Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 02:23
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ? www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8. E ADEVARAT CA ACEST VIDEO E DOAR O IMAGINE OMENEASCA A SFARSITULUI . DAR NU V-A FI ASA... ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT. ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE. Gabriela. |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 12:46
SI FLORI PT; TOTI ;;CEI DE OMENIE;! VA LAS! :sml-love0038M-AM SATURAT;; DE ;;INTELIZENTZY;;
|
|
lucamarinel 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 19:18
DRAGA ALE XA RO NU TE CUNOSC BINE DAR AM AFLAT PAREREA TA CU PRIVIRE LA MARTORII LUI IEHOVA NU STIU CINE SINT DAR NU AM NICI O LEGATURA CU EI. EU SINT ADVENTIST DE ZIUA A 7 A SI AM ALTE CUNOSTINTE DESPRE FACEREA LUMII, DE CE EXISTAM, CARE VA FI VIITORUL SI . MAI ALES SFIRSITUL ACESTEI LUMI. TOT. CE IA NASTERE TREBUIE SA MOARA ASA SI PLANETA ACEASTA .SI UN BOB DE GRIU INTII MOARE SI APOI INCOLTESTE SI FACE UNUL 50 BOABE ALTUL 100 ETC.DOMNUL ISUS A MURIT SI A INVIAT SI STA LA DREAPTA TATALUI CERESC SI DE ABIA ASTEPT SA VINA SA NE IA ACASA.NU STIU CE ASTEPTI TU DE LA ACEASTA VIATA DAR EU AM O INCREDERE NECLINTITA IN ISUS HRISTOS. TU AI VREODIRECTIE UN SENS IN VIATA S-AU ASTEPTI SI TU MOARTEA CA TOATA LUMEA .? CE PIRD DACA MI-AM PUS CREDINTA IN ISUS DAR DACA NU AM CREDINTA SI TOATE ACESTE LUCRURI SE INTIMPLA ATUNCI AM PIERDUT TOTUL..TOTI ISI SPUN PAREREA ESTE F . BINE DAR HAI SA VORBIM ATUNCI CIND SI CITIM CEVA LASAT DE LA D-ZEU SI ANUME CUVINTUL CARE NEA FOST LASAT SI NU FABULATII A UNOR OAMENI . CARE SCRIU DEPRE CEVA CARE NICI NU EXISTA SI NICI NIMENI DE DINCOLO N-A VENIT SA POVESTEASCA.ORICIND ITI STAU LA DISPOZITIE PT ALTE INTREBARI.
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:13
nicaieri,dar absolut nicaieri nu am postat vreo parere despre martorii lui Iehova.cu privire la ei doar am intrebat.parerile mele, se intelege din texterau cu privire la penticostali, si in general la toate religiile ce au mai aparut. sunt ortodoxa,dar nu ma bucur ca bisericile noastre au facut buticuri din Casa Domnului.nu este deloc de laudat.Se stie reactia lui Iisus cand a ajuns in templul Tatalui Sau si ce le-a facut negustorilor.Cred in Iisus mai mult decat in roice pe lumea astadar nu sunt de acord cu unele kestii pe care religiile le practica. Prefer sa-L am eu,aici,in mine. sa-L port cu mine in suflet,nu sa pup o icoana sau alte cele. prefer sa salvez un animal de pe strada, sau sa-i dau sa manance,la fel si unui om amarat de pe strada,nu sa fac parte dintr-un cult in care oamenii se ajuta doar intre ei sunt total rupti de realitate. app n-am vazut nicaieri,in nici o astfel de biserica oameni amarati.cei care merg din partea Bisericii sa mai colecteze ceva suflete,de ce merg doar usile caselr?de ce nu iau amaratii de pe strada,sa-i imbrace macarsa le dea ceva de mancare.IPOCRIZIE,intr-un cuvant!astia sunt cei pe care i-am cunoscut,cel putin in timisoara ESTE PLIN DE ACESTE SPECIMENE,total dezinteresate de realitatea cruda a altora. si repet,nu spun ca toti sunt la fel.dar daca cineva se regaseste cumva aici, atunci sa se gandeasca de 2ori!
|
|
costydim 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:31
Planeta Terra a fost populata artifical cu toate formele de viata animala si vegetala create special sa reziste conditiilor de viata create so ele artificial de catre o alata civilizatie extraterestra pe al carei conducator noi ne-am obisnuit sa-l numim Dumnezeu. Zeii sunt cei care au creat aceasta diversitate de forme de viata, la inceput pentru propriul amuzament, creindu-si in acest fel o oaza de relaxare si de distractie. Oricum, consider ca teoria darvinista a evolutiei speciilor este eronata. Si nu sunt de acord nici cu faptul ca am creati din pamant, poate doar daca notiunea "pamant' reprezinta elementele chimice care se regasesc in acesta. Evolutia umana dupa creatie este insa reala.
Asa cum oamenii cereaza astazi jucarii si roboti, tot asa s-a jucat cineva , candva. Acel cineva este Dumnezeu, este entitatea care a pus la cale acest experiment, dar in ce scop? Poate pentru simpla diversitate. Pentru mine enigma cea mare o constituie "sufletul". |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:49
De la: marygeo2006, la data 2008-10-12 12:46:59 adica cum ne lasi ? adica te-ai saturat si vrei sa ... pacat ... viata-i asa de scurta ...dar plina de bucurii...hai mai stai un pic ...
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:51
Riscand a ma repeta , spun :...
S-ar putea sa se spuna c-ar fi o lipsa, ori o slabiciune a lumii stiintifice lipsa de comunicare, de remiterea judecatilor de valoare spre cadrul socio-uman actual. Dupa cum se observa, chiar dorinta general umana , nu are nevoie de a urmarii alte informatii decat pe cele pe care omul le poate digera mental intr-un anumit timp si spatiu strict ancorat in mentalitatea obiceiurilor dobandite .( mai bune ori mai putin bune ) . Dupa cum se observa , ( bun inteles, respectand relativitatea punctului meu de vedere)....sufocanta majoritate socio-umana-si urmareste interesul pe care si-l considera vital "de-azi-pe-maine"....deaceea stiinta pastreaza tacerea si emite judecati de valoare numai atunci cand i se pun intrebari. Numai atunci .. stiinta pune la dispozitia omului toata informatia de care dispune in legatura cu evaluarile facute si raspunde intrebarilor vitale ale omului la un moment dat. Omul, indiferent de realizarile sale din orice punct de vedere am privi situatia sa; traieste in umbra mortii !.....fiece clipa poate fi si ultima !...de aceeea.toata straduinta omului duce la acest ultim rezultat iar realizarile lui pot fi privite ca "desarte" !... Unii le pot cataloga chiar absurde !... totusi,... nelinistile, indoielile, scrupulozitatile, sunt pur si simplu spulberate de catre forta energiei vitale omenesti. Indiferent ce i-ar rezolva sau nu prezentul, indiferent de cum se prefigureaza viitorul, omul nu se poate sustrage temeritatii, curiozitatii si rationalitatii, cu toate ca el traieste prezentul !.. iar nu moartea. Ratiune umana este in slujba fortei si-a elanului vital, in prezervarea si promovarea vietii cat si a extinderii ei cat mai mult cu putinta prin intermediul functiei biologice a ratiunii. Daca doriti o paranteza (poate putin cam utopica din punct de vedere materialist, prin contrast cu fiintele non-umane ) , ...omul poate fi catalogat drept o fiinta ce lupta constient prin orice mijloace impotriva fortelor ce se opun vietiii. In cuprinsul universalitatii existentiale a tot cuprinzatoare pe care ratiunea noastra nu o poate explica, analiza ori concepe ( inca )..omul a reusit a indeparta unele "neplaceri" contrare vietii sale. Niciodata omul nu se va resemna!... nici datorita ingustimilor cailor de cercetare, .nici datorita putinatatii rezultatelor obtinute, nici din cauza subtilelor concepte filozofico-religioase,...el omul nu se va opri si nu va fi retinut in a recurge la actiunile sale rational-constiente pentru a-si satisface nevoile, dar, exista si-un dar....ca omul in strafundurile sufletuluisau, jinduieste dupa acea pace sufleteasca a existentei pure, pe care la un moment dat sunt sigur ca-o va obtine. In acest context, n-am vrut sa spun decat un singur lucru:...atat timp cat omul nu este resemnat si gandeste , el... EXISTA !... pentru ca viata, este manifestarea existentiala a actiunii rationale umane, indiferent daca ne convine ori nu, daca acceptam ori nu, daca suntem constienti au nu ca tot ceea ce se rationeaza SAU conceptualizeaza si constientizeaza prefigureaza VIITORUL. Numai bine tuturor !...... cred ca aici, am sa pun" tasta jos"...nu cred c-ar mai avea sens.... |
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 21:14
De la: costydim, la data 2008-10-13 14:31:42Planeta Terra a fost populata artifical cu toate formele de viata animala si vegetala create special sa reziste conditiilor de viata create so ele artificial de catre o alata civilizatie extraterestra pe al carei conducator noi ne-am obisnuit sa-l numim Dumnezeu. Zeii sunt cei care au creat aceasta diversitate de forme de viata, la inceput pentru propriul amuzament, creindu-si in acest fel o oaza de relaxare si de distractie. Oricum, consider ca teoria darvinista a evolutiei speciilor este eronata. Si nu sunt de acord nici cu faptul ca am creati din pamant, poate doar daca notiunea "pamant' reprezinta elementele chimice care se regasesc in acesta. Evolutia umana dupa creatie este insa reala. Ce tare esti... si acele fiinte extra-terestre cum au aparut pe lume iar luna stelele si sorele cum au aparut pe lume la randul lor. Tot fiintele astea au creat soarele care lumineaza si incalzeste Terra? Prea ccomplex sa crezi ca toate lucrurile is la intamplare. Apropo si care a fost scopul fiintelor extratereste ca sa creeze tot ce se afla pe Terra si cum de ne-a facut pe toti asa complex? Sor gandit ele ca sa ne faca un sistem care sa trecoare moleculele bune, lipidele, glucidele, vitaminele, zaharul pentru energie ca sa supravietuim? Sistemul imunitar... faptul ca putem vedea si transmite informatii la creer cu ajutorul simtzurilor? A mai zis cineva asemanator si am dat un reply fara sa mi se raspunda. Vreau sa imi argumentezi ceea ce crezi si afirmatia ta... pentru ca daca zici ceva inseamna ca esti resp[onsabil de ce ai declarat si poti dovedi ce convingeri ai.
Shaggy
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 21:56
;;;;;;O ,, sa ;parasesc ;pamantul, in anul;; 2049;!!!!!!
;Asa ca ; dormi frumos, prieten drag!
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 06:48
Omul este facut dupa chipul si asemanarea lui DUMNEZEU , indiferent pe ce planeta locuieste !
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 20:02
Scopul fiecaruia este de a face bine... sau de a ajuta cum poate si de a se implica in tot ce se poate. Fiecare sa isi traiasca viata cum trebuie si sa nu faca rau celorlalti.
Shaggy
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 23:33
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:22
Ce fain ii sa te bagi in toate chestiile... sa apari la TV sau in ziar... sa mergi sa te implici si sa ajuti... ai neste satisfacti si impliniri dupa ce faci lucruri ce nu le faci toata ziua (sau sa participi la ceva la ce nu toata ziua poti sa participi).
Shaggy
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 17/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 01:38
ale_xa_ro,cumva ai vorbit de DUMNEZEU?tu?hm!lumea asta stie cine esti?nu e nici un efort pt.tine sa-ti maskezi superficialitatea,asa-i?asta faci mereu!TU NU AI DUMNEZEU,PUNCT!vreti sa stiti de ce?tu vrei,ale_xa_ro?ha?nu,nu cred!...
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:07
:sml-love0;;A parut, sa traim ;noi, in ;;liniste, pace fericire,,, dar cu rautatile de pe pamant,, nu prea se poate!!: Viata pe pamant, e ff, frumoasa, daca,,, stii, s-o traiesti;;!
;;Traiti, iubiti, fiti fericiti!:
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 13:33
nu vad nici o satisfactie in a face public o fapta buna.o fapta buna o faci ori din suflet, ori de dragul de-a o face, ori pentru a te vedea lumea nu stiu cum ca vai ce minunat e cutare sau cutare.important este sa ai suflet, sa faci din suflet, sa realizezi ca tu poti face ceva daca vrei, si simti.
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:38
Pentru gabrielasigiorgio
As dori sa stiu ce religie ai.
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 07:19
|
|
angel01tm 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:09
Draii mei, traim vremuri grele, toate raspunsurile se gasesc in Biblie, dar cu toate astea oamenii de stiinta se zbat de zeci de ani sa gaseasca raspunsuri la toate. Cum a spus si Mantuitorul despre vremurile care vor veni, toate sau adeverit, pacat de omenire, ne abatem prea tare de la calea cea dreapta si buna, Doamne ajuta.
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 13:13
De la: angel01tm, la data 2008-10-18 12:09:11Draii mei, traim vremuri grele, toate raspunsurile se gasesc in Biblie, dar cu toate astea oamenii de stiinta se zbat de zeci de ani sa gaseasca raspunsuri la toate. Cum a spus si Mantuitorul despre vremurile care vor veni, toate sau adeverit, pacat de omenire, ne abatem prea tare de la calea cea dreapta si buna, Doamne ajuta. Adversarii lumii siintifice,spuneau ca este o mare prostie sa fie alocate fonduri de cercetare pentru cautarea vietii pe alte planete.Ei argumentau:... "in sistemul nostru solar nu sunt conditii prielnice pentru viata, iar alte sisteme solare nu s-au descoperit". Pe unul din satelitii lui Jupiter, (despre Europa este vorba)...s-a descoperit apa !... existau banuieli,.... dar anul trecut banuielile au devenit certitudini. Descoperirea este una epocala, este prima data cand ne aflam in fata unui ocean extraterestru, apa fiind leaganul vietii,n-ar trebui spus ca acelasi lucru este valabil si pentru Europa ?... Cu toate ca nu este dotata cu cele necesare detectarii vietii, sonda Galileo a facut o descoperire esentiala pentru astrobiologie ceea ce ne face sa privim cu totul altfel lucrurile. S-ar putea sa nu se descoperim cine stie ce inteligente pe Europa , dar, sunt de ajuns si cateva organisme microscopice vii Indraznim a bate la usa s-atunci cand vom fi pregatiti....sigur se va deschide !...numai ca un procent considerabil dintre semenii lui homo sapiens a ramas la temerile lui homo erectus si se folosesc de software-ul virusat al misticilor
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:40
WEKEND PLACUT PRIETENI!
|
|
ciornei_v 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:40
asta cu 2012 cat de idiot poti sa fii .o intelefeam pe bunica cu sf lumii ca era saraca anafabeta
|
|
carmel68cs 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:31
Celor ce spun ca Dumnezeu a creat viata pe Tera,o intrebare ,,nebuna'',A LUI VIATA CINE a CREATO?????????????????
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:38
Lui Marian: DE unde stii ca omul es te dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu?Dac poti vreau sa-mi citezi exact cum ai gasit scris.Succes in a cauta ce nu cred ca ve-i gasi.
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:54
Lui Angel01TM,Ai dreptate.Toate raspunsurile sunt in Biblie,dar pentru ce-i mai multi sunt ,,TAINE"".Chiar si ce-i ce cred ca stiu ceva ,de cele mai multe ori confirma contrariu,pt ca suntem indoctrinati si ,,avem ochi dar nu vedem,avem urechi dar nu auzim.Si chiar si aceste taine pt a fi descifrate depinde pana la urma tot de voia LUI.Biblia poate fi citita chiar de un copil de clasa aIIa, dar de cele mai multe ori nu poate fi inteleasa de oameni de stiinta.VIATA pe pamant,aparitia si scopul ,sunt o ,,taina",care ni se pare ca am fi descifrato uneori iar apoi...Creatorul nu a avut placerea sa ne dea detalii,dar sigur VIATA ORICARUI DINTRE NOI NU e O INTANPLARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 22:54
Dostoievski spunea ca Dumnezeu este singura si cea mai importanta inventie a omului din toate timpurile....
Cititi "Demonii" si "Fratii Karamazov" si multe intrebari pe care vi le-ati pus pana acum ... vor naste si mai multe intrebari.
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 23:16
De la: black_id, la data 2008-10-17 13:33:36nu vad nici o satisfactie in a face public o fapta buna.o fapta buna o faci ori din suflet, ori de dragul de-a o face, ori pentru a te vedea lumea nu stiu cum ca vai ce minunat e cutare sau cutare.important este sa ai suflet, sa faci din suflet, sa realizezi ca tu poti face ceva daca vrei, si simti. Corect, bine zis Asa este... fapta buna este de fapt sa nu te ajuti pe tine sa iti creezi o imagine buna prin faptul ca ai facut un bine ci sa ajuti pe altul care nu poate face ceva singur. Nu e totuna pentru persoana ajutata ca i s-a oferit ajutorul si din cele mai josnice motivatii sa fie, pentru ca acea persoana beneficiaza de un bine facut cu toate ca la baza sunt din motive rele... persoana a fost ajutata dar nu dintr-un scop pozitiv. In calitate de om care ajuti e important scopul cu care faci un bine
Shaggy
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 00:06
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ? www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8. E ADEVARAT CA ACEST VIDEO E DOAR O IMAGINE OMENEASCA A SFARSITULUI . DAR NU V-A FI ASA... ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT. ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE. Gabriela. |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 00:08
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 16:42
Indiact ar fi fost ....Idiotul !....de citit, bine-nteles .....
|
|
|
|

SI FLORI PT; TOTI ;;CEI DE OMENIE;!
;Asa ca ; dormi frumos, prieten drag!
Adversarii lumii siintifice,spuneau ca este o mare prostie sa fie alocate fonduri de cercetare pentru cautarea vietii pe alte planete.