back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:26

lupta dintre bine si rau se duce de cand exista universul si nu se va termina niciodata,uneori invinge binele si urmeaza o perioada de liniste si pace dar de cele mai multe ori invinge raul si astfel lupta continua,urmariti cele ce se vor intampla in urmatorii ani in politica interna si internationala,lupta este in plina desfasurare,ea se va duce in plan spiritual nicidecum in plan religios sau in alte planuri cum cred unii[va fi o lupta dura si in plan economic,dar asta-i o alta poveste]in rest s-auzim numai de bine si incercati sa fiti de partea binelui,pt.ca el va invinge in urmatoarele confruntari.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:27

De la: stiu_tot, la data 2008-12-11 01:39:16da ati putea sa mi-o beliti ??

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:28

de ce crezi ca a fi mitocan este o calitate,ai incercat si altfel?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:16

Florine e f.adevarat ca aceasta lupta dintre bine si rau a inceput in univers, totusi va avea un sfarsit , pt.ca asa spune Dumnezeu. Si cine altul poate sa invinga decat insusi Dumnezeu.
Au fost facute niste profetii cu privire la acest sfarsit , pe care le poti gasi in biblie la Daniel capitolul 2 ( daca te intereseaza bineinteles)...si chiar te rog sa citesti acest capitol pt.ca stiu cu siguranta ca vei intelege chiar daca vorbeste numai in simboluri( nu oricine poate sa inteleaga dar stiu ca tu vei pricepe ).
In spatele a tot ce se intampla pe acest pamant de fapt se ascunde sfarsitul tuturor lucrurilor. IN CURAND SE VA UNI BISERICA CU STATUL, SI NU PESTE MULT TIMP SE VA PROMULGA O LEGE NUMAI PT.SFINTIREA DUMINICI CA ZI DE ODIHNA .IN CURAND SE VA LUCRA SI SAMBATA .
Ok...
Domnul cu tine .

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 15:49

De la: gabita, la data 2008-12-07 21:51:26

PT. Mihaela,

Imi place cum gandesti si in special cum abordezi o discutie pe net .
Domnul sa te binecuvinteze cu cele mai alese binecuvantari , atat pe tine cat si pe toti cei dragi ai tai.
Ai un dar special de la Dumnezeu ...de aceea foloseste-l la maxim.

Cu respect , draga mea .

Hahahahahaha....''Domnul sa te binecuvanteze cu cele mai alese binecuvantari..''
Dar,ce?!?Le are sortate pe categorii??
Adica,daca esti lingau si te invarti ipocrit prin biserica,vei primi o calitate superioara de binecuvantari de la doamne-doamne??
Incredibil,dar se pare ca servilismul,pupincurismul si ipocrizia izvorasc din rai,de la sus-pomenitul zeu..In acceptiunea ta si a majoritatii credinciosilor de duminica,(dintre care,apropo,majoritatea nu au citit regulamentul de functionare al propriei religii,care e biblia),cu cat esti mai ipocrit si lovesti cetatenii cu cat mai multe citate pseudo-biblice,cu atat esti mai bine vazut''sus'' ceea ce iti da o autoritate tacita de a binecuvanta sau de a damna pe cineva,in functie de simpatiile si antipatiile proprii..
Religia este cu adevarat carja celor slabi.....de minte.

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 19:59

PTR.dark1secret,

Chiar acum , aveam o ideie extraordinara pt.tine :

Uite eu iti dau 50 de euro pt. benzina iar tu : DA-TI FOC ...SCURSURA SOCIETATI.

MihaelaC

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 20:05

De la: dark1secret, la data 2008-12-11 15:49:54
De la: gabita, la data 2008-12-07 21:51:26

PT. Mihaela,

Imi place cum gandesti si in special cum abordezi o discutie pe net .
Domnul sa te binecuvinteze cu cele mai alese binecuvantari , atat pe tine cat si pe toti cei dragi ai tai.
Ai un dar special de la Dumnezeu ...de aceea foloseste-l la maxim.

Cu respect , draga mea .

Hahahahahaha....''Domnul sa te binecuvanteze cu cele mai alese binecuvantari..''
Dar,ce?!?Le are sortate pe categorii??
Adica,daca esti lingau si te invarti ipocrit prin biserica,vei primi o calitate superioara de binecuvantari de la doamne-doamne??
Incredibil,dar se pare ca servilismul,pupincurismul si ipocrizia izvorasc din rai,de la sus-pomenitul zeu..In acceptiunea ta si a majoritatii credinciosilor de duminica,(dintre care,apropo,majoritatea nu au citit regulamentul de functionare al propriei religii,care e biblia),cu cat esti mai ipocrit si lovesti cetatenii cu cat mai multe citate pseudo-biblice,cu atat esti mai bine vazut''sus'' ceea ce iti da o autoritate tacita de a binecuvanta sau de a damna pe cineva,in functie de simpatiile si antipatiile proprii..
Religia este cu adevarat carja celor slabi.....de minte.

Draga 'dark1secret',

Faptul ca tu esti mai inteligent si nu ai nevoie de "carja Bisericii" in deslusirea tainelor vietii se cheama ca esti binecuvantat. ;) Nu rade!

Unii sustin ca religia apare din nevoia omului de a crede intr-o existenta superioara, Supremul care sa dea sens existentei si sa raspunda marilor intrebari ale vietii. Daca la baza existentei noastre, ar fi fost tot ceva material....ma mira complexitatea noastra ca fiinte biologice si mai ales, modul in care "functionam".
Cum se face ca azi omul incearca atat de mult sa descopere omul? Probabil ca si tu pui la baza aparitiei noastre, altceva decat mana omului. Asta pe de o parte contureaza religia, iar la baza religiei mele sta Crezul.

Gandeste-te la modul atat de complex in care noi suntem coordonati de creier....si cum doar maaaaaxim 10 % din toata materia cenusie, ne deosebeste de animale.

Sa ai o religie nu este o conditie pentru a fi slab la minte. ;)

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 20:35

Mi-as permite a va intreba, cu umilinta unui profan in ale religiilor urmatoarele:

In contextul omului modern, pentru care istoria curge pe o axa temporala din trcutul sau constient intr-o forma unica si irepetabila avand ca inceputori frica primordiala transpusa-n culturile traditional-arhaice ( mituri,ritualuri comportamentale etc. )...impunerea existentei lui Dumnezeu poate fi lipsita de scepticismul constintei sinelui uman al sec.XXI ?...

Experientele religioase au exsstat din cele mai indepartate timpuri ,au fost inlocuite de nenumarate ori cu diferite „forme” religioase (totemismul, diferitele culte ale stramosilor, diferite zeitati,&,...&...) acestea raspunzand intr-un mod mult mai bine nevoilor religioase ale omului primitiv, sa fie oare cultul iudeo-crestin mai presus de tot si toate cele ce l-au precedat ?...

De la „invierea” cultului iudeo-crestin, se mai poate apara omul impotriva istoriei ce se deapana implacabil intr-un orizont al praxeologiei si-a ordinii naturale universale ?...Sau preferam un univers regizat de catre legile Lui prin care-ti este acordata o libertate totala insotita de-o transparenta arhetipala de nou, unic si irepetabil int-un univers ce corespunde din ce-in-ce mai putin conditiei umane ?...

Nu credeti ca ne aflam de prea multa vreme prin intermediul religiei in postura omului cazut ?...( aceasta in masura in care omul sec.XXI este iremediabil integrat istoriei si progresului sau prin care va abanona in scurta vreme paradisul arhetipal repetitiv al unor religii )
De ce n-am ridica la rang de religie si credinta vitalitatea relativismului, a haosului sau a vagului,
Deja cred c-am inceput a va plictisii cu intrebarile-mi natangi, asa-i ?...

Ce-i drept , mai cheltuiesc si eu cate 50 € ,dar nu pentru a-i indemna pe cei ce nu-s de acord cu mine sa-si dea foc autoimbibandu-se cu benzina ci pentru a daruii o carte unui semen spre a-si lumina calea pasilor spre apropourile zilelor ce vor urma.

O seara placuta !...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 20:45

GABITA surioara ,mai dai baiatului o sansa poate se pocaieste......!!!! Am impresia ca foarte multi oameni.....ne invidiaza DE CE IL IUBIM PE DUMNEZEU.....noi nu sintem egoisti.....iubiti si veti fi iubiti....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 22:31

Of, symy...
Adu-ti aminte ce spunea imparatul David nu mai stiu exact unde ( si era preaiubit de Dumnezeu ), si anume : Urasc si mi-e scarba de oameni stricati (la minte) si care batjocoresc Numele Tau, si nu voi avea de aface cu ei niciodata .
Nu pt.mine mi se face greata de asemenea fiinte inumane (putin imi pasa de mine ) si la ce mi-ar servi orgoliu ( eul personal) ???...ci ma doare de Dumnezeul Meu sfant, drept , plin de iubire , si de mila care si-a dat viata si pt.acesti nenorociti.
Acum IL inteleg pe deplin ca are si EL un infern si anume : SA IUBEASCA .SA AIBA MILA SI RABDARE ( cu toate gunoiele care IL i-au in deradere ).

Dumnezeu cu tine pana ne vom vedea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 22:42

Ptr.mytcor,

LA TEORIE SPIRITUALA ,SUNTEM ABSOLVENTI CU BRIO , IN SCHIMB STII CE NE OMOARA ??? PRACTICA ...omule.
Toate au o limita , toate le suport dar pana la Dumnezeu .
In rest nu ma interesaza nimic.

Regards.

stiu_tot

11 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 02:14

adevarul e ca putin imi pasa ce commenturi lasati pe acest forum iar u florine da-te in continuare atotstiutor aschilopatule

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 05:46

De la: gabita, la data 2008-12-11 19:59:10

PTR.dark1secret,

Chiar acum , aveam o ideie extraordinara pt.tine :

Uite eu iti dau 50 de euro pt. benzina iar tu : DA-TI FOC ...SCURSURA SOCIETATI.

..Mda...Cam atat despre bunatate,binecuvantari mai mult sau mai putin speciale,discursuri sforaitoare despre lumina duhului...bla-bla-bla...Esti atat de ipocrita incat ,probabil ca provoci sila numai prin simpla prezenta,in viata de zi cu zi..
Iti scrisesem si cu cateva pagini in urma,in urma unui comentariu similar,ca oamenii ca tine se asteapta sa nici nu stea la coada ,la intrarea in rai..
Sunt uimit ca oamenii ca tine pot ajunge,intr-un secol al stiintei,al culturii si informatiei,la o varsta coapta,fara sa aiba mai nimic in cap.
Faci atat de multa parada de religia ta,incat ma faci sa ma intreb daca macar ai o idee cat de vaga despre ce vorbesti..Pot paria ca nu ai citit biblia,cartea de capatai,pe care se bazeaza insasi religia din care tot pseudo-citezi pe toate blogurile..In fapt,elucubratiile mistice cu care te impaunezi au doar rolul de a te face sa te simti mai puternica.Religia este iluzia de putere a celor slabi(de minte de obicei ) si fara aparare,incapabili sa isi depaseasca conditia,care isi cauta alinarea intr-un personaj atotputernic,care chipurile le va face dreptate si le va da si le va face si le va drege si...samd.,dupa principiul lui ''Las' ca vine el fratemio' mai mare si sa vezi ce-ti da el''(frate inexistent ).Tu,probabil,chiar crezi ca poti speria pe cineva cu blestemele pronuntate in numele dumnezeului tau inventat.
Presupun ca o sa imi oferi acum 1000 de euro,sa imi iau niste grenade de mana,ca sa le probez inelele de siguranta,asa ca o sa iti arunc o provocare,ptr a face sa merite banii tai virtuali si ipotetici..
Din moment ce esti asa o credincioasa ferventa,atat de patrunsa de duhul sfant si atat de iubitoare de dumnezeu incat te dai in spectacol apropo de credinta ta cu orice ocazie,ai putea sa ne spui si noua,ca unor umili necunoscatori intr-ale cailor necunoscute ale domnului,care era numele fiului sau,cel rastignit de romani pe un deal,conform legendei?
Asta e tot ce iti cer,ca sa ne convingi ca,intr-adevar stii despre ce vorbesti..Este poate cea mai simpla intrebare posibila din orice carte tangenta la subiectul ''religie crestina''Deci.....Care era numele complet al ''fiului lui dumnezeu''???
Daca nu poti sa raspunzi,sau divaghezi pe margine,inseamna ca esti nesigura de cunostintele tale si ca,de fapt,toata polologhia ta religioasa e doar o reclama pentru sine.Daca stii raspunsul,parasesc activitatile curente si ma oblig sa merg timp de un an,saptamanal,in fiecare duminica,la biserica pentru a asculta balbaiala aia straveche a politicienilor ratati care sunt preotii.Si dau si o bere daca vrei,desi probabil vei spune ca nu consumi alcool(conform nomenclatorului,berea e aliment,lol)

Repet inca o data intrebarea,in caz ca te-ai ratacit pe drum,sau ai sarit continutul mesajului,dupa bunul si vechiul obicei al celor ca tine,carora le place sa se auda singuri si urasc sa asculte si parerea altora...:

Intrebare: Care era numele complet al ''fiului lui dumnezeu'',pe a carui poveste de viata se bazeaza Noul Testament?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 06:11

De la: cazacumihaela, la data 2008-12-11 20:05:14

Draga 'dark1secret',

Faptul ca tu esti mai inteligent si nu ai nevoie de "carja Bisericii" in deslusirea tainelor vietii se cheama ca esti binecuvantat. ;) Nu rade!

Unii sustin ca religia apare din nevoia omului de a crede intr-o existenta superioara, Supremul care sa dea sens existentei si sa raspunda marilor intrebari ale vietii. Daca la baza existentei noastre, ar fi fost tot ceva material....ma mira complexitatea noastra ca fiinte biologice si mai ales, modul in care "functionam".
Cum se face ca azi omul incearca atat de mult sa descopere omul? Probabil ca si tu pui la baza aparitiei noastre, altceva decat mana omului. Asta pe de o parte contureaza religia, iar la baza religiei mele sta Crezul.

Gandeste-te la modul atat de complex in care noi suntem coordonati de creier....si cum doar maaaaaxim 10 % din toata materia cenusie, ne deosebeste de animale.

Stii care este de fapt problema? ..Toate intrebarile acestea existentialiste au primit,in ultimii 2-3 sute de ani,raspunsurile pe care omenirea le astepta de milenii..Modul complex in care suntem coordonati de creier,cei 10-12-20% folositi,complexittea universului in care traim,etc,si-au primit explicatia de forte mult timp.Si nu este vorba de un raspuns criptic,care poate insemna orice sau nimic,luat dupa modelul ''necunoscute sunt caile...''sau ''crede si nu cerceta'',ci este vorba despre biblioteci de informatii stiintifice,care au fost ,sunt si pot fi oricand probate in practica.Stiinta,cunoasterea,educatia si vointa de a sti sunt suficiente pentru a raspunde la cele mai multe dintre intrebarile existentialismului...Numai ca,multi dintre noi prefera raspunsurile caldute,care nu inseamna nimic,dar care ii conving pe altii ca ei,la fel de puturosi la invatat si la fel de refractari la nou ca si gabitza,in loc sa puna mana pe un manual de bio-chimie pentru a intelege cum au loc de fapt schimburile de substante la nivel celular si de ce..Daca ar sti asta,ar intelege ca de fapt,natura este de un infinit de ori mai complexa si mai interesanta decat legendarul dumnezeu,care sta pe acelasi raft de carti,alaturi de ''Povesti Nemuritoare'' ,''Inorogul'' si ''Print si Cersetor''.
Ignoranta,mai mult sau mai putin voita si cultivata sta la baza existentei religiilor si,implicit,din moment ce credinciosii ,in lipsa de argumente ,cauta sa isi impuna convingerile cu forta,la baza rautatilor care s-au petrecut in lume ,care se petrec si care se vor petrece si in continuare,pana cand omul va depasi conditia asta auto-suficienta si isi va da seama ca e nevoie de ceva mai mult decat sa dea din clantza despre lucruri despre care au doar o vaga idee,si ca trebuie sa mai si faca ceva pentru a proba ceea ce spune.

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:04

ma "dark1".....cred ca tu si cei ca tine folosesc partea aia de creier de 90%, care nu o foloseste nimeni.....
Du-te ma si posteaza pe forumurile emo, aici e vorba despre geneza in general....ce cauti tu cu butoiul tau de smoala in spinare aici ???
Condoleante....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:36

Dark1secret....
As vrea sa-ti raspund eu la intrebare...dar fara grenade....FARA VIOLENTA...OK???.Iata ce scrie in MATEI:1/23...""Iata,fecioara va fi insarcinata,va naste un fiu ,si-i vor pune numele EMANUEL...care talmacit,inseamna:'DUMNEZEU ESTE CU NOI"".....Ce nota primesc profesore???,..am o rugaminte...daca nu cer prea mult....la doamne,domnisoare doar... ...pacatosul symy...cu stima..!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:45

pt dark,
cred ca ti-ai dat bine seama cu nu tu vorbesti ci demonul de care esti posedat... :
fa-ti exorcizare ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:04

si inca ceva ...ai fost destul de intelept atunci cand ti-ai ales avatarul...nimic nu-i la intamplare.
Ai mintea imbacsita cu tot felul de bazagonii , fara macar sa ai notiunea rostului tau pe acest pamant .
Cine-ti pastreaza respiratia istetule ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:20

GABITA
Putina ingaduinta....crestineasca.....sper ca nu ai linga tine si un facalet

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:35

De la: dark1secret, la data 2008-12-12 06:11:32
De la: cazacumihaela, la data 2008-12-11 20:05:14

Draga 'dark1secret',

Stii care este de fapt problema? ..Toate intrebarile acestea existentialiste au primit,in ultimii 2-3 sute de ani,raspunsurile pe care omenirea le astepta de milenii..Modul complex in care suntem coordonati de creier,cei 10-12-20% folositi,complexittea universului in care traim,etc,si-au primit explicatia de forte mult timp.Si nu este vorba de un raspuns criptic,care poate insemna orice sau nimic,luat dupa modelul ''necunoscute sunt caile...''sau ''crede si nu cerceta'',ci este vorba despre biblioteci de informatii stiintifice,care au fost ,sunt si pot fi oricand probate in practica.Stiinta,cunoasterea,educatia si vointa de a sti sunt suficiente pentru a raspunde la cele mai multe dintre intrebarile existentialismului...Numai ca,multi dintre noi prefera raspunsurile caldute,care nu inseamna nimic,dar care ii conving pe altii ca ei,la fel de puturosi la invatat si la fel de refractari la nou ca si gabitza,in loc sa puna mana pe un manual de bio-chimie pentru a intelege cum au loc de fapt schimburile de substante la nivel celular si de ce..Daca ar sti asta,ar intelege ca de fapt,natura este de un infinit de ori mai complexa si mai interesanta decat legendarul dumnezeu,care sta pe acelasi raft de carti,alaturi de ''Povesti Nemuritoare'' ,''Inorogul'' si ''Print si Cersetor''.
Ignoranta,mai mult sau mai putin voita si cultivata sta la baza existentei religiilor si,implicit,din moment ce credinciosii ,in lipsa de argumente ,cauta sa isi impuna convingerile cu forta,la baza rautatilor care s-au petrecut in lume ,care se petrec si care se vor petrece si in continuare,pana cand omul va depasi conditia asta auto-suficienta si isi va da seama ca e nevoie de ceva mai mult decat sa dea din clantza despre lucruri despre care au doar o vaga idee,si ca trebuie sa mai si faca ceva pentru a proba ceea ce spune.

.....cred ca nu traim pe acelasi Pamant....aici la mine, lumea inca mai cauta raspunsuri. Lucrez intr-un Institut de cercetare si lumea lucreaza cel putin 3 ani pentru a-si termina teza de doctorat. Poate ma ajuti atunci si pe mine si ma scutesti de doi ani de munca dandu-mi solutiile unor intrebari la care nimeni nu a gasit inca raspuns....asa iesim impreuna din anonimat. ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:59

Sigur ca da symy...
asa-i..rabdare , rabdare , rabdare , si iar rabdare ...
Uite tu esti un exemplu pt.mine ...RECUNOSC...NU MA DAU INAPOI.
Am un zel si o ravna pt.cauza lui Dumnezeu...aici e problema ...
dragoste ,bunatate, mila ,si indelunga rabdare , in asa fel ca sa fim presul tuturor...stii tu .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 12:07

GABITA....!!!
STA SCRIS:"RAZBUNAREA ESTE A MEA""......Lasa pe Dumnezeu sa-si faca planul LUI.....Tu priveste caderea celor nedrepti si rai....

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 13:47

CINE MOARE ?
de Pablo Neruda

Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii; cine nu-si schimba existenta; cine nu risca sa
construiasca ceva nou; cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste.

Moare cate putin cine-si face din televiziune un guru.
Moare cate putin cine evita pasiunea, cine prefera negrul pe alb si punctele pe "i" in locul unui vartej de emotii, acele emotii care invata ochii sa staluceasca, oftatul sa surada si care elibereaza sentimentele inimii.

Moare cate putin cine nu pleaca atunci cand este nefericit in lucrul sau;
cine nu risca certul pentru incert pentru a-si indeplini un vis;
cine nu-si permite macar o data in viata sa nu asculte sfaturile
"responsabile".
Moare cate putin cine nu calatoreste; cine nu citeste; cine nu asculta muzica; cine nu cauta harul din el insusi.

Moare cate putin cine-si distruge dragostea; cine nu se lasa ajutat.
Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si
detestand ploaia care nu mai inceteaza.
Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput; cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras si cine nu raspunde chiar daca
cunoaste intrebarea.

Evitam moartea cate putin, amintindu-neintotdeauna ca "a fi viu" cere
un efort mult mai mare decat simplul fapt de a respira.

Doar rabdarea cuminte ne va face sa cucerim o fericire splendida. Totul depinde de cum o traim...

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plangi de bucurie.
Daca vafi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
sterianandra

2 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 14:22

In opinia mea, nu avem de ce sa cautam un scop colectiv al existentei noastre. Nu suntem speiciali si singurul motiv pentru care suntem aici este, dupa cum spunea si Stephen Hawking, faptul ca suntem aici. De ce suntem singurul accident la scara cosmica pe care il cunoastem? Pentru ca suntem singurele produse cunoscute ale unui accident care au ajuns sa isi puna intrebari. Organismele care ar fi putut exista pe planeta Marte nu au cum sa se intrebe de ce nu exista pentru simplul fapt ca sunt inexistente.
Avem insa nevoie de un scop, altul decat perpetuarea speciei, care sa ne impulsioneze in activitatile noastre zilnice. Desi imi e greu si nu gasesc raspunsuri, inca mai sunt adepta religiei, dar ma lovesc mereu de alte explicatii cu o plauzibilitate crescuta fata de cele conventionale.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 14:26

PASADRO...esti o bomboana....daca faci ce ai scris mai sus...!!!

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 15:47

De la: gabita, la data 2008-12-12 10:45:24

pt dark,
cred ca ti-ai dat bine seama cu nu tu vorbesti ci demonul de care esti posedat... :
fa-ti exorcizare ...

[quote]
si inca ceva ...ai fost destul de intelept atunci cand ti-ai ales avatarul...nimic nu-i la intamplare.
Ai mintea imbacsita cu tot felul de bazagonii , fara macar sa ai notiunea rostului tau pe acest pamant .
Cine-ti pastreaza respiratia istetule ?[/quote]

Esti exact asa cum ma astept sa fie un habotnic religios,cu creierul spalat.Nu ai nici un raspuns la problemele pe care le ridica afirmatiile tale si esti incapabila sa porti un dialog pe tema data.Tu nu ai nevoie sa discuti despre ceea ce afirmi,ci doar vrei sa le bagi altora pe gat cu forta,fara drept de apel si fara dreptul la replica.Forumul,in caz ca nu stiai,are rolul de a media DISCUTII,nu monologuri,asa ca iti propun sa iti aduni toate ideile legate de blagoslovire si sa scrii o carte.Cu doar cateva postari in urma blestemai sa se aleaga praful si pulberea de cineva doar ptr ca nu iti impartasea ideile.Apoi,imi ofereai mie 50 de euro sa imi dau foc si ma numeai scursura societatii(probabil tu te consideri floarea ei )...pentru ca in final sa ii scrii lui symy ca esti patrunsa de ''zel si ravna,dragoste si bunatate,mila si intelegere si indelunga rabdare..... ...Mai,crezi ca poti fi mai ipocrita si mai falsa de atat??

Oricum,din teama sa nu cumva sa cazi in ridicol,in caz ca ti-am intins vre-o capcana,ai evitat sa raspunzi la intrebare,ceea ce spune iarasi multe despre caracterul tau in particular si despre zelosii religiosi in general...
In fapt,nu este nici o capcana,este o intrebare simpla: care era numele propriu al asa-zisului fiu al lui dumnezeu,tipul rastignit pe cruce acum 2000 de ani...Chiar nu poti raspunde la o intrebare atat de simpla?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 15:56

pt.dark,
nebunului nu-i raspunde dupa nebunia lui ca nu cumva sa se creada intelept...
pt.tine si altii ca tine nu exista cuvinte nici de cea mai josnica exprimare.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 15:57

De la: cazacumihaela, la data 2008-12-12 11:35:07

.....cred ca nu traim pe acelasi Pamant....aici la mine, lumea inca mai cauta raspunsuri. Lucrez intr-un Institut de cercetare si lumea lucreaza cel putin 3 ani pentru a-si termina teza de doctorat. Poate ma ajuti atunci si pe mine si ma scutesti de doi ani de munca dandu-mi solutiile unor intrebari la care nimeni nu a gasit inca raspuns....asa iesim impreuna din anonimat. ;)

Well, ti-ai raspuns singura la intrebarile legate de problemele tale in cercetare ..Cuvantul cheie este CERCETARE.Oamenii care lucreaza la institutul tau se ocupa cumva cu studiul bibliei?? ..Ma indoiesc...Cercetarile tin de domeniul stiintific,iar cercetatorii raspund intrebarilor existentiale prin munca stiintifica si inteligenta..Inteleg ca tu nu faci totusi parte dintre cercetatori,doar lucrezi acolo...Poate asta explica de ce nu ai inteles ca evolutia nu depinde de o culegere de texte,fabricata si falsificata de-a lungul sutelor de ani,ci este un proces ce a luat nastere in urma cu milioane de ani si care va continua mult dupa ce noi,impreuna cu cartile noastre,stiintifice sau religioase,vom fi disparut demult.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 15:59

De la: gabita, la data 2008-12-12 15:56:05

pt.dark,
nebunului nu-i raspunde dupa nebunia lui ca nu cumva sa se creada intelept...
pt.tine si altii ca tine nu exista cuvinte nici de cea mai josnica exprimare.

Doammna,este oficial: sunteti dusa cu capul.. ..Era o intrebare simpla,dar habar nu ai ce sa raspunzi...Iar tu esti cea care o face pe marea credincioasa,acorzi binecuvantari si damnari..Esti penibila.

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 16:35

De la: dark1secret, la data 2008-12-12 15:57:41
De la: cazacumihaela, la data 2008-12-12 11:35:07

Well, ti-ai raspuns singura la intrebarile legate de problemele tale in cercetare ..Cuvantul cheie este CERCETARE.Oamenii care lucreaza la institutul tau se ocupa cumva cu studiul bibliei?? ..Ma indoiesc...Cercetarile tin de domeniul stiintific,iar cercetatorii raspund intrebarilor existentiale prin munca stiintifica si inteligenta..Inteleg ca tu nu faci totusi parte dintre cercetatori,doar lucrezi acolo...Poate asta explica de ce nu ai inteles ca evolutia nu depinde de o culegere de texte,fabricata si falsificata de-a lungul sutelor de ani,ci este un proces ce a luat nastere in urma cu milioane de ani si care va continua mult dupa ce noi,impreuna cu cartile noastre,stiintifice sau religioase,vom fi disparut demult.

Ha ha.....foarte haios Desi ai vrut sa ma jignesti, ma amuza si mi se pare totusi foarte haios cum ti-a iesit in final.

Ei bine, lucrez intr-un Institut de cercetare si sunt platita caci fac cercetare...si un lucru in care ai dreptate, nu pentru studiul Bibliei. ;) Este vorba de aceea cercetare in domeniul stiintei, munca ce mai presupune si o doza mare de documentare pe langa pipetare si masuratori. ;)

Hai sa te ajut! Pe tine de deruteaza si te intriga faptul ca gloata crede un mesaj mult denaturat de trecerea anilor....Tot ce ai nevoie in realitate, este o BOABA MICA DE CREDINTA. ;)

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: