back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 18:41

pentru @gabita din Bacau : dreaga mea doamna ,Dumnezeu este IUBIRE si daca tu intr-adevar il iubesti si i-ai inteles mesajul, atunci intelege ca ORGOLIUL a fost pacatul cel mare si tu esti orgolioasa si nu ti-ai strunit ego.ul care-i prea plin de el ; iar indemnul de a-ti iubi aproapele ca pe tine insuti,l-ai incalcat prin tonul agresiv la adresa fratilor tai ! deci : din inima si cu dragoste iti spun : sa ai grija ! TRUFIA nu vine de la EL !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 20:50

Da e adevarat , dar daca tu iubesti si nu esti plina de eul personal imi trimite-ai un mesaj care sa denote ca ti-ai rastignit eul personal si iubesti cu o iubire AGAPE.
Ce ar fi facut Isus in locul tau scumpa mea cum vorbea EL oamenilor?
Stii cum e : LA TEORIE SUNTEM PERFECTI DAR PRACTICA NE OMOARA.
Eu recunosc ca mai am de schimat la caracterul meu ( eul personal , etc.)
Si ma rog in fiecare zi ca Isus sa ma ajute .Dar tu ?
Hai sa incercam sa privim la Isus nu la greselile altora.

Iti doresc tot binele din lume.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 14:36

De la: gabita, la data 2008-11-16 20:50:45

Da e adevarat , dar daca tu iubesti si nu esti plina de eul personal imi trimite-ai un mesaj care sa denote ca ti-ai rastignit eul personal si iubesti cu o iubire AGAPE.
Ce ar fi facut Isus in locul tau scumpa mea cum vorbea EL oamenilor?
Stii cum e : LA TEORIE SUNTEM PERFECTI DAR PRACTICA NE OMOARA.
Eu recunosc ca mai am de schimat la caracterul meu ( eul personal , etc.)
Si ma rog in fiecare zi ca Isus sa ma ajute .Dar tu ?
Hai sa incercam sa privim la Isus nu la greselile altora.

Iti doresc tot binele din lume.

Gabita,
You didn't get it!!!
GabiGabi ti-a spus din prietenie sa te lepezi de orgoliu!! La fel si eu (de multa vreme ma gandeam sa o fac, dar am ezitat ca sa nu fiu gresit inteleasa).
Poate crezi ca te ironizam pentru convingerile tale, dar nu este adevarat!!
Nu este nimeni perfect (nici noi care iti atragem atentia).
Iti raspund cum iti place tie:
"Cel care urãºte mustrarea urmeazã pe pãcãtos, ºi cel care se teme de Domnul se va întoarce din inimã." (Eccleziasticul)
"Cel ce leapãdã mustrarea îºi urgiseºte sufletul sãu, iar cel ce ia aminte la dojanã dobândeºte înþelepciune." (Pildele lui Solomon)

Spui ca mai ai de schimbat...caracterul.
Nu stiu cum sa-ti explic fara a fi inteleasa gresit.. Nu incerca sa duci singura o lupta.. Ai nevoie de indrumare (doar orgoliul te sfatuieste sa faci lucrurile singura). Exista zeci de resurse cu sfaturi de la oameni inaintati in lupta duhovniceasca. Nu le ignora!! De cate ori citesc sfaturi ale Sf. Parinti imi dau seama ca sunt intr-o stare de plans din cauza pacatelor. Este o arma impotriva mandriei!!
Cunosti ca tot ceea ce rodeste mandrie NU este de la Dumnezeu!!

"Fiindcã tu zici: Sunt bogat ºi m-am îmbogãþit ºi de nimic nu am nevoie! ªi nu ºtii cã tu eºti cel ticãlos ºi vrednic de plâns, ºi sãrac ºi orb ºi gol!" (Apocalipsa)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 21:13

E ffff.adevarat ca Dumnezeu uraste mandria. Ea vine prima data de la Satana. De aceea ma rog mult Domnului sa ma fereasca de ea caci ma duce la moarte sigura . Eu vb.in dreptul meu , ca nu cumva sa gresesc si din nou sa fiu acuzata ca numai eu si doar eu sunt plina de orgoliu, si mandrie personala, ca doar eu jignesc si altii nicidecum( f.ciudat cum de numai eu sunt acuzata ca am jignit pe alti dar ceilalti sunt atat de inocenti)...CURIOS LUCRU.
In ce priveste sfaturile pt.biruinta Domnul a zis sa venim la El nicidecum la sfintii parinti.
Apostolul Pavel spune : Pot totul in Hristos care ma intareste.
Iar in alta parte Domnul Isus zice: Harul meu iti este de ajuns...si multe alte texte care arata sa venim la Isus cu toate problemele noastre.
Problema e sa alegem cui vrem sa -i slujim. Alegerea ne apartine noua caci Dumnezeu ne-a creat fiinte libere cu libertatea de alegere.
Fiecare e liber sa creda cum doreste.

HARUL DOMNULUI SI BINECUVANTAREA LUI SA FIE PESTE TINE .
NUMAI EL NE CUNOASTE TOTI.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 21:27

Parerea mea este urmatoarea: Viata ne-a fost data ca sa o traim !

Cartea despre nimic - OSHO

"Venire in aceasta lume si plecarea sunt irelevante.
Singurul lucru care conteaza este existenta.

Viata esta vie, caci este plina de paradoxuri, de ritmuri.
Acum pleci, acum te intorci.
Acum te desparti, acum te intalnesti din nou.
Acum esti ascultator, acum esti neascultator.
Un om care iubeste cu adevarat simte din cand in cand nevoia sa se enerveze; in caz contrar iubirea lui devine monotona, un fel de fundatura. O astfel de iubire nu poate conduce decat la tensiuni; este imposibil sa te relaxezi in asemenea conditii.

Retineti: primul lucru pe care-l face un copil cand se naste este sa inspire, iar ultimul lucru pe care il face un muribund este sa expire.
VIATA INCEPE CU INSPIRATIA SI SE TERMINA CU EXPIRATIA.
In fiecare moment in care inspiram, noi ne nastem din nou. In fiecare moment in care expiram, murim, caci respiratia chiar inseamna viata. De aceea hindusii o numesc prana; prana inseamna viata.Respiratia este totuna cu viata.

Nimeni nu a reusit vreodata sa-si prelungeasca viata respirand mai lent, dar oamenii continua sa incerce. De ce? Deoarece sunt convinsi ca daca respira mai lent, ei vor expira din ce in ce mai putin, asa ca vor iesi de sub incidenta mortii.In acest fel ei vor trai mai mult. In realitate, ei isi pierd complet interesul pentru viata. Nu isi vor prelungi cu adevarat viata, dar aceasta li se va parea mai lunga! "

Dana P

P.S Nu fac parte din nicio secta.

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
andreea20_nedelcu

18 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:30

Mi se pare absurd sa sustii ca viata nu tb data.In primul rand ca noi am fost creati ...creati intr-un mod minunat si desavarsit.Daca se sustine ideea ca omul a evoluat din maimuta,atunci ar tb sa ne intrebam de ce mai sunt maimute pe pamant,sau de ce o maimuta nu se transforma in om.Si asta nu exista...De ce oare e atat de greu sa crezi intr-un Dumnezeu Creator,care a facut toate lucrurile atat cele vazute cat si cele nevazute?Dumnezeu este cel care A creat omul din tarana pamantului iar apoi i-a suflat duh de viata.Dupa crearea barbatului Dumnezeu a creat femeia din coasta barbatului:a creat femeia pt a fi un ajutor potrivit barbatului.Da este adevarat barbatii au nevoie de ajutor:fiecarui barbat ,Dumnezeu ii da ajutorul potrivit-femeia potrivita. Nu vi se pare ca corpul uman e complex?De exemplu poate cineva explica cum se dezvolta fatul in pantecele femeii insarcinate?detaliu cu detaliu.Cum au loc toate procesele? Viata noastra pe pamant nu este o simpla coincidenta,nici o greseala:in Biblie ni se spune ca Dumnezeu ne cunostea dinainte de a ne naste.El stia cum ne vom numi,unde vom locui... Oare Dumnezeu nu merita slava si cinste ?Toata creatia arata maretia Sa.Cerurile,muntii,soarele,vegetatia,animalele...toate arata maretia Sa

andreea20_nedelcu

18 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:40

Traim intr-o tara care se spune ca este crestina,dar ne este greu sa credem Cuvantul lui Dumnezeu si sa credem intr-un Dumnezeu Creator.Este trist ca se intampla asa...Da viata este un dar de la Dumnezeu,dar asta nu inseamna ca avem dreptul sa facem ce vrem cu ea.Atunci cand primim un dar suntem foarte bucurosi si incercam sa pastram acel dar cat mai curat,sa nu pateasca ceva.Asa e si cu viata.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 11:40

Bravo Andreea...
In sfarsit am gasit pe cineva care crede in Dumnezeu in calitate de creator.
El spune clar ca pana si perii din cap ne sunt numarati.
Nu suntem o gresala ,nu ne-am nascut la intamplare .Am fost creati cu atata dragoste si intelepciune ca noi nu putem intelege cu mintea noastra atat de limitata bogatia dragostei lui Dumnezeu.
Eu cred si stiu sigur ca El ne-a creat pt.ca am experiente cu El in fiecare zi .Intotdeuna mi-a raspuns la rugaciuni atunci cand l-am rugat.
Si ma alatur patriarhului nostru David care spunea:
TE LAUD CA M-AI CREAT ATAT DE MINUNAT, SI CE BINE VAD OCHII MEI LUCRUL ACESTA.
Si chiar insusi Dumnezeu declara: EU AM FACUT PAMANTUL,SI AM FACUT PE OM PE EL:EU CU MAINILE MELE MA INTINS CERURILE,SI AM ASEZAT TOATA OSTIREA LOR. Isaia 45,cu versetul 12.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 15:02

..Incredibil..La orice subiect postat trebuie sa apara cate un natarau cu doi neuroni spalati zdravan care sa citeze din biblie,fie ca are,fie ca n-are legatura ...

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
andreea20_nedelcu

18 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:09

mesaj catre dark 1 secret: Natarau sau nu DUMNEZEU M_A CREAT SI TE_A CREAT SI PE TINE> Intr-o buna zi vei fi in fata Marelui creator si vei vedea. Imi pare rau pt tine dar explicami si mie ce anume crezi tu sau cine crezi tu ca este Dumnezeu.

andreea20_nedelcu

18 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:11

Tot ce se intampla pe pamantul acesta are legatura cu Dumnezeu...mai citeste odata intrebarea si vei vedea

andreea20_nedelcu

18 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:15

mesaj catre dark 1 secret: Natarau sau nu DUMNEZEU M_A CREAT SI TE_A CREAT SI PE TINE> Intr-o buna zi vei fi in fata Marelui creator si vei vedea. Imi pare rau pt tine dar explicami si mie ce anume crezi tu sau cine crezi tu ca este Dumnezeu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:39

Scrisoare de la Dumnezeu catre toti oameni pe care i-a creat:

www.youtube.com/watch?v=AcVSBLmT-So

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:42

De la: , la data 2008-11-08 22:48:02Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar
si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false .

ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT..ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:45

perfect de acord cu tine si toti care nu vor sa creada si sa se inchine la domnul nostru isus hristos praful si pulberea sa se aleaga de ei si familiile lor ei lau tradat si pe bunul nostru presedinte traian basescu asa sa le ajute dumnezeu

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:46

De la: gabita, la data 2008-11-17 21:13:31

E ffff.adevarat ca Dumnezeu uraste mandria. Ea vine prima data de la Satana. De aceea ma rog mult Domnului sa ma fereasca de ea caci ma duce la moarte sigura . Eu vb.in dreptul meu , ca nu cumva sa gresesc si din nou sa fiu acuzata ca numai eu si doar eu sunt plina de orgoliu, si mandrie personala, ca doar eu jignesc si altii nicidecum( f.ciudat cum de numai eu sunt acuzata ca am jignit pe alti dar ceilalti sunt atat de inocenti)...CURIOS LUCRU.
In ce priveste sfaturile pt.biruinta Domnul a zis sa venim la El nicidecum la sfintii parinti.
Apostolul Pavel spune : Pot totul in Hristos care ma intareste.
Iar in alta parte Domnul Isus zice: Harul meu iti este de ajuns...si multe alte texte care arata sa venim la Isus cu toate problemele noastre.
Problema e sa alegem cui vrem sa -i slujim. Alegerea ne apartine noua caci Dumnezeu ne-a creat fiinte libere cu libertatea de alegere.
Fiecare e liber sa creda cum doreste.

HARUL DOMNULUI SI BINECUVANTAREA LUI SA FIE PESTE TINE .
NUMAI EL NE CUNOASTE TOTI.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:47

dumnezeu sa te binecuvanteze si tineo tot asa

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:07

Cred in Dumnezeu si-L pretuiesc nespus de mult.
NIMICUL NU POATE DA NASTERE LA CEVA...(universul nu putea sa se autocreeze). Pt.toti care nu cred ca Dumnezeu este creatorul...
INVATATI VA IMPLOR CEVA ISTORIE ANTICA...(nu stiu de cate ori ati citit Biblia in special Vechiul Testament ca sa putem purta o discutie in contradictoriu)....dar,daca Dumnezeu nostru vorbea evreiilor si se arata in flacara unui tufis...CE SA MAI ZIC EU OARE IN FATA CUVANTULUI SAU?
Doar atat:
Ferice de cei saraci in duhul,caci a lor este imparatia cerurilor.

Va iubesc pe toti asa cum sunteti si va pretuiesc , pt.ca Isus si-a dat viata si pt.voi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:08

De la: gabimaimon, la data 2008-11-19 10:45:22perfect de acord cu tine si toti care nu vor sa creada si sa se inchine la domnul nostru isus hristos praful si pulberea sa se aleaga de ei si familiile lor ei lau tradat si pe bunul nostru presedinte traian basescu asa sa le ajute dumnezeu

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:10

ce gura de aur ai taticule si ce frumoase pilde dai cine dracu'te crezi bai cretinule sa arunci cu blesteme in jur?chiar asa nu mai aveti pic de bun simt tampitilor?

andreea20_nedelcu

18 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 11:29

nu stiu la ce te-ai referit cand ai spus:tampitilor' la plural

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:04

De la: andreea20_nedelcu, la data 2008-11-19 11:29:13nu stiu la ce te-ai referit cand ai spus:tampitilor' la plural

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:07

De la: andreea20_nedelcu, la data 2008-11-18 08:30:59Mi se pare absurd sa sustii ca viata nu tb data.In primul rand ca noi am fost creati ...creati intr-un mod minunat si desavarsit.Daca se sustine ideea ca omul a evoluat din maimuta,atunci ar tb sa ne intrebam de ce mai sunt maimute pe pamant,sau de ce o maimuta nu se transforma in om.Si asta nu exista...De ce oare e atat de greu sa crezi intr-un Dumnezeu Creator,care a facut toate lucrurile atat cele vazute cat si cele nevazute?Dumnezeu este cel care A creat omul din tarana pamantului iar apoi i-a suflat duh de viata.Dupa crearea barbatului Dumnezeu a creat femeia din coasta barbatului:a creat femeia pt a fi un ajutor potrivit barbatului.Da este adevarat barbatii au nevoie de ajutor:fiecarui barbat ,Dumnezeu ii da ajutorul potrivit-femeia potrivita. Nu vi se pare ca corpul uman e complex?De exemplu poate cineva explica cum se dezvolta fatul in pantecele femeii insarcinate?detaliu cu detaliu.Cum au loc toate procesele? Viata noastra pe pamant nu este o simpla coincidenta,nici o greseala:in Biblie ni se spune ca Dumnezeu ne cunostea dinainte de a ne naste.El stia cum ne vom numi,unde vom locui... Oare Dumnezeu nu merita slava si cinste ?Toata creatia arata maretia Sa.Cerurile,muntii,soarele,vegetatia,animalele...toate arata maretia Sa

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:13

fato,nu stiu de unde,din ce hruba intunecata ai aparut si tu pe aici,oricum mesajul cu tampitilor nu-ti era adresat tie personal si nu pt.ca nu te-ai incadra[dupa cum vad iei calificativul ffbine la proba cine-i mai tampit in lume]ci era adresat exclusiv lui gabi si nu mai stiu cum si lui gabita sectanta cu creierul pe bigudiuri dar oricum iti multumesc ca mi-ai atras atentia ca mai esti si tu pe aici,scuze nu te-am observat,sa sti ca te-ai calificat,hai la revedere!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:14

De la: gabita, la data 2008-11-18 11:40:17

Bravo Andreea...
Nu suntem o gresala ,nu ne-am nascut la intamplare .Am fost creati cu atata dragoste si intelepciune ca noi nu putem intelege cu mintea noastra atat de limitata bogatia dragostei lui Dumnezeu.
Eu cred si stiu sigur ca El ne-a creat pt.ca am experiente cu El in fiecare zi .Intotdeuna mi-a raspuns la rugaciuni atunci cand l-am rugat.
Si chiar insusi Dumnezeu declara: EU AM FACUT PAMANTUL,SI AM FACUT PE OM PE EL:EU CU MAINILE MELE MA INTINS CERURILE,SI AM ASEZAT TOATA OSTIREA LOR. Isaia 45,cu versetul 12.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:22

fato,pai daca dumnezeu se coboara la nivelul vostru de inteligenta si va numara si flocii,atunci el cand mai mananca sau cand mai bea sau cand mai doarme?intreb asa din pura curiozitate,poate esti draguta si imi spui si mie,te rog ,sau poate mai dai vreun acatist pt.sanatatea mea sau intorci si celalalt obraz sa-ti mai trag vreo doua sau mai slobozesti din putul gandirii tale vreun blestem sau afurisenie,oricum eu iti multumesc ca existi si bantui pe aici poate asa ne mai dam si noi seama ca totusi sunt destui mai nebuni ca noi,la revedere[dar nu prea curand ca-mi vine sa merg in iad cand v-aud]

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:24

De la: gabita, la data 2008-11-18 11:40:17

Bravo Andreea...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:28

in sfarsit v-ati gasit ciuma si holera,tusea si junghiul,sa va fie de bine,dar nu mai bine va luati voi de mana si va duceti la isus ala al vostru?intreb si eu,nu va gonesc chiar daca lumea ar fi mai buna si mai fericita fara voi biete fapturi cu fecale-n loc de creier si urina-n loc de sange[ce v-ati mai harjoni cu guru bivolaru,hai ca e barbat bine,nu?]

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 19:15

De la: dark1secret, la data 2008-11-18 15:02:52 ..Incredibil..La orice subiect postat trebuie sa apara cate un natarau cu doi neuroni spalati zdravan care sa citeze din biblie,fie ca are,fie ca n-are legatura ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 19:18

bine spus,dar daca ar avea legatura cu biblia ar fi mai inteligenti respectivii?bineinteles ca nu,tot niste ignoranti redusi mintal s-ar chema,niste oameni de nimic care in afara de slogane si lozinci spuse ca pe stadion,nu stiu sa faca sau sa vorbeasca nimic

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: