Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 21:40
De la: marinescuirina, la data 2008-10-05 02:56:02De la: cornelioandanciu, la data 2008-09-06 06:54:03Si la Bing Bang ce a explodat?Nu cumva tot materie?Si atunci nu aceasta era forma de atunci a Universului A explodat acea ciocnire de materie si datorita protonilor (sarcini puternice habar nu am ce o scos astia da ceva de genu' o zis cai big bangu') Fiecare are o teorie diferita si totusi sa ziceam ca ar fi o teorie nu 10 legata de big bang... cum se explica materia care exista sau protoni care au cauzat explozia? Cine i-a creat si cum au reusit sa creeze o lume atata de complexa...? Lumea e prea complexa sa crezi ca o mica explozie si evolutia au cauzat toate legile si complexitatea. O explozie sa faca materie... cam o magarie de nota 10. Din nimic sa se faca ce se poate vedea. Ma rog... vrajeala ieftina.
Shaggy
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 21:50
De la: marygeo2006, la data 2008-10-05 21:16:14De la: suteudaniel8, la data 2008-10-04 13:39:43Imi place felul cum unii raspund... calm, frumos adecvat, respectuos si ca raspund cu dragoste. Eu de multe ori nu pot face asta pentru cas o fire diferita... dar miar placea si mie sa dau reply-uri cu dragost... nu cu ura.''''''' Daniel , sunt, Maria, imi place sa va citesc , mesajele, nu-mi place, violenta verbala, privind ;opiniile diferite! E normal, sa fie ;opinii diferite, la oameni cu gandiri diferite!!!!!!! De ce sa nu acceptam si ideile altora! ;Nu este,obligatoriu, sa gandim la fel! De aceea , va rog, nu mai folositi cuvinte colorate adresate, unii altora, cum faceau prietenii mei, la alte subiecte de pe forum! Eu la-nceput ;ma inervam, le raspundeam, dar ;mai nou, ii ignor!! Viata de pe pamant, este ;frumoasa, am aparut, unii ;;din;; ;dragoste, altii din ;greseala,,,altii, pur si simplu!! Scopul nostru, este sa ;creiem; fericirea , pacea linistea si-ntelegerea pe pamant! Nu , violentei, pe forum.!! Toti sunteti , draguti, uneori vreti sa ;bravati! ;; Tu ; Daniel, poti, sa raspunzi, cu ; calm, liniste si dragoste, cum fac si eu, mai nou! Va doresc tuturor sa fiti fericiti pe pamant, profitati, ca viata este scurta, trait-o din plin! Credeti in bunul ;D-zeu;, ca daca nu crezi, traiesti degeaba, pe pamant! Asta e parerea mea proprie! Mai mult la mesajele venite de la matale ma refer pentru ca vad niste urari de bine si lucruri bune in mesajele tele. Vad ca ai vrea bine tuturor si sa faci bine. Salutari de la Cluj... cum ziceau si cei de la Compact
Shaggy
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 19:21
De la: suteudaniel8, la data 2008-10-06 21:50:02;;;; Multumesc; Daniel!!! ;N u-i departe, ;Clujul; de ;Baia-Mare. ! Nu-mi ;place ;violenta! Am trait acasa ; 18ani, in ;prea multa ;violenta!; Am fost ;; agesiva ;;verbal; ca 'm-au,jignit;; fara sa le fi adresat; la nici ;unul ;;o jignire! Nu-mi place; nesimtirea! Eu nu va jignesc; prima; chiar daca voi aveti, alte ;opinii! E normal sa avem ;opinii , diferite, doar suntem , cu ideologii, diferite! ;; Viata , pe pamant?? E ;fff , frumoasa, cand ai cu cine s-o traiesti ;; cum s-o traiesti, si de ce sa n-o traiesti, bine,,????!De la: marygeo2006, la data 2008-10-05 21:16:14De la: suteudaniel8, la data 2008-10-04 13:39:43Imi place felul cum unii raspund... calm, frumos adecvat, respectuos si ca raspund cu dragoste. Eu de multe ori nu pot face asta pentru cas o fire diferita... dar miar placea si mie sa dau reply-uri cu dragost... nu cu ura.''''''' Daniel , sunt, Maria, imi place sa va citesc , mesajele, nu-mi place, violenta verbala, privind ;opiniile diferite! E normal, sa fie ;opinii diferite, la oameni cu gandiri diferite!!!!!!! De ce sa nu acceptam si ideile altora! ;Nu este,obligatoriu, sa gandim la fel! De aceea , va rog, nu mai folositi cuvinte colorate adresate, unii altora, cum faceau prietenii mei, la alte subiecte de pe forum! Eu la-nceput ;ma inervam, le raspundeam, dar ;mai nou, ii ignor!! Viata de pe pamant, este ;frumoasa, am aparut, unii ;;din;; ;dragoste, altii din ;greseala,,,altii, pur si simplu!! Scopul nostru, este sa ;creiem; fericirea , pacea linistea si-ntelegerea pe pamant! Nu , violentei, pe forum.!! Toti sunteti , draguti, uneori vreti sa ;bravati! ;; Tu ; Daniel, poti, sa raspunzi, cu ; calm, liniste si dragoste, cum fac si eu, mai nou! Va doresc tuturor sa fiti fericiti pe pamant, profitati, ca viata este scurta, trait-o din plin! Credeti in bunul ;D-zeu;, ca daca nu crezi, traiesti degeaba, pe pamant! Asta e parerea mea proprie!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 20:00
hai serios? dar tu ai ceva habar? te intreb acum. sa inteleg ca faci parte dintr-un cult? si daca eu am spus ca nu fac parte ar trebui sa nu stiu...sau cum vine?matusa mea, penticostala, cand a fost bolnava, anul trecut, a refuzat sa ia medicamente, pentru ca "fratii ei", pe care ii are de cel putin 10 ani, aveau sa se roage pentru ea, sa se faca bine.a ajuns la spital, atat de bine si de mult s-au rugat. sora ei,bunica mea, s-a mutat in orasul ei, s-a mutat dupa o viata in bucuresti,in alt oras. acum 8 ani. in 8 ani de zile, nu stiu daca matsa mea i-a calcat pragul mai mult de 3ori. si sunt surori.si mereu s-au inteles bine. dar cand e vb de familie, familia ei este acea biserica. am fost o data acolo,mai mult n-am putut. voia cu dinadins sa ma ia cu ea. in viata mea n-am vazut asemenea oameni rugandu-se. parca erau dusi cu totii. eu stiu ca Dumnezeu, Iisus este in inima fiecaruia, daca Il primeste. daca se intoarce la El.daca stie sa formeze acea legatura. Este linistea si pacea interioara, nu un zeu care iti indeplineste dorinte materiale. nu pt asta te rogi. i-am cunoscut prietenele"surorile". nu stiau sa vb despre altceva decat ce bine i-a mers lui cutare sau cutare la examene, ca si-a luat masina, ca acum e plecat in franta. multi urmeaza aceste religii pt bani.iar altii, de teama, au ajuns la batranete si se gandesc sa se puna bine cu Dumnezeu,sau pt ca intr-adevar cred ca asta este Calea spre El. dar tie ti se pare normal sa ajungi ca un bat tinand post dupa post, sa nu te mai intereseze familia, absolut nimic din ce tine de tine in afara de acea biserica? daca tu ai habar,atunci e clar cu cine stau de vb, suteu daniel. si imi dau seama ca e degeaba. si cand am zis de bani dati bisericii, ce nu-ti convine? tie ti se pare normal sa fie mici buticuri in fiecare biserica la intrare? ca la bis. ortodoxe asa este peste tot. iar la penticostali,ca de altele kiar nu stiu, asta se face. bun, acum ca ne-am lamurit, poate ca eu habar nu am de religiile minore, dar am habar de altele. i wish this was mutual....sorry
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 09:56
Deși port o mare stimă Și am respectat mereu Și pe popă și pe pastor Și pe rabinul evreu Totuși eu am o remarcă Deși nu e paradox Însă cel mai vesel popă Este popa ortodox. Fie praznic, nunți, botezuri Sau la orice slujbă sfântă Chiar și la înmormântare Popa cântă, popa cântă. Dar cel mai deștept dintr-înșii Mai dibaci, mai diabolic Este fără îndoială Bruder, pastorul catolic. Auziți iubiți prieteni Ce abil, ce diplomat Pe toți tinerii îi însoară El rămâne neînsurat. Cel mai crunt însă-i rabinul Ăsta, merge-n contra firei Vrea mortiș ca să distrugă Fericirea omenirii. Auziți ce barbarie Zău că merită bătaie Unde trebuie să adauge Rabinul de acolo taie!
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 13:33
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 15:53
Dumnezeu a dat viata pe pamant, si apoi a creat omul pentru ca sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Pararea mea ca scopul vietii de pe pamant este o afirmatie gresita. Corect este scopul vietii omului pe pamant, care este mantuirea sufletului. Multi cand aud ca scopul omului pe pamant este mantuirea sufletului, o iau ca pe o fixatie, habotnicie sau apucatura a celui care spune asa. Dar asta pentru ca traiesc intr-o lume "a lor". Mantuirea sufletului presupune respectarea celor 10 porunci, care sunt atat de usor de respectat, nici nu va dati seama, si mie mi se pareau la inceput foarte grele si eram foarte razvratit, dar cu timpul, ascultand de sfatul duhovnicului, si cu MULTA RABDARE(eram razvratit si mi se pareau poruncile, pentru ca nu aveam rabdare, rabdarea e de la Dumnezeu si nerabdarea de la diavol) mi-am dat seama ca mai usoare de atat nu puteau fi. Am ajuns sa indeplinec poruncile nu din frica de Dumnezeu, ci din dragoste. Cand fac cate o greseala, nu ma apuca frica ca am facut ceva rau si ca Dumnezeu ma va pedepsi, ci ma gandesc ca l-am intristat si l-am amarat pe Dumnezeu, ca si cum i-as fi suparat pe parintii mei. Cand ajungi sa intelegi cu adevarat cele 10 porunci, iti dai seama ca toata lumea asta este DESERTACIUNE, asta nu inseamna ca trebuie sa dispretium natura pe care a creat-o Dumnezeu, dar sa nu le lipim sufletul de ea, ci de Dumnezeu. Ce mult im place aceasta fraza "Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si dreptatea ei si toate celelate(familie, copii, casa, masina, servici, si altele) vi se vor adauga voua". Ceea ce ma face sa gandesc asa este ca maine as putea sa nu mai fiu, si ce folos ca am trait pe pamant daca nu am crezut in Dumnezeu si nu am facut voia Lui. Multi nu cred ca lumea a fost creata de Dumnezeu, dar atunci sa explice ei cum a aparut lumea. Aia cu BIG-BANG nu tine. Dar inaninte de BING-BANG ce a fost?.
P.S. Doamne ajuta!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Fosta membra 9am.ro 64 mesaje Membru din: 9/09/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 16:58
imi place cand mai este si lume care se scuza pt limbaj...bravo! inca exista respectul, ceea ce e bine! asta inseamna ca inca nu am ajuns la sfarsitul lumii inca ! fain!
diana maria mardare
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 17:03
De la: ale_xa_ro, la data 2008-10-07 20:00:31hai serios? dar tu ai ceva habar? te intreb acum. sa inteleg ca faci parte dintr-un cult? si daca eu am spus ca nu fac parte ar trebui sa nu stiu...sau cum vine?matusa mea, penticostala, cand a fost bolnava, anul trecut, a refuzat sa ia medicamente, pentru ca "fratii ei", pe care ii are de cel putin 10 ani, aveau sa se roage pentru ea, sa se faca bine.a ajuns la spital, atat de bine si de mult s-au rugat. sora ei,bunica mea, s-a mutat in orasul ei, s-a mutat dupa o viata in bucuresti,in alt oras. acum 8 ani. in 8 ani de zile, nu stiu daca matsa mea i-a calcat pragul mai mult de 3ori. si sunt surori.si mereu s-au inteles bine. dar cand e vb de familie, familia ei este acea biserica. am fost o data acolo,mai mult n-am putut. voia cu dinadins sa ma ia cu ea. in viata mea n-am vazut asemenea oameni rugandu-se. parca erau dusi cu totii. eu stiu ca Dumnezeu, Iisus este in inima fiecaruia, daca Il primeste. daca se intoarce la El.daca stie sa formeze acea legatura. Este linistea si pacea interioara, nu un zeu care iti indeplineste dorinte materiale. nu pt asta te rogi. i-am cunoscut prietenele"surorile". nu stiau sa vb despre altceva decat ce bine i-a mers lui cutare sau cutare la examene, ca si-a luat masina, ca acum e plecat in franta. multi urmeaza aceste religii pt bani.iar altii, de teama, au ajuns la batranete si se gandesc sa se puna bine cu Dumnezeu,sau pt ca intr-adevar cred ca asta este Calea spre El. dar tie ti se pare normal sa ajungi ca un bat tinand post dupa post, sa nu te mai intereseze familia, absolut nimic din ce tine de tine in afara de acea biserica? daca tu ai habar,atunci e clar cu cine stau de vb, suteu daniel. si imi dau seama ca e degeaba. si cand am zis de bani dati bisericii, ce nu-ti convine? tie ti se pare normal sa fie mici buticuri in fiecare biserica la intrare? ca la bis. ortodoxe asa este peste tot. iar la penticostali,ca de altele kiar nu stiu, asta se face. bun, acum ca ne-am lamurit, poate ca eu habar nu am de religiile minore, dar am habar de altele. i wish this was mutual....sorry Am habar ca de aia ti-am si raspuns mai de vreme. Fac parte dintr-un cult si vad ceea ce e si la noi la Biserica. Nu stiu daca la noi e manipularea sau chiar scrie in Biblie sa nu faci unele lucruri... multi de la mine de la Biserica imi zic ca nu ai voie sa bei (lucru ce il fac dar fara sa ma imbat)... spun sa nu fumez (dar fumez ocazional si nu sunt dependent de tigari)... sa nu ascult muzica "necrestina" sau sa nu vizitez discotecile (merg in cluburi si in disco ocazional cu uni prieteni fara a face chesti dezgustatoare). La noi la Biserica se vorbeste impotriva acestor lucruri si eu pentru ca nu gasesc in Biblie ceva care sa vb impotriva acestor lucruri nu ma las manipulat de ideile acestor oameni. Chiar am vorbit cu un lider de la Biserica si iam zis ce fac si nu o avut ce sa comenteze pentru ca nu avea ce sa-mi aduca. "Daca nu te ajutzi tu nimeni nu te va ajuta" asa o scris cineva pe un topic... mi se pare ca ce a facut matusa ta si cu "frati" ei a fost un gest extremist ca sa nu iei medicamente si sa crezi ca vine totul de la sine... mi se pare o porcarie sa crezi ca te vindeci sau ca ti se va indeplini ceva fara ca tu sa participi la indeplinirea a ceea ce vrei. Unele lucruri ti se indeplinesc iar altele nu... Dumnezo' o lasat medicamente si operatii ca sa te scpae de neshte greutati nu ca sa te faca sa crezi ca El te vindeca doar fara. Au fost cazuri in care au fost vindecati si fara dar si cu. Alti fara sa se roage... nu ma pronunt ca sunt cazuri si cazuri... Legat de bani... Biserica Penticostala, Baptista, Evanghelica etc. au asa zisa colecta unde fiecare pune bani pentru lucruri administrative gen (curent, apa, detergenti sau sapun la baie etc.iar daca sunt bani multi donatii pentru oameni nevioiasi ce au o situatie materiala foarte slaba). Bani nu sunt ca sai dai pentru "popi" ci pentru a se putea continua "slujbele" la Biserica. Daca nu membri dau bani atunci cine sa dea? Statul nu da nimic astfel ca trebuie cumva sa continue Biserica sa activeze.
Shaggy
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 19:25
Cine poate sa-mi spuna ziua cand v-a muri ?...sau macar ce v-a fi cu el sau ea maine (bine sau rau)?sau sa stie macar ce va fi peste o ora ?Da atunci voi crede si eu ca nu exista Dumnezeu care a creat totul in cer si pe pamant.
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . Gabriela. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 19:27
Cine poate sa-mi spuna ziua cand v-a muri ?...sau macar ce v-a fi cu el sau ea maine (bine sau rau)?sau sa stie macar ce va fi peste o ora ?Da atunci voi crede si eu ca nu exista Dumnezeu care a creat totul in cer si pe pamant.
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . Gabriela. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 19:27
|
teena_dessiree 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 11:02
" Ci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de Judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup." (2 Cor.5:10)
Modelul nostru nu sunt oamenii, ci Hristos, care a trait o viata Sfanta si aici jos pe pamant, in dureri si necazuri, in nevoi si lipsuri. De atatea ori avem tendinta sa ne uitam la oameni si sa judecam ce face unul si ce face altul, comparandu-ne cu ceilalti, uitand sa ne uitam la noi insine si sa ne comparam cu Cuvantul lui Dumnezeu, sa ne uitam si sa vedem daca suntem noi intr-adevar IMPLINITORI ai cuvantului sau doar ascultatori... El, Fiul lui Dumnezeu, a murit pentru noi, pentru ca noi sa putem avea viata vesnica IN EL. "Pe Cel ce n-a cunoscut niciun pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El". (2 Cor 5:20) Deci numai urmandu-l pe El, vom putea implini cu adevarat Voia Sa. Cat despre darurile noastre pentru cei nevoiasi, exista un exemplu in biblie, care vorbeste despre o femeie saraca, vaduva, care abia mai avea cu ce sa-si duca zilele... Dar ea a devenit un exemplu de darnicie pentru ca din putinul ei ei, ea a pus doi banuti, ultimii pe care-i mai avea ca sa traiasca, in Vistieria Templului. Domnul Isus a spus despre ea " Adevarat va spun ca aceasta vaduva saraca a dat mai mult decat toti cei ce au aruncat in vistierie" si apoi continua spunand: " Caci toti ceilalti au aruncat din prisosul lor, dar ea, din saracia ei a aruncat tot ce avea, tot ce-i mai ramasese ca sa traiasca". ( Marcu 12:43) Pe mine, personal, ma impresioneaza foarte mult acest exemplu, pentru ca nu stiu cati dintre noi ar face la fel in ziua de astazi...Nici cei ce avem nu facem asta, cu scuza ca daca dam,nu stim daca darurile noastre ajung acolo unde trebuie sau daca o facem chiar noi insine, nu stim daca persoana respectiva are intr-adevar nevoie. Dar eu cred ca este Dumnezeu Cel care se uita in inima noastra si vede tot ce avem in ea...si El cunoaste care sunt adevaratele noastre motive. El a venit in lume ca sa ne dea viata prin Jertfa Sa, ca sa primim iertarea pacatelor si S-a dat pe Sine insusi exemplu, DARUIND... |
|
lucamarinel 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 13:10
DONULE 1 OCTAV SE VEDE DE LA O POSTA CA NICI MACAR NU AI DESCHIS BIBLIA TOTUSI SPUI CA ORDINEA CREATIEI AR FI GRESITA. EU TE INDEMN SA POTI VORBI ATUNCI CIND ESTI IN CUNOSTINTA DE ACEL LUCRU. CREATIA INCEPE CU LUMINA PE CARE A CREAT-O D-ZEU SI MAI APOI CU RESTUL.....
|
|
lucamarinel 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 13:28
De la: lucamarinel, la data 2008-10-09 13:10:29DONULE 1 OCTAV SE VEDE DE LA O POSTA CA NICI MACAR NU AI DESCHIS BIBLIA TOTUSI SPUI CA ORDINEA CREATIEI AR FI GRESITA. EU TE INDEMN SA POTI VORBI ATUNCI CIND ESTI IN CUNOSTINTA DE ACEL LUCRU. CREATIA INCEPE CU LUMINA PE CARE A CREAT-O D-ZEU SI MAI APOI CU RESTUL..... MULTI DINTRE VOI SPUN"CREDE SI NU CERCETA"DAR EU VA INDEMN SA CERCETATI SCRIPTURA PT.CA IN EA VETI GASI RASPUNSUL LA TOATE FRAMINTARILE VOASTRE SI CALEA CATRE LUMINAADEVARATA ISUS HRISTOS. |
|
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 14:21
felicitari tie daca ai habar.dar altadata nu mai vorbi in numele altora.asta e parerea mea despre acest cult caruia apartine si matusa mea. cel putin. as avea o intrebare,totusi. ce se spune in general despre martorii lui iehova? cum sunt priviti acestia,ce se spune ca ar fi facut pe la incep anilor 90? tu ce stii? in alta ordine de idei, ai salvat vreodata un animal de pe strada? sau ce ai avea de spus in privinta defrisarii padurilor? a poluarii? crezi ca ati putea, tu sau ceilalti membri, sa faceti vreodata ceva in privinta asta? fumezi,unde arunci mucul de tigara? suntem prea slabi pentru lumea asta.eu macar ma intorc din drum sa cumpar ceva de mancare pt catelul amarat de la usa marketului... sau pt cei din spatele blocului.si multe altele, nu mai intru in detalii, ca nu are rost. dar exista oameni cu suflet extraordinar,puternic, luptator, iubitor, fara sa faca parte dintr-un cult.Dumnezeu ar fi in fiecare dintre noi daca l-am primi,daca am sti cum. El nu poate face bine pe pamant decat prin noi.
si da, nu cred ca ar conta atat ce mananci sau daca fumezii,pe cat ar conta ce scoti. injuraturi,blesteme,jigniri.si eu fumez.i admit. nothing wrong, no guilt feelings. ajutor celor nevoiasi? care fac parte tot din membrii bisericii,presupun. mai intreb, decat sa presupun. nu vreau sa te jignescnici pe ei. nu toti sunt la fel.eu am ramas cu o parere f proasta avand in vedere fratii matusii mele. ei nu dau bani pe strada unui cersetor, sau unui om amarat nici macar mancare(ca sa nu sustina pe urma ca nu dau bani pt ca isi iau tigari sau o tuica.).nici atat. se ajuta intre ei,ATAT! |
|
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 17:18
doamne doamne.
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 00:31
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 08:33
Greu de spus. În orice caz, viața e o șansă unică, păcat că nu înțelegem ce rost avem pe acest pământ.
|
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 09:50
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . De ce apostolii au lasat ca frangerea painii si bautul vinului (actuala Sfanta Liturghie de astazi) sa se faca in zi de duminica, si nu de sambata?
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 18:42
eu nu cred in teoria big bangului.din punctul meu de vedere e un accident. la nivel cosmic este un accident. si atunci cand ma uit in jurul meu si vad cat de perfecta este natura si cat de perfecte sunt legile ei, cat de bine functioneaza, cum pot sa accept ca toate astea sunt rezultatul unui accident?
bun big bangul a avut loc. s-a format pamantul dupa niste legi fizice. dar apoi? cine a pus primul semn de viata pe acest pamant? pot eu sa cred ca in mediul acela s-a format primul microorganism? si ca din supa aia primordiala am aparut noi dupa milioane de ani? noi fapturile astea atat de complexe si de diverse? noi oamenii? cu toate insusirile noastre, cu toate sentimentele noastre cu toate trairile noastre cu toate emotiile si angoasele cu talentul nostru ? cum sa cred asta? dintr-un microorganism? numai o forma superioara de viata numai o forma geniala de energie putea sa creeze totul atat de perfect. nu cred ca venim din maimute. nu cred si nu s-a demonstrat stiintific acest lucru. repet si aici nu s-a descoperit veriga aceea care face legatura dintre omul primitiv si maimute. nu cred ca toata diversitatea de forme de viata de pe pamant au aceeasi origine . un microorganism. este ilogic.nu cred nici in mitul martienilor. daca am fi fost clonati de ei am fi avut trasaturile lor. pentru ca ar fi fost nevoiti sa foloseasca materialul lor genetic. doar dumnezeu putea sa faca asta. |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 15:25
De la: balabanandrei, la data 2008-10-08 15:53:45Dumnezeu a dat viata pe pamant, si apoi a creat omul pentru ca sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Pararea mea ca scopul vietii de pe pamant este o afirmatie gresita. Corect este scopul vietii omului pe pamant, care este mantuirea sufletului. Multi cand aud ca scopul omului pe pamant este mantuirea sufletului, o iau ca pe o fixatie, habotnicie sau apucatura a celui care spune asa. Dar asta pentru ca traiesc intr-o lume "a lor". Mantuirea sufletului presupune respectarea celor 10 porunci, care sunt atat de usor de respectat, nici nu va dati seama, si mie mi se pareau la inceput foarte grele si eram foarte razvratit, dar cu timpul, ascultand de sfatul duhovnicului, si cu MULTA RABDARE(eram razvratit si mi se pareau poruncile, pentru ca nu aveam rabdare, rabdarea e de la Dumnezeu si nerabdarea de la diavol) mi-am dat seama ca mai usoare de atat nu puteau fi. Am ajuns sa indeplinec poruncile nu din frica de Dumnezeu, ci din dragoste. Cand fac cate o greseala, nu ma apuca frica ca am facut ceva rau si ca Dumnezeu ma va pedepsi, ci ma gandesc ca l-am intristat si l-am amarat pe Dumnezeu, ca si cum i-as fi suparat pe parintii mei. Cand ajungi sa intelegi cu adevarat cele 10 porunci, iti dai seama ca toata lumea asta este DESERTACIUNE, asta nu inseamna ca trebuie sa dispretium natura pe care a creat-o Dumnezeu, dar sa nu le lipim sufletul de ea, ci de Dumnezeu. Ce mult im place aceasta fraza "Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si dreptatea ei si toate celelate(familie, copii, casa, masina, servici, si altele) vi se vor adauga voua". Ceea ce ma face sa gandesc asa este ca maine as putea sa nu mai fiu, si ce folos ca am trait pe pamant daca nu am crezut in Dumnezeu si nu am facut voia Lui. Multi nu cred ca lumea a fost creata de Dumnezeu, dar atunci sa explice ei cum a aparut lumea. Aia cu BIG-BANG nu tine. Dar inaninte de BING-BANG ce a fost? Nu a existat big-bang deoarece aceasta teorie se refera la o explozie acum miliane de ani in urma iar cum Terra ii o planeta tanara nu poti explica si sa vrei ca a existat un big-bang acum milioane de ani. Big-bangul nu a existat
Shaggy
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 16:42
despre ce fel de (...!? ) vobim noi atazi...si cati dintr e noi chiar stim, despre ce vorbim !?..
Ar fi bine sa stim ?... La primele cinci concilii ecumenice ale bisericii crestine au fost stabilite jaloanele dogmelor teoretice, valabile pâna in zilele de azi. Conciliile au avut loc la Niceea (325), Constantinopol (381), Efes (431), Calcedon (451) si din nou la Constantinopol (553). Toate aceste patru localitati se gasesc in Turcia: Niceea si Calcedon nu departe de Istambul (fostul Constantinopol), Efes in partea vestica a Anatoliei. Conciliul 1 din Niceea (anul 325) Convocat de imparatul roman Constantin cel Mare (306-337), in scopul consolidarii imperiului roman cu ajutorul noii religii crestine, pe cale de extindere cu succes in Europa, nordul Africii si Asia Mica. In spatele convocarii celor 318 episcopi a stat lupta pentru putere intre Constantin cel Mare, autoproclamat Pontifex Maximus (episcop universal) si episcopi. Parerile imparatului Constantin cel Mare au trebuit sa fie acceptate fara impotrivire de catre toti episcopii. Pâna la acea data, teza general acceptata de biserica catolica era ca Dumnezeu si Isus nu sunt fiinte identice, ci numai asemanatoare. Constantin cel Mare a obligat membrii conciliului sa accepte teza unitatii indisolubile intre Isus si Dumnezeu. Conciliul 2 din Constantinopol (anul 381) Convocat de imparatul Theodosius I (347-395) in anul 381. Theodosius I a declarat crestinismul drept religie oficiala de stat, ordonând distrugerea tuturor vechilor asezaminte de cult pagâne. La acest conciliu Theodosius I a avut un cuvânt greu de spus: episcopii prezenti au trebuit sa accepte introducerea notiunii de Trinitate (Sf.Treime) (identitatea de fiinta intre Dumnezeu, Isus si Sf.Spirit). Conciliul 3 din Efes (anul 431) Convocat la cererea co-împaratilor romani Valentianus III (425-455, împarat al partii de vest a imperiului, cu sediu la Roma) si Theodosius II (408-450, împarat al partii de est, cu resedinta la Constantinopol). La conciliul al 3-lea, desfasurat sub patronajul acestor 2 împarati, s-a pus problema in ce calitate trebuie privita Maria: drept Christotokos (Mama lui Cristos cel lumesc) sau Theotokos (Mama lui Dumnezeu, Mama Fiului lui Dumnezeu). Conciliul a hotarât recunoasterea Mariei drept Theotokos, eliberând-o de orice pacat pamântesc. In spatele deciziei a stat însa Pulcheria (sora mai mare a împaratului Theodosius II), nu reprezentantii clericali (papa sau episcopii). Conciliul 4 din Calcedon (anul 451) Formal, conciliul al 4-lea a fost convocat de împaratul bizantin Marcianus (396-457), în realitate de aceiasi Pulcheria, care, dupa moartea lui Theodosius II (450) s-a casatorit cu împaratul Marcianus. Pulcheria a dat tonul si la conciliul al 4-lea, in pofida împotrivirii fatise a multor episcopi. Conciliul a proclamat, sub presiunea Pulcheriei, dubla natura - divina si umana - a lui Isus, precum si primatul papei de la Roma (împuternicit cu managementul unic al treburilor clericale mondiale). Conciliul 5 din Constantinopol (anul 553) Convocat de imparatul bizantin Justinian I (483-565), de fapt de sotia sa Theodora (497-548), co-regenta imperiului roman de est (împreuna cu Justinian I). Unul din telurile lor, urmarite cu intransingenta, a fost eradicarea pagânismului prin orice mijloace si crestinizarea fortata a maselor. Conciliul al 5-lea a ramas in istorie drept conciliul de aclamare si ovationare a perechii imperiale Justinian I si Theodora. Justinian a ordonat, înaintea începerii conciliului, arestarea papei Vigilius (537-555) care sustinea alte puncte de vedere. La conciliu i-a obligat pe episcopi sa aprobe, sub aclamatii unamime la comanda, toate tezele religioase propuse de perechea imperiala: declararea neautenticitatii multora dintre tezele initial acceptate de biserica, in special cele ale lui Origenes (185-254), teza reincarnarii etc (in total au fost pronuntate 15 anateme). poate ca da, poate ca nu !...
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 18:00
;;; Este mult mai bine, ca ;nu stim , cand vom , muri! Viata pe pamant este frumoasa ;;daca ; stii sa o traiesti! ;; Sa fiti fericiti cu totii;!
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 18:20
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ? www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8. Gabriela. |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 18:33
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ? www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8. SI ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE. Gabriela. |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 19:37
Deci a expoldat CEVA?Atunci acel CEVA a existat inainte de formarea Universului!La inceput a fost CUVANTUL!
|
|
teena_dessiree 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 21:53
Imi place mult o poezie...ea vorbeste foarte bine despre viata pe pamant, alegerile pe care le facem si consecintele lor...
''Nimic nu-i mai SCURT ca viata, dar nici mai LUNG nimic ca ea... poti ori s-o pierzi, ori sa ti-o mantui depinde de vointa ta! Nimic mai TRECATOR ca viata, dar nici mai VESNIC decat ea, poti s-o traiesti in har sau flacari, depinde de vointa ta! Nimic nu-i mai AMAR ca viata, dar nici mai DULCE decat ea, poti face-n ea ori rau ori bine, depinde de vointa ta! Nimic mai MARGINIT ca viata, dar nici NEMARGINIT ca ea, poti fi misel ori poti fi vrednic, depinde de vointa ta! Nimic nu-i mai INALT ca viata, dar nici mai JOSNIC decat ea, poti fi ori inger, ori un demon, depinde de vointa ta! Dar de la clipa mortii tale si pana-n veci de veci vei sta ori cu Hristos, ori cu Mamona, DEPINDE DE VOINTA TA!'' Dumnezeu sa va binecuvanteze cu intelepciune in alegerile pe care le faceti! |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 01:54
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ? www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8. SI ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE. Gabriela. |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 02:23
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false . CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ? www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8. E ADEVARAT CA ACEST VIDEO E DOAR O IMAGINE OMENEASCA A SFARSITULUI . DAR NU V-A FI ASA... ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT. ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE. Gabriela. |
|
|
|

imi place cand mai este si lume care se scuza pt limbaj...bravo! inca exista respectul, ceea ce e bine! asta inseamna ca inca nu am ajuns la sfarsitul lumii inca
! fain!