20 00:26:13FLORIN
Nu te-ai culcat???...am avut ce citi in seara asta....dar ADM.....mia STERS,tilul cu AL3-LEA RAZBOI MONDIAL.....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:31

symy,inseamna ca cineva nu te prefera esti invidiat de cineva si daca-mi amintesc bine chiar ti-a reprosat cineva repetarea acelei teme asa ca adevarul este dincolo de noi,pacat era un subiect dezbatut si incepuse sa prinda,noapte buna si sa visezi o lume mai buna,s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 04:32

De la: symy, la data 2008-12-20 00:26:13FLORIN

Posteaza-l din nou,sub alta forma.

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 06:34

symy subiectul tau despre al treilea razboi mondial exista si se afla in sectiunea international,mergi acolo si-l vei gasi in toata splendorea lui,bafta si s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj

symy subiectul tau despre al treilea razboi mondial exista si se afla in sectiunea international,mergi acolo si-l vei gasi in toata splendorea lui,bafta si s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 09:45

www.muzicabuna.ro/mp3/album-stefan_hrusca_iarasi_flori_dalbe-115...

Prietenilor mei, cu respect si deosebita simpatie,
Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 09:51

FLORIN...l-am gasit....l-au mutat ei....mersi

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:00

In primul rand mie mi se pare intrebarea gresit formulata. Nu poti avea o parere asupra unui fapt dat, adica cum noi niste muritori neinsemnati sa indraznim sa comentam viata, ceea ce ni.a fost data noua. In loc sa fim multumiti si sa traim cuvenit noi incercam sa cautam pareri asupra unui dar dat de Dumnezeu noua.
Aparitia vietii de vrem de nu vrem se adeverste in Biblie. Viata a venit de la Dumnezeu, viata nu este a noastra ci a lui Dumnezeu data in dar noua. Noi asa trebuie sa traim viata ca si cum ne.a fost data in ingrijire.
Scopul vietii este de a indeplinii vointele Lui Dumnezeu cu privire la viata data tie. Aici intra toate categoriile de viata exemplara a unui bun crestin.
,,Viata e o arta asa ca evident ca sa stii sa traiesti ai nevoie de talent dumnezeiesc, viata a venit de undeva de sus, viata ta nu e a ta e a Lui Dumnezeu. Viata ta e a ta dar nu iti apartine, sa stii ca nu depinde nici macar un pic de tineŽŽ.....
Deci o parere despre viata nu poti sa mai ai cand este clar si evident ca ea este data noua panatenilor. Poti avea doar o cunostinta asupra scopului ei, acesta dupa parerea mea este de a trai in asa fel ca odata sa ajungi in rai.
Cu aceasta ocazie va urez si un Craciun binecuvantat si un an nou imbelsugat.
Cu stima Lothar S.

blue_eyes20

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:14

cred in cratie nu in evolutie... si cred ca viata a avut un scop maret... numai k oamenii au stricat-o!

mhalceanu

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:51

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:55

Vezi de treaba ta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:23

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-20 00:19:52din pacate pt.voi,miorlaitorii de slogane mistice ,propagandistii neantului ,DUMNEZEU exista si nu se uita-n gura voastra sa va numere potcoavele sau sa va miroasa duhoarea,nu tine cont de sforaiturile voastre pretins savante spuse intre doi mici si-o cana cu vin,EL exista si actioneaza independent de grohaielile voastre impunandu-si legile LUI prin anumiti oameni alesi [cercetatori,savanti,inovatori,exploratori,inventatori]care contribuie prin descoperirile lor la evolutia si progresul omenirii[voi ce anume cercetati cum s-a scarpinat moise sau cum a facut plici noe],s-auzim numai de bine!

Mai baiatule, Dumnezeul cariua tu "te inchini" nu e Dumnezeul lui Isac, Avraam , Moise, Daniel,Ezechia, David.
In biblie scrie ca oamenii si-au facut multi dumnezei.
Prin limbajul tau demonstrezi carui dumnezeu te inchini.
Prin limbajul tau nu-i ofensezi pe crestini, doar iti aduni "comoara" pentru ziua judacatii.

Se spune ca unii sunt posedati de cate un duh rau dar la tine sunt o legiune!

thinkdanapink

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:43

da.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 01:36

De la: dagaio, la data 2008-09-22 23:21:32Oare noi chiar nu putem gandi decat cu ideile altora??

Cred ca fiecare dintre noi si-a pus intrebari legate de cum am aparut aici pe Pamant si care e scopul nostru.
Nu cred ca acest forum este o lucrare de control, si pentru ca nu ai invatat, ar fi mai bine sa te inspiri de undeva.

Pai putem gandi doar cu ideile noastre? Tot ce stim stim de la altii: de la parinti si apoi de la altii carora le-am dat atentie si am vrut sa invatam ceva de la ei. Faptul ca aflam foarte multe idei si incepem si le comparam inseamna ca gandim, nu? Daca nu invatam din jurul nostru si de la altii si daca nu experimentam si verificam ce invatam, ce gandim noi?
Tema discutiei este viata pe pamant, aparitia si scopul acesteia. Este foarte vast si foarte simplu. Daca luam ca referinta viata ca materie vie, ca organisme vii, incepand cu cele unicelulare si terminand cu cele ma complexe, nu se stie cu siguranta daca viata a aparut la un moment pe pamant, dupa ce o perioada de timp pe pamant nu existatse, sau a aparut odata cu planeta.
Dar daca luam cuvantul "viata" intr-un sens mai larg, pamantul poate fi perceput ca un organism imens si viu. Scopul vietii? Nu cred ca viata are un scop sau mai multe. Dumnezeu este izvorul vietii, El este Adevarul, Calea si Viata. Poti sa-l reduci pe Dumnezeu la ceva cu scop? Nu. Nici viata nu poate avea un scop.
Insa noi oamenii putem sa facem comparatii, putem invata si putem gandi. Avem vointa si putem fi fericiti, putem fi tristi, si putem comunica unii cu altii. Putem sa ne iubim intre noi, putem sa ne contrazicem unii cu altii putem sa ne uram unii pe altii, putem sa radem, suntem liberi sa facem toate astea.
Stim ca viata nu are un scop. Putem sa traim si putem sa murim, putem sa facem diferenta intre bine si rau. Totusi parca e mai bine cand esti bucuros decat cand esti trist. Parca mai mult ne bucuram cand cineva se naste decat cand cineva moare. Noi oamenii avem mai multe scopuri. Unul din ele e sa fim fericiti. Va doresc tuturor sarbatori fericite!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 19:28

Deci cu alte cuvinte ... Dumnezeu e Creatorul.
Bine ai zis,...totusi eu sunt de parere ca am fost creati cu un scop si anume:
SALVAT PT.A SALVA .( nu cred ca El ne-a creat asa ca i-a trecut Lui prin cap sau n-avea ce face in ziua aceea adica a 6-a) .Nu stiu daca m-ai inteles ?

God bless you.

danez74

6 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 11:10

Se spune ca scopul vietii pe Pamant este "cautarea scopului vietii"!

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 15:12

''Scopul Vietii ",adica "Nodul Nord"...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 23:55

scopul vietii pe pamant este adunarea de experienta a spiritului in vederea evolutiei sale si acumularea de energie pentru a-si conserva natura nemuritoare. doar nu credeti religiile ca spiritul e prea nemuritor? la sfarsitul lumii parca tot mor necredinciosii...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 01:52

tuturor care ati postat pe acest topic va urez sarbatori fericite un an nou mai bun decat tot ce ati avut pana acum si nu uitati adevarul este dincolo de noi si de ce credem noi,asa ca s-auzim numai de bine!LA MULTI ANI!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 02:10

THALES DIN MILET SPUNEA: CE NU STIM?SA NE CUNOASTEM PE NOI INSINE!CE STIM ?SA DAM SFATURI!IAR IMMANUEL KANT SPUNEA:SA NU TE MIRI CA VEI FI STRIVIT DACA DEVII VIERME,S-AUZIM NUMAI DE BINE!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 12:18

Well ,well, well...

Si tie ,iti doresc tot binele din lume ,si nu uita ...EU AM SA INCEP SA MA ROG SPECIAL PT.TINE.
Dumnezeu sa fie cu tine in tot ce vei face ,El sa-ti conduca viata si pasii ,sa te ocroteasca intodeauna , sa-ti dea tot ceea ce iti doresti.
La multi ani.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 14:33

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-23 02:10:36THALES DIN MILET SPUNEA: CE NU STIM?SA NE CUNOASTEM PE NOI INSINE!CE STIM ?SA DAM SFATURI!IAR IMMANUEL KANT SPUNEA:SA NU TE MIRI CA VEI FI STRIVIT DACA DEVII VIERME....!

ADEVAR.....

Autocunoasterea este esenta,gestionarea ''bagajului energetic ''cu care venim in existenta materiala,achitarea''datoriilor'' fata de semeni....impregnate cu Iubire neconditionata ,toate astea inseamna EVOLUTIE....

Altfel,''...sa nu te miri ca vei fi strivit...."

Sarbatori fericite la toti!!

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: