Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
cameliacarstoc 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 17:59
dupa ce ai scris,prca nu mai e nimic acum.maine ma voi putea indoi si voi cauta sa gandesc.azi nu pot.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:47
De la: indianlady, la data 2008-09-06 16:52:54mytcor Da !...si akasika, dar nu numai....." ma rog ii spunem asa. dar in sinea mea cred doar ca e o forma superioara de energie."....SI NU GRESESTI !.... O seara placuta !....))))) |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:57
@,oana_iftemi
Avatarul lui oana_iftemi 17 mesaje Membru din: 1/01/1970 Oras: BUCUREST Nu !....nu pe Dv. v-am numit D-na G. dar va doresc o seara placuta si racoroasa !.... |
|
carmen_patrascu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 18:57
suntem in faza de "coconi" ;faza cealalta este in functie de felul in care ne dezvoltam
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 21:04
uite o carte f.f.f. interesanta de citit si DE INTELES:
PROGRAMUL TERRA- UN ATAC EXTRATERESTRU IMPTRIVA OMENIRII Autor: Toni Victor Moldovan Editura: CONEXIUNI ,an 2000, SIBIU DOVEZI!? PE TOATE DRUMURILE si CERURILE si SUBTERANELE ! Ideea este sa NU FII BIGOT si sa NU TE LASI "CALAUZIT de sfintele inavaminte" , etc.... CEVA/CINEVA EXISTA , UNDEVA, intr-o DIMENSIUNE DEOCAMDATA DE NEPATRUNS PT asa-zisa minte umana,,,cata o fi ea & si vai de steaua ei. ar mai fi un site de prin Noua Zeelanda......DAR NU IL DAU PE ACEST FORUM Scuze, dar .....NU e locul , intelegi de ce! LECTURA PLACUTA! |
|
vinti2003 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 21:17
Nu cu 20%, ci numai cu 0,2%!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 23:16
Daca as avea un salariu de 2500 de euro, cred ca as avea vreme sa ma gandesc de ce exist si ce rost am. Dar, cum traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul :) , am ajuns la concluzia ca traiesc si exist doar ca sa le pot oferi copiilor mei (doua fete la numar :) ) speranta (macar) pentru o viata mai buna si lipsita de griji (materiale). Ca de cele spirituale nu avem timp... Tic, Tac, Tic, Tac........
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 00:00
mai baiatule, daca tot te crezi destept si astepti para malaiata in gura lui natafleata,sa-ti spun parerea mea care de fapt nu este ptr. tine dar vreau sa ti-o bag pe gat: O MINUNATIE DE PORCARIE
|
|
|
|
|
alina_cool191 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 00:44
daca nu ar (ai) fi existat nu ai mai avea ce intreba
|
|
ionel_florea1951 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 18:12
multumesc @mytcor de atentia acordata si, bine te-ai intors -e o placere sa te citesc !
|
|
mihai_suhani 68 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 11:58
Intrebarea este foarte simpla ,raspunsul este aproape imposibil de dat in momentul de fata. Poate generatiile urmatoare ,care vor beneficia de cunostinte superioare noua vor da un raspuns mai documentat la aceasta intrebare. Oricum sa nu fugim de raspundere si sa incercam fiecare sa dam un raspuns la intrebare,unul subiectiv,trecut prin filtrul ratiunii fiecaruia dintre noi.Am citit cateva din raspunsurile date. U nele,cele apartinand creationistilor bigoti,le consider naive si total rupte de realitate si asta pentru ca oamenii credinciosi in general nu-si pun intrebari,ei cunosc tot adevarul asa cum este trecut in cartea lor de capatai.Alte pareri sunt interesante.Si acum o parere personala care nu are pretentia ca este cea corecta ci cea pe care eu o consider corecta. Sunt ateu si ca atare sunt un adept al teoriei creationiste enuntate pentru prima data de Darwin si careia in anii care vor urma i se vor aduce cu siguranta imbunatatiri. Dupa parerea mea viata nu este un fenomen singular in univers,dar deocamdata nu exista dovezi sigure despre existenta vietii extraterestre asa ca ramane doar o supozitie plauzibila.L a a doua parte a intrebarii,scopul aparitiei vietii pe pamant, e si mai greu de raspuns,dupa parerea mea aparitia vietii pe pamant nu are nici un scop in sine |
|
danielfiriza 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 15:06
Scumpilor va invit sa cititi o carte foarte profunda si care contine mult adevar...este vb. de ,,Viata condusa de scopuri'' de Rick Warren,o carte care are ca radacina Cuvintul lui Dumnezeu...toate teoriile nostre despre viata,scop etc. sunt doar limitate dar cautati ca Dumnezeul Infinitului sa ne explice El unor fiinte limitate de spatiu si timp ce scop are si a avut cu noi umanii,de ce ne-a creat! Cautati si veti gasi adevarul!danielfiriza@yahoo.it
|
|
pannduru 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 16:15
daca ati fi citit cartea documentara : " Experimentul Terra" cu subtitlul "De ce e Biblia neagra?", ati fi aflat ca de fapt viata pe Pamant a aparut ca urmare a interventiei Lui, care traieste intro alta dimensiune si intro alta galaxie. Scopul aparitiei noastre este folosirea "sufletului" , care este o masa de biocurenti cu o anumit a compozitie. Singurii care intrunesc conditiile perfecte sunt cei douasprezece mii din cele douasprezece triburi ale lui Israel, care si-au pastrat "sufletul" curat. Acolo se spune clar ca UNICUL PACAT scris in Biblia originala estre : "SA NU PREACURVESTI" , lucru ce ar putea duce la pierderea calitatilor ideale cu care se poate "hrani" EL. Fapta lui Lucifer, care s-a adaptat pentru a putea folosi si suflete mai putin PURE, a fost considerata de EL o crima si pentru asta a fost pedepsit. In rest, zadarnicia zadarniciilor, totul este zadarnicie. Amin
pannduru
|
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 18:25
In Biblie se spune ca Dumnezeu a creat tot universul, mai apoi, L-a creat pe om, dupa om a creat animalele, astfel a aparut pamantul si viata pe pamant. Scopul, ne este aratat tot in Biblie, "sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra" (ca si caracter). Ei (omul si sotia sa) se intalneau in fiecare zi cu Dumnezeu in gradina Eden, in racoarea diminetii (Dumnezeu relationa cu omul, aveau partasie impreuna).
Ce ziceti, poate e prea simplu ca sa credem asa ceva? Acest scop s-a pierdut prin neascultarea omului si astfel, acum, viata pe pamant a devenit din multe puncte de vedere un iad (acest lucru se vede in relatiile dintre oameni si chiar in natura care si ea sufera). Ideea e ca desi despartiti acum de Dumnezeu, El a facut totul pentru reânodarea pãrtãºiei Sale cu omul, Cristos a murit pe cruce în locul nostru. |
|
1octav 3 mesaje Membru din: 1/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 23:12
In Biblie se spune ca D-zeu intai a facut pamantul, animalele, plantele si abia apoi soarele... nici macar logica elementara nu au avut cei care au mazgalit Biblia asta, o simpla carte de povesti.
Imi pare sincer rau sa vad cate prostii incap ingramadite pe o pagina de forum. Aveam impresia ca cei care "stau" pe net sunt mai inteligenti... daca nu reusiti sa intelegeti cum a avut loc Big-bang-ul asta nu inseamna ca Biblia e adevarata ci mai degraba inseamna ca mai aveti de studiat niste fizica!
Be the change you want to see in the world!
|
|
anca978 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 23:52
Suntem degeaba. Mai bine zis,o natie eronata genetic....posibil ca alte civilizatii sa-si fi gasit rostul....dar la noi totul se reduce la bani,sex si mancare.In concluzie,cine s-a straduit,a facut-o degeaba.
|
|
anca978 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 23:55
Dar sa fim increzatori...curentul manelic ne va duce catre o lume spirituala in curand.
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 09:55
>> Dupa ce am vazut documentarul Ce stim despre noi, am inceput sa am
>> indoieli serioase de toate teoriile citite oriunde. Dupa ce am citit afirmatia asta am inteles ca adori sa te minti pe tine. De ce nu ti-ai pus niciodata problema ca poate filmul care ti-a schimbat viata ar fi o mare MINCIUNA? the-lucifer-principle.blogspot.com/2007/07/what-bleep-were-you-t... Despre restul problemelor discutate pe acest topic: Este un fapt empiric elementar ca inainte sa apara viata pe Pamant, distanta Pamantului fata de soare, precum si orbita sa erau deja stabilite. E deci perfect natural sa ne asteptam ca viata ce a aparut aici sa fie adaptata conditiilor existente. Altfel spus, ar fi culmea ca sa apara viata adaptata altor conditii! Mirarea fata de conditiile optime e similara mirarii aceluia care a observat ca lichidul turnat intr-un recipient ia forma acelui recipient. Cat despre atmosfera planetei, ea nu a fost intotdeauna asa. Cand a aparut prima data viata pe Pamant, atmosfera nu continea deloc oxigen, iar timp de 2 miliarde de ani, toate organismele care traiau aici erau anaerobe. Acum 2 miliarde de ani unele vietuitoare au evoluat fotosinteza, insa oxigenul eliberat in urma reactiilor era toxic pentru celelalte fiinte vii. Astfel a avut loc prima extinctie in masa de pe Pamant. Atmosfera facuta special pentru viata? Nu prea cred. Majoritatea organismelor care au mostenit planeta puteau respira, adica foloseau oxigenul in metabolism. Mirarea fata de atmosfera optima e similara mirarii aceluia care a observat ca la schimbarea formei recipientului apa curge in asa fel incat sa ia noua forma a recipientului. Cat despre frumusetea naturii, e de la sine inteles ca intai a aparut natura, iar abia apoi au aparut oamenii cu capacitatea s-o aprecieze, nu invers. E perfect acceptabil, deci, ca oamenii s-au adaptat sa iubeasca verdele copacilor, albastrul cerului - proprietati derivate din legile fizicii, si nu invers. Nu s-au adaptat legile fizicii, batute in cuie inca de la inceputuri, de ~13.600.000.000 ani astfel incat sa faca pe plac oamenilor aparuti acum cel mult 200.000 de ani. A pune caruta inaintea calului este o strategie intelectuala falimentara. Alte lamuriri: (1) Teoria Big Bang NU se refera la aparitia universului. E o teorie care descrie ce s-a intamplat cu universul din momentul t1. Ce s-a intamplat in t0, doar jurnalistii si religiosii pretind a stii (jurlanistii spun ca stiu savantii, religiosii pretind ca scrie biblia). Adica doua categorii de oameni care traiesc pentru a distorsiona faptele. (2) Teoria Evolutiei NU se refera la aparitia vietii. E o teorie care descrie cum au evoluat speciile dupa ce viata a aparut. Cum a aparut viata face parte din alte teorii (abiogeneza, de exemplu) si asta nu va putea fi niciodata confirmata cu certitudine. (3) Teoria religioasa nu explica ABSOLUT NIMIC. Ca o explicatie sa fie folositoare ea trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: - Sa fie falsificabila (adica sa poata fi dovedita falsa. Teoria "Traim in Matrix" nu e falsificabila). - Sa faca predictii verificabile si repetabile. Teoria religioasa nu face nicio predictie verificabila. - Sa fie bazata pe fapte. Nu exista nicio dovada empirica a validitatii teoriilor religioase. Din ceea ce ne dam seama (cei care chiar ne interesam despre realitate), teoria religioasa e o mare minciuna ridicola. the-lucifer-principle.blogspot.com/2008/08/dovezile-lipsesc.html |
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 19:45
De la: stoian, la data 2008-09-17 18:25:26In Biblie se spune ca Dumnezeu a creat tot universul, mai apoi, L-a creat pe om, dupa om a creat animalele, astfel a aparut pamantul si viata pe pamant. Scopul, ne este aratat tot in Biblie, "sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra" (ca si caracter). Ei (omul si sotia sa) se intalneau in fiecare zi cu Dumnezeu in gradina Eden, in racoarea diminetii (Dumnezeu relationa cu omul, aveau partasie impreuna). Mi-o placut ce ai zis referitor la partasia si neascultarea dintre noi si Dumnezeu... asa este.
Shaggy
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 20:47
De la: 1octav, la data 2008-09-17 23:12:12In Biblie se spune ca D-zeu intai a facut pamantul, animalele, plantele si abia apoi soarele... nici macar logica elementara nu au avut cei care au mazgalit Biblia asta, o simpla carte de povesti. Big-bang-ul? De ce nu ar fi asta o prostie mai mare decat Biblia? Poate iti este mai usor sa crezi ca te "tragi" din maimuta. Iti recomand o carte: "Creationismul Stiintific" de Henry M. Morris, te ajuta sa intelegi Biblia prin prisma stiintei. Succes. |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 23:11
pentru descrierea din 2008-09-06,jos palaria MYTCOR
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 00:30
Stiinta nu prea popate sa aiba vreo relatie cu religia si nu se pot imbratisa cas total opuse... ii o poveste lunga
Shaggy
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:09
multe lucruri scrise in Biblie au fost demonstrate stiintific
|
|
cosmin_show 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:23
Mi-e cam greu sa cred ca cineva de pe alta planeta a venit aici si ca noi suntem ceva urmasi ai altei civilizatii. Multi au afirmat teorii despre evolutie, aparitie, scop...care intr-adevar sunt niste teorii, pentru ca de aia suntem oameni, sa lansam teorii, sa analizam tot si daca ceva nu ne convine, sa punem la indoiala. De asemenea mi-e cam greu sa cred ca suntem aici pentru a ne imbogati spiritual si ca avem etape de parcurs inspre evolutie. Ok..sa presupunem ca asa-i...atunci ce se va intampla? am ajunge toti evoluati? am ajunge toti de acelasi rang spiritual?...sa zicem...dar cand ajungem acolo, ce facem? mai lucram pentru ceva? ne mai chinuim pentru ceva? sau stam pur si simplu toti si....ne rugam??sau... Sa presupunem ca ne-a creat o entitate. Intrebarea ii de ce ne-a creat? Pentru ca atunci cand creezi, ai un scop. Sa zicem ca am aflat acel scop. Acea entitate cum a aparut? A creat-o si pe ea cineva?
Nimeni nu poat spune concret cum a aparut viata si care este scopul ei ! Cert ii, ca daca ii un scop, noi ne-am mega indepartat de la el. Cum spunea "Anca"....totul se rezuma la bani, sex, mancare. Inca de mici, mergem la scoala pentru a ne forma ca individ si apoi la facultate pentru a prinde pe viitor un post bun, ca sa castigam mai multi bani. Parintii nostri se lupta ca noua sa ne fie mai bine, adica sa avem mai multi bani, sa avem o baza materiala. offtopic : cand eram in liceu..la o ora de religie...era vorba despre moartea oameniilor si cum ajung ei in rai sau iad, la care unul dintre colegi il intreaba pe profesor "dom' profesor, dar...cat de mare este raiul?Ca la cati au murit pana acuma...ar cam trebui sa fie plin. "Raspunsul nu a venit, pentru ca toti au ras ;)) |
|
Fosta membra 9am.ro 64 mesaje Membru din: 9/09/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:27
Mi se pare suuper interesanta aceasta tema si am citit toaaate raspunsurile voastre. Imi place si va felicit pe toti...mai putin pe cei care intra in ofensiva cu restul...sa fim seriosi...nu cred ca poate sa aiba vreounul 100% dreptate...deci, de ce sa ne luam unii de altii? Am comentat si eu un articol , aparte de altele , bineinteles...odata, si s-a luat cutarescu de mine...si nu mi s-a parut prea frumos...chiar daca unul are dreptate...de ce sa insulte, sau sa faca pe desteptul? Uite ca nu mi se pare frumos asta...ci mai interesant sa se respecte opiniile tuturor fara acuzatii sau stiu eu ce...ca de aia e libera opinie...ma rog...asa cred io...Oricum , va felicit pentru parerile voastre, a fost o jumatate de ora foarte interesanta pentru mine:) Mi-ati dat de gandit...
diana maria mardare
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:31
cineva spunea ca daca soarele era cu putin mai de[parte de pamant sau mai apropae de acesta, viata nu era posibila.luna, de asemenea,careia ii datorma gravitatia.perfectiune pentru posibilitatea de a trai!uitati-va la noi,cum suntem creati.toti avem 2maini, 2 picioare, 2 plamani, 2 rinichi. iarasi,dualitate, toate imbinate perfect.un creier, o inima, un organ genital si stomacul,acestea realizand o singura energie. in total,3 energii. suntem o creatie perfecta.nu ne putem imagina cum ar fi sa avem 3 maini, 3picioare, etc. soarele ne lumineaza ziua, luna ne lumineaza noaptea.padurile ne dau oxigen( multi nu-si mai oxigeneaza creierul cum trebuie,dar asta e...am luat-o cu totii pe aratura). avem 24 de oare la dispozitie( candva ziua avea doar 4ore,inainte de a fi asezate toate la locul lor). si ce vreti sa spuneti? ca nush ce s-a intamplat,nush cum am aparuty noi,asa, fara un creator?Dumnezeu e peste tot.si da, viata asta e doar o trecere catre alta dimensiune. aici ne purificam sau...dimpotriva. de aceea ne este dat liberul arbitru.suntem enegii pozitive,sau negative. noi alegem. noi alegem daca sa distrugem padurile, sa omoram animale, sa mergem mai departe cand vedem un suflet in suferinta sau sa facem ceva pt el( multe ne apar in cale ca incercari), noi alegem o viata in care sa alergam m mereu dupa bani, sa furam, sa ucidem, sa distrugem sau sa fecamm ceva sa indreptam situatia,noi alege sa aruncam gunoaie pe strada gandind ca oricum toata lumea arunca...sau nu,incercam sa...make a difference, sau alegem sa stam deoparte, sa nu facem nimic, sa judecam pe altii sau nu, sa iubim, sa ranim, sa suferim, sa intelegem sau nu. noi alegem,in momentul in care stim sa facem diferenta dintre bine si rau. ni s-a dat un creier, o inima, un suflet.si in final,suntem spirite.ce se intampla cand murim?corpul se transforma in tarana.din care am fost facuti( din nou, aici, cand luati vitamine,minerale, ce scrie pe ele?ce luati? ce este in noi?elemente ale pamantului,nu?). spiritul trece intr-o alta dimensiune.tin minte,cand eram mica, aveam un oracol.clar,toata lumea stie ce e un oracol. una din intrebarile mele din oracol era" ce e moartea?"logic, era si intrebarea" ce e viata?" dar la prima, toti copiii ne straduiam sa dam fel si fel de raspunsuri.imaginatia era bogata. si ca tot am ajuns la imaginatie, imaginati-va altfel lumea. puteti?noi aratand altfel, creati altfel, fara paduri,fara animale,sau cu animale,dar ele create altfel.deja apar animale cu 6 picioare. ce face omul? se joaca de-a Dumnezeu. ok,invit lumea sa se gandeasca la perfectiune, cum am fost creati,dar nu si la a se juca de-a Dumnezeu.stiu ca nu am nevoie de o biblie sa o analizez, de un large hidron ca sa-mi spuna cum a fost creata lumea.pt ca sunt perfect constienta ca exista Dumnezeu, nu am nevoie sa-L vad ca sa cred, nu am nevoie sa ma rog neaparat intr-o biserica si sa pup o icoana ca sa ma asigur ca mi-a fost auzita ruga, nu trebuie sa am necazuri ca sa ma rog la El, ma rog si pt a imi auzi recunostinta cand ii multumesc ca ma lumineaza sau pt ca pur si simplu mi-a dat viata, sau pt ca m-a ajutat sa trec peste greutati,sa iert, sa ajut un om,sau un animal. nu am nevoie nici sa ma pocaiesc,pt ca poate asa mi-as salva sufletul. imi este de ajuns sa fac diferenta dintre bine si rau, sa aleg binele, sa fac un bine atunci cand pot sa-l fac, sa nu trec neobservand, sa stiu si sa simt ca exista. din pacate e prea ulta mizerie in lumea asta. si omul specia superioara, se poate mandri deja nu "n" alegeri si schimbari aduse naturii, animalelor, vietii, pamantului. uitati-va in jur, ce alegeri" minunate" sunt datorate speciei superioare.
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:57
De la: stoian, la data 2008-09-20 12:09:17multe lucruri scrise in Biblie au fost demonstrate stiintific Dap... asa este, multe evenimente si alte lucruri din Biblie au fost dovedite stiintific si istoric clar.
Shaggy
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 13:03
am crescut cu biblia. bunica imi citea mereu din ea. in ultimul timp se intampla tot ce este scris acolo. de unde se stia bla vremea aceea ce avea sa se intample in zilele noastre?am scris mai devreme ca nu am nevoie sa analizez biblia, in sensul in care nu am de gand sa pun la indoiala ce e scris acolo. cand o citesti, incearca sa descoperi sensul, fara a pune la indoiala ce e scris. vei gasi prezentul descris in ea, acum mii de ani. si acum exista oameni buni,dar pe atunci cei buni erau cu adevarat altfel, exista o legatura spirituala intre ei si Dumnezeu. apostolii,care l-au cunoscut pe Iisus. am fost creati cu scop, dar in nici un caz unul dintre cele pentru care fiecare a ajuns sa traiasca.cu mici diferente,suntem ca si trasi la indigo. gandim in turma. si chiar DEPINDE DE FIECARE IN PARTE ca viata asta sa fie altfel.pamantul.si logic, cineva se va gasi sa scrie" adica sa nu-mi mai doresc masina, casa, un viiotr mai bun pt copiii mei, o familie, etc.ba da, dar nu distrugand ce e in jurul tau. nu trecand pur si simplu pe langa o minunatie de rasarit de soare, nu incercand sa faci averi( aici rog si politicienii sa se simta, dar nu au ei timp pt forumurile astea), nu pornind masina si pt ca te grabesti sa nu-ti pese ca un amarat de caine e sub masina ta si sa-ti pornesti motorul, distrugand un suflet care e oricum e al nimanui(pai nu?), nu defrisand paduri pt bani, succes in afacerea ta pe spatele naturii( dar cica tu faci bani pt un viitor mai bun al copilului tau...pai scuzati-ma,dar care pm viitor,daca dai totul peste cap,echilibrul pamantului). exista un echilibru, material si spiritual, de care lumea din zilele noastre a uitat. nu mai exista. doar o constanta goana dupa...dupa tot ce goneste toata lumea.a, da, mai nou,dupa particula lui Dumnezeu.uu, ce tare. o sa ne teleportam. o sa intelegem ce s-a intamplat. bun. si ce vei face cu toate astea?tota lumea isi va permite sa se teleporteze?nu vor mai fi masini care sa polueze aerul?nu vor mai fi criminali, animale pe strada, care mor de frig si foame,copii abandonati, mame cretine care nasc si isi abandoneaza copiii, sau mai nou, si-i ucide, gunoaie pe strada, cersetori, paduri distruse, satanisti, prostitutie, perversi sexuali.cu ce vom fi mai buni?pt ca tot ce am enumerat EXISTA PESTE TOT IN LUME. inclusiv in cele care au acordat miliarde pt experimentul large hidron collider...A, DA, VOM FI MAI EVOLUATI. in nici un caz purificati. sincer, ar fi minunat daca s-ar putea teleporta ipocrizia, rautatea, prostia, avaria, undeva departe...e atat de frumos pamantul...pacat ca e locuit.
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 14:05
Biblia este si va ramane Cuvantul sacru al lui Dumnezeu!!! Nimeni nu poate combate aceasta idee. Este o blasfemie sa condamni ceva ce nu ai citit sau nici macar nu ai incercat sa te convingi de adevarul ei. Citind Biblia vei putea afla cum a aparut viata pe pamant (vezi Geneza), cum a evoluat societatea omeneasca si chiar care este situatia din prezent. Biblia a prezis felul in care vor fii oamenii in timpurile din urma. Citeste 2 Timotei 3:1-5. Aici sunt descrisi oamenii din timpurile din urma. Daca oamenii de acolo (cei descrisi) nu se aseamana cu cei din timpul de astazi, atunci poti aduce o prima dovada impotriva autenticitatii Bibliei. In plus vedem peste tot in jurul nostru dovezi ale creatiei (NU evolutie, NU BigBang, Nu altceva). Dumnezeu este creatorul tuturor lucrurilor. Am nenumarate dovezi i sprijinul acestei afirmatii!! Pentru detalii puteti sa-mi scrieti la calugard@yahoo.com. Imi place ideile lui ale xa ro
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 22:37
Nu mai credeti toate prostiile mai oameni buni. Pamantul a fost creat de DUMNEZEU si oamenii la fel si BASTA. Si in curand v-a veni sfarsitul nu stim cand?...ptr,ca asa a promis DUMNEZEU si el nu minte si atunci orice ochi IL v-a vedea bun sau rau fie ptr.viata vesnica fie pt.moarte vesnica. Deaceea se intampla pe pamantul acesta atatea tragedii fiindca Domnul trebuie sa vine si astea sunt semnele venirii LUI ca lumea sa se trezeasca din starea aceasta de paralizie spirituala. |
|
|
|