Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
carmel68cs 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 21:21
Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT..............
DE UNDE AI SCOS PERLA |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 22:35
EU NU CRED IN DUMNEZEU !
DUMNEZEU ESTE INVENTIA CELOR SLABI SI MULTI ! RELIGIA ESTE OPIUM PENTRU POPOR ! este adevarat ca a spus-o parintele marxismului ,evreul MARX ,dar a avut perfecta dreptate ! daca exista ,dumnezeul vostru pe care il adulati si il preamariti ; mizeriile astea suprarealiste de pe pamant nu erau posibile...genociduri...crime abominabile...violuri...razboaie fratricide ...lagare de exterminare ...parlamente de...hoti ...biserici antagoniste ...secte criminale ...tendinte antropofage...etc etc EU CRED NUMAI IN MAREA INSECTA CARE ESTE UNICUL NOSTRU CREATOR si azazel este umilul sau serv. am fost creati ca experiment universal...sa devoram ...sau sa fim devorati...suntem creaturi duplicitare ,purtam un vestmant material care la momentul marii decolari o sa reprezinte hrana altor...creaturi ...dar partea spirituala va dainui...aceasta se va reintoarce la ...inteligenta primordiala ...substanta mama .Ne deosebim doar prin coieficientul de inteligenta propriu.Acesta este masura lucrurilor !!! coieficientul propriu de inteligenta ! deci IQ-ul este masura valorii noastre. Si nimic altceva ! Nu va temeti de vorbele ce vi le-am spus ? Eu zic sa va temeti ,iar biblia ,cartea aceea vetusta si depasita lasa-ti-o uitarii.Este timpul sa da-ti gir inteligentei superioare !
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 02:05
a-haaa!..tzopand hutzupa futilele-ti paramflete ceziseilate-n contra hodarcii cocarjate de pri-d'ai mare & far'depic- IQ-EQ-SQ, tzi-o prinde-or-tzi hai-na filoghitzitu' de zisa-i p-asta. Sa vezi papara ce tzi-oi lua partand de-al'de habotnilorci confuscizatzi.!.. Ha,ha !..patzi-v-ai na ,...hi.pa !...
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 14:19
De la: mytcor, la data 2008-10-20 02:05:30 hallo balaceanca ! aveti invedere urmatorul pacient ! urgent echipajul de descarcerare si duba ...
si electronica !
|
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 14:58
"Nu va temeti de vorbele ce vi le-am spus ? Eu zic sa va temeti ,iar biblia ,cartea aceea vetusta si depasita lasa-ti-o uitarii.Este timpul sa da-ti gir inteligentei superioare ! "
Bei azazele... de ce sa ne temem???? De vorbele spuse sau de imperativul ala "despartit"....hm??? ....Dar sa ii "lasa-m" pe aia care filozofeaza zicand :" da-ti" face-ti" "drege-ti".....
|
|
carmen13vmc 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:30
Mai oameni buni, am inceput sa citesc aceasta tema cu muuult interes si am gasit niste pareri super-interesante si... totul s-a dus naibii si mi-a pierit tot entuziasmul cand a inceput cu eterna rafuiala intre religie si stiinta. Chiar nu se pot intelege astea doua? Chiar nu vad de ce ala care zice ca totul e creat perfect de dumnezeu nu poate sa accepte ca perfectiunea asta divina este numita de unii stiinta. Si nu pot sa inteleg nici de ce aia obsedati de stiinta nu pot sa se gandeasca ca poate totusi, ceea ce se stie azi este prea putin ca sa ne dam noi seama de toate tainele lumii asteia. oricum suntem doar oameni si nu avem capacitatea de a intelege mare lucru din lumea asta.
Topicul asta nu a fost creat pentru cei care stiu tot dar nu pot sa explice nimic, ci pentru cei cu sufletul deschis, care au prins cate-o idee interesanta si vor sa ne-o impartaseasca, si vor sa dezbata si sa inteleaga impreuna cu altii macar o mica parte din ce ne inconjoara. Provin dintr-o familie crestina (moderat). Si mi-a placut sa vad cate lucruri interesante s-au descoperit in fizica, chimie, etc. Si am incercat sa le impac. Adica de ce teoria evolutionista s-ar contrazice cu biblia? Doar ca in biblie e explicat metaforic, o zi a durat milioane de ani. Omul se trage din maimuta? Poate nu neaparat, dar cu siguranta are multe in comun, nu de-alta dar se apropie ca si complexite- intrebati orice doctor, ca nu e vorba de a crede sau de a nu crede. Dumnezeu pedepseste? Poate ca nu e un batran cu toiag cu voce cutremuratoare care dicteaza sentinta, poate ca a instituit legi, (energii), care tind spre un echilibru (dreptatea si linistea). Materia si antimateria, dualitatea, universul care a inceput dintr-un punct si atatea alte concepte exprimate intr-un fel specific fiecarui domeniu (stiinta, crestinism, filozofie, religii orientale) NU SE CONTRAZIC! Singurii care se contrazic suntem noi, oamenii, ca ne bagam capul in nisip precum strutul, fiecare in 'nisipul' lui. Popa in biblie, omul de stiinta in formule, etc. Si culmea! Credinciosul care foloseste biblia ca pretext pentru orice nu mi se pare un om al lui dumnezeu cu adevarat, (mie personal nu mi se pare ca daca crezi orbeste in nu stiu ce, gata, esti sfant!, cred ca e o prostie sa te axezi pe 'a crede', cred ca problema e 'a simti', adica 'a crede' este pretext pentru lipsa lui 'a simti') iar omul de stiinta care nu vede mai mult decat niste formule si crede ca a descoperit totul la fel, nu este, nici el aproape de adevarul suprem pentru ca, pur si simplu, cu cat stii mai mult cu atat stii mai putin, doar suntem niste bieti oameni - fie ca e vorba de stiinte exacte fie ca e vorba de suflet. Am inteles si ca avem ca scop evolutia. daca e sa ne luam chiar si dupa biblie, aceasta nu zice sa nu evoluezi, ba din contra, apare si povestioara cu ala care a fost laudat ca a inmultit banii si nu i-a tinut la ciorap. Vorba aia, d-zeu iti da dar nu iti baga si traista, mai tre sa faci si tu ceva eforturi sa ai (nu e vorba doar de avere materiala, ci si de spiritual, cred). Dar totusi, intrebarea mea ramane in continuare 'de ce existam?' am gasit primul raspuns la intrebarea asta pe care o am cam de cand sunt constienta, pe acest forum, pe prima pagina, cica am fi fost creati ca d-zeu sa se cunoasca pe el. Foarte complicat pt mintea mea de simplu muritor, dar deocamdata e singura care are un sens... aproape. Si inca ceva: poate cineva sa-si imagineze infinitul (care apare atat in religie, cat si in formulele stiintifice, ca un concept ce nu a putut fi explicat)? Inteleg ca si concept, dar nu pot sa inteleg... Ar veni cam asa: e ceva ce nu se mai termina niciodata, si iti imaginezi ca e peste pamant, sistem solar, galaxie, alte galaxii, alte conglomerari de galaxii, si peste alte cine stie ce kestii care exista dupa si mai incolo, si mai incolo, si nu se termina nici aici, nici aici, nici aici.... Sau infinitul in timp: milioane de ani, moare pamantul, saorele, galaxia, se nasc altele, mor, se nasc, mor, se transforma, apoi... iar mai continua, iar, iar... pana unde? pai pana oriunde si de-acolo iar... etc Deci nu cred ca exist infinit in dimensiunile astea, ci doar in alte dimensiuni.. care pana unde or fi si alea? si dupa ce se termina se mai continua cu altceva, ca daca e infinit nu se termina.... Si atunci, daca nu inteleg infinitul, pentru ca sunt in dimensiunea asta finita, inseamna ca dimensiunea asta a inceput de undeva si se termina. e ca o bucla de timp si spatiu. a inceput cu un 'bob' de timp si spatiu, si acu se extinde si la un moment dat nu o mai fi. Si bobul ala cum a aparut? Poate din nimic. Teoria antimateriei confirma. Nimic s-a desfacut in materie si antimaterie, si in continuare, din ce in ce mai mult nimic se desface, extinzandu-se lumea. Cand s-o uni, rezulta nimicul incipient, dar... nici notiunea de nimic nu o prea intelegem.... ca suntem oameni. poate cand om trece in alta stare om intelege. Lucrurile astea au logica lor, nu sunt intamplatoare. Poti sa le explici prin legi de actiune-reactiune, poti sa zici ca e un dumnezeu, poti sa zici ca toate legile cunoscute si necunoscute sunt dumnezeu, sau poate ca d-zeu e doar legile care ne afecteaza pe noi direct, supunandu-se si el la alte legi. Si aici iar intri intr-un cerc vicios si nu mai stii cate legi si cine pe cine influenteaza si cine la cine se supune. cine ce a creat sau este o creatie a cuiva, care acela cum a aparut, instantaneu sau creat de altcineva.... prea mult pentru o minte de om. Deci... om muri si om vedea. Sau om evolua spre cine stie ce dimensiuni si om ai vedea... Inca ceva: daca dimensiunea asta se va termina, ca am ajuns la concluzia ca e finita, cei care nu au ajuns sa evolueze suficient ca sa se indrepte spre alte dimensiuni ce vor face? Inteleg ca acum oamenii sunt in diverse stadii de evolutie sufleteasca, inca au sansa sa infrunte situatiile de care au nevoie sa se imbogateasca sufleteste, dar apoi?... |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 19:51
Azazele, se vede ca esti tanar, vioi si nu te doare nimic ...
Se vede ca n-ai ajuns inca in genunchi, privin tarana, strangand pumnii cu venele umflate si ... neputand sa faci nimic pentru cineva pe care-l iubesti. Se vede ca n-ai copii si ti se pare ca numai tu esti in univers cu coeficientul tau de inteligenta cel mai ridicat. Cand iti vei tine in brate primul copil vei pricepe adierea lui Dumnezeu in suflet ... Cand vei primi de la viata cateva copite drept in fata vei avea nevoie de Dumnezeu. Si, pentru ca Dumnezeu are IQ mult mai mare decat tine, el te va ierta pentru ca esti acum asa un ateu capaos si te va ajuta. Atunci vei descoperi si ca IQ tau nu a fost nici pe departe atat de mare pe cat ai crezut. Azazele, vorbele pe care ti le-am spus sunt valabile mai mult pentru mine. Daca ti se potrivesc, numai tu poti sa sti. Daca poti fi fercit ca ateu te invidiez....
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 20:20
hopa si eu...cum de mi-a scapat acest topic?
"Ne deosebim doar prin coieficientul de inteligenta propriu.Acesta este masura lucrurilor !!! coieficientul propriu de inteligenta ! deci IQ-ul este masura valorii noastre. Si nimic altceva !" Da inteligenta este intreadevar masura valorii noastre si cea care ne ajuta sa-l intelegem mai bine pe Dumnezeu, pentru ca tot El ne-a dat acest coeficient de inteligenta ca sa putem sa ne deosebim unii de altii sau de alte specii animalice care au ramas saracele numai la stadiu de instincte primare, desi cele din urma sunt mai fericite ca noi. In fine, dupa umila mea experienta de viata, este "pacat" sa nu crezi in Dumnezeu, ca ateu nu m-as regasi, nu m-as recunoaste, nu as avea o identitate, mai ales ca stiu ca El este mereu cu mine in toate actiunile mele, si ca la greu am acel sprijin de care am eu nevoie. Nu stiu zau cum un ateu ar putea sa se "vindece" de ranile sale fara mangaierea lui Dumnezeu. Cand suntem copii mereu am avut nevoie de atentia, dragostea si sprijinul parintilor nostri...dar cand crestem si ne transformam in adulti...cine mai ramane Parintele nostru, nu oare Bunul Dumnezeu alatauri si de bucuriile noastre cat si de suferintele noastre. Ca ateu m-as regasi intr-o persoana ratacita, trista, Fara Niciu Un Dumnezeu, parasita chiar de MINE in propria mea Fiinta. As fi o exilata sau proscrisa de gandurile mele nebune si desarte. Poate ca religia este un opium pentru popor, dar Divinitatea este atat pentru SLABI cat si pentru cei TARI (puternici) este pentru toti! De ce pentru ca cred cu tarie in iubirea lui Dumnezeu. Asa ca sunt tare fericita ca nu m-am proscris in osanda SINGURATATII "GENIULUI" ( INTELIGENTEI SUPERIOARE cum iti place Azazel sa o numesti) MEU! Tu esti cu adevarat fericit! Incearca sa nu ma pacalesti! Te rog eu mult! |
|
|
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 20:23
acord un 10 la fiecare...
|
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 22:02
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-20 20:23:06acord un 10 la fiecare... De ce nu un FB :))?
Shaggy
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 22:21
De la: marygeo2006, la data 2008-10-13 21:56:05;;;;;;O ,, sa ;parasesc ;pamantul, in anul;; 2049;!!!!!! te-ai gandit deja la monumentul funerar pt.atunci ...? in loc de cruce ,bineinteles ti-ai pregatit steaua rosie ...nu-i asa ?
si electronica !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:27
De la: carmel68cs, la data 2008-10-18 20:38:10Lui Marian: DE unde stii ca omul es te dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu?Dac poti vreau sa-mi citezi exact cum ai gasit scris.Succes in a cauta ce nu cred ca ve-i gasi.;;;;;;;;;;SCUZE!! Daca esti ;ateu ; si nu cezi ce scrie in carti si biblie,, da-ne o alta varianta, a ta! Asteptam!! Sa ne scrii cum a aparut, omul ;pe pamant, o alta;varianta!
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 19:56
Dai sarade la scufila do-bitoncului si el urla de balaceanca.
Ba, esti 'ou !... |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 21:22
|
|
carmel68cs 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 22:14
;;;;SCUZE!! Daca esti ;ateu ; si nu cezi ce scrie in carti si biblie,, da-ne o alta varianta, a ta! Asteptam!! Sa ne scrii cum a aparut, omul ;pe pamant, o alta;varianta!
MARYGEO m-ai inteles gresit .NU SUNT ATEU,ci doar ma deranjat afirmatia inexacta,Poate totusi imi spui tu cum scrie exact in biblie.Esti crestina doar si cunosti ce scrie.Te rog.... |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 23:47
De la: carmel68cs, la data 2008-10-18 20:31:01Celor ce spun ca Dumnezeu a creat viata pe Tera,o intrebare ,,nebuna'',A LUI VIATA CINE a CREATO????????????????? Nimeni nu pote raspunde la intrebarea asta... alta alternativa in a crede ca cineva te-a creat si ca nu am aparut la intalmplare nu este. Tinand cont ca omul traieste si se inmulteste acesta fiind un proces fara inceput cum am aparut noi fiinte atata de complexe si de inteligente sa puteam face una alta si sa deosebim lucrurile.
Shaggy
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 23:51
De la: carmel68cs, la data 2008-10-21 22:14:16;;;;SCUZE!! Daca esti ;ateu ; si nu cezi ce scrie in carti si biblie,, da-ne o alta varianta, a ta! Asteptam!! Sa ne scrii cum a aparut, omul ;pe pamant, o alta;varianta! In Geneza 1:26 parca scrie si nu numai dar mai scrie si in multe alte pasaje. Conceptul de chip si asemanare a lui Dumnezeu se refera la 2 lucruri... capacitatea de a avea relatii perfecte cu oameni (si cu Dumnezeu) si capacitatea de stapani tot ce este pe lume.
Shaggy
|
|
radclaudia 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 00:36
:)nu credeam ca mai gandeste cineva asa!
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 16:37
De la: teena_dessiree, la data 2008-10-11 21:53:39Imi place mult o poezie...ea vorbeste foarte bine despre viata pe pamant, alegerile pe care le facem si consecintele lor... Mi-a placut tare mult poezia ta! |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 19:54
De la: radclaudia, la data 2008-10-22 00:36:38:)nu credeam ca mai gandeste cineva asa! Adica ?
Shaggy
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 21:34
De la: carmel68cs, la data 2008-10-21 22:14:16;;;;SCUZE!! Daca esti ;ateu ; si nu cezi ce scrie in carti si biblie,, da-ne o alta varianta, a ta! Asteptam!! Sa ne scrii cum a aparut, omul ;pe pamant, o alta;varianta!;; Buna seara! ;; N-am vrut, sa va jignesc! Au scris in alte comentarii, altii! ;; Despre acest, lucru! Am citit ;biblia;, dar eu n-o rastalmacesc in favoarea, mea!;; O seara placuta! |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 23:57
bai mytcor...sa stii ca eu ma omor...
daca nu-mi raspunzi concis la urmatoarele interbari ; -cati ani ai ; -ce scoli ai absolvit ; -carei secte ii apartii : -cate limbi straine cunosti ; si daca vorbesti in...limbi (stii ce vreau sa te intreb nu-i asa ?) -diferenta intre sarada si calambur ; -cate neveste si cati copii ai ; -daca te doare capul noaptea intre 2 si 3 ; -ce parere ai despre personajele marygeo 2006 ; n***votrag ; hjtcl ;dracusor -daca exista iad : -cati ani ai practicat onania ;
si electronica !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 00:49
ªARÁDÃ, ºarade, s.f. Un fel de ghicitoare în versuri sau formatã din cifre simbolice, desene, care propune aflarea unui cuvânt cu ajutorul pãrþilor sau silabelor lui, fiecare dintre acestea având o semnificaþie proprie. ♢ Expr. A vorbi în ºarade = a vorbi cu aluzii, enigmatic, puþin inteligibil. ♦ Lucru greu de înþeles, neclar. – Din fr. charade.
+ la ce futilitati debitezi..si la cat de curios esti, o s-o miorlaiesti anticipat.smecere !.. cipricirasi vrobioule !? |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 08:57
|
|
MihaelaC 22 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 17:03
Viata pe Pamant si viata in general e ca un pod, un suport pe care ne construim si ne dezvoltam valorile spirituale....nu construim nimic material pentru ca adeveratele valori, cele spirituale se gasesc pe celalalt mal. Sa speram ca pe celalalt mal vom gasi cu toii liniste si suficient de multa dragoste incat sa nu ne mai ranim reciproc. |
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 17:42
...aparitia si scopul vietii pe pamant se gasesc invelite in acelasi raspuns, pe cat de simplu pe atata de complex......evolutie...
...pentru ca materia evolueaza...foarte greu in timp dar evolueaza...asa cum mineralul a evoluat in vegetal, vegetalul in animal si animalul in om...scopul nostru este sa evoluam mai departe...pentru ca asta este intreg scopul cosmosului...si asa cum minunat spune carl sagan:"we're a way for the cosmos to know itslef"...pentru ca totul este materie in jur, indiferent la ce scara privesti...iar tehnologia este unealta care ne poate ajuta pe noi sa atingem urmatorul grad de evolutie...atata timp cat o tratam ca pe o unealta...nu ca pe o arma, asa cum o si facem de altfel...90% din slujbele care sunt disponibile la ora actuala pentru noi ca indivizi nu sunt necesare si pot fii cu succes indeplinite de tehnologie...totul pentru ca noi sa ne deviem atentia spre evolutie...incepand cu restructurarea sociala(mai intai cu desfiintarea discrepantelor sociale), educativa, spirituala si eliberarea de sub peruasiunea perpetua a tuturor dogmelor si doctrinelor artificiale infiintate pentru a ne controla si manipula...si totul din trufie si ingamfare, ignoranta si inconstienta...asa s-a ajuns ca 1% din populatie sa detina peste 60% de bogatia lumii, atat ca resurse cat si ca materiale... ...suntem toti conectati la o matrice artificiala...si pana nu ne deconectam sa vedem adevarata lume in care traim, ne vom afunda in cointinu in vise si teluri artificiale...doar din comoditate si din lene...ignorand adevarata natura umana...de a crea, de a interactiona, de a judeca, de a ...evolua... ...(nu e de ajuns sa omori furnicile de sub frigider...vor aparea altele la fel...trebuie inlaturata intreaga mizeria de acolo)... |
|
teena_dessiree 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 10:13
Pentru mariaoprea75.. Multumesc! Nu sunt eu autoarea poeziei, nici nu imi mai amintesc numele autorului..dar e o poezie care exprima atat de bine felul in care ne afecteaza alegerile pe care le facem in viata...
Domnul sa te binecuvinteze cu puterea de a lua decizii bune! |
|
stiu_tot 11 mesaje Membru din: 27/10/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 22:01
viata pe pamant e nedreapta Dumnezeu a creat lumea iar scopul e undeva pe acolo numai ca nu ne dam seama daca chiar vreti sa stiti care e scopul unui om nu il veti afla niciodata ptr ca sunteti prea stupizi sa va dati seama asta e scopul unui om traieste-ti viata cum e ea buna sau rea
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 13:53
dar tu ai argumente ca aparitia vietii si a terrei se datoreaza unei (asa zise)divinitati Toti credinciosi vreti argumente dar vo aveti vreunul (in afara, bineinteles de balivernele cu care v-a indoctrinat biserica). Respect, bineinteles, optiunea si credinta fiecaruia dar sa nu fim asa de aroganti precum esti dumneata
|
|
ASR 88 mesaje Membru din: 23/10/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 14:30
Prieteni.
este mult prea greu…si nu frica este cea care ne tine ci spalarea creierului uman(la nivel mondial)….mai multe nu spun …pentru mine a fost de ajuns sa vad asta : www.zeitgeistmovie.com sau variantele traduse… Crezi ce vrei sau nu crede! Spune mai departe despre el sau nu spune! Au fost gasite contra argumente:poti sa le crezi sau nu! Poti sa spui mai departe despre ele sau nu! Cand reusesti sa stai intre doua adevaruri si sa-ti creezi propriul adevar atunci,este doar parerea mea,ti-ai gasit identitatea,constiinta si demnitatea! Totdeauna este Raul si Binele ...de ce nu exista nimic intre??!! Este un film interzis(?!) Este un Adevar bun sau rau!! Dar este un adevar!…cred ca asta ar trebui sa dea de gandit… Dar oare mai putem gandi?? |
|
|
|

;Asa ca ; dormi frumos, prieten drag!
?